morning bliss

kontortid

Happy mandag! Jeg gir meg ikke med denne mandagsgleden jeg altså, samme hvor irriterende jeg vet enkelte synes det er, så synes jeg at mandag er deilig! Et nytt kapittel og en ny sjanse til å gjøre en innsats på alle fronter – I love it! I dag er det hjemmekontor for min del, og da jeg satt og gjorde litt research tidligere, ble jeg så bombardert av bilder fra Oscarutdelingen at jeg ble litt usikker på om jeg skulle hive meg på bølgen jeg også. Jeg skal innrømme at det kriblet i kroppen etter å se hva stjernene valgte å ha på seg på den røde løperen i år, og det er mange kjoler jeg elsker, elsker, elsker allerede – men jeg vet ikke hvor interessant det er at jeg også skriver om dette? Let me know – så deler jeg gjerne bilder! Jeg har jo abonnement på noen bildearkiv, så jeg har tilgang til litt av hvert 🙂

Ellers: den deilige vårfølelsen jeg har hatt de siste dagene forsvant like fort som den kom. Borte er fuglekvitter og det jeg kunne skimte av vissent gress og bare bakker, og tilbake er snøen og vinden. Bah! Jeg vil bare ha vår! Jeg gleder meg så til åpne sko og nakne legger, men det får vel vente litt til. Men hei! Dere vet vel at mars er den første vårmåneden? Og det er jammen ikke lenge til! 

___________________________________________________________________________________________________________

– morning moments – 

pappaneliacarolinefrokost

Hugo, den lille tyven! Han har stjålet bamsen til Nelia som hun fikk i en goodiebag i forrige uke. 

hugobamse

Espresso con panna – my kind of monday joy 

espressomedkrem

Musematta mi matcher endelig resten av kontoret mitt – til og med med mine egne initialer! 

musematteinitialerskinn

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg startet mandagen min foran dataskjermen, så nå skal jeg rive meg løs og både bruke og samle energi med en løpetur 🙂 Ha en nydelig uketstart! 

56 kommentarer

 1. Jeg ville ELSKE hvis du kom med en best dress and not so lucky dress list 🙂 Jeg er selv blown away over J-Lo, som fik bevist at hun ikke er Jenni from the block anymore. Jeg var også vil med Jennifer Aniston’s enormt enkle og flotte kjole. Det var synd at mange af skuespillerne havde meget rodet og kedelig frisure, ØV! Håber du skriver om dine favoritter også. Ha’ en dejlig dag.

 2. Goooood mandag og hei til ny uke 🙂 Nei, det må du ikke slutte med å si hehe det er så herlig med mennesker som starter uka så glad og energisk 🙂 Man kan ikke annet enn å bli glad av det 🙂 Ja til Oscar kjoler og jaaaa til hårinnlegg snart 🙂 Ha en super fin mandag selv om vår følelsen er vekk, snart er det vår og da kommer alt tilbake 🙂

 3. Så utrolig søtt bilde av Hugo som koser med bamsen til Nelia! Da jeg først leste teksten, trodde jeg kanskje at han hadde bitt på bamsen og ødelagt den. Gjett om jeg smeltet da jeg så bildet! Det er jo nesten som å se meg selv med genseren til samboeren, når han er bortreist. haha!

  Apropos den vårfølelsen du snakker om. Den kommer nok like fort tilbake, med en gang solen titter frem 🙂

  Mandagsklem til deg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Haha, så koselig! Er fan av genserne til Lats-Kristian jeg også, spesielt når han er bortreist 🙂

   Klem tilbake 🙂

 4. Synes slike bilde-innlegg er skikkelig kjedelige jeg! Bruker bare å skrolle meg bort fra de.

 5. Lengter sånn etter vår og sommer nå, så vi får håpe den kommer snart!
  Ute bøtter det ned, så det frister i grunn å bare å late seg inne med tv-serier i dag..
  Det får bare bli med tanken, for skolearbeid og trening står på planen min! Ønsker deg en fin og sprek uke 🙂

  1. Caroline

   I feel you! Det frister her også, men jeg er nødt til å studere og jobbe i dag – sånn er vel mandagene for de fleste 🙂 En liten trøst 😉

   Klem!

 6. Jaaa, deel gjerne bilder 😀 Hadde vært gøy å sett.
  Ha en fin mandag!

 7. Happy monday!!

  1. Her kom tydeligvis bare litt av innlegget mitt med.. hehe. Men ja.. happy monday, og jaaa til rødløper, kjoler og oscar! 🙂

 8. Vanligvis er jeg veldig glad i mandager jeg også, men etter en fantastisk barnefri helg med mannen i London skulle jeg ønske helga strakk seg liiitt lenger denne gangen ☺

 9. Jannicke

  Haha, søøøøøte Hugo! *Hjertesmelt* <3

 10. Eline Kunzendorf

  Hei

 11. Kristin

  Hugo <3

 12. Marie :)

  Jeg syntes mandags-gleden din er smittende og inspirerende jeg! (Selvom det allerede er mandag kveld her i Australia, haha) Kommenterer nesten aldri, men leser hver eneste dag og får mye glede av bloggen din! Ha en flott uke! 🙂

  1. Caroline

   Å, det er veldig koselig å høre 🙂 Tusen takk 😀 Ha en flott uke du også 🙂

 13. Når det gjelder å glede seg til vår ville jeg normalt vært helt enig, men i år har jeg nettopp funnet fram skiene for første gang på lenge. Og- hat meg- krysset fingrene for mere snø! Og jaggu fikk jeg det ikke. Håper det blir liggende.. :p
  P.s. Så vakker hunden din er <3

  1. Caroline

   Jeg forstår deg godt! Jeg gleder meg faktisk til å finne frem skiene igjen, men det blir vanskelig å få til nå som Nelia er så liten. Til neste år kanskje! Og da vi vintergleden være mye større også, vet jeg 😉

   Klem!

   1. 🙂

 14. Så utrolig søt Hugo er! Ønsker deg en fin uke 🙂

  1. Caroline

   Hihi! Hugo <3 Tusen takk det samme til deg!

 15. Hello, I like your nail color so much. Could you pls write brand and color?
  Outfit fits you so nice…Happy monday..:)

 16. Hvor er musematten fra? 😀

  1. Caroline

   Etsy, se link lenger opp 🙂

 17. Fantastisk herlig bilde av Hugo med bamsen <3
  Hva synes Nelia om hundene egentlig? Leker hun med dem, eller bare godtar hun at de er der?
  Her er det også klart for ukens første treningsøkt nå! Ha en strålende uke! 😀

  1. Caroline

   Hun synes de er kjempespennende og vil kose med dem hele tiden, hundene er litt mer skeptisk :p

   Ha en strålende uke du også!

   1. Hehe, jeg kan skjønne at det er stas med disse firbente 😉
    Personlig tror jeg det er veldig sunt å vokse opp med hund! 🙂

 18. Elisabeth L

  Ja takk til Oscar kjole innlegg:-D hadde vært kjempe interessant å lese om dine favoritter! Ha en fin dag:-D

 19. Gjerne legg ut bilder fra den røde løperen 🙂

 20. Gjør en Oscar-kåring meg en twist da vel! F.eks. kuleste tilbehør, flotteste manicure, fineste veske eller lignende!

 21. Vi blir bombardert med kjolene fra Oscar fra alle kanter. Jeg synes det blir fint å slippe å se det her også :). Fine bilder, forresten!

 22. Hvor har du fått tak i den musematten? Ser ut som den er i stein?

  1. Caroline

   den er fra etsy.com, i skinn 🙂 jeg kjøpte den her https://www.etsy.com/no-en/transaction/259554675 🙂

 23. Tina Skarseth

  Hei Caroline!

  Dette er ikke en kommentar til innlegget ditt, men siden du ikke har en epost jeg kan sende til, poster jeg det her. trenger ikke bli postet som kommentar.

  Jeg vet det kanskje er mye å be om. Men det er verd et forsøk!

  Vet ikke om du har fått det med deg, men barneavdelingen ved Krisitiansund N, holder stengt hver helg, for å spare penger. Syke barn må derfor på helg bli fraktet til Ålesund for hjelp. Enten ved ambualse (3 timer kjøretur) eller helikopter. Dette har så langt gått bra, men i går ettermiddag døde en 10 måneder gammel gutt da han ikke fikk hjelp.

  Her er et innlegg på facebooksiden «Vi som trenger barneavdelingen i Kristiansund» søndag:

  «Har fått en svært alvorlig hendelse fra Ida Carmelita Gils Ødegaard,som spurte meg om å kunne formidle denne.
  Hun er mamma til lille Sebastian på 10 mnd og bare 7 kg…Det er en liten gutt som har kjempet mange kamper etter at han ble født.
  Han har nå vært syk i 3 uker.
  Det toppet seg igår kveld og de måtte ta en tlf til engelen dr Anna.
  Hun sendte ambulanse.Det kom til legevakten kl 22.30 og der fikk Sebastian drypp.En temp på 39.6…
  (denne gangen hadde de barneplaster til å feste veneflon,noe de ikke har hatt tidligere)
  Det skulle fraktes til Ålesund med luftambulanse,men det var ikke uten diskusjoner fra legene i Ålesund….
  De måtte vente 1 time fikk de beskjed om.
  Timen gikk og de fikk etterhvert vite at ambulansehelikopteret ikke kunne komme gr akuttoppdrag.
  De sitter på legevaktens rom,uten noen seng til den lille syke gutten.
  Legen ville legge gutten inn ved intensiven i Kristiansund,men der var det ikke plass.
  Nytt helikopter skulle komme,men etter 5 timer på legevaketn får de vite at det ikke kommer.
  De blir anbefalt å ta turen til Ålesund på annet vis,ambulanse,men de ser at gutten deres er for syk til det og reiser isteden hjem med han….
  Han er fortsatt svært syk,så syk at han bare dormer og gir dårlig kontakt.Sender dere ønsker om englevakt til Sebastian <3
  (Og denne situasjonen finner HMR, Helseminister,helseforetak,fagdirektør,klinikksjef og fylkeslege å være forsvarlig??? De bør saksøkes personlig og settes bak lås og slå!) "

  Det ble en sponan minnemarkering søndag kveld, som bla. aftenposten har dekket:
  https://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politi-og-helsetilsyn-koblet-inn-etter-babydodsfall-7911021.html

  Mitt håp, er at du kanskje kan rette lyset litt mot denne saken, før onsdagens gjennomgang. Det er i seg selv et politisk spørsmål, men skal uskyldige barn være offer av den grunn? <3

  1. Caroline

   Det var fryktelig trist å lese 🙁 Unner ingen å oppleve noe sånt! Det må jo være foreldres verste mareritt 🙁 Kjenner jeg får vondt i hele meg!

 24. Behold mandagsgleden din <3
  Når det gjelder Oscarutdelingen, så synes jeg det hadde vært mer interessant å høre hvilke taler eller opptredener du likte best.
  Klem og god mandag til deg! 🙂

 25. JAAA til bilder fra Oscar-utdelingen!!!!

 26. Hei! Dette er helt på siden av dette innlegget, men jeg lurte på om du kanskje kunne lage et innlegg med tips til hvordan man, viss man starter på helt bar bakke, kan komme i gang med trening? Gjerne både motivasjonstips og hvilken type trening / mengde det kan være smart å starte med? 🙂

  1. Caroline

   Kan notere meg ned ønsket ditt og se om det blir aktuelt 🙂

 27. Ikke gi deg med mandagsenergien! Den smitter, og jeg vet at hvertfall jeg trenger den for å komme igang med ny uke 🙂
  Våren kommer straks, tror jeg. Har i alle fall begynt å gjøre klar vårgarderoben til Lille 😀

  1. Caroline

   Kommer nok ikke til å gjøre det 😉 Ååh, gleder meg til å gjøre det samme for Nelia <3

 28. Jo, lag et innlegg om kjolene!

 29. Jaaaaaa vil ha oscarbilder vil se hva du liker/ ikke liker

 30. Annamaia

  Åh så sød Hugo er- håber han får lov at beholde bamsen 🙂 ja tak til Oscar billeder 🙂 fx et udvalg af det du fandt smukkest: kjole, makeup og hår 🙂 Rigtig god dag og rigtig god uge Caroline 🙂

 31. Så nydelig Hugo er!

 32. Hei, jeg bare lurte på om du har noen tips til nettbutikker man kan kjøpe ballkjoler? Helst i Norge ettersom ballet jeg skal på ikke er så alt for lenge til! Har prøvd å lete litt rundt, men synes så mange av butikkene er litt «jalla».. :O

  Klem!

 33. Så koselig morgen 🙂 hvor er den vakre dukkevognen fra?

  1. Caroline

   Vi fikk den i dåpsgave, men jeg tror den er fra Kremmerhuset 🙂

 34. Så søt hugo er <3 får du mange spørsmål om å bruke han til avl?

 35. Får ikke opp bildene av seg selv uten å trykke der hvor de skal være.. :-/ tungvint å gjøre med alle .. ser designet er nytt, kan ha noe med det å gjøre?
  Uansett, nydelig var du 🙂

 36. Ha en fin dag 😉

  1. Caroline

   Ha en fin dag du også 🙂

 37. ja! vi vil se kjoler 😀

 38. Istedet for Oscar kjole innlegg, kan du ikke hele gjøre noen litt andre planlagte innlegg, slik som de du hele tiden noterer deg når folk spør? Føler mye noteres men at du aldri går tilbake til det 🙂
  Jeg hadde personlig blitt kjempefornøyd med alt av klær, og hår, og hvordan du gjør disse sakene, hvordan du velger antrekk, fikser håret osv 🙂

  1. Caroline

   Hårinnlegg kommer i morgen 🙂

 39. Kathrine

  Endelig en lekker musematte! Har alltid irritert meg over at de alltid er så stygge. Din var jo superchic med initialer og alt 🙂
  Og herregud for et nydelig bilde av Hugo <3 Smelt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *