50 spørsmål

Rett før jeg skulle sette meg ned for å poste et nytt innlegg, kom en kommentar som etterspurte et innlegg med 50 spørsmål. Jeg søkte på google og fant det hun mente, tror jeg i hvert fall, så her kommer det! Tusen takk for innspill, selv om det tok meg en liten evighet 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

1. Hvor gammel er du om 5 år? 33 år! Hah! Tenk på det! Innen den tid håper jeg Nelia har fått en søster eller bror også 🙂 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Nelia og Lars-Kristian. Hver dag ♥ 

 3. Hvor høy er du? Jeg er 170. 

 

sequins34

4. Hvilken film så du sist? Jeg så The Duchess sammen med mamman min! Den jeg skrev anmeldelse av i går. En estetisk vakker film, men også bra på alle andre måter. Synes jeg. 

5. Hvem ringte du sist? Mamma. 

6. Hvem ringte deg sist? Lars-Kristian, eller – elsklingen min – som det så fint står på mobilen. Haha, kleint! Men det er jo sant! 

7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? Tusen takk, det samme til deg! Gratulerer med morsdagen skatt. Love you  (fra mamma) 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker å sende snap! Der kan jeg ikke skrive mer enn et gitt antall bokstaver, og dermed tar det heller ikke lang tid. Dessuten glemmer jeg ikke å svare, men jeg svarer med en gang ettersom en snap er nå, og er borte etterpå. Å sende tekstmeldinger kan være altfor tungvint synes jeg, og det tar så lang tid, for jeg nøyer meg liksom aldri med noe kort og konsist de gangene jeg tekster. Sånn egentlig foretrekker jeg nok å ringe, men da må jeg sette av god tid, for jeg er en skravler. Altså, da snakker vi minst 20 minutter før jeg klarer å løsrive meg, men jeg kan holde samtalen gående i en god halvtime. Og så spiser jeg så ekstremt mye når jeg prater i telefon, spesielt hvis jeg er hjemme. Haha, jeg aner ikke hvorfor. Men spørsmålet var jo hva jeg foretrekker, så da blir det uansett å ringe. 

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted kan være hvor som helst, bare jeg er sammen med dem jeg er glad i. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Skogen midt på natten.  

11. Når så du moren din sist? På fredag. Mamma og pappa reiste hjem litt utover dagen. Savner dem allerede!  

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? It´s beginning to look a lot like Christmas, Kurt Nilsen sin Himmel på jord og When you wish upon a star. 

– jul! det beste i verden! – 

IMG_7799

IMG_7862

___________________________________________________________________________________________________________

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og har vært gift i 33 år om bare noen dager. Så har de vært kjærester siden pappa var 18 og mamma var 15. De to, altså!  

morogfar

15. Når våknet du i dag? Våknet vel rett før syv, men våknet ikke ordentlig før en time senere. Så lå jeg i sengen lenge! Diggeste søndagen!  

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år er jeg 38 år. Da håper jeg at jeg fortsatt har en jobb som driver meg og som jeg elsker. At Lars-Kristian og jeg kanskje jobber med noe spennende sammen, og at bloggen fortsatt er en sentral del av hverdagen min. Jeg håper at Nelia har fått søsken og at vi har bygget drømmehjemmet et sted med nydelig utsikt nære familie og venner, et sted hvor vi vet at vi skal bli værende for resten av livet. Hugo og Ronaldo lever selvfølgelig fortsatt. Uff, det siste er nok bare ønsketenkning. Men hunder skal vi ha! 

hudnekveldskos

17. Hva skremte deg om natten som barn? Troll! Jeg var livredd for troll, og om jeg våknet i løpet av natten trodde at jeg kom til å bli spist opp, dersom jeg hadde så mye som en tå på utsiden av dyna. Jeg lå så stille at jeg svettet før jeg sovnet igjen, og holdt nesten pusten. Jeg drømte ofte at jeg var fanget i en diger gryte, og at trollene skulle koke suppe på meg. Haha, at det går an! 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Haha, DETTE! Ganske internt, men hysterisk morsomt, synes jeg. 

19. Hva er din beste egenskap? Slike spørsmål er alltid vanskelig å svare på, men jeg vil si at jeg er veldig omtenksom og god til å lytte. 

20. Hva er din verste egenskap? Denne er ikke så vanskelig. Jeg klarer svært sjelden å være tidsnok, og etter at Nelia kom til verden har dette selvfølgelig blitt enda vanskeligere. Men jeg jobber med saken og har blitt bedre. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten! Men jeg har alltid pysjamasen og et par varme tøfler ved siden av sengen til morgenen etter. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg bruker bare en pute selv, men når jeg rer opp sengen har jeg alltid på hotellputen og en pyntepute. ELSKER hotellputen! Den er perfekt når vi skal lese på sengen eller se på tv. 

– ikke helt som soverommet vårt er nå, men her er i hvert fall den deilig hotellputen – 

SONY DSC

___________________________________________________________________________________________________________

23. Hva er det rareste du har spist? Det må være kamel. Og jeg var ikke klar over det en gang :/  

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler 🙂 Jeg jobber mest på den stasjonære, og har den også med meg dersom jeg skal være lenge borte – ikke utenlands, selvfølgelig.  

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt! Jeg går nesten alltid barfota, men har alltid varme sokker eller tøfler i nærheten. 

26. Hva hører du på akkurat nå? OMI – Cheerleader Felix Jaehn Remix 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Så og si all iskrem! Jeg elsker is!  

spiseisspiseis

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg er egentlig ingen dessertperson, men iskrem? Haha 🙂 På restaurant bestiller jeg så og si alltid ost til dessert.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har absolutt ingen vinnerflaks, men jeg vant en gang en diiiger bamse på tivoli! Dette var en 17. mai og jeg var bare 10 år eller noe – lykken var med andre ord stor! 

30. Liker du kaffe? Jeg kunne levd på kaffe! Ferskbrygget blå java rett fra Tim Wendelboes svart presisjon? JA, TAKK! MÅ HA hver eneste morgen! 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe. Og juice, den med fruktkjøtt fra Cevita. Nam 🙂 

IMG_2516

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Oi, favoritt? Jeg vet ikke. Jeg favoriserte liksom ikke lærere på den tiden, jeg tror vi var for gamle til sånt. Men Pamela som vi hadde i engelsk var skjønn! Og Anne Marie som vi hadde i tysk også 🙂 

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

34. Hva har du spist i dag? Lavkarbobrød med brunost og makrell i tomat made by Nelia (les:Lars-Kristian), ett egg og en atkinsbar til kaffen ved lunsjtider. Nå var det nettopp middag med laks, gulrotpuré og smørdampet purreløk. Nammis! 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Akkurat dette varierer, men ettersom vi har sett Kampen om Tungvannet i det siste, har jeg lest mye om andre verdenskrig og aktuelle personer på denne tiden. Josef Mengele er den som har interessert meg mest akkurat nå, men på en avskyelig måte. At det har eksistert mennesker som ham gjør meg kvalm. Jeg håper aldri verden ser slike mennesker igjen, men dessverre er jeg redd for at de finnes fortsatt. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? p3 – the one and only! Bare så innmari synd at Radioresepsjonen plutselig er på dab og p13, glemmer altfor ofte å høre på 🙁 

37. Vil du ha barn? Vi har verdens fineste jente, og jeg vil ha flere! Livets glede! 

kose1

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og tysk. Sistnevnte er jeg best når jeg leser og hører, å snakke det har dessverre gått i glemmeboken så det synger etter! Jeg har selvfølgelig forståelse for svensk også, og en god del dansk.

39. Sover du på en spesiell side? I sengen sover jeg venstre side og Lars-Kristian på høyre, og dersom jeg skal sove på en spesiell side av kroppen, sover jeg på venstre. Aller helst sover jeg på ryggen, det gjorde jeg til og med under hele svangerskapet. Magen ligger jeg aldri på, får helt klaus!  

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Uten tvil! Når jeg er på ferie er jeg avhengig av utsikten og av å bade der fremfor noe annet sted. Med Nelia har det selvfølgelig vært lettere med basseng nå når vi har vært på feire, ettersom hun er over snittet glad i å spise sand, så da er det klart jeg har ofret havet for bassenget. 

41. Hva bruker du helst penger på? Helst bruker jeg penger på reiser og opplevelser, men ettersom Lars-Kristian spiller fotball og ikke er fleksibel i det hele tatt, kan det være vanskelig å bruke penger på det. Likevel står det øverst på listen 🙂 Ellers elsker jeg å spise ute, og å få spabehandlinger. 

42. Eier du dyrbare smykker? Forlovelses-/ gifteringen min er ganske dyrebar. På flere måter 

gifteringer

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Farmen og The Biggest Looser. Og så elsket jeg Kampen om tungtvannet! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Til helgen skal jeg ut og spise med Lars-Kristian på lørdag, vet jeg. Da skal vi feire både Valentine’s Day og at jeg har hatt bursdag, så jeg gleder meg til å få bursdagsgaven min av ham 🙂 Fredag vet jeg ikke helt og på søndag blir det vel bare jobb og sofakos. 

45. Kan du stå på slalom? Ja! Men nå er det plutselig litt for lenge siden, så jeg frykter jeg har glemt det. Men det er jo litt som å sykle, du glemmer det liksom ikke. Likevel – jeg har ikke stått siden før jeg ble gravid med lille! Så det blir vel tidlig i 2013. 

fjelletgeilo

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig, kjærlig og åpen. Ved å være inkluderende og akseptere alle mennesker, samme hvilken bakgrunn de har.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone. Men jeg har nesten alltid telefonen på lydløs.  

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Da jeg var liten innbilte jeg venninnene mine at jeg hadde en kråke som fulgte etter meg og at vi var bestevenner. Hun het Katie og var nesten overalt hvor jeg var, til og med på klassetur og på hytteturer utenlands. Haha! Kanksje ikke så rart ettersom kråker nesten er overalt hele tiden. Det verste er vel at de trodde på meg helt til det rant ut i sanden. Vi knekker sammen hver gang vi snakker om det, barn altså!   

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Noen av lekene til Nelia som ligger strødd bak meg her er røde.  

50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Jeg liker å ha kontakt med venninnene mine helst daglig, men det blir vanskeligere og vanskeligere med årene. Samtidig som jeg er sosial, trives jeg veldig godt i eget selskap også, å trekke meg tilbake med føttene i vann og favorittserien på tv kan være utrolig deilig en gang i blant. Men jeg elsker også å være hjemme med familien min. 

– ♥ – 

93 kommentarer

  1. Maria H

    Haha, så morsomt. Du gikk vel på Greåker. Hadde Pamela selv, hun som var fra Wales. Utrolig søt lærer hehe 🙂

  2. […] Men det skulle det slet ikke handle om. For nogle dage siden udgav Caroline et indlæg med svar på 50 spørgsmål, og det, syntes jeg, var så fint, at jeg vil gøre hende det efter her […]

  3. Herlig med slike innlegg! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *