50 spørsmål

Rett før jeg skulle sette meg ned for å poste et nytt innlegg, kom en kommentar som etterspurte et innlegg med 50 spørsmål. Jeg søkte på google og fant det hun mente, tror jeg i hvert fall, så her kommer det! Tusen takk for innspill, selv om det tok meg en liten evighet 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

1. Hvor gammel er du om 5 år? 33 år! Hah! Tenk på det! Innen den tid håper jeg Nelia har fått en søster eller bror også 🙂 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Nelia og Lars-Kristian. Hver dag ♥ 

 3. Hvor høy er du? Jeg er 170. 

 

sequins34

4. Hvilken film så du sist? Jeg så The Duchess sammen med mamman min! Den jeg skrev anmeldelse av i går. En estetisk vakker film, men også bra på alle andre måter. Synes jeg. 

5. Hvem ringte du sist? Mamma. 

6. Hvem ringte deg sist? Lars-Kristian, eller – elsklingen min – som det så fint står på mobilen. Haha, kleint! Men det er jo sant! 

7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? Tusen takk, det samme til deg! Gratulerer med morsdagen skatt. Love you  (fra mamma) 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker å sende snap! Der kan jeg ikke skrive mer enn et gitt antall bokstaver, og dermed tar det heller ikke lang tid. Dessuten glemmer jeg ikke å svare, men jeg svarer med en gang ettersom en snap er nå, og er borte etterpå. Å sende tekstmeldinger kan være altfor tungvint synes jeg, og det tar så lang tid, for jeg nøyer meg liksom aldri med noe kort og konsist de gangene jeg tekster. Sånn egentlig foretrekker jeg nok å ringe, men da må jeg sette av god tid, for jeg er en skravler. Altså, da snakker vi minst 20 minutter før jeg klarer å løsrive meg, men jeg kan holde samtalen gående i en god halvtime. Og så spiser jeg så ekstremt mye når jeg prater i telefon, spesielt hvis jeg er hjemme. Haha, jeg aner ikke hvorfor. Men spørsmålet var jo hva jeg foretrekker, så da blir det uansett å ringe. 

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted kan være hvor som helst, bare jeg er sammen med dem jeg er glad i. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Skogen midt på natten.  

11. Når så du moren din sist? På fredag. Mamma og pappa reiste hjem litt utover dagen. Savner dem allerede!  

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? It´s beginning to look a lot like Christmas, Kurt Nilsen sin Himmel på jord og When you wish upon a star. 

– jul! det beste i verden! – 

IMG_7799

IMG_7862

___________________________________________________________________________________________________________

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og har vært gift i 33 år om bare noen dager. Så har de vært kjærester siden pappa var 18 og mamma var 15. De to, altså!  

morogfar

15. Når våknet du i dag? Våknet vel rett før syv, men våknet ikke ordentlig før en time senere. Så lå jeg i sengen lenge! Diggeste søndagen!  

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år er jeg 38 år. Da håper jeg at jeg fortsatt har en jobb som driver meg og som jeg elsker. At Lars-Kristian og jeg kanskje jobber med noe spennende sammen, og at bloggen fortsatt er en sentral del av hverdagen min. Jeg håper at Nelia har fått søsken og at vi har bygget drømmehjemmet et sted med nydelig utsikt nære familie og venner, et sted hvor vi vet at vi skal bli værende for resten av livet. Hugo og Ronaldo lever selvfølgelig fortsatt. Uff, det siste er nok bare ønsketenkning. Men hunder skal vi ha! 

hudnekveldskos

17. Hva skremte deg om natten som barn? Troll! Jeg var livredd for troll, og om jeg våknet i løpet av natten trodde at jeg kom til å bli spist opp, dersom jeg hadde så mye som en tå på utsiden av dyna. Jeg lå så stille at jeg svettet før jeg sovnet igjen, og holdt nesten pusten. Jeg drømte ofte at jeg var fanget i en diger gryte, og at trollene skulle koke suppe på meg. Haha, at det går an! 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Haha, DETTE! Ganske internt, men hysterisk morsomt, synes jeg. 

19. Hva er din beste egenskap? Slike spørsmål er alltid vanskelig å svare på, men jeg vil si at jeg er veldig omtenksom og god til å lytte. 

20. Hva er din verste egenskap? Denne er ikke så vanskelig. Jeg klarer svært sjelden å være tidsnok, og etter at Nelia kom til verden har dette selvfølgelig blitt enda vanskeligere. Men jeg jobber med saken og har blitt bedre. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten! Men jeg har alltid pysjamasen og et par varme tøfler ved siden av sengen til morgenen etter. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg bruker bare en pute selv, men når jeg rer opp sengen har jeg alltid på hotellputen og en pyntepute. ELSKER hotellputen! Den er perfekt når vi skal lese på sengen eller se på tv. 

– ikke helt som soverommet vårt er nå, men her er i hvert fall den deilig hotellputen – 

SONY DSC

___________________________________________________________________________________________________________

23. Hva er det rareste du har spist? Det må være kamel. Og jeg var ikke klar over det en gang :/  

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler 🙂 Jeg jobber mest på den stasjonære, og har den også med meg dersom jeg skal være lenge borte – ikke utenlands, selvfølgelig.  

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt! Jeg går nesten alltid barfota, men har alltid varme sokker eller tøfler i nærheten. 

26. Hva hører du på akkurat nå? OMI – Cheerleader Felix Jaehn Remix 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Så og si all iskrem! Jeg elsker is!  

spiseisspiseis

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er egentlig ingen dessertperson, men iskrem? Haha 🙂 På restaurant bestiller jeg så og si alltid ost til dessert.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har absolutt ingen vinnerflaks, men jeg vant en gang en diiiger bamse på tivoli! Dette var en 17. mai og jeg var bare 10 år eller noe – lykken var med andre ord stor! 

30. Liker du kaffe? Jeg kunne levd på kaffe! Ferskbrygget blå java rett fra Tim Wendelboes svart presisjon? JA, TAKK! MÅ HA hver eneste morgen! 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe. Og juice, den med fruktkjøtt fra Cevita. Nam 🙂 

IMG_2516

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Oi, favoritt? Jeg vet ikke. Jeg favoriserte liksom ikke lærere på den tiden, jeg tror vi var for gamle til sånt. Men Pamela som vi hadde i engelsk var skjønn! Og Anne Marie som vi hadde i tysk også 🙂 

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

34. Hva har du spist i dag? Lavkarbobrød med brunost og makrell i tomat made by Nelia (les:Lars-Kristian), ett egg og en atkinsbar til kaffen ved lunsjtider. Nå var det nettopp middag med laks, gulrotpuré og smørdampet purreløk. Nammis! 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Akkurat dette varierer, men ettersom vi har sett Kampen om Tungvannet i det siste, har jeg lest mye om andre verdenskrig og aktuelle personer på denne tiden. Josef Mengele er den som har interessert meg mest akkurat nå, men på en avskyelig måte. At det har eksistert mennesker som ham gjør meg kvalm. Jeg håper aldri verden ser slike mennesker igjen, men dessverre er jeg redd for at de finnes fortsatt. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? p3 – the one and only! Bare så innmari synd at Radioresepsjonen plutselig er på dab og p13, glemmer altfor ofte å høre på 🙁 

37. Vil du ha barn? Vi har verdens fineste jente, og jeg vil ha flere! Livets glede! 

kose1

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og tysk. Sistnevnte er jeg best når jeg leser og hører, å snakke det har dessverre gått i glemmeboken så det synger etter! Jeg har selvfølgelig forståelse for svensk også, og en god del dansk.

39. Sover du på en spesiell side? I sengen sover jeg venstre side og Lars-Kristian på høyre, og dersom jeg skal sove på en spesiell side av kroppen, sover jeg på venstre. Aller helst sover jeg på ryggen, det gjorde jeg til og med under hele svangerskapet. Magen ligger jeg aldri på, får helt klaus!  

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Uten tvil! Når jeg er på ferie er jeg avhengig av utsikten og av å bade der fremfor noe annet sted. Med Nelia har det selvfølgelig vært lettere med basseng nå når vi har vært på feire, ettersom hun er over snittet glad i å spise sand, så da er det klart jeg har ofret havet for bassenget. 

41. Hva bruker du helst penger på? Helst bruker jeg penger på reiser og opplevelser, men ettersom Lars-Kristian spiller fotball og ikke er fleksibel i det hele tatt, kan det være vanskelig å bruke penger på det. Likevel står det øverst på listen 🙂 Ellers elsker jeg å spise ute, og å få spabehandlinger. 

42. Eier du dyrbare smykker? Forlovelses-/ gifteringen min er ganske dyrebar. På flere måter 

gifteringer

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Farmen og The Biggest Looser. Og så elsket jeg Kampen om tungtvannet! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Til helgen skal jeg ut og spise med Lars-Kristian på lørdag, vet jeg. Da skal vi feire både Valentine’s Day og at jeg har hatt bursdag, så jeg gleder meg til å få bursdagsgaven min av ham 🙂 Fredag vet jeg ikke helt og på søndag blir det vel bare jobb og sofakos. 

45. Kan du stå på slalom? Ja! Men nå er det plutselig litt for lenge siden, så jeg frykter jeg har glemt det. Men det er jo litt som å sykle, du glemmer det liksom ikke. Likevel – jeg har ikke stått siden før jeg ble gravid med lille! Så det blir vel tidlig i 2013. 

fjelletgeilo

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig, kjærlig og åpen. Ved å være inkluderende og akseptere alle mennesker, samme hvilken bakgrunn de har.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone. Men jeg har nesten alltid telefonen på lydløs.  

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Da jeg var liten innbilte jeg venninnene mine at jeg hadde en kråke som fulgte etter meg og at vi var bestevenner. Hun het Katie og var nesten overalt hvor jeg var, til og med på klassetur og på hytteturer utenlands. Haha! Kanksje ikke så rart ettersom kråker nesten er overalt hele tiden. Det verste er vel at de trodde på meg helt til det rant ut i sanden. Vi knekker sammen hver gang vi snakker om det, barn altså!   

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Noen av lekene til Nelia som ligger strødd bak meg her er røde.  

50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Jeg liker å ha kontakt med venninnene mine helst daglig, men det blir vanskeligere og vanskeligere med årene. Samtidig som jeg er sosial, trives jeg veldig godt i eget selskap også, å trekke meg tilbake med føttene i vann og favorittserien på tv kan være utrolig deilig en gang i blant. Men jeg elsker også å være hjemme med familien min. 

– ♥ – 

93 kommentarer

 1. Gratulerer med morsdagen! 🙂 Også må jeg bare nevne at dette var et morsom innlegg, håper du kan ha flere innlegg som dette i blant! God søndagskveld fra Kristiansand:)

 2. Vilket jätte fint inlägg och vad kul att läsa alla frågor och svar!!! Tack snälla för det =)

  Idag på http://www.modevarlden.se tipsar jag om det finaste för barnen på Zara Home, missa inte det!

  Kram Johanna

 3. Aleksandra

  Åh, haha dette må være det gøyeste innlegget på lenge! Ikke fordi de andre har vært kjedelige, men fordi dette rett og slett var så annerledes, morsomt og lekent! Kanskje noe lignende kan komme litt oftere? 😀

 4. Så gøy med et slikt innlegg! God søndag og morsdag til deg Caroline 😉

 5. Hei!

  Jeg bare lurer på om dere fortsatt spiser lchf, og om du har noen kommentarer til vedlagte kronikk:
  http://ntfe.no/utgaver/21-nr-4-2014/167-kronikk-lavkarbodiett-en-usunn-og-ensidig-avsporing-i-ern-aeringsdebatten
  Jeg har i utgangspunktet vært positiv til lchf både i helseøyemed og ved slanking. Så leste jeg denne kronikken og ble litt skremt. Hvis du har tid hadde det vært interessant å høre hva du tenker. På forhånd takk! Ha en fortsatt fin søndag!

  1. Lars-Kristian

   Håper at det er greit at jeg svarer 🙂

   Jeg kunne sagt mye om den artikkelen, da den er svært lang. Det meste som står der er jo riktig, noe er direkte feil, mens noen av påstandene vedkommende legger frem er basert på synsing. Synsing er greit det, men da bør han være tydelig på at det er nettop synsing, og ikke noe han kan basere på resultater fra studier som viser en kausal sammenheng.

   Det som jeg kan si konkret, er at vedkommende legger frem kun én side av et lavkarbokosthold. De fleste vet at lavkarbo kan følges på svært mange måter, akkurat som myndighetenes råd kan følges på ulike måter. Når det gjelder det lavkarbokostholdet som vedkommende her har fokusert på, som inneholder mye animalsk mat, lite mat fra planteriket og lite karbohydrater, så må jeg si at jeg er enig med hans skepsis mot kostholdet. Selv vil jeg anbefale at man fokuserer på et lavkarbokosthold basert på mye mat fra planteriket.

   Er det noen konkrete punkter som du tenker på?

   1. Anette

    Takk for svar, Lars Kristian! Det er så utrolig mye info i teksten hans at jeg blir helt forvirra. 🙂 Jeg bekymrer meg mest over det han skriver om at kroppen bryter med protein for å produsere glukose og blander inn diabetes type 1. Og det han skriver om at man ikke går ned mere i vekt med lchf en middelhavsdiett, sett bort ifra ekstra vann og glukose. Jeg er selv litt overvektig og trener med vekter 3 ganger i uka. Trener i tillegg kort intervall etter styrke. Mitt mål er nå å gå ned i fettvekt og vil selvfølgelig ikke miste muskler. Noen tips? På forhånd takk igjen!

   2. Lars-Kristian

    Det han skriver om glukose og nedbryting av proteiner er korrekt, men det forutsetter jo at du har relativt tomme glykogenlagre, dvs. et ekstremt karbohydratfattig kosthold. Uansett vil en person som over tid har et lavt inntak av karbohydrater, bli mer og mer tilpasset fett som energikilde, og behovet for produksjon av glukose fra proteiner vil bli mindre. En annen ting er at om du i korte perioder har behov for nedbryting av proteiner for å lage glukose, vil dette kunne kompenseres for om du resten av tiden har et tilstrekkelig inntak av energi. Varady er er en forsker som har forsket mye på faste, dvs. faste annen hver dag, og hans studier viser at det er en effektiv måte å bevare muskelmasse på, og gå ned i fettprosent. Ved å faste annenhver dag vil inntaket av karbohydater på fastedager være null, likevel bevares muskelmassen når forsøkspersonene går ned i vekt. I følge den artikkelen du linker til, burde jo da muskelmassen reduseres betraktelig.

    Det kapittelet hvor han blander inn diabetes type 1 skal du bare overse. En med type 1 diabetes har null insulinproduksjon, mens alle andre friske personer har en normal insulinproduksjon. Insulin vil alltid være tilstede, selv om du ikke spiser karbohydrater. Blant annet er det flere typer aminosyrer(proteiner) som gir større insulinproduksjon enn karbohydrater.

    Når det gjelder vektnedgang på lavkarbo sammenlignet med andre typer, så er det riktig at over tid så ser man ingen forskjell. Lavkarbo er svært effektig til å begynne med, før det jevner seg ut. Det betyr jo ikke at lavkarbo ikke virker, men understreker bare viktigheten av å velge en vektnedgangsstrategi som passer deg 🙂

   3. Anette

    Takk igjen for at du tar deg tid. Sitter og leser litt Fedon… Mye skummelt altså.. 🙂 Jeg har tenkt at å spise 2 egg om dagen ikke er så ille, men leser om arakidonsyre som finnes i både egg og rødt kjøtt. Ikke lett dette her. Utdanner du deg til lege, eller ernæringsfysiolog?

   4. Lars-Kristian

    Jeg går ernæringsfysiologi 🙂

    Angående arakidonsyre, som er en livsnødvendig omega-6 fettsyre, så er den langt fra så farlig som enkelte hevder… I lavkarbomiljøer, og da også hos Fedon, hevdes det at denne fettsyren øker betennelser i kroppen o.l, og dermed øker risiko for hjerte- og karsykdom osv. Det finnes en rekke dyreforsøk som understøtter dette, men studier på mennesker viser faktisk det stikk motsatte. Selv når inntaket av omega-6 er så høyt som 15e%, så finner man ingen økning i betennelsesmarkører. De siste oversiktsstudiene viser også at arakidonsyre er en av fettsyrene som er assosiert med lavere risiko for hjerte- og karsykdom.

    2 egg om dagen går nok fint 🙂

   5. Anette

    Jeg får blod på tann og vil bare spørre mere og mere jeg siden du er så flink til å svare. 🙂
    Lykke til videre med studie! Kan ikke du starte en egen blogg? Ha en fortsatt fin mandag!

   6. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

    Jeg har egen blogg, men har ikke vært aktiv der på en stund da tiden ikke strekker til opp i alt :/

    http://www.suntvett.no 🙂 Ironisk navn i disse tider, men det som står der handler hvert fall om sunt vett 😉

   7. Jeg regner med at du vet at forfatter av kronikken er professor i ernæring ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved UiO? Før du avskriver han helt.

    Han sitter jo på kunnskap du ikke har tilegnet deg enda.

   8. Lars-Kristian

    Ja, noterte meg det, og som jeg skrev så er jeg enig i det meste som står der. At han er professer betyr derimot ikke nødvendigvis at han har rett i alt han mener, på samme måte som jeg også kan ta feil. Når det er sagt så kan jeg fint underbygge hvorfor jeg mener at han tar feil på enkelte områder, og jeg mener også at han ikke viser til gode nok kilder for de påstandene jeg sikter til.

   9. Savner bloggen din, suntvett! 🙂

 6. Så gøy at du og tok deg tiden til 50 spørsmål! Hadde tenkt å spørre om du ville ta deg om du ville ha et sånt innlegg en dag, men noen tok meg visst i forkjøpet 🙂 Artig måte å bli bedre kjent med personen bak bloggen synes jeg!

 7. Når jeg leser hvordan du lever, og hvor populær du er. Så virker det som du har et perfekt drømmeliv, men det er ganske dumt den «tabben» dere gjorde. Vi er mennesker alle kan gjøre feil, fra min side er du tilgitt! 🙂

 8. Åå, snakker vi om Pamela som har engelsk på Greåker VGS?? I så fall: helt enig! Herlig lærer!
  Morsomt innlegg 🙂

  1. Caroline

   Haha, ja 😀

 9. Ingrid E

  Koselig innlegg! Fin søndagskveld til deg 🙂

 10. Hei Caroline (og Lars-Kristian)! 😀
  Jeg ville bare stikke innom for å si at dere jammen har kommet dere godt gjennom denne stormen som har vært så ufortjent. Bloggen er mer inspirerende enn noen gang. Stå på!

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene 🙂

 11. Dette var jo et artig innlegg:-)) God morsdag til deg, Caroline. Her hjemme vanket det roser fra mannen❤

 12. Henny88

  Nå ble jeg nesten litt satt ut! Vi er SÅ like. Mange av dine svar kunne ha vært mine og det sier jeg ikke bare, jeg mener det. Nå liker jeg deg enda bedre og skjønner hvorfor jeg er så avhengig av bloggen din. Ha en flott søndag kveld med dine kjære. <3 Klem fra Henriette

 13. Å, ringene dine er helt nydelige! Forlovelsesringen spesielt. Kunne du fortelle litt mer om den? Ble plutselig veldig interessert.

 14. Elsker slike innlegg med korte og greie spørsmål!
  Josef Mengele er en interessant person, men som du sier på en avskyelig måte. I 10.klasse var jeg og resten av trinnet på skolen min i Tyskland og Polen i regi av Aktive Fredsreiser, og fikk både høre og se veldig interessante ting, inkludert om Josef Mengele. Vi var i begge Auschwitz-leirene, og vi var inne i operasjonsbrakken der Mengele utførte sine eksperiment. De benkene der, de luktet avskyelighet. Det er jo selvsagt ikke den samme benken som Mengele brukte, men en kopi. Det var en kald stemning over rommet…
  Men jeg er glad for å ha fått oppleve den reisen og få vite så mye interessant.

  1. Caroline

   Det må ha vært en grusom, men samtidig kjempespennende opplevelse :O Lars-Kristian skrev særemne om Mengele, så han kunne jo litt fra før, men det er jo en stund siden.

 15. Ååå!! For et gøy innlegg!! 🙂
  Deilig å ha gode gamle Caroline tilbake! Takk for all inspirasjon, og for at du lar oss drømme oss bort!
  Klem

  1. Caroline

   Bare hyggelig, Liv 🙂

 16. Så dere parodien på NRK igår?den var hysterisk morsom

 17. Cecilie

  kan jeg spørre hvilket merke boyfriend jeansen er, den du har på deg når du spiser is i sommer?

  1. Caroline

   Maisoon scotch 🙂

 18. Gøy innlegg!

 19. Melissa

  Flott innlegg! Det var kjekt å lese litt om alt;) Gratulerer med morsdagen, forresten!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Tommel opp for slike innlegg 🙂 Gjerne flere av disse!

 21. Hvor får man kjøpt hotellpute, og pris?

  1. Caroline

   Vi kjøpte vår på Living 🙂 Pris husker jeg ikke :/

   1. Helene

    De har de på princess også, med fine store putevar

  2. Får det på bl.a. Bohus og Kid 🙂

 22. likte godt svaret ditt på spørsmål nr. 9 <3

 23. Tusen takk for flott innlegg Caroline 🙂 Dette var morro! Spennende med sånne personlige innlegg der man lærer noe nytt 🙂
  Ha en fantastisk flott uke vakre du 🙂 Kunne hatt mer av spørsmål: 10 ting vi ikke visste om deg f.eks. Kjempe gøy!

 24. Johanne

  Veldig fint innlegg, morsomt å lese 😀

 25. Så artig å lese ditt 50 spørsmål-innlegg, Caroline! Støtter 100 prosent svaret ditt på nr 10! Skogen i mørket er skummelt! Har alltid vært mørkredd, men er aller mest redd om jeg må passere skogsområder etter mørkets frambrudd. Har nok lest for mye krim, og sett for mange skumle filmer. Som liten hadde jeg en venninne som bodde ca 300 m fra mitt hjem. Det ble ofte mørkt før jeg skulle hjem, og gode råd var dyre… Jeg fikk henne til å stå på trappen og rope til meg helt til jeg var ute av syne. Deretter skulle jeg passere et skogsområde. Livredd og med hardt bankende hjerte.

 26. Så artig å lese ditt 50 spørsmål-innlegg, Caroline! Støtter 100 prosent svaret ditt på nr 10! Skogen i mørket er skummelt! Har alltid vært mørkredd, men er aller mest redd om jeg må passere skogsområder etter mørkets frambrudd. Har nok lest for mye krim, og sett for mange skumle filmer. Som liten hadde jeg en venninne som bodde ca 300 m fra mitt hjem. Det ble ofte mørkt før jeg skulle hjem, og gode råd var dyre… Jeg fikk henne til å stå på trappen og rope til meg helt til jeg var ute av syne. Deretter skulle jeg passere et skogsområde. Livredd og med hardt bankende hjerte.

 27. Dette var veldig gøy å lese Caroline!:-) jeg liker deg mer å mer må jeg si!:-) kult å lese noe helt nytt om deg. Ha en fortsatt fin morsdag! Klem

 28. Så utrolig gøy at Lars – Kristain tar seg tid til å svare så bra 🙂 Spennende studie, lykke til 🙂 Gleder oss til Caroline skal fortelle om sitt studie, spennende 🙂

  1. Caroline

   Han synes det bare er gøy, så bare å spørre 🙂

   Tusen takk 🙂

 29. Dette var gøy å lese! Jeg hadde ikke stått på slalåm på to-tre år jeg heller, men i forrige uke tok jeg meg en tur i bakken igjen og jeg hadde visst ikke glemt det! Så du kan det nok fremdeles 😀

 30. Kjekt innlegg Caroline 🙂 Gøy med noe litt annerledes og personlig 😀

 31. Johanne

  Kult innlegg! 🙂 Hvordan lager du gulrotpurè? Gulrot, smør og krydder?:) Blir den veldig søt?
  Jeg liker godt gulrot til middagen, mens min samboer elsker brokkoli, som jeg hater! Haha.. Så kanskje jeg skal prøve gulrotpurè til meg og brokkoli til han:)

  1. Caroline

   Deler opp gulrøtter i små biter og damper de i smør på lav temperatur i 20 – 25 minutter. Salte og pepre etterpå 🙂 Gulrøtter er jo søte, så den blir litt søt, men ikke så søt som f.eks søtpotetpuré 🙂

   1. Prøv med en liten klype muskat i den gulrotpureen, det setter en utrolig god smak 😉
    Ha en strålende mandag! 🙂

   2. Caroline

    Takk for tips 🙂

   3. Johanne

    Okei, da skal jeg prøve det! Takk 🙂
    Søtpotet blir for søtt, men gulrot liker jeg jo!
    Her blir det ovnsbakt laks på en seng av sopp, paprika, purre og potetbåter idag. Glemte jo å kjøpe gulrot… Haha:(

 32. Dette var et morsomt innlegg:D I framtiden er det ønskelig med flere spørsmålsinnlegg, typ ukens/måndens spørsmål der du svarer på 10-15 spørsmål som har hopet seg opp iløpet av uka som mange lurer på (vet du er utrolig flink til å svare i kommentarfeltet, men desverre synes jeg ikke alltid det er like lett å finne tilbake igjen:(), og spørsmålsrunder:D

  Da jeg var liten var jeg redd for at kaptein sabeltann bodde under senga mi, så jeg måtte bestandig ta et stooort steg fra gulvet og opp i senga for å unngå å komme for nerme sengekanten. Var nemlig redd for at kaptein sabeltann skulle ta tak i stortåa mi og dra med under senga for å kidnappe meg

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

   Haha 😀 Kaptein Sabeltann faktisk 😀 Morsomt å tenke tilbake på sånne ting.

   1. Haha, ja, er litt flaut 😀 Verste er at jeg bare hadde sett én kaptein Sabeltann film, og jeg gjemte meg under puta gjennom stort sett hele 😛 Menmen, alle barn har jo NOE.. 🙂

   2. Caroline

    Haha 😀

   3. Jeg hadde hufsa fra mummitrollet som jeg var overbevist sto utenfor vinduet. Herlighet så redd jeg var 😛

   4. Caroline

    Haha 😀

   5. Marita

    Ridder Cato fra Mio min Mio bodde i mitt klesskap… Guri så redd jeg var!! Kunne ikke åpne døra inn dit! Haha!! 😉

 33. Du skriver at du vil ha flere barn, kan det hende du vil ha tre ? 🙂 Eller er to max.

 34. Supert innlegg!:-) Du skrev du ville bygge drømmehuset nær familie og venner, og det fikk meg til å tenke. Nå er det jo selvfølgelig fotballen til LK som bestemmer hvor dere skal bo. Men om man ser bort i fra fotballen, hva tenker du om at dere ikke kan bo i nærheten av begge sidene av familien? Jeg og kjæresten har selv familie i hver vår landsdel, men bor sammen i Oslo nå fordi vi studerer her. Jeg skulle så gjerne ønske at vi kunne ha foreldrene våre i samme fylke når vi får barn, spesielt siden jeg har vokst opp med besteforeldrene mine max 3 timer unna. Har virkelig ikke peiling på hvor i landet vi kommer til å ende opp, men har så lyst til at mitt barn skal ha et nært forhold med begge våre foreldre. Regner med du også har tenkt litt på dette, og hadde virkelig satt pris på dine tanker og meninger om tema. Syntes du det er trist eller helt OK? Hadde du begge besteforeldrepar langt unna som barn?

 35. God morgen, Caroline!
  Så gøy med et sånt innlegg.

  Hvis du vil ha tips til innlegg, kunne jeg tenkt meg et innlegg om hvordan «pynte bord» – du lager jo det alltid så fint! Feks tre forskjellige bord til forskjellige anledninger. Jeg har prøvd å slenge litt granbar på bordet, det ble _ikke_ fint.. :p

  Lykke til med studiene forresten! Er det Sjaastad du tok bilde av? Elsker den boka, fikk min signert (haha, I know) i fjor <3
  Knus

 36. Hei! Gikk du på St. Olav vgs i Sarpsborg? 🙂

  1. Caroline

   Jeg gikk på Greåker 🙂

 37. Michelle

  Gøyt innlegg 😀 Men oi, dine foreldre har vært sammen siden de var 15 og 18!! Det er veldig imponerende! Blir glad når jeg hører sånne historier, lenge leve ekte kjærlighet 😀 <3

 38. Elisabeth L

  Ooh, så utrolig underholdende med slike innlegg:-) så gøy at du tok deg tid til det:-)

 39. Du er så nydelig 🙂

 40. Hei Caroline!
  Du har nevnt at du har blitt student, men hva studerer du? 🙂

  1. Caroline

   Kommer et innlegg om det senere 🙂

 41. Flott innlegg!

 42. Trodde du hadde sagt at alt av kommentarer ble godkjent nå? Så jeg forsøker igjen! Du sier du blir imponert av personer som er åpne og ærlige, er dette kvaliteter du føler at du selv har? Er litt nysgjerrig med tanke på hvordan du har blitt fremstilt den siste tiden.

 43. Nei, så fantastisk å høre om flere fantasivenner! Var redd jeg var alene om det 😉 Kråka Katie, så søtt!
  Jeg hadde selv en fantasivenn, en mus som het Milly! Har du hørt! 😀 Kunne sikkert skrevet en barnebok om det «vi» fant på og lekte. Jeg overbeviste desverre ikke særlig mange om at hun fantes, men heldigvis meg selv 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Så morsomt 🙂

 44. Artig innlegg Caroline! 🙂
  Jeg ser at Lars-Kristian svarte så utfyllende på et spørsmål ang.kosthold, så jeg ville spørre han om noe ang. Omega 3 og Omega 6 hvis det er greit 🙂

  Jeg har en bror som har blitt veldig opptatt av dette med Omega 3 og 6 i det siste, og lurte på hvilke synspunkter du har på dette? Blandt annet går det mye i at vi får alt for mye omega 6 i oss, og for lite av omega 3. Dette skal visstnok virke veldig inn på helsa vår blandt annet på diverse betennelser i kroppen og andre helseplager. Ifølge min bror så kan mange helseplager «løses» med å tilføye mer omega 3 gjennom kosthold og tabletter/olje, men desom det faktisk er bevist at vi har et så stort behov for mye mer omega 3, hvorfor er ikke dette mer «allmennkjent»? (Sett bortifra reklamen for makrell i tomat :-p) Kan også nevne at broder’n har startet med salg av omega 3, får masse informasjon gjennom denne «jobben» og derfor er jeg litt skeptisk til om det virkelig er så viktig å tilføye omega 3 eller om det mest handler om å tjene penger. Greit å høre med en «tredjepart» som kan mye om helse og kosthold 😉

  1. Lars-Kristian

   Det går fint 🙂

   Kjenner til at mange selgere av slike omega-3 kosttilskudd hevder det du beskriver her 😉 At vi får i oss for lite omega-3 tror jeg at jeg kan si meg enig i, der har han nok et poeng. I snitt spiser nordmenn mye mindre fet fisk enn hva som anbefales, noe som vil gi et inntak av omega-3 som ikke tilfredsstiller hva f.eks staten anbefaler (> 1e% omega-3). Så at mange bør få i seg mer omega-3 har han nok rett i 🙂

   Når det gjelder omega-6, så har jeg ikke sett noe som underbygger den påstanden, annet enn at «vi spiser så mye planteoljer og margarin» som inneholder mye omega-6. Men det er jo bare en påstand, og som du selv sier så tjener de penger, og da er de heller ikke nøytrale, noe som bør gjør en litt skeptisk til hvilke råd man får 🙂

   Det svært mange av disse selgerne gjør, som jeg ikke er noen tilhenger av, er å anbefale en spesifikk ratio mellom omega-3 og omega-6. Det har de ikke noe spesielt godt grunnlag for å gjøre, og mest sansynlig er dette svært individuelt 🙂 De fleste hevder også at omega-6 skaper betennelse i kroppen vår, men nå viser de fleste humanstudier at dette ikke er tilfellet 🙂

   1. Tusen takk for svar, Lars-Kristian! 😀
    (Btw, dere er knallgode som har kommet dere «helskinnet» gjennom alt dette tåpelige skriveriet om ditt og datt, jeg heier på dere!!;) )

 45. Haha, jeg hadde faktisk en ravnevenn som fulgte etter meg som het Krompen. Ja helt på ordentlig:) Vi matet han opp fra han var liten, så kom han alltid flygende ned å satt seg på skulderen min:) Helt sant! Gode minner:)

  1. Caroline

   Haha 😀 Så gøy! 🙂

 46. Karoline H

  Hei Caroline!
  Kan ikke du gjøre et innlegg med foreldrene dine, om hva som er trikset for å holde sammen/være glade i hverandre så lenge? 😀
  Hadde vært morsomt å høre noen tips for oss som ønsker å få det til 🙂

 47. Det bildet av deg og Nelia er helt nydelig, viser helt klart mor-datter-kjærlighet <3

 48. Du er et vakkert menneske ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det er tydeligvis du også <3

   1. Åh, kommentaren din rørte meg til tårer.. Her sitter jeg å stryker på min datter på 1 år som ikke vil sove i sin egen seng. Kl er straks 04.00 😉
    En sliten og hormonell mamma 😉

    Jeg kommenterer aldri blogger, og forventet ikke et svar fra deg! Er ofte innom og leser bloggen din, jeg har alltid syntes du har vært ei pen dame, og har alltid beundret deg for den du er og ditt arbeid! Men måten du har taklet alt du blir utsatt for av andre mennesker har vist meg hvor vakker du er som menneske! Det står respekt av deg og din kjære!

    Stå på videre, digger deg og stilen din. Bare synd jeg ikke passer å gå med lik stil som deg 😉

    God natt fra meg 😉

   2. Caroline

    Man må jo være et godt menneske for å si noe sånt til en helt fremmed person 🙂

 49. Elsker slike innlegg! Hvor er kjolen på det første bildet fra? 🙂

 50. Ingvild

  Takk for at du skriver denne bloggen! Du er utrolig flink og inspirerende! Lurer på om du kunne skrevet noen innlegg om hvordan du var som barn og ungdom, det hadde vært morro å lese om for dine yngre lesere! Har du noen gang drevet med en ballsport eller dans eller noe sånt? Liker at du skrev et innlegg som dette, det gjør at vi blir mer kjent med deg:) ha en fortsatt fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *