new week – new goals

Happy mandag til alle spreke sjeler! Så utrolig fort denne helgen har gått! Det må være fordi jeg har kost meg veldig, det har vært så fint å ha Lars-Kristian tilbake igjen, sene kvelder med røvin, en god film eller bare prat har jeg savnet. Og så har jeg selvfølgelig savnet familielivet, bare oss tre 

IMG_8467

Nå er det mandag, det betyr en ny start – nye muligheter og alt det der! Er du klar? Jeg er nødt til å ta meg sammen på styrkefronten, jeg er flink til å løpe, men styrketreningen blir alltid så som så, og dersom jeg vil ha resultater, er det bare å sette i gang med fokus. Jeg er ferdig med lapskaustrening, som det så fint kalles. Dette gjelder forsåvidt litt på løpefronten også, det er fort gjort å løpe på et behagelig nivå og komme inn i en tåke av helt grei trening, og det er jo ikke et poeng dersom fremgang er stikkordet. Jeg er helt for behagelig trening for å vedlikeholde formen i løpet av uken, alle øktene skal ikke være heseblesende tøffe, men minst 2 økter bør være slik at jeg skulle ønske jeg heller besvimte enn at jeg måtte fullføre. Sånn cirka. Så kan langkjøringene være behagelige, men jeg må peise på når jeg løper intervaller. Jeg vil jo bli kjappere! Så målet er å slå min egen rekord på 1 mil, som jeg ikke har testet på et par år. Tipper jeg  ligger LANGT bak mitt forrige resultat som jo var både før svangerskapet og den lange løpepausen jeg hadde da jeg var med i Skal vi danse. Dette er jo et mål i seg selv, å slå personlige rekorder er den diggeste følelsen ever! For det er jo faktisk her nøkkelen ligger når det gjelder alt: å jobbe med seg selv, ikke sammenligne seg med andre. 

___________________________________________________________________________________________________________

– ukens mål –

treningsplanheltferdig

___________________________________________________________________________________________________________

Det er forresten så mye vanskeligere å presse seg selv alene enn å presse seg selv sammen med andre, så jeg tror jeg er nødt til å delta på flere løpetimer på Elixia. Skal sjekke timeplanen deres senere og prøve å skivse det inn i min timeplan de kommende ukene. 1 gang i uken hadde vært helt topp! 

Vel, jeg får sette i gang – 4×4 it is! Ha en fin mandag 🙂 

88 kommentarer

 1. God mandag! Jeg finner det mye mer effektivt å trene på gruppetimer enn alene. Elsker det! Man blir pushet på en helt annen måte. Hvor er foresten tightsen fra? Ønsker meg en ny og fargerik en 😉

  Stor mandagsklem fra meg <3

 2. Heia

  Et mål i seg selv dersom du ikke har løpt I konkurranser på lenge er å legge lista litt lavere og heller bli positivt overraska. Hva med å heller prøve i første omgang å klare rekorden du hadde før?

  Jeg har selv vært aktiv fridrettsuttøver i mange år og vet at dersom man skal knuse eller slå gamle rekorder krever d mye mye trening. Sier ikke at det ikke er mulig for deg, men for mott vedkommende er det bedre å ha realistiske mål og bli positivt overraska enn omvendt.

  Jeg f. Eks stilte opp på et maraton i 2011 uten å ha trent løping på mange mange år. Jeg løp da 1 mil på 48 minutter, var veldig fornøyd med det ettersom jeg ikke hadde trent noe løping på hvertfall 5 år.

  Nå har jeg begynt å løpe litt igjen og tenker at hvis jeg skal være med på et maraton igjen, løpe en mil vil jeg prøve å se om jeg kan klare d på samme tid.

  De jeg konkurrerte med i 2011 trente løping 5-6 ganger i uka og løp 1 mil på alt fra 40-45 minutter, men de levde jo av d så da blir d jo feil av en å sammenligne seg med slike folk om du skjønner?

  Uansett lykke til med treninga og ha en fin mandag

  1. Caroline

   😀

 3. Hei Caroline 🙂 Er så inspirerende med slike innlegg som dette! Men har et par spørsmål.. Hvilken hastighet kjører du 4×4 på? Og hvor lenge holder du på? 🙂

 4. Hei! Eg kom på noko som eg trur eg ganske genialt på bloggen. Kva med å ha eit eige bilete arkiv? Altså ein eigen plass der alle biletene dine er samla. Det kunne vertfall eg tenkt meg! Så kunne alt vore samla på ein plass der eg kunne funne inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, det var ikke så dumt 🙂

 5. Hei Caroline! Mht til styrke så kan jeg virkelig anbefale treningsguiden til Kayla Itsines! Den gir resultater! Og programmet tar ikke lang tid, 7 min x 4, men så er det også skikkelig tøft. Øvelsene ser ikke så harde ut, men da jeg kom i gang så var det hardt! For det er ingen pauser. Jeg følger Kayla på Instagram og det er virkelig motiverende å se forandringene til jentene som følger programmet. Se mer på http://instagram.com/kayla_itsines/ Guiden hennes finner du på http://www.kaylaitsines.com/ Det hadde vært morsomt å høre dine erfaringer med programmet 🙂

  1. Maria! Lurer på å teste dette programmet selv! Hvor mange uker har du holdt på? Og hvilke guide valgte du? Får man både trening og kosthold i én guide?:) 🙂

  2. Caroline

   Oi, tusen takk for tipset 😀

 6. Hei, så bra start på uken da:-) Hva løp du en mil på da? Jeg har et mål om å løpe 1 mil på sentrumsløpet til høsten. Veldig ålreit med et slikt mål, da må man trene. For jeg vil jo gjøre gjennomføre så godt som mulig

 7. Nathalie

  Så flink du er Caroline 🙂 Jeg hadde PT i vår for å forbedre løpeteknikken min og da fikk jeg høre at jeg har kjørt 45/15 litt feil tidligere. Visstnok skal målet være å ha et tempo som du klarer å holde i minimum 45 min. Hvis du bare klarer 20-30 runder kjører man visst for hardt. Det var visst noe med at 45/15 ikke er pulstrening sammenlignbart med f.eks 4*4 men at det var mer fartstrening. Jeg vet du har stålkontroll når det kommer til løping altså, men tenkte det var verdt å nevne uansett hvis du ikke var klar over det. 🙂

 8. Hi Caroline, sounds fabulous. I too like a long run but was thinking of starting some interval training. What does your 4×4 consist of?

 9. Endelig mandag! Her skal søsteren min og jeg starte med Kayla Itsines sitt program Bikini Body Guide, så er skikkelig spent!
  Ha en fin uke 🙂

 10. hvor er tightsen fra?

 11. Have a great week you too Caroline!
  Kisses

 12. Michelle

  Jeg blir utrolig motivert av deg Croline! Du ser utrolig frisk og sprek ut, for en mage 😀 Håper du får en bra økt og god mandag <3

 13. Elisabeth L

  Du bidrar virkelig til motivasjon, Caroline:-) kjøpte meg nettopp sånn fitnessball her om dagen og gleder meg til å prøve den ut etter dine tips med rumpe og diverse øvelser:-) men lurer på om du tøyer ut etter styrketrening?

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre at jeg motiverer deg 🙂

   Jeg tøyer alltid ut, både etter løping og styrke 🙂

   1. Elisabeth L

    Takk for svar! har lest og hørt mange steder at man ikke skal det, men blir utrolig støl hver gang jeg ikke tøyer ut, så godt å høre at du også gjør det samme:)

 14. En 4×4 bør styres etter pulssoner, da får du mest utbytte 🙂 Ligg på 85-95% av makspuls i dragene, og 70% i pausene, så skal du se du får resultater! Da kan du også med god samvittighet vite at du har brukt riktig belastning, fremfor å synse deg frem. Man skal ikke føle at man svimer av på intervallene, men føle at man kunne klart å løpe 1 min ekstra etter draget er fullført.

  Du har jo PT, så regner vel med han har fortalt deg dette, men jeg følte bare for å skrive det i tilfelle! Man trenger ikke å løpe seg nær besvimelse for å få resultater (skjønner at det bare var billedlig talt fra din side, men det er ikke sikkert alle andre tenker det.)
  Ellers er det supert at du trener for resultater, fremfor lapskaus. 😀 Ønsker deg lykke til med treningen!
  Og kudos for flotte bilder på bloggen, du/dere er rådyktige!

  Hilsen Personlig Trener 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 15. Hvilket program bruker du til å lage ukeplan? 🙂

  1. Caroline

   Picmonkey 🙂

 16. Ikke kritikk, bare nyskjerrig:

  Hvorfor drar du opp tskjorta di på bildet?

  Det er tilsynelatende forde du vil vise frem magen. Hvorfor har du behov for å vise den frem?

  Hvorfor dra opp t skjorta?

  1. Hadde jeg hatt den magen, så hadde jeg også dratt opp tskjorten

   1. Camilla

    Ditto på den! Samma om det var minus 10 og orkan ute- hadde spradet rundt i sportsBH hele dagen! <3

  2. Fordi det er inspirerende for oss andre å se resultater, samt at dette er en blogg om henne og hennes liv –> altså en blogg om hennes achievements. Som en flat og fint trent mage. Det er ikke fordi du lurer, du bare sniker inn kritikk ved å stille dumme spørsmål.

 17. Monday is the best day of the week!!! 🙂
  Love the first picture!! 8) <3 Your abs!!!!!!! <3
  http://www.monasdailystyle.com

 18. elisabeth

  Når du skriver sånn mage og rygg + baksidelår og rumpe osv. hvilken øvelser tar du da? 🙂 har du ett innlegg på det et sted, eller kan du lage et?

  1. Caroline

   Jeg har en god del øvelser som jeg har skrevet om her på bloggen, om du orker kan du jo ta en titt på for eks. disse

   http://carolinebergeriksen.no/2014/11/18/3-favorittovelser-med-ball-rumpe/

   http://carolinebergeriksen.no/2013/02/20/mine-5-favorittovelser-med-treningsball/

   http://carolinebergeriksen.no/2014/05/09/mage-3-favorittovelser-med-baby/

   Jeg har mange flere, men det er bare å søke i søkefeltet mitt for mer 🙂 Kan lage en update snart også!

 19. Hei! Imponert over hvor organisert du er. Jeg fikk mange gode svar fra Lars-Kristian i går angående mat, så nå tenkte jeg å spørre deg om treningsopplegget ditt. Trener du med tunge vekter når du trener styrke? Kan du eventuelt fortelle hvorfor du ikke gjør det osv. Bare nysgjerrig for det er mye fokus på sterke jenter med mye muskler om dagen og at det er det som er svaret på en trent kropp. Jeg trener selv styrke, men går ikke ned i vekt selv om jeg har alt for mye fett på kroppen. Derfor har jeg tenkt at den type trening kanskje ikke er noe for meg. Det virker som jeg bygger lett muskler og jeg har alltid hatt større lår, rumpe og overarmer enn gjennomsnittet, selv da jeg var tenåring og nesten ikke hadde fett på kroppen. Ha en fortsatt fin mandag! Gikk det bra med intervallene? 🙂

  1. Caroline

   Ja! Intervallene gikk fint, men det var tungt ordi muskulaturen ble mye fortere «sur» som jeg liker å kalle det 😉 HVILE i dag var gull! Mye mulig jeg kliner til meg hvile på søndag også, må høre på kroppen 🙂

   Ang. styrke, så foretrekker jeg mange repetisjoner og lette vekter. Jeg trener mye med egen kroppsvekt og har ikke noe ønske om å løfte tyngst mulig. Men her er det jo individuelle forskjeller. Finn ut det som passer for deg ved å for eks. ha en samtale med en PT som kan hjelpe deg når du forteller hva målene dine er 🙂 Kanskje en annen type styrketrening samt mer kardio er en bedre løsning for deg 🙂

   Klem!

 20. Sykeste! Du er flink altså. Jeg satte ny rekord på mølla idag. 35 minutter! (Her snakker vi jenta si som knapt klarte 2 min da hun starta) og jeg er såååå syyykt fornøyd og stolt av meg selv. Og dette innlegget motiverer til videre arbeid 😉

  1. Caroline

   Så utrolig bra! Gratulerer 😀

 21. Jenny Catharina

  Hei, kom over noe veldig godt som er veldig enkelt å lage. Og tenkte jeg måtte dele denne oppskriften med deg. Du trenger ikke publisere denne komentaren, siden den ikke har noe med innlegget å gjøre.

  Laksepate (Fransk)

  Ingredienser:
  650 g laksefilet uten skinn og ben
  1 ts salt
  3 eggehviter
  ¼ ts hvit pepper
  1 ss friskpresset sitronsaft
  4 ss finhakket dill
  ½ grønn paprika, i små terninger
  3 dl matfløte

  Saus:
  1 finhakket sjalottløk
  ½ ts salt
  ½ ts pepper
  1 ts sukrin
  1 ts dijon sennep
  3 eggeplommer
  3 ss hvitvinseddik
  1 ss smør
  1 dl kremfløte

  Fremgangsmåte:
  Sett stekeovnen på 150 grader.
  Kjør laksefileten i foodprosessor med salt, eggehviter og pepper. Rør inn sitronsaft, dill og paprika, og spe forsiktig med kjøleskapskald fløte.
  Smør en brødform godt og legg en strimmel matpapir i bunnen. Fyll laksefarsen i formen, dunk den godt mot kjøkkenbenken slik at det ikke blir luftblærer i farsen.
  Sett formen i langpanne med varmt vann og bak den i ovnen til den er fast, ca 45 minutter. Avkjøl patéen under lett press.

  Sausen:
  Rør sammen alle ingrediensene til sausen, unntatt fløten. Varm sausen til kokepunktet under omrøring.
  Avkjøl, rør i den av og til. Visp fløten stiv og rør den i sausen.
  Skjær patéen i skiver og servér den med sausen.

  1. Caroline

   Ååå, nammis! Tusen takk for oppskrift 😀

 22. Hei!
  Kunne du reflektert litt rundt om hvorfor det er nødvendig å dra opp tskjorten for å vise magemuskler når du skal være sunt forbilde?
  Du har flott kropp og inspirerer nok mange til trening, men jeg ser ikke poenget med å flashe kropp?
  God, sprek mandag!

  1. den spreke magen der er da sunn! Ikke minst er den også inspirerende.

   1. Kristin

    Kan ikke Caroline svare på kommentaren selv? Det er flere som har spurt og det hadde vært interessant med et svar fra personen som sitter med fasiten.

 23. Ny vecka med nya möjligheter! Jag håller med, en bra start på veckan brukar göra att den fortsätter så! Just den här veckan har vi sportlov så träningen blir i backen där jag ska lära mina två yngsta tjejer att åka skidor. Äldsta tjejen klarar sig själv och åker snowboard! Hoppas att du får en härlig vecka!

  1. Caroline

   Det hørtes veldig gøy ut 🙂 Kos dere! 🙂

 24. Charlotte

  Hei! Hvar er «persen» din på mila? Nydelig blogg du har. Leser den hver dag – og du inspirerer. Hilsen en frue på 40 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker det 🙂 Jeg løp vel mila på ca. 47 minutter, men satser på å forbedre det nå 🙂

 25. Madeleine

  Hei Caroline og Lars-Kristian. Bildene deres er så fantastiske og jeg lurer litt på hvordan innstillinger dere bruker når dere tar «portrettbilder»?
  Skjønner at dere varierer veldig, men en liten pekepinn 🙂 Har så lyst til å bli bedre på dette området 🙂 Ønsker dere en strålende uke!

  1. Caroline

   Det er veldig enkelt 🙂 Hvitbalanse etter lysforholdene, stor blenderåpning (f/1,4), lav ISO og lukkertid < 1/100 om objektet står stille. Er objektet i bevegelse, bruker vi lukkertid < 1/320. Tar også alle bildene i RAW-format. Vi etterbehandler en del i photoshop, hvor vi blant annet gjør bildene skarpere og endrer på lyset. Det gjør at bildene "popper" en god del ekstra 🙂

 26. Er det ikkje litt lite voksent eller rett og slett «fjortis» å legge ut bilde av magen sin slik du gjer no…?
  Kva ønsker du igrunnen å seie med dette bildet?
  Ikkje kritikk men konstruktiv tilbakemedling 🙂

  1. Å kalle noen «fjortis» er konstruktiv tilbakemelding? Um, okei.

 27. Christine

  Hei Caroline!
  Har et par spm. jeg håper du kan svare på! 🙂
  Du trener en hel del, så jeg lurer på om du tyr til proteinshaker etc., og hvis så, hvilke merke går du for? Er det noe spessielt du ser etter, bortsett fra smak?
  Lurer også på om ikke du kan skrive et innlegg om hvilke skincare produkter du bruker? Tenker at de fleste av leserne er på din alder/jevngamle, så hadde vært interessant å få høre dine synspunkter på evt. anti-aging produkter, hva du føler passer best til de forskjellige årstidene, under sminken osv.
  Mange takk! 🙂

 28. Wow-den magen!! Nå blir det styrketrening på meg når jeg kommer hjem fra jobb! 😉 Takk for motivasjon! 🙂

 29. Du er iallefall en stor inspirasjon for meg 🙂 Jeg cmd + v magen din, hehe 🙂 Den er sexy!

 30. Får skikkelig inspirasjonsboost av dette! Vil du dele hva resultatet på mila di var? Hadde vært veldig gøy å høre 🙂 🙂

  1. Caroline

   Så bra 🙂 Jeg tror jeg løp den på ca. 47 minutt :/ Satser på å forbedre den nå.

   1. Malene

    Det er ikke mye «:/» altså, det er bra, Caroline!:D

   2. Wow, det er jo enormt bra, hvertfall i mine øyne!! håper du når målene dine, du er rå!

 31. Rebecca

  Alltid så motiverende når du poster trenings-innlegg. Vet vi er mange som kommenterer
  den nydelige magen din, og tror det kanskje er område de fleste damer «sliter med».
  Siden så mange kommenterer og spør, kunne du ikke kanskje kommet med litt magetips?
  Hvordan du har gått frem for å få en slik mage?
  Tipper flere hadde satt veldig pris på det 🙂
  Spesielt vi som holder på etter graviditeten 😉

 32. Hvilke hastighet hadde du på 4×4 intervallene idag? 🙂

 33. Pernille

  Tusen takk for mye inspirasjon. Akkurat startet uken med 4×4 intervaller selv. Hva er den 30 min intervallen du tar på lørdag? Hørtes spennede ut 😀

  1. Caroline

   Jeg løper i 45 sekund, og pause i 15 sekund 🙂

 34. Kristin

  Hei!hva er rekorden din på en mil? Hadde du tenkt å løpe halvmaraton i en konkurranse i år, eller var det maraton?evt hvor? Stå på Caroline <3

  1. Caroline

   Jeg husker ikke, men tror jeg løp den på 47 og noe :/ Den skal forbedres nå 🙂 Jeg har ikke planlagt noen løp nå i år.

 35. Hei 🙂 Først ville jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og er innom daglig.
  Jeg lurte på Lars-Kristian kan drikke vin i hverdagene helt uten videre? Har selv en kjæreste som er tippeligaspiller, men i klubben hans er det nulltoleranse for et glass vin hver kveld.

  1. Caroline

   De har ingen regler for alkohol i Odd, her er det frihet under ansvar 🙂 Det er jo voksne mennesker :/

 36. Du burde sjekke ut bloggen til ingrid kristiansen, når du har tid. Der står det mye fornuftig om trening, kosthold og løping.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 37. Anne Marte

  kan du skrive et innlegg om hvordan du løper 4×4 intervaller? jeg prøvde å lete fram det du har skrevet en gang før, men jeg finner det ikke..

 38. Beundrer viljestyrken din, du er en ekte løpeinspirasjon!

  Bare ett spørsmål, nå har jeg lett rundt på bloggen din (mest sannsynlig bare være meg som er dårlig til å lete), men hva er det du studerer?

  Ha en fin kveld/dag! 🙂

  1. Caroline

   Kommer et innlegg om det om ikke så veldig lenge 😉

   Ha en fin kveld du også 🙂

 39. Det er så utrolig gøy å se og lese hva du gjør på trening! 😀 du ser fantastisk ut, og du gir meg masse motivasjon. Har også satt meg mål og prøver å slå personlige rekorder. Det er verdens beste følelsen er når man endelig klarer det 😀 ha en fin uke søte deg <3

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂 Ha en flott uke du også <3

 40. Kristine

  Hei 🙂 lurte på hvor du laget det skjemaet for ukens mål? E så mye mer inspirerende å lage dem på den måten du gjør! Ser så fint og ryddig ut 😀

  Mvh Kristine

  1. Caroline

   Picmonkey 🙂

 41. Jeg tror grunnen til at hun flasher er fordi det gir motivasjon til enkelte andre at det er mulig å få abs. Og hvorfor ikke vise hud? Jeg syns ikke det er fjortis, jeg syns det var et kult bilde! Annerledes og fresh 🙂 Jeg får i alle fall motivasjon! Så nå skal jeg hoppe i shortsen og trene litt!

 42. Christine

  Kunne du tenke deg å prøvd noe nytt som f.eks cross fit eller vektløfting?:)

 43. Mathilde

  Det er bra å ha mål 🙂 Tror nesten jeg skal sette opp en plan så jeg blir litt mer strukturert når det gjelder treningen min 🙂

 44. Emeline

  Hvilken størrelse har du i tightsen? Har så lyst til å bestille den men er usikker på str! Er en s/m! 🙂

  1. Caroline

   Jeg har xs 🙂

 45. Heisann! Gleder meg til å lese om persing på mila igjen! 🙂 Det er jo så gøy og motiverende å konkurrere mot seg selv!
  Hvis du ønsker å bli bedre til å løpe langt kan være verdt å tenke igjennom hvordan ulike treningsintensiteter stimulerer kroppens fysiologiske egenskaper forskjellig – og hvordan det er lurt å trene for å bli så god som DU kan bli. Selvfølgelig gitt de (noen ganger svært frustrerende) rammebetingelsene man har… Tid feks.
  Det er ikke bare oksygenopptak og slagvolum som er viktig (det er det man prøver å trene med de berømte 4×4 intervallene). Det er også en fordel ha et godt utbygd nettverk av kapillærårer i musklene (for å få oksygenet dit det trengs), effektiv fettforbrenning og god muskelutholdenhet. Som trenes best med å løpe rolig. For lengre distanser (10K – maraton) er det viktig å kunne holde høy fart uten å akkumulere melkesyre i musklene. Google anaerob terskel. Det blir du bedre på med å løpe på typisk 80-85% av makspuls (hvis du er mosjonist som meg).
  Mye viktig trening som ikke er 4×4 intervaller altså – skal du bli bedre bør du variere treningen. Og løpe mye. Den faktoren som korrelerer best med prestasjon er nok mengde… Så et bittelite, men hett tips til slutt: ikke løp fireminutters intervaller til du besvimer. Senk heller intensiteten til riktig nivå (90ish % av makspuls) og løp lengre og/eller flere drag. Da vil du få mindre melkesyre (kortere restitusjon) og bedre stimulans av hjerte/lungekapasitet fordi du er enda flere minutter i riktig pulssone. Og løpe under 45 min på mila før du rekker å si jegmåløpeutefordenfordømtemøllaogløpeklokkaerfryktelugunøyaktige. Hei så lenge.

  1. Caroline

   Takk for gode tips 🙂 Jeg varierer jo løpingen en del, så akkurat det føler jeg at jeg er flink til 🙂

 46. Hei! Sjekk ut Kayla Itsines. Hun har et tolv ukers program som du kjøper på nettet (e-book), med fokus på styrketrening. Et helt genialt opplegg som jeg er blitt veldig glad i, og allerede etter 4 uker så jeg resultater 🙂 Anbefales!

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 47. Så flink du er! Jeg startet selv uka med en knallhard tabata time, så jeg kjenner jeg gruer meg til i morgen, hehe. Har du noen tips til hvordan man kan pushe seg i løping? Personlig er jeg veldig glad i å løpe, men ser at jeg er litt for flink til å velge de rolige langkjøringsturene. Formen blir jo ikke verre, men det er lengesiden jeg har sett noe til fremgangen. Jeg burde vel også egentlig gått på en gruppetime, problemet er at jeg bare synes det er et ork å dra til treningssenteret etter at jeg har kommet hjem, og kjenner jeg meg rett kommer det ikke til å vare så lenge hvis det blir et ork. I tillegg synes jeg å løpe på tredemølle er noe av det kjedeligste og mest meningsløse. Foretrekker nok skogen her, hehe 🙂

 48. Herlig inspirasjon! =) Men jeg må bare spørre hvorfor du må legge ut bilde der du viser mage? Hva er grunnen til at du velger å gjøre det? Det er absolutt ikke nødvendig for inspirasjonens del og kvaliteten på innlegget =)

  1. Uenig. Det er veldig inspirerende og det vekker oppmerksomhet. Det er jo det vi vil ha!

   1. Tina A

    Personlig tror jeg at jeg ville ha blitt mer motivert av å se smilet til Caroline enn magen hennes 🙂
    Men jeg ser jo at det kan være motiverende for andre å se den veltrente magen til Caroline.

 49. Herlig bilde! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *