date – double date – tripple date

IMG_9554

Hei søndag! Den kom altfor fort, for i går ble det akkurat litt for sent og jeg hadde så lyst til å bare grave meg enda dypere ned i dyna da klokken var syv i dag og Nelia ville opp. Men: helt om natten, helt om dagen, that’s how we roll! Prøver i hvert fall, selv om en dundrende hodepine forteller meg alt annet. Likevel, gårsdagen var så utrolig koselig! Slike kvelder vokser ikke på trær, og jeg er glad for at det ble som det ble. Vi startet kvelden med en 4-retter begge to, og etter desserten satt vi oss sammen med Katrine og Bård som hadde bestilt bord til akkurat samme tidspunkt som oss 🙂 Så da ble det en dobbeldate, og etter at vi hadde skravlet en stund, kom Jørn og Kristoffer for å bli med også. Kjempekoselig! Siri var virkelig savnet, men hun er supergravid og skal veldig, veldig snart bli mamma til to fantastiske gutter, så hun hadde det nok mye bedre hjemme i lotusstilling enn på Jacob & Gabriel med oss. Siri og jeg har en date på mandag, og det gleder jeg meg så til! 

___________________________________________________________________________________________________________

yesterday in pictures 

IMG_9615

IMG_9571

matjacobgabriel

IMG_9697

– but first: let me take a selfie – 

IMG_9668

___________________________________________________________________________________________________________

I dag er det fastelavn og tradisjonen tro blir det bollebaking! Nelia skal være med på moroa for første gang, så jeg ser for meg bolledeig på vegger, i tak, i hår og ikke minst – i munnen. Gleder meg! Men først: en treningsøkt for å riste av meg gårsdagen! 

31 kommentarer

 1. Hvor er kjolen din fra? Ser veldig fin ut 🙂

  1. Caroline

   By Malene Birger 🙂

 2. Så koselig! En ting jeg har lurt på, disse vennene deres, bor de i Skien? Jeg blir litt forvirret hver gang dere møtes disse, ? lol, For har inntrykk av at det er gamle venner fra Sarpsborg OL? Men de har flyttet mot Siljan de og? 😀

  1. Caroline

   De bor og er fra Skien 🙂

 3. Du legger ut så fine bilder at jeg har lyst til å kjøpe kamera,hva anbefaler du til en nybegynner???

  1. Caroline

   Jeg er absolutt ingen ekspert, så føler ikke helt at jeg kan gi anbefalinger til andre på hvilket kamera de bør kjøpe :/ Jeg ville kanskje holdt meg til ett av de store merkene, f.eks Nikon og Canon 🙂 Vi bruker Canon og er veldig fornøyd med det.

 4. Hvilken str har du på Louis vuitton Keepall bagen din??:)

  1. Caroline

   Det er jeg fryktelig usikker på, men jeg tror jeg har den nest største 🙂

 5. Åh, så koselig! Gleder meg til å se bilder fra bollebaking 🙂 håper jeg? 😀

 6. Heihei caroline
  Duer sååååå kul❤️

  1. Caroline

   Hei Mari 🙂 Hyggelig at du synes det 🙂

 7. Ranveig

  Så ut som en koselig kveld 🙂 Baker du lavkarbo boller? Kan du legge ut oppskrift på fastelavensbollene? Ha en fin søndag! 🙂

  1. Caroline

   Det gjorde jeg i fjor : http://carolinebergeriksen.no/2014/03/02/fastelavnsboller-uten-sukker/ I år ble det vanlige boller 🙂

   Klem!

 8. The portions look absolutely mouthwatering, Caroline! What a great idea to organize a double – or a triple – date for Valentine’s, gotta try to remember that next year. And you look gorgeous as ever, Sending you love from Helsinki! xx http://www.arcticvanilla.com/

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie!

 9. jeanette

  hei. kan ikke noe for det, og burde sikkert ikke nevne d, men lars kristian ser så ustellt ut på håret, (sikkert bare vi som er frisør som reagerer på det) ;P på tide å bli litt ny på håret nå:D

 10. Så koselig. Det ble sent på oss også igår, selv om vi bare var hjemme, og mannen lagde en bedre middag til oss. Men det var ikke mindre tungt å stå opp kl 07:30 da lille ville opp her heller 🙂 Småbarnslivets gleder – yay! 🙂 Vi utsetter bollebakingen til i morgen vi 🙂

  1. Caroline

   Haha, det hører med 😉 Boller på en mandag er aldri feil! 🙂

 11. Her har jeg nettopp satt bollene i ovnen klarer for fastelaven! 🙂

  1. Caroline

   Deilig 😀 Her skal de nytes hvert øyeblikk 🙂 Nam 🙂

 12. Dæven! Dere er gode til å ta bilder!!! 🙂

 13. Neliane

  Ok…..Lagde de kokosboller idag og er nå syyyykt kvalm…..DIN SKYLD! Haha. Fy flate de var de beste ever! Så please til neste gang, kan de fryses? For sunne eller ikke, 18 boller ble too much. …..urk…….:-))

  1. Caroline

   I knooooow! De er dødsgode 🙂 Jeg vet dessverre ikke om de kan fryses, har alltid spist opp alle ila. et par dager :p Men det er verdt å prøve, kanskje teste med et par stykk for å se om det går?

   Håper helgen har vært fin 🙂

   1. Neliane

    Kremt…..har ikke noen igjen å prøve med…..haha. Men skal garantert lage igjen, og denne gang prøve noe som visstnok heter selvkontroll. ……sukk. Og de er jo perfekt til jul :-)).

    God søndagskveld :-)) Her får en ikke medlidenhet fra mannen engang, for kvalmen……bare fordi jeg spiste alle?? Surpomp. …..hehe

   2. Neliane

    Nå skravler jeg her men god nyhet. En venninne har også laget dem, den dagen du la det ut. Hun frøs dem ned (minus noen få…..:-))) og tok de opp igår. De var like gode! Hun bare lot de stå i kjøleskap for å tine. Supert. Håper du kommer med mer RAW oppskrifter etterhvert. Stor klem :-))

   3. Caroline

    Å, så digg! 🙂

 14. Hei ☺ Hvilken leppestift er det du har på deg på bilde? Merke og farge?

  1. Caroline

   En fra stuidomakeup, red tror jeg den heter 🙂

 15. Hei,

  Kjolen ser veldig fin ut!! Har du hel bilde av den også? Farge? Mørk blå?
  Finnes den fremdeles i butikk?

  Takknemlig for tilbakemelding 🙂

  1. Caroline

   Den er veldig fin 😀 Jeg bruker et belte i livet 🙂 Modellene heter double – her er flere bilder: https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=by%20malene%20birger%20double%20dress

   Klem!

 16. Fine bilder. 🙂
  Hørtes ut som dere har hatt det kjempe koselig. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *