mastershots

bilder fra fotoshoot tatt i samarbeid med get inspired 

Caroline Berg Eriksen

Hei mandag! Vi har vært på helsestasjonen fra tidlig tidlig i dag, i anledning 15 månederskontroll og mmr-vaksine. Nelia har blitt så stor nå! Når jeg ser på henne, ser jeg plutselig et bittelite menneske, et barn og ikke en baby lenger, og det er så rart! For meg vil hun selvfølgelig alltid være babyen min, men i dag så jeg plutselig hvor stor hun er blitt. Jeg blir jo helt tullete rørt.. Disse 15 månedene har bare sust forbi, de mest innholdsrike 15 månedene i hele mitt liv. Vaksinen gikk kjempefint, det var litt skummelt og trist helt i starten, men med en mariekjeks i hver hånd var plutselig alt glemt 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har lyst til å starte denne uken med å vise dere resten av bildene fra fotoshooten i Trondheim for Get Inspired. Disse motiverer meg til å bruke kroppen og svette litt! Spesielt når jeg husker hvor utfordrende det var å ta noen av dem, å løfte tungt gjentatte ganger og forsøke å se ok ut i ansiktet samtidig var litt vanskelig, heh 🙂 Det ser kanskje ikke så tungt ut, men jeg er ikke så altfor sterk i verken knebøy eller i armene, så jeg jobbet som bare rakker’n med buktrykket underveis, og det funker jo virkelig! 

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen

Mitt favorittbilde er det første, hoppebildet! Hvilket likte du best? 

___________________________________________________________________________________________________________

Ettersom vi var på helsesetasjonen såpass tidlig, rakk jeg aldri å starte dagen med en økt, men jeg skal begi meg ut på en løpetur nå hvert øyeblikk, før jeg fortsetter arbeidsdagen. Og ja, jeg tror faktisk jeg ser på årets første løpetur UTE! Å, herremin! Jeg blir så glad og våryr av bare tanken. Været er helt nydelig her i dag! Håper dere får en kjempefin ukestart! Ikke glem å nyte øyeblikkene, drikke vann and to be a goal digger 😉 

103 kommentarer

 1. Det siste bilde! Råskap! Det var tøft!

 2. Cecilie

  Jeg synes det siste bilde er helt fantastisk! Det fikk meg til å stoppe opp en stund i forhold til de andre bildene. Vil også få takke deg for en inspirerende og underholdene blogg. Det er som å få et lite dryppe fra et blad hver dag. En god blanding av moteblader, interiørblader og treningsblader på en gang. Så tusen takk, Caroline 🙂

  1. Det er godt for deg at du ikke skriver under fullt navn. Slik servil, pompøs babbel er nemlig egnet til å berøve et menneske for all respekt resten av livet.

   1. Vem har skrivit denna kommentaren??
    Kansken är det jag som inte riktigt förstår norska.. men jag uppfattar kommentaren väldigt otrevlig! Dessutom går länken till ett företag.. är det en anställd på företaget som skrivit? Högst olämpligt oavsett! (för mig var det viktigt att säga ifrån här)

 3. Utrolige flotte og inspirerende bilder av deg 🙂 Det siste bildet er min favoritt!

 4. Kjempe motiverende bilder! Jeg likte det første og det siste best <3

 5. Hei Caroline,
  Så akkurat en reklame for et slankemiddel som poppet opp på newsfeeden min på facebook. Natural beauty transformations kaller de seg. Der har de bilde av deg hvor de hevder du gikk ned 6,5kg ved hjelp av deres produkter. Har du godkjent dette? De har lagt ut «før- og etterbilder» av deg, og det usmakelige er at førbildene er av fra da du var gravid. De antyder at mini-gravidmagen var ekstra kilo, noe jeg synes er hårreisende!
  Jeg tok screenshots av både annonsen, og bildene av deg i artikkelen hvis du vil ha de. I såfall bare send meg en mail 🙂
  Ha en fin kveld 🙂
  Hilsen Ida

  1. Caroline

   Hva? Det var jeg ikke klar over :/ Tusen takk for at du sier ifra!

   1. Så det jeg å for noen dager siden. Men jeg vet at sånt er stort tull så jeg tenkte ikke noe mer om det.

 6. Det siste bildet, helt klart 🙂

 7. Utrolig fine bilder 🙂

 8. veronika

  det bildet med den hvite nike t-skjorten, og det siste bildet synes jeg var stilige! 😀

 9. Wow så fine bilder og kroppen din ser fantastisk ut på dem, både sterk og tynn, men ikke sykelig altså, bare superflott. Det nederste bildet var klart det fineste spør du meg, mest fordi kroppen din ser helt rå ut der 🙂 tommel opp!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Hvor er de turkise Nike skoene fra? 🙂

  1. Caroline

   Get Inspired 🙂

 11. Mathilde

  Wææ, jeg elsker det siste! Tror du har postet det før en gang også, har du ikke? Vanvittig kult, blir så inspirert!

 12. Irmelin

  Du er så flott, Caroline! Skulle ønske jeg hadde alle pengene i hele verden når jeg ser disse freshe treningsklærene, men som fattig student er nok dette noe jeg kan se lenge etter (one day). 🙂
  Det er ikke bare med tanke på trening du inspirerer meg, men også blant annet i matveien, så jeg lurer på, hvis du har muligheten, om du kan skrive et innlegg om sunne nistepakker/lunsj som kan erstatte den standard «brødskive-nista»? 🙂 Gjerne relativt økonomivennlige måltider, men samtidig næringsrike og sunne!
  Klem fra en trofast leser!

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord! Og tusen takk for tips 🙂 Jeg skal se hva jeg får til 🙂 I mellomtiden kan du kanskje sjekke ut frokostfredag? Det er mange oppskrifter der som kanskje kan brukes som lunsj 🙂

   Klemmer!

 13. Jeg ELSKER det siste bildet! Der ser du ut som et skikkelig råskinn! =D

 14. Fine bilder, snakk om god trening! :))

 15. Superfine bilder av deg:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Marthe C

  Nederste for sure , og der hvor du sitter å smiler så lurt 🙂 herlig !

 17. Kathrine

  Jeg syns du ser utrolig fin på alle bildene og klærne er dødsspreke! Men det nederste bildet er favoritten min, der ser du helt rå ut!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 18. Åhh, du er så inspirerende og motiveredne! Min hverdagsengel <3

  1. Caroline

   Haha 😀 Så hyggelig <3

 19. Marianne

  Det nederste bildet var stilig! Har du tenkt på å begynne med tyngre styrketrening? Med din kropp må det jo bare gi synlige resultater kjemperaskt 🙂

 20. Caroline

  Elsker det nederste bildet!

 21. Hvor har du kjøpt den treningstightsen? Den svarte og grå med prikker og som er litt gjennomsiktig, den var utrolig kul!

  1. Caroline

   Alt er fra GetInspired.no 🙂

 22. Kjersti

  Det siste bildet er magisk!

 23. Gillar jackan/tröjan i bild 1 väldigt mycket. Men favorit bilden är den sista bilden! Du ser stark och fokuserad ut, mycket inspirerande!

 24. Kjersti

  Helt klart det siste! Synes du er en inspirerende ung dame:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *