søndagsmorgenkos

morgenkjærlighet

God morgen til deg  Søndagen vår startet tidlig som alltid, og denne søndagen er litt annerledes enn den forrige – heldigvis! Ingen hodepine eller trøtte hoder, og da er det helt greit å bli vekket tidlig av dette energifylte kosedyret. Det er godt at disse søndagene er de vi har flest av, jeg ville ikke byttet ut dem mot alt i verden. I dag er så fantastisk fint vær her, så jeg skulle nesten ønske at vi skulle på stadion for å se på kamp. Nå er det ikke lenge til Tippeligaen starter igjen, og selv om det innebærer jobb på Lars-Kristian hver lørdag og kamp nesten hver søndag, gleder jeg meg virkelig! Det å møte de andre jentene og barna på stadion for å heie på laget, er noe helt eget og den følelsen savner jeg. Og så blir det ekstra stas nå som Nelia forstår så mye mer! 

___________________________________________________________________________________________________________

morgenkjærlighet2

Det er ingen kamp i dag, men vi skal til byen alle tre likevel. Det blir en tur på lekeplassen, og så skal vi ta bilder. Ellers blir det bare å komme a jour med litt andre ting her hjemme, blant annet å bli ferdig med vårrengjøringen i skapet, for nå er alt bare kaos. Men først: trening etter gårsdagens fri! Jeg er jo fortsatt stiv etter BEINØKTEN på onsdag (en hel time med nesten bare bein? hjelp!), så det skal bli godt å varme dem opp litt. 

Håper dere også har en fin start på søndagen, og dersom dere skal tilbringe den på veien hjem fra vinterferie, må dere kjøre forsiktig ♥ 

41 kommentarer

 1. åååh sengetøyet, hvor er det fra? Det øverste bildet av deg og Nelia var helt nydlig!

  1. Caroline

   Det er litt gammelt, så det husker jeg ikke helt sikkert, men mener på at det var Kid eller Princess 🙂

   Tusen takk!

   1. Kari-Anne

    Hei. Jeg har likt sengetøy å jeg mener jeg kjøpte det på Europris. Men som sakt har jeg hatt det ei stund

 2. Madeleine

  Det første bildet!!!! Åååh, så skjønt! <3 <3

 3. Så herlige bilder av dere! Også minner det meg sånn om da min var liten 🙂 Tiden flyr, så nyt hvert et sekund, plutselig er de blitt skolebarn 🙂

  Jeg har et spørsmål angående det å bli kvitt fett fra magen, og håper virkelig om dere har noen råd.
  Jeg er lang, smal og slank. Det var en periode der jeg ikke tok så godt vare på meg selv, og gikk opp 20 kg. Det var tungt for kroppen, men etter å ha lagt om livsstilen, har jeg nå gått ned noen størrelser, og er blitt slank igjen.

  Jeg har mindre magefett, men det er likevel litt for mye, dessuten står den ut, og jeg har fått flere kommentarer om jeg er gravid!…. Det er som at magefettet nekter å forsvinne 🙁

  Jeg spiser sunt, elsker salater med tunfisk, fisk, kylling, grønnsaker… Jeg spiser sjelden pasta, poteter, etc. da magen min reagerer på det. Jeg spiser meg mett, men jeg spiser bare 2 ganger om dagen, da jeg ikke makter frokost. Det er nok for sjelden, men jeg klarer bare ikke mat på morgenen. Det går kanskje ut over forbrenningen min? Mulig jeg kunne skaffet meg en shake eller noe som inneholder næring og vitaminer.

  Har dere noen forslag til treningstips, spesielt for mage? Og eventuelt mat som hjelper på forbrenninga?

 4. Natalia

  Such a adorable photos. But early mornings when you have a baby seems to super tough:)

  1. Caroline

   Both super tough and super cozy <3 But you just have to get to bed early, and not stay up all night 😉

 5. Love, love, love that first photo! So cute :).

  <3 Hannele
  https://www.rakkaudellahannele.fi

 6. Synnøve

  Takk for en utrolig koselig blogg, Caroline!

 7. Nyyyyydelig det første bildet! Burde rammes inn <3 som soveromspynt 🙂

 8. Så søte bilder!
  Ha en deilig søndag 🙂 Jeg våknet nettopp, og det var helt fantastisk etter mange timer på puten!

 9. Hvilken strørrelse har du i pyjamas?

  1. Caroline

   32/34 🙂

 10. Benedicte

  Så nydelige og skjønne bilder! Lurte bare på hva du har på deg? Det så kjempepent ut:)

 11. Så koselige bilder! Hvor er settet du har på deg fra?
  Ha en fin dag <3

  1. Caroline

   Det er fra Kapahl 🙂

 12. Det første bildet er et slikt bilde som man bare blir truffet i hjertet av…så mye kjærlighet så nydelig. Sier mer enn tusen ord

 13. Herregud så fint det første bildet er. Du ser ut som Jackie O! 🙂

 14. Hvor er pysjen din fra? Utrolig søt 🙂

 15. Beautiful photos!!!The first one is so cozy and cute!Kisses!

 16. Jeanette

  så herlige bilder! God søndag til dere 🙂

 17. elisabeth

  Det første bilde må være det søteste jeg har sett på lenge <3
  Hvor er nattkjolen din fra? Ha en fin søndag!

  1. Caroline

   Den er fra Kapahl 🙂

 18. Michelle

  Så bra å våkne uten hodepine 🙂 Jeg sliter dessverre selv med daglig hodepine og migreneanfall flere ganger i uka etter fødsel 🙁 Er du også plaget med dette? :/

  1. Caroline

   Uff, det hørtes ikke bra ut 🙁 Håper det bedrer seg! Jeg har ikke vært plaget med dette 🙂

 19. Elisabeth L

  For noen nydelige bilder av deg og Nelia <3 hvor er nattkjolen/tøyet din fra? Utrolig fin! Ha en fin søndag, dere:-D

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er fra Kapahl 🙂

 20. Synnøve

  Ser dere ikke på VM?

  1. Caroline

   Jeg ser ikke på, men Lars-Kristian følger litt med 🙂

 21. Å så nydelige bilder! <3

  Ha en kjempefin søndag hele familien!:)

 22. Så fine bilder av dere to! Elsker sengtøyet og nattklærne dine! Hvor er klærne dine fra? ❤️

 23. Så herlige bilder, dere er så fine!
  Her blir det slappe-av søndag på sofaen med VM. Var i utdrikningslag i går, og spilte curling, så jeg er superstiv på steder jeg ikke ante at jeg kunne bli stiv, haha

 24. Så herlige bilder!

 25. Så fine bilder! Hvor er «pysjen/undertøyet» fra? Den var lekker 🙂

  1. Caroline

   Kapahl 🙂

 26. Åååå, hvor er pysjen din fra?
  Den var helt nydelig!

 27. Så utrolig hjerteknusende og søtt bilde av mor og datter <3 Perfekt øyeblikksfoto! God søndag!

 28. herlig morgenstund <3 jeg lurer på hvor du har kjøpt det super lekre undertøyet ditt!? love it 😀

 29. Mor og datter – kos! Vakkert! 🙂

 30. Hei Caroline. Hvor er den søte nattskjorta og shortsen din fra? 🙂

  1. Caroline

   Fra Kapahl 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *