gjensyn

yey

Det er så deilig å ha Lars-Kristian tilbake fra Spania! Jeg har savnet ham siden han dro, men samtidig er det merkelig hvor mye lettere det har vært denne gangen, og som jeg nevnte tidligere: både Nelia, familie og venner har skyld i det. Men nå må jeg si at jeg virkelig gleder meg til hverdagene igjen, det er noe med det som betyr alt for meg – hverdagsglede og hverdagslykke går hånd i hånd, og rutiner er alltid gull verdt. Jeg har brukt dagen frem til nå på en lang familiefrokost sammen med alle, til og med hundene fikk sin del da Nelia kastet halvparten av maten på gulvet 😉 Så ble hun trøtt og sovnet, så hun fikk ikke vært med på det alltid like originale familiebildet. Ja, men det er klart jeg må ta en gjenforeningsbilde, samme hvor kleint eller rart det ser ut 😉 Tradisjonen tro! Skal forresten si det var en blid jente som møtte pappa i døren i går, hun skulle bare opp hele tiden, susse, kose og vise frem alle bøkene sine. Jeg svimer av! Hun er så skjønn, og det er helt tydelig at savnet har vært stort ♥ 

yey1

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har fortsatt ikke kommet meg ut av nattøyet, så jeg tenkte snart å skifte til treningstøy og løpe litt. Det er så nydelig vær, så jeg har utrolig lyst på en tur ut.. men det blåser jo så kratig at jeg ikke helt vet om jeg tør. Vi får se, kanskje vi kan spare turen til i morgen 🙂 Håper deres lørdag har vært fin hittil, det har min! Det er så godt at alle er samlet igjen ♥

56 kommentarer

 1. Heia

  Jeg var ute å løp nå og for en vind. Tenkte å løpe 60 minutter, men måtte kaste inn håndkle etter 35 min og for en sol. Aldri nyst så mye på en løpetur før

 2. God bless you and ur family dear Caroline!!!You are have a beautiful family, and ur daughter is like a little princess!!!
  Greetings&hugs&kisses from Greece!

 3. Fin vær var det hvertfall, men oppi skiløypa og i skogen her jeg bor i oslo ble sola altfor skarpt og jeg hadde problemer med å se mens jeg løp så har dere samme sol der dere bor anbefaler jeg å heller ta løpeturen ute imorgen, så sant d ikke er like skarpt og ubehagelig sol.

  Jeg fikk skikkelig hodepine hvertfall så ligger rett ut på treningsmatte nå etter å ha inntatt.en paracet og en ibux.

  Ha en nydelig lørdag 😉

 4. fine dere er ! sikkert herlig å ha mannen tilbake !

 5. Victoria

  Dette er et sånt bilde hvor du tidligere helt klart hadde redigert leggen din. Fint for deg at du ikke ser ut til å ha gjort det denne gangen 🙂

  1. Elisabeth h

   Og hva slags kommentar er egentlig dette???? Mener du Caroline har «tykke legger» på dette bildet slik at d ville vært tenkbart at hun ville redigert det?? Jeg blir helt MATT av hva folk trykker ut av seg av sårende og/eller tankeløse kommentarer,og de verste er nesten de som «liksom» er ment som «positiv kritikk «. Caroline,kos deg med hele din lille familie hjemme,ha en flott helg,fortsett med dine fine og livsglade innlegg!!!

   1. Enig med deg Elisabeth.Må nesten bare le.Caroline må da ha noen av de flotteste beina som finnes.

   2. Victoria

    Hvor står det at Caroline har tykke legger? Skjerp dere jenter.

   3. Redigert leggen? Hvorfor det Victoria?

   4. Kristina

    Helt klart hadde redigert leggen din? Er du ***** i hue, eller? Beklager at jeg blir så sint! Men nå har det vært så mye snakk om den redigeringen- let it go! Tenk om noen skulle kommentert dine handlinger døgnet rundt, Victoria! Tror det er ytterst få som hadde taklet det. Sånne kommentarer kan du holde deg for god for.

    Det var et nydelig bilde. De er to flotte mennesker på alle måter. Med eller uten redigering, for hvem bryr seg. Redigerer bildene mine jeg også. Føler ingen skam for det gitt. Godt å se at de klarer å vende det andre kinnet til og ikke ta til seg alle negative kommentarer.

   5. Det var faktisk de flotte leggene jeg la først merke til. Wow sier jeg bare! Hadde ikke vært mulig å redigere de.

   6. Elisabeth h

    Victoria,»dette er et sånt bilde hvor du tidligere helt klart hadde redigert leggen din», dine ord. Vanskelig å se at du ikke implisitt sier d er noe å redigere?eller HVA med leggen mener du det er «helt klart» hun tidligere ville redigert? Helt riktig at du ikke beskrev leggen som tykk,men min oppfatning av d du skrev ble at du så noe ved Carolines legg som ville vært redigerbart «tidligere «.Så om du bare var ute etter å rose Caroline, er ingenting bedre enn det,for i Carolines blogg er det mye å glede seg over!

   7. Victoria

    Hver gang Caroline har redigert bilder, så har hun redigert seg selv fra normalt tynn til enda tynnere. Så når jeg sier at dette er et bilde som hun tidligere ville redigert, så er det fordi at bena hennes på dette bilde ser normale ut. Og det sier jeg er BRA. Den eneste som har nevnt ordene «tykke legger» her er deg Elisabeth. Du kan ikke vite noenting om hva andre implisitt mener og ikke. Dette er sånt som gir jenter et dårlig rykte; «Det var ikke det du sa, det var det du mente».

    Når det finnes flere alternativer så kan du prøve å velge det positive. Det vil gi deg bedre opplevelser i livet..

  2. Ehm.. god lørdag til deg også, Victoria

   1. ….nå var det jo faktisk Elisabeth som klarte å skrive «tykke legger»…..og ikke Victoria…..kanskje Elisabeth ikke burde bli så MATT av hva andre folk trykker ut seg av sårende og/eller tankeløse kommentarer….kanskje denne kommentaren faktisk var ment som positiv kritikk og ikke bare på»liksom»..

   2. Hehe, positiv kritikk 🙂

   3. Victoria

    Haha ikke sant 🙂 Her skriver jeg en kommentar om at det er fint at Caroline ikke har redigert bilde, også mener Elisabeth at jeg sier at Caroline har tykke legger. Noen mennesker altså..

   4. …men hvorfor i all verden skulle hun ha redigert bildet da???? Hva er det du egentlig mener?

   5. Viktoria, hvorfor mener du at ho tidligere hadde retusjert dette bildet da? Om du ikke mente leggene var «tykke» så var det illefall noe. Forklar deg no , før du rakker ned på Elisabeth også. Litt enkel kommentar fra deg….

   6. Du mangler litt selvinnsikt eller sosiale antenner Victoria..

    «Dette er et sånt bilde hvor du tidligere helt klart hadde redigert leggen din» Det er hva du skriver…

    Implisitt i dette ligger at du mener det er noe galt med leggen på bildet. Hvorfor ellers ville Caroline ha redigert bildet tidligere?

    Av ren nysgjerrighet..Hva er det du mener Caroline tidligere ville redigert?

  3. Hæææ??! Den syns jeg var slem!! Det er jo sånn en legg skal se ut??! Litt underlig å fokusere på en sånn ting uansett da, dette er jo noen utrolig koselige bilder av et tydelig forelsket par <3 God helg til dere, nyt å endelig være sammen igjen 🙂 Likte foresten den sofaen utrolig godt! Så deilig å ha en sånn på kjøkkenet! Fra TM eller? 🙂

   1. Caroline

    Den er fra TM, ja 🙂

   2. Hva er størrelsen på denne?

  4. OMG..folk ass.. haha:-))

   Håper slike ting bare preller av, ha en fantastisk helg med familien Caroline <3

   1. Caroline

    Tusen takk, Helene 🙂 Håper du får en fin helg du også 🙂

  5. Birgitte

   Lurer paa hva som faar folk til og kommentere slik… Daarlig selvtillit much?

   1. Victoria

    haha ja hvis man mener at det er bra at et bilde ikke blir redigert, da har man definitivt dårlig selvtillitt! Og ikke minst må man også være veldig misunnelig, ikke sant?:)

   2. Saken er jo HVORFOR du kommer med en slik kommentar… HVORFOR MENER DU at hun ville redigert leggen? Men dette svarer du jo ikke på, så da er vi jo like langt…

   3. Victoria

    Se svar lenger oppe. På lørdagskvelden sitter jeg ikke inne på kommentarfeltet til bloggere nei. Klokken 01:44 på en lørdagskveld…really?

  6. Stakkar deg Victoria..
   Hva vil du egentlig frem til med en slik kommentar?
   Er dette noe du ville sagt face to face til noen?
   Du snakker om å fokusere på det positive lenger nede i kommentarfeltet og jeg blir oppriktig bekymret for at du er litt kognitivt svekket. På en annen side er det beroligende, det forklarer kommentaren din.
   Noen bør beskyttes mot seg selv, kanskje du er en av dem.. #folkeskikk #empati

 6. Dere er altså et SÅ vakkert par 😀 Ønsker dere alt godt i denne verden <3 Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

 7. Jeg tror det går bra bare du er forsiktig og du er trolig sporty og virker som en hyggelig, snill og glad person på bloggen

 8. så herlige bilder!:-) Hvor lenge bruker Lars-Kristian å være hjemme før han må dra igjen, egentlig?:p Bare lurer

  1. Caroline

   Han er bare på treningsleir en gang i året, heldigvis 🙂 Men det kommer noen helger hvor de har bortekamper som krever 2 eller flere dager med reise, men det varierer veldig 🙂

 9. Så koselig! Håper du fortsatt får en strålende helg med den fine familien din ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, håper din helg også blir/er fin 🙂

 10. Ja det er helt utrolig hva folk generelt klarer å lire av seg!

  EG kunne ikkje brydd meg mindre om det var manipulert eller ikkje,
  eg liker å lese/se på bildene dine Caroline 😉

  Du har en interiørstil eg liker og eg får MYE tips!
  Selv står me på terskelen til å starte husbygging og da trenger eg mange
  tips! DAGSENG er iallefall noe EG skal ha! hehe + en stor sofabenkseng i kanappvindu!
  Men med etter hvert 1200kvm som skal innredes trenger eg MANGE tips hehe

  Folk MÅ slutte å være MISUNNELIGE og heller UNNE andre fine ting,
  dama jobber jaggu meg for å få det også 🙂

  Selv om eg er ei ungdommelig dame på noen å 40 så digger eg deg Caroline 😉
  Nelia er jo knallskjønn og er ei utrolig vakker lita jente 🙂

  KOS dere masse alle 3 og ha ei eventyrlig helg!
  Her i Vest blåser det stikker og strå 🙂

  Klem Vibbedille 🙂

  1. Caroline

   1200m2 å innrede??? Wow… 😀

   Ha en fin helg du også 🙂

   Klemmer <3

 11. Jeg syns disse bildene er koselige, kleinte og rare eller ei 😉 Dere er et veldig fint par 🙂

 12. Godt å være samlet igjen – helt klart <3
  Ha en fantastisk helg alle sammen!

  Varme helgeklemmer i vindkastene 🙂

 13. Anne Jeanette

  Hei å god lørdag:) nydelig morgenkåpe, hvilket merke er det? 🙂 nyt helgen md dine kjære:)

 14. Herlig! For noen fantastiske gjensynsglede bilder 🙂
  Elsker når kjærligheten bare stråler gjennom bildene 🙂

  Ha en nydelig helg. Jeg syntes forresten det var en deilig temp ute i dag <3

 15. åhh.. Ingenting e som kjærligheita!! Kos dåkk massa<3 Ha ei fortsatt fin hælg!

 16. Dere stråler begge to 🙂 koselig å se og du virker så avslappa og oppriktig glad 🙂 Gjensyns glede fra begge parter, herlig 🙂 Hva synes mannen din om lerret bildene som kom opp mens han var borte? Likte han det like godt som alle oss lesere hehe. Ønsker dere alle en fantastisk fin helg 🙂 Klem

 17. Koselige bilder av et flott par 🙂
  Og fullstendig elsk på spisestuesofaen! Den var fin:D

 18. Skjønner hva du mente med at sofaen dekket litt over vinduskarmen! Men syntes absolutt ikke det gjorde noe

 19. Skjønner hva du mente med at sofaen dekket litt over vinduskarmen! Men syntes absolutt ikke det gjorde noe

 20. Kristin B

  åå, jeg smiler av både bildene og det du skriver :):) For et nydelig par dere er og ikke minst hvor nydelig DU er!!!
  Håper du får en fantastisk helg fine fine deg :):)

 21. Ingrid Grace

  Ingenting er som gjensynsgleden! Kos dere masse og ha en riktig fin helg videre.

  Klemmer fra meg. 🙂

 22. Fine bilder av dere. 🙂
  Kan tenke meg det er godt å ha han hjem igjen. 🙂

 23. HVA BEHAGER DAMER???

  Seriøst, hvorfor er dereopphengt i leggen hennes????

  Den er en heilt gjennomsnittlig, almindelig normal legg……………….

  Den er en vanlig legg, hverken mer eller mindre.

  Den er definnitivt ikke spesielt mye penere enn hvilken som helst annen legg.

  Kjære vene, det er en legg………….. so what???

  De aller fleste av oss er mer eller mindre lykkelige eiere av 2 stk legger.

  Caroline sine er ikke bedre enn andre sine, det er en legg. En legg faktisk.

  En gjennomsnittlig, vanlig, LEGG.

 24. Anne Kristine

  Fine dere er, blir glad av å se på dere 🙂 kose dere masse sammen med den nydelige lille jenten deres!

 25. Dere må være verdens fineste par! og ha verdens fineste hus! (hjerter i øynene) tusentakk til masse interiør-inspirasjon ! håper dere har hatt en fantastisk helg alle 3 ! <3 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *