jentedager

tapas1

tapas2

vinfilm

sol

Vi har hatt det så fint i både går og i dag, og nå er det snart på tide å vende nesa hjemover. Det har jo ikke blitt et døgn engang, men jeg føler vi har fått veldig mye ut av tiden. Jeg er glad jeg bestemte meg for å dra på førpremieren i går, selv om det ble sånn i siste liten, og ikke minst for at søster fikk vært med meg! Det var fantastisk å ha en sidemann å rødme til når scenene ble litt vel kleine, men faktisk synes jeg ikke det var så ille. Scenene er mye mer detaljert beskrevet i bøkene, men det er jo klart at det alltid vil være en annen opplevelse å lese bok kontra det å se film. Tanker kan jo formidles i bøker, men de er vanskelig å vise på lerrettet, og det var mye jeg følte at jeg ikke fikk helt tUansett, jeg forstår ikke helt den dårlige kritikken av filmen, jeg synes den var helt ok. Kanskje kjemien mellom Ana og Grey kunne vært mer intens, og skuespillet kunne til tider vært bedre, men helheten av filmen synes jeg var helt ok, og jeg synes den er verdt å se, spesielt om du har lest bøkene 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_9427

hihi, skøyer’n min! 

IMG_9379

IMG_9423

IMG_9448

I dag har vi spist frokost og vært på lekerommet til stooor glede for Nelia. Baller er vel sånn ca. det beste hun vet i hele verden (mon tro om det kan være noen gener innblandet her?) og da hun oppdaget et halvt rom fyllt med dem, fikk hun helt raptus og ville aldri gå igjen. Så har søster og jeg fått skravlet masse, men vi blir jo aldri ferdig med alt vi skal prate om. Lurer på om jeg skal starte og skrive en liste så jeg ikke prater meg bort hver gang. Jeg har også fått tid til å gjennomføre litt arbeid i den lille kontorkroken på hotellromme vårt – mens lille sover og Anette ligger og tekster. En fin start på fredagen!

Nå er det bare tvitvi for Lars-Kristian og kampen i kveld, og så gleder jeg meg masse til å se ham igjen når han kommer hjem i natt 🙂 Og ja, i morgen er det Valentine’s Day! Da blir det date på herr og fru i det jeg tror blir et stappfullt Skien. Det er trangt om plassen på spisesteder i denne byen, og vi var litt sent ute med bordreservasjon, så det var på håret at vi fikk plass. Men det gikk! 

Ha en nydelig fredag, dere 

69 kommentarer

 1. For ei nusselig lita jente, da. Kjempesøtt antrekk og gjennomført fra topp til tå. Ikke minst sjarmerende, det artige ansiktsuttrykket på første bilde.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Klem til deg!

 2. Hei:)
  Av ren nysgjerrighet, spiser du kun pålegg? Prøver selv å redusere på karbohydratene ved å kutte ut/redusere brød og boller osv..
  Synes det er veldig vanskelig når jeg ikke spiser hjemme:(

  Så kanskje et lite tips til meg?:)

  1. Caroline

   Jeg spiser ikke så mye brødmat, men til tapasen i går ble det brød og aioli 🙂 Jeg ser det an litt, men jeg foretrekker å ikke spise så mye brød og hvete i hverdagen. Spiser mye pålegg, grønnsaker, yoghurt og hjemmelaget mysli / granola og egg til frokost 🙂

 3. Så søtt bilde av Nelia der hun titter uskyldig frem. 🙂

 4. Så flink du er til å ta så fine bilder! De små øyeblikkene som man ikke tenker over til vanlig 🙂

  Kos deg masse i dag og kveld og ha en riktig så fin helg!
  http://sofiemortensen.com

 5. Nelia er så søt!

 6. Mary-Anne Harring

  Ville bare inn og si at det første bildet av Nelia er det fineste bidet jeg noen gang har sett, så mye liv og lureri i de øynene,,,smelt <3
  Kos deg med kjæresten din i morra og nyt det!

  1. Caroline

   Tusen takk, det skal jeg 🙂 God helg til deg og dine 🙂

 7. For ei nydelig jente du har. Hun er jo aldeles bedårende

 8. Jeg SMELTER av det første bilde av Nelia! <3
  Skal se filmen etter på, å gruer meg litt til å se den, siden folk sier den er så skrekkelig dårlig :-/'
  Og hælj!! <3

 9. OMG! Det bildet av Nelia (der hun titter på skrå) er jo helt fantastisk nydelig!!!
  At det går an! Hun er jo bare så knusefin =)
  Får nesten lyst på ei jeg også =)

  1. Caroline

   Hihi, tusen takk 😀 Det er bare å sette i gang om du har mulighet, det er en fantastisk reise 🙂

   1. Jeg er gift, så muligheten er der. Men jeg tør ikke. Er så redd for at forholdet vårt blir ødelagt. Jeg ser mannen kun i helgene og jeg har ikke råd til å dele de små stundene vi har sammen med noen andre. Vi er egentlig et veldig usosialt par,for når vi først ser hverandre vil vi bare være alene. Vanskelig dette her… Jeg er like gammel som deg, så egentlig bure jeg snart begynne. Og han er 8 år eldre… Enn så lenge nyter jeg andre sine barn da, har tre nydelige tanteunger og noen venninner som har fine barn. Holder enn så lenge vertfall.

 10. For et herlig lite vesen Nelia er! Hun er super skjønn 🙂 God helg til deg og dine!

 11. Herregud for ei skjønn lita frøken dere har!! Nydelig <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre 🙂 Barna er jo det mest dyrebare vi har, og de vi er mest stolt av i denne verden <3 Good helg!

 12. Å, Nelia er så nydelig! Gleder meg til å se filmen, selvom jeg kan tro på at den ikke er tipp topp hele veien 🙂

 13. Du er ganske flink til å ta bilder! 🙂

 14. Ikke har jeg lest bøkene, og vet ikke om jeg kommer til å gjøre det heller…får se
  Skulle egentlig bare si at det er en utrolig nydelig datter du har

 15. for en nydelig liten jente 🙂

 16. Ser ut som dere har kost dere masse:)

  For noen herlige bilder av Nelia, det ene der hun titter nysgjerrig frem er helt priceless!:) <3

  Her i gården skal mannen lage fredagsmiddagen (for en sjelden gangs skyld, hihi) så det gleeeder jeg meg til:)

  Ønsker dere en kjempegod helg!

  1. Caroline

   Haha, følte det var et blinkskudd, måtte dele det 🙂

   Å, så deilig! Godt å bli bortskjemt innimellom (eller hele tiden :p) Nyt det! Og ha en nydelig helg 🙂

   Klem!

 17. Susanne

  Så bra du koste deg på førpremieren, var filmen bra?
  Nelia er bare så utrolig søt altså, sjarmtroll til tusen! 🙂
  God helg til dere <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, jeg synes den var veldig ok – nære bra 🙂 Jeg ble positivt overasket ettersom jeg har hørt så mye dårlig om den.

   Goood helg tilbake 🙂

 18. Hvor har du kjøpt de søte shortsene til datteren din? De er nydelige:))

  1. Caroline

   Merket på denne er memini, men jeg har også kjøpt noen på zara og lindex 🙂

 19. Christine

  Så også filmen i går og jeg kan heller ikke forstå hvorfor den har fått så mye dårlig kritikk. Til og med kjæresten min likte filmen og han var nok noe skeptisk til den før vi gikk inn i kinosalen 😉

  1. Caroline

   Så gøy at han også likte den! Jeg skal se den en gang til med Lars-Kristian tenkte jeg, det er jo en sånn film en bare må se, ettersom den er så aktuell og i vinden 🙂

 20. Bilde av Nelia som titter bort på fotografen er vel sånn cirka det fineste bildet du har vist på bloggen. Hvem kan motstå de blå øynene? Skjønneste frøkna til mamman sin!

 21. Titt hei virker det som Nelia vil si hehe….Åhhhh så søt, man kan ikke annet enn å bli sjarmert av de søte små 🙂 God fredags kveld 🙂

  1. Caroline

   Haha! Jeg vet det 🙂

 22. Skjønne lille Nelia. Så herlige bilder. 🙂
  Vi minnes ikke dager, men øyeblikk.., er det noe som heter.
  Ser ut som dere har hatt mange fine øyeblikk på denne Oslo – turen.
  God helg til deg og dine.
  Ps: superfin med det nye håret!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det er helt sant! Øyeblikkene er så dyrebare!

   Klem til deg og good helg <3

 23. Henriette

  Så fine bilder av Nelia! Hun er nydelig 🙂

 24. Herlighet for en nydelig jente du har, hun ligner så mye på deg i det ene bildet synes jeg <3
  Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Tuusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 25. Verdens nydeligste Nelia!!!! Jeg får lyst til å kidnappe henne fra bilde hahah. dere er flinke til å lage barn 😉

  1. Caroline

   Hihi 😀

 26. Wow, den lille jenta har mye hår! Noen ettåringer har bare litt fjon på hodet men Nelia kan jo snart ha fletter 🙂 hun er kanskje det søteste jeg noen gang har sett!

  1. Caroline

   Ja, hun har masse 🙂 Det er så gøy å lage musefletter på henne, men hun er ikke helt komfortabel med det selv ennå 😉 Tusen takk 😀

 27. Jeg forstår ikke hvorfor så mange insisterer på å forsvare denne filmen eller bøkene…. Hvis dere lurer på hvor kritikken kommer fra, les dette, for eksempel: http://www.mamamia.com.au/rogue/fifty-shades-of-grey-review-rosie-waterland/

  Kjempefine bilder av Nelia, for en blid og skjønn unge 🙂

 28. Åå, for et NYDELIG vesen Nelia er. De øynene

  1. oi, ser at ikke hele kommentaren kom med.. Nydelig er hun hvertfall 🙂 Gleder meg til å se fifty shades i morgen! Synes det er rart at avisene sender menn i 50+ åra for å anmelde filmen.. Det virker jo som om de i utgangspunktet er utrolig negative til filmen, og på forhånd har bestemt seg at dette blir en 1 eller 2 på terningen. Har lest mye fint i nettaviser fra utlandet 🙂

 29. Å herlighet så skjønn Nelia er, får lyst til å ta henne opp og være god med henne 🙂 Disse små er så herlige og naturlige. Har et barnebarn som jeg forguder, føler meg så heldig som får se han så ofte jeg vil, vi bor på samme plass 🙂
  Ha en super helg og kos deg masse med mann og barn, klem 🙂

 30. Brit Skjæveland

  Nydelig bilde av Nelia!

 31. Nelia er bare nydelig! Smelt…. ❤️ Gledet meg veldig til å lage frisyrer, ha sløyfer, hårbånd etc da jeg endelig fikk en jente Etter to gutter. Hun var lite samarbeidsvillig!

 32. Nelia er bare nydelig! Smelt…. ❤️ Gledet meg veldig til å lage frisyrer, ha sløyfer, hårbånd etc da jeg endelig fikk en jente Etter to gutter. Hun var lite samarbeidsvillig!

 33. Christine

  Nydelige Nelia! Synes hun begynner å bli en god blanding av dere nå. Er så herlig med disse blinkskuddene man får av disse små,fikk tatt et av frøkna mi med ketchup på nesa i går.
  Kos deg med mannen i morgen,og ha en god helg alle 3!

 34. Du som har printet ut bilder på lerret nå – det første bildet av datteren din var helt nydelig!! Jeg tror det hadde vært skikkelig fint på lærret, kanskje i tv-stue eller noe sånt? Haha, god helg!

 35. Smelt ! Nelia er så søt.Skikkelig sjarmetroll.Blir glad hver gang man ser bilde av henne 🙂

 36. Inemelby

  Hællemåne, du har virkelig ei vakker datter !! Noe så nydelig ^^

 37. Hvem passet Nelia mens dere var på kino…?

  1. Det har vel du strengt tatt ikke noe med? Hvorfor er det så viktig å vite det? Spør du fordi du tror at de satte fra seg ungen på et hotellrom for å så dra på kino?

   1. Hvorfor er det annerledes å spørre hvem som passet ungen mens hun var på kino, enn alle andre spørsmål som stilles her? Intet ufint spørsmål og helt naturlig å lure på hvis man selv har barn og vet hvilke utfordringer som dukker opp når det er noe som skjer på kveldstid utenfor husets fire vegger. Hva ER det med alle de premenstruelle damene som tydeligvis ser det som sitt livs oppgave å forsvare bloggeren mot ulike kommentarer? Så utrolig stusselig….

  2. Det lurer jeg også på?
   Og når dere er ute og spiser. Kan hun fortsatt sove i vognen ved siden av når dere spiser ute på kvelden?
   Utrolig søt jente forresten, dere er heldige! 🙂

 38. Oi så lik Nelia var på moren din på det bildet der hun titter frem med luringfjeset! Har alltid syntes Nelia var så lik mannen din, men på det bildet var hun klin lik mormoren sin 🙂

  Kjempeskjønn jente <3

 39. For en nydelig jente dere har, hun stråler 🙂 Likner litt på Dekota Fanning i ung alder!

  1. Caroline

   Tusen takk, hun er så herlig <3

 40. Så nydelig bilde av ei super søt jente 🙂 Flott hår 🙂

 41. Kjære, gode, fine Caroline! http://linntheresedagsland.no
  Håper du får en fantastisk lørdag og en fin og minnerik valentinesday!

 42. HAHA! Det første bildet av Nelia! JEG SMELTER 😀 Så NYDELIG! Ligner på mamman og pappan sin ja! <3

 43. OMG little sweetheart, so cuuuuuuuuute! Happy Valentine’s Day! <3

 44. DET blikket til Nelia. Herlig. Hun ligner faktisk litt på prinsesse Esthelle på det bildet §:o)

 45. For en søt og liten skøyer <3 Hun er jo bare helt nydelig!

  Happy Valentines Day <3

 46. Jeg E L S K E R når du legger ut bilder av lille Nelia, hun er så utrolig vakker! Jeg vil også bare si at jeg beundrer deg utrolig mye! At du har stått så stødig med all pepperet som har vært i det siste. Det er så synd at bare fordi du er en kjent person, skal du rakkes ned på så hardt, og bli behandlet som om du ikke er menneskelig. På slutten av dagen er vi jo alle bare mennesker med følelser og en sjel, men så er dessverre det grønne monsteret som mange blir besatt av som overtar. Du har kanskje(håper) lagt det bak deg, men ville bare si det 🙂

  Håper du har kosa deg med mannen på alle hjerters dagen,
  stor klem <3

 47. Høres ut som du har hatt det herlig. 🙂
  Jeg har ikke lest bøkene men så filmen, var veldig skeptisk men synes den var veldig fin! 🙂

 48. For en skjønn jente du har!

 49. Hei! Så gøy å se skjønneste Nelia i antrekk fra Memini <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *