#sweet

Good morning y’all! Fra den skjønneste babyen i verden, som elsker den nye capsen sin 

swag

Hver morgen drikker hun melk og ser på Disney Junior før det er brødmat- og leketid 🙂 Favoritten er Jake og Sjørøverne akkurat nå, og sangene er jo så fengende at jeg kan alle utenat nå. Haha! Jeg sitter alltid sammen med henne og drikker morgenkaffen min, det er så koselig og verdens beste start på dagen ♥ 

mammaoglillemorgenstund

___________________________________________________________________________________________________________

Hun våknet litt tidlig i dag, så nå har hun sloknet igjen og jeg har fått pakket sammen det vi skal ha med oss til Oslo. Jentetur! I timene frem til vi skal dra, skal jeg jobbe meg ferdig og så skal jeg få trent litt. Det står 4×4 på planen og jeg er spent på om jeg får det til, så støl som jeg er. Ser allerede frem til nye restitusjonsdag! Tror den blir i morgen, for i Oslo venter Anette på oss, og vi skal overnatte, så jeg tipper at morgendagen går med til en god hotellfrokost og andre ting før ferden går hjem til Siljan igjen. Kjenner jeg rushen rett er vi hjemme litt sent, og da vil jeg bare ta helg 🙂 Så ja, treningsfri i morgen altså. 

Jeg får fortsette i litt kjapt tempo så vi ikke kommer for sent avgårde 🙂 Sees senere! 

76 kommentarer

 1. Hei! Kommer det en ny bok fra deg i nærmeste fremtid? Det håper jeg! Bruker mange av oppskriftene dine.

  1. Caroline

   Det er ikke noe jeg jobber med nå, men du skal aldri si aldri 🙂

 2. haha! Så skjønn hun er <3 *smelt*
  Har besøk av tantebarnet mitt på 14 mnd. Pluttselig er det helt greit å våkne klokken sju og ha en rolig morgenstund sammen med frokost og barneTV. Denne tiden er den koseligste. Når det bare er oss to som er våkne og alle andre ligger og sover 🙂

  Ønsker deg en superfin dag i dag!
  Klem <3

  1. Caroline

   Jeg er så enig! Deilig, deilig tid 🙂

   Håper du får en kjempefin dag også! Klemmer 🙂

 3. Jeanette

  aww,så skjønn hun er!

  1. Caroline

   🙂

 4. Du har så fint stuebord(det i tre).hvor har du kjøpt det bordet?

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 5. Godt jeg ikke er den eneste som kan alle sangene fra Jake og sjørøverene utenatt. Det er akkurat det min også liker nemlig, men jeg skjønner det, for det er jo litt fengende 🙂

  1. Caroline

   Haha, jeg vet :p *i drømmeland har sjørøverne skjulestedet sitt*

   1. Madeleine

    Kast loss, med oss! Et muntert lag ett sjørøvermannskap… osv osv! Godt det ikke bare er meg :p hehe!

 6. Karoline

  Hei! Hvor er den søte capsen fra?;)

  1. Caroline

   Den er fra Lindex 🙂

   1. Jeg fant de ikke. Er du sikker? 🙁

 7. god morgen!
  Dere er så skjønne<3
  Tenker du å lage ett innlegg bare om Nelia? Er så koselig å lese om henne og hvordan hun er<3

 8. Nelia er så sweeet! Drikker hun vanlig melk eller mme fra den supersøte flasken sin?

 9. Haha, så søøøt!

 10. Ønsker dere en super fin Oslo tur, kos dere på jentetur 🙂 Klem

 11. Hei,

  så søt! Her er vennebyen favoritten for tiden 😉 Hvor mye TV ser Nelia på en vanlig dag dere dere ikke gjør noe spesielt? Har hun stor tålmodighet med TV?

 12. Hei.
  Da jeg gikk til PT lærte hun meg at jeg alltid skulle ha hviledag etter intervalløkt (evt trene styrke på overkropp), fordi om man da kjørte styrke på ben/annen trening som belastet ben ville intervalløkten man kjørte være litt bortkastet. På samme måte som man ikke skal trene samme muskelgruppe to dager etter hverandre. Dette er bare noe jeg har hørt fra henne og lest i treningsblad/treningsnettsider. Men hva er ditt syn på det? Dette er overhode ikke kritikk til hvordan du legger opp treningen din, jeg ble bare nysgjerrig om du har lært noe annet 🙂
  Nå er jeg mer opptatt av å bygge muskler, så kan hende det er litt annerledes måte å gjøre ting på 🙂

 13. Hei! Hva slags melk drikker Nelia nå? Søt jente dere har!

 14. Så koselig å våkne opp med ei lita en hver dag 🙂 Barnetv har mye fengende musikk, men kjenner det blir litt mye til tider 😛

 15. Så utrolig søt caps, håper de lager noe lignende når jeg skal ha en baby om 10 år 😉 Og forresten lykke til med studier, blogging, trening og morsrollen… Det er mammaer som alltid strekker seg lengre og også er opptatt av å utvikle seg selv som blir de beste mødrene i mine øyne.. Sånn er moren min også og dermed har hun tusen ganger mer å gi meg, for hun blir så fornøyd med seg selv 🙂

 16. Hun er vel ikke akkurat baby lenger? 😉

  1. Caroline

   De er faktisk babyer frem til de er to år 🙂 Men det kan godt hende meningen er delte her, ikke vet jeg. For meg er hun baby fortsatt, og det vil hun nok være lenge 🙂

   1. Camilla M

    Det vil hun nok være leeenge:-)

    Mine to, 4 og 6 år er mine babyer! Tror nok det alltid vil være det! De er til å spise opp:-)

   2. Gutten min er 2,5 år og er fortsatt baby i mine øyne 😉 Teit kommentar :-p

   3. Dei er babyer så lenge vi vill at dei skal være baby:)

   4. Min lille frøken på snart 19mnd er også baby for meg enda

   5. For mange foreldre er babyen baby til de selv får unger, da blir de ungdom;)

    Farmor og farfar kaller pappa og onkelen min for «ungdomma» mens vi barnebarna er blitt så forferdelig store og voksne:P

   6. lillebroren min fyller 18 på søndag, og han er fremdeles liten inni mitt hode 🙂

   7. Trodde baby var det samme som spedbarn? Spedbarn er de til de er ett år.

   8. For øvrig må alle mødre og fedre kalle barna sine for baby så lenge de selv føler for det for min del! 🙂

   9. Neliane

    Da jeg var i hjemmesykepleien var jeg hos en dame på over 100 år som vi bare hjalp med medisiner :-). Sprek for alderen! En dag jeg kom lå det en herrefrakk over en stol der. Når jeg spurte sa hun at det var guttungen som var der, han var en tur på butikken for henne. Jeg tenkte oldebarn/barnebarn, men «guttungen» viste seg å være hennes sønn på 82 år…….:-))

    Just sying :-)). Forøvrig er min guttunge på 13 min baby <3 <3

 17. http://dagligmotivasjon.blogg.no

  De er så søte når de er i den alderen!
  Mini-mennesker <3

 18. Spiser Nelia mange typer mat eller er hun kresen? Leste en artikkel i går om hvordan man får altetende barn, for jeg vil helst ikke at mine barn kun skal spise macaroni med ketchup e.l. ;-p Gjør du noe spesielt for å få Nelia til å smake på/like nye matsorter? 🙂

 19. Så søt! 🙂 Hvilket kamera bruker du og hvilket objektiv til kamera? 🙂

 20. Annette

  hey caroline!

  i’m not sure how much tv and in general digital media nelia consumes daily and of course, it’s none of my business. i hope you’re aware that too much tv consumption especially in under 6 year old children interferes with their cognitive development and pictorial/visual perception. i’ve read an interesting article about it, but unfortunately it’s in german :/ if you’d like to read it anyways, i’d be happy to send it to you. just let me know 🙂
  so no bad vibes or intentions from my side, i hope you understand 🙂 love your blog and always feel happy seeing how beautiful your little family is 🙂 big hug from germany,
  annette

 21. Hei Caroline 🙂

  Jeg må si at bloggen din har blitt mye mer ekte i det siste. Merker det godt på måten du skriver på, om du skjønner? Kan liksom ikke sette fingeren på det, men du bare virker mer ærlig og down to earth 😛

  Og det er jeg meget positiv til!
  Lykke til videre med studier og alt på planen 😀

 22. Christine

  Her går det også mye i Jake og sjørøverene,det går mye i Disney Junior generelt. Men her er frøkna såpass stor at hun synger sangene selv nå,så jeg får ikke lov til å synge sammen med henne. He he.

 23. Nå har du begynt å redigere igjen. Du trodde vel alle hadde glemt det nå, og at du kunne prøve igjen?

  1. Caroline

   Hva er det jeg har redigert?

  2. DER leste vi kommentaren fra Lada, og ….. DER har vi glemt den igjen.

 24. pusinell

  Sååå koselig bilde…:-)) Han lille her på snart 2 år drikker Biola på flaske og ser på Disney junior han også på morgenen før vi drar til barnehagen. Rolig og god start på morgene og mamma får ordne seg i fred og ro også..:-))

 25. Åh, som jeg kjenner at jeg er så takknemlig for bloggingen din. Flere av toppbloggerne får henvendelser vedrørende de samme produktene, men du velger å ikke reklamere. Det gjør deg så mye mer troverdig! Altså; å reklamere for Farris&juice, og samtidig si at det er første gangen du smaker det… Come on. Det blir så fryktelig dumt. Når man følger flere av toppbloggerne daglig ser man mye.
  Alt i alt så virker du mye mer troverdig! Jeg måtte bare få det ut, jeg vet jo at du streber etter det! 🙂
  Ha en super dag 🙂

  (Adams matkasse var et lite unntak kanskje… Når det ikke engang leveres til Siljan 🙂

 26. Kul topp, ser det ut til. Fin skjæring av armene. Treningstopp eller vanlig? Hvilken topp er det isåfall?

 27. Du må jo ha capsen bak-frem du også Caroline, slik at du blir like kul som Nelia! ;p

 28. Dear Caroline, I am following you for a long of time and wanted to write article about you in my catagorie – interesting people. http://www.goodfoodclinic.com/category/reviews/interesting-people/. Just few questions: how many times per day you eat, what sweets do you prefer, your training routine, how much do you sleep, your beauty routine, what you do not eat, do you eat after 18?, Or I can just take info from your blog? Thanks again, Olga

 29. For noen fine hverdagsøyeblikk. Du er heldig <3
  Ønsker dere en fin dag!

 30. Indeed SWEET!!!She has grown up!I remember like yesterday the post that u give birth to Nelia!!!
  Best wishes dear Caroline, for you and your family!
  Have a great weekend and a lovely V-day!

 31. Åå, så nydelig! Kos dere i Oslo 🙂

 32. Katrine

  Jeg dåner av bildene! Capsen bakfrem og bleierompa på pass! hihi, så nydelig 🙂

 33. Kristin

  Så fine i caps’er både mamma og datter 🙂 Ha en flott dag videre og helg som kommer!

 34. Caroline, tror du ikke det hadde vært gøy om du kunne prøvd å «vlogget» en gang? Dvs. filme dagen din, eller en liten del av den, også delt videoen etterpå, isteden for et innlegg. Det tror jeg hadde vært gøy! 🙂

 35. Kristine

  Hei.
  Tips til blogginnlegg når Nelia blir litt eldre:
  http://www.boredpanda.com/kid-dresses-mom-week-summer-bellessa-rockwell/
  Hadde vært gøy å lese 🙂

 36. Herlig bilde! 🙂 🙂

 37. Så koselig. Og så herlig jente du har 🙂 *smelt*

 38. Du er heldig som får ha en rolig morgenstund altså! Min lille er en dag yngre en Nelia og kunne ikke brydd seg mindre om barnetv, og den kaffekoppen jeg klarer å koke på morningen den sippes det av innimellom, mens jeg springer rundt. Står somregel igjen ganske full når vi er klare til å dra på skole og i barnehage. Han er overalt fra morgen til kveld x)

 39. Hvorfor drikker hun melk fra tåteflaske? Hun er jo ikke et spedbarn? Vår begynte å drikke fra vanlig barnekopp ved 9 mnd alder. Er det fordi dere synes det er søtt eller har hun ikke lært det enda? Ingen behov for tåteflaske når hun har blitt så stor.

  1. Caroline

   Hun drikker av alle typer kopper og flasker, ikke bare den som er på bildet 🙂

  2. Noen barn finner jo litt ekstra kos i den flaska innimellom:) det gjør hvertfall min på 15 mnd før han skal sove

  3. Jeg drakk av tåteflake til jeg var nesten fire jeg, vet det er litt uvanlig, men det er jo helt normalt å drikke av tåteflakse når man er litt over ett år, vel? Din unge drakk av kopp ganske tidlig, det er jo bra, men det sluttet vel ikke å drikke fra flaske eller? Skal det begynne å gå, men slutte med vogn i samme slenge også?

   1. Caroline

    Haha, det gjorde jeg også! Mamma har tat vare på flasken min, og jeg har gnagd et diigert hull i tuten på den :p Nelia synes melk fra flaske smaker best om morgen, hun vil ikke drikke varm melk fra kopp når hun nettopp har våknet, så for oss er det helt ok å ikke ta fra henne morgenkosen ennå 🙂

   2. Marianne

    Min jente på 15 mnd drikker også varm melk på flaske. Hun elsker å ligge på fanget mitt å kose seg med flaska på kvelden og på morgenen:) synes det er godt å se at hun koser seg, og det er koselig for meg også. Barna blir så fort store så er ikke noe must for meg at hun skal slutte med det enda:) å det er heller ikke for at hun ikke kan drikke fra kopp;)

   3. Herlighet, alt hva du må forsvare det mot! Tror jeg hadde blitt passe oppgitt hadde jeg vært deg!

    Nelia er jo bare litt over 1 år, såklart hun skal få kose seg med flaske med varm melk på! Jobber selv på barneavd, og de fleste ettåringer får faktisk flaske.

    Selv så ammet jeg endel jenta mi når hun var på samme alder som Nelia, i følge enkelte her så burde jeg vel muligens ha pumpet ut morsmelka og tatt den over i en kopp…… Nei, la de få være små når de faktisk er babyer, de blir fort nok store.

 40. Karoline

  Hei:) Jeg har et spørsmål som egentlig ikke har med innlegget og gjøre, men håper på svar for det:) Jeg venter mitt første barn, en liten gutt i mai. Jeg har sjekket ut en del babyprodukter fordi jeg ønsker jo og bruke det beste og mest naturlige som er til lille. Jeg har også lest det du skrev og kom frem til angående Burts bees. Og etter det jeg selv fant ut om produktene deres så satt jeg vel med samme inntrykk som deg. Jeg har også brukt noen av produktene selv i et års tid (dusj såpen) og nå under graviditeten bruker jeg mama bee kremen for magen. Jeg har likt disse veldig godt. Og hadde egentlig bestemt meg for at jeg skal kjøpe inn Burts bees produktene til lille gutt kommer, men så så jeg at de har testet babyoljer på Tv2 hjelper deg denne uken og oljen til Burts bees kom veldig dårlig ut i forhold til at det står at den er hypoallergenisk og parfyme fri, MEN inneholder noe som heter Lemone (usikker på hvordan det skrives) som er på en liste over et stoff som er veldig dårlig fordi det er med på og fremme allergi? Jeg lurer litt på om du vil dele/si noe om hva du tenker rundt dette? Og om du vet om dette gjelder flere av deres produkter? Jeg ble plutselig veldig usikker.. Også har jeg tidligere sett at det står parfymefri osv på en innholdsfortegnelse på produktene som er teipet på, men når jeg ser på det som er trykket av skrift på selve produktet så står parfyme som et innhold. Altså det står både ja og nei på samme produkt.. Evt har du et annet alternativ som du kan anbefale av babyolje? Lurer jo nå på om jeg uten bekymring kan bruke burts bees bare holde meg unna oljen? Samtidig har jeg en liten tanke om at man kanskje ikke burde være helt over ivrig på og skåne med parfymefritt ditt og datt, parabener og av vaskemidler osv.. Fordi etterhvert tåler kanskje ikke barnet noe som helst annet enn disse allergi produktene..? Tenker det blir litt som at hvis vi ikke blir utsatt for noe som helst bakterier og er helt bakteriefreaker, blir man jo hvertall syk når man går ut døra eller er i store forsamlinger (kjøpesentre, skoler, reiser osv) Så kanskje man ikke skal bli helt gal når det kommer til babyprodukter, men mer vanlig fornuft? Beklager for lang meld:)

 41. Hei, Caroline!
  Har tenkt på det lenge, og så en kommentar som gjelder det samme lenger oppe her; hvilke tips har du til å få altetende barn – og er Nelia det? 🙂 dere virker som gode forbilder innen matveien i hvert fall!
  Min gutt på fem måneder elsker brokkoli, avokado og gulrot – håper dette varer til han blir eldre!

  Kanskje du kunne lagd ett innlegg til alle oss «ferske mødre»? Ang. hvor lenge du selv ammet, dine erfaringer rundt det og overgangen til fast føde – generelt om den første tiden med Nelia.
  Skjønner kanskje om du ikke vil, da… Er lett å bli angrepet av nettrollene om du skriver egne meninger og erfaringer, ser jeg. :p

  Jeg heier på deg! Klem. 🙂

  1. Caroline

   Mitt beste tips må bare være å la henne smake på mye forskjellig, og introdusere nye smaker og retter over flere dager på rad, slik at de venner seg til det som er nytt 🙂

   1. Ja, skriv gjerne om erfaringer med baby 🙂 Men sånn til dette innlegget, lurer jeg også på hvilken melk Nelia får, og varmer dere den først?

   2. Caroline

    Hun drikker helmelk og mme4 🙂 Morgenmelken varmer vi litt 🙂

 42. Håret ditt ligner på en parykk..

  1. Det synes ikke jeg! Synes håret ditt er helt nydelig, jeg!

  2. Parykk faktisk..
   Hun har da aldri sett bedre ut på håret, og det ser aldeles ikke ut som noen parykk.

 43. Hvor mye løper du 4×4 på? Altså hastighet. Og løper du pausene også? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *