retro gold mirror

inneholder annonselenke 

hovedskogull

Jeg er visst veldig på denne sparkle-bølgen i dag, ser det ut til 😉 Men disse skoene er seriøst to die for! Jeg elsker alt ved dem, og en ekstra diger tommel opp for noe som er både glamorøst og behagelige på foten! Disse er fra Philip Hog og jeg gleder meg til å bruke dem til både chinos, jeans og kanskje et par culottes fremover. Og ikke minst – denimshorts til sommeren! Og forresten, du vet du har funnet den perfekte skoen når de går til både interiøret ditt OG kaffekoppen din? Neiida 😉 

IMG_0842skotodiefor33IMG_0854

– sneakers fra philip hog HER – 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er litt lei av turer til og fra Skien, og føler at jeg nesten bare snur i døren om dagen, men det er bare å holde ut litt til, så tenker jeg at Lars-Kristian er bra før uken er omme. Krysser i hvert fall alt jeg har! Det er så kjedelig når ikke alle er friske, og vi hadde jo så hyggelige familieplaner til helgen. Men som sagt, krysser alt. Et godt tegner vel at han faktisk står på kjøkkenet as we speak, og kokkelerer pizza til oss begge? I hvert fall da han i går på samme tidsspunkt lurte på om han ikke kunne få et glass vann, når han satt nede i stuen og jeg var oppe på badet – haha! Jeg tror det blir litt kvalitetstid sammen for oss når lille har lagt seg, og det blir fint, for det har vi ikke hatt hele uken 🙂 

I dag hadde jeg en kjempefin, rolig løpetur på 45 minutter etterfulgt av et nytt mageprogram jeg har bestemt meg for å starte med. OH MY! Det er heavy greier, jeg var bare halvveis da jeg lurte på om jeg skulle gi opp. Jeg kjører ganske enkelt litt sirkeltrening på magen, og holder på i ca. 10 minutter med 5 forskjellige øvelser før jeg tar en pause og gjentar en gang til. Tungt. Men jeg er så nysgjerrig om det har noe for seg kontra å bare trene den som jeg pleier å gjøre 3 ganger i uken. Så jeg får være mitt eget lille eksperiment og kjøre dette et par ganger i uken i stedet. I morgen blir det en kjapp intervalløkt på møllen hos Elixia om alt går etter planen 🙂 

Vel, her står altså pizza på menyen hvert øyeblikk og før det tenkte jeg å hoppe i dusjen. Det har jeg ikke rukket ennå 😉 Sees senere eller i morgen tidlig, da er det frokostfredag! 

50 kommentarer

 1. Tips til mageøvelser mottas med takk!
  Hadde en mageøkt i dag, men føler jeg ikke blir sliten nok til at det vil gi bedre resultater.

 2. har du noen bra tips å trene rumpa /løfte den mer opp ? har hørt at knebøy går mest på lårene da … om du har noen lure forslag :-))

  1. Hoppsprettrumpa

   Hei, en bra øvelse for rumpa er å bruke strikk. Du kan stå eller ligge. Fest strikken under foten og hold med hendene, så skur du beinet bakover og kjenner at det strammer i rumpa. Gjør denne øvelsen så mange ganger du klarer. Det skal ta skikkelig i rumpa. En annen øvelse er å gå ned på huk med spredte bein, når du reiser deg opp skal du stramme rumpa alt du har noen sekunder, og så gå ned igjen. Gjenta så mange du klarer. Ellers er trappegåing super trim. Jeg tar aldri heisen på jobb, her er det trapp som gjelder, og det er supert for kondisen og!

 3. Du har så fin blogg Caroline 🙂 En fryd å lese!
  Ha en fin torsdag videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin! Hyggelig å høre 🙂

 4. Fantastiske sko! 🙂

 5. så utrolig kule joggesko. uff de skule jeg nesten hatt i sko samlingen min xD ikke at den er så stor men de var utrolig kule.

 6. Åh da er visst 6 åringen min mer trendy enn jeg trodde 😀 Har nettopp kjøpt noen sko som ligner litt på disse til henne, og hun elsket dem 🙂

 7. Pernille

  Hei! Husker du de tøffe Puma wedgesene du fikk sponset en gang? lilla og rosa, de fikk vi aldri se stylet til et antrekk. Jeg har samme sko og kunne bare tenkt meg å se hvordan du tenkte å bruke de:) Selv bruker jeg de til skinny jeans:)

 8. Dritkule! Tommel opp 🙂

 9. Kristine N

  Oi,de var dritkule! De må jeg bare ha:) Hvordan er de i størrelsen?
  Ha en fin dag:)

 10. Del gjerne ditt nye mageprogram med oss:-)

 11. Kjære Caroline! Tusen takk for all treningsmotivasjon. Jeg har bestemt meg for å henge opp et bilde av deg på kjøleskapet for å minne meg selv på hvordan man faktisk kan se ut. Jeg har allikevel et spørsmål til deg. Du skriver at du bytter øvelser for å se om det gir andre resultater, da lurer jeg på; hvilke resultater er det du leter etter? Er det i forhold til utholdenhet, mer markerte muskler eller mer muskler? For jeg skjønner ikke helt hva målet ditt kan være når du har en mage som er helt insane og ja – resten av kroppen er enda sykere.. Hadde jeg hatt den magen så hadde jeg ikke endret på noe som helt – bare fortsatt med akkurat det jeg holdt på med, hehe. Sk15 eller 16, kanskje?

 12. Er goldshoes inn igjen, jøss hehe jeg har et par i Nike shox som jeg kan tørke støv av… Ja, du har funnet riktig sko når de passer til huset ditt hehe bare å knyte lissene, smile og gå 🙂

 13. Ragnhild

  Kunne du ha laget et innlegg som det nye mageprogrammet?? 🙂 Trenger inspirasjon på styrkefronten! Garantert mange som kunne tenkt seg dette:):)

 14. Kristin

  Kan du legge ut mage-programmet? Hvilke øvelser du tar osv.. 🙂

 15. oh my Oh my! De var utrolig rå! Fantastisk stil altså!

 16. Vært veldig fint om du delte mageøvelsene/sirkeltreningen:)

 17. fru kanel

  Dette er et perfekt innlegg for min del! Litt mer tekst !! Da blir det mer personlig og mer underholdende for min del ihvertfall. Blir en person å forholde seg til og ikke bare et innlegg ala kk.no.. ikke kritikk altså ( du skjønner sikkert hva jeg mener, man for å ikke bli slaktet av kommentarfeltet 😉 haha! ) …. 🙂 ps, lars kristian… det sjæl a»! ;);) neidaaa! (Jooo daaa) .. Aff.. hva gjør man ikke for mannfolk og dyr <3 de er så skjønne at man for vondt 😉

 18. fru kanel

  Dette er et perfekt innlegg for min del! Litt mer tekst !! Da blir det mer personlig og mer underholdende for min del ihvertfall. Blir en person å forholde seg til og ikke bare et innlegg ala kk.no.. ikke kritikk altså ( du skjønner sikkert hva jeg mener, man for å ikke bli slaktet av kommentarfeltet 😉 haha! ) …. 🙂 ps, lars kristian…hent det sjæl a»! ;);) neidaa! (Jooo daaa) .. Aff.. hva gjør man ikke for mannfolk og dyr <3 de er så skjønne når de er svake at man for vondt 😉 tihi!

 19. Kunne du være så snill og legge ut dette mageprogrammet? Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter øvelser på denne fronten, da mage er noe jeg ikke trener like ofte som jeg ønsker! Mangler inspirasjon.

  1. Caroline

   Kan se om jeg får delt det 🙂

 20. Så flink du er til å trene 🙂

  Hvilke øvelser er det i det nye programmet for mage?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg kan lage et innlegg om det ved en senere anledning 🙂

 21. Seriøst? Kan man kalle det sko? Liker ikke, men det er meg da… Og de har du fått? Godt du slapp å betale for dem, men de er jo verdifulle når man leser om bloggernes betaling for annonser. Girls: sko verdt 80000! 🙂

 22. Whaaat, gullsko! Har noen tipset askepott om dette?

 23. Hildegunn

  Hei! Det var kule sko.. 😉 hvordan er str. på skoene? Små eller store i str.? Bra pris også!

 24. åh, de var utrolig freshe 🙂 ! love it

 25. Del mageprogrammet med oss, da! 😀

 26. Hadde vart gøy om du la ut øvelserne 🙂 trenger litt tips 🙂 utrulig flott dere har fått det i under etagen. Sååå koselig og fint interiør 🙂

 27. Kan ikke du legge ut mageprogrammet? Trenger litt ny inspo til magetreningen☺️

  1. Caroline

   Kan se om jeg kan få gjort det 🙂

 28. Flotte sko 🙂 hvorfor så mange turer tur-retur Skien? Jobbrelatert? Hvor langt er det mellom Siljan og Skien egentlig? Ha en strålende dag, så er nok LK snart frisk som en fisk 🙂

  1. Caroline

   Litt forskjellige årsaker, er jo ikke så mange butikker her bl.a 🙂 Det er ca. 20 minutt kjøring.

 29. Takk for inspirerende blogg.
  Har du mulighet til å legge ut mageprogrammet du tester? Sliter fryktelig med å finne et ordentlig mageprogram jeg kan bruke. De få gangene jeg tvinger meg til å trene litt mage på slutten av en økt husker jeg aldri hva jeg kan gjøre og ender opp med en og annen sit-ups før jeg går hjem med halen mellom beina og tenker at jeg må ha en ordentlig plan neste gang. Den gode planen har jeg fortsatt ikke funnet, så tips er veldig velkomment. 🙂

 30. Kathrine

  Heisann Caroline!
  Jeg har først nå begynt å bruke pulsklokke når jeg trener..og det har gjort meg veldig forvirret!

 31. helene stuve

  Har lett gjennom bloggen din laaangt tilbake, og finner det ikke ut, så må spørre: hvor er det nydelige kunstverket av en kaffekopp fra? <3

  1. Caroline

   Den er fra Josefines Lysthus i Sarpsborg 🙂

 32. Jeg skal til Oslo på konsert i mars, og lurer på om du har noen tips til noen som ikke er så kjent der? Jeg skal bo på Thon hotel Gyldenløve i Bogstadveien. Har du tips til spisesteder, butikker osv. i nærheten der som du anbefaler? Det hadde vært veldig kjekt med svar! 🙂

 33. Hei! Ville bare si at Nelia er et skikkelig sjarmtroll! Jeg hadde en dårlig dag, var innom Instagram og så den skjønne videoen av henne, og så kunne jeg ikke annet enn å trekke på smilebåndene 🙂 Debbedebbedeee blir sikkert en hit! 😀

  1. Caroline

   Hun er et lite sjarmtroll <3

 34. Neliane

  Hei. Har du begynt med enda strengere sensur enn før? Egentlig ikke et spørsmål, for man ser jo det. Bare lurer på om det er relatert til «stormen» som har vært? For at det fortsatt kommer mange negative og kritiske kommentarer, det vet man, slik er verden.

  1. Caroline

   Nei, samme sensur som vi hadde tidligere 🙂

 35. Hei! Har lenge lurt på hvilket program du bruker til den skriften på bildene dine;) litt va sykelig å forklare, men de små firkantene/ rundingene på bildene <3 du er så inspirerende! Klem

  1. Caroline

   Picmonkey 🙂

 36. Aha mente vanskelig, ikke «va sykelig» 😛

 37. Kathrine

  Håper dere stiller noen krav til neste sesong av den nye jenta, dersom du skal være med neste gang 🙂 Ser ikke poenget med at deltakerene har blogg og lærer å bli en enda bedre blogger, når vinnerne nesten ikke blogger omtrent og fortsetter med samme gamle innleggene! Liker vinneren men utrolig skuffet av fremgangen, Åshild skulle gjerne fått et skikkelig tilbakemelding. På en fin måte selvfølgelig 😉

 38. Magnhild

  nydelige sko. Ville du delt det harde tunge mageprogrammet med oss?? :))

 39. Hei 🙂

  Jeg lurer på hvorfor ordene «inneholder annonselenke» er i en annen farge enn resten av teksten? Synes det blir så vanskelig å lese, mye mindre kontrast mot den hvite bakgrunnen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *