grey double stretch piver

grey culottes2grey culottes sko h&mgrey culottes3grey culottes6grey culottesgrey culottes detaljer tilbehørgrey culottes5

(annonselenke) bukser mads nørgaard / genser hunkydory / veske mulberry / sko h&m 

Culottes kan styles både opp og ned, og i går bestemte jeg meg for at en myk strikkegenser ville gjøre jobben til. Litt kaldt var det med bare legger, men med dette været over oss og årets første vårdag luskende rundt hjørnet, var det absolutt verdt det! Husker dere kanskje favorittstrikkegenseren min i grå fra hunkydory? Vel, dette er den samme i sort! Endelig fikk jeg tak i den, og det takket være en av dere lesere som tipset meg. Tusen takk! I tillegg var den på salg, så jeg fikk den til langt under opprinnelig pris. Lykke! 

___________________________________________________________________________________________________________

Med store deler av arbeidsdagen i byen i går, har jeg en god del eposter å besvare i dag. I tillegg lot jeg studiene hvile, så i dag må bøkene frem igjen. Jeg skal ikke ha eksamen før ved slutten av dette året, likevel er jeg så stresset at jeg tror jeg svimer av. Jeg må lære meg å slappe av, dette går fint. Likevel klarer jeg liksom ikke å overbevise meg selv, jeg har rett og slett altfor mye å gjøre, altfor mange baller i luften og planer i hodet. Men jeg må starte et sted, så hjemmekontor etterfulgt av en treningsøkt og deretter studier før det er klart for helg, er det jeg har foran meg. Jeg gleder meg så til i morgen! En hel dag med Nelia og Lars-Kristian, det er alltid ukens høydepunkt ♥

God helg, kjære lesere! 

106 kommentarer

  1. Jeg har lest i media om nett-troll men jøss her har jeg fått sett hvordan de opererer. Så mange frekke tilbakemeldingen!!!! Jeg lurer på hvor gamle disse jentene som skriver så frekt er? Snakkes det sånt i venninnegjengen om de ikke liker buksene til hverandre???
    Jaja heldigvis er jo de fleste kjekke da!!!!! Flotte bilder av en nydelig jente!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *