siden sist @carolinebergeriksenno

God lørdagsmorgen til deg! Vår startet litt for tidlig, men når lille vil opp, så vil hun opp, og da var det bare å gi etter rett før klokken ble seks. Jeg liker å sove LITT lenger på en lørdag, men nå kjennes det helt greit. Jeg har jo fått gjort en del fornuftig allerede, og klokken er bare ti! Så takk til Nelia likevel 🙂 I dag står det treningsfri på planen min, så jeg skal egentlig bare få gjort litt her hjemme. Skapet trenger sårt en opprydning, nye ting skal henges opp og gamle ting skal legges i søppelsekker og avgårde til Fretex sine containere. Så frister det veldig med en tur til byen, men jeg vet ikke om Lars-Kristian orker, og det er jo mer fornuftig av han å være hjemme så lenge feberen fortsatt lusker, så jeg tenker at det blir en mamma- og Neliadag i byen i stedet. Jeg hadde veldig lyst på en playdate med Ragnhild og Oline, men sykdom står på tapetet der også. Altså, hva skjer med denne årstiden? Alle er syke, jo! Ikke noe gøy. Så mange planer som går rett i vasken. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til våren! Og dere vet vel at mars er den første vårmåneden? Det er søren ikke lenge til! For en indre lykke! I går hørte jeg faktisk fulglene KVITRE da jeg luftet etter egg- og baconfrokosten. Ah, det var akkurat det jeg trengte der og da. For en nydelig lyd. 

Men nok skravling, det kan virke som at kaffekoppene har kicket inn i skrivefingrene, men jeg hadde tenkt til å dele noen hverdagsøyeblikk fra instagram med dere i dag, ikke skravle meg bort 🙂 Det blir lenge mellom hver gang, så jeg synes det er hyggelig å bla meg bakover i arkivet selv 🙂 Følg meg gjerne @carolinebergeriksenno! 

___________________________________________________________________________________________________________

– some precious moments from my daily life – 

instagram

1. shoppetur med mamma da hun var på besøk, det var så koselig! 2. på kafébesøk med mannen 3. vakre Siljan i morgenmånelys 4. pamperingtime på badet for meg selv 5. en lang og god løpetur 6. utslitt, men veldig happy – endorfinrush! 7. et bilde tatt av stella pictures før jeg skulle inn i klein stemning med fifty shades på førpremiere 8. gannileveranse i går, fredagslykke! 9. litt interiørendringer u gangen. Hugo er veldig tilfreds! 10. Lille henger på veggen med det vakreste smilet i verden. Blir så glad av dette bildet – P!NK! 

instagram2

Resten av bildene er litt spam fra Nelias daglige antrekk. Jeg prøver å legge ut nesten hver dag, det er SÅ gøy, og så mange av dere har sagt at det er inspirerende, så det gjør det ekstra gøy! Jeg opplever ofte selv at det kan være kjempevanskelig og tilnærmet umulig å finne noe hun kan ha på seg, selv om skapet flyter over, så dette kommer jeg til å fortsette med. Ellers er det fire fantastiske hverdagsøyeblikk med stjerna vår. Først fra kvelden da pappa kom hjem fra La Manga, så på besøk hos legen, lesestund i den fineste Peter Pan-boken fra mormor og morfar og så morgenstund i dag tiiidlig når mor endelig hadde fått brygget kaffe. Livet! Det blir så mye rikere med denne prinsessa ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

NÅ: NYT LØRDAGEN! 

32 kommentarer

 1. God lørdag 🙂 Må si at jeg har blitt en fast leser av deg, Caroline 🙂 Nelia er bare så søt og antrekkene hennes er så fine. Dette er vel første gangen at jeg kommenterer her og er inne daglig for å se på oppskrifter og trening, mote. Du skal ta utdanning som personlig trener og hvordan går det ?

  1. Caroline

   Så koselig, tusen takk 😀

   Det går fint hittil, eksamen er ikke før til jul og det er jeg glad for 😉

 2. Hvor har du kjøpt den rosa Gant ganseren til Nelia?

  1. Caroline

   Den var en bursdagsgave, men jeg mener hun sa cc vest 🙂

 3. Fy så meterialistisk du er! :O

 4. Mange herlige bilder! Men du, «nye ting skal i skapet og gamle ting til Fretex». Ting rekker vel ikke å bli gammelt hos deg…;)

 5. You’re home looks so sweet and TIDY :D. When I had my baby I noticed that somehow all I do is clean up after everyone :D. And by the way love that armchair, where is it from?

  <3 Hannele
  https://www.rakkaudellahannele.fi

  1. Caroline

   It’s from tm design 🙂 And thank you! I feel the same way – cause I always clean up after everyone, every minute, every day :O But that’s ok with me, because that’s the only way to keep it this tidy :p And I can’t deal with anything else :p When things a mess, I get a mess. I can’t stand it :p But I’m a little weird 😉

   Hugs!

 6. Så vakre bilder! Og jeg hørte også fuglekvitter her om dagen- kjente en barnslig lykke på innsiden!!! Vårfølelse- noe av det aller beste i livet <3

  Ååå så moro at du deler bilder av Nelias antrekk! Så mye nydelig:) Kjempegøy og inspirerende å se!!! Håper du fortsetter med det!:)

  Ønsker deg en herlig lørdag. Nå skal jeg alene ned på hobbybutikken mens mannen passer barn og hund. Jippi, gleder meg- litt kreativ alenetid;)

  1. Caroline

   Så gøy at du liker det! Tusen takk 🙂 Håpe du hadde en fin dag med hobbybutikkbesøk og alt 🙂 Kreativitet er gøy!

   Klem!

  2. Caroline

   Aaaah, jeg er så enig 🙂 Tusen takk, så hyggelig at du synes det! Jeg synes det er så gøy selv, så det skal jeg fortsette med 🙂

 7. Mathilde

  Det er fint å kan se tilbake på hva man har lagt ut 🙂

 8. Ååå, hun er bare verdens skjønneste unge 🙂 Og du kler brunt hår sykt godt, ha en flott lørdag!

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Så koselig å høre! For oss er hun jo verdens fineste 🙂

 9. åh! hvorfor kler dere henne ikke i mer enn bare lyserosa og lyselått og beigt! barn ELSKER farger i livet sitt! og du kan jo som forbilde være med og vise at jenter ikke trenger kle seg i de eller de fargene for å være jenter, eller være bare søt – tøffe og kule og søte og mjuke og praktiske og fargerike og barnlige — ikke noe som bare skal matche voksenverdenen!

  1. Caroline

   vi bruker veldig mye rosa og også andre farger, det er det også på klærne på disse bildene 🙂 Vi handler for eksempel mye på lindex, zara og kappahl, som har utrolig mye nydelig, mykt og praktisk, så jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen din, dessverre :/

 10. Caroline, jeg registrerer at det er mange spørsmål du ikke svarer på….. hvorfor ikke??

  I komentar feltet kommer det enkle spørsmål som tar 2 sekund å svare på…..men nei….ingen svar…. men noen kommentarer lenger ned så svarer du villig vekk.

  Undrer meg litt. Du fikk bla masse spm om tacolefse…..skjønner du ikke at det ikke tar seg ut å bare ignorere komentarene??

  Jeg bare lurer.

  1. Caroline

   Er det mange jeg ikke svarer på? Jeg prøver å svare så mange jeg kan, så ofte jeg kan. Det er ikke alltid det blir prioritert å svare på absolutt alle det tar to sekunder å svare, da ville det tatt altfor mye tid tilsammen. Jeg forsøker å svare de jeg føler er «viktigst» å svare på, så prøver jeg å gå tilbake å svare resten om jeg får tid til det – men det viktigste for meg er helheten og det å bruke tid på å lage gode innlegg, samt å svare så mange jeg kan. Jeg må bare prioritere, og prøver som sagt å luke ut så mange som mulig 🙂

 11. Hei. Skulle gjerne hatt tak i Peter Pan-boken. Hvor har du kjøpt den? Eventuelt forlag?:)

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre, det var en gave fra mamma og pappa til babyshoweren min 🙂 Men jeg kan sjekke i morgen om du husker å spørre igjen! Lille sover nå 🙂

 12. Du så UTROLIG flott ut i de grønne buksene og med de røde leppene!
  Et skikkelig fint antrekk.
  Fortsatt god helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna! Fortsatt god helg til deg også <3

 13. Bare meg

  Skulle så gjerne ha fulgt deg på Instagram, men det går ikke an når man trykker på Følg.
  FOrresten er du nydelig med det mørke håret!

  1. Caroline

   Går det ikke? Hva kommer opp? Så rart :/

 14. fru kanel

  Herlige bilder:) blir så glad av å se en så fin familie! Elsker bildene med L.K og lille:) helt.nydelig:):)

 15. Hei 🙂
  Lurte bare på hvilken pulsklokke du har og om du evt. anbefaler den?

  1. Caroline

   Suunto Ambit 3 🙂 Jeg er veldig fornøyd med den!

 16. Mange fine bilder! 🙂

 17. Hei Caroline!
  Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, er inne daglig. Så herlig avslappende og inspirerende 🙂
  Og lille nelia er virkelig nydelig!! Og alle de søte antrekkene!!

  Apropo det så har jeg et spørsmål: (og jeg håper du ikke tar det som kritikk, for det er VIRKELIG ikke det jeg mener! Jeg skulle bare så gjerne hørt dine tanker rundt dette)
  Jeg er gravid og gleder meg sånn til å få en liten jente selv. ELSKER mote, og det er såååå mye fint, og gleder meg over både klær, tilbehør og barnerom osv.!! Har kjøpt inn en del babyklær, men her om dagen spurte en venninne om jeg ikke er redd for at hun skal bli for opptatt at klær og dyre ting i for ung alder. Og det har jeg helt ærlig ikke tenkt på.
  Har du noen tanker rundt dette?
  Er selv fra vestkanten i Oslo og må innrømme at jeg gremmes når jeg ser jenter helt ned i ti-årsalderen kle seg som voksne, med dyre klær, vesker etc. Vil jo nødig bidra til at min egen datter skal bli eksponert for et sånt press tidligere enn nødvendig.
  Er dette noe dere har tenkt på eller snakket om?
  Takknemlig for svar! 🙂
  Og vil også gjerne benytte anledningen til å rose deg for måten du har taklet situasjonen du var igjennom for kort tid siden – beundringsverdig, og jeg vil helt klart si at du står sterkere enn noen gang!

  Stine 🙂

  1. Caroline

   Så gøy! Gratulerer 😀 Bare å glede seg! For å være helt ærlig så tror jeg ikke små barn merker om klærne/møblene deres er dyre eller billige, da må de nok bli litt eldre først 🙂 Har egentlig ikke tenkt så mye på det, den tiden kommer når den kommer.

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 18. Hei, jeg lurer på hvor du kjøper sko til Nelia fra? Elsker skoene på bilde 1,3,4 🙂

  1. Caroline

   Zara blant annet 🙂 Men kavatskoene er fra en butikk i Østfold eller fra internett, bla. brandos 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *