red valentino flower power

red valentino notion coatredvalentino close up caroline berg eriksen le specsred valentino notion coat caroline berg eriksen2red valentino notion coat caroline berg eriksen walkred valentino notion coat caroline berg eriksen detailsred valentino notion coat caroline berg eriksenred valentino notion coat caroline berg eriksen details watchred valentino notion coat close up caroline berg eriksen

(annonselenker) bukse red valentino / veske 3.1 phillip lim / genser ganni / solbriller le specs / pumps nly utsolgt – lignende her / kåpe notion longcoat / klokke marc by marc jacobs 

Hei onsdag! Å, for et nydelig vær det var i går! Disse buksene var akkurat det jeg trengte for å kle meg som jeg følte meg: blomstrende happy fordi sola skinner! Jeg kjøpte dem på salg hos my-wardrobe rett etter sommeren og hadde nesten glemt dem, helt til jeg ryddet opp i litt kleskaos her om dagen. Disse skal få bein å gå i fremover, hehe 🙂  

Ellers: jeg tenkte det var greit at jeg hilste på dere litt senere i dag, ettersom gårsdagens siste innlegg kom litt sent. Jeg er jo usikker på hvor mange som faktisk leser bloggen min etter klokken ti, er det noen i det hele tatt? Eller er det ikke noe poeng i å poste så sent? Jeg vurderte å vente med innlegget til i dag tidlig, men ville liksom ha det ut den aktuelle dagen. Svar gjerne på spørsmålet mitt, det hadde vært kjempefint å vite med tanke på planlegging av publisering 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag skal jeg få kommet meg gjennom en del lesing ettersom jeg ikke fikk brukt noe tid på det i går. Allerede til uken er det samling i Oslo med skoleklassen min, og selv om jeg ikke skal ta eksamen samtidig med dem, skal jeg delta. Det blir så spennende! Jeg bare håper ikke at jeg vil merke så altfor mye til at de har kommet dobbelt så langt i pensum som meg. 

Senere  i dag er det selvfølgelig oppskrift-onsdag her, så klikk gjerne innom for litt middagsinspirasjon for i morgen eller en annen dag denne uken. Og ha en nydelig dag, håper solen skinner hos deg også! 

196 kommentarer

 1. Therese

  Jeg går alltid innom bloggen din før jeg legger meg. Så ja jeg er innom bloggen etter kl 22 🙂

 2. Terese Louise Furnes

  Jeg leser bloggen etter 10.00 , så post gjerne 🙂

 3. Eg les bloggen din på kveldstid også, dersom du har lagt ut noko nytt og eg ikkje er opptatt med andre ting 🙂

 4. Er alltid innom bloggen din før jeg legger meg for å se om det har skjedd noe nytt. Hehe, hørtes ut som en skikkelig stalker der

 5. På hektiske dager pleier jeg å kose meg med bloggen din på senga før jeg sovner, men da er det ofte et tidligere innlegg jeg heller ikke har rukket å lese. Og da er det kanskje vel så hyggelig å våkne til et nytt innlegg publisert på morgenen 🙂 Unn deg litt kveldsfri istedenfor å publisere så sent, du er jo tidlig oppe som regel uansett? 🙂

 6. I love the outfit! Amazing colours ♥

 7. Therese

  Jeg leser som oftest blogger etter kl 22, så kom gjerne med sene innlegg av og til!

 8. Ja, gjerne sene innlegg for min del, jeg er ofte innom etter 22:)

  Strålende vær i dag også, veslesnuppa og jeg skal ut på trilletur i finværet. Håper vi hører kjøttmeisen kvitre- sukk, finnes det noe mer vårlyd enn det? <3

  PS. Nydelig bukse!!

  God onsdag til deg i finværet!:)

 9. Du er så fin! 🙂

  Jeg leser bloggen etter ti, som regel 😉 Må jo sjekke før det er natta 🙂

 10. Kathrine

  Fantastiske bilder, -nydelig antrekk og du stråler! Slik positiv energi smitter, så tusen takk! 🙂

  Jeg leser gjerne blogger på senga om kvelden, og leste innlegget ditt i går kveld. Synes imidlertid du skal publisere innlegg når det passer best for deg. Er jo sikkert kjekt for deg også med litt «voksen» alenetid med LK etter at Nelia har lagt seg, -og slippe å tenke på blogginnlegg 24 timer i døgnet.

  Takk for at du er akkurat sånn som du er Caroline! Du gir meg så mye inspirasjon, og bildene dine er så fine å drømme seg bort i.

  Klem

  1. Caroline

   Takk for innspill, Kathrine 🙂 Og tusen takk for fine ord <3

 11. Jeg leser etter klokken ti. De gangene jeg ikke gjør det og leser utpå morgenkvisten heller så er det bare en bonus at det ligger TO nye innlegg ute 🙂

 12. Jannicke

  Jeg leser nok oftest bloggen før klokken 10, men av og til må jeg bare skjekke før jeg tar kvelden 🙂

 13. mine blogg-lesevaner/nettvaner er; morgen 8-9tida, ettermiddag 16-17tida, og kveld 20-21tida:) (og muligens en sniktitt i lunsjen.. *kremt *)

 14. Jeg leste det siste innlegget du posta i går før jeg la meg, i alle fall. 🙂

 15. Hei! Jeg synes det er greit med litt sene blogginnlegg, da kan jeg lese de på sengen før jeg skal sove 🙂 Fin avslutning på dagen! 😉

 16. Hei Caroline,
  Jeg sjekker bloggen din hver kveld med mobilen på sengekanten, så jeg leser iallefall de innleggene som kommer seint 🙂

  Ønsker deg en fin dag og håper været er like fint i Siljan som i Bergen 🙂

  Klem

 17. Jeg leste det siste innlegget ditt i går 🙂 Kveldskos før senga!

 18. Kl 22 og senere er kanskje litt i seneste laget for min del da vaktene mine starter 07 eller 0730 og jeg legger meg tidlig. Hehe 🙂 Men om det kommer i ni-tiden har jeg litt lesestoff og bilder å se på før leggetid 😀

 19. Martine

  lesee gjerne morgen og kveld ☺️ fin outfit

 20. Katrine

  Jeg leser alltid blogger før jeg legger meg, så for meg er det bare gøy når noen har publisert et nytt innlegg om kvelden 🙂 Leser også blogger når jeg står opp, så da er det også gøy når det er et nytt innlegg ute – enten det er publisert kvelden før eller på morgenen. Vil påstå at for de fleste er det bare gøy med et nytt innlegg når man trykker seg inn på en blogg, uansett når på døgnet det er postet 🙂

 21. Katrine

  Jeg leser bloggen din rett før jeg legger meg, og det er gjerne etter klokken ti, så for meg er det supert med et innlegg sent 😀 Kos deg videre i dag, super fint og vårlig antrekk!

 22. Ragnhild

  Hei Caroline! Jeg leser bloggen din hver dag, og stikker ofte innom etter kl 22, så det er bare å publisere sent

 23. Jeanett

  Hei
  Aldri kommentert til deg før! Men lese bloggen din kvar dag!

  Liker godt dem seine postene, for da har jeg noe å lese på nattevakt, eller så blir det til heilt ferskt stoff å lese kl 7 om morgon til frokosten!

 24. Kjempefine bukser. Det er så synd at My-wardrobe ikke eksisterer lenger. Jeg handla endel det. 🙁

 25. Jeg leser bloggen din på kvelden og!

 26. Jeanett

  Hei
  Aldri kommentert til deg før! Men lese bloggen din kvar dag!

  Liker godt dem seine postene, for da har jeg noe å lese på nattevakt, eller så blir det til heilt ferskt stoff å lese kl 7 om morgon til frokosten!

 27. Jeg leser bloggen din så seint 🙂 blitt en (u)vane det der, sjekker igjennom alle blogger jeg leser, insta osv når jeg åpner øynene på morgenen, og før jeg lukker de til kvelds. Men skjønner at det er godt med en liten pause fra bloggen når klokka begynner å nærme seg 10 på kvelden. Det er lov! 🙂 ha fortsatt en fin dag, kjære deg!

 28. Jeg pleier å sjekke bloggen når jeg har lagt meg i 23-tiden 🙂

 29. Hello,

  It’s a pleasure to follow you ! I ´ m french and i discovered your blog last year ( in spring). I Really love the mixing of lifestyle, fashion, food and childhood . It ´ s authentic and refreshing . Your blog is more authentic than french blogs ( especially fashion blogs )
  I think your lifestyle who seems to be quiete and base on your family is so diferent than french women. And i love that! If you want i will explain you the differencies between both.
  To answer to your question i read your blog in the morning ( at 9) .

  You realize a good job,go on doing that !
  In a friendly way,
  Amandine.

 30. Hei og god morgen til deg også

 31. Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb kl 06 er å lese bloggen din, så setter pris på seine innlegg 🙂

 32. Kristine

  Jaa, jeg leser etter klokken ti og syntes det er så deilig med litt lesestoff på sengen!
  Klem

 33. Post når som helst! Jeg titter ofte innom både morgen og kveld!

 34. Jeg leser alltid bloggen din etter klokken 10! Syns det er supert med litt sene innlegg som det i går, jeg 🙂

 35. Nydelig antrekk 🙂 Men jeg synes du passer MYE bedre med kortere hår. Håret ditt var helt nydelig nå, men du ser liksom litt «dratt» ut i ansiktet med så langt hår. Du ser yngre og freshere ut med kortere hår 🙂 Jeg leser bloggen etter 22, så bare og poste da også.

 36. Jeg har fått den rutinen med å klikke meg inn til denne flotte bloggen din minst tre ganger om dagen. Koser meg med den og gleder meg til nye innlegg. Kan nevne at jeg er hjemme med baby nå så hele døgnet kan brukes til å klikke meg inn og titte 😉 😀 Ha en fortsatt fin dag!

 37. Therese

  Hei! Jeg synes det er utrolig koselig å starte dagen med å lese morgeninnleggene dine sammen med morgenkaffen 🙂 Positiviteten din og den gode holdningen du har til mandager og til å starte dagen på en positiv måte er inspirerende og gir meg en glad start på dagen! 🙂

 38. Er alltid innom bloggen din sent om kvelden, så jeg elsker når det har kommet et nytt innlegg 🙂 Ligger og har en liten stund for meg selv i sengen før jeg sovner, med podkasten til tusvik og tønne på ører og litt blogglesing 🙂

 39. Wow, utrolig fint antrekk! Skikkelig vårlig og fresht 🙂 Jeg kikker ofte innom bloggen din før jeg legger meg, (mellom 23 og 00) så jeg leste i hvert fall innlegget ditt i går kveld 🙂

 40. Jeg synes det er supert med seine innlegg! Sjekker alltid før jeg går og legger meg, og håper det skal være noe nytt der 🙂

 41. Bare å poste på kvelden! Jeg leser

 42. God formiddag 🙂
  Flott og inspirerende blogg Caroline. I forhold til spørsmålet ditt: jeg kan godt finne på å lese bloggen din etter klokken ti, og gjerne innom tidlig på morgenen for å sjekke om du har publisert noe på kvelden.
  Ha en fin dag 🙂

 43. Nydelig antrekk! 🙂 Jeg leser innleggene dine nesten med en gang de kommer ut, så fort jeg ser at du har posta det ut på facebook, sent som tidlig 🙂

 44. Jeg leser alltid igjennom blogger rett før jeg legger meg, som stort sett er etter ti 🙂

 45. For noen nydelige bukser! Og kåpe! Den fargen er ekstra fin til deg nå som du er så mørk i håret 🙂

 46. Jeg liker kvelds-innleggene!! Jeg leser de svært sjelden på kvelden, men jeg leser de alltid tiidlig om morgningen når jeg kommer på jobb kl 07. Da er det så stille og rolig I lokalene og jeg får en flott start på dagen! 😀 Nyter morgenkaffe og leser innleggene dine som har tikket inn om kvelden I forkant 😀 Vær så snill å ikke ta fra meg denne morgen-gleden? (a) 😀

 47. Katrine

  Det varierer veldig når jeg leser bloggen din, men det er selvsagt på de tidspunktene jeg har tid til overs, som regel ettermiddager. Noen ganger går det dager imellom. Synes derfor det er kjempekoselig hvis du har skrevet flere innlegg ila den tiden jeg ikke har vært innom, så om jeg leser bloggen din på formiddagen og det ligger et innlegg fra dagen før ute, samt et fra samme dag, er det bare veldig koselig:) Så for min del trenger du ikke tenke klokkeslett, men publisere når det passer og er naturlig for deg:)

 48. Jeg setter veldig pris på friske innlegg selv etter kl 22;) Har mange kveldsvakter og da er det ett hovedpunkt som gjelder når jeg kommer hjem etter å ha vært i tjeneste ; knekkebrød, varm te og scrolle på padden;) Og, jeg har mine favorittbloggere, men merker at jeg dropper flere og flere av de som kun legger ut ett innlegg om dagen:( Vi som først har hengt oss på bloggbølgen liker mange oppdateringer. Det behøver ikke være avhandlinger hver gang, gjerne bare noen snutter og litt bilder;) Blogger Masha Vang i Danmark er super flink til nettopp dette og er en man aldri dropper;)
  Så fortsett gjerne med innlegg etter 22, du er jo og en av favorittene, og vi skulle jo gjerne holde det slik, ikke? 😉

 49. Matilde

  Publiser gjerne sent! Deilig å kunne lese litt siste oppdatering i senga 🙂

 50. For min del spiller ikke publiseringstiden på innleggene dine så stor rolle, hvis de kommer for sent leser jeg de bare morgenen/dagen etter. Men er greit at slike hverdagsinnlegg publiseres på den aktuelle dagen, ellers blir det litt rot i mitt hode iallfall 😉 Ha en fin dag

 51. Joda, Caroline. Det er noen som leser bloggen din etter 22.00☺️ Jeg er av de som ligger og saumfarer blogglisten min under dyna

 52. er innom bloggen etter kl 22 jeg. Leser litt på natta under amming av babyen min.

 53. Kathrine

  For å svare på spørsmålet ditt; ja, går bestandig innom bloggen din før æ sover. Så blir bestandig positivt overrasket når d e kommet et nytt innlegg=) Barn gjør at ting må gjøres seint! 😉

 54. Henny88

  Romantisk og vårlig antrekk. I love it! 🙂

 55. Jeanette

  flotte bilder! Du er så fin med mørkt hår! Kler det kjempebra

 56. Jeg titter ofte innom bloggen din rett foer jeg legger meg i 11 tiden, saa slike sene inlegg passer fint for meg 🙂

 57. Sent er bra, så har man noe lesing på vei til jobb, da du vanligvis ikke oppdaterer så tidlig.

 58. Jeg klikker meg vanligvis ikke inn på bloggen din så sent (med mindre jeg ikke har lest noen innlegg den dagen), da jeg tenker at ikke du poster så sent. Men når du deler det på facebook, og jeg ser det, så klikker jeg meg inn for å lese 😀 Så jeg synes det er greit med innlegg på kvelden også, da har jeg noe å lese på før jeg legger meg 🙂 Ha en fin dag! Her skinner sola, og en løpetur ute venter på meg 🙂

 59. Jeg titter innom 2-3 ganger i løpet av dagen, og ofte blir klokken både ti og halv elleve på kveldstid, så jeg synes det er kjempefint at du oppdaterer så sent! 🙂

 60. Cecilie

  Jeg er alltid innom den flotte bloggen din før jeg legger meg, og jeg kommer meg aldri i seng før rundt 00:) For meg er det perfekt med en sen oppdatering, men ikke noe jeg forventer:)

 61. Tusen takk for tips om Etsy for bursdagskrone. Men hva søker jeg på? 🙂 Fikk det ikke opp..

  1. Caroline

   Her er den butikken jeg bestilte fra https://www.etsy.com/no-en/shop/Kutiebowtuties?ref=l2-shopheader-name 🙂

   Klem 🙂

 62. Hei 🙂 jeg leser sjelden bloggen sent om kvelden, men ofte tidlig om morgenen. Så om du legger ut et innlegg sent om kvelden, er det kjekt å lese det om morgenen 🙂 Og herlighet for et fantastisk antrekk!!! Elsker både kåpa, buksa og genseren, og for noen nydelige farger!! Men den buksa spesielt… Veldig fin!! Dessuten var det en sånn herlig vårstemning i disse bildene, blir glad til sinns av å se på dem 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte antrekket 🙂 Fikk skikkelig vårstemning av deg jeg også 😀

 63. Åå Caroline, du er så vakker! Det må jeg bare få sagt :-))

  Jeg leser ofte blogger etter kl 22, ettersom jeg legger meg rundt 23 og liker å «slappe av» og oppdatere litt først 🙂 og hvis ikke, så leser jeg det til frokosten kl 7. Og da er det jo liten sjanse for at noen har publisert noe så tidlig, så det er greit å ha noe ulest fra kvelden før 😉 Bruker Bloglovin så får med meg alt uansett!:D
  Ha en fiiin onsdag videre flotte du<3

 64. Jeg leser bloggen på sengekanten, altså rundt 23 🙂 Så får med meg innleggene som kommer kl 22

 65. Leser bloggen din døgnet rundt,hihi;) Så det er alltid hyggelig med nye innlegg 🙂

 66. Hei, jeg las innlegget i går

 67. Hei 🙂

  Du må gjerne publisere innlegg sent, jeg har meg ofte en liten «surferunde» på nett når jeg har lagt meg for å roe ned og lese litt nyheter etc som jeg ikke har nådd tidligere på dagen (hektisk med to småttiser under 2 år 🙂 )
  Lurte på om du kanskje kunne skrive noen innlegg med følgende innhold også…?:
  – Studieteknikk
  – Klesinnlegg om Hamptons stilen (litt utførlig hvis du vet og kan litt om denne:) )
  – Info om de forskjellige typene søtningsmiddel (hva de kan brukes i/ hvordan/ mengde ift sukker/ bakeegenskaper), føler det er et hav der ute av alternativer til sukker, men jeg sliter med å navigere og sortere i mengden. Hvilke erstatniner/ alternativer er grei å bruke i mat til barn siden de ikke skal ha kunstig søtning?
  – Litt om hva du spiser ila en dag. Jeg mener da ikke en detaljert oversikt på grammet, men en litt «grov oversikt» ift frokost, lunsj, middag, kvelds evt mellommåltider og om du spiser annerledes de dagene du trener?

  Stå på videre med en kjempefin blogg 🙂

  *trofast leser* 🙂

  1. Caroline

   Nei, så gøy med innspill! Tusen takk for fin liste, skjønne deg 🙂

   Stor klem!

 68. Pretty in PINK!!!!
  A lot of hot pink in your outfits lately!!!Love it!

 69. Optimale tider for publisering tror jeg er følgende:
  -så tidlig som mulig sånn at alle som surfer rundt og koser seg litt ekstra om morgenen går innom bloggen også. Dette gjorde jeg tidligere da du var mye flinkere til å ha 07-ish-innlegg.
  – rundt 14-16-tiden. Da folk kjeder seg på kollektivtrafikk, etter skolen mens de venter på middag og lignende.
  -19-tiden. Da sette folk seg ned for kvelden og surfer rundt før tv-programmer tar over oppmerksomheten litt senere på kvelden.

  🙂

  1. Caroline

   Takk for konstruktive innspill 🙂

   1. Jeg syns det er bedre når det forskyves et par timer. Syns det er kjipt når alt er «brukt opp» kl. 19! 🙂

 70. Det er ikke sjeldent jeg surfer gjennom blogger på sengekanten, og dersom jeg ikke er det er det jo hyggelig å ha et nytt innlegg å våkne til 🙂

 71. Lena Gudmundsrud

  Jeg sjekker alltid bloggen din sent på kvelden

 72. Cathrine

  Jeg leste innlegget ditt i går kveld

 73. Charlotte

  Jeg kikker som regel alltid innom når jeg står opp og når jeg legger meg 🙂 så, jatakk til sene innlegg også.

 74. Hei.Jeg har et spm ang trening som jeg håper du kan svare på:)
  Jeg er gravid i uke 18 og liker veldig godt å løpe men kjenner at om ikke lenge så klarer jeg ikke det lengre. Har du noen gode treningstips uten å måtte gå på treningsstudio?Du har kanskje noen erfaringer selv?Tusen takk for svar:)Jeg liker bloggen din kjempe mye!

  1. Caroline

   Så koselig at du er gravid! Gratulerer 😀 Du kan jo gå lange turer, all aktivtet er bedre enn ingenting 🙂 Det går jo fint å gå på mølla også, og når våren kommer, kan du jo sykle 🙂 Det er oså masse styrkeøvelser dy fint kan gjøre hjemme hele svangerskapet 🙂 Du kan for eks. bruke youtube som søkemotor eller du kan søke litt rundt på bloggen 🙂 Har tipset om en del opp gjennom årene!

   Klemmer 🙂

 75. Caroline

  Jeg leser alltid bloggen din på kvelden før jeg legger meg, og det er som regel endel senere enn 22, men jeg syntes ikke du skal bekymre deg for det! Du er så flink med denne bloggen, at et innlegg litt sent på formiddagen, eller sent på kvelden – det spiller ingen rolle, kvalitet er det alltid uansett! Du er tross alt småbarnsmor og tviler ikke på at du har masse å gjøre gjennom hele dagen, blogg når det passer deg 🙂 Vi lesere er bare takknemlige for å få et lite innblikk i hverdagen din, samme om inleggene kommer på morgen eller sent på kveld! Tusen takk for jobben du gjør, det er så deilig å drømme seg bort i fine antrekk, interiør og treningsbilder! og ikke minst bildene og hverdagskommentarene om lille Nelia, herregud for en nydelig liten jente dere har! Ha en super dag, kjære navnesøster 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Caroline 🙂

   Ha en super dag du også 😉

 76. Jeg leser bloggen etter ti 🙂 Så jeg synes det er supert at du legger ut innlegg så seint i ny og ne! Det er jo dessuten fint å publisere ting samme dagen som det har skjedd, så har det litt mer aktualitet i seg samt at hver dag får stå for seg på en måte.

 77. alltid bra med innlegg Masse innlegg For et fint antrekk på deg Nydelig farger Kos deg i solen

 78. Kristina

  Jeg leser bloggen etter klokken 10:-) Men du kan publisere akkurat når du vil, bruker også å lese morgeninnlegget sammen med en kopp kaffe mens lillemor sover:-) Koslig morning:-) Inspirerende er du:-)

 79. På hverdagene leser jeg ikke innlegg etter kl 22, i helgene kan det hende jeg gjør det.

 80. Joda vi leser! Og om ikke så er det koselig å våkne til nytt innlegg 🙂

 81. Hei, Så fint antrekk! Ville bare si at jeg nyter veldig mye å lese bloggen din. Selv ligger jeg hjemme med influensa, og det gir meg god mulighet til å bli inspirert gjennom blogginnlegene dine. Jeg vet dine tidligere spiseproblemer er private, men jeg lurte på om du hadde noen tips. Er svært aktiv hver dag fordi jeg satser på en karriere som baserer seg på det(ballett). Jeg har hatt en del problemer både med mat(sunnhetshysteri) og depresjoner, og siden jeg er under hardt press hjelper ikke de så mye:/ Nå når jeg ligger hjemme har jeg virkelig innsett at jeg må tenke på å ta vare på kroppen min og høre på den, altså innta nok næring. Likevel nå når jeg er syk har jeg ikke hatt stor matlyst (bare hatt lyst på usunne ting), men er også redd for å komme tilbake for svak…

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre at du liker den, tusen takk! Det betyr mye for meg 🙂

   Jeg ønsker deg god bedring! Influensa er virkelig noe av det kjedeligste en kan ha :/ Jeg vet ikke helt om jeg fikk tak i spørsmålet ditt, men jeg er utrolig lei for å høre at du har et vanskelig forhold til mat. Det er ingen god følelse. Du har allerede kommet langt på vei, ved å innse at du må ta vare på deg selv. Bare hold på den tanken og gjør noe med det! Tenk på fremtiden din og på målene dine! Om du skal nå langt som danse,r er du nødt til å fungere hundre prosent! Og ingen fungerer uten tilstrekkelig med mat. Spør gjerne spesifikt om det er noe spesielt du tenker på, men som sagt, jeg synes du har kommet langt allerede! Du er bra nok <3 Stor klem! Og du, usunne ting er det du skal spise om det er det du har lyst på når du er syk 😉 Bare nyt det uten dårlig samvittighet!

 82. Kikker innom både en og to og tre ganger utover dagen etter kl 10 🙂 Alt for å utsette lesing av pensum eller skriving av oppgaver 😉

 83. Benedikte

  Nydelig outfit! For min del er det supert at du poster så sent, da får jeg enten litt gledelig lesing på senga før sovetid, eller til en tidlig frokost dagen etter 🙂

 84. Fortsett for all del å poste sene innlegg også 🙂 Samboeren min har fotballtreninger sent, så da benytter jeg alenetiden til å kose meg med blogginnleggene dine:) De er gull i en hektisk hverdag! Ha en flott dag!

  Linn

 85. Så vårlig og lekker! Likte godt de fine buksene dine sammen med den rosa kåpen! 🙂

 86. Hei.
  Er sjelden jeg leser blogger i det hele tatt så sent, jeg har nesten tatt kveld jeg da:)

 87. Rebecca

  Hei! Kikker innom flere ganger om dagen, uansett om det er før eller etter klokka ti. Det er din blogg, så egentlig synes jeg at du skal gjøre det som passer deg best 🙂

 88. Jeg leser bloggen din ofte etter kl 22. Fin måte å avlslutte dagen på! 🙂

 89. Hei 🙂 Flott antrekk og digger den blomstrete buksa di, som du sier sola skinner og da blir det gla’antrekk 🙂 Jeg Fikk sko inspirasjon av deg etter du gikk med de behagelige slip in skoene pa eventyr land, sa venter spent pa postpakke 🙂 Jeg leser veldig gjerne bloggen din etter kl.22! Noe galt med tastaturet her… Ha en fin onsdag:-)

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte antrekket 🙂

   Håper du har en fin dag <3

 90. Mariell

  Jeg leser innleggene dine hver gang du poster ut noe, bruker bloglovin 🙂

 91. For min del tar jeg meg alltid en «fast» runde på nettet før jeg går til sengs, så sene innlegg er supre! 🙂 skal sies at jeg er nattdyr og ALDRI legger meg før tolv, men…

 92. Kjempefint antrekk!

  Jeg sitter ofte etter klokken 10 og blar igjennom de faste bloggene, så for meg kan du godt poste dem så sent 🙂

 93. Jennifer

  I’m in the US, so I read some of your posts in the morning and the rest is night here when you post. I love that you post more than one time a day!

 94. Martine

  Er greit med seine i innlegg også! Tror det er flere enn meg som leser blogg så seint også

 95. Hei – jeg titter innom bloggen din hver dag, men ikke etter kl 22 nei. Ha en fin dag videre:)

 96. Mariann

  Jeg leste innlegget 3 minutter etter posting! 🙂 Er inne på bloggen din både tidlig og sent, så jeg synes det veldig fint at du poster til alle døgnets tider 🙂

  Nydelig kåpe! Her i Hobøl er det strålende sol i dag, som i går. Nå er våren inne for fult! Ha en fortsatt kjempefin dag 🙂

 97. Jeg koste meg med det på sengekanten :))

 98. Er vel innom bloggen din etter kl 22 vanligvis 🙂

 99. det er sjelden jeg leser noe etter kl. 21, men synes det er kjekt når jeg står opp kl.6 neste morgen og det ligger et ulest innlegg og venter på meg!:)

 100. Hei! Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre, men tenkte du kanskje har et tips: Hva gjør jeg når jeg skal u bryllup i april med tanke på at det kan være bikkjekaldt? Ser jo ikke bra ut med en jakke over lang kjole, og et sjal blir altfor tynt 🙁

  1. Caroline

   Du trenger kanskje ikke å ha på deg jakke inn selv om det er kaldt ute? 🙂 I kirken kan du jo ha en fin kåpe (om de skal gifte seg i kirken) og det kan du også ha til og fra 🙂 Fuskepels fungerer også fint, vet at Lindex har hatt noen fine og rimelige varianter for ikke lenge siden 🙂 Hvis ikke finner du mange fine og lange kåper stort sett overalt nå 🙂 Men gå for en i finere materiale, jeg ville styrt unna for eks. ull etc. 🙂
   Klem!

 101. Lekre krøller og nydelig kåpe:-)

 102. Hei 🙂
  Synes du skal fortsette å poste sent, men kun dersom det passer deg, selvfølgelig 🙂 du poster så mange motiverende og inspirerende innlegg, og tar så fine bilder.
  Jeg liker bloggen din veldig godt – og er fast leser hver dag.
  Du er en super motivator :))
  Ønsker deg en fin dag 🙂

 103. Jeg leser innleggene dine selv «så sent» 🙂
  Kunne du ha skrevet en oppdatert utstyrsguide for småbarn snart? Barnesete, vogn (om dere har byttet) etc? 🙂

 104. Victoria

  Jeg titter gjerne innom bloggen din sent på kvelden, for det er somregel da jeg har tid – så jeg synes det er helt topp med et nytt innlegg selv etter klokken 10! 🙂

 105. Jeg kan finne på å lese bloggen midt på natta om jeg våkner da, og blir like glad hver gang du har publisert noe nytt. Fortsett med den gode jobben du gjør, jeg setter værtfall utrolig sto pris på den 🙂

 106. Jeg leser bloggen alt etter når jeg er våken, noen ganger er jeg våken til 5 om natta, og noen ganger står jeg opp seks. Så veldig gøy at det kommer innlegg til alle tidspunkt, synes jeg! 🙂

 107. Hei,
  Det var et friskt og pent antrekk. Jeg elsker farger 🙂
  Jeg leser ikke bloggen så sent. Jeg leser den mest på dagen.

 108. Mye bedre å poste sent enn aldri! Jeg leser faktisk alltid bloggen din på kvelden. Legger meg ca halv 12, og sjekker alltid bloggen din på sengen før jeg lukker øynene. Liker å kunne sovne oppdatert;)

 109. Hei!
  Jeg leser bloggen din rett før senga. Så bare gøy med et sent innlegg.
  Dersom jeg ikke må fly avgårde grytidlig på jobb, er også bloggen din noe av det første jeg er innom med morgenkaffen (-:
  Ønsker deg en superfin dag!

 110. Ja til innlegg også etter klokken ti på kvelden! 🙂 Jo flere innlegg, jo bedre, sier nå jeg i hvert fall! <3 Legger meg som regel ikke før rundt kl 23 på hverdagene, så passer supert med kveldsinnlegg som jeg kan lese på senga før jeg legger meg. Liker også at du er så flink til å poste innlegg tidlig på dagen, så har jeg noe jeg kan lese til frokost eller i pausen i første forelesning. 🙂

  Vil forresten minne deg (og alle andre som leser i kommentarfeltet) om at denne og neste uke er det Krafttak mot kreft-aksjonen i regi av Kreftforeningen, hvor flinke russ rundt om i hele landet går fra dør til dør for å samle inn penger. I år er målet å samle inn 35 millioner kroner på landsbasis (i fjor fikk de inn ca. 31 millioner), så om de skulle ringe på hos dere blir jeg superglad om dere gir noen kroner! 🙂 Jeg er usikker på om de skal gå akkurat i Siljan, men vet at de i Trondheim skal gå i dag, 4. mars, fra ca. kl. 17 og utover kvelden. Det er også mulig å støtte aksjonen på nett (kreftforeningen.no/krafttakmotkreft) om man ikke har kontanter eller ikke får besøk av en bøssebærer. Det er også Vinterlyd-konserter i samarbeid med P4 i alle de store byene, hvor det også er mulig å støtte aksjonen. Pengene går rett til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling, og med tanke på at 1 av 3 får kreft i løpet av livet, støtter dere absolutt en veldig god sak om dere gir penger! Kanskje går pengene til forskning som kan bidra til å redde ditt liv senere i livet? 🙂

  Håper du og dine har en flott dag! Solen skinner også her i Trondheim i hvert fall! 🙂 Klem fra meg <3

  1. Caroline

   Flott tiltak 🙂 Ingen som har vært her ennå, men har noen kroner klare!

   Ha en fin dag, klem fra meg <3

 111. Sjekker etter 22 🙂

 112. Miriam Christine

  Jeg bruker å titte innom ganske ofte etter kl 10 om kvelden. Synes det er så koselig å lese noe lett, inspirerende og ikke minst positivt før jeg er helt klar for å sovne.
  Kjempefin bukse btw! 🙂 -kjenner jeg blir så glad inni meg av at våren sniker seg innpå 🙂

 113. Jeg er så og si alltid innom etter klokka 22, så veldig kjekt med sen oppdatering 🙂 Syns du har vært så utrolig flink de siste ukene med gøye, underholdende, koselige og rett og slett varierte innlegg:-) jeg syns hverdagsinnleg slike som det siste i går er utrolig koselig å lese:) stå på videre 🙂

 114. Sene innlegg er supert for min del siden jeg bor i New York, haha 🙂

 115. Sjekker alltid bloggen din sent på kvelden 🙂

 116. Helene B

  Jeg sjekker de fleste bloggene på morgenen og kvelden før jeg legger meg 🙂

 117. jeg følger deg på bloglovin, så der kommer det opp fortløpende. Sjekker der før jeg legger meg 🙂

 118. Jeg og mine Venninner surfer før vi legger oss og leser ofte rundt 23-24

 119. Lisa Marielle

  Ville bare si at JEG ELSKER DEG, Caroline!❤
  Ha en super kveld med den skjønneste familien din, fineste 🙂
  1000 klemmer fra meg.

 120. jeg leser ofte blogger på ettermiddagen eller etter ti 🙂

 121. Jeg bruker å stikke innom bloggen før jeg skal sove for natta, siden det er mye som skjer etter jobb 🙂 Derfor kan du publisere når det passer deg, og som flere her skrive, bedre sent enn aldri 🙂 Utrolig fin kåpe forresten! Ha en fin dag <3

 122. Camilla

  Dette antrekket var utrolig fint! Syns tidspunktene du publiserer på er greie som de er, sene kveldsinnlegg leses heller ved frokostbordet;) Men syns Emm hadde et godt poeng lenger oppe her mtp publiseringstider:)

 123. Jeg sjekker av og til etter kl. 22 🙂 Men jeg sjekker bloggen hver morgen, ganske tidlig 🙂

 124. Caroline

  For oss som kommer hjem sent fra jobb er det utrolig deilig å kunne klikke seg inn og lese I sofakroken eller på sengekanten! Leser definitivt etter klokken 22:):)

 125. Ser ikke noe negativt i å poste det om kvelden, de som ikke får det med seg da kan lese det neste dag! Jeg synest det er gøy å ha noe å lese på til frokosten, og det er ikke så mange blogger blir oppdatert før klokken 8, men et innlegg fra kvelden før er absolutt like interessant 🙂

 126. Katrine

  Leser etter 22! Blir ikke for sent syntes jeg- og de som ikke leser innlegget på kvelden får jo lest det dagen derpå! 🙂

 127. You’re realllly pretty !! But my GOD, you were SO BEAUTIFUUUUL when you were blond!
  carolinebergeriksen.no/page/200/

 128. Ååååå! Så utrolig fine bukser!
  Jeg pleier som regel alltid å klikke innom bloggen din etter at jeg har lagt meg for kvelden. Blir like glad hvergang du har postet et sent innlegg 🙂

 129. Jeg leser blogger når jeg har lagt meg jeg, blandt annet din, så sene oppdateringer er like ålreit 🙂

 130. Jeg leser som regel bloggen ved 22-23 tiden, så for med passet det perfekt!! :))

 131. Leser alltid bloggen om morgen når eg står opp og før eg legger meg om kvelden 🙂

 132. Jeg har fått en vane å skjekke bloggen din når jeg kommer hjem fra skolen og før jeg legger meg, og jeg bare elsker at du er så aktiv her inne 😉 Selvfølgelig opp til deg hva du har kapasitet til å få gjort på kveldstid, men jeg liker så godt å få inspirasjon fra bloggen før jeg legger meg, gir liksom dagen en fin slutt pga de fine innleggene dine 🙂
  Forresten: råfresht antrekk, passer perfekt til været og DEG! Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂

 133. Johanne

  Hei Caroline! 🙂
  Hva bruker du for å lage de fine krøllene? 🙂 Er det disse krøllene hun frisøren du var hos lærte deg å lage på så kort tid? 🙂
  Du kler kjempegodt den lengden du har nå! 🙂
  Jeg har selv to sånne krøllestaver som jeg bruker, en tykk og en mindre. Den tykke krøllestaven lager veldig fine krøller, men de holder så dårlig! Faller ut før kvelden er omme, selv om jeg sprayer det. Har du noen tips?
  Med den krøllstaven som er mindre, holder krøllene veldig bra! Jeg kan børste, sove og til og med ha håret i en ball på hode uten at krøllene faller ut!
  Krøllstavene er to forskjellige merker, men begge blir like varme. Den som holde så dårlig på krøllene er den lilla som alle bloggere har, husker ikke hva den heter:)

  1. Johanne

   Jeg leser også bloggen din på alle døgnets tider! Av og til (sånn som nå under eksamensperioden…) er jeg ikke inne på kanskje sånn to dager, og da går jeg igjennom alle innleggene jeg ikke har lest når jeg først går inn 🙂 Så jeg liker godt at du poster så mye som du gjør!

  2. Caroline

   Skrev innlegg om det for ikke så lenge siden 🙂

   https://carolinebergeriksen.no/2015/02/25/slik-far-du-myke-kroller/

 134. Nydelig, Caroline!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla 🙂

 135. Liker at innleggene kommer til forskjellige tidspunkt jeg;)

 136. Jeg liker, liker, liker sene innlegg

 137. kristine brenden

  Leser på sengekanten!

 138. Neliane

  Fargen: nydelig og virkelig noe du kler :-). Selve kåpen: Virket altfor stor og ser ut som en lang slåbrok…..gikk inn på linken og så bildet der…ser fortsatt ut som en slåbrok/morgenkåpe.

 139. Er ofte innom etter 22!! 🙂 Du kler forresten utrolig godt den rosa fargen!! Nydelig til håret ditt 🙂

 140. Nydelig antrekk 🙂 Jeg er ofte innom bloggen så sent 🙂

 141. Hei! Jeg jobber turnus og leser bloggen din på toget på vei til/fra jobb, så jeg liker sene oppdateringer 😀

 142. Leser alltid på mobilen før jeg legger meg, dvs. etter kl. 22! Så heier på sene innlegg også! 😀

 143. Charlotte

  Jeg sjekker ikke alltid etter 22, men gjør det ganske ofte, kommer jo litt an på 🙂
  Noen ganger sjekker jeg 3 ganger daglig, andre ganger ikke så ofte.. Men alltid gøy når det er oppdatert!

  Dessuten, bedre sent enn aldri 🙂

  1. Helt enig! Og hvis jeg ikke har sjekka om kvelden håper jeg alltid at kveldsinnlegget kan leses morgenen etter. 🙂

 144. Jeg titter innom bloggen din flere ganger om dagen, som regel rett før leggetid også, som alltid blir for sent!:-p da er det koselig å lese noen ord fra deg!:-)

 145. Nydelig antrekk =) Jeg leser bloggen din alt etter som hvilket tidspunkt på dagen jeg har tid. I ferier og helger kan det være jeg kikker innom to ganger. Og noen ganger kan det gå dager i mellom, men da er det kjempe fint å ha masse å lese gjennom =) Jeg bruker bloglovin, slik at jeg logger meg bare inn der for å sjekke om det er noen nye innlegg. Dermed betyr det ikke så mye for meg hvilket tidspunkt du poster på.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 146. Mathilde

  Jeg bruker å være innom å se etter klokken ti om kvelden 🙂

 147. Hei! Jeg titter ofte innom til morgenlaffen, og da er det alltid gøy med flere nye innlegg 🙂

 148. Susanne

  Jeg leser alltid blogger på kvelden, så innlegg etter kl 22 er bare fint 🙂

 149. Leser alltid bloggen din på kvelden. Når 1åringen er lagt og huset er ryddig, da kan jeg sette meg ned og lese bloggen 🙂 Så blogginnlegg på kvelden er jo bare kjekt 🙂

 150. Hei Caroline

  Stemmer det at du har folk som hjeloer dwg til å brette tøy, vaske klær og legge på plass tøy. Var en som sa det i et kommentar felt engang så da spør jeg bare deg.

  For meg virker det umulig å rekke over så mye som du gjør om du gjør alt av husarbeid selc. Det å skrive 3 innlegg hver dag er jo masse masse jobb, så får vel Nelia med noe skift hjem som skal vaskes. Hundene dine røyter vel litt nå, det gjør hvertfall min og jeg må støvsuge hver eneste dag.

  Lurte på om du kan lage et innlegg engang med hva du gjør fra time til time fra du står opp til du legger deg, da med alt av husarbeid.og vasking osv.

  Det hadde vært spennende og interessant med et slikt innlegg. Jeg sammenligner meg veldig med deg og føler alltid jeg kommer til kort. Jeg vasket og styrer mange mange timer hver eneste dag, men har d jo ikke helt plettfritt for det.

  1. Caroline

   Nei, det stemmer nok ikke 🙂 Vi har vaskehjelp annen hver uke, men hun gjør ikke det du beskriver her. Hun vasker gul og tørker støv, støvsuger, vasker badekar og dusj – that’s it 🙂 Vi er jo også to personer, og Lars-Kristian gjør masse husarbeid sammen med meg 🙂

 151. Jeg er alltid innom etter 22 🙂 hvis ikke leser jeg det på toget på vei til jobb 06.10

 152. Jeg gjør alt husarbeid utenom å lage middag.

  Takk før raskt svar 😉

  Idag har jeg gått 1 mil, vasket 8 maskiner tøy med ulik farge og stoff, støvsugd hele kåken, vasket over alle gulver, er å handler nå. Fikk min kjære til å brette noen poser tøy.

  Jeg må alltid be han om å gjøre.ting pg da ender jeg opp med å gjøre det selv for jeg blir så oppgitt. Har du noen tips til meg i forholdtil d?

 153. Så vårlig og fint antrekk Caroline! Kjempelekkert!
  Og så innmari deilig med sol! Håper den viser seg mer nå fremover!

  Ha en finfin onsdagskveld alle fem! 🙂

 154. Jeg liker når bloggere poster litt sent, alltid gøy å våkne til nye innlegg om ikke jeg rakk å lese før jeg la meg 🙂

 155. Selvfølgelig kjære deg! Er innom bloggen på alle tider av døgnet 🙂

 156. Publiser gjerne sent, jeg sjekker ofte etter ti. Tidligere på dagen går det slag i slag, så da er det ikke alltid jeg har tid. 🙂

 157. Lekre farger <3 Jeg titter innom som regel etter kl 22.00 (og andre tider på døgnet), så helt supert med innlegg etter da 🙂 Har ei lita jente på snart 3 år, så da er sene kvelder "min tid" hvor jeg kan sette meg ned og slappe av 🙂

 158. Hei Caroline

  Jeg leser bloggen din etter kl.22.00 på kvelden

 159. Victoria

  Hei fine deg Caroline! Jeg leser ofte bloggen etter 10, og liker veldig godt at det er et nytt innlegg fra når jeg tittet innom tidligere på dagen 😀 Ha en fin dag i morgen! klem

 160. Anna Maria

  Jeg leser alltid blogger på sengekanten, så om innlegget er publisert kl 10 eller 22 spiller ingen trille for min del 🙂

 161. Camilla

  Jeg leser bloggen din så sent. 🙂 POST POST POST! Liker å lese et hyggelig blogginnlegg på kvelden. 🙂

 162. Sparer bestandig den beste bloggen til sist så klokken kan bli både 23-00-01 innen jeg får lest dagens innlegg!

 163. Jeg sjekker alltid bloggen din før jeg legger meg rundt 23 🙂

 164. Camilla

  Hei !
  For en flott og vårlig bukse 🙂 Den vil jeg ha !

  Jeg leser bloggen etter 22:00 om jeg er våken, ellers så «sparer» jeg innlegget til morgenen 😉 Kjekt med litt lesing på vei til jobb/høyskolen eller til morgen kaffen før studiebøkene åpnes!

 165. Så fantastisk fresh farge på jakken! 🙂

 166. Jeg sjekker ofte Carolienbergeriksen rundt midnatt jeg! Det gjør jeg som regel hver kveld.. da den er inne i en slags rutine hvor også facebook, mail, universitet’s mailen, aftenposten og 9gag også faller!

 167. Kathrine

  Nok et smashing antrekk fra deg! 🙂 Blomsterbuksene var et herlig vårtegn! Når det gjelder svar på spørsmålet ditt så leser jeg sjeldent blogger etter klokken 21:00 så for min del er det bedre at du poster tidligere på dagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 168. Hei 🙂 rekner med du ser hvor mange som besøker bloggen sent på kvelden. Men post gjerne innlegg sent. For har man ikke lest det når det kommer ut, så leses det ofte tidlig på morningen. Jeg leser ofte blogger menst jeg våkner i sengen eller til frokosten. Det er en fin måte å begynne dagen på, litt ny energi 🙂

 169. Superfine bukser:) Gleder meg til sommeren, da har jeg tenkt å flytte inn i blomstrete plagg.

  Når det kommer til tidspunkt så leser jeg absolutt bloggen etter 2200! Tar meg alltid en runde på favorittbloggene når jeg slapper av på kvelden, og det er sjelden før 22 🙂

 170. Når blir din eksamen? Er det netteksamen hjemmefra?

  1. Caroline

   Til høsten 🙂 Stedlig eksamen.

 171. Rart å spørre om noen er inne på siden din etter kl 22. Dere har vel selvfølgelig et analyseprogram der du ser nøyaktig antall besøk og hvor de klikk på siden deres.

 172. *ler’* den kåpa ser ut som en slåbrokk, ikke som morgenkåpe en gang

 173. Stilig blogg. Sjekk ut bloggen jornmarius.com

 174. Les ofte etter kl 22 🙂

 175. Sigrid Elise

  Jeg leser ofte på senga rett før jeg legger meg(rundt elleve), så det er ikke for seint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *