lunching with my love

strøm mat og bar utenfor parkering ootd tibi by malene birger michael kors

strøm mat og bar rutete skjorte

strøm mat og bar veske og brød

strøm mat og bar

strøm mat og bar2

– haha ♥ – 

strøm mat og bar skeptisk rutete skjorte lars-kristian

strøm mat og bar mobil rosa skjorte polo

(annonselenker) kåpe by malene birger / skjørt tibi / skjorte polo / sko bianco by camilla pihl / veske michael kors 

Det ble lunsj på Strøm i dag med Lars-Kristian, kjempekoselig! Da fikk vi planlagt litt diverse frem i tid, men også snakket litt om andre ting enn jobb og ikke minst: planlegge Københavnturen vår! Vi reiser i løpet mars, jeg fikk det i bursdagsgave av ham, men har helt glemt å fortelle dere. Katrine og Bård er allerede der når vi kommer, så da skal vi møtes og nyte byen 🙂 Jeg blir aldri mett på København, den er en av mine favoritter, selv om Paris fortsatt er nummer 1. Samme hvor klisjé enkelte synes at Eiffeltårnet er, så bare elsker jeg det! På samme måte som jeg elsker Københavns røde pølser og tivoli like mye som shoppingmulighetene de tilbyr. Så ja, jeg gleder meg til tur! 

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers er status her hjemme å lese resten av kvelden, det vil si kanppe to timer, og så en sen middag / kvelds som et resultat av en litt for sen lunsj mellom slagene 🙂 Håper tirsdagen deres har vært bra! Og ps: bedre bilder av antrekket kommer en solskinnsdag 

89 kommentarer

 1. Woow, SÅ fin du er! Nydelig antrekk, hår og alt! Vakkert. Liker veldig godt den hårfargen på deg. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 2. Looks like as if not only the meal was really yummy but also you were again the best dressed woman in town <3 Kristian must be so in love with you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Haha 😀 Thanks <3

 3. Rå lekker kåpe og skjorte 🙂 Digger den rosa fargen!

 4. Så fine farger på deg da, herlig! 🙂 har du forresten vippeextensions nå?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, kun punktvipper.

 5. For en nydelig farge på blusen din!! Og så så vakkert med den fargen mot det mørke håret ditt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. Så fin du er 🙂 København er jo fantastisk. Desverre en stund siden jeg har vært der. Fikk lyst å ta meg en tur selv nå 🙂

 7. Middag klokken 23:00?! 😮

  1. Caroline

   Spiser sen middag av og til 🙂 Før Nelia var det vel mer en vane :p

 8. Ååå, Caroline! Nå må du snart bytte headeren din, du har jo hatt SÅ mange utrolig fine outfitbilder osv av deg de siste ukene, syns absolutt mange av de er headerverdige!! 😀

  1. Caroline

   Vi er i sluttfasen med både nytt design og ny header 🙂

   1. Dette designet syns jeg var rotete og virkelig uoversiktlig…. Ikke kommer alle bildene opp (ja jeg har prøvd ulike nettlesere og jeg har noe av den beste nettilkoblingen som man kan få tak i så det er ikke tilkoblingen min som er treig da jeg får opp alt annet….) vanskelig å bla seg gjennom innlegg, pluss jeg lurte på om jeg hadde kommet inn på «iform» sin hjemmeside, dårlig plassering av reklame! Håper det bare er midlertidig……. men du bør kanskje legge inn en «under construction» notis…..

   2. Husk Favicon! 🙂

 9. Fargen på skjorten kledde du virkelig, Caroline! Nydelig ;*

  Fikk tur til Paris av mannen hvor vi skal feire 1års bryllupsdag i Mai, og nå så jeg jammen mitt snitt til å be om litt tips. Har du noen tips til hva vi MÅ se/gjøre og ikke minst restauranttips til både lunsj og middag? Hadde blitt veldig takknemlig 🙂 Har snart gull i googling nemlig 😛

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Å, så fantastisk! Gratulerer 🙂 Ååå, Paris <3 Jeg har ikke så stor erfaring hva gjelder restauranter, vi var der så kort denne gangen og tidligere var jeg så ung. Men her er innlegget jeg skrev da vi var der https://carolinebergeriksen.no/2013/07/23/bildedagbok-from-paris-with-love/ og https://carolinebergeriksen.no/2013/08/04/video-paris-2013/ og https://carolinebergeriksen.no/2013/07/22/tour-de-france-2013-annecy-paris/

   Klem og gooood tur 🙂 <3

 10. veronica

  Hei, håret ditt er helt nydelig om dagen!! Kan ikke du lage en video eller et innelgg om hvordan du får til bølgene/krøllene i håret? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Kommer et innlegg om det!

 11. Jeg elsker deg, skulle ønske jeg var deg eller Nelia jeg bare elsker dere hun er søt du er pe ❤️❤️❤️❤️❤️

  1. Caroline

   Jeg tror du skal være fornøyd med å være deg selv, jeg 🙂 Det er mer enn bra nok! <3

  2. Kristine

   Virkelig? Du skulle ønsker du var en baby på 15 måneder?
   Huff dette er jo nesten trist. Ønsker deg alt godt i livet, Carolines største fan. Håper du har noe annet rundt deg også som er viktig for deg, ikke bare en blogg.

 12. Det er så koselig når man får til å gå ut og spise lunsj sammen midt i uka 🙂 Det får vi også til her innimellom. Nydelig den skjorta du hadde på deg 🙂 Lykke til med lesinga!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. Nathalie

  Kristin: Grow up! Har du aldrig lært at hvis man ikke har noget pænt at sige så kan man holde sin mund. Der er jo ikke nogen der tvinger dig til at læse Carolines blog.

  1. Ser ingen negativ kommentar her fra «Kristin»..??? Men kanskje den ble slettet og CBE kun legger ut de som tar henne i forsvar nå….

   1. Caroline

    Synes det er synd at du trekker denne konklusjonene, dette er ikke tilfellet. Kristin hadde kommentert fra facebook, det var plutselig mulig å bytte mellom facebook-kommentering og vanlig kommentarfelt-kommentering, men dette var en glipp. Da de som jobber med designet mitt fjernet denne funskjonen, forsvant dessverre alle facebook-kommenatrene også, inkludert Kristin sin og alle de som hadde svart henne. Så nei, det er ikke noe jeg har fjernet.

 14. Ser ut til at dere hadde deilig lunsj. I dag ble jeg anklaget på en kvinnes bloggside at jeg ikke er den jeg sier på KG,men at jeg er din kjære ektemann som svarer.. Jeg har sagt bare positivt om deg noe disse damene ikke tåler. Og vips er jeg Lars Kristian

  1. Caroline

   Haha 😀 De slutter aldri å overraske 😉

 15. Hei Caroline!
  Herlighet som jeg elsker håret ditt nå. Du kler virkelig brunt hår!!

  Jeg må også få si at du imponerer meg, stadig! Du sjonglerer med så sykt mange baller i lufta, men likevel så går det så bra! Helt supert at du har begynt å studere foresten, det er nok kjempe lurt. Håper alt går bra med deg og Lars Kristian, etter den stormen dere hadde rundt dere tidligere…
  Jeg ble helt målløs over hvor stygge folk her. Eller i det hele tatt, at de gidder å bry seg å pirke så sykt på andre bare for å ødelegge…enkelte har virkelig ikke mye å gjøre.

  Stå på begge to, jeg er fast leser og elsker både bloggen og ikke minst de fantastiske bildene som er her inne! Så «forseggjort» og klare.

  Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Guro! Det var hyggelig å høre 🙂

 16. Neliane

  Nå ble jeg faktisk uvel og stum…….Seriøst Caroline? På to dager kåpe til 10000 og 5000….skjørtet, helt enkelt, 8200 kr (!!!!). Pluss alt resten, Michael Kors veske (et merke jeg synes begynner å bli rett og slett harry…..). Du har ØRTEN vesker fra før….. Jo det er ting ihvertfall vi ser deg bruke bare en gang?

  Nå ble jeg faktisk satt ut…..Du legger ikke ut noen negative kommentarer lenger så og si. Shoppingen er crazier the ever. Nei sorry……Nei jeg er IKKE misunnelig. Tvert imot, jeg fikk en vond følelse nå på dine vegne. Har følelse av et voldsomt fall snart…..uff

  1. Det er vel opp til hver enkelt hva og hvor mye man bruker på en kåpe…

   Caroline du ser fantastisk ut

  2. Kjære neliane.. Kan virkelig ikke Caroline få kjøpe de klærne og veskene hun selv vil? Hun må da vel få gjøre som hun vil? Gå til en annen bloggside og les om du kun skal kritisere.. Hun legger også selv ut det hun vil av kommentarer.

   1. Neliane

    Jeg leser bloggen for trening og oppskrifter. Og jeg tror ikke du behøver svare for Caroline, Hege….. Sier det jeg mener uten å spørre deg eller resten av «hylepolitiet» om tillatelse.

    Etter alt bråket som har vært ventet jeg nesten å se en annen person, mer ekte. Men det virker som det dessverre har gått andre veien. Det er MIN mening og den står jeg for. Hun er en søt jente og gjør naturligvis som hun vil, men jeg får en veldig «boblefølelse». Men det er jo heldigvis ikke mitt liv.

    Fortsetter å digge oppskrifter og treningstips og de få inneleggene som er av ekte hverdag og morsomme, som det når Lars K var syk og hadde cravings :-)))

  3. at du blir stum og uvel handler i stor grad om deg selv vel? At andre mennesker får deg til å føle deg slik er kun ditt ansvar. Folk må få lov til å gå med de klærna de selv vil uten at andre skal sjekke priser og lire av seg dritt.. Du vet hva du får når du leser denne bloggen, liker du det ikke så slutt! Så får du det sikkert mye bedre med deg selv.. Just saying:)

  4. Synes denne kommentaren er litt unødvendig. Men å stille spørsmål om bruk av dyre plagg synes jeg er helt ok. Kanskje du kan lage et innlegg om det Caroline? Jeg har ofte tenkt at dersom jeg hadde mye penger, hadde jeg uansett ikke brukt 10 000 på en kåpe når jeg kunne funnet en nesten lik for en brøkdel av prisen. Men så er det kanskje annerledes når man blir veldig interessert og kan mye om mote? Kanskje du Caroline kan fortelle litt om hvordan dere motebevisste tenker når dere velger dyre plagg? DET synes jeg er interessant 🙂
   (Kvalitetsargumentet kjøper jeg forresten ikke. Det har blitt gjort mange forbrukertester av billig og dyrt tøy, der slitasjeforskjellene er minimale 😉

 17. Hei Caroline 🙂 Veldig fint antrekk. Dette kledde du 🙂

  Har du betalt selv for de som er annonselenker eller er det gratis ? 🙂 syntes det var stive priser.

  1. Caroline

   Jeg kjøper alle klær, med unntak av treningsklær, selv 🙂

   1. Jeg skjønner at du har betalt klærne selv, men du tjener vel penger på de klærne når du legger ut annonse-lenke og leserene dine går inn på den annonsen og kjøper det du har anbefalt/har på deg??

   2. Caroline

    Ja 🙂

 18. Hva har skjedd med blogge din?
  Ser ikke hele innlegget på fremsida lenger….
  Det liker jeg ikke.

  1. Får ikke opp bilder og tekst heller…

 19. Marie :)

  Hei! Er det nytt oppsett på bloggen? Hos meg har det blitt sånn at jeg må trykke meg inn på hvert enkelt innlegg, men så får jeg ikke opp bildene når jeg går inn på innlegget…Vet du om det er noe jeg kan gjøre med det? Flott antrekk som vanlig og syntes håret du har nå er det du kler aller best! 🙂

  1. Caroline

   Det var en glipp og en del av det nye designet som ikke er ferdig 🙂

 20. Hva har du gjort med bloggen din? På forsiden kan man ikke lenger se hele innlegget, og når jeg først går inn på innleggene kommer ikke bildene opp . .

 21. Hei. Har du endret layout på bloggen? Da jeg besøkte bloggen i sted var alt endret. I tilfelle dette var den nye layouten må jeg komme med noen tilbakemeldinger (ment som konstruktiv kritikk) men synes det ble litt rotete :/ Reklamen stikker utenfor «bloggfeltet» i midten her, evt kan ikke bildene vises. Det er tungvint å bare måtte lese blokkbokstaver, samt å nå måtte åpne alle innleggene dine. Man får ikke åpnet innlegget ved å trykke på «[…]», som er logisk for meg, men man må nå trykke på tittelen til innlegget (hvis man er heldig og treffer på rett plass) eller på «READ MORE» som er skvist inn mellom delingsknappene og kommentarlenken. I tillegg er det vanskelig å se hvor du har svart på kommentarer, da det ikke er lett å se innrykket. Husk på universell utforming når man lager nettside – de skal/bør være tilpasset alle. Og nå kan man høyreklikke på alt på bloggen din igjen (bilder, tekst etc), som du ville unngå før.
  Dersom dette ikke var den nye layouten din, men en «feil» i nettleseren må du bare slette denne kommentaren 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Takk for tilbakemelding 🙂 Det var en glipp, så det ble fort fjernet igjen fordi designet ikke er ferdig 🙂

 22. Hei! Du nevner ny header over her, er det den som er på tidlig morgenen ? Lillemor har bestemt at dagen her starter senest 5, så da er jeg innom tidlig 😉 Ville bare slenge inn et ønske om at det ikke blir sånn at vi må «klikke» oss inn på innlegg, innlegget kommer også bort når jeg klikker på det, men sånnt fikser dere sikkert 🙂 ha en fin dag 🙂

 23. Hei! Takk for inspirasjon!

 24. Fy flate for noen priser!!! Hvilke signaler sender du ut når du legger ut antrekk til disse prisene her….Skjørt til over 8000 kr….

 25. Jeg måtte se to ganger på den øverste bilde av deg, WOW! Du er bare så vakker! Håper dere får en nydelig reise til Køben, klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita! 🙂

 26. Det tibi skjørtet, på Boozt står det at det er over kne lengde, men det ser da mye lenger ut på deg, og på bildet til Boozt?? Er det en feil hos dem?

 27. blir helt satt ut hvor mye penger du bruker på et stakkars skjørt og en kåpe som passer en gammel dame isteden for en 20 åring. kunne sikker matet halve afrika med di pengene,

 28. Kan du ikke lage et innlegg om den nye magerutinen din? Så ut som den har gjort magen din ennda mer markert på insta 😀

  1. Caroline

   Ja 🙂

 29. Så nydelig håret ditt er!! Så ut som dere hadde en koslig lunsj!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 30. På disse anntrekksbildene stråler du virkelig!! Rosa kler deg så godt!! Lekkert antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 31. Hei C!

  Kunne du vært en engel å fortelle meg hvilken farge (fargekode) du har på håret ditt. Veldig delikat!

  1. Caroline

   Nikola kaller det en yrkeshemmelighet :/

 32. Kathrine

  Elsker både blusen og vesken din! Fantastisk farge!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 33. Henny88

  Wow! =D

 34. Dwightinha

  Kåpen er flott den forsåvidt, men hadde aldri akseptert en så stygt lagt opp fall for den prisen.

 35. Annicken

  Woow, du er bare nydelig Caroline! Og hårfargen din, den kler deg så utrolig godt. Ønsker deg en fortsatt fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 36. Josefine

  Kom forbi Skagen (the watch shop) butikken i Jorcks Passage på Vimmelskaftet i indre København når du kommer forbi og sig hej til en fan! Du er så sej, Caroline 🙂 Knus fra en dansk fan.

 37. kjersti

  Hei:-) så koselig å høre at dere skal til København:-) jeg og mannen min skal også dit i mars:-) har du noen flotte sushirestauranter å anbefale?:-) nydelig rosa farge til deg forresten!:-)

  1. Caroline

   Umami 🙂

 38. Fy søren så fint det øverste bildet var 🙂

 39. Husker det var en tid jeg bare måtte kommentere hvis det var noe jeg ikke likte ( Litt sjalu kanskje) … Som bla. dette at Caroline nå har brukt maaange tusen på skjørt og kåper.Ærlig talt damer, skjerpings!! Dette er en blogg- gratis en sådan! Hva så om kåpen koster en liten månedslønn?
  Har selv en lignende kåpe, og ja, jeg har og flere designervesker samt at jeg har mitt eget walk in closeth. Gjør dette meg til en materalist? Tror det kan være lurt å holde enklete ting for seg selv, jeg. Å når jeg går gjennom alle innleggene som har med klær å gjøre så ser jeg MYE klær fra billig-kjeder samt gjenbruk.
  Og uansett, dette er en GRATIS blogg, så heller nyt det man liker, og hvis det skulle være noe man får problem med, så hopp elegant over det! 😉

  J(e)anteloven altså… Grrrrr……..

 40. Elizabeth

  Du er helt nydelig! Jeg heier på deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 41. Siden du har Paris som favorit by:) Har du noen tips om hvilket eller hvilke områder som er bra å bo i når en skal til Paris??

 42. Så vakker du er med mørkt hår Caroline. Virkelig blomstret opp som ei vakker svane <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 43. Maria Bindseil

  Caroline, København vil altid byde dig velkommen! Håber I får en fin tur og vejret selvfølgelig er med jer. Shopping er nemlig fantastisk hér – har selv været en tur på Strøget i dag – det blev dyrt! 🙂
  Klem fra Maria.

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂

 44. Den blusa kledde du utrolig godt! Fy søren, du og rosa! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 45. Hva heter veska? Den ser helt fantastisk ut! Har prøvd å lete gjennom Michael Kors sine sider, men klarer ikke helt å bestemme meg for om det er den jeg har funnet eller ei :p Jet Set Travel Saffiano Leather Chain Wallet, høres dette riktig ut? Syntes den så mer lilla ut på sidene dems, mens her var den veldig rosa (noe jeg er stor fan av) :p

  1. Caroline

   Jeg vet ikke 🙁 Den er knall rosa, hvert fall, ikke lilla.

 46. Kristina

  Wow! så vakker, dette var farger som kledde deg godt. Og trenchkåpen er jo nydelig! Blir en hit til våren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *