kari traa ♥ get inspired

annonse

getinspired

Altså, jeg blir så inspirert og motivert av treningstøyet til Kari Traa! Jeg mener, SE på disse FARGENE, da! 

___________________________________________________________________________________________________________

hot news from kari traa 

getinspired56

tights her / jakke her / genser her / hårbånd her / sko her 

Nå har Get Inspired fyllt på med masse fargeglade nyheter og den nye kolleksjonen er bare helt rå! Hva passer vel bedre en knæsje farger som oser treningsglede nå som vi går lysere tider i møte? Rosa, lilla, grønt, gult, blått, oransje – you name it! Og noe av det jeg liker ekstra godt med Kari Traa sine treningsklær, er at de er så allsidige – de kan like fint brukes på trening som på en skitur eller bare som daffetøy.

getinspiredbakullroundneck

Denne ullegenseren vant faktisk best i test i Løbemagasinet, så den er helt ypperlig under om du skal ut i kulden og virkelig svette litt også. 

getinspired3

tights her / bh her / jakke her / sko her 

___________________________________________________________________________________________________________

getinspired45

Shop Kari Traa for over 500,- hos Get Inspired i dag og få med 4 hårband på kjøpet – som selvfølgelig matcher sesongens farger 😉 Disse er helt perfekte til trening, holder irriterende babyhår helt vekk fra ansiktet så du kan svette i fred, dessuten ser det jo fint ut i tillegg, og det er jo lov å både føle seg fresh og å se ekstra bra ut selv om du bare skal trene! Sjekk ut sesongens nye godbiter HER og gjør deg klar for å bli superinspirert! 

32 kommentarer

 1. Er dette en genser der man ser svetteringer under armene skikkelig godt? For jeg HATER det, synes det er så flaut.. Jeg har en genser som er helt fantastisk, og som ikke gir det, men jeg trenger jo en til som jeg kan variere med:)

  1. Caroline

   Tenker du på den grønne? Der vil jeg tro de synes ja 😉

  2. Eg håpar at det ikkje berre er eg som ikkje bryr meg i det heile tatt om sveitteringar under armene til folk som trener. Det betyr jo berre at ein sveittar, som er heilt nødvendig reaksjon som kroppen får når ein trener…. Det blir jo noko heilt anna å sjå folk med store sveitteringar under armene til vanleg- då betyr det som regel noko anna. Skulle ønske at alt berre kunne få vera heilt naturleg innimellom.

 2. elisabeth

  Magen din altså 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 3. Så fantastisk herlige farger! Fargerikt treningstøy gjør jo treningen ekstra gøy. Nytt treningstøy gjør jo at man bare vil kjappe seg på trening for å få brukt klærne så fort som mulig, hehe 🙂 Hårbånd er jeg også nødt til å gå til innkjøpelse av, etter at jeg klipte meg kort på håret! Skikkelig uvant etter å ha hatt langt hår i flere år, hihi!

  God søndag til søte deg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Så tøft av deg å klippe håret! Kjenner følelsen av å la lokkene falle, skummelt! Men det vokser jo ut igjen 🙂

   God søndag tilbake 😀 Stor klem!

 4. Altså.. DAT ASS *plystre*! Kari traa har så kule print og mønstre, fresh og nydelig er du

 5. Altså.. DAT ASS *plystre*! Kari traa har så kule print og mønstre, fresh og nydelig er du

  1. Caroline

   Haha, tuuusen takk 😀

 6. huff, noen ganger postes bare litt av kommentaren jeg har skrevet… :/ over halvparten blir borte. men her er fortsettelsen.. Liker så godt fasongen på brynene dine for tiden! La så godt merke til det på innlegget «jentedager» at du har markert de mer og var så fin farge på de:) vet du forresten hvilken farge som er brukt på veggene og på lister/rundt dørkarmene dine inne i hjemmet deres? Spesielt på stua, er så nydelig farge. Skal pusse opp hus nå og ble litt inspirert når j så fargen din.
  Klem:)

  1. Caroline

   Så koselig at du synes det! Tusen takk! De har vokst masse i det siste, så det er utrolig deilig 🙂

   Ang. farger i huset vet jeg ikke dessverre, men jeg mener det er en kaffe latte-farge på veggene i stuen 🙂

   Klem til deg!

 7. Oh, I love your colorful clothes! One of the most important training motivations for me :D. Next is the music! (and of course it’s also important that it keeps you healthy and you feel good…)

  <3 Hannele
  https://www.rakkaudellahannele.fi

 8. great photos! you have such an amazing body

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Caroline

   Thank you so much 😀

 9. Så fresht!

  Endelig skal jeg få kjøpt med løpemaskin nå. Hvilken type er det du har? Er du fornøyd?

 10. Wow Nice ass 🙂 Disse trenings klærne er freshe på deg 🙂 Har selv den mørkeste tightsen med Kari Traa topp i knall rosa og sort, kjempe fint 🙂 Helt klart at det er gøy å se fresh ut på trening, øker motivasjonen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀

 11. veronica

  Jeg syns det er blitt så fokus på hvor fresh man skal se ut på trening. Det er greit at man skal føle seg vell, men man er jo der for å trene. Nå virker det jo slikt at man må komme på trening med sminke og tøy fra Kari Traa. Jeg er ikke blitt påvirket, har heller ikke råd til å bruke pengene mine på det. Men skal innrømme at jeg avogtil føler meg utenfor av det som liksom skal være «in». Er ganske sikker på at flere føler det samme:-)
  Og dette er ikke beregnet som en slem kommentar mot deg, Caroline. Er bare noe jeg har observert rundt på treningssenter, blogger, instagram osv…

  1. Hei.

   Jeg har også lagt merke til at det er fokus på at man skal føle seg fresh på trening. At det liksom ikke er nok å slenge på seg en slitt joggebukse, og typen sin t-skjorte med reklame for en eller annen leverandør. Når det er sagt, så syntes jeg det er viktig at du trener i akkurat det som får DEG til å føle deg vel. Noen liker f.eks ikke å trene i stramme klær, mens andre kan ikke fordra å trene i løse. Noen liker farger, andre foretrekker helt svart.

   Alt fokuset på hvordan man skal kle seg på trening, er jo ikke salgstriks fra bransjen som faktisk tjener penger på dette.
   Fuksjonelle, gode og tilrettelagte klær er viktig på trening, og det satses jo det på, så sper de på med litt spreke farger, litt frekke mønstre, og noen utskjæringer som for noen kan virke litt utfordrende.

   Igjen, er det jo viktigst at du føler deg komfortabel i klærne, og ikke kler deg opp for å «se bra ut» for andres del på trening.
   Sminke er uansett ikke smart å bruke på trening, av mange forskjellige grunner. Dessuten er vel halvparten svettet vekk ti minutter inn i økten, vel ;-D At Caroline er så sminket på disse bildene, kommer vel av at det er fra en eller annen fotoshoot.

   Jeg personlig får motivasjon av å kjøpe meg nye klær. Jeg liker å føle meg vel når jeg trener. Altså.. at jeg syntes jeg ser bra ut i det jeg trener i, og at jeg føler at det er komfortabelt å trene i. Jeg hadde ikke latt være å gå på trening om ikke «favoritt»-tshorten som matchet akkurat den treningsbuksen jeg skulle bruke, var i vask.. hehe.. og når alt kommer til alt.. hvem bryr seg egentlig om hva akkurat DU bruker på trening?

   Ha heller fokuset på treningen, og bry deg ikke om hva andre tenker verken om hvordan du ser ut eller hvordan du kler deg 🙂

  2. Du er ikke alene om å synes det 🙂

 12. Wow, for ei fantastisk fin dame! Caroline, vær fornøyd med hvordan du ser ut, for du ser smashing ut, alltid!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 13. Caroline

  Jeg er HELT enig i at Kari Traa-kolleksjonen er superinspirerende! Elsker det, og alt jeg har derfra er jeg så innmari fornøyd med. Man merker så godt på stoffet og sømmene at det er god kvalitet, og ikke minst superbra passform på alt. Et veldig bra merke, rett og slett 🙂

 14. Nydelige farger, man blir jo i så godt humør av disse herlige fargene!! 😀

  Så fint sminket du var her forresten, hvem er det som har sminket deg? 🙂 Du kledde veldig godt den grå øyenskygge i alle fall, får frem de myke trekkene dine. Veldig pent. :-*

  1. Caroline

   Tusen takk! Det er bare jeg som har gjort det selv 🙂

 15. Hei. Ser ut som folk/lesere ikke lenger tørr å skrive helt normale kommentarer av kritisk slag på denne bloggen, uten å unnskylde seg og påpeke at de ikke mener å være slemme. Hva synes dere om det egentlig?

  1. Caroline

   Det har jeg ikke tenkt spesielt over :/

 16. Får skikkelig lyst å fråtse i treningstøy nå. Men jeg tror mannen hadde fått litt spader om jeg kom hjem med mer treningstøy nå 🙂

 17. Rikke Marie

  wowo! Du er bare fantasisk! Har selv begynt å ga med masse Kari Traa i det siste. Elsker hennes treningstøy

 18. Rikke Marie

  wowo! Du er bare fantasisk! Har selv begynt å ga med masse Kari Traa i det siste. Elsker hennes treningstøy

 19. Stilig treningsklær!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *