morsdag

Jack

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen, god søndag og gratulerer med morsdagen til alle fantastiske mødre der ute! Jeg håper dere har hatt en fin start på dagen, men dersom noen har glemt at det er morsdag, er ikke det så farlig heller. Bare tenk hvor takknemlige barna er for at akkurat du er mamman deres  Jeg kan ikke skjønne at det allerede er ett år siden vi feiret min første morsdag, det var ganske spesielt å være den som ble gratulert, når jeg har vært vant med å gratulere min fantastiske mor i godt over 20 år. Verdens beste følelse! Jeg ble vekket med frokost på sengen, et rykende ferskt magasin og to av mine favoritt-atkinsbarer i åtte-tiden i dag. Og det var selvfølgelig Nelia som hadde smurt skiver, kokt egg, skrevet på kortet og alt 😉 Jeg hørte at hun var våken rett før klokken syv, men slumret likevel bort igjen fordi Lars-Kristian stod opp og ordnet med melk og morgenstell. Jeg synes han brukte fryktelig lang tid med å lage i stand melken, for jeg våknet litt til og fra, men tenkte ikke noe videre over det før Nelia plutselig stod i døråpningen og ropte på mamma 🙂 Å, jeg smelter hundre ganger! Etter henne kom Lars-Kristian med frokost, kaffe og snacks, og så har vi bare ligget i sengen og sett på Disney Junior nesten helt til nå. Det verste er at vi to følger ivrig med på skjermen vi også, haha! Fint barne-tv, med andre ord. Disney Junior ♥

morning

I dag har jeg planlagt en kveldsøkt før jeg skal studere, for vi skal snart til byen og ta litt bilder i godværet. Nyt søndagen! Snart er det en ny uke 🙂 

65 kommentarer

 1. Happy Mother’s day! Here in Germany we celebarte this day in May 🙂 Looks like you had a fantastic start in this day and Lars-Kristian was so lovely to make such a yummy breakfast for your. And your little Nelia was as usual so cute! Wish you an enjoying day – you are such a wonderful mother that you deserve the best day <3 xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Henriette

  Finnes ikke noe bedre enn å bli vekket på morgenen, av de beste klemmene fra to små gutter her i hus 🙂
  Ønsker deg en fin morsdag sammen med din familie 🙂

 3. Så koselig! Ha en herlig søndag 🙂 !

 4. sunniva

  Hei. Kan jeg spørre om hva du studerer?:-)

 5. Nysgjerrig

  Hvordan brød bruker du?

 6. Karoline

  Hva studerer du? 🙂

 7. Åå! Så fantastisk koselig 🙂 *smelt* <3 Også er hun så skjønn med sovehåret sitt som står rett til ut, haha!

  Nyt dagen din! Stor klem fra meg <3

 8. Gratulerer med morsdagen! Det hørtes ut som en perfekt start på dagen, jeg smelter bare av å lese om Nelia 🙂

 9. Kristin

  Bikkjer i senga…vær sin lyst!

  1. Selvfølgelig skal dem sove i sengen <3 Personlig så har jeg en Irsk Ulvehund, og det er en selvfølge at hun sover ved siden av meg, er så utrolig koselig 🙂

  2. Bikkjer i senga er omtrent det kosligste som finnes! Du burde prøve det 😉

   1. Caroline

    Helt enig, Ida 😀

 10. Birgitte

  Er saa nysgjerrig men kan ikke se og ha lest det noe sted enda, men hva studerer du? 😀

 11. Happy Mother’s day to you too Caroline, and to all mothers in the worls!Have a nice day, and many kisses from sunny Greece!

 12. Mysigt! Glad morsdag 🙂

 13. Hei!:) Jeg har din blogg som en av mine favoritter. Jeg bare lurer på av nysgjerrighet; spiser du noen gang vanlig melkesjokolade, smågodt eller potetgull? Eller koser du deg bare med Atkins osv hvis du skeier ut? 🙂 Ha en fin søndag !

 14. Så gøy at du har begynt å studere 🙂 så det på instagram men du har ikke skrevet noe om det på bloggen. Hva er det du studerer? 🙂
  God morsdag! 😀

 15. Så koselig:)
  Hva studerer du?

 16. Så utrolig koselig! 🙂 Gleder meg til neste år når det er min tur.

 17. Michelle

  gratulerer så mye med morsdag Caroline 🙂 Høres ut som du har hatt en fantastisk feiring så langt <3 håper dagen din videre blir bra! Jeg lagde forresten pannekakene du delte for leden her på bloggen, de var kjempe gode, så takk for oppskrift 😀 Hva studerer du forresten?
  klem

 18. Hva studerer du? 🙂

 19. Gratulerer med morsdagen!:)

  Hva er det du studerer?

 20. Tusen takk og gratulerer selv så mye med morsdagen 🙂 Ønsker dere en fin dag 🙂

 21. Hei 🙂

  Gratulerer med morsdagen 🙂

  Hva er grunnen til at du ikke vil si hva du studerer ? Skjønner ikke hva som kan være hemmelig med det. Det har sikkert en naturlig årsak at du ikke vil fortelle det.

  Ikke ta dette som kritikk er du snill for det er det ikke. Hadde bare vært gøy å få høre om hva du studerer 🙂

  Håper du får en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg tenkte å skrive et innlegg om det til uken 🙂

 22. Gratulerer med morsdagen:)

  Hva er det du studerer?

 23. Gratulerer til fineste mamma’n og min største inspirasjonskilde <3

  Gode klemmer Caroline med ønske om en herlig morsdag 🙂

 24. Hva studerer du? Har ikke fått med meg at du studerer…
  Så hyggelig med frokost på senga 🙂

  1. Caroline

   Ja, kjempehyggelig 🙂

   Jeg tenkte å skrive et innlegg om det til uken 🙂

   1. Er det sponset slik at du må lage et eget reklameinnlegg om det? Jeg er nemlig så nysgjerrig at jeg dauer! Gjetter på ernæring!

 25. mamma til 1

  Gratulerer med morsdagen☺
  Jeg har kost meg i akebakken med go’gutten min på snart 3 år. Nå ligger han som et slakt i sofaen med røde fine roser i kinnene sine.

  Ha en fortsatt fin dag

 26. Mathilde

  Gratulerer med morsdagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 27. Aaaww, så fint 🙂 Gratulerer så masse med morsdagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 28. God morgen og god morsdag.

  4 store brødskiver, og 2 (!!) Atkinsbarer til frokost, + egg…..
  hva spiste du og hva spiste han..

  Du pleier jo spise grenseløst små posjoner.

  1. Hvor mye spiste du til frokost da? Eller hvor mye spiste din eventuelle samboerbarn til frokost? Hva spiste dere? Skal Caroline oppgi hvor mange gram + hva hun spiste til frokost i dag, er det vel på sin plass at du kommer med din meny?

   1. torill

    Jeg spiser 3 knekkebrød jeg.

    Jeg bare synes det er merkelig at hun spiser så lite.

    Og hvorfor velger hun å ikke svare på spørsmålet når hun vet hennes innstilling til kropp, trening og mat betyr noe for en del folk.

    Hadde du reagert hvis jeg spurte hvor mange minutt hun hadde på mølla ibdag, eller hvor lenge hun holder planken? Hvor mange situps??

    Nei??

    Nei det varbdet jeg trodde. Men du Caroline, og Lasse, ja du leser jo dette før Caroline leser det, og du bestemmer vel hvo4vidt hun får lese det, og sikkert også hvorhvidt hun får svare på det, dere må da se at det er folk som følger opp deres annbefalninger, tips og råd o
    ang mat og trening…….. da er vel også informasjon om mengder interesangt??

    Snodig at ting plutselig ikke skal snakkes om lenger…….

 29. Hvad studerer du Caroline? 🙂

  1. DET har ikke jeg fått med meg lenger.
   Jeg har av åpenbare grunner ikke lest så mye her inne i det siste.

   Og mindre blir det mår jeg stadig opplever at fornuftige enkle spørsmål ikke blir besvart, men kommentarer med super ros og nyyydelige tilbakemeldinger blir komentert med takk og takk og hjerter og åååh, søte snille skjønne…….

 30. Hei Caroline og gratulerer med morsdagen 🙂
  Utrolig hyggelig innlegg å lese, morgenstund er så fint.
  Jeg er ny på blogging og lurer på om du har noen tips til meg? har fulgt bloggen din lenge og du gjør en utrolig bra jobb, Stå på!

  Ta en titt på min blogg: http://kosovares.blogg.no

 31. Janne Elise

  Kan du besvare 50 spørsmål? Det er ganske gøy å lese! Bare søk etter det på Google, så kommer det opp 🙂

 32. Gratulerer med morsdagen! 🙂
  Jeg lurer veldig på hva du studerer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Tenkte å fortelle det i et innlegg om ikke lenge.

 33. Så koselig morgensteming 🙂
  Gratulerer med morsdagen!

 34. Den skjønne videoen av henne på instagram, da <3 Håper morsdagen har vært fin, det er i alle fall koselig å bli satt enda litt ekstra pris på en dag i året. Selv om man blir møtt med gode klemmer og våte nusser fra barna hver dag 😉

 35. Martine

  Kan du lage et «mitt hjem» «my home gaide» innlegg? Hvor du legger ut bilder av alle rommene i huset deres? Vi ser ofte rommet til Nelia og kontorer ditt, men sjeldent sånne spesielle rom som eget soverom og bad. Trenger inspirasjon til innflytting nemlig, og forguder det lille du deler med oss! 🙂 du er rå!

 36. Johanne

  Hei, hva studerer du?
  God morsdag 🙂

  1. Caroline

   Tenkte å fortelle det i et innlegg om ikke så veldig lenge 🙂

   Tusen takk!

 37. Oi! Det var veldig snilt av deg å lage såpass krevende innlegg med ønske fra en leser, men ikke overraskende 🙂 Føler at jeg blir kjent med deg 🙂 Og som du nevnte i forrige uke, så setter du pris på at «fansen» kommer bort å prater med deg om de ser deg ute ett sted hehe hadde jeg møtt deg, så hadde jeg helt klart hilst på deg 🙂 Fordi jeg føler at jeg kjenner deg via bloggen din 🙂 Gleder meg til du legger ut hva du studerer! Mange fine bilder du har lagt ut og jeg liker så godt det gjensyns bilde med deg og Nelia 🙂 Også har du så kule klær på deg og den lua er bare helt rå 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Jeg synes det er utrolig koselig når folk hilser på meg, mye hyggeligere enn når folk hvisker og peker (svært lite) diskré mot meg 😉

 38. Så hyggelig innlegg med fine bilder. Herlig at hundene får være i senge enden…One happy family! 🙂

 39. Charlotte

  Hei!
  God morsdag til deg, liker bloggen veldig godt, stå på! Pleier egentlig aldri å kommentere, men lurer bare på hva slags melk er det Nelia får på morningen? 🙂 Er det frokost liksom? 🙂

  1. Caroline

   Hun får MME og kumelk, i tillegg til brødsive med pålegg 🙂

 40. Gratulerer med morsdagen! 😀

 41. Så koselig:-) jeg har en liten snuppemor på alderen til Nelia som etter planen skal starte i bhg fra august av. Mammahjertet gruer seg VELDIG:-( Lurer på hvordan du syns det har gått med Nelia? Tok innkjøringen lang tid? Hadde vært så fint om du vil skrive litt om det:-) ønsker deg og dine en god uke!

  1. Caroline

   Det har gått utrolig bra med Nelia, med unntak av at hun nå er syk for ANDRE gang :O Innkjøringen gikk helt fint, og hun oppførte seg normalt etter noe få timer 🙂

   1. Marita

    Er hun syk igjen? Stakkars liten 🙁 Ønsker henne god bedring og håper det ikke blir langvarig!

   2. Caroline

    Hadde litt feber i går, men heldigvis ikke nå 🙂 Får se ut over dagen. Hun ser ut til å være i fin form, da 🙂

 42. Haha – jeg fikk beskjed om å holde meg i sengen av mannen i går, fordi stedøtrene mine og min sønn (som bare er 20 mnd og sikkert egentlig ikke forstod hva som foregikk) hadde lyst å bake kake og frokost på sengen til meg. Jeg tror jeg lå i sengen i 3 timer før de klarte å få ferdig alt styret. Det ble morsdags brusj på sengen. Og jeg som har NULL tålmodighet til å ligge i sengen på morgenen… Hihi

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg må innrømme at det var en stund jeg lurte på hva de to her i huset også drev med 😀

 43. Så koslege bileter! Og Jake og sjørøvarane er jo gøyt! 🙂

  1. Caroline

   Supergøy, tar meg selv å se på hele tiden 😀

 44. Så koselig med hunder og barn i senga 🙂
  Her er mi seng også full av store og små hunder i helgen pluss ungene.
  Har chihuahua jeg å 🙂 Ta gjerne en titt her.. http://cheesieos.blogg.no/chihuhua.html

  1. Caroline

   Ja, det er superkoselig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *