lørdag

Lørdag! Jeg har blitt så glad i lørdager, jeg merker at ting automatisk går litt saktere fordi det er helg, at folk generelt er i bedre humør. For meg er lørdag mer søndag enn søndag, utrolig nok. Det er mye mindre jobbing, og når sesongen starter er det jo kamp på søndag, så da må vi liksom tidlig opp og starte dagen. Men på lørdag er det ikke så farlig, og det er så godt 

leke

Vi våknet tidlig, men har tatt det helt med ro. Drukket kaffe og lekt med favorittlekehuset til Nelia. Hun elsker det! Og hun leker med det på sin egen rare måte som ikke gir noen mening for meg. Den ene dukken skal for eksempel alltid være på taket, og tretoppen brukes gjerne som lager for alt inni huset. Hun tar av tretoppen, snur den rundt og kysser alle lekene sine før hun legger dem oppi tretoppen. Haha 🙂 Barn er noen skjønne raringer.

blåbær

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sitter fortsatt i pysjen, men lader opp med en forfriskning før trening: blåbær og cottage cheese med eple, pære og vanilje. NAM! Har dere smakt den? Så utrolig god! Og Nelia har blitt så glad i blåbær, lager mmmm-lyder hver gang hun ser dem 🙂 

Senere i dag tror jeg vi drar en tur til Eventyrfabrikken, og i følge noen må jeg forberede meg på kaos, så da skal jeg samle litt energi med en lørdagsmil hvert øyeblikk 🙂 Ha en kjempefin dag, dere ♥ 

57 kommentarer

 1. Samme her, så føler jeg at lørdag er mer søndag. På søndag skal alt gjøres klart til mandagen og med 3 barn bruker det å bli litt 😛
  Her står plana for trening og husarb i dag 😉
  Ha en fin tur på Eventyrfabrikken og god helg 🙂

 2. Hei, dere har så lyse møbler…. Hvordan går det med en liten i hus? Klarer dere å holde ting plettfritt? Tenker litt på det med blåbær… det blir det jo fort flekker av. Jeg har hatt et strev med mine, både når det gjelder mat og andre ting. Plutselig har de funnet på å tegne på møbler og vegger… Det er lett å si man må være konsekvent osv, men det er jeg, likevel – de klarer det likevel! Har du noen tips, annet enn å fotfølge ungen? Kan man ikke gå på do engang uten at de sniker seg til noe fanteri?
  Prøver å ha tusjer osv utenfor rekkevidde når jeg ikke er der, men de finner dem likevel.

  1. Caroline

   Det går helt fint 🙂 Hmm. Jeg pleier alltid å ha på henne en smekke når hun spiser ting mens hun går rundt, ellers tørker jeg bort med en gang jegs er flekken 🙂 Det er for det meste frukt, skiver og nå blåbær hun spiser mens hun går rundt i huset 🙂

   Fargestifter har hun ikke hatt andre steder enn på bordet ennå 😉

 3. På instagram i går ble det en stor diskusjon ang den shortsen hvor ei var uenig i kjøpet.
  Der (som flere andre ganger) hopper trofaste fans på den som er kritisk både med kraftig skyts og ordbruk. Gjerne saumfarer de profilen til vedkommende og bruker det de finner der mot den kritiske.
  Hva tenker du om slikt? Du har gått hardt ut mot folk som deg hetser på nett og sosiale medier, når «dine egne» gjør det mot andre, hvorfor slår du ikke ned på det?

  Jeg regner egentlig ikke med at denne går igjennom eller et svar, men det hadde vært interessant å vite hva du mener.

  1. Hvorfor skal hun slå ned på det når ifølge allmennhetens logikk er det bare å forvente å få kritikk når man stikker nesa fram offentlig (som hun som var uenig i shortsen gjorde). Hun satte frivillig fram sin mening med full navn og åpnen profil, så ifølge dere som syns at Caroline bare må ta all møkka fordi «det hører med», så gjelder det samme her. Det hører jo med når man absolutt må stikke fingrene inn i vepsebolet. All fun and games helt til det er deg som står der, ikke sant??

  2. Det samme lurer jeg på. Hadde noen vært så ufine under et av bildene jeg hadde lagt ut hadde jeg fjernet kommentarene som er myntet kun for å hetse. Det blir litt barneskole og flokkmentalitet når en person blir angrepet av flere, og blant annet blir kalt en dårlig mamma fordi hun tydeligvis har andre meninger enn resten. Jeg hadde ikke villet bli forbundet med et slikt kommentarfelt.

   1. Dette er faktisk ganske interessant lesning….. For hvilket HYLEKOR det blir når/dersom Caroline velger å ikke publisere, evt fjerne negative kommentarer om seg selv, hvor feigt det er at hun ikke svarer på dem og skjuler dem osv. MEN når en annen person blir hetset under hennes bilde utifra hva vedkommende selv velger å poste, DA burde hun fjerne de ondsinnede kommentarene,….. Flere enn meg som ser dobbeltmoralen her??

 4. Have a great weekend beautiful Caroline!
  Kisses from Greece!

 5. Veronica Flottorp

  Koslig morgen ❤️ Ser virkelig opp til deg Caroline å det vil jeg alltid gjøre

 6. Så ut som en hyggelig morgenstund:) Ser du noe på tv forresten? Så du for eks på gift ved første blikk?

  1. Caroline

   Nei, det er ikke så ofte jeg får tid til å følge med på noe. Men jeg liker farmen og 71 når det går 🙂

 7. Cecilie

  Hva er eventyrfabrikken?

 8. Jeanette

  hehe,herlig lek hun har da! Jeg finner ikke den cottage cheese med eple noe sted.Rart

  1. Caroline

   Ikke? Her har de den på meny i hvert fall 🙂

  2. Jeg kjøpte den på ica supermarked

 9. Henny88

  Kysser hun alle de små lekene??? Jeg smeeeeelter! 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja <3

 10. Alexandra

  Hei Caroline

 11. Haha… Kjente meg såå igjen i dette innlegget!
  Blir alltid litt småfrustrert når jeg og min 11/2 år gamle sønn bygger duplo, og han plutselig setter badekaret i hagen! når jeg har delt huset inn i soverom, stue og bad! Haha… Det er jo egentlig bare fantastisk å se hvordan fantasien og leken overkjører og tar over for alle kjipe regler som vi voksne har bestemt! …. Hadde jo vært fantastisk med et badekar i hagen egentlig;)) eller oppvevaringsrom i tretoppen! Lenge leve barnesinnet! <33

 12. Elisabeth

  Så nydelig jente dere har <3 lurte på hva dukkehuset heter ? Så kjempe kjekt ut 🙂 har selv to prinsesser på 17 mnd og 4 mnd <3 lykke ! vi er heldige som får oppleve være mamma – den største gleden å største kjærligheten på denne jord <3
  Ønsker dere en herlig lørdag 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Jeg vet ikke dessverre, det var en julegave og det står ingenting på det. Men det er i hvert fall kjøpt på toys r us 🙂

   Klem og good lørdagskveld 🙂

  2. Camilla

   Troooor dukkehuset er i merket Play2Learn 🙂 De har det på Toys R Us ja.

 13. Hvilke klemmer fra makestyle bruker du for å holde håret/dele det opp ved glatting og krølling? 🙂

  1. Caroline

   De lilla fra mast 🙂

 14. I found out about your website yesterday. You are very beautiful women (with a good taste of style) and lucky to have that life …especially daughter , she is adorable 🙂
  Love to read blog but I dont now Norway language, but its enoughto to see pictures…

 15. Så deilig at dere kan ha sånne lørdags morninger 🙂 Det er gull verdt med små barn i huset 🙂 Ønsker dere en super fin lørdag alle sammen :-))

 16. Ida Marlene

  Skjønne, skjønne Nelia 🙂
  Blåbær var faktisk det første ordet min datter lærte seg, ettersom det var noe hun elsket over alt på jord :p Jeg husker spesielt det første året Meadow Marie gikk i barnehagen så måtte vi til slutt legge blåbærene i en egen liten boks, sånn at hun først spiste opp brødskivene for ellers ble det til at hun ikke ville ha mat, men kun blåbærene ;p Hun har vokst fra seg det nå, men synes fortsatt at blåbær er kjempe godt 🙂

 17. Deilig med en rolig lørdagsmorgen <3 Du som er så inspirerende på matfronten, kan du lage et innlegg med tips til dagenderpå-mat/snacks? Gjerne i to kategorier: Sunn&usunn. (Helst lettvint, da man ikke alltid orker å stå så lenge med kjøkkenbenken 😉 ) Vet aldri helt hva jeg har lyst på dagen derpå, men har alltid lyst på noe! ^^

 18. Så koselig!

  Ha en flott helg Caroline 🙂 Her hos oss er det familebesøk og bursdag som står på planen. Egentlig ingen bedre måte å tilbringe helgen på enn sammen med venner og familie 🙂

  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

 19. Ingrid E

  Så utrolig hyggelig innlegg! Veldig koselig å få «være med» inn i Nelia sin verden God lørdag til dere 🙂

 20. Hei 🙂 Fant en oppskrift du hadde lagt ut i 2013 med kylling og fløtesaus og har forelsket meg helt i den retten! Kunne du lagd et innlegg med flere oppskrifter? Trenger litt tips til sunn og kjapp mat 🙂 Med ingredienser som man typisk alltid har i kjøleskapet. Takk på forhånd 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte den 🙂 Det ligger masse oppskrifter i kategorien «mat» 🙂

 21. Haha ååh, barn er så skjønne! Håper dere får en fin lørdag og at det ikke blir så kaotisk som noen sier 🙂

 22. Så koselige morgenbilder! 😀 Husker selv den tida fra jenta mi var så liten, da var det ofte morgenen startet mellomn kl 05.00 og 06.00, men opp måtte man, så det var bare å smile, sette på litt barnetv, finne en bok eller annet og slappe av med 😉

 23. Hei Caroline! Du får alltid så nydelig bilder, hvilket kamera bruker du? Og objektiv? Ha en fortsatt fin dag videre! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Vi bruker Canon 6D, og bildene her er tatt med Sigma 35mm Art f1,4 🙂

   Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

 24. Og så håpet jeg du kunne kort nevnt hvilken sminke du har på øynene helt til hverdags, som feks her : http://carolinebergeriksen.no/2014/10/26/sunday-at-the-spa/#comments

  Håper meldingene mine kommer gjennom, de siste mine har ikke kommet gjennom i det hele tatt! :/ Takk! 🙂

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg 🙂 Jeg bruker the balm sin palete nude tude 🙂 Jeg finner ingen kommentarer fra deg, men skal sjekke spam 🙂

 25. Kathrine

  Så skjønn Nelia er! Ja barn leker ikke alltid logisk, men det er jo sånn det skal være 🙂 De skal jo ikke begrenses av hva som er realistisk, men heller la fantasien løpe løpsk 🙂 Da går det jo helt fint at en jente bor på taket og at treet fungerer som lager! 😀

 26. Har du vanilje eple og pære i cotta cheesen? Elller ved siden av

  1. Caroline

   Den kommer med vanilje, eple og pære ferdig 🙂

   1. Samira

    Ohh det har har jeg Ikke fått med meg ( følte seg dum he ge) takk for svar. Elsker bloggen din, nydelig prinsesse du har. Natta<3

 27. Henriette

  Neila virker utrolig søt 🙂 Leken er sikkert veldig logisk for henne 🙂 Åh, fikk nesten lyst å bli barn igjen nå. Husker jeg kunne sitte på gulvet i timesvis å leke med dukker og biler osv 🙂 Ha en fin helg videre!

 28. Alexandra

  Hei:) jeg lurer på om du fortsatt bruker burts bees på Nelia? Jeg har en liten datter hvor jeg har brukt baby bee produktene helt fra starten, men for litt siden var de på tv 2 hjelper deg og disse produktene kom ikke godt ut i det hele tatt. Hva tenker du om det? Veldig skuffende for jeg elsker disse produktene, og lukten er helt himmelsk.

  1. Caroline

   Hei!

   Nei, vi bruker det ikke lenger. Produktene er nok helt trygge å bruke, feilen skyldtes en oversettelsesfeil fra de engelske til de norske etikettene 🙂 Produktene inneholder et allergifremkallende stoff, men det er svært små mengder av det.

   1. Alexandra

    Hadde vært veldig kjekt med et innlegg over hvilke babyprodukter du bruker nå.

 29. Bara en uppdatering om dagen både fredag och lördag? :/

 30. Hei. Influensaen tok tak i meg for en uke siden og før det var jeg heller ikke helt i form. Jeg trenger virkelig hjelp for hvordan jeg skal komme i form. Hvor skal man starte når du nesten er i bunn, men har grunnlag fra før liksom? Digger deg forresten du er en stor inspirasjon og gir så mye motivasjon! Hadde satt veldig stor pris på noen små tips:-)

  Klem fra meg:-)

  1. Caroline

   Bare start i det små og jobb deg fremover, vær tålmodig 🙂 Snakk gjerne med en PT og få litt profesjonelle tips 🙂

   Klem til deg og lykke til!

 31. Hei, i don’t want to admonish you, but, please, don’t let your little Princess sit like that. She might have problems with her legs or hips in the future. I just know this from my own experience. Please, don’t get me wrong. 🙂
  Kisses. :*

 32. Jeg har to gutter, 2 år og snart 4 år. Han eldste liker ikke frukt og liker det best litt søtt. Han andre elsker frukt og tar det gjerne litt surt. Utrolig snålt at de er så ulike.

  Uansett, tror jeg også må kjøpe blåbær til han. Han snakker om blåbær konstant, men han mener druer 😛 han plukket masse blåbær i sommer da og elsket det så han vet jo hva det er 🙂

 33. hi,

  question: who is taking care for house: cleaning, cooking, washing? :))

  Do you have tips for this?

  1. Caroline

   We take care of our house ourselves, but we also have some help cleaning every second week 🙂

 34. Hei, Caroline. Vet du hvor dukkehuset til Nelia er kjøpt? Evt hvilket merke det er?

  1. Caroline

   play 2 learn, fra toys r us 🙂

  2. Caroline

   Det er fra toys r us og merket er play 2 learn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *