tilbake på skolebenken

annonse

ptførste

Det stemmer! Jeg har så vidt nevnt for dere at jeg har blitt student igjen, og jeg tenkte at jeg gjerne vil fortelle dere hva jeg studerer for tiden. Om jeg nevner at det er noe jeg virkelig brenner for, noe jeg er lidenskapelig opptatt av, noe jeg driver med flere ganger i uken og noe som virkelig driver meg – klarer dere å gjette det da? Jeg skal bli personlig trener! Grunnene er flere, men først og fremst er det fordi jeg virkelig interesserer meg for trening og fordi jeg ønsker å gi bloggen enda mer dybde og riktig kunnskap når det kommer til denne biten. Jeg vil gi dere tips til øvelser, lage videoer og ikke minst, hjelpe andre å finne treningsglede – og på helt korrekt måte! Så det å endelig ha startet på denne utdannelsen er utrolig spennende, men også litt skummelt. Det å allerede ha altfor mye å gjøre og samtidig være mamma og student kan nok bli en veldig stor utfordring, men jeg er fast bestemt på at jeg skal klare dette. Jeg får ta utdannelsen over 1 år på grunn av jobbsituasjonen min og mengde arbeid, dette studiet krever veldig mye på kort tid, så jeg har grundig arbeid og mye lesing foran meg. 

pt2lese

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har valgt å studere hos Active Education, og utdannelsen jeg tar er nettbasert med praktiske undervisningssamlinger i Oslo. For meg er dette den beste løsningen, da jeg kun har kveldene til disposisjon, helst etter at Nelia har lagt seg. Å studere på nett betyr at jeg følger med på forelesninger på nett og studerer på egenhånd, leverer oppgaver og diskuterer enkelte temaer eller spørsmål jeg måtte ha, med medelever på skolens nettforum. 

Active Education er en av Skandinavias ledende skoler innen trening og ernæring, og de er kjent for svært seriøse studier av høy kvalitet, noe som var viktig for meg når jeg skulle velge utdanning. Personlig trener-studiet gir deg all teoretisk og praktisk undervisning av relevans for grunnutdanningen som fitnessinstruktør og personlig trener, og du får internasjonale sertifiseringer gjennom European Health and Fitness Association du kan bruke i mange land. Anatomi, fysiologi og biomekanikk danner basen for studiet, og treningslære gir deg kunnskap og ferdigheter innen et bredt utvalg av treningsformer, både i teori og praksis.Vi går også gjennom kundebehandling, treningsplanlegging, salg, coaching, PT-rollen, med mye mer. 

pt1lese

Studiet er ikke bare for deg som skal vil bli personlig trener, men også veldig relevant for deg som vil lære mer om trening og kosthold for egen del. På dette studiet lærer du ting som gjør at du garantert får bedre treningssresultater selv, og får mer utbytte av tiden du legger ned i treningen. Du når lettere dine treningsmål og utnytter ditt potensiale mye bedre – og det er vel alltid spennende? 

I løpet av studietiden er det 2 samlinger som gjennomføres ulike steder i landet, jeg skal delta på disse i Oslo, men avhengig av hvor du bor i landet kan du velge mellom Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Tromsø. På disse samlingene er det omfattende teknikktrening og instruksjon innen mange treningsformer som styrketrening, utholdenhetstrening, basistrening, slyngetrening, kettlebell, bevegelighetstrening, koordinasjonstrening og en hel rekke alternative treningsformer. Instruktører og trenerne er blant de beste innen sine fagfelt, og vi får tett oppfølging og personlig veiledning for å utvikle oss best mulig ferdighetsmessig og i rollen som PT. Fy søren, jeg gleder meg! 

pt3detaljer

___________________________________________________________________________________________________________

Når det gjelder oppstart, kan du velge mellom å starte i høstsemesteret som er fra august og frem til jul, eller du kan starte i vårsemesteret som er fra januar til mai / juni. Vårens kull er allerede fulltegnet, men du kan fortsatt få en plass blant høstens kull! Les mer om studiet HER dersom du tror at dette kan være noe for deg 🙂 

134 kommentarer

 1. Dette hørtes sykt spennende ut☺ Kanskje dette er en plass å studere på til å bli utdannet ernæringsfysiolog. Jeg bare lurte på om du har råd til oss fattige studenter når det gjelder hjemmetrening uten særlig utgifter? Har veldig lyst til å få strammere lår og sterkere mage☺

  1. Caroline

   For å bli ernæringsfysiolog må du gå på Universitetet, men de har studier innen ernæring 🙂

  2. Last ned appen «sworkit»:) koster ingenting og jeg digger den:):):)

 2. Karoline

  så utrolig spennende!
  Anbefaler deg virkelig å kjøpe boken «strength training anatomy». Brukte denne selv da jeg studerte PT gjennom Active Education! Den boka er virkelig gull syntes jeg 🙂

  Masse lykke til!

  1. Caroline

   Den stod ikke på pensumlista, så den har jeg ikke :O Men etter hvert tror jeg pensum på engelsk kan være fint som tilleggslitteratur 🙂

   Takk for tips, og tusen takk 🙂

   1. Kristine

    Jeg brukte også denne boken under min PT-utdanning gjennom AE, veldig nyttig når det kommer til læren om muskler, både mtp. latinske navn, og hvilke muskler som jobber i forskjellige øvelser 🙂

   2. Den boka som Karoline nevner over BØR være på pensumlista de! Den viser alle styrkeøvelser og anatomien rundt den. Gull verdt når det kommer til å lære seg anatomien rundt de ulike styrkeøvelsene. Den boka er et super verktøy, spesielt i forhold til eksamen! Hadde gått til innkjøp av den. Veldig rart de ikke har en SÅ viktig bok på pensumlista. Men veldig bra de har den blå styrketrening boka der. Den er super.

 3. Selvfølgelig skal du bli personlig trener… Det er jo så moderne for tiden. Er jo bare et lite kurs – så er man visst personlig trener og kan alt! Patetisk.

  1. Caroline

   Jeg regner på ingen måte med å «kunne alt» når jeg er ferdig 🙂 Men mest sansynlig kan jeg mer enn hva jeg kan i dag 🙂

  2. İda ro deg ned 🙂

  3. At det var!!!??? Greit nok at du ikke har sansen, men et øøørlite tips er vel å sette seg inn i en sak før man uttaler seg. Du har åpenbart ingen peiling på hva du snakker om, og å framstå som en sutrete liten unge på nettet – dét er patetisk, det.

  4. Herregud IDA!!! Det er jo DU som er patetisk … Hvorfor lar du ikke bare være og skrive noe ????

   1. Noen vil alltid være ute etter å provosere. Et lite tips til dere som biter på hver eneste gang og skriver side opp og ned med mot kommentarer som gjerne er verre enn den provoserende kommentaren i utgangspunktet: Overse det! Når dere biter på, så får nettrollene akkurat det de vil. Biter dere ikke på, så slipper dere å bruke energi på slike talentløse mennesker.

  5. Min stedatter ville begynne å studere for å bli personlig trener. Å vil du virkelig bli en god trener så er det ille bare ett lite kurs og vips er du ferdig med jobb og alt

   1. Kristine

    Har selv denne utdanningen fra AE, og ja, det er kanskje et lite kurs, og man kan absolutt ikke alt når man er ferdig, men det skal sies at det er GOD kvalitet på forelesningene og samlingene. Hvis du går ut fra skolen og får deg en jobb, får du mest sansynlig ikke beholde den jobben lenge hvis du ikke har fått med deg noe fra «det lille kurset». Handler om motivasjon!

  6. Apropos patetisk: Hva vil du egentlig med grumsete kommentarer som dette? Og hva vet du om hva som kreves for å bli PT? Etterspørselen er i hvert fall stor her til lands, så det er bra at noen vil ta denne utdanningen. Selv benytter jeg meg av PT, og har stor respekt for kunnskapen min PT har, den har jeg hatt stor nytte av! Og hadde Caroline og jeg bodd i samme by hadde jeg ikke takket nei til en time med henne:-)

  7. cookiegirl

   Faktisk tilbyr Norges Idrettshøyskole PT kurs som går over 12 uker også.

  8. Jeg syns du er tøff som starter studiene i voksen alder, og skjønner bakgrunnen for at du ønsker å studere dette studiet. Jeg har også gjennomført det, men kan på ingen måter påstå jeg opparbeidet meg en betydelig kompetanse innen helse og livsstil/kosthold. Jeg tok det over 3 med, og syns det er skremmende hvordan enkelte PT er uttaler seg om helse, sykdom og livsstil, da dette er langt utenfor deres kompetanseområde. PT er jo ingen beskyttet yrkesgruppe og ikke autorisert helsepersjonell. Ble veldig skeptisk til egen kompetanse etter PT-utdanningen innen helse, livsstilsendring og rådgivning etter å ha studert sykepleie i ettertid. Men jeg tror du, Caroline, er bevist på begrensninger og som du sier så er jo målet å opparbeide seg mer kunnskap og dybde enn hva du har i dag ☺️ Lykke til!

   1. Caroline

    Helse og livsstil/kosthold er jo ganske diffuse emner da. Det kan jo i realiteten være hva som helst, og krever nok langt mer enn 30 studiepoeng 🙂 Lars-Kristian bruker jo 180 poeng bare på kosthold 🙂

   2. Katrine

    180 studiepoeng er et 3-årig bachelorstudium. Kosthold er et eget emne under det studiet han tar?

   3. Caroline

    Han tar en Bachelor i Ernæringsfysiologi 🙂

  9. Er snart ferdig med femårig utdannelse, og jeg kan ærlig innrømme at det føles som jeg ikke kan noenting! Personlig trener utdannelse er som alle andre utdannelser Man får masse teori og grunnkunnskap, men veien frem til en god personlig trener blir til mens man jobber som PT. Samme gjelder for alle andre yrkesgrupper.

   Persolige trenere er noe det kommer til å trengtes maange av i årene fremover, så stå på Caroline! Du og Lasse kan jo nesten starte treningsleirer sammen snart, du med PT-sertifisering og egen treningserfaring og han med ernæring og toppidrettserfaring – jeg hadde lett meldt meg på!

   1. Caroline

    Dunning-Krüger effekten 😉

 4. Så spennende! Passer jo faktisk perfekt for deg:)

 5. Så spennende! Nok en god grunn til å følge deg i fremtiden

 6. Så utrolig morsomt! Jeg tror virkelig det er et studie som kommer til å passe deg veldig bra! Jeg gleder meg masse til flere flotte treningsinnlegg fra deg! Du skriver så mye bra, og er til så stor inspirasjon 🙂 Tusen takk for all treningsmotivasjon du gir. Stå på Caroline 🙂

 7. Cathrine

  Hva med en litt varm sjokoladebrun-farge i morgen? Og spør Nikola kan bruke en permanentfarge, slik at du dekker de lyse partiene litt bedre, for håret ditt kan se litt transparant ut. Misforstå meg rett, det er kun i beste mening 🙂

  1. Nei nei nei. Vi anbefaler ikke permanent farge så lenge man ikke er grå. Det skal se naturlig ut. Og fra naturen så har et hår mange farger.

 8. Så utrolig spennende! Jeg tror nok at dette virkelig er noe som passer deg og du kommer til å lykkes så til de grader. Folk kommer til å stå i kø når du er ferdig utdannet, haha!

  Masse lykke til, dette klarer du!

  STOR klem <3

 9. Hei ! Jeg elsker bloggen din og leser den ofte , men en ting som har irritert meg en stund er at du ikke skriver stor bokstav på overskriftene dine ! Haha!
  <3lig hilsen

 10. Hei:) Gratulerer så mye.Får du utdannelsen sponset ?

 11. Så gøy! Glad på dine vegne! 🙂

  Nå ser jeg familiebedriften du nevnte foran meg, ja! Ser jo at dere utfyller hverandre, og velger utdannelser som passer som hånd i hanske med tanke på fremtiden! 😀

  Lykke til! 😀

 12. Det kommer passa dig perfekt!

  1. Caroline

   Det håper jeg også 🙂

 13. ÅÅ, PT tror jeg virkelig kan passe deg, så gøy!! Masse lykke til 🙂 Gleder meg sånn til bloggen blir enda mer treningsinspirerende og håper du fortsetter å kombinere det med masse fint treningstøy og sunn mat 😀

 14. Så spennende! Gratulerer så mye, tipper det passer midt i blinken for flinke deg 🙂

  1. Caroline

   Håper det 🙂

 15. Til en listeoholiker fra en av samme sort 🙂 Hvor er to do listen fra? MÅ ha den. Gratulerer som student forresten, det blir bra 🙂

  1. Caroline

   Fant den på Etsy 🙂

 16. Så spennende! Gleder meg til å følge med 🙂

 17. Hørtes skikkelig spennende ut!
  Blir gøy å følge med 😉

  Lykke til! U Go Girl!

  Klem Vibbedille 🙂

 18. Fy søren, så gøy! Lykke til, og kos deg med studering 🙂 På buyhelse.no er du avbildet på en stor ball som de selger, samarbeider du med den nettsiden? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Og takk for at du sa fra 🙂 Jobbet med de for en del år siden, men ikke nå lenger.

 19. Så spennende! Gleder meg til treningsvideoer når du er utdannet. Lykke til 🙂

 20. oi, så spennende og ja dette er så deg! Det kommer til å gå veldig bra 🙂 Lykke til 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Aah, den tjukke Treningslæreboka gir meg nesten grøssinger bare av å bli sett på. Hadde dette faget på videregående og det er så utrolig tungt, men jeg er også så ekstremt takknemlig for å ha hatt det, da du lærer så elstremt mye at det er skummelt. Du sitter igjen med så uterolig mye kunnskap, nesten som det er litt for mye. Et veldig tungt fag, men samtidig helt fantastisk når du forstår det! Håper du koser deg med studiet, alle idrettsrelaterte studier virker så utrolig gøy!

 22. Kjempe stilig at du er tilbake på skolebenken, det er aldri for sent:-)
  Masse lykke til, Caroline!

  1. Caroline

   Nei, det er det absolutt ikke 🙂 Men kjenner jeg er litt rusten 😀

 23. Åh, så spennende!! Du og Lars-Kristian må jo bare starte opp et helsesenter hvor dere har PT timer, kostholdsveiledning osv.. Jeg tror i hvert fall det hadde blitt en brak suksess! 😀

 24. Gratulerer, så spennende for deg!:) Moro å ta nye sjanser, starte nye kapitler i livet!! Well done!:)
  Haha, må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig da du sa du skulle begynne å studere, og siden du er selveste girlygirl-dronningen vokste forventningene og til slutt hadde jeg klarte å innbille meg at du skulle begynne på «glitter-og glamour-universitetet» eller en tilsvarende fantasiskole:D:D

  Men personlig trener er vel mer nærliggende, for ikke å si, mer sannsynlig(haha)for deg som er så treningsglad;):)Moro for deg altså, stå på!:):)

  1. Caroline

   Haha 😀

 25. Gratulerer, dette høres ordentlig moro og spennende ut! 😀
  Jeg lurte på en ting: kan du lage et slags samleinnlegg med linker til innlegg hvor du har tipset om ulike treningsøvelser osv? Jeg ser jo at du har en egen kategori for trening, men det er 320 innlegg som jo består av litt av hvert rundt trening osv. Hvis det kanskje blir litt rart eller dumt med et sånt samleinnlegg hadde jeg satt stoor pris på om du i hvert fall kunne ha lenket til et par innlegg som svar til denne kommentaren!
  Klem!

 26. Jeg tokk hele vg3 som nettstudent. Og folk sa det var så vanskelig og sånt. Men jeg komme meg i mellom det og jeg har dysleksi også. Det er bare og ha veldig disiplin og sette seg mål plan som du pleier i forhold til trening. Så kommer du nokk i mellom det innen et år 😉 tokk vg3 på to år. Men nå var jo det 8 fag eller noe.

 27. Spennende!! Masse lykke til! 😀

 28. Anette S.

  Så tøft og sporty gjort av deg:-) «Du e goe» som jeg ville sagt;-)

 29. Så gøy at du skal studere dette! Tror det er midt i blinken for ei så treningsglad og sporty dame som deg. Jeg har selv gått ernæring og kostholdsveiledning hos Active Education, og til høsten skal jeg fortsette med PT1 nettbasert – slik som deg. Masse lykke til, dette nailer du! 🙂

 30. Hvor har du kjøpt den flotte «To do»-boka di? 🙂 Ønsker meg sånn <3

  1. Caroline

   Etsy 🙂

 31. Så gøy! Selv går jeg siste året på VGS ved idrettslinja. Faget treningslære er utrolig interessant, og bøkene er jo så oversiktlige og gode å lese i! Har også store planer om å bli PT etterhvert. Blir gøy å følge med på deg fremmover. Heier på deg!

 32. Så spennende! Masse lykke til med studiet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 33. Så spennende! Kunne du ha laget et innlegg som handler om mat før og etter trening? Jeg sliter med å finne den perfekte balanse når det gjelder akkurat dette! Digger bloggen din, stå på og lykke til! 🙂

 34. Du blir PT og mannen din blir ernæringsfysiolog, dette blir jo rene dreamteam 😉

  1. Caroline

   Vi utfyller hverandre hvert fall 🙂

 35. Syntes det var interessant å lese helt til jeg så det var en annonse…Jippi.

  1. Enig med deg Nina! Kjempebra at du skal studere igjen i tillegg til alt annet, men må alt være annonse og sponset?

   1. Enig!
    Förstår att mycket annat kan vara reklam här på bloggen, men för mig blir det fel när du gör reklam för din utbildning. Betalda bloggare ger inte direkt PT-utbildningen bättre rykte.

  2. Ingvild

   Ja, men likevel spennede å bli personlig trener da, men syns prisen på 44.000 er ganske mye å betale. Kanskje det er det som er vanlig pris for slike kurs? Du har vel kanskje fått det sponset, Caroline? Om man er interessert i å bli personlig trener er det muligens verdt det, men tror det må bli for det særlig interesserte med den prisen. Men vi får glede oss til gode treningsinnlegg fremover 🙂

   1. Ja, det er den normale prisen. Du vil vel ikke ha en PT som er halvveis intressert i det hun/han driver med?

  3. Katrine

   Vet du hva, Nina? Jeg tenkte akkurat det samme! Jeg ble superglad da jeg så hvilket studie Caroline hadde valgt, men fikk en mistanke om sponsing mens jeg leste, og scrollet opp igjen. Jeg ble litt lei meg. Ikke vet jeg helt hvorfor, men jeg sitter med en dårlig følelse. Men uansett ønsker jeg alle PT-studenter lykke til! Et artig fag med mange muligheter:)

   1. Caroline

    Ser ikke helt hvorfor det skal ha noe å si? Du kan følge lenken å lese om kvaliteten på studiestedet.

   2. Har selv studert ernæring og PT gjennom active education, det er et dyrt studie – men når man ser på kvaliteten på studiet er det ikke så ille som man skulle tro 😉 Alle PT-utdanningene du kan ta i dag, har en høy pris. Sånn er det bare. Du kommer til å klare deg supert Caroline! Var selv litt rusten, men man jobber mye praktisk og da går ting litt lettere. Masse lykke til 😉

   3. Caroline

    Tusen takk, Marie 🙂

  4. AndrineK

   Hva har egentlig det å si? Hvis du synes det var interessant det du leste, burde det jo ikke spille noen rolle at det er en annonse? Da blir det jo bare en interessant annonse, og ikke plutselig uinteressant FORDI det er en annonse!?… Eller?

 36. Henny88

  Oi, så gøy! Stå på. Det kommer til å bli hardt til tider med familie, studier og jobb men hvem skal klare det hvis ikke du med din stå på vilje. Masse lykke til! 🙂

 37. Oi, skal du lese fire hele bøker ++, på et år? Får håpe at det går bedre en det gikk med Jo Nesbø!

  1. Caroline

   Det er ikke alt i bøkene som er pensum 🙂

  2. Det er faktisk ikke så uvanlig. På de fleste studium på høyere utdaning så har man gjerne alt fra 3-5 bøker som pensum per semester, altså halvår. I tillegg til anbefalt tilleggslitteratur som kommer utenom. Likevel er ikke nødvendigvis slik at absolutt alt er pensum i hver bok og noe er alltid mer viktig enn resten.

 38. Gled deg til anatomi og fysiologi! Har nettopp hatt det på sykepleien og det er SÅ spennende 😀 lykke til med studiene!

 39. Kan du vise opp hva du kjøpte på Lindex til deg selv? 🙂

 40. Ingvild

  Å, så spennende!
  Du hadde et innlegg for litt siden om hva vi lesere kunne tenke oss på siden, og nå skriver du(slik jeg forstod det) at du kanskje skulle lage video hvor du viser øvelser? En ting jeg veldig gjerne kunne tenke meg, og som jeg har bruk for, er treningsvideoer hvor man trener «med» den på filmen. Eksempler på dette er yoga-videoer på youtube og «tren nå» med puls på nrk. Hadde vært kjempebra om du laget en video for eksempel med styrkeøvelser hvor vi kunne gjort øvelser sammen, ikke bare vist. Gjerne noe på 15-20 min. Vet det er mye å spørre om, men det hadde vært en fin måte å få oss lesere igang, og ikke bare inspirere. Takk for en fin blogg forresten 🙂

 41. Så spennende!

  Jeg er like løpeglad som deg, og det er faktisk jeg som er den blonde jenta som er avbildet i boka «Personlig trener» som er en del av ditt pensumet ditt. Det var veldig gøy å være med på seansen, da jeg lærte utrolig mye av den dyktige PTen som veiledet meg 🙂 Jeg hadde en tendens til å kjøre for mange harde løpeøkter i uka, og det resulterte i null progresjon. I etterkant har jeg kjørt to rolige langkjøringer i uka (da snakker vi så rolig som 9-10 km/t), en hard kortintervalløkt og en hard økt med lengre intervaller, og det har ført til at persen på mila er forbedret med nesten 8 minutter!! Anbefalning til deg som ønsker ny pers på mila.

  Ha en fin dag videre, og lykke til med både studie og løpingen 🙂

 42. Selvfølgelig skulle det være slik at du tjener på å studere:) Reklame her også. Jeg kan i hvertfall ikke la være å tenke at det er derfor du bestemte deg for å studere (som hovedårsak) for å ha samarbeidspartnere, og ikke fordi du brenner sånn for å være personlig trener

  1. Caroline

   Jeg planla å ta PT-utdanning allerede for to år siden, men så ble jeg gravid med Nelia 🙂 Når Active Education nå ønsket seg et samarbeid, så var det ikke noe vanskelig valg, men planen var å starte til høsten.

   1. Så klart, vissa betalar och vissa får det betalt för att det företaget tjänar pengar på att det är flera som ska utbilda sig 🙂

   2. Men allikevel virker det som om du gjør det kun for egen del og pengenes sin da:) ikke fordi du vil være personlig trener:) Du tjener jo ganske godt her på bloggen, til og med når du skal studere:) Så hva er greie med å kalles personlig trener når du egentlig ikke skal være det sånn på ordentlig?:)
    Virker useriøst:)

   3. Caroline

    Jeg gjør det fordi jeg vil formidle trening her på bloggen med større kunnskap 🙂 I mine øyne er det det totalt motsatte av useriøst. Det viser vel heller at jeg ønsker å øke kvaliteten på bloggen, slik at dere som leser den skal kunne sitte igjen med mer.

  2. Tviler på at Caroline orker å ta et studie med all jobben det medfører, bare fordi hun får det gratis(?). Man må jo ha lyst til det for å orke å gjøre det, vel? Caroline har jo allerede en ganske travel hverdag med all jobben hun gjør med bloggen, i tillegg til familie.

   1. Caroline

    Godt poeng 🙂 Jeg tar det fordi jeg ønsker, for egentlig så har jeg ikke tid :O Går jo glipp av de koselige kveldene foran TV med Lars-Kristian 🙁 Men samtidig får han studert mer også.

 43. Skal du jobbe som PT eller tar du bare utdanningen i førsteomgang?

  1. Caroline

   I første omgang skal jeg ta utdanningen og bruke kunnskapen på bloggen 🙂

 44. Nazarena

  Så gøy og ikke minst støft gjort av deg å studere igjen! Dette klarer du med glans:)
  Jeg bare lurer på en ting angående trening.Jeg sliter litt med å komme meg på treningssenter, og lurer på om hjemmetrening kan virke like effektivt som å trene på et senter?

  1. Caroline

   Hjemmetrening kan absolutt være like effektivt 🙂 Det kan til og med være mer effektivt 🙂

 45. Kristin

  Utdannet meg som personlig trener i fjor hos Active Education. Masse flinke folk: Alexander Aalerud, Hallvar Waage osv… Gled deg! Du treffer sikkert mine gamle lærere, hvis du tar det praktiske i Oslo 🙂

 46. Får du alt dette sponset og ferdig betalt, eller betaler du selv?

 47. Victoria Madeleine

  Selvfølgelig skal du bli personlig trener! Magisk, spørs om ikke jeg blir en kunde av deg når du er ferdig utdannet hehe. Masse lykke til, moro med studier! (Hilsen ei som lurer på å bli klinisk ernæringsfysiolog 🙂 )

 48. Hei

  Så kult at du tar det studiet. Må jo passe deg perfekt.

  Skal du ta det med studiepoeng? Jeg vet at Ae tilbyr studier med studiepoeng. Er ikke det smart å ta?

  1. Caroline

   Tar det med studiepoeng 🙂

 49. Åå så gøy! Du er bare herlig altså!
  Brillene dine var så fine! Hvor er de fra? Hvilken modell og merke?:)

  1. Caroline

   Bruuns Bazar 🙂

 50. Åh grattis!! Passar dig perfekt! Kontakta mig nar du ar klar, intresserad i PT timmar+ upplagg:)
  Susan

  1. Caroline

   Avtale 😉

 51. Ser at innlegget er merket med annonse,
  er det da studieavgiften på kr 44.900,- pg bøkene du har fått sponset eller?

 52. Du kommer til å passe kjempebra i rollen som PT, og heldige er de som etter hvert får booke deg! Gleder meg til å få nytte av det via bloggen:-) Lykke til med studiene!

 53. Neimen så stilig at du ønsker å ta PT – utdannelsen! Jeg er glad på dine vegne, og gleder meg til å lese mange inspirerende og motiverende treningsinnlegg her på bloggen 🙂 Vet det er flere som har under PT utdannelsen tatt å hatt et slags kurs eller å hjelpe med treningsplan osv «over nettet» mens de har holdt på med utdannelsen for en rimiligere penge. Er det noe du kunne vært interessert i?
  Du er en så stor inspirasjon, så hadde vært såå gøy om du hadde hatt noe sånnt. Men forstår jo selvfølgelig dersom det blir for mye og for travelt, da du sikkert har mye annet på gang også.. :/

  Uansett, masse lykke til med utdannelsen 😀 Jeg gleder meg til å følge mer med her!

 54. Ble nettopp ferdig med Active Education selv. Fungerte fint ved siden av mastergrad og jobb. Du kommer til å kose deg 🙂

 55. Så gøy!! 🙂 Dette er nok midt i blinken for deg!! 🙂 Tenker du blir en god PT som inspirerer slik du gjør på bloggen!! 🙂 Gleder meg til enda flere treningstips her fremover!! 🙂

 56. Hei! Så gøy 🙂 Hvor er brillene dine ifra??

  1. Caroline

   De er fra Bruuns Bazar 🙂

 57. Grattis med oppstart på studie 🙂 PT kommer til å passe deg bra! Det blir helt sikkert en spennende fag, spesielt siden du er så interessert i trening òg! Moro 🙂 Men kan jeg spørre hvor brillene dine er fra? Utrolig fin fasong!! Sånne vil jeg og ha!! Ha en fin dag 🙂 🙂

  1. Caroline

   Ja, det håper jeg også 🙂

   De er fra Bruuns Bazar 🙂

   1. Anna B

    Takk for info 🙂 Er det den modellen som heter «Savvy» ?

   2. Caroline

    Jeg aner faktisk ikke :O Men du kan se bedre bilder av dem her: https://carolinebergeriksen.no/2013/10/29/bruuns-bazaar/ 🙂

 58. Din blogg är väldigt intressant och gillar att följa dig. Själv studerar jag till lärare och utbildningen är på 4 år. Det verkar vara inne att bloggarna som tränar och tar hand om sin hälsa, ska dessa bloggarna läsa något inom hälsa då det är oftast personal trainer, att betala för utbildningen och bara att köra på oftast klarar alla av utbildningen, själv är jag PT och det är inte övertalat bra jobb som folk tror.

  Vill bara påminna att många som läser på universitet med väldigt tuffa studier, bloggar har ett eller flera barn samt tränar och tar hand om sin hälsa. Tycker absolut att det är bra att studera, men tycker ni bloggare ska komma ihåg att det finns flera här ute som pluggar, sköter om ett fint hem samt tränar och tar hand om sin hälsa.

  Vill bara påminna folk att det låter mer häftigt än vad det är, många sätter sig i skolbänken efter några år som PT eftersom man tjänar inte så jätte bra.. Om du inte arbetar hela tiden och driver ett eget bra drivande företag ex. i Hollywood med alla kändisar. Anna Anka är PT eller grupptränings instruktör ock kunna ha en vältränad kropp, för att hon inte behövde göra något annat än bo i en fin villa Paul Anka..

  Min syster som inte bloggar, har aldrig varit mamma ledig, startat tre företag och fått två barn under tiden samt studerat. Idag är hon ingen bloggare lever ett lyxliv och tränar. Sköter om allt själv med barn, hem och företagandet. Det kallas jag Power Women utan att behöva bevisa hur duktig man är på något.

  Bloggar är bra, men människor får inte tro att deras liv med alla kläder de bär, tack vare massa företag som de samarbetar med. Kläder som görs med barnarbete och billigt. Fina inrednings prylar som även oftast hos stora bloggarna är från samarbetsföretag. Höjer flaggan högt för människor som åstadkommer saker själva med utbildning och gör karriär pga av sitt hårda slit på skolbänken.

  Komma ihåg att njuta av sitt eget liv! Ofta är bloggare tillsammans med fotboll, hockeyproffs osv och kan bara träna och bli fotade dag in och dag ut.

  Caroline inget personligt mot dig, men vill bara påminna folk att det finns människor som lever ett liv med hårdare studier än PT studier och tar hand om barn.

  /// Kram, Caroline din blogg är jätte bra och lycka till med studier !!

 59. Smart valg! Tror dette er noe som passer deg utmerket, pluss at det sikkert er lurt å ha noe å falle tilbake på dersom det ikke er naturlig å fortsette med bloggen. Kombinasjonen journalist/PT er sikkert heller ikke så dum.

  Lykke til, dette klarer du kjempefint! 🙂

 60. Amalie Lindsholm

  heii!:)
  Jeg går idrettsfag og så at du hadde treningslære 1 boken på det ene bildet! Så jeg tenkte bare å si ifra at det er bare å sende en Mail om du har lyst på maaange sider med notater fra det faget som jeg har lagret i de timene:)
  -Amalie

 61. Til og med dette er sponset….. Blir faktisk litt oppgitt jeg! Hadde du giddet studere hvis det ikke ble tilbudt deg, eller har du bedt dem sponse? Jeg ønsker å utvide min kompetanse, men jobben sponser ikke, og jeg har ikke råd. Debatt folkens!!!

  1. Caroline

   JEg hadde tenkt å studere til PT for to år siden, men så ble jeg gravid 🙂 Planen var å ta det til høsten, men når når AE dukket opp så valgte vi å begynne nå. Jeg leste mye om de, og syntes deres opplegg virket veldig bra, og passet til meg og min livssituasjon.

   1. Hvorfor kunne du ikke studere mens du var gravid

   2. En PT-utdannelse innebærer mye fysisk undervisning også og det er ikke nødvendigvis alt som passer mens en er gravid. For øvrig, kanskje hun hadde nok å gjøre ettersom hun var gravid. Planer har en tendens til å endre seg da.

 62. Så morsomt med PT-utdanning! Lykke til!

 63. Gratulerer som student! Dette fikser du 🙂
  Det skrivebordet ditt var helt nydelig, hvor har du kjøpt det? 🙂

 64. Hei! Du leser kanskje ikke kommentarer på innleggene som ikke er helt nye, men kan jo prøve allikevel. Kunne du nå som du er student igjen kanskje gi litt tips til studieteknikk etc? Hvordan du får best læring ut av kortest mulig tid, markerer du i bøkene, notatteknikk, etc? 🙂 Dette kommer du til å klare kjempefint forresten, lykke til! 🙂 Klem.

  1. Caroline

   Joda, leser alle som kommer 🙂 Jeg kan notere meg det ned, og se om det blir aktuelt.

   Tusen takk 🙂

 65. Hei, hvor er pulten fra? veldig fin

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 66. Hei. Må bare få si at skrivebordet ditt er til å dø for. Er det lov å spørre hvor du har fått tak i et slikt. Har vært på leting et par år nå. Håper du kan ta deg tid til å svare meg. På forhånd takk 🙂

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 67. Hei Caroline!
  Hvor kan jeg få tak i «To Do List» boken fra? Veldig fin!
  Du er virkelig et forbilde 🙂

  Klem

  1. Caroline

   Etsy 🙂

   Tusen takk, hyggelig at du synes det 🙂

 68. Så artig!
  Masse lykke til med studien! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 69. Hei! 😀

  Jeg har akuratt meldt meg på personlig trener kurs hos active education. Men finner ingen pensumliste på siden deres ? er det noe jeg får send på e-post ? 🙂 Hvilke bøker er det som står på pensumlisten ? : ))

  Lykke til med studiet! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *