eventyrfabrikken

eventyrfabrikken skien utenfor telemark

Hei søndag ♥ I går var jeg litt fraværende, jeg bestemte meg for å ta en skikkelig lørdag nesten helt off, og det var så deilig! Nå har jeg i hvert fall samlet nok krefter for en helt ny uke, det skal ikke så mye til 🙂 Jeg trengte også en pause for hodet mitt, det var overfylt med lyder av barnelatter, skrik og dunking av harde leker mot hverandre. Uæ! Vi dro nemlig til Eventyrfabrikken som jeg nevnte at vi kanskje skulle, og Nelia storkoste seg virkelig! Det var så mange barn og voksne på en plass at jeg nesten ble litt svimmel, men det var så utrolig fint å se hvor gøy hun synes det var. Så dit må vi dra oftere! De hadde en egen avdeling for barn mellom 1-5 år, og selv om det snek seg det jeg kan sverge for var tenåringer opp dit innmellom, var det en fredlig avdeling for de alle minste sammenlignet med resten av fabrikken. 

___________________________________________________________________________________________________________

eventyrfabrikken skien

eventyrfabrikken skien2

eventyrfabrikken skien ny avdeling2

eventyrfabrikken skien ny avdeling

eventyrfabrikken skien3

– haha! Jeg måtte kjøpe meg et par sokker med den fine logoen på, ettersom jeg gikk uten sokker i skoene og det var skoforbud #pinlig – 

eventyrfabrikken skien sokker

eventyrfabrikken skien5

eventyrfabrikken skien klatre

jeg hadde på meg (annonselenker) bukse mango / genser ganni / sko nly shoes 

Etter et par timer der, dro vi til byen for å handle litt, og så sloknet hun i bilen på veien hjem. Det var så vidt hun våknet da vi kom inn i huset, lille skjønne  Vi sendte henne avgårde til drømmeland, og så tok Lars-Kristian og jeg frem kokeboken til Hellstrøm – inn med sølvskje. Den har vi ikke laget mat fra på kjempelenge! Vi disket opp med laks på en seng av risotto med ansjospesto til, og fy søren! Det var så godt! Det ble en flakse hvitvin til, og etter maten gikk vi gjennom bilder på dataen fra årsskifte til nå. Vi har bestemt oss for å starte sorteringen til album nummer 2 allerede, hvis ikke blir det en DIGER jobb når vi skal i gang med det, dessuten er jo det å se på bilder noe av det koseligste som finnes! 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag er det så tett snø her at jeg ikke har tenkt til å få dårlig samvittighet for å bare være inne. Jeg skal trene, jobbe og studere. Og være sammen med familien, selvfølgelig. Lade opp til en ny uke som egentlig starter allerede i dag 🙂 Håper dere får en kjempefin søndag, vi sees etterpå 

48 kommentarer

 1. Åh, Eventyrfabrikken ser kjempe koselig ut, og Nelia er jo bare helskjønn! Ha en fin søndag 🙂

 2. A paradise for your cute little Nelia 🙂 Like you really in your casual look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hei
  Har du linket til riktig genser? Den du har linket til har 3/4 arm og v-hals?? Kjempefin genser du har på deg! 🙂

  1. Caroline

   Ser ikke ut som de har den inne :/

   1. Elisabeth

    Det har de.

   2. Caroline

    Link?

   3. Elisabeth

    Du har linket til feil bukse også…

   4. Elisabeth

    Klarte ikke å lime inn linken 🙁 Dårlig på det her tydeligvis 😛
    Men er det ikke den som heter hippie knit?

   5. Caroline

    Har du link til riktig bukse?

 4. Så koselige bilder 🙂

 5. Karoline

  Hei! Hvilken skrifttype bruker du i overskriftene?:-)

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke 🙁

 6. Åhh, sååå koselige bilder 🙂 Nelia er bare så skjønn! Er de skoene fra nelly normale i str. forresten? 🙂

  1. Caroline

   De er litt store 🙂

 7. Katarina

  Åå, jeg bare elsker når du går med slike antrekk! Du kler det så godt! 🙂
  Ha en fin søndag!

  1. Enig! Du er så naturlig vakker i litt «vanlige» klær, Caroline! Skikkelig flott er du!

 8. åå dere er så søte sammen 🙂

 9. Victoria M.

  Du ser ut som en fantastisk mor. Koselige bilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Nelia er så søt at jeg blir blir helt tullete! Og mammaen ser også veldig bra ut, haha 😀 ha en fin søndag! <3

 11. Christine

  Ser de har fornyet litt på Eventyrfabrikken,for sånn var det ikke da vi var der i sommer/høst. Da følte jeg at jentungen på 1,5 var litt for lita til å være der. Kanskje vi skal ta en tur dit igjen og sjekke da,for ser veldig fint ut for de små nå.

  1. Caroline

   de blir nok litt i minste laget når barna som er 3-5 år herjer rundt de, så vi måtte passe litt ekstra godt på 🙂

 12. Vi reiste når dere kom, så tror dere valgte et litt bedre tidspunkt enn oss å reise dit på. Det va så fullt at det nesten ikke var mulig å bevege seg der når vi kom et par timer tidligere. Men ungene var fornøyde og fikk ut en del energi i alle fall. 🙂

 13. Elsker antrekket, du er superfin! Den genseren må jeg snart klikke meg hjem.

 14. Åååh, ser ut som Nelia storkoser seg! Skulle veldig gjerne hatt med min nydelige lille niese på 2 år der 🙂

 15. Margrethe Carter

  Hei, eg har plutselig blitt hekta på bloggen din, før var eg berre innom innimellom, men de siste dagene har det blitt kvar dag. Eg syntes bloggen din er så inspirerende, husker spesielt det innlegget der du laga det lekestativet til Nelia mens du fortsatt var gravid. Hjemmet ditt virker så vakkert og idyllisk, og det inspirerer meg. Det hadde vore kjekt om du ville lage eit innlegg der du delte litt hemligheter til korleis å halde huset fint og ryddig, har du faste rutiner på husarbeid? Og følger du nokre faste interiør prinsipper eller bare bruker du ting du liker uten nokre meir tankar bak?

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, tusen takk 😀 Jeg har noen faste rutiner, jeg klarer ikke å forlate huset uten at det er ok ryddig i alle rom :p Men det er bare sånn jeg er skrudd sammen. Ellers støvsuger jeg så ofte det trengs, og det er ganske ofte med de to hundene vi har 😉 Så har vi fått vaskehjelp som kommer annen hver uke, og det er virkelig GULL verdt!

 16. Eventyrfabrikken er moro for store og små. Mannen min er vel den som går mest bananas når vi er der 😛
  Kjekt at de selger sokker der da, det visste jeg ikke 😉 Ha en god søndag med dine fine!

 17. Hei Caroline 🙂

  Jeg ville bare si at jeg synes du virker som en utrolig bra dame. Både for deg selv, som kone, mamma, datter, søster og veninne! Jeg synes du har fått det så godt hjemme hos dere, dere har det godt og trygt. Du tilrettelegger til at du kan trene hjemme, du studerer, lager god mat, og ja! Dette er også noe jeg vil jobbe mot når jeg nå er ferdig å studere til sommeren. Skape et godt og trygt hjem! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 18. Hei

  Bare et lite spørsmål her. Når du jobber på søndagene hvor mange timer jobber du da? Bare lurer i forhold til at søndagen er din jobbe dag.

  Hvordan går d å skrive på dataen og blogge med Nelia.i nærheten?

  1. Caroline

   Jeg jobber full dag og vel så det 🙂 Men det avhenger litt av hva slags innlegg jeg skriver, og om jeg har gjort noen av de ferdig før.

   Jeg har jo Lars-Kristian her, så det går helt fint 🙂

 19. Have a nice spring dear Caroline, full of joy and happiness!!!

 20. Hvor er kjolen til Nelia fra? Superfin!

  1. Caroline

   Kappahl 🙂

 21. Mange intrykk for en ung hjerne kapret kjempefint igjennom utrolig flotte bilder av henne!
  Ser at hun kjører samme stil som jeg gjor anno 1992, prinsessekjoler hele veien!

 22. Ser str s i genseren er utsolgt, noen ganger er ganni litt stor i str, hvilken str har du? Den sitter løst og fint

  1. Caroline

   Jeg har xs 🙂

 23. Så fin du er med hestehale og mer hverdags klær, dette var veldig fint på deg 🙂 Hehe søte sokker du fikk tak i… Kjekt å ha til neste tur 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 24. So cool! You’re a good mum! Bisous au bébé

 25. Det ser ut som Nelia koste seg kjempemye.
  En ting jeg lurte på. Har dere byttet ut barnesetet fra Emmaljunga nyfødtsete, og i så fall hva slags sete har dere gått for? Kunne du skrevet et innlegg om det? 🙂

 26. Hei. Nå som nelia er blitt over 1 år, gir dere henne kumelk? For noen innlegg tilbake var det et bilde av nelia med en Flaske melk, og du fortalte at hun pleier å få melk på flaske på morgenkvisten, også brødmat som frokost senere. Er den melken da kumelk eller MME? Og brukte du nan eller annen erstatning?

  1. Caroline

   Vi gir kumelk, ja, men hun får MME om morgenen 🙂

   1. Kan jeg spørre hvorfor mme på morgenen og ikke kumelk?

   2. Caroline

    Egentlig bare av gammel vane, men så er jo også MME mer næringsrikt enn kumelken 🙂 Hun får kumelk til frokost, da.

 27. Kathrine

  Det ser ut som Nelia storkoser seg! 🙂 Herlige bilder 🙂
  Og kule sko du hadde på deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *