girls night with myself

girlsnight myself red wine

Hei til deg  I dag tar jeg kvelden fri og nyter et glass vin sammen med Lars-Kristian. Vi sitter oppe i sofaen og gjør to ganske forskjellige ting: mens han ser på Europa League, koser jeg meg ihjel med Hart Of Dixie på dataen. Jeg har virkelig blitt helfrelst på den serien! Startet så smått å se den etter anbefaling fra storesøster, og fordi jeg har sett ferdig Pretty Little Liars. I starten himlet jeg med øynene til nesten hver eneste replikk, men nå har det liksom løsnet, og jeg føler både Rachel Bilson (som skuespiller) og handlingen har tatt seg opp. Det er noe med dette lille samfunnet som virkelig rører ved noe i meg, jeg bare elsker det! Og Lemon  Nå er jeg bare på sesong 1 da, men Anette har dessverre / heldigvis avslørt litt detaljer til meg om hva som skje fremover allerede. Hun klarer aldri å holde sånt for seg selv 😉 

girlsnight myself red wine hart of dixie

___________________________________________________________________________________________________________ 

Tidligere i dag var jeg i byen for litt diverse jobbærender, og derfra gikk turen til Siri og Kristoffer hvor vi ble servert middag alle 3. Kjempekoselig! Tenk, neste gang vi sees har de plutselig 2 gutter! Gleder meg allerede til playdate med dem og Nelia 

Nei, nå må jeg fortsette jentekvelden min før det er klart for sengen. Håper dere har en fin kveld! 

46 kommentarer

 1. Kristin

  Ååååå! Jeg elsker den serien! Bare vent! Det blir mye bedre etterhvert 🙂

 2. Pretty Little Liars er jo langt ifra ferdig! Dem holder på med sesong 5 nå og det er jo 2 til som kommer..

 3. Rachel Zoe er en stylist. Skuespilleren heter Rachel Bilson, og spiller Zoe.

 4. Minamor

  Hehe, jeg elsker den jeg og! Men det som er så gøy, er at jeg alltid har tenkt på deg når jeg ser Lemon! Dere ligner litt 🙂 Det synes jeg er artig 🙂

 5. Ferdig med Pretty Little Liars? Jeg er langt ute i sesong 5!! SÅÅÅ spennende =D

 6. Sa koselig.Kjekt med en jente kveld i blandt.
  Har mine egne serier som jeg følger med på og når mannen er ute å reiser koser jeg meg med et glass vin også og seriene mine.

 7. Hei!

  Hvorfor bruker du så mye tid på pakking, når du skriver gang på gang at det er så kjedelig? Snakker vi OCD? Hehe;) du burde ha kortere hår, og ikke så mørkt forresten, da må du i tilfelle ha mer spill i det. Blir for parykk-aktig sånn som det er nå. Men det er bare min personlige mening da 😉 du er jo pen uansett!

  1. Det er veldig spesielt at du forteller Caroline hvordan hun burde ha håret sitt. Om du ikke syns det er fint, kan du jo holde deg for deg selv. Tenk om jeg skulle sagt rett opp i trynet ditt hvordan du BURDE ha ditt hår fordi JEG syns det er finest. Veldig spesielt spør du meg.

   Må være slitsomt å ha en blogg når folk hele tiden skal fortelle deg hva som er best for deg! Stå på Caroline! 🙂

 8. kristin

  Hvor har du sett sesong 4og5 av PLL? Netflix viser jo bare 1-3!

 9. Det kommer nye episoder av pll tirsdag kveld i USA, så det blir altså onsdag i Norge 🙂 sesong 5b har altså begynt( begynte for 4-5 uker siden)og nå er det bare 4 episoder til vi finner ut hvem A er!!! 😀 kan godt sende deg link? På den siden jeg ser det på kommer det ut tidlig hver onsdag morgen.:) ha en fin kveld.

 10. Ida Emilie

  Hvor kjøper du alle de fine bandanaene dine, Caroline? Synes de er så kule, de fresher jo opp et hvert antrekk 🙂

  1. Caroline

   Bikbok og Asos 🙂

   1. kristin

    Ja, send meg gjerne en link her! Straks ferdig med sesong 3 på netflix! 🙂

 11. Åååå Hart of dixie er så koselig serie 😀

  Elsker Zoe og Wade <3 <3

  Kos deg med "jentekvelden" 🙂

 12. Hei 🙂 Så mange fine mamma tips 😀 Kunne du ha lagt et innlegg om hvordan man skal gå frem/ «passe på» /betaler etc, over nett i utlandet.?
  Jeg skulle ønske jeg hadde mer kunnskap om det :/

 13. På, det er deilig å slappe av iblant! Ha en fin kveld:-)

 14. Hart of Dixie er fantastisk! Du kommer til å bli mer og mer glad i Zoe etterhvert <3

 15. Kristine

  Hart of Dixie – love it<3<3<3
  Husker jeg sparte sesong 2 til sommerferien og kooooste meg med episoder hver kveld..og natt…klarte ikke stoppe;)
  Der feks gossip girl har karakterer som fortsatt er tenåringer og andre serier har mer voksne hovedpersoner treffer Hart of Dixie kanskje akkurat oss som er rett under tredve, hehe:)

 16. Hey hvor har du købt det stearinlys fad?
  Jeg har længe kigget efter sådan et. Den ser dog stor ud. Kan du fortælle hvor høj og bred den er? Og hvor du har købt den? 🙂
  Mvh Sanne

  1. Caroline

   Vi kjøpte det på hødnebø 🙂

 17. Elisabeth

  Rachel Bilson 🙂 mest kjent fra The O.C. <3

 18. Jeanette

  så koselig at hun skal få tvillinger!

 19. Hei! Kan du ikke lage en liten guide over dine favorittrestauranter i Oslo-området? 🙂 Elsker bloggen din og har fulgt den i flere år. Du er så flink til å inspirere på alle områder, så fortsett sånn fine Caroline!

 20. Har du sett The real housewives of Beverly Hills? Det er en skikkelig jente serie som jeg koser meg med, sammen med et glass vin. 🙂 ellers ser jeg også Keeping Up with the Kardashians og The bachelor.

 21. Hei – hvor ser du Hart of Dixie? Fant det ikke på Netflix? Er det HBO, eller? 🙂

  1. Caroline

   Ser det på Netflix, men kan hende det er fordi vi har amerikansk netflix 🙂

 22. Camilla

  WADE KINSELLA <3 <3 Herregud for en sexy mann 😀

  1. Caroline

   I KNOW!!! I DIE :O

 23. Hei Caroline

  Kjekt med en kosekveld for seg selv;-) Du har så mange flotte hårband, jeg har lett i alle slags butikker men finner ingen, har du noen tips?

  Ha en strålende helg, og kose deg masse med familien:-)

  1. Caroline

   Dette er fra bikbok, har også mange fra asos.com og beck søndergaard 🙂

 24. Pia Susanne

  Hei Caroline! Hvordan fikk du tastatur med forskjellige farger på macen? 🙂

  1. Caroline

   kjøpte på divided 🙂

 25. Hei! 😀 Hvor ser du serie med tekst? Online eller laster du ned?

  1. Caroline

   dette er på netflix 🙂

   1. Anonym

    Hei igjen, og takk for svar 🙂 Men, jeg finner ikke Hart of Dixie på Netflix?

 26. Kathrine

  Jeg elsker Rachel Bilson! Har en liten girl crush på henne 🙂 Har likevel ikke helt klart å bli frelst av Hart of Dixie. For selv om jeg liker Rachel Bilson sin karakter klarer jeg bli helt komfortabel med sørstatsgreia og for ikke å snakke om karakteren Lemon! Synes det blir så teatralsk! Tror jeg skal gi det en ny sjanse, da du sier at den verste skepsisen blir borte etterhvert 🙂 Er jo gjerne sånn med en del serier!

 27. Kristine

  Hvor har du kjøpt det fine hårbåndet ditt?
  Har du eventuelt en link til det? 🙂
  Ønsker deg en god helg!

  1. Caroline

   Det er fra bikbok 🙂

 28. ÅÅÅåh, Hart of Dixie <3 <3 fikk nettopp anbefaling jeg også av en venninne, og satt med samme følelse som deg i starten, men ble heeelt hekta og satt til langt på natt flere dager etter hverandre.. nå har jeg komt til sesong 4 og alle episodene er ikke kommet ut enda, så er utroooolig kjipt å vente en hel uke på neste episode 🙁 KOS deg!!

 29. Jeg så tilfeldigvis en episode på tv for et par år siden og lastet ned alt som var kommet til da…ble forelsket og det blir bare bedre utover, gled deg☺ Super serie.
  Holder også på å ta igjen 2 sesonger av PLL

 30. Elsker lysestaken , hvor har du kjøpt den ? 🙂

  1. Caroline

   Hødnebø 🙂

 31. Viktoria

  Den serien er bare så hjertelig at det er så lett å bli hektet, for å ikke snakke om Wade <3 Så kjekk 🙂

  Du lager så flotte innlegg med inspirasjon fra bla. VS Fashion Show, billige alternativer til klær/vesker o.l. Det hadde jo bare vært fantastisk om du hadde laget et liknende inspirert av Lemon og de andre kvinnene i Bluebell… Den retro stilen er jo bare så kul, men ofte ikke så lett å vite hvordan man kan få enkelt til selv…

  Ha en fantastisk uke 🙂

  1. Caroline

   Å, jeg er så enig! Takk for tips 🙂

 32. Hei!

  Hvor stor Mac har du? Bruker du den til å jobbe og studere på? Lurer på en 13 tommer, men redd den blir for liten. Hadde satt veldig stor pris på tilbakemelding

  1. Caroline

   Mac’en min er 13″, men jeg jobber stort sett på iMac, og den er vel 21″ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *