mammatips og litt nytt i stellevesken

stelleveske louis vuitton totally hoved oversikt

God morgen til deg  For en knapp uke siden bestilte jeg to nye ting til stellevesken, og nå som det har funnet veien til postkassen min, har jeg lyst til å gi dere en liten update på den og på innholdet. Faktisk har det ikke endret seg stort i løpet av 15 måneder i det hele tatt, den eneste forskjellen er vel at vi har med litt tørr kjeks og mat i den, som vi ikke hadde helt i starten – da var jo jeg som melkestasjon mer enn bra nok 😉 Har du lyst til å lese det første innlegget om stelleveskens innhold, finner du innlegget her

___________________________________________________________________________________________________________

stelleveske louis vuitton totally rosa toalettmapper

Ny stellemappe og toalettmappe: dette bestilte jeg via childresalon, merket er mayoral og jeg synes designet er helt nydelig! Den stellematten jeg kjøpte for å ha i vesken da jeg var gravid, har blitt flittig brukt frem til nå. Den er egentlig like fin, men for å unngå at den skal bli skitten har jeg brukt engangsunderlag til den i tillegg, og det slipper jeg med denne, ettersom den er glatt og lett å vaske av. Og så er det jo gøy med noe nytt 🙂 Så måtte jeg ha matchende toalettmappe, og oppi denne får jeg plass til bleier, bleieposer, mesoft engangskluter, antibac og andre ting som er nødvendig, så slipper det å ligge løst i vesken. 

stelleveske louis vuitton totally rosa toalettmappe

Jeg bruker fortsatt disse mappene for å organisere skift, snacks og skittentøy. De er så utrolig kjekke og går i vaskemaskinen. Jeg fant dem på ebay for over 1 år siden, og de finnes fortsatt her. Jeg kjøpte meg 2 sett den gangen, og det er jeg glad for. Kjekt å ha for fremtiden 🙂 

stelleveske louis vuitton totally organizers4

Rosa liten primus har vi alltid med på lange turer eller om vi bare skal ut en tur. Noen ganger er ikke matlysten stor og vi vet at grøt alltid faller i smak, så da er det kjekt å ha varmt vann tilgjengelig. Jeg har den i en beholder som skal holde på varmen og dytter den nedi sideburet på vesken. Primusen holder selvfølgelig på varmen selv, men denne flaskeholderen kjøpte jeg også via childrensalon da jeg gikk gravid og følte at jeg måtte ha alt, så jeg bruker den mest fordi jeg synes den er så fin. Merket på den er pasito a pasito. 

stelleveske louis vuitton totally rosa primus

Smokkeholderen er så kjekk! Denne har vi virkelig fått bruk for, og den er fortsatt fin å ha med på tur med et lager av smokker i, sånn i tilfelle 🙂 Samme merke som flaskeholderen – pasito a pasito. 

stelleveske louis vuitton totally smokkeholder

___________________________________________________________________________________________________________

kavat

Så en annen barnerelatert ting: jeg har vært på jakt etter gode barnehagetøfler helt fra oppstart, og her om dagen kom jeg endelig over disse sandalene fra kavat i hennes størresle. Kavat sine sko er utrolig gode og solide, og jeg har alltid hørt at de skal være blant de beste merkene av barnesko på markedet. Jeg hadde selv kavat da jeg var liten, så de har eksistert i mange år. Når hun har på seg disse er jeg trygg på at de små føttene hennes har det bra hele dagen, så jeg ville bare tipse flere mødre om dette merket, og at du får både sandaler og vanlige sko 🙂 

stelleveske louis vuitton totally kavat tøfler

___________________________________________________________________________________________________________

Her skal det jobbes i dag, ellers har jeg treningsfri og i kveld skal vi besøke Siri og Kristoffer. Det gleder jeg meg til! Ha en kjempefin torsdag, dere ♥ 

92 kommentarer

 1. Kathrine

  Takk for mange fine tips! Har selv en datter som er omtrent like gammel som Nelia, så det du poster om barneutstyr er alltid høyst aktuelt 🙂
  Likte spesielt godt skoene! Akkurat nå er det jo vinterstøvler som gjelder, men om ikke altfor lenge blir jo skotøyet litt lettere heldigvis! De rosa var jo utrolig freshe i fargen! Den rosa termosen var også veldig søt og utstyrsposene var et kjempegodt tips!

 2. Hei.

  Driver å leser meg opp på hvordan få 6 pack og ser at de fleste anbefaler fettfri kost- noe jeg ikke har pr i dag. Har en BMI som er på 19.5 og ønsker kun å få frem magerutene litt mer. Men må jeg da gå over til «fettfri»? Har hatt stabil vekt siste siste 5 årene og vil egentlig ikke ned ytterligere 🙂 Trener 3-5 g i uka og spiser sunt og variert:) noen dager i kcal overskudd andre dager i underskudd. Mest kondisjon.
  Så om du eller ØK vil svare blir jeg glad 🙂

  1. Caroline

   Du må på ingen måte gå over til en «fettfri» kost for å få synlige magemuskler 🙂 Vanskelig å gi noe spesifikke råd, men jeg ville hørt med en PT 🙂

  2. Kristin

   «de fleste anbefaler fettfri kost»
   Dette har jeg aldri lest noe sted, og skulle gjerne visst hvor du har dette fra? Kilder?

   1. Caroline

    Hun sikter sikkert til kroppsbyggere som «deffer» 🙂

  3. Hei Nelly,

   For å få frem magerutene er det stortsett fettprosenten som må ned, samtidig som fettfrimasse (altså muskler) må økes. Dette innebærer ikke at man skal ned i vekt. Det som kan lønne seg er å justere opp proteininntaket ( feks 1,5-2,0 gram/kg/døgn). Videre er det styrketrening som er viktig for å øke muskelmassen. Du sier du trener mest kardio, kanskje du kan prøve å få inn to til tre dager med styrketrening i uken. Gjerne fullkroppsprogram med tunge baseøvelser som knebøy, mark, benkpress, pull-ups etc. Du kan sikkert ha med ett sett med mage, men generelt er det bedre å ha fokus på de tunge baseøvelsene. Sjekk ut fitnessbloggen for flere tips. For øvrig, du bør overhode ikke ha et kosthold uten fett, men ville vurdert et økt inntak av protein. Dette er sagt helt generelt, jeg kjenner jo ikke dine kostvaner, helsetilstand eller treningsopplegg.
   Lykke til 🙂

   1. Tusen takk for svarene 🙂
    Skal def teste ut mer protein samt styrketrening (syns bare det er så kjedelig ;)) hi hi.
    Igjen takk 🙂

 3. Hei Caroline! Jeg jobber i skobutikk – og vil bare informere litt om Kavat. Ja, det er et veldig bra merke som passer til mange norske barneføtter, med tanke på at vi nordmenn gjerne har litt «vikingføtter» – altså, litt bredere enn hva de har nedover i Europa (som f.eks Tyskland, hvor de fleste skoa i Europa blir produsert). Men det er nettopp det disse skoa er; brede. Så sørg ALLTID for at du tar med barnet ditt til en skobutikk og får målt både bredde og lengde på føttene, for dersom Nelia er smal i føttene vil ikke disse skoa støtte riktig. For smale føtter anbefaler jeg SuperFit, og for «normal» bredde (verken brede eller smale) anbefaler jeg merker som Ecco. Husk forresten også ALLTID at barnet skal ha 1 til 1 1/2 cm fritt rom å gå på når du kjøper nye sko 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, TM 🙂

   1. anette

    Jeg hadde også kavat da jeg var liten. Min erfaring nå som jeg har egne barn, er egentlig at ecco alltid er best dersom barnet ikke har veldig brede føtter. De er lette og myke. Synes kavat er veldig stive i sålen. Samme med både bisgaard og angulus (som jeg likevel kjøper og bruker til fint, men synes ikke de er gode på foten).

   2. anette

    litt mer mas fra meg; mine bruker skinntøflene fra nøstebarn i barnehagen. Måtte bare anbefale dem. De ansatte i barnehagen har til og med tatt det opp på foreldremøte, og anbefalt andre foreldre å kjøpe like. De sitter godt på foten, og barnet slipper å gå med sko hele dagen:)

   3. Caroline

    Ble ikke ferdig med denne kommentaren, glemte å legge til at vi fra før av har god erfaring med Kavat. De første parene hennes kjøpte vi med god hjelp fra de ansatte i butikk, så det er erfaringmessig at vi fortsetter med dette merket 🙂

 4. mamma til 1

  Hei. Du burde sjekke ut Footway.no der har de mange fine tøfler til barn. Og ikke minst varme. Sandaler blir fort veldig kaldt. Har kjøpt ulltøfler til gutten min, som han har i bhg. Så da trenger jeg ikke å være redd for at han fryser på bena.

  Bare et lite tips fra meg til deg. Ha en fin dag

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Nelia er så utrolig varm, så tror ikke det kommer til å by på problemer 🙂

   1. elisabeth h

    sadaler er veldig kjekt som «innesko» i barnehagen, for om det er varmt, kan barna ha en tynn bomullsokk i (og etterhvert ingenting), og når det er kaldt,er en tynn ulsokk nok. Føttene får fin luft. En ulltøffel er også fint, men dessverre er svært mange av disse helt flate i innesålen, og gir lite eller ingen støtte, med mindre man selv kjøper en god såle.

  2. jeg bruker sandaler med ullsokker i til min treåring, fordi jeg synes ikke tøfler har like god hælkappe som sandaler.

 5. Takk for flotte tips! Og det er helt riktig det du sier om merket Kavat. Jeg har jobbet mange år i skobutikk, og det er virkelig noe av det beste barnet ditt kan ha på føttene. Ha en fin dag! 🙂

 6. Great things and lovely photos 🙂

 7. Så mye fint og smarte løsninger! De mappene skulle jeg ha vist om for ca to år siden ;);) Jeg liker også så godt sandaler til innesko i barnehagen. Luftige og stødige på foten 🙂

 8. veldig fint tips med sandaler som barnehagesko – alt for mange unger som går i tette tøfler, eller crocs som ikke er ba for de små, så tommel opp for det. Men når det gjelder resten så skjønner jeg ikke at du orker å dra på så mye ting og tang! Stellematte til ent barn som kan stå? er det ikke enklere å skifte stående? jeg stapper en bleie, en avfallspose og en minipakke våtservietter i den vanlige veska mi, og det holder i massevis…

  1. Kan ikke si meg mer enig. Jo mindre,jo bedre. Om man da ikke har et stort behov for å ha masse ting og tang..

  2. Neliane

   Enig med deg Grethe :-). Men hvis Caroline vil drasse rundt på alt dilldallet sitt så værsågod :-)). Fjollete i mine øyne, men hun elsker jo tydeligvis alt det småtteriet og det er nok shoppingen av det også som er greia her. Jeg er nesten fasinert av den kjøpegalskapen jeg :-)). Vi er forskjellige ja.

   1. Caroline

    Jeg er mest fascinert over hvor nedlatende man kan være i en kommentar 🙂 Vi er forskjellige, ja.

   2. Hehe, helt enig Caroline!

   3. Herregud, nedlatende og utrolig unødvendig! Syns det så ut som en fin stelleveske og bra innhold. Og man går vel sjeldent og drasser på stelleveska i skogen, for det er det du fikk det til å høres ut som…

   4. Neliane

    Min kommentar var ikke mer frekk enn din Caroline. Jeg sier hva jeg mener. Merkelig at det ikke står «reply» under din kommentar Nederst i denne tråden…? Er det bevisst når DU velger å avslutte? Synes ofte det skjer eller at siste kommentar ALLTID er noe «positivt» forsvar i ditt favør….

   5. Caroline

    Har ikke sagt at din kommentar var frekk, Neliane… Jeg sa jeg var fascinert over hvor nedlatende noen kan være i en kommentar. Du kan fint ytre meningene dine på en normal måte, men du klarer det svært sjeldent :/

    Jeg har forresten ikke noen mulighet til å slå av eller på reply-funksjonen. Den forsvinner når det kommer x antall kommentarer under hverandre. Jeg har alltid reply-mulighet, derfor vil min kommentar ofte være den siste.

   6. Der er morsomt når du Caroline betegner andre som nedlatende med frekke kommentarer.
    Det er jo kjøpehysteri og ikke minst særdeles lite miljøvennlig med alt av duppeditter man ikke trenger.

   7. Caroline

    Min kommentar var ikke frekk, Hilde 🙂

   8. Så var heller ikke Neliane sin nedlatende 🙂

   9. Caroline

    Flere som har reagert, Hilde. Men etter å ha lest kommentarhistorikken din så skjønner jeg at du er uenig med meg uansett 😉

   10. Selvom du ikke synes den var frekk så kan andre oppfatte dine kommentarer som frekt, selv om det kanskje ikke er ment slik.akkurat som du kanskje oppfatter andre som frekke, når de kanskje ikke mener det. Frekk eller nedlatende, kall det hva du vil. Men ja, den her var jo litt nedlatende, men hennes mening:) Ditt svar og din mening er ikke nødvendigvis fasiten for andre, Caroline:)og nei du skriver ikke at det er det, men noen ganger får jeg litt det inntrykket. Og det er min mening. Ydmykhet. selv om man putter et smil etter, hjelper bestandig ikke det.

   11. Caroline

    Silje: Jeg har ikke skrevet min mening om noen andre sin stelleveske, ei heller sagt at min er fasiten. Om du har det inntrykket så er det ikke noe jeg kan hjelpe for.

   12. Jeg skjønner godt at en sånn frekk kommentar blir besvart slik av bloggeren. Synes forøvrig ikke Caroline sin kommentar var halvparten så frekk som den som kom fra leseren. Hva skjedde med det å tenke: «Har du ikke noe bra å si, så la være å si noe»? Er man fundamentalt uenig i bloggerens verdisyn,kan man la være og lese. Det er jo alltid ting man vil gjøre annerledes enn andre, men man kan vel klare å enten holde kjeft, eller å si sin mening på en måte som ikke er krenkende.. Det er helt greit å være uenig med folk, men skal man fortelle om det til vedkommende burde det å formulere seg på en god og respektfull måte være en selvfølge. Uansett om man snakker med mora si, eller i deres tilfelle, en dom driver en blogg, som dere ser ut til å virkelig mislike sterkt.

   13. Jeg liker også å ha orden i stelleveska. Bruker de zip posene fra Ikea, men ser ikke helt hvorfor det ikke skal være lov å kjøpe seg fine små mapper:0 Dustete kommentar! Selv synes jeg også det er enklest å vaske bæsjerompe liggende!

   14. Cecilie

    Unnskyld meg Neliane, men hva er egentlig problemet ditt? Du nevner i enhver kommentar at dere er så forskjellige, virker som du har et stort markeringsbehov. Kanskje bare godta at andre ikke er som perfekte deg! Det at du kaller deg Neliane virker også litt sprøtt. Kanskje litt for besatt av et menneske
    du ikke kjenner……

   15. Neliane

    Jeg har blitt kalt det hele mitt liv så hvorfor skulle jeg ikke bruke det?? Det er et kallenavn, og har ingenting med Nelia å gjøre hvis det er det du sikter til…..

   16. HAHA, cecilie 😀 nå lo jeg.. Har tenkt det hver gang jeg ser navnet…

   17. Hehe, skulle ønske det var obligatorisk med profilbilde av de som kommenterer eller krav til innlogging via facebook for å kommentere.. Skulle likt å sett hvordan disse trollene, som deg «Neliane» ser ut.

   18. Neliane

    Kan gjerne legge inn bilde jeg 🙂 men har ikke blogg så. Innlogging via Facebook tror jeg ikke Caroline er så hypp på…? Det vil generere større mulighet for kritiske kommentarer, tror jeg. Skal ikke skryte på meg å ha så peil på teknikken bak dette….hehe

    Ellers Malin, jeg er 161 høy, blondt hår, grønne øyne, 52 kg, gift med en flyger, to barn, eldre enn Caroline men bursdag på samme dag :-). Meget god økonomi, men fornuftig. Klin gærn etter action og elsker ekstremsport og trening og Caroline oppskrifter. Hun har reddet meg litt på kjøkkenet kan en si…….:-))

    Noe mer du vil vite?

   19. anonym

    Eh… Hun lurte bare på hvordan du så ut, ikke om hele livshistorien din:p Men takk for nyttig informasjon….

  3. Det er klart at stellematte er praktisk selvom barnet kan stå… Det er ikke alltid like enkelt å skifte stående, og heller ikke like behagelig for barnet.

   1. Grethe

    Jeg har aldri opplevd at det er vanskelig å skifte stående – tvert imot er det kjempepraktisk å slippe å lete etter stellerom eller offentlig toalett som er stort nok til å legge barnet ned – stående skift kan man gjøre hvor som helst. Og hvorfor i all verden skulle det gjøre en forskjell for barnet? mine har uansett blånektet å ligge under bleieskift fra ganske tidlig alder, så liggende skift har ikke vært et alternativ, så det er vel derfor jeg tenker på det som babystell, og ikke småbarnsstell.

   2. Står du virkelig feks.midt på ett kjøpesenter eller midt i byen å bytter bæsjebleie på en 1 åring? Fantastisk…

   3. Om du leser kommentaren, «legge barnet ned» . Det betyr jo ikke at man står midt i en resturant å skifter bleie. Men at man kan gå på et helt vanlig toalett uten stellebord.

  4. Skifter du bæsjebleie stående? Mulig du har supermomskills jeg ikke har, men det går ikke her i gården. Og har du ikke med skift? Mitt barn griser seg gjerne ut, pluss at det har hendt at han kaster opp/bæsjer og tisser gjennom klær. Da kommer man ikke langt med bleie, våtservietter og avfallsposer. Jeg har gjerne med mat/smoothie el. og drikke (alltid) i tillegg. Jeg syns inneholdet virker fornuftig jeg, og jeg er ikke den som kjøper mest dill selv. Det bør vel uansett være opp til hver enkelt hva man gidder å drasse på?

   1. Jeg tror det var en av leserene her inne som etterlyste et innlegg som dette. Tipper de fleste av oss hadde blitt rimelig skuffet om innlegget handlet om å stappe en bleie, en avfallspose og en minipakke våtservietter i den vanlige veska. Og nettrolla hadde kasta seg over kommentarfeltet og beskylt Caroline for å ikke være en god mamma eller noe den i duren… Denne bloggen inneholder mye dill og dall, nydelig dill og dall etter min mening 🙂 Take it or leave it!

  5. Synes det er helt greit at folk har egne meninger og skjønner i og for seg godt at mange ikke er enige i alt Caroline gjør, men å holde en forholdsvis respektfullt tone burde være et minstekrav.
   Har du forresten prøvd å skifte bæsjebleie på en stående aktiv ettåring? Hvis du mener at det er en mulighet vil jeg veldig gjerne ha råd om hvordan du gjør det uten at det blir klin over alt.. 😉

   1. grethe

    synes det er litt drøyt å si at jeg ikke har klart å holde en noenlunde respektfull tone….
    hvorfor spør dere om jeg skifter stående? Det er jo det jeg sier at jeg gjør. Nå er ikke barnet mitt ett lenger, men jeg har skiftet stående siden han lærte å stå, og jeg er veldig langt fra supermom. Jeg er faktisk en ganske laid back mamma, og det er vel det som er forskjellen her. Jeg synes aktive ettåringer er enklere å håndtere stående enn liggende ( i den grad de er mulige å håndtere i det hele tatt da!) Nei, har som regel ikke med skift, da det sjelden har vist seg nødvendig. Ikke mat heller. Han spiser det som er der vi skal. Nå regner jeg jo med at vi snakker om vanlige hverdagsturer til byen, eller babysang eller besøk hos folk, og ikke lang tur i skogen.
    Råd til å skifte stående? Fest knappene på bodyen over skulderen på barnet, hold ham i ett fast grep med den ene armen, vask med den andre, og vær rask. Det er virkelig ikke spesielt vanskelig. Jeg synes det er mye vanskeligere med en liggende unge, som spreller og vrir seg, og så må man passe på at de ikke faller ned fra (det ekle, offentlige) stellebordet, eller hvis det er på gulvet passe på at de ikke begynner å rulle av stellematta og kravle rundt på gulvet (æsj!)

   2. Jeg leste over kommentaren min nå, og ser at jeg har kommentert litt rart. Jeg mente det med respektfull tone i forhold til Neliane sin kommentar. For den er rett og slett nedlatende. Jeg var egentlig mer nysgjerrig på hvordan du klarer å skifte bæsjebleie på en liten unge mens de står, for det har ikke jeg prøvd fordi jeg trodde det ville bli mucho mye gris av det;) Jeg virket nok litt frekk mot deg, beklager det. Jeg tente på litt plugger her, fordi jeg synes det er forbausende mange som er opptatt av å finne ting som blir gjort «feil» av bloggeren.
    Takk for tips om skift:)

   3. annette

    Min er snart 2,5 og det å skrifte bæsjebleie stående er håpløst

 9. Starseed

  Jeg har kjøpt skinntøfler fra dottyfish i England, de har såååå mange herlige varianter i giftfritt skinn, hvis du vil ha et alternativ uten «hard» såle! 😉 Bare Google dottyfish, så finner du dem!

 10. Sandaler er helt supert som barnehagetøfler! De sitter så godt på, og de er vanskeligere for dem å sparke dem av seg. Jeg har selv ecco til poden min, siden jeg liker å prøve skoene før jeg kjøper dem. Har ikke funnet kavat sine sandeler i vanlig butikk. Men er og veldig fornøyd med ecco!

 11. Hvordan er det med frakt og toll hos childrensalon? 🙂

 12. Et annet tips til barnehagetøfler er skinntøfler 🙂 sånne myke. Godt for små barneføtter, former seg etter foten og har ikke harde såler.

 13. Takk for tips, hvor handler du Kavat? Et sted med stort utvalg? Smart å bruke slike som innesko i barnehagen- regner med at hun da har sokker nedi- lønner det seg da å kjøpe en størrelse større?

  1. Caroline

   KJøpte de her på Brandos 🙂

   Nei, sokkene er så tynne at det går helt fint 🙂

 14. Å de posene der var jo bare superpraktiske. Ikke at han egentlig skitner ut så mye tøy når vi er ute lenger, men jeg har lyst på de allikevel. #ordensmenneske haha 🙂

 15. Så mye fint fra Children salon!! Supert tips til side for vordende mor

 16. hvilke klemmer bruker for å sette opp håret når du krøller det med Mast II ? 🙂

 17. Små barn som er i lek og bevegelse hele dagen, synes jeg trenger mykt underlag. Hard såle en hel dag kan lett bli litt sårt. Og de kan sparke/ dunke i hverandre under lek inne, litt hardere med «sko» inne. Tenk selv, det beste etter en dag for oss voksne er å ta av skoene etter arbeidsslutt.Men det er helt sikkert forskjellige meninger på det:)

 18. […] Gode tips fra fine Caroline om hva som er kjekt å ha i stellevesken. […]

 19. Takk for mange gode tips! Har vært på jakt etter noe som kan holde orden i stellevesken. Her er det bare kaos! 😉

 20. Kristin

  Tenkte jeg skal prøve meg på mandel- og kaffesmoothien din til frokost i morgen! Jeg har ikke vanijekesam, men Yoplait 0% yoghurt med vaniljesmak, tror du det vil bli det samme? 🙂 Takk for svar.

  1. Caroline

   Det samme blir det nok ikke, men det funker sikkert 🙂 Du mister vaniljesmaken, og den er jo ganske viktig :/

 21. Neliane

  Gikk inn på den siden…..Robert Cavalli og Fendi til FLASKEHOLDERE…..?? Til 800 -1000 +……! Jeg er målløs……

  1. Jeg takker Gud og hvermann den dagen du blir målløs, Neliane! Men du virker ikke helt som en person som klarer å holde kjeft.

  2. WOW, jeg sier bare WOW! Har du ikke noe bedre å gjøre? Det vil alltid finnes mennesker som har både MER penger enn deg og MINDRE. Hva Caroline bruker pengene sine må vel være opp til henne? Det gjelder forsåvidt alle mennesker.
   Du kan umulig ha det godt med deg selv, med all den negative energien du sprer over alt i Caroline sitt kommentarfelt.

   «Man skal ikke plage andre man sakl være snill og grei. Og forøvrig kan man gjøre hva man vil.»

   Priser meg sjeleglad for at jeg er født positiv og har et positivt syn på alt.

   Lykke til her i livet «Neliane», prøv å se litt lysere på ting, tro meg det hjelper.

   1. grethe

    hva er det som er så positivt med å snakke dritt til Neliane fordi om hun har et annet syn enn deg?? Blir helt matt av tutter som deg som skryter av hvor positive de, før de sprer misnøyen sin.

   2. Fordi jeg har blitt lært opp til at hvis man ikke har noe pent å si, så la være. At folk skal blande seg oppi hvordan Caroline og andre bruker pengene sine provoserer meg. Måten Neliane skrev på gjorde at jeg ville sette henne litt på plass, og det er jeg ikke alene om.

   3. Neliane

    Sprer overalt i kommentarfeltet. …Hmmm morsomt. Jeg skriver det jeg mener jeg….Her forleden roste jeg sjokoladebollene opp i skyene, elsker oppskriftene :-). Og ga tips om at de KUNNE fryses, da hun ikke var sikker.

    Som sagt digger oppskriftene og treningen, men blir kvalm av kjøpeGalskapen…..Og SLUTT og si at det har noe med hva man har råd til! Det har ingen sammenheng nødvendigvis. Vi tjener syvsifret og er likevel ikke crazy der. Vi tenker miljø og fremtid i større grad, og DET må det være lov å si noe om til en person som OFFENTLIG fronter en forbruksverden ut av milde…..

    Have a Nice Day 🙂

   4. Cecilie

    Du har selvfølgelig rett til å si meningen din, men kan du ikke være litt hyggelig? Caroline har da ikke gjort deg noe, så hvorfor må du være så nedlatende og spydig? Du er veldig flink til å skryte av deg selv, og det er ikke noe galt i det, men det går jo an å si noe fint til andre også! Du fremstiller deg selv som meget usympatisk i mine øyne. Det er veldig
    synd, for du har helt sikkert noen gode poenger, men de blir gjemt under all gallen du spytter ut.

 22. Åh, du har så mye fint! Jeg blir inspirert, og gleder meg selv til jeg kan handle duppeditter til mine barn. Er bare 20 år, så bør nok vente litt til, men det virker så koselig å kjøpe slike ting til de små, og ha så fin orden 🙂 Liker selv at ting matcher!
  Jeg digger deg!

 23. Hei 🙂 Apropos barneinnlegg.. Kunne du tenkt deg å skrive litt om amming og dine erfaringer rundt dette, eller blir det for personlig?

 24. Supert innlegg!

  1. Caroline

   Hyggelig at du liker det 🙂

 25. Elisabeth

  heihei 🙂
  Har ei prinsesse i magen som kommer i sommer 😉 Har sett en del på Etsy og funnet en nydelig ugle uro, noe a la den dere har til Nelia. Huser du ca hvor mye du måtte betale i toll for den? Takk for svar 😉

  1. Caroline

   Toll er alltid 10,7 prosent, pluss mva på 25 prosent 🙂

 26. mammatil2

  Kjempe lett å skifte bæsjbleie av et stående barn… (eller ikke☺)

 27. Marianne

  Masse freshe og praktiske ting 😀 Nå er min jente så stor at det er lenge siden bleieskift og å ta med klesskift, men absolutt noe jeg skal huske på hvis det kommer en liten søster eller en liten bror engang! 😀 Alltid koslig å lese om slike ting da jeg kjenner det er så alt for lenge siden min jente var liten <3 Det går så alt for fort!

 28. Henriette Finne

  Tusen takk for masse flotte tips! Anbefaler du PM eller MM varianten av Louis Vuitton Totally når den skal brukes som stelleveske? 🙂

 29. Elisabeth

  Supert innlegg!
  Til mine barn bruker jeg innesko fra Bisgaard, og kjøper de på Blinke i Tønsberg. Er fornøyd med alt skotøy fra Bisgaard, anbefaler disse. Du kan se på de på blinke.no

 30. Kjøper ALDRI sko til mine barn på nettet. Greit nok at du kan måle føttene for riktig str osv, men skoen skal passe til barnets fot også…-med tanke på bred eller smal fot, høyt eller lavt fotblad osv….Går alltid til skobutikk så jeg får prøvd, så jeg er hundre prosent sikker på at det er riktig sko vesla skal gå med i flere timer…

 31. Polina Siguina

  Hei! Elsker også mayoral merket til små barn. Hvis dere skal flere ganger til Gran Canaria så har de en kjempesvær mayoral butikk på det store kjøpesenteret det (Atlantico tror jeg det het). Hihi kjøpte utrolig mye fint der sist.
  Som en selvutnevnt barnesko spesielist så anbefaler jeg borfotliv for alle penga, A går barfot i barnehagen og resten av småttisene har antisklisokker fra Polar o pyret.

  Her er en kjempefin guide om se forskjellige sålene fra en nettbutikk, de beskriver hvilke merker passer de forskjellige typer føtter. https://www.boogalooshoes.co.uk/sizing-guide-3-w.asp

 32. Hei.
  Kavat sine er fine – ja. Men jeg jobber i barnehage, og har barn i en annen barnehage, I begge anbefales det skinntøfler. Det er sklisikkert og gir noe varme + at foten får utviklet seg mest mulig riktig.
  I sandaler/crocs osv, så får ikke foten den «friheten» den helst skulle hatt i ung alder. Så anbefaler sterkt skinntøfler!

  1. Caroline

   Så rart! Vi har skinntøfler i barnehagen, men de ønsket at hun skulle ha sandal med såle, så det er derfor vi kjøpte det 🙂 Det er vel ulike erfaring hos ansatte også da, tenker jeg 🙂 Men nå har vi i hvert fall begge deler der 🙂

 33. annette

  Jeg vil kjøpe disse posene du linker til på ebay, men får opp at kjøper ikke sender til Norge.. Sendte du de bare en mld?

  1. Caroline

   Jeg kjøpte fra en annen selger 🙂

 34. hei.:) kjempebra innlegg,prøvde og bestille di fine posene som organiserer i stelleveska,men får beskjed om at de sender ikke til norge 🙁 hvordan gjorde du det?

  1. Caroline

   Da var det nok en annen selger, om du trykker på det første innlegget jeg linker til, er det link der til den jeg bestilte fra 🙂 nå bare linket jeg når jeg så at det fantes, så ikke hvor de fraktet dessverre :/ Men d kan alltid spørre selger!

 35. morsomt hvordan «neliane» (og «grete») skriver sure komentarer nedover hele komentarfeltet.. Også svare de som prøver å fortelle de at de burde greie oppføre seg som voksene mennesker, med at de ikke er noe bedre selv når de svarer? det gir jo ikke mening. om en person blir mobbet og en annen ber mobberen slutte, da er det ikke personen som ber mobberen slutte som er problemet. og det er vel egentlig sånn situasjonen er nå, selv om det ikke er direkte mobbing dere driver med. jeg blir bare enda mer sjokkert over at dere er voksene damer, ikke 17 år gamle jener. det er helt utrolig. jeg håper ikke dere lærer bort så dårlig nettvett til barna deres damer.. 🙂 og husk at vi reagerer ikke på at dere sier det dere mener (det er det flere oppover her som har gjort), men på måten dere gjør det på.

 36. Hei, hvis du prater med en fysioterapeut vil nok ikke de anbefale at barna går me skandaler inne, har med utvikling av foten å gjøre. Det anbefales at barn skal gå mye barfot.sjekk d ut før du tar i bruk sandaler inne:)
  Silje

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *