blue pattern mix

julie fagerholt coat mixing blues8

julie fagerholt coat mixing blues2

julie fagerholt coat mixing blues4

julie fagerholt coat mixing blues5

julie fagerholt coat mixing blues

julie fagerholt coat mixing blues6

julie fagerholt coat mixing blues3

julie fagerholt coat mixing blues9

(annonselenker) bukse matthew williamson for lindex / skjorte mango / pumps nly – utsolgt / jakke julie fagerholt / solbriller le specs halfmoon / veske marc by marc jacobs 

Slik så jeg ut i går, og jeg var sånn fjollete nesten våryr-happy av det deilige været som virkelig ga assosiasjoner til våren.. men den gang ei. Jeg får heller finne frem de tette skoene og strømpene igjen, og gjemme pumps utelukkende til fest- og finbruk en liten stund til. Det skal jeg klare 🙂 Tror jeg i hvert fall. Og forresten, hvor deilig er ikke denne kåpen? Jeg tror det er den nydeligste kåpen jeg noensinne har hatt på meg, den bare skrek Caroline og var nødt til å bli min. 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag har jeg bare glant i bøkene mine, det ble ikke så mye lesing som det burde ha blitt i forrige uke fordi Lars-Kristian var syk, og jeg som nevnt plutselig var alenemamma til 2. Men nå har denne uken fått en fin start, og jeg har fått pløyd meg gjennom masse, tegnet celler og forklart energiomsetningene gjentatte ganger høyt for meg selv. Vær glad du ikke er flue på veggen her! Haha 🙂  Mest av alt gleder jeg meg til å komme gjennom anatomi og fysiologi, så jeg kan starte på fitnessinstruksjon og personlig trening! JAA! 

Nå skal jeg opp og kysse Nelia god natt, før jeg skal innom litt jobb igjen før sengetid. En veldig produktiv mandag, det liker jeg! 

62 kommentarer

 1. Anbefale å laste ned appen Essential Anatomy 5 å ha på macen 🙂 Trur det finnes en til ipad og 😉 Har brukt den mye i bevegelseslære på skolen 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 2. Betalte du 10200,- for en kortermet kåpe?:o Og hvorfor bruker du nesten aldri klærne dine mer enn en gang? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂 Jeg bruker dem mer enn en gang.

 3. Hei 🙂 lurer på hvor du kjøper chiafrøn? leste at man må kjøpe økologiske produkter for å ikke få i seg alt for mye kemikalier, men de jeg finner på Life mangler informasjon om hvor de er produsert og er ikke økologiske :/ Ellers vil jeg bara si at du innspirere meg til sundere kosthold og trening, har tatt av meg 6 kg etter innlegget som du hadde om hvordan man kan komme igang dagen med en treningsøkt selv om man er trøtt å bare vil sove 🙂 setter nå frem en vannflaske, en banan og treningstøy før jeg legger meg, så starter jeg dagen med 30-45 minutter spinning 🙂

  1. Caroline

   De er fra helsekost 🙂

   Wow, så flink du er! Høres ut som en god start på dagen 🙂

 4. Dette trenger du ikke å publisere. Vil Gjøre dere oppmerksom på at noen legger ut bilder med hashtagen #neliasdailyoutfit. Der de har lagt ut bilder som ikke er helt bra. Dette kom opp når jeg søkte opp på mobilen. Ble klar over dette via Kvinneguiden sin side ang dere. Innlegg 6783 fra el-len I dag kl 1951. Utrolig hva de «kvinnene» kan lire ut av seg.

  1. Caroline

   Jeg er klar over det, vedkommende kan ikke være spesielt god i hodet.. Jeg synes det er trist at de bruker tiden sin på slike ting.

   1. Nå har vi vel ingen infirmasjon om hvem som har gjort hva eller lagt ut disse bildene, og å si at folk ikke er gode i hodet kan du vel ha deg frabedt på en profesjonell blogg..
    Tviler på at denne går gjennom, men det var ment som kobstruktiv kritikk, da slikt ikke er trivelig å lese i kommentarfelt fra bloggeren selv spesielt 🙂

   2. Caroline

    Å legge ut et bilde av liten jente som ble drept under en tag som handler om Nelia, er på ingen måte en rasjonell handling.

   3. Tina A

    Hjelpe meg, så skummelt og smakløst.. Skjønner godt at du reagerer da. Håper den kontoen blir fjernet.

   4. Hvilket bilde er det? To av de er av Honey boo boo og det siste er vel kun for å demonstrere beauty pagents, Det er ikke for å forsvare denne personen og hva hun skriver, men honey boo boo er jo ikke død, men den andre klarer jeg ikke finne ut hvem er. Eller er det et bilde som kanskje har blitt slettet?

   5. Caroline

    Hun er ikke død, nei, men det er den andre stakkars jenta 🙁 Men hva har Nelia med Beauty pagents å gjøre da? Smakløst..

   6. Meningen er vel å trekke paralleller til «Baby pagent»-industrien og det du gjør, som er å bruke barnet som en levende reklameplakat. Den ene er kanskje mer ekstrem, men begge baserer seg jo på å kle opp ungen for oppmerksomhet og penger.

   7. Caroline

    Sammenligningen er helt bak mål, Hilde…

   8. Louise

    Skjønner at det ikke er noe ålreit- men hvis du sikter til bildet av jenta fra ‘Sponsemamma’ profilen på IG så er ikke hun hverken død eller drept (heldigvis.)

    Jeg antar du har tenkt det er JonBenet som ble drept for 10 (?!) år siden eller noe, men det er ikke henne. Den jenta på bildet var i en episode av Toddlers and Tiaras på TLC for litt siden.

   9. Jeg skjønner ikke hvilken planet du kommer fra AE? Det er vel en selvfølge at enhver oppegående mamma vil ha en mening om et sånt innlegg, som dreier seg om et lite uskyldig barn? Caroline og Lars Kristian er begge i sin fulle rett til og uttale seg på vegne av barnet sitt!! Du skriver at det ikke er trivelig for deg og lese Caroline sitt svar her inne i kommentarfeltet på en blogg… Vel, da kan du Kansje tenke deg hvordan de som foreldre føler det når de ser et så motbydelig innlegg om sin egen datter!! Og min personlige mening er at mennesker som bruker barn på denne måten, virkelig er skikkelig syke i hodet sitt!! Sånne bør ikke gå fritt rundt!! Dette forumet som omtales her, burde vært sperret og ikke eksistert i det hele tatt!! Og liker man ikke denne bloggen, vel da trykker man seg ganske enkelt ikke inn)

  2. Trist hva folk får seg til å gjøre. Har lest litt inne på KG, de siste ukene, nå og da. Utrolig hva enkelte gidder å bruke tiden sin på. Ser ut som det er en relativt liten kjerne som står for de fleste innleggene der inne, men de føler seg nok viktige når de får støtte av sine meningsfeller. Den senere tid er det merking av innlegg som har vært det store De er også velig opptatt av å hevde at det er bedriften CBE de er ute etter, men av de mange innleggene som stadig dukker opp, er det langt mer en driften. Det irriterer nok også at bloggene fremdeles ligger på topplisten, og at antall følgere på FB og instagram ikke har falt slik de hadde håpet på. Dette etter uker, måneder og år? med diskusjoner om bloggen, og hva de kan gjøre for at den skal miste popularitet . Trist at folk bruker tiden sin på dette.

   1. Lars-Kristian

    Jeg beunderer deres iherdige pågangsmot! Hadde jeg hatt noe lignende skulle jeg brukt det til noe fornuftig 🙂

   2. Henriette

    Hvor er «liker» knappen når jeg trenger den? Stå på, dere er flotte sammen 🙂

   3. Som å svare på kommentarer under beskyttede yrkestitler for å støtte opp under eget ego? Eller lage lange, fiktive diskusjoner i eget kommentarfelt det du henger ut enkeltpersoner, bare for å vinne diskusjoner? Beklager LK, men du hadde sklidd rett inn i gjengen som skriver på Kvinneguiden.

   4. Lars-Kristian

    Beklager, men det er en dårlig sammenligning, Hilde… De få minuttene jeg har brukt på noen få kommentarer, sammenlignet med de årsverkene som ligger inne på KG.

   5. Få kommentarer var det vel ikke. Her er det jo snakk om lange diskusjoner med deg selv på egen blogg.
    Poenget var vel at du gjorde narr av deres «iherdige pågangsmot». Du har jo selv vist et ganske iherdig pågangsmot rundt konstruksjon av falske kommentarer, hovedsakelig skrevet for å støtte opp under egne meninger, samt gjøre narr av mennesker med andre syn enn deg.
    Stein i glasshus osv…

   6. Lars-Kristian

    Relativt sett så var det få kommentarer om du sammenligner det opp mot de flere tusen du finner på KG.

   7. Lars Kristian, har du virkelig et så enormt ego at du ikke slipper igjennom konstruktiv kritikk som rettes mot deg? Hva skjedde med at dere godkjenner alle kommentarer?

   8. Lars-Kristian

    Jeg er ikke tilgjengelig 24/7 i kommentarfeltet, Hilde 🙂 Alle kommentarer godkjennes ikke, det modereres akkurat slik som før.

 5. Koster den jakka 10 200 kr?

  1. Cathrine

   Ja, gjør den det? Har du gitt 10 200 for en jakke? Shit…

 6. Ingrid karlsen

  jeg elsker din blogg og deg. men hva skjer med klesstilen din ?? før ble jeg så inspirert, men nå ser det ut som om du bare tar det du finner i skapet.. en blå mønstrete bukse og en annen blåfarge med striper?? det var ikke fint, jeg ville heller tatt en beige/hvit bukse til den jakken..

  savner den fine klesstilen din, få den tilbake!! du er en inspiriasjon !!

  1. Caroline

   Så synd at du føler det sånn, har du noe andre eksempler enn dette antrekket? Jeg planlegger alle antrekkene mine veldig nøye og går aldri ut døren før jeg er fornøyd selv. Her handler det om uttrykket for min del, og jeg har mikset mønster tidligere også, fordi jeg synes det fungerer så lenge det handler om de samme fargene, og fordi jeg ønsker å vise at det er mulig å bruke flere plagg sammen, selv om plaggene ikke er rene 🙂 Så det var egentlig ment motsatt enn hva du oppfatter, så det var synd at du ikke likte det! Men alle kan ikke like alt 🙂

   1. Synes du er fin, jeg. Inspirerende med elegante antrekk, du kombinerer lekkert mener nå jeg…

   2. Caroline

    Tusen takk 🙂

 7. Du er nydelig!
  Jeg har virkelig troen på deg og alt du gjør,takk for at du er en stor inspirasjon!!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 8. Cecilie

  Hei Jeg er en voksen dame som liker å titte innom bloggen din av og til for å få litt inspirasjon. Det jeg ikke synes er så kjekt er alt det som bare MÅ kjøpes hele tiden. Som godt voksen skjønner jeg at du har god råd og kan kjøpe det du ønsker. Men for folk flest er en f.eks en kåpe til 10 000 bare helt urealistisk. Det jeg vil frem til er at mange unge som leser bloggen din kan lett oppfatte at det er helt normalt å bare kjøpe den ene dyre vesken etter den andre og klær til spinndyre priser, siste nytt i barnetøy og leker og innredning og gud vet hva. De tror det er bare sånn livet er. Heldigvis vet nå jeg at det er forskjell på folk og man kan ganske enkelt ikke bare kjøpe og kjøpe. Men alle vet ikke det. Du er jo et forbilde for mange unge jenter og de kan jo lett tro at dette er normalt. Håper du tar dette som en konstruktiv kritikk og ikke en fornærmelse for det er det ikke ment som.

 9. Hei,
  Når innlegget er merket med»inneholder annonselenker», kva er det då som er sponsa?? Det kan vel verkeleg ikkje vere seriøst at du har betalt kr 10200,- for den jakka..?? Har du verkeleg samvittigheit til det når ein veit at ein f.eks kan mette ganske mange barn i Afrika med eit tilsvarande beløp eller gje vatn til ein heil landsby?
  Eg berre lurer.. Eg er litt «fasinert» kor forskjelig vi kan tenke og handle..

  1. Henriette

   Dvs at innlegget inneholder annonselenker vel? Caroline får en sum/% av det plagget hun linker til. Dette er det bloggere tjener aller mest på, samt reklame 🙂 Det vil ikke si at hun får alt hun linker til sponset. Og etter hva jeg har fått med meg er Caroline og mannen flinke til å gi penger til organisasjoner, samt fattige barn, så jeg tror ikke du trenger å spørre henne om hvor samvittigheten hennes ligger. Stå på Caroline! Knallfint antrekk 🙂

 10. Caroline

  på sykepleiepluss.no er det supergode forelesninger i anatomi og fysiologi! Eksamen gikk som en lek for meg etter jeg oppdaget denne siden:)

 11. Marianne T

  Synes kåpen var kjempefin! Også synes jeg du er superfin på håret nå! Den brunfargen og lengden kler du virkelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 12. Kathrine

  Ble helt betatt av bildet av deg foran den blå døren! Perfeksjon! Synes også du mestret mønster-på-mønster helt glimrende!
  Og jeg synes det er helt greit å bruke 10 200 kr på en kåpe, har man budsjett til det så hvorfor ikke? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kathrine 🙂

 13. 10.200 kr for jakka?! Det er IKKE ok at unge jenter tror dette er normal pengebruk. Jeg støtter deg i 9 av 10 tilfeller, men noen ganger blir jeg helt målløs.

  Hilde

 14. Må bare si at du så helt smashing ut i den jakka!!! Gud, for en nydelig dame – du stråler Caroline! Ha en fin dag videre, ønsker deg alt godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ha en nydelig dag du også <3

 15. Hei!

  Jeg synes buksen din var så fin 🙂 Er det lenge siden du kjøpte den eller er den helt ny? Prøvde å finne den på lindex.no, men fant den ikke… :/

 16. Ro ned folkens. Det står jo annonselenker, så da er nok denne jakken til 10.000 sponset. Ingen takker nei til en jakke til 10.000 kr. Så kan man jo mene at den ligner på et teppe osv., men heldigvis så er det slik her i landet at man velger selv hva man skal gå med 😀 Så bare pust, ingen skal tvinge på dere jakka.

  1. Caroline

   Jeg kjøper alle klær selv, ingenting er sponset med unntak av treningsklær fra Get Inspired 🙂

   1. Åh! Da har jeg misforstått. Men siden det står annonselenker betyr det da at du får andeler av salget som blir gjort via linken? Har alltid trodd at det betydde at det var sponset 🙂

    Håper du har en fin kveld!

    Klem

   2. Caroline

    Det betyr som regel at jeg får prosenter av salget, ja 🙂

   3. chriss

    Jeg kjenner ikke bloggverden og hvordan dette med sponsede produkter fungerer så må spørre. Siden du reklamerer for den butikken som selger jakken (ref. annonselinken) med bildene du legger ut, hvorfor må du da kjøpe den for full pris?

   4. Caroline

    Reklamen er via en tredjepart, en såkalt affiliate 🙂 Hvem som helst kan kjøpe et produkt og legge ut en link hvor de tjener prosenter. «Alle» bloggere gjør det, store som små 🙂

  2. «Ingen skal tvinge på dere jakka»?

   Vi som har reagert på prisen tar opp, i mine øyne, en svært viktig debatt som dessverre aldri kommer til å bli gammel så lenge Caroline fortsetter med å kjøpe såpass dyre ting.

   Personlig kan jeg forsvare og beskytte barn og unge til jeg dør. Synes det er en viktig ting å ta stilling til 🙂

   Hilde

   1. Men hva har du med hva hun bruker pengene sine på? Har du ikke noe bedre å engasjere deg i? Folks pengebruk må jo være opp til hver enkelt!

 17. Elsker bølgene du har i håret!! Vil du vise oss hvordan du gjør det? Bruker du krøllstav?

  1. Caroline

   Kommer innlegg om det 🙂

 18. Så fine bilder, og fint antrekk!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 19. Hei Caroline.
  Hjelpes hva du må tåle av enkelte!!Beklager enkeltes oppførsel på vegne av menneskeheten.. Huff..
  Her kommer et litt fiffig spørsmål.. Jeg trener og bruker eyelash extension, opplever at de faller fort av når jeg svetter så mye.. Har du et råd der??
  God natt vakre, inspirerende kvinne 🙂

  1. Caroline

   Har du satt de på i salong?

   1. Hei igjen:-)
    Ja, de er satt på i en salong:-)
    Merker forskjell på kvalitet fra salong til salong- men føler ikke de tåler så mye svette uansett 🙂

   2. Caroline

    Da kan jeg ikke hjelpe deg :/ Jeg hadde ikke problemet du beskriver når jeg satt de på i salong. Jeg ville spurt de som gjorde det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *