brick wall

fabrikkgrønnfabrikkgrønn2detaljerfabrikkgrønn3gå3

kåpe designers remix / pumps nly shoes / skjørt + topp bikbok / klokke daniel wellington / veske adax 

___________________________________________________________________________________________________________

Slik så jeg ut i går, i dag har det bare gått i jeans og caps, jeg har vært litt rundt omkring og da er det noen ganger deilig med favorittbuksene 🙂  

I morgen har jeg en lang dag i Oslo, men før alvoret er det kun pleasure, for jeg har en avtale hos Nikola tidlig på dagen. Som jeg gleder meg! Håret trenger en update på alle mulige måter, jeg klarer ikke å gjøre noe med det for tiden, det kjennes bare platt og kjedelig. Klassisk vinterhår. Tidligere var noe av det verste jeg visste de første dagene etter et frisørbesøk, men med årene er det disse dagene jeg føler meg finest. Så ja, det gledes! Jeg har mye annet å glede meg til fremover også, 2015 skal bli tidenes år, det har jeg bestemt meg for! Selv om det skal MYE til for å toppe 2010 og 2013 😉 Men det er som kjent veldig fint å ha mål å jobbe mot, spesielt på en mandag 🙂 Det er i hvert fall det som driver meg. 

Jeg skal snart sette i gang med middagen så alle tre kan spise sammen, det er så hyggelig! Dette med familiemiddag og alle samlet rundt bordet er noe av det jeg husker som hverdagenes høydepunkt da jeg var yngre, så det er en tradisjon vi også vil ha 🙂 

Håper deres mandag har vært fin hittil! 

38 kommentarer

 1. Du ser så sunn, frisk og flott ut for tiden!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Når vil dere ha flere barn? 🙂

  1. Du er klar over at det er det samme som å spørre om når de har tenkt å ha sex uten prevensjon? Ganske intime ting å spørre om… Du trenger ikke å vite det, vel?

 3. Your Designer’s Remix coat is so cool! Maybe it’s that green-ish colour or something, I don’t know. Anyway, you look gorgeous as always. Love from Helsinki! https://www.arcticvanilla.com/

 4. Jeg som skulle til å si at håret ditt er så fint og stilig med litt striper, det ser glansfult og shiny ut i hvertfall 🙂 Men når ikke du føler det sånn, så blir det godt med en frisør time. Jeg elsker frisør timer og bestiller alltid med hårkur og hodebunnsmassasje, for meg så er det velvære og luksus 🙂 Rå stilige bilder, men det er det hver gang 🙂 Likte veldig godt skjørtet og toppen din, så var det veldig fint med kåpen utenpå 🙂 Pluss for at mye av det er Bik Bok klær 🙂 Helt enig med deg ang middags samvær, sånn har vi det her også og sånn var det hjemme der jeg vokste opp, super hyggelig og middag er viktig 🙂 Ha en super fin mandag dere tre 🙂

 5. Du har hintet fælt til familieforøkelse i det siste 🙂 Håper du får det du ønsker deg 😉

  1. Caroline

   Har jeg? :O

 6. ÅÅåh for eit nydelig antrekk altså! 🙂 Det virkelig elska eg! Du e råflott! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Hei! Er det i år du har tenkt å løpe maraton? Og hvaaaaaa er det du studerer!!!??? *NYSGJERRIG*!! Klem 😀

  1. Caroline

   Har ikke planlagt noe i nærmeste fremtid 😉

 8. Å, den kåpen er nydelig! Både snittet og fargen :):)

  Kjempemorsomt med det spørsmålsinnlegget du hadde forresten. Gjerne mer av det. Kan du ikke ha et innlegg til der du f.eks. svarer på litt rare ting som; din verste tabbe, nevn en ting du eeegentlig aldri hadde tenkt å fortelle verden og din(e) «guilty pleasures» innen nett og TV 😉
  Også er det jo kjempegøy å ha masse spørsmål innen en kategori; f.eks, innen mote (verste antrekk, beste antrekk, favorittfarge å kle seg i, favoritt-pyjamas, moteforbilde, favorittplagg, favoritt mote-tidsepoke, favorittdesigner, osv) eller TVprogrammer (favoritter, gamle favoritter fra du var liten, hvilket program som har hatt mest påvirkning på livet ditt, beste reality, beste matprogram, beste favorittdeltager, beste skuespiller, etc. etc.) Jeg syns i hvert fall det hadde vært kjempegøy med flere slike innlegg:)

  1. Caroline

   Takk for gode tips til innlegg 🙂

 9. Mathilde

  Du ser veldig bra ut i det siste, synes du gløder veldig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

  1. Caroline

   Ja, jeg tror det er det 🙂

 10. Nydelige bilder!:) så rart å høre når folk forteller at de ikke spiser middag sammen hver dag! Familien min spiser middag sammen hver eneste dag, med untak av helgene et par ganger! Alle har hver sin dag å lage middagen på, super koselig å kunne samle alle sammen rundt bordet så vi får snakket om hva som har skjedd i løpet av dagen:)

 11. marlene

  Går Nelia 100% i barnehagen?=)

  1. Caroline

   Ja 🙂

 12. Nydelige bilder 🙂 Lykke til med alle planene for 2015 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. Dere er så flinke til å finne locations til bildene! Flotte bilder av en nydelig jente/kvinne/dame! (Er ett år yngre enn deg, og sliter med å plassere meg selv i «riktig» kategori også ;)) Hehe.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Nydelig kåpe på nydelig dame! 🙂 Hvordan er denne i str?

  1. Caroline

   Tusen takk <3

   Den er oversized 🙂

 15. Den kåpa var søren meg fin! Jeg som ikke liker grønt en gang… Hvor er den kjøpt?
  Flotte bilder forøvrig! (Som vanlig) 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Designers Remix i København 🙂

 16. DEN KÅPA! *hjerteriøyasmiley*
  Enig med Ingrid! Du har en friskhet over deg som kler deg godt! Du er alltid vakker, men du stråler liksom. Kanskje fordi Lars- Kristian har kommet hjem? hehe 🙂 neida- bare tuller altså! Fin er du hvertfall!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Elisabeth

  Oi for et nydelig antrekk! Men håret er jo helt fantastisk nå Caroline. Jeg skulle gjerne hatt det håret.

 18. Jeg spør ikke fordi jeg ikke synes at det er fint, men fordi jeg er nysgjerrig: hva skal skoene passe til i dette antrekket? Jeg synes at resten av antrekket er veldig gjennomført, men så kommer skoene som ikke ha noen ting med det andre å gjøre… Jeg bare lurer fordi jeg er nysgjerrig på hvordan du tenker når du setter sammen et antrekk… 🙂

 19. Hei Caroline! Jeg bare lurte på om du kunne skrive et innlegg der du forteller om hårpoduktene du bruker? Ser jo at du styler det en del, og lurer på hvilke varmebeskyttende produkter etc du bruker? Klem Ingri 🙂

 20. Herlighet så fine bilder! 🙂

 21. For meg og sikkert mange andre er du en stor inspirasjonskilde, det er ingen tvil om at du har livet på stell! Og det krever å ta tak i seg selv, og gjøre ting man vet er bra for seg selv. Noen er handlings-kraftige, andre i forskjellig grad. Du utsråler handlekraft og positivitet. Har du noen gang tenkt på å holde foredrag eller noe sånt? Om hvordan man får orden på ting eller hvordan man takler forskjellige situasjoner, noe i den gata om du skjønner hva jeg mener?

  Masse lykke til med studier 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Det er absolutt noe jeg kan tenke meg å drive med i fremtiden, men ikke akkurat nå.

  2. Caroline

   Ja! Det har jeg absolutt tenkt på, men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gå frem / hvordan jeg skal ta steget 🙂 Vi får se i fremtiden, det er en spennende tanke synes jeg 🙂

   Tusen, tusen takk!

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *