quotes

golddigger

God morgen sprekinger! Her er jeg godt nedi min tredje kaffekopp og nå skal jeg avgårde til Skien hvert øyeblikk. Når jeg kommer tilbake blir det en treningsøkt før hjemmekontor og studier står på planen, jeg må bare få følelsen av å komme skikkelig i gang snart! Senere i dag var det meningen at jeg skulle ta litt antrekksbilder, men slike planer blir satt litt på vent til min bedre halvdel er frisk igjen. Ser dere den nye kaffekoppen min? Jeg elsker den! Den passer perfekt på kontorpulten i både farger og uttrykk, og dagen kan jo ikke starte bedre nå, for når du ser denne kicker vel fightmodus inn? I hvert fall mitt! Den kom med postmannen i går, bestilt via etsy.com. 

idontsweat

I don’t sweat, I sparkle  Hvor fin er ikke t-skjorten? Så midt i blinken-jentete. Jeg har fått den sponset av Get Inspired og gleder meg til å både svette og sparkle i den om et par timer 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag, så sees vi senere! 

40 kommentarer

 1. Hvor mye må du betale i frakt/toll når du bestiller fra etsy? Har sett så mye jeg liker der, men fått inntrykk av at det blir veldig dyrt pga frakt..?

  1. Caroline

   Frakten avhenger av hvilket land du bestiller fra og litt ut fra selger også. Toll / mvs. kommer som regel etterpå med regning i posten, og dette varierer jo ut fra verdien på varene 🙂

 2. Egentlig så synes jeg at quotes begynner å bli litt brukt opp. Det er jo egentlig veldig fint, men etter at det skulle være qoutes på vegger, puter, telefondeksel og over alt, har jeg bare fått litt avsmak på det. Litt det samme som med Michael Kors veskene. De er jo egenltig kjempefine, men det er jo ikke sååå gøy når absolutt alle og hvermann har de.
  Er det bare jeg som tenker slik eller? Synes jo selv det er synd, men går bare lei når det blir for mye av det gode.

  Ønsker deg også en superfin dag!
  Klem<3
  http://sofiemortensen.com

 3. Hei, kjempfresh topp.. En litt annen sak, har lest på kvinneguiden og må si jeg er utrolig sjokkert over hvordan de sitter og leter frem ting fra bloggen din, Facebook og Instragram. Det er hva som ikke merkes, uansett hva du har på deg eller viser frem så er det «snik reklame». Hun der mamsi/Victoria er i en klasse for seg, så noe av det hun la ut på Facebook også, hun gjør dette for å få flere klikk til sin egen blogg. De drar hverandre i gang, og er kun ute etter å ta deg, selv om de sier det er firma CBE de er ute etter å diskutere pga.inntekter , etc. Men det er så mye hat og misunnelse, skummelt med folk som bruker tiden sin på slik. . Dersom de føler seg lurt av all reklamen, skjønner jeg ikke hvorfor de bruker tiden sin på alt du gjør. Jeg har nå aldri mistolket eller tenkt på mangel full merking, men disse damene gir seg ikke og legger ut side på side med linker fra bloggen din som de mener er feil. Ha en toppers dag.Du gjør en flott jobb.

  1. Jeg er så enig med deg LN. Jeg har diskutert med henne å jeg føler at hun kun følger med på Caroline sin blogg å finner feil der. Alle andre går fri

   1. Tulling tøys. Jeg har kommentert her på bloggen mange ganger og har lest den daglig i halvannet år. Caroline kan selv se, ved å søke i kontrollpanelet, at jeg har skrevet hyggelige kommentarer hele tiden. At jeg nå har sagt hun bør merke godt og tydelig, er kritikk de burde håndtere som vennlige råd fra en dedikert leser.

   2. Victoria

    Tull og tøys, selvsagt:) ikke «tulling tøys».

 4. Kan jeg faa koppen din vaersaasnill??!! 😉 Love it! Toppen ogsaa forsaavidt! Godt aa se du har ridd stormen av ogsaa by the way! Ha en super Torsdag! Klemmer xoxo

  1. Caroline

   Haha 😀 Usikker :s

   Ha ne super torsdag du også 🙂

 5. Michelle

  Hei Caroline 🙂 Du som har pleid å gå til Hendrixhair, er den en spesiell frisør der du villa anbefalt? Jeg vil jo tro alle der er veldig flinke, men er jo alltid greit å høre andres erfaringer 🙂
  Håper du får en fin dag <3

  1. Caroline

   Jeg var alltid veldig fornøyd med Carina 😀

 6. cool pic

  aboutacloset.com

 7. Hvordan er det å bestille fra etsy? Har vurdert flere ganger ( har så mye gøyalt nips, postere til babyrommet, smykker osv) men tenker at det er for mye styr, er det noe spes man må tenke på, og får du alt levert på døren altså?

  1. Caroline

   Får hentelapp i posten 🙂 Har aldri hatt problemer bortsett fra 1 gang hvor selgeren glemte å sende meg varene, og da jeg først fikk dem var det for sent, for da hadde anledningen allerede vært. Det var utrolig kjip :/ Fikk tilbake pengene og returnerte 🙂

 8. Kan du linke til t-skjorten? Så fin!!

  1. Og koppen 😉

   1. Caroline

    Her finner du masse https://www.etsy.com/no-en/search?q=quote%20coffee%20mug&ref=auto1 🙂 De fleste kan lage noe spesielt for deg 🙂

 9. Hei, lurte bare på hvor du har fått tak i en slik chanel bok? dødskul

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

   1. Chanel og andre coffee-table books får en kjøpt på nettbutikken til Adlibris. God service

 10. altså, etsy er ikke èn butikk – etsy består av tusenvis av individuelle butikker. Sånn sett kan etsy sammenlignes med et kjøpesenter. Derfor er det like meningsløst å si at du har kjøpt noe på etsy, som å si at du har kjøpt det på Sandvika Storsenter. Det går selvfølgelig an å søke på tvers av butikkene på etsy, men hvis jeg går inn der og søker på hvit kopp, vi jeg antagelig få tusenvis av treff. Derfor: Hvis informasjonen skal gi mening for oss, må du si hvilken butikk på etsy du har handlet hos.

  1. Jeg er helt enig i at det er vesentlig informasjon, spesielt om produktet er spesiallaget. Og har noen spesiallaget det, er det ekstra viktig å fortelle videre fordi mange på etsy.com også er små enmannsbedrifter (selvfølgelig ikke alle).

   Men, generelt vil jeg også si at mange må bli mye flinkere til å søke (ja, eller google, da) på nettet. Har du fryktelig lyst på denne koppen, så skriver du «goal digger mug» i søkefeltet ditt og finner denne lenken med en gang: https://www.etsy.com/listing/202495643/goal-digger-coffee-mug-goal-digger-mug.

  2. Så enig!

   1. Caroline

    Her er link til butikken hvor jeg kjøpte min https://www.etsy.com/people/AbbyandGraceShop 🙂

  3. Det fine med etsy kontra Sandvika Storsenter er at det er veldig mye enklere å søke seg frem. Et rask søk på goal digger er alt som skal til for å finne koppen. Evt går det og an å søke på goal digger mug.

 11. Karoline

  Kjære Caroline

  Eg har tenkt litt. Eg vil gjerne gi deg nokre ord på min veg. Det var nemleg ein gong eg var ei jente som var usikker og pressa, som då kunne skrive kritiske kommentarar til deg her inne. Ikkje noko alvorleg, men slike som at eg synst du har eit ansvar for jenter som ser opp til deg, du er litt for tynn osv osv. Beklager det.

  Det er ikkje ditt ansvar. Du spelar etter spelereglane som finst i samfunnet. Har vi for stort kroppspress? Tja. Det blir ein lang diskusjon, sansynligvis har vi det. Men det har heile samfunnet skapt. Programleiarar, avisskribentar, journalistar, reklame, lærarar, postdama og naboen, ja alle. Alle bidreg til dette presset, gjennom alt dei seier, deira preferansar og samanlikningar. Det skin så mykje meir kroppspress og idealisme gjennom hos folk flest enn dei har peiling på. Du bidreg kanskje i det store dragsuget, ja. Men folk kan påvirke samfunnet til det bedre gjennom hundre andre kanalar enn å mobbe deg med netthets. Om målet er at folk skal føle seg bra i seg sjølv så blir det berre sjølvmotsigande å kicke på deg. Då blir vi opptekne med å sende kritikk hit og dit, og det kjem ingenting godt ut av det.

  Då du la ut bilde av kroppen din fire dagar etter fødselen fekk folk eit springbrett til angrip. Og dei stod klare for dette angripet. Motsatsen skulle då bli at folk la ut bilde på sosiale medier av ein feit kropp med valkar og strekkmerker- og som blei applaudert for det. Eg ser ikkje korleis ein skal dempe kroppspress med nye kroppsbilete. Og med feite kroppar som er overvektige som motvekt vert dette jo ein kamp. Ein kamp som ein i utgangspunktet vil kjempe mot. Kven tek ein side med?….Jantelova på sitt beste. Triste saker. Forresten: Gratulerer med den vakre kroppen rett etter fødselen, det må ha føltest heilt fantastisk deilig! Takk for at du la ut bildet av deg sjølv, slik at folk ser at det finst også slike typar kroppar etter ein fødsel. Det er nok ein del trente, slanke damer der ute som har ein svært fin kropp etter fødsel, men som ikkje får lov å seie at dei er glade for det. I frykt for å fornærme dei som ikkje har vore så heldige med genene og motivasjonen under ein tung graviditet. Forståelig det. Urettferdig mot deg.

  Eg synest du burde hyllast som forretningskvinne. Ein ven av meg sa ein gong at ingen suksess blir til utan løgner på vegen. Har aldri visst om eg trur heilt på det. Så kan jo folk diskutere kor kynisk du er pga at du har redigert nokre av bileta dine på bloggen. Slik som alle bileta i alle motemagasin og treningsmagasin blir kvar dag, og som vi kjøper og betaler for. Eg synest det gir deg meir truverdigheit som menneske, det at du gjorde dette som du sjølv betraktar som ein feil. Men eg meiner ikkje du har gjort feil. Du har berre vore eit sårbart menneske. Og det er godt å sjå, at til og med du kan gå deg litt vill.

  Lars Kristian er ein mann som elskar si kone, og det er vakkert. Berre vakkert. Ikkje så kjempelurt det han gjorde, kanskje. Men det botna jo i kjærleik til deg. Fullt forståelig om man les litt om alle dei grusome kommentarane du mottek dagleg, og som han må filtrere for at du skal klare dette.

  Du er ikkje perfekt. Men du er sterk og dyktig, intelligent og beundringsverdig for det du har fått til med bloggen. Du nyttar dei muligheitene du har til å utvikle bloggen til forretning som du tener pengar på. Og alle som er inne på bloggen din kvar dag for å skrive negative ting er jo også med på å bidra til høge lesartall på bloggen.

  Det er desverre mange som ikkje har det så godt. Slik som eg den gongen eg syntest du burde gjere ting anleis. Mein eg ser jo det no. At du berre vart ein klagemur i ei tøff periode. Så ta det frå ein gammal kritikar. Eg beundrar deg. Eg vil ikkje bli deg, eller som deg. Eg har funne min veg. Og eg er glad for at du har funne din. Eg ser ting eg vil gjere likt og ting eg vil gjere ulikt deg. Men eg synest du har fulgt ditt eige hjerte på ein bra måte. Eg synest du er tøff og eg synest at samfunnet vårt hadde hatt godt av fleire «kyniske» kvinnelige forretningskvinner, som har bein nok i nasa til å stå i bresjen. Ikkje pga kroppsfokuset, men pga forretninga du har etablert på dette. Det er det eg synest er så utrulig bra. Du tek jo gevinst av dette litt skakkøyrte samfunnet, og det er jo bra at det tross alt kan føre noko godt med seg her og der. Om ein ser på forretningsmenn i dette landet finnst det så mykje meir kynisme enn du nokon gong har samvit eller lyst til å prøve deg på. Dette handlar også om ein likestillingkamp, meiner eg. Det at du er kvinne gjer dette vanskeleg å akseptere for svært mange, trur eg.

  Det var nokre tankar frå meg. Synest du fortjener å få høyre dette også. Lykke til vidare. Eg trur du er ei kjempegod mor også, forresten.

  Venleg helsing Karoline

  1. Caroline

   Tusen takk, Karoline! Dette satt jeg virkelig pris på. Du er utrolig god som tar deg tid til å skrive dette til meg, en veldig reflektert og kjempefin kommentar, det betyr veldig mye!

   Stor klem!

  2. Fy søren for en fin kommentar, Karoline! :-* noen burde hylle deg for å være så ærlig og oppegående! Heg fjør ihvertfall det!

   1. Slenger meg på denne 😉 Flott kommentar Karoline!

 12. Elsker koppen! Utrolig morsomt sitat:)

 13. Så flink! Kroppen min føles så latterlig tung ut i dag… Så den planlagte styrkeøkten utsettes til i morgen!
  Ha forsatt en fin dag 🙂

 14. EJ – sikke en fin kop! Sådan en kunne jeg virkelig godt bruge til min morgenkaffe. 🙂 Der er ikke noget bedre end at blive inspireret og motiveret lige fra morgenstunden. 🙂 Havde engang en kop, hvor der stod «The Sky is the limit». Så fin! 🙂

  Rigtig god dag til dig.

  1. Caroline

   Å, enig 🙂

   Ha en nydelig kveld!

 15. Du kler skikkelig godt det nye håret ditt.. Burde ha mørkt og langt all the time 🙂 har nesten samme selv.. Men du steller det litt bedre og har mer volum ja…Hadde vært så gøy om du kunne lagt ut video av hvordan du styler det….? 😀 må bare skryte av bloggen din…inspirerende 🙂

  1. Caroline

   Så koselig at du synes det, tusen takk 😀

   Jeg vil gjerne lage litt flere videoer etter hvert, så hår er notert 😀

 16. Hei Caroline!
  Håper du har tid til å svare på spørsmålet mitt 🙂
  Jeg har nettopp begynt å trene (ca 3-4 uker siden) på grunn av din fantastiske inspirasjon! Men jeg er selvfølgelig utålmodig etter resultater. Jeg trener ca styrke 1-2 ganger i uka, og løper – eller trener utholdenhet 2 ganger. Når jeg løper er målet alltid ca. 1 mil. Jeg merker allerede at jeg har fått bedre utholdenhet og at vektene blir tyngre! Men når ser man resultater på kroppen ca? Bare sånn at jeg har noe å se frem til så ikke motivasjonen dør ut…

  Er forresten 22 år og ganske slank fra før av!

  Klem!

  1. Caroline

   Du bør nok gi det litt mer tid 😉 Jeg ville i hvert fall gitt det 12 uker, ettersom du sier at du er slank fra før av, og da er det kanskje mer muskler du vil se? Jeg er ingen ekspert, men vil tro at utgangspunkt har veldig yme å si. Så flink du er, forresten! Det er bare å stå på videre 🙂

   Klemmer!

 17. Så fint bilde av deg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *