gevir: balmain

sponset extensions

I dag avsluttet jeg dagen min hos Nikola på Gevir, og plutselig ble håret mitt flagrende langt igjen! Jeg er så fornøyd 🙂 Jeg har helt glemt å fortelle dere at ny hårsponsor er Balmain Hår Norge, jeg benyttet meg av dem for første gang i romjulen, da jeg farget håret mitt mørkt, og jeg elsker det! Håret er virkelig bra, solid og enkelt å style. Dette er teipextensions, lignende det jeg alltid har brukt, bortsett fra at disse festene er noe smalere – and I love it! Her kommer noen bilder 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– gevir – 

gevir1gevir2

– flagrende hår i en nydelig brunfarge – 

gevir3

– haha, meg og mine gevir til venstre her – 

gevirgevir4

Jeg er bare nødt til å lære meg å gjøre meg selv så fin som dette på håret hver dag, Nikola gjør det på 7 minutter, sånn helt seriøst! Jeg skal øve meg en dag jeg har tid, bare så synd at denne tiden aldri kommer 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg var hjemme for snart tre timer siden og da ventet middagen på bordet, heldige meg! I dag stod laksesalat på menyen, mens Nelia fikk kykkelikokoskyllinggryte – hennes favoritt! Nå har hun sovet en stund, og det har jeg mest lyst til også, men jeg skal heller prøve å få lest noen kapitler i pensum. I morgen har jeg satt av store deler av dagen på lesing, jeg merker at jeg har en del å gape over. Nå må jeg bare huske å puste! Og drikke vann. Hvorfor er jeg så dårlig på sistnevnte? Jeg klarer jo ikke å bli flinkere. De dagene jeg drikker nok vann, er kun de dagene jeg trener, og selv da kunne jeg sikkert vært enda flinkere. Er det noen som har noen geniale tips? Jeg drikker jo heller kaffe enn vann, og det vil jeg helst slutte med. I dag har jeg nemlig kjent på et koffeinsjokk, og det er alt annet enn behagelig. Bilkjøring medfører alltid litt for mye kaffe for min del, og når de i tillegg serverer så god presskannekaffe hos Gevir, kan det rett og slett bli for mye. Uff. . . Men nå: Treningslære! 

Håper dere har en fin kveld 🙂 Klem! 

182 kommentarer

 1. Du er et vakkert menneske – både innvendig og utvendig 🙂 Jeg syns du var utrolig flott med «kort» hår, selv om denne frisyren også kler deg veldig godt. Klem <3

 2. Katrine

  Anbefaler virkelig waterminder appen! Den varsler deg hver time ca om at du må huske å drikke vann 🙂

 3. Et tips, som funker for meg – lag smak i vannet, feks sitron! Love it! 🙂

 4. Heisan . Nå er det lenge siden jeg har vært på besøk i bloggen din . Du hadde så mange fine innlegg før om makeup osv. Tester du ikke ut sminke lenger ? Flotte bilder i bloggen din.

  Fra Eva

 5. Glemte…Du er helt nydelig med det lange håret og flott farge

 6. elisabeth

  Ha vann i karaffel i kjøleskapet,m litt agurk, ikke sitron som gir syre på tennene,og ha alltid vann i vesken,og her er d geniale: sett mobilen el l til å varsle deg hver time!glemmer det altfor lett selv,og m tørr vinterinneluft trenger man minst like mye vann som på en varm sommerdag!

 7. Lær deg å drikke etter klokka, sett på påmminnelse til hver time i starten, etterhvert vil du drikke vann ofte nok, uten å tenke over det 🙂 Kan også være greit å ha en vannflaske stående på f.eks pulten når du jobber.

 8. Så fin du ble på håret! Skikkelig Hollywood-look 🙂
  Er selv veldig dårlig på å huske å drikke nok vann – men vet det finnes sånne «Water Minder»-apper som skal minne deg på hvor mye vann du trenger og som sier hvor mye du har «igjen» i løpet av dagen 🙂 Prøvde en sånn app, men var ikke helt fornøyd med brukergrensesnittet på den, så tenker å se om jeg finner en bedre en 🙂

 9. Hei Caroline! Vil bare si at jeg elsker bloggen din!! Leser den hver eneste dag (-: syntes du alltid er så fin på håret.. Kunne du lagt ut innlegg hvor du skriver fargekoden du har på håret ditt? Og hvor mye betaler du for å sette på extention?
  Hilsen en stooor fan av deg

 10. Mitt tips er å alltid ha vannflasken stående foran seg. 🙂 Gjerne med kullsyre, det elsker jeg!! 🙂

  1. Har ikke kommentaren min kommet gjennom? 🙂

 11. Sooooo beautiful!!!!

 12. Jeg drikker mer kaffe enn vann jeg også, hvis du kommer på noen tips til å bli flinkere til å drikke vann så gjerne del det med oss. Ha en god kveld og lykke til med pensum. Jeg savner ikke å være student:)

 13. Åh, det så skummelt ut med alle de insektene og dyrene på veggen der… Nå fikk jeg grøssninger!

  Synes den fargen var veldig fin Caroline! Ha en fin dag 😉

 14. Wow!!!! Dritlekker farge og frisyre! 😀

 15. Sleit i grunnen en stund selv med å få i meg NOK vann!
  Tror trixet er å legge seg til en vane, høres enkelt ut med
  å Alltid bare ha en flaske i nærheten, men det eg gjorde var å kjøpe
  en god del Voss Vannflasker, store og små, ikkje pga av selve
  vannet, men fordi flaskene er VELDIG gode å drikke av 😉

  Har til en HVER tid iskalde flasker liggende i kjøleskapet,
  ja nå er det springvann på dem og det er kjempegodt!
  Har ALLTID en flaske on my side og ALLTID med meg en 😉
  Dette har vært løsningen for meg iallefall 🙂

  Utrolig lekker du var på håret 😉

  Ha en herlige kwell 😉
  Klem Vibbedille 😉

 16. Du er så flott med brunt hår, Caroline! 😀 lykke til med skole, treningslære er veldig gøy:)

 17. Madelen

  Hei Caroline! Test waterminder appen! 🙂 og du ble nydelig på håret, som alltid 🙂

 18. Jeg har også hatt problemer med å drikke nok vann. I høst oppdaget jeg appen «Water Alert» der du kan registrere et mål for hvor mye du skal drikke i løpet av en dag. For hver gang du drikker registrerer du antall dl. og det blir en veldig god motivasjon for å øke vanninntaket. Jeg registrerte hvor mye jeg drakk i et par måneder og nå drikker jeg automatisk mye mer og jeg føler meg mer opplagt og frisk. Rart hvor mye forskjell man merker, men det er jo så viktig!
  Ha en fin kveld, og lykke til med vanndrikkingen <3

 19. Utrolig fin på håret, Caroline 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Så fin du ble! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Hei Caroline, så utrolig flott håret ditt ble =) Åhhh har skikkelig lyst på teipextensions, en dag, en dag 😉 Men til spørsmålet ditt, fra en student til en annen, jeg er litt for glad i vin hehe kreeemt. Er så deilig med et glass vin når mini har lagt seg. =) <3
  Jeg kom iallefall over disse stoore vinglassene, da mener jeg du får en halv flaske vin i de liksom. Vi snakker litt sånn Cougar town feeling her, haha 😉
  Jeg fyller det med iskaldt vann og har noen skiver sitron i det.. Sitter med et glass nå faktisk, det var skikkelig godt. Er helt glemsk på å drikke vann jeg også, skjønner ikke hvordan jeg klarer å glemme det.

  Ønsker dere en riktig god kveld, og lykke til med PT studier, legg deg en god plan for hvordan lese pensum. Det er utfordrende når man har fått barn, fordi man gjerne blir sååå trøtt når lille er i seng rundt 19.00.

 22. Fantastisk fin farge! Den kledde du 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. kamilla

  Du ser flott ut!
  Jeg bruker en app som heter watermybody for å huske å drikke nok vann. Den regner ut hvor mye vann man skal drikke i løpet av dagen, etter hvor mye du veier og hvor mye aktivitet du er i. Den minner deg også på å drikke i løpet av dagen slik at du ikke glemmer det 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, og takk for tips 🙂

 24. Såååå fin du er med den fargen Nydelig Jeg og drikker nok vann de dagene jeg trener Men ikke ellers Men tror cluet er å ha den samme drikkefllaska i kjøleskapet som man har på trening Ha en fin Kveld

 25. bruk appen waterminder! genial app som minner deg på å drikke vann gjennom hele dagen 🙂 du ble utrolig fin på håret forresten!

 26. Mitt beste tips for å miste lysten på kaffe, er å bli gravid

 27. Delmål;) en halv liter vann før frokost, en liter før lunsj, en liter før middag og en halv liter før sengetid. Tada, plutselig har du fått i deg 3 liter vann:)

 28. Sånt hår vil jeg også ha!! Fy sååååå utrolig kledelig og fint 🙂 Håper du får lest og kommet deg igjennom pensum 🙂 og at du husker alt!!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 29. Jeg drikker mye vann hver dag! Jeg passer på å alltid ha en vannflaske tilgjengelig, og dermed drikker jeg jevnt med vann hele dagen 🙂

 30. Ha vatn i flaske å la den stå på bordet eller i bilen eller hvor enn du måtte befinne deg, så er det lettere. Skulle tro at det å tappe vann fra springen ikke er et spesielt tiltak for folk generelt, men jeg merket det på meg selv hvor mye mer vatn jeg drikker om jeg hadde det i en flaske :p

 31. Så utrolig fin du ble på håret! Virkelig nydelig.
  Likte også godt at du tok litt «useriøse» bilder hvis du skjønner, da får man et annet og mer personlig syn på deg 😀 men selvfølgelig, du er nydelig uansett, så det var kun godt ment 😉

  Lykke til med studeringen! Må virkelig si jeg føler med deg 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 32. Jeg merker at jeg drikker mye mer om jeg har en vannflaske i nærheten. Spessielt på skolen. Om jeg har en vannflaske på pulten kan jeg drikke nesten hele tiden. Håper dette funker for deg også 🙂

 33. Hei Caroline! Så flott farge, kan jeg få spørre hvilken fargekode som er brukt? Og hvilket merke det er på fargen (Altså produsent) 🙂

  1. Caroline

   I følge Nikola er det en yrkeshemmelighet 😉

 34. Kristine

  Wow, her ser du såå fresh ut!! Kan du so noe om antrekket? 🙂

  1. Caroline

   Skjørt fra Zara og topp fra BikBok 🙂

 35. Kjøp en av flaskene til bkr, de er helt skjønne og jeg får i hvert fall lyst til å drikke vann når flasken er fin. Det finnes også en app som heter WaterMinder, den minner deg på når du må drikke vann, veldig smart.

 36. Hei vakreste Caroline 🙂 Så fantastisk fin du ble på håret,du kler så utrolig godt mørkt langt hår synes jeg,kjempevakker 🙂 Og masse lykke til med utdanningen,så spennende,du kommer til å bli en fantastisk PT !:) Klemmer

 37. Du så så utrolig fin ut der liker deg så godt spørsmål: hvorfor filmer du aldri en morgen rutine video eller filmer når du hår over hele huset fra gangen til kofte hvist dere har det og viser oss hele huset deres det hadde jo hvert utrolig kult da

 38. Caroline du må kjøpe en Camelbak drikkeflaske med sånn sugerør. Dersom du sitter med dataen eller leser, kan du bare sitte å «sutte» på sugerøret, og da går det raskt med noen liter. Student-tips! Lykke til med lesingen og du var superfin på håret 😀

 39. Wow så fin du blev! overvejer seriøst at blive brunette når jeg ser dine billeder. Angående at ikke få drukket nok vand, så har jeg gjort til vane, at have en flaske vand stående ved siden af nespressomaskinen (er selv kaffeholiker 😉 Jeg har jeg lavet en «aftale» med mig selv, at for hver kop kaffe (det bliver en del i løbet af en dag), så skal jeg drikke vand imens kaffen brygger – win win 🙂

 40. Du har vært SÅ fin på håret i det siste, det har sett naturlig flott ut, men dette så jo nesten ut som en parykk.. Håper du tar det som konstruktiv kritikk

  1. Enig – det ser litt uekte ut!

   1. Her må jeg også si meg enig. Du har sett helt smashing ut med kortere hår. Nå ser det ut som du har fått på deg en tykk barbie-parykk!! Men jeg satser på at du kommer med kortere og freshere vårfrisyre utpå her 😉

 41. Mathilde

  Så fin du ble på håret 🙂

 42. Ha flasker stående i kjøleskapet med forskjellig frukt og grønt i. Det smaker helt fantastisk! Sitron, agurk, eple, mynte, hva enn du måtte komme på 🙂

  klem <3

 43. Hvordan fikk hun til den frisyren? Supersmashing vertfall! Er håret ditt klippet opp en del bak? For du hadde så fint liv i det 🙂
  Drømmehår<3 Nydelig farge forresten! Passet deg kjempebra!

 44. Hei!
  Jeg lurer på om du har noen tenker omkring det etiske ved hair extensions? Bransjen har et grumsete rykte og bak de fine mankene er det gjerne fæle skjebner. Jeg regner med at du som har et høyt og hyppig forbruk av slikt hår har tenkt litt på det 🙂

 45. Ingrid Jacobsen

  Tips til å drikke mere vann: last ned appen «waterminder», den gjør det morsomt å drikke vann! Prøv den 🙂

 46. veronica

  Jeg drikker alt for mye kaffe selv og prøver å bli flinkere til å drikke vann men det er vanskelig… men jeg er blitt flinkere. Mitt triks er å sett flasker i kjøleskapet og når jeg først henter en så setter jeg den ikke i fra meg før den er tom.

 47. Setter du aldri på samme hår på ny? Bytter hver gang hver mnd? Jeg bruker mitt 7 mnd….. Men er jo så dyrt så! Har du i fire pakker?

 48. Hu-ij-aa

  Du var fin på håret. Hvor er klærne fra?

 49. Så utrolig fin på håret! Sånn vil jeg også se ut, kan du ikke lage ett innlegg hvor du viser hva de gjorde, og hvilke produkter som ble brukt? Du så helt fantastisk ut

 50. Kjempe fint hår!

  Men du, hvor er det skjørtet fra? Jeg er forelsket!!

 51. Kari-Anne

  Du blei utrolig fin på håret,å du kler den mørke fargen utrolig fint. Du får et så fint glød i ansiktet ditt.
  Ha en fin kveld alle tre.

  Klem til deg ☺

 52. jeg pleier å ha enten agurkbiter, appelsinringer eller sitronringer i vannet for å gi det en friskere smak. det blir også litt mer «spennende» å drikke vann når du tilsetter det litt smak.

 53. Mitt beste tips hjemme er å fylle på en drikkeflaske med isbiter og vann. Jeg drikker mye mer når jeg har en flaske forran meg, enn et glass. På jobb har jeg en 1,5 liter flaske vann stående. Hvor målet er at flasken skal være tom på slutten av dagen!

 54. Hei, Caroline!

  Jeg har også slitt med å få i meg nok vann, men en app som heter «water minder» hjalp meg veldig! Du bør sjekke det ut 🙂

 55. Du er kjempefin, uten tvil. Men foretrekker deg med kortere hår altså 🙂

 56. Una Monclair

  Hei. Så flott farge på håret du har nå! Er det en fargekode du kan dele? Jeg tro min naturlige hårfarge ligner noe på din- sånn mellombllondt? Var du lysere under oppveksten? Du virker happy med fargen og det er supert!

  1. Caroline

   Yrkeshemmelighet ifølge Nikola 😉 Jeg hadde veldig blondt hår når jeg var mindre 🙂

 57. Jeanette

  Var håpløs på å drikke nok vann selv, så jeg lastet ned en app: water your body – som minner deg på å drikke vann. Du legger inn kroppsvekt også får du et daglig mål utfra det. Sånn helt riktig blir det vel ikke (appen tar ikke høyde for at man trenger mer vann i forbindelse trening for eksempel), men har hjulpet meg veldig til å drikke mer 🙂

 58. Kjersti

  Så fin du var! Men er det ikke litt rart å ha andres hår på seg… for det er ekte hår, ikke sant?

  Det finnes visstnok gode apper for å huske å drikke nok vann. Mitt tips er å alltid ha med seg en camelbak-flaske med isbiter. Da drikker jeg det hele tiden. Har isbitmaskin på kjøleskape, elsker det!

 59. Anne Berit

  Du burde prøve å drikke grønn te fra Twinings – den med skogsbær (kjøpes på Kiwi, har ikke funnet den på rema) 🙂 Da får du i deg masse væske uten all koffeinen og uten å gjøre kroppen dehydrert! Jeg elsker varme drikker og kaffe er en god venn, men grønn te er absolutt en favoritt også!

  Lykke til!

  Klem

 60. Så vakker du er, nydelig hårfarge 🙂 Tror alle kjenner på den følelsen av at det aldri blir like fint som rett etter et frisørbesøk, dessverre.. Hadde vært kjekt å ha dem hjemme på badet om morgen 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg er sikkert ikke den eneste 😉

   Tusen takk 🙂

 61. Cecilie

  Alltid ha en mugge med vann i kjøleskapet, slik at du alltid har friskt kaldt vann tilgjengelig. Smaker enda bedre enn når du får det helt helt kaldt fra springen 🙂 Alltid ha en vannflaske i veska, som du fyller på iløpet av dagen. Jeg har alltid flere imsdalflasker med vann i kjøleskapet 🙂

 62. Så nydelig du er! Håret var helt fantastisk fint 😀 Er det mulig å bestille dette håret på nett?

 63. God kveld, Caroline.
  Du ble nydelig med det nye håret

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 64. Hvor er antrekket fra? Helt nydelig 🙂

 65. Man blir tørst når man har drukket for lite vann. Er man ikke tørst, så trenger man ikke mer vann. Kaffe er jo smart å ikke drikke sånn alt for mye av, og det merker man jo også når kroppen sier ifra om:)

 66. Silje Victoria

  Det er en morsom app man kan laste ned som skal hjelpe deg med å drikke nok vann. Du taster inn høyde og hvor ofte du trener, også regner den ut hvor mange liter du trenger om dagen. Mens du drikker vanner du en plante, og hvis du glemmer å drikke så vil planten tørke ut. En morsom liten app som har fungert supert for meg i hvert fall – den heter Plant Nanny forresten!

 67. Nå fikk jeg å lyst på langt hår! 😉
  Synes du kler både kort og langt hår veldig bra, denne fargen var magisk!
  Toppen var nydelig!

 68. Du ligner på prinsesse Madeleine! 🙂

 69. Henny88

  Wow, så fin du ble. Fyldigere hår har så mye å si for utseendet, man ser med en gang mye freshere og mer feminin ut. Skulle ønske jeg hadde hatt råd til extensions. Er student og har typisk nordisk hår men tynne hårstrå og uten volum…Kos deg med den deilige følelsen et frisørbesøk gir! Du ble virkelig veldig flott altså med denne fargen og lengden. 🙂

 70. Silje Kristin

  For meg funker det hverfall med vannflaske. Synes vann fra vannflaske er såå mye bedre enn fra glass, haha!! Ha alltid vann tilgjengelig, blir så mye enklere å bare ta en slurk når flaska/glasset er ved siden av deg istedet for at du må gå på kjøkkenet for å ta et glass. Lykke til 🙂

 71. Last ned appen «aqualert» for påminnelser om å drikke vann 😉

 72. Fantastisk fint! 🙂 Alt kler den smukke!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 73. Cristine

  Du er helt nydelig med det mørke håret! Spesielt med litt lengde! 😀 thumbs up!
  Drikk ett glass vann for hver kopp kaffe. Jeg bruker å ha med meg en vannflaske som rommer 0,5-0,7 L. spesielt på arbeidspulten og i vesken når jeg er ute. Da har jeg vann alltid tilgjengelig og blir minnet på å drikke.

  Begynner du rett på treningslære?
  Jeg begynte på PT utdanning forrige uke, og da har vi startet med anatomi, deretter blir det fysiologi. Men jeg tar det gjennom Safe Education, det er vel forskjellige måter å organisere det på. Bare rart at du har treningslære før du lærer kroppens oppbygging, og hvordan ledd og muskler fungerer. Uansett, lykke til! 🙂 anbefaler deg å laste ned app fra 3D4medisin, imuscle. Genial måte å lære seg muskler og dens funksjoner samt treningstips! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Er gjennom anatomi og fysiologi først 🙂

  2. Theresa

   Hei Cristine. Jeg er veldig interessert i App-en du foreslår, men jeg finner den ikke. Kan du dobbeltsjekke at du har skrevet det riktig? 🙂

 74. Stine Sætre

  Mitt tips til å kansje drikke mer vann er å ha en vannflaske lett tilgjengelig! Merker selv at hvis jeg har en flaske der hvor jeg er feks leser til skole osv så drikker en mer enn hvis en må hente vann og drikke fra glass! Glasset blir fortere tomt osv! Så vann på flaske funker mye bedre for meg! Kansje du burde prøve å ha en vanflaske med også på biltur isteden for kaffe også

 75. Therese

  Uæææ skvatt litt når jeg så alle insektene. Du ble utrolig fin på håret! Skikkelig moviestar:P

  Jeg har også begynt å studere for første gang på ca ti år. Leser hjemme og bare tar eksamen. Det er ganske skummelt, men jeg trives utrolig godt. Utrolig bra følelse når man har satt av så og så mange timer med lesing, og man da er ferdig! Jeg har begynt å bruke trening som belønning, ved at jeg for eksempel leser tre timer, så «får jeg lov» til å ta meg noen timers pause som jeg bruker til trening, før jeg leser to timer igjen. Nå trener jeg nesten bare styrke da, men funker sikkert for mølla også:) Jeg har en mugge vann og oppdelte grønnsaker stående på bordet, og det gjør at jeg drikker masse og holder konsentrasjonen oppe fordi jeg ikke blir sulten.

  Du får ha lykke til videre med studiene, virker som dere har funnet ting som gjør dere glade og dere er interessert i! Og å få studere/jobbe med dette er jo drømmen for de fleste:)

 76. Ja, pass litt på med kaffen. Det er en meget syreholdig drikk, som har mange skader på lang sikt. Prøv selv å google, eller spør søsteren din! 😉
  Jeg drikker ca 2-3 liter vann hver dag. Det første jeg gjør når jeg står op, er å sette meg med mitt fineste vannglass og min fineste karaffel (1 liter) med vann. Vannet har jeg tappet kvelden før, rett før jeg legger meg, da har den perfekt temperatur til neste morgen. Så sitter jeg og våkner og nyter min hele liter med vann. Og NEI, det er IKKE vanskelig å få ned, blir like skuffet hver gang jeg oppdager, at nå er karaflen allerede tom. Og NEI, du skal IKKE tisse hele tiden. Vannet fukter den tørre kroppen, som ikke har fått vann hele natten. Når du har drukket din morgenliter, føler du deg renset (du kommer garantert på do), våken og ren, og har lyst på vann resten av dagen. Og har du lyst til å venne deg av med kaffe, tar det bare to, max 3 dager å kommer ut av koffeinen. Lykke til. 😉

 77. Nydelig hårfarge og lengde! Gleder meg allerede til flere bilder:-)
  Mitt vann-tips er å alltid ha et glass vann stående på kjøkkenbenken. (Nesten) hver gang jeg er innom kjøkkenet drikker jeg og fyller det opp igjen. Fungerer veldig bra for meg:-) Jeg er dessuten mest glad i temperert vann (som også kroppen liker), så slik sett er det ekstra praktisk.

 78. Wow, så flott og fyldig det ble! Dette passet du godt 🙂

 79. Anonyme Anne

  Du burde prøve appen «WaterMinder», har prøvd litt ulike (både gratis og med pris). Denne koster 7 kr, og er helt genial! 🙂 man legger inn vekt, høyde, og kan tilpasse målene til å passe seg selv. Jeg har f.eks lagt inn en på 700 ml, og fyller en bonaqua flaske som jeg går rundt og drikker på. Jeg har slitt med nøyaktig det samme som deg nemlig, nå er det ikke helt i mål, men det er mye bedre. Helt genialt! 🙂

 80. Mina Fossum

  Jeg sliter med vanndrikking selv, men min vanndrikking økte enormt da jeg fylte opp 4-5vannflasker(Imsdal) med vann og hadde fast i kjøleskapet! Lett å raske med seg om det er noe! Lureste jeg har gjort for både meg og mannen min drikker myyye mer vann nå 🙂 På sommeren la jeg noen i fryseren å(så tinte det utover dagen om jeg trente ute i friluft(bor like ved fritidsparken, så mye der om våren og sommeren!) og da er vannet konstant kaldt til det er drikt opp 🙂

 81. Mina Fossum

  Jeg slet med vanndrikking selv, men min vanndrikking økte enormt da jeg fylte opp 4-5vannflasker(Imsdal) med vann og hadde fast i kjøleskapet! Lett å raske med seg om det er noe! Lureste jeg har gjort for både meg og mannen min drikker myyye mer vann nå 🙂 På sommeren la jeg noen i fryseren å(så tinte det utover dagen om jeg trente ute i friluft(bor like ved fritidsparken, så mye der om våren og sommeren!) og da er vannet konstant kaldt til det er drikt opp 🙂

 82. Synes det blir litt «mullet». Det er veldig oppklippet.

 83. Ragnhild :)

  Så vakker du er på de bildene hvor du faktisk smiler! Har tenkt på det en ganske god stund nå, men har ikke skrevet noe fordi jeg ikke vil være den personen som kommer med negativ kritikk. Men altså…innimellom syns jeg du ser litt sur på de bildene hvor du gjør deg til, men hver gang du smiler ser du bare helt smashing ut 🙂 <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   1. Ragnhild :)

    Jeg glemte å nevne at håret ditt ser helt amazing ut! sykt fin hårfarge, den kledde du 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk 😀

  2. Helt enig! Utrolig vakkert smil! 🙂

 84. Woow!! Elsker håret ditt, har selv hatt extension fra balmain og digget det!!
  Du ser ut som en vakker prinsesse 🙂

  Fyll opp et par flasker med vann og sett i kjøleskapet, fyll opp den tomme og sett inn igjen. Fungerer for meg 😉

  Lykke til med lesingen, heier på deg!
  Klemmer fra Hedmark 🙂

 85. Jennifer

  Wow, I love it! You’re stunning!!

 86. Caroline

  Jeg er likedan hva vann angår.
  Jeg har begynt å fylle en Imsdal flaske med tut hver kveld for deretter å legge den i kjøleskapet.
  På morgenen er det den første jeg tar etter og i løpet av et par timer er den vekk. Fyll den opp igjen og gjenta prosessen.
  Jeg synes hvertfall det er lettere å drikke mer vann om jeg har det på flaske 🙂

 87. Jeg har nettopp lastet ned en app som sporer drikkevaner og forteller deg at du burde drikke vann. Vi får se hvordan det går:) Men da får man en slags oversikt 🙂

 88. Så nydelig du ble med langt hår igjen!
  Ønsker deg en god dag, og mye tid til lesing;-)
  Klem

 89. Jeanette

  Coffee is a fruit. The seed of coffee fruit, from a bush, a coffee fruit tree. It is called a coffee cherry. To drink coffee fruit is good. Light roast, natural, 2 teaspoon per small pot or so, this is a warm fruit beverage and water brew. Very nice, very popular.

  To rehydrate take smoothie blender with favorite fruit, 1/2 fruit + 1/2 water. Drink.

  Smoothie date nut milk in coffee is good. Make regular coffee. As addition to coffee is, homemade walnut date fig cacao nut milk. To make walnut date nut milk, 1 cup water, 1/4 cup walnuts, use about 4 times water to walnuts in smoothie blender, add 4 sweet pitted dates +, or sweet to taste, add 2 figs, spoon of cacoa to taste, pinch of dulse or kelp or seasalt, blend 3-4 minutes = Walnut date fig smoothie milk for coffee, a nourishing delicious addition.

  One may try hazelnuts to make hazelnut date fig nut milk or whole almonds for almond date fig milk, dried dates sweeten and add fiber + figs = good filling taste, cacao is for extra flavor, some may prefer vanilla flavor, pinch of kelp, dulse or seasalt is to balance. Nutmilk keeps few days in cold fridge. I have not tried pecan milk, maybe pecan + maple syrup. Walnut date fig cacao milk, is good. Your almond date coffee smoothie recipe is good. Tusen Takks. : )

  In winter time, follow the squirrels, they store up the good nuts and dried fruits. Smart squirrels. Delicious nut date milks make great addition to coffee or a hydrating winter nut rehydrated fruit drink as is. Enjoy! : ) : ) : )

  1. Jeanette

   Sorry for spelling. I speak and try to write in English, French, German, Spanish, and Norwegian is 5th language, so thank you for translation. 2 quarts of any natural liquid a day, more if training, less if smaller. Drink as thirsty, if lips are dry, drink fruit juice + water, use fork to squeese kiwi, lemon, lime, orange, grapefruit, etc in water, or blend lingonberries, water and sweet date in smoothie maker for hydration. Dry lips says intestines are dry, take ounce of olive oil on empty stomach daily to keep well olied, internal lubrication or rub spoon of olive oil into skin, dermal absorption. Take glass water after big meal. Body uses more water to digest food after big meal or salty foods. Drink glass of warm water in morning to start body. Drink glass of warm water after meal or before bed as needed. PS. Rich nut milks and dates put weight on, very rich. ( : ( : ( : Love you and your blog! <3 <3 <3

 90. Så utrolig vakkert hår og så vakker du er 🙂 Tips til å drikke mer vann: 1) Ha alltid en flaske ved siden av deg eller med deg. Alltid! Drikk min. 2 flasker hver dag + et glass til hvert måltid. 2) Sett en liten «notislapp» på skrivebordet på Mac´n, da leser du det kanskje? 3) Sett en liten alarm på tlf din som står: har du husket vann? Etter hvert vil du kanksje huske det av deg selv? 4) GetInspired treningsdagbok har et eget avkrysningskjema for antall vannglass om dagen. Kanskje du bør lage et eget på kjøleskapsdøren?
  Husk at når du blir tørst er du allerede litt «sent» ute med å drikke. Du bør helst unngå å bli altfor tørst, det betyr at du drikker nok 🙂 Lykke til!

 91. Karoline

  Hei 🙂
  I sommer begynte jeg med en liten regel for å få i meg nok vann; hver gang jeg hadde vært på toalettet, måtte jeg drikke to glass vann! Nå er det blitt en god vane og jeg får i meg masse vann i løpet av dagen 🙂

  Ha en fin dag med lesing i dag 🙂

 92. Benedikte

  Du ser helt smashing ut! Langt hår, kort hår, lyst eller mørkt. 🙂 Men det er noe ekstra med deg når håret er mørkere.
  Så utrolig kjekt å se at du har begynt med PT utdannelse, håper vi på bloggen får litt innblikk i studie tiden din. 🙂
  Ellers er mitt triks mot å drikke nok vann, å ha det i en vannflaske. Men helst en som er litt kjekk å se på, får litt ekstra lyst å ha den rundt meg da.
  Klem 🙂

 93. Til deg som har problemer med å drikke nok vann, vil bare tipse om disse motiverende vannflaskene de har på nettet som jeg fant, de har forskjellige typer flasker med forskjellig tekst og mål 🙂 https://justdrench.com/products/pink-motivational-water-bottle

 94. Anne Lise

  Så fin du ble, nydelig farge og lengde til deg. Veldig lekkert antrekk også!

  Lykke til med studier:) Det er veldig lurt å lese jevnt og trutt, og få med seg forelesninger og ta notater. (Hvis det er forelesninger.) Da slipper man å stresse så mye:) For det er drepen synes jeg hvertfall.

  Vannflaske(r) med kaldt vann i kjøleskapet! Putt oppi bringebær eller agurk, appelsin eller noe annen frukt/bær og eventuelt isbiter. Og ha det med deg der du er, og sett det ved siden av kaffekoppen. For hver kaffe, drikk vann etterpå;)

  Ha en fin dag! Du ser glad ut igjen, det er godt å se.

 95. Mitt beste tips er å tenke på huden!
  Jeg drikker mye vann selv og har alltid gjort det.Har alltid ett glass stående og tar med meg en flaske i vesken 😉

 96. Jeg har barn på alder med datteren din, og skulle så gjerne hatt noen middagstips til disse små. Har du noen enkle, gode retter å dele med oss?

 97. Birgitte

  Tips til og drikke mer vann er og ha en delikat flaske som du har med deg rundt, ogsaa hjemme! Selv har jeg en vossflakse, og jeg drikker saa mye mer naar jeg har den staaende paa bordet, enn om jeg har ett glass 🙂

 98. Ida Kristine

  Istedenfor kaffe, eller i tillegg til kaffe, ha alltid med en vannflaske i bilen! Det har jeg alltid, på selv de minste kjøreturer, og den blir nesten alltid drukket opp 😉

 99. Camilla

  Fyll en stor karaffel med iskaldt vann, isbiter og store skiver av agurk og/eller noen mynteblader. Du kan også lage limonade av vann, stevia og sitroner. Til nød kan du ha i litt fun light eller zero- saft (dog ikke spesielt sunt) 🙂

 100. Hanne N

  Så utrolig fin du ble på håret! Enda vakrere enn før, om jeg kan si det 🙂 Du kler virkelig alt!

  Jeg er kanskje heldig som ikke liker kaffe, for det gjør at jeg alltid drikker vann, bare vann. Hemmeligheten for meg er å alltid (!) ha en flaske tilgjengelig. Hvor enn jeg er, tar jeg alltid med en flaske, det gjelder både hjemme og når jeg er på farten. Ta med en i veska.
  Da er det mye lettere å drikke litt jevnt 🙂 Favoritten å drikke av er faktisk bonaqua sine 0,5l vannflasker.. Bare fin når den er ny.

  Jeg merker også at jeg drikker mer hvis vannet er lunka/romtemp og ikke for kaldt (dette er nok motsatt av hva de fleste foretrekker), synes bare det er mer behagelig nedover svelget med lunka :p

  Evt ha en sitronskive eller noe i vannet hvis det blir kjedelig mtp smak. Tommelfingerregler som å drikke et/to glass vann pr kopp kaffe er jo greie, har bare inntrykk av at det er vanskelig å følge..

 101. Jeg kjøpte to voss flaser, ikke fordi det var voss, men syns flaskene er ganske fine 🙂 hihi. Så pleier jeg å fylle begge å ha litt jordbær, sitron eller agurk i, slik at det blir litt morsommere enn bare vann og man blir mer fristet til å drikke det <3 Funket for meg, kanskje det fungerer for deg også?

  -Maia

 102. Må si jeg ble overrasket over alle kommentarene her med mål om å drikke flere liter om dagen, og dokumentere det via app. Hadde faktisk forventet minst én som motsa resten… Så får vel ta den jobben selv da.
  Joda, vann er best! Man bør absolutt heller drikke vann enn brus og andre kalori- og syrerike drikker. Og jeg forstår det du nevner, Caroline, som at du ønsker å drikke mer vsnn i stede for all kaffen?! Men man trenger absolutt ikke TRE liter som vanlig friskt menneske! Man bør drikke når man er tørst, og ellers ved trening og aktiviteter som fører til svette.

  For kroppen min er det faktisk fysisk umulig å drikke en liter innen en time…den stritter i mot, og jeg føler at jeg skvulper avgårde i flere timer etterpå, blir tung og uopplagt… Er jeg virkelig den eneste??

  https://www.aftenposten.no/viten/La-torsten-bestemme-7490156.html

  1. Nei, du er ikke den eneste 🙂

   For min egen del, så merker jeg at jeg glemmer å drikke vann når jeg er stressa. Så for dem som eventuelt det har samme problemet, så blir løsningen så enkel og vanskelig som å stresse ned.

   1. Tina A

    Var litt kjapp på «send»-knappen der 🙂
    Skulle skrive at løsningen blir å stresse ned, så kjenner jeg om jeg er tørst eller ei.Jeg starter forresten gjerne dagen med kokt/temperert vann og sitron eller lime. Prøver i utgangspunktet å vente med kaffen til etter frokost, men det er ikke alltid så lett 🙂 Og så huske på å drikke vann til måltidene, så er jeg i mål 🙂

  2. Johanna

   Nei, du er ikke den eneste! Jeg er så enig med deg! Vann er selvfølgelig den beste tørsteslukker og det sunneste alternativet, men alt med måte, tenker jeg! Det må da være helt unødvendig og rart for kroppen å plutselig innta store mengder med vann, når man ikke er tørst.

  3. Nei, du er ikke den eneste.
   Den skvulpingen kjenner jeg igjen! Er nesten aldri törst, foruten under evnt joggeturer eller de varmeste sommerdagene.
   Pröver dog å komme igang med dagen med et ekstra glass vann til frokosten, eller en stor kopp varmt vann med sitron.
   Utover det blir det mest vann til måltidene her.

 103. Jeanette

  du kler det så godt! Kjempefin var du!

 104. Det var en nydelig hårfarge og klipp! 🙂 (Hilsen blondine som misunner alle brunetter bigtime;)) Når jeg studerte til min master, hadde jeg en vannflaske stående ved siden av meg hele tiden, og jeg drakk…og drakk og drakk. Jeg tror det er fordi man kjeder seg og blir litt rastløs når man sitter over bøkene, så da er drikkingen «noe å finne på» 😉 Så en flaske ved siden av bøkene KAN hjelpe på!;)

 105. Ha et glass stående på badet, så drikker du et glass eller to hver gang du har vært på do:)

 106. La en karaffel med isvann og sitron stå i kjøleskapet – det er mye mer fristende enn å drikke rett fra springen! 🙂

 107. Skikkelig fint ble det!:)

 108. Last ned appen drink minder:) Da kan du stille inn når du vil få en reminder på når du skal drikke vann! Du ser også hvor mye vann du trenger i løpet av en dag, ved å taste inn høyde og kroppsvekt. Denne funker i alle fall veldig bra for meg❤️

 109. Så F-I-N du var! Jeg måtte nettopp klippe extensionsene mine fordi de ble helt høysåte i endene. Må spare opp litt penger før jeg kan få satt inn nye nå, så jeg får nøye meg med å være litt misunnelig på de nye lokkene dine en liten stund til 🙂

 110. Oda Vaage

  Du kler mørkt hår så utrolig godt 🙂
  Mitt tips till å drikke mere vann, er å alltid ha iskaldt vann tilgjengelig!
  Jeg har et sted mellom 5-10 drikkeflasker liggende i kjøleskapet til en hver tid (som jeg fyller opp hver gang de er tomme)! På den måten tar jeg meg heller en flaske vann til maten, enn kun ett glass! Og så har vi også 3 karaffler stående i kjøleskapet til de dagene vi har gjester eller samboeren er hjemme! Har sett at gjestene heller vil ha iskaldt vann til maten istedenfor brus!

  Jeg slet med å drikke nok vann før, men etter å ha begynt med drikkeflasker, drikker jeg mye mer! (Og sikkert litt fordi samboeren min maste sånn på at jeg måtte drikke mer vann! Noe jeg er veldig glad for! 🙂 )

 111. Hvor er skjørtet og toppen fra? Er det årets modell?

 112. Hei! 🙂
  Da kaffe misfarger tenner og i tillegg dehydrerer, pleier jeg alltid å ha et vannglass/flaske ved siden av kaffekoppen om morgenen, skrivepulten eller andre steder hvor jeg drikker kaffe. Drikk vann jevnlig mellom kaffeslurkene, så skylder du på en måte munnen samtidig som du får i deg vann 🙂

  I tillegg prøver jeg å drikke ett glass vann før hvert måltid 🙂

  1. Jeg har også hørt det med at kaffe han virke dehydrerende, men også det motsatte. http://www.kk.no/livsstil/kaffe-er-ikke-vanndrivende-28038
   (Håper linken var riktig, jeg fikk ikke kopiert den inn.) Men dette er sikkert noe som Lars-Kristian kan svare bedre på.
   Ellers kom jeg på at jeg har lest at det er først etter du er dehydrert at du kjenner tørsten, så kanskje er der lurt å være føre var med vanndrikkingen- uten å overdrive. Tror det var slik at kroppen uansett ikke klarer å ta opp mer enn en halv liter vann i timen? Eller var det halvtimen? Igjen, så vet sikkert Lars-Kristian mer om dette 🙂 (Skravle, skravle, beklager mange kommentarer fra denne kanten 🙂

   1. Lars-Kristian

    Kaffe er nok ikke dehydrerende, da det gir en netto tilførsel av vann 🙂 De fleste har jo relativt mye vann i kaffeen.

    At man er dehydrert når man er tørst, stemmer nok heller ikke. Dehydrering er nok litt mer alvorlig enn bare å føle seg tørst. En tommelfingerregel er vel at man skal drikke når man er tørst, og ferdig med det, med unntak av hvis du er i fysisk aktivitet på en eller annen måte, og forventer et større vanntap 🙂

    Hvor mye vann kroppen klarer å ta opp pr. time er jeg usikker på, men så og så alt vann absorberes i tynntarmen hvert fall 🙂

   2. Jorunn

    Jobber på sykehjem, og der fører vi drikkelister hos noen av pasientene. Kaffe føres ikke opp, da det ikke kan regnes som drikketilførsel 🙂

   3. Jorunn

    Og må bare påpeke at man ikke blir dehydrert av å drikke et par kopper kaffe 🙂

   4. Lars-Kristian

    Koffein har ikke vist seg å være vanndrivende før det blir gitt i større doser enn hva du får fra f.eks én kopp kaffe. Drikker du kaffe på jevnlig basis, må du opp i flerfoldige kopper før koffein har diuretisk effekt. Drikker du sjeldnere, har koffein diuretisk effekt i lavere mengder, men du må fortsatt drikke noen kopper.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19774754

    «The most ecologically valid of the published studies offers no support for the suggestion that consumption of caffeine-containing beverages as part of a normal lifestyle leads to fluid loss in excess of the volume ingested or is associated with poor hydration status. Therefore, there would appear to be no clear basis for refraining from caffeine containing drinks in situations where fluid balance might be compromised.»

    Fra Up to Date: «Diuretic effect — Caffeine and related methylxanthine compounds in higher doses may have a diuretic action. One literature review suggested that acute ingestion of caffeine in doses of at least 250 to 300 mg, equivalent to amounts found in two to three cups of coffee or five to eight cups of tea, results in short-term stimulation of urine output in individuals deprived of caffeine for a period of days or weeks [43]. A tolerance to the diuretic effect develops and diureses is diminished in those who regularly consume tea or coffee. Doses of caffeine equivalent to amounts found in standard servings of tea, coffee, and carbonated soft drinks appear to have little diuretic action.»

 113. Nydelig hårfarge, men litt for oppklipt etter min smak. Synes det er finest med lange lengder på hele håret ved langt hår. Men det er kanskje vanskelig når man har kort hår i utgangspunktet og bruker extentions. Jeg vurderte en periode å prøve extensions, men det er jo så dyrt. Og så synes jeg tanken på å ha andres hår på hodet er litt rar, og har hørt så mange skrekkhistorier om hvordan denne industrien foregår. Og så føles det litt ut som juks, eller uekte =) Men det er jo fint da, med tanke på volum!

 114. Jeg er også utrolig dårlig på å drikke vann:/ Men litt godt å høre at jeg ikke er den eneste. Jeg er også sånn som ofte drikker kaffe når jeg egentlig burde tatt meg et glass med vann:P

 115. Hei Caroline.
  Ser du har mange kommentarer, og jeg har ikke lest dem. Derfor kan det være at mitt tips til vanndrikking allerede er nevnt.
  Jeg har hatt samme problem som deg; har ikke drukket nok vann. Ihvertfall ikke etter oppgitte standarder. I tillegg er kaffe seriøst digg!
  Jeg ble en gang lært at romtemperert vann er lettere å drikke mye av. Først hørtes det litt fremmed ut, men jeg tenkte å forsøke. Det var også litt uvant med en gang. Så ble jeg vant til det, og nå liker jeg det best. Jeg har alltid et halvliterglass med vann stående på kjøkkenbenken. Når jeg for eksempel gjør ærend på kjøkkenet eller lager mat, tømmer jeg det helt på en gang. Så fyller jeg det straks med iskladt vann, som får stå og bli temperert igjen til neste runde. Slik får jeg i meg ganske mange glass om dagen. Når jeg drikker et glass iskaldt vann, så får kroppen litt reaksjon på temperaturen, og jeg klarer ikke drikke hele i en gang. Det klarer jeg lett med romtemperert vann.
  Dette fungerer altså for meg, selv om det ikke trenger gjøre det for andre.
  På jobb fyller jeg alltid en flaske med kaldt vann på morgenen, som står på kontorpulten. Så er det min egen «regel» at den må tømmes før jeg får lov til fylle ny kaffekopp. Hver gang. Det ender med at jeg stort sett bælmer flaska på tekjøkkenet før jeg får «lov» til å fylle kaffekoppen. Men det er greit.
  Som sagt; dette er en metode som fungerer for meg, og som har gjort meg mye flinkere til å drikke mer vann enn jeg gjorde tidligere. Romtemperert vann er min «oppskrift».
  Lykke til. 🙂

 116. Nydelig 🙂
  Kjempe fin hårlengde og farge 🙂 Vet du hva fargekoden er ?? Skal selv sette på hår i neste uke 🙂
  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   I følge Nikola er det en yrkeshemmelighet 🙁

 117. NYDELIG farge, den kler deg veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 118. Du er så fantastisk vakker, Caroline! Disse bildene gjorde meg direkte glad, du ser så frisk og fornøyd ut. Hårfargen (og lengden) kler deg perfekt!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂

  2. Caroline

   Nei, så koselig, Ida! Tusen takk for så fine ord 😀 <3

 119. Ble kjempefint 🙂 Lurte forresten på hva du kaller deg på weheartit? Regner med du lagrer mye fin inspirasjon:)

 120. Jamblinne

  Wow! You look so pretty! You always do though :-).

  And your daughter is the cutest and she always looks so happy in your photos. Well done, mama!

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie <3

 121. Hihi, her er det omvendt..jeg drikker sikkert for mye vann 😀 Men tips er å alltid ha meg seg en flaske vann! Når du sitter ved kontoret, i vesken, på nattbordet…Å hvis du er trøtt og vil ha kaffe så bytt det ut noen ganger med vann 🙂 Vann er jo den beste tørstedrikken som gjør deg mer opplagt!

  1. Caroline

   Jeg vil vel si at kaffe gjør meg mer opplagt enn vann 😉

 122. Hvor kommer t-skjorten din fra? Den var utrolig fin!

 123. savner ditt blonde hår!

 124. wooow, Du ble kjempe fin på håret !! 😀
  Hvordan gjorde han det, brukte han syl eller rettetang for å få de fine krøllene? 🙂

  1. Caroline

   Krølltang 🙂 Tuuusen takk 😀

 125. Hei!
  Hvor er toppen fra? Er den med stener på eller er det et smykke? Kjempefin! 🙂

  1. Caroline

   Den er fra bikbok, er litt gammel, kjøpte den da jeg var gravid, så fra 2013 :/

   1. Caroline

    Det er forresten stener / perler på den 🙂

 126. wonderful photos! the hair looks so real

  https://www.aboutacloset.com/

  1. Caroline

   It is real 😀 😀

 127. You’ve got beautiful hair (and you are very pretty woman) but now you look +5 years older then for exemple in this time: https://carolinebergeriksen.no/2014/03/28/god-helg-5/. You looked so fresh in short blond hair 🙂

 128. Neliane

  Beklager men det ser ut som du har parykk. MIN mening. Det ser tungt og lite nett ut. Du ser rett og slett litt «tantete» ut. Klarer ikke forklare helt. Synes du er så mye finere med mindre og kortere hår. Da er du veldig flott og ser både nett, men likevel sterk og sporty ut.

  Fineste bildet jeg har sett av deg er det som ble tatt hos frisøren da du tok ut alt engang. Håret var blondt/honning tror jeg? Du så litt rampete ut og veldig søt med bare ditt eget hår som forøvrig er helt flott :-))

  Men igjen, MIN mening. 🙂

 129. Caroline

  Du kan bruke waterminder appen 🙂 Skjønner ikke at du klarer å la være å drikke mye vann jeg, haha! Avhengig av å ha en vannflaske i nærheten hele tiden. Spessielt viktig om du drikker mye kaffe, da det er vanndrivende..

  1. Caroline

   Kaffe er ikke vanndrivende 😉

   1. Koffein er vanndrivende jo, det er en kjent sak.

    https://sml.snl.no/koffein

    For noen år siden så jobbet meg med alvorlige syke pasienter, og det ble ført drikke og diurese-måling. Kaffe skulle faktisk ikke skrives inn på drikkelisten pga den vanndrivende effekten.

    Merker selv også at jeg må tisse hyppigere etter noen kopper kaffe..

   2. Lars-Kristian

    Koffein er vanndrivende, ja, om dosene er store nok. Men kaffe er mer enn koffein, blant annet vann 🙂 At du må tisse hyppigere betyr ikke at det er et netto tap av væske, da du også tilfører væske.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19774754

    «The most ecologically valid of the published studies offers no support for the suggestion that consumption of caffeine-containing beverages as part of a normal lifestyle leads to fluid loss in excess of the volume ingested or is associated with poor hydration status. Therefore, there would appear to be no clear basis for refraining from caffeine containing drinks in situations where fluid balance might be compromised.»

    Fra Up to Date: «Diuretic effect — Caffeine and related methylxanthine compounds in higher doses may have a diuretic action. One literature review suggested that acute ingestion of caffeine in doses of at least 250 to 300 mg, equivalent to amounts found in two to three cups of coffee or five to eight cups of tea, results in short-term stimulation of urine output in individuals deprived of caffeine for a period of days or weeks [43]. A tolerance to the diuretic effect develops and diureses is diminished in those who regularly consume tea or coffee. Doses of caffeine equivalent to amounts found in standard servings of tea, coffee, and carbonated soft drinks appear to have little diuretic action.»

 130. Du er finest med mørk bunn og litt lysere lengder, og litt kortere hår 🙂 Men du er vakker uansett 🙂

 131. Marte Lise Furuberg

  hvor er toppen fra?

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 132. Michelle

  Nydelig hårfarge, den kledde deg skikkelig! Vurdere selv å gå over til brunette.. har ikke vært det på 5 år.. Føler det hadde vært deilig med en forandring 😀

 133. Så flott håret ditt ble!!! Vet du hvor mye det koster å sette på?

 134. Nydelig farge, den kledde deg virkelig! Jeg lurer på om du sjekker på forhånd om hårfargene/produktene salongene bruker er testet på dyr, eller ikke? Jeg prøver selv å unngå å bruke produkter som er dyretestet, men synes akkurat dette med å gå til frisøren er vanskelig da jeg har møtt mange frisører som ikke vet om produktene de har er testet på dyr.. Takknemlig for svar! 🙂

 135. Jeg pleier å fylle en flaske med ca. 1/4 vann før jeg legger den i fryseren over natten 🙂 Deretter fyller jeg den opp morgenen etter, og tar den med på skolen/jobben. På den måten holder den seg kald hele dagen, og det er veldig fristende å drikke av den. Det var det som reddet meg på skolen med å få i meg den væsken jeg trengte når jeg i tillegg hadde trening på ettermiddagen. Det kalde vannet gjorde også at jeg våknet litt, noe som var perfekt hvis jeg plutselig ble litt sliten i hodet av alle skoleoppgavene. Etter hvert tok jeg med meg større og større flasker :p Til slutt hadde jeg med 1,5-2 L flasker som jeg slukte i løpet av en dag. Haha :p

 136. Så fin du ble på håret! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *