culottes and pink

God kveld i stuen! Nå er det beina på bordet her hjemme resten av kvelden, jeg har vært ganske flink i dag og nesten kommet a jour. Jeg er ikke helt i mål, men jeg bare orker ikke mer – og come on! Det er jo søndag! Jeg får heller gjøre en ekstra innsats i morgen, og det er mye, mye lettere enn i dag: mandag in my heart  Dessuten, Northug gikk jo så det røyk i skisporene tidligere. Seriøst, jeg regner med det var flere som så på? Jeg er tydeligvis mer engasjert enn jeg er klar over selv, for jeg klarte ikke å sitte i ro mot slutten, reiste meg opp, trampet og klappet. Mannen er jo helt rå! For en maskin! Hvis ikke det er inspirerende, så vet ikke jeg! Fy søren. Lars-Kristian ble helt satt ut av oppførselen min, og kanskje en smule stolt også. Jeg tror ikke han var klar over at det egentlig bor en skikkelig skipatriot i meg 😉 Haha! 

___________________________________________________________________________________________________________

culottes black pink michael kors walkculottes black pink michael korsculottes black pink michael kors 2culottes black pink michael kors details close up

(annonselenker) culottes h&m / cape sara kelly / skjorte polo ralph lauren / veske michael kors / mules nly / klokke daniel wellington 

___________________________________________________________________________________________________________

Dette var antrekket mitt en gang i forrige uke da snøen hadde holdt seg unna i noen dager, og solen skinte med tilhørende fuglekvitter. Bare legger var nok litt vågalt, men jeg sa jo at jeg var helt nødt til å bruke disse buksene før jeg egentlig kunne 😉 Krysser alt jeg har for at våren setter fart nå, det er jo tross alt mars i dag – den første vårmåneden! Det er lykke! 

Vel, jeg sitter her med dryppende hår etter en dusj og regner med at jeg må legge meg sånn. Å føne det er et prosjekt, og ettersom føttene på bordet står på planen, er ikke det å dra frem hårføneren et alternativ engang. Og jeg som hater å våkne med «jeg har sovet med vått hår-sveis» Det er faktisk hakket verre enn å våkne med den andre sveisen i samme kategori. 

Uansett: la oss nyte søndagskvelden! Klem 

29 kommentarer

 1. Hei! Jeg vet du foretrekker å få ros:), men må si at jeg syntes at dette antrekket var veldig rart og ikke fint i det hele tatt:) Rart å se det på deg. Noe har skjedd med din smak

  1. Caroline

   De fleste foretrekker vel å få ros 🙂

 2. Wiiii, rosa! Blir så glad av å se at du kombinerer farger sammen med det sorte:-) Kjempefint!
  Selv elsker jeg rosa og har minst en rosa detalj hver dag;)

  Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 3. Hei! Er søtpotet lavkarbo? 🙂

  Klem fra Fredrikstad

  1. Caroline

   Alt kan være lavkarbo, det kommer an på mengdene 🙂

 4. Christine

  Jeg pleier å flette håret mitt hvis jeg må sove med vått hår,da blir det ikke seende så rotete ut på morgenen etter.

  1. Caroline

   Jeg vet det, men da får jeg bølger som er vanskelig å gjøre noe med :/

 5. forelsker meg i clutchen din

 6. Du super kul

 7. For noen nydelige bilder av nydelige deg!
  Jeg og var helt gira under 5 mila haha!
  Du er en storinspirasjon Caroline, klem fra meg<3

  1. Caroline

   Haha, tipper vi var mange 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem!

 8. Jeg vet enda ikke hva jeg syns om disse buksene, men du kler jo alt! Og håret ditt – wow 😀

 9. Heiii. Ellllsker culottes <3 har noen fra hm jeg også. Tenke jo å vente 2-3 uker med å bruke dem jeg da.. Kan jo ikke bruke sånne sko som du bruker nå!? Ikke jeg her i Drammen ihvertfall.. Hehe -,- Men som jeg gleder meg!!!
  Elsker stilen din og blir så inspirert!
  Så da har jeg fått med meg blogg oppdateringen din for Idag.. Og legger meg nå.
  Natta Caroline :–)

  1. Caroline

   Håper du sov godt 🙂 Og tusen takk for så fine ord 🙂

 10. Hei!
  Hva heter veska? 🙂
  Ønsker meg akkurat den modellen!

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre :/ Kjøpte den på flyplassen i Barcelona 🙂

  2. Er det den som heter Large Jet Set Saffiano Leather Crossbody Bag? De har den feks på nordstrom.com i så fall. 🙂

   1. Torill

    Ja, det er den. 🙂 Jeg har den samme, og den ser lik ut som den Caroline har. Veldig fin .
    Stilig antrekk Caroline. 🙂 Likte buksene.!

 11. «Den andre sveisen samme kategori» …. *knis* …hvis du mener hva jeg tror du mener 😉

  1. Caroline

   Haha :p

 12. Diger den blusen ! So flott farge ! wow !

 13. Digger den blusen ! So flott farge ! wow !

 14. Birgitte

  Northug er rå!! Tok meg selv også plutselig i å sitte og rope i sofaen, litt uvant men gøy og bli revet med 😀 Ha en fin dag! 🙂

 15. Elsker skjorta! Buksa er ikke helt min smak, men det er jo litt sånn i starten med det som er nytt. Det viktigste er jo at DU liker det! Jeg digger at ikke alle kler seg helt likt 🙂

  Og btw, du var nydelig på eventyrfabrikken. Så hverdagslig og flott! Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Fine deg <3
  Jeg har også de skoa, men synes de er komplett umulig å gå i….:/

 17. Elsker culotter og har tenkt å skaffe mange til vår og sommersesongen! 🙂 Du var sikkelig fin. Kjenner sååå til det der prosjekt hårføning. Spesielt med extensions så tar det jo timesvis.

 18. Kathrine

  Synes du ser svært elegant ut 🙂 Og jeg blir så inspirert av at du kler deg så fint. Det er så forfriskende å se noe annet enn den typiske nordiske uniformen med ullgensere, jeans og boots.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *