burgundy never gets old

burgundy12burgundysideburgundy23burgundydetaljburgundydburgundyetalj22

sko mango / skinnleggings vila / jakke three floor / topp h&m trend / veske saint laurent / (annonselenke) klokke daniel wellington / hatt zara 

___________________________________________________________________________________________________________

God kveld til deg  I dag har jeg kommet i mål med diverse, og kvelden går med til studier. Jeg hadde en solid pause midt på dagen som gikk med til kaffeslabberas på Tullis med fineste Siri, og nå er det jammen ikke lenge til hun har to små gutter i armene i stedet for i magen. Tenk på det! Jeg gleder meg så til å hilse på dem, og Nelia gleder seg enda mer  Det var utrolig hyggelig som alltid, og tiden gikk så fort at jeg skravlet meg helt bort. Jeg fikk så akutt lyst på sushi på veien hjem, så jeg kjøpte med både sushi, sashimi og vårruller, og nå har vi nettopp spist alle sammen 🙂 Litt kjappe løsninger er lov selv på en mandag, så for å ikke glemme bort husmorgenet mitt, handlet jeg i tillegg inn matvarer frem til torsdag. I morgen blir det wok med reker, det er altfor lenge siden! Nammis! 

Er det mange av dere som har vinterferie nå, forresten? Skulle gjort mye for en tur til fjells med familien min, men vi får heller nyte det Telemark har å by på når fridagene kommer.. som blir fredag til søndag for Lars-Kristian sin del 🙂 Da skal vi i hvert fall besøke Eventyrfabrikken, for det har vi ikke gjort ennå, vet at Nelia gleder seg, spesielt fordi Oline også skal 😉 Men innen den tid venter det mange ukedager, og om jeg skal komme i mål med det jeg må, er jeg nødt til å starte på lesingen. 

Vi sees i morgen tidlig, dere! Håper ukestart har vært bra 🙂 

59 kommentarer

 1. Hvilken sminke bruker du, tenker då på ka du bruker på huden? Ser du har so jevn og fin glød

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd med dior skin star eller luxe fra glo minerals 🙂 Bruker alltid primer også, det blir ekstra fint på bilder 🙂

   1. Dior? De driver jo med dyretesting 🙁

   2. Caroline

    Jeg har søkt mye etter dette og har funnet at de ikke gjør det. Men jeg har sendt dem en epost for å få klarhet i dette.

   3. Ok hvilken primer bruker du? Bruker du concealer under augene?

   4. Caroline

    Ja! Glo minerals under eye 🙂 Bruker primer fra bodyography akkurat nå 🙂 Smashbox sin er også veldig bra 🙂

 2. fiint antrekk! Liker jakken så godt 🙂 ! ha en herlig uke !

 3. Vågalt men knall tøft antrekk!

 4. Håper virkelig burgunder er kommet for å bli! 🙂 Har så mye av det fra et par år tilbake og elsker fargen!

  1. Du kan vel bruke det selv om noen andre tullinger mener at det ikke er in?

 5. hvor kjøper dere vårruller? 🙂

  1. Caroline

   Asahi Restaurant og Sushibar i Skien 🙂

 6. Kom akkuratt hjem fra eventyr fabrikken selv elsker at di har en liten del for di små
  Det er første gang mi var i lekeland og det ble veldig mange intrykk og en smule seperasjons angst
  Men din er jo i akkuratt passe alder :))

 7. Kjempe fint antrekk! Har sett etter lignende bukse, men ikkje funnet, er din ny for våren? 🙂

 8. Hei! Ha en fin uke!
  Men dere vet ikke hva dere går til når dere gleder dere til eventyrfabrikken…. Jeg trenger alltid litt tid på å psyke meg på å dra dit, i tillegg til at jeg drar hjem med dundrende hodepine! Ungene elsker det da!! Og det vil nok Nelia også gjøre 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Vi har blitt advart 😉

 9. Du burde ta en tur til Rjukan og se noen av innspillingsstedene til Kampen om tungtvannet! Syns jeg leste at du likte serien 🙂

 10. Malin Knudsen

  Så nydelig du er 🙂 Jakken var kjempefin forresten!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Christine

  Som utflyttet Skiensjente synes jeg det er så koselig å se bildene dere tar i mitt barndoms paradis i Snipetorp og Bratsberg. Det kommer så mange gode minner tilbake,takk for det fra meg!

  1. Caroline

   Det er jo så mange koselige og fine steder her 🙂

 12. Eventyrfabrikken i vinterferien kan ikke anbefales! Vær der i så fall når de åpner. Forsøkte oss på helgetur dit i forbindelse med høstferien.. Oh my.. Totalt kaos og overhode ikke hyggelig for noen. 🙁

 13. Du ser fantastisk ut!! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀

 14. Dette må være en av mine favoritt-antrekk på deg! Nå skal det sies at jeg elsker burgunder, men jøss, dette var tøft!

 15. Så fin du var, Caroline. Du kler jo alt.

  Har dere sluttet med matkassen? Fungerte ikke det? 🙂 Håper du svarer siden vi vurderer å skaffe det vi også siden du skrev så mye fint om det 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Adams Matkasse leverer ikke til Siljan (ja, vi bor på landet), så dette var kun noe vi testet i en perdiode. Når det er sagt så er Siljan et interesseområde for de, og det kan bli aktuelt i fremtiden. Hadde de levert her nå, så ville vi nok fortsatt med det 🙂 Vi er uansett i dialog med AM akkurat nå, og det ser ut som vi får på plass en avtale som gjør at vi får levert hit 🙂

   1. Magdalena

    Hej,

    Menar du att AM ska börja leverera till Siljan eller bara till er? Det er fler av oss som bor på «landet» som gärna hade önskat sig AM som också varit i kontakt med dom samt skrivit intresse anmälan. Tyvärr måste vi vänta tills de får anledning till att leverera på «landet».
    Måste ju säga att det hade varit otroligt orättvist mot oss andra som bor på «landet» om AM hade särbehandlat bara er i Siljan och ingått en deal før leverans.

   2. Caroline

    De ser på mulighetene for å utvide generellt 🙂

   3. Caroline

    Det handler om markedsføring og tilbud og etterspørsel, Magdalene. Har ingenting med at de særbehandler oss. Om nok personer der du bor hadde vært interessert, så hadde de begynt å levere der. Produktet blir jo ikke noe annerledes fordi de leverer til oss slik at jeg kan teste de ut og markedsføre produltet om jeg liker det.

   4. Magdalena

    Jag förstår gott det med marknadföring och det är ju fint för er att ni fick prova ut AM och uttale er om produkten. Jag förstår också att produkten inte blir annorlunda bara för att ni provar ut det. Ni är trots allt inte kockar.
    Det jag menar blir orättvist är om ni blir de ända i Siljan som får levererat maten till er och inte resten av Siljan men om de har i planena att expandera totalt sett är det bara bra för alla.

    Magdalena (inte Magdalene;) inte norsk vet du;))

 16. Wow – så lekkert! Du kler burgunder ekstra godt nå som du har den mørke hårfargen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Caroline!! Du ser SMASHING ut! Nydelig jakke… Hadde blitt utrolig glad hvis du kunne fortelle meg hvor jeg får kjøpt den? Ble helt forelsket. Stå på, hot mama!! Digger deg:)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg kjøpte den på nettsiden deres for et par år siden :/

   Klemmer 🙂

 18. Jeg elsker burgunder fargen kjempe masse. Og passer kjempe godt på høsten og vinteren.

 19. Fine bilder, dere er så flinke til å finne flotte steder å ta bilder på 🙂 Likte veldig godt tightsen (Vila har mye stilig ) jakka og ikke minst veska 🙂 Den er hva man kan kalle blikkfang hehe

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 20. Først og fremst må jeg si at du er ei flott dame som jeg ser opp til 🙂 Innleggene dine gir meg mye inspirasjon og jeg følger ofte tipsene du legger ut, deriblant burts bees sine produkter til baby. Hva tenker du om at det når kommet fram at de inneholder både parfyme og allergifremkallende stoffer? Vil du fortsatt bruke de på Nelia?

  1. Caroline

   Jeg synes det er helt fryktelig at de kan lyve om innholdet i produktene sine på den måten 🙁 Vi har sluttet å bruke det.

   Edit: beklager, men det var en feil fra min side å påstå at Burt´s Bee har løyet. Feilen skyldes en glipp i oversettelsen fra de engelske etikettene til de norske.

   1. Skal du ikke da informere leserne dine om dette? Du har tross alt reklamert svært mye for produktene deres!

   2. Kristine

    Enig i at det er fryktelig 🙁
    Synes egentlig du burde skrive om dette i et innlegg og informere!!
    Siden du har reklamert for disse produktene. Jeg kjøpte masse av det til mine barn etter at du reklamerte for det, og har brukt såpe og shampo fra burts bees på dem i ett år nå. Regner jo med at det du reklamerer for her er trygt siden du går god for det. Men har visste du altså ingenting?

   3. Caroline

    Nei, dessverre. De har jo løyet hva gjelder innhold kontra det de skriver at de skal være frie for, så det må jo være straffbart. Vi har i hvert fall kuttet ut disse produktene nå, og jeg ser etter nye. Er veldig glad i tomtom sine samt angel baby og lykkelig som liten, så nå prøver vi litt forskjellig herfra.. og sjekker innholdet i alt sammen.

    Edit: Burt´s Bee har ikke løyet, men det skyldes en feil i oversettelsel fra de engelske etikettene til de norske.

   4. camilla

    Burts bees har i mange år levert gode babyprodukter og skal mye til for å finne bedre produkter. Dessverre har det vært en klønete merking av produktene som har ført til litt vel «hysteri» blant mødre i landet vårt. «storm i vann glass» føler jeg det blir når det kommer fram at mødre skal saksøke Burts bee hvis ungen deres dør. Vi har det godt i Norge og ikke minst barna våre. Jeg har selv en datter som har reagert på alle slags kremer, men ikke Burts.

   5. Caroline

    De skriver at produktene er uten parfyme og at de er hypoallergenisk blant annet, og dette stemmer jo ikke :/ Så feilmerking er ikke helt rikitg, ettersom de selv er veldig klar over at de bruker parfyme. Men det er jo mye mulig at produktene er gode likevel. Håper bare at de kommer med en unnskyldning og at det kan rettes opp i 🙂

    Edit: Du har helt rett i at dette skyldes feilmerking, og min påstand om at de har løyet er feil. Beklager dette. Det viser seg at dette skyldes en feil i oversettelsen fra de engelske etikettene til de norske.

 21. Så fint anntrekk! Hyggelig å være hjemme også, skal dere på fjellet til påsken? Klem

  1. Caroline

   Lars-Kristian har ikke påskeferie, dessverre :/

 22. Kristin

  Jeg ELSKER jakka! Men finner den ikke noe sted

  1. Caroline

   Den er dessverre et par år gammel :/

 23. Hei! Du har så nydelige bølger i håret ditt etter du var hos frisøren sist. Kunne du lagt ut en video om hvordan du får det til? Og gjerne inkluder hvilke hårprodukter du bruker 🙂

  1. Caroline

   Kommer til å poste en video om det om ikke så lenge 🙂

 24. Hei. Kan du gi meg linken til innlegget du skrev om vugga dokke hadde på stua? Finner det ikke.

 25. Elsk på buksene! Hvor kan jeg finne disse, eller lignende?

 26. Christina

  Hei!
  Du er en super inspirasjonskilde, og veldig flink og gjennomført på de fleste av livets områder, virker det som. Imponerende, og fortsett slik!

  Jeg forelsket meg totalt i skoene du har her, fra Mango. Vet du hva de heter? Eller om de fortsatt finnes noe sted? Kan ikke finne dem… 🙁

  1. Caroline

   Jeg kjøpte mine i 2012, så jeg tror dessverre de er vanskelig å få tak i nå :/

 27. Digga den hatten, for en fantastisk form og farge. Men finner den ikke på Zara, er det utsolgt tror du?

  1. Caroline

   Enig, kjempefin! Og ikke for stor og klumsete 🙂 Jeg kjøpte min for bare et par uker siden online, kanskje den er utsolgt :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *