valentine’s couple

Å, nå gleder jeg meg til en kveld sammen med mannen min! Sånn sett er jeg utrolig glad for at denne dagen har blitt til, samme hvor fjollete og unødvendig enkelte kanskje synes det er, så er det også på mange måter en anledning for småbarnsforeldre eller travle par og stoppe opp noen timer, og bare nyte hverandre en hel kveld. Alle trenger det en gang i blant, så jeg har jo nesten sommerfugler i magen!  

___________________________________________________________________________________________________________

-haha, minner meg om where’s waldo han til venstre her – 

hn5p3

Ha en kjempefin kveld, dere! 

27 kommentarer

 1. Skjønne dere

 2. Hehe, søte dere er! Ha en kjempefin valentinsdag! Kos dere!:)

 3. pusinell

  Åhhh, så koselig da, skulle ønske vi også hadde den muligheten, men vi har nesten ingen som kan være barnevakt så det er utrolig sjelden at vi får til å gjøre noe sammen. Litt misunnelig…:-)))

 4. Kos dere

 5. Er det en kjole? Hvor er den fra?:) du ser fantastisk ut! Happy valentines

 6. Spørsmål som ikke har noe med innlegget ditt og gjøre 🙂 Hvilke format har du på bildene dine som er i bakgrunden? De er så flotte og ønsker samme format 🙂 Og hvor har du bestillt de fra? Ha en fin kveld 🙂

  1. Hadde satt pris på om du tok deg tid til og svare meg 🙂

  2. Caroline

   Vi har 40×100 🙂

 7. Mathilde

  Kos dere masse 😀

 8. Så søte <3

 9. Hvor er kjolen fra? 🙂 Utrolig fin!

 10. Kariann Berntsen

  God valentinsdag. <3
  Å jeg er glad vi har slik en søt dag. Det å kunne gjøre litt ekstra stas en bestemt dag slik at det kiler i magen som ny forelskelse det syns jeg er fint. 🙂 Og vi har kost oss alle tre, kysset og klemmet og lekt. Og når lille har lagt seg ble det en litt bedre kveldsmat, Disney film og kjæreste kos. <3 Ah. Må skape flere slike dager i året. He he.
  Håper dere har hatt en fin dag. 🙂
  Klem

 11. Så søte dere er! 🙂

 12. Dere er så flotte sammen! Ha en strålende valentinskveld 🙂

 13. Hehe morsomt bilde 🙂 Hils Mr.Waldo på date hehe

 14. Therese skoglie

  Du har et barn Caroline hvor opptatt kan du være?? Men du ser veldig bra ut! Lykkke til du er kjempe flink til å blogge.

 15. linn marita

  Så søte 🙂

 16. Hei,

  Jeg husker du lette etter hvite nike air max, det gjorde jeg også i hele 2014-uten hell. Nå har de fått inn på zalando! Tenkte jeg ville tipse deg. Klem fra meg. Ps: dere er kjempe søte!

 17. Enig m deg. Det dummeste jeg hører er folk som klager over at det bare er handelsstanden som skal tjene penger. For det første, det tenker de på hele tiden. For det andre, so what? Denne dagen kan vi gjøre noe hyggelig m den/de vi er glad i. Og vi trenger slike stoppe dager.

  Selv spiste jeg lunsj med mannen min og vi handlet i fred og ro, uten barn på slep 😉

 18. Hvor ser I skønne ud 🙂
  Jeg håber I havde en dejlig Valentinsdag og aften i går.
  Nyd jeres søndag med lille pigen og hinanden.

 19. Hei.
  Fin kjole. Er det By Malene Birger? Synes å huske den, men kunne ikke finne den nå. Ha en fin søndag.:)
  Torill

 20. Hei, håper dere koste dere på Valentinsdagen i går. Jeg bare lurte på hvordan det går med deg for tiden, nå som stormen har roet seg? Husket du skrev du hadde mistet lysten på alt (da det sto på) og tenkte at det kan ikke ha vært noe hyggelig periode for deg. Ønsker den lille familien en god søndag

 21. Solstråle

  Kor fin dere er:) rå fint med det mørke håret!

 22. dere er så fine sammen!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Hehe, artig bilde av dere. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *