new interior stuff

IMG_7552

Husker dere ananaslampen på ønskelisten min i forrige uke? I går ble den endelig min! I tillegg kom bursdagsgaven min fra mamma og pappa som var 16 fantastiske glass fra Miss Etoile, som også var på ønskelisten min, og som skal erstatte alle IKEA-vannglassene vi har fra før av. Hverdags-materialistisk-lykke! Lerretene jeg bestilte i forrige uke har også funnet veien til Siljan allerede, så nå begynner det endelig å bli fullt i stuen her. Nå mangler jeg vel egentlig bare et eller annet på den tomme veggen. Akkurat hva som skal være der vet jeg ikke ennå, men her kommer i hvert fall et bildedryss av lampe, lerret og bursdagsgave 🙂  

___________________________________________________________________________________________________________

love is on the wall 

stue

IMG_7640

IMG_7579

IMG_7637

IMG_7629

IMG_7528

IMG_7544

IMG_7634

Andre ting som ble med hjem fra shoppingrunden vår i går var en ny uglelampe til Nelias rom, en helt kliss lik den forrige, for den knuste nemlig da sengehimmelen kom borti den en morgen hun var fryktelig akrobatisk 😉 Så nå lurer jeg på å plassere den et annet sted. Vi får se 🙂 Ellers ble det litt klær til både lille og meg, pluss litt sminke, men det er vel ikke så spennende å se bilder av dette kanskje? 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå har pappa også kommet til Siljan, og vi tre skal ha fonduekveld! Jeg gleder meg, er så sulten etter det som ble 1 time på mølla, magen fikk også kjørt seg sammen med ryggen, så i morgen blir det intervaller, rumpe og bakside lår. Hepp! Nå trenger jeg en dusj! Ha en nydelig kveld ♥ 

126 kommentarer

 1. åh, såå fint 🙂 Og de lerretene var jo superkoselige! Du burde jo hatt det nydelige bildet av deg og Nelia fra da hun var bitteliten fremkalt også! Det når hun har en sånn hvit dress på seg, og du holder henne i gågaten eller noe 🙂 Elsker det !

  1. Enig!

  2. Jeanette

   The pineapple lamp is beautiful! The shade is good too. I write you from the semi tropics where one eats 1 fresh pineapple a week for good food. Beautiful photographs, lovely interior. Happy Day. Tusen Takk for sharing.

  3. Caroline

   Å, det ja! Det er også et veldig skjønt bilde 🙂 Tusen takk, forresten 😀

 2. Madeleine

  Super fint hos deg!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 3. Dere har det bare heilt råfint Caroline!! Digger at dere har gått for en litt mørkere stil med litt mer store pynteting! Men er det en ny spisestuesofa jeg ser på kjøkkenet? Vil gjerne se flere bilder! 🙂

  1. Caroline

   JA 😀 Det er det! Jeg kan vise ila. helgen 🙂 Så digg med sofa på kjøkkenet 🙂

   Klemmer!

 4. Your home looks like heaven. 🙂

 5. Marianne

  Så fine bilder! Hvor bestiller du lerrett? Hvilken str har du på lerretene? Var så fint med de tre bildene sammen. Har lyst til å bestille selv:)

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg har bestilt fra fotoknudsen, vi har flere lerret derfra, de er kjempefine 🙂 Jeg har 40×100 🙂

 6. joo, vil se bilde av resten også! 😀

 7. Så fine bildet! Jeg har selv en datter, og synes det hadde vært kjempegøy om du delte innkjøp til Nelia 🙂 (husker du hadde outfit of the day på Nelia på insta for en tid tilbake, fortsett gjerne – er så gøy med inspo og Nelia går i masse nydelige klær)

  1. Caroline

   Ja! Det skal jeg jammen fortsette med! Hun har så mye fint 🙂

   Klemmer!

 8. Ingrid Grace

  Tusen takk for at vi har fått lov å «komme på besøk!» Du å du så flott og koselig dere har det. Vet ikke hvor jeg skal begynne for å skryte engang, men ja…dere har det kjempekoselig. Alt du har kjøpt eller fått var veldig fint, sammensettingen av møbler mm er kjempefint. Fikk lyst å bytte ut glassene mine, men jeg skal vente litt til. De var innmari flotte de du fikk, så jeg ble litt inspirert he he. Det er alltid veldig kjekt å se det du legger ut på bloggen din, jeg synes du har veldig god smak.

  Håper dere får en flott fondue aften.

  Mange klemmer fra meg 🙂

  1. Caroline

   Det er bare koselig, tusen takk for så fine ord og for at du følger med 🙂

   Mange klemmer tilbake!

 9. elisabeth

  ringer deg jeg når jeg flytter hjemmefra og skal kle opp stua 😉

  1. Caroline

   Haha, do it 😉

 10. Hei Caroline.

  Hvor er borde kjøpt som ananas lampen står på?
  Kjempe nyedlig stue dere har 🙂

  Klem.

  1. Ett spørsmål til hvilken størrelse er det på lerretene dine? Knall flotte bilder 🙂

   1. Caroline

    40 x 100 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er fra skeidar, er noen år gammelt 🙂

   Klem tilbake!

 11. kjempe fint caroline, du har et nydelig hjem!

 12. God kveld,Caroline:-)

  Så flott!!!!!nydelige bilder og ett lekkert og inspirerende hjem du har.
  Det er viktig å kose seg litt i hverdagen,og for noen(meg inkl.)er det å kunne unne seg noe nytt til seg selv eller hjemmet..det er lov det:-):-)

  Ønsker dere en fin kveld<3<3

 13. Huset deres er nydelig!!
  Lurte på hvor du bestiller disse lerretene? Helt nydelige :):)

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 De er fra fotoknudsen 🙂

 14. Å så fint! 🙂 Du har så god smak!! 🙂

 15. Martine

  Jeg vil gjerne se hva mer du kjøpte 🙂

 16. Hvor får man kjøpt de glassene fra Miss Étolie? 🙂

  1. Caroline

   På nett 🙂 Bare google https://www.google.no/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=miss%20etoile så kommer det opp forskjellige nettbutikker 🙂

 17. Det var et utrolig fint bilde av deg og N! Det har blitt skikkelig fint hos dere nå, liker denne stilen;) Sminke er kanskje litt uinteressant, men innkjøp av klær er det aldri! Ha en fin helg;)

  1. Sminke er gøy!!! Vil gjerne se det!

  2. Caroline

   Tusen takk 😀 Håper du får en fin helg 🙂

 18. For et utrolig nydelig bilde av deg og Nelia! Det ga meg masse varme følelser i kroppen og jeg kan tenke meg det kan være gøy å ha når hun blir eldre 🙂

 19. Den lampen er så sinnsykt kul!! Flotte bilder du har fått opp på veggen også, superfine 🙂

 20. Hvilket hjem har 19 puter fordelt på tre sofaer? Se bilde 2.

  1. Caroline

   Er jo helt normalt med puter i en sofa 🙂 Skal du telle slik som du gjør, så må du vel også ta med de putene vi sitter på 😉

   1. elisabeth h

    Telte putene i vår ene sofa nå,vi har 7 ‘pynteputer’ i tillegg til sofaens egne puter…har aldri tenkt på at det er mye??!! Utrolig hva folk GIDDER å bruke tid på!Med de fine bildene Caroline legger ut,burde d være mer enn nok å glede seg over og la seg inspirere av, istedenfor å begynne å telle PUTER for å ha noe å kritisere!! Get a life!

   2. Jo, for meg er 7 puter i en sofa mye, jeg er ikke vant til det, derfor stilte jeg spørsmål om det.

    Du ba meg «get a life».

    Har du noen gang tenkt på noen faktisk ikke har råd til 7 puter i en sofa?

    Kanskje du burde tenker over det før du anklaget andre for å «ha noe å kritisere»?

   3. Haha, her må jeg faktisk le høyt! Absolutt alle har råd til syv puter i sofaen sin om de ønsker det. Du kan få puter helt ned i 19 kroner, kanskje til og med billigere. Som alt annet handler det kun om prioriteringer.
    Helt ufattelig at det alltid skal være en idiot som drar frem den «ikke alle som har råd til…..» – og hva så? Hvem bryr seg? Er det ikke bedre å unne folk det de har enn å kritisere dem for at de har ting ikke alle andre har? Kjenner jeg blir mektig provosert.

   4. Til Karo.
    Jeg beklager at jeg har gjort andre sinte, men hva gjorde jeg feil?
    Jeg har aldri kritisert Caroline for å ha 19 puter, jeg bare spurte hvor vanlig det er. Var det feil av meg?
    Jeg synes det er leit at jeg og min familie har dårlig råd, men jeg har alltid unnet andre å ha det de har. Hvis du først skal bli provosert, så håper jeg du først forstår hva jeg skriver. Jeg synes Caroline har et fantastisk liv og unner henne alt godt, jeg bare spurte hvor vanlig det er med 19 puter på 3 sofaer. For det kaller du meg idiot.

    Så blir jeg sint når du spør hvem som bryr seg over at andre har dårlig råd. Jeg prioriterer nye (brukte) fotballsko til min sønn foran å kjøpe puter. Jeg prioriterer å spare til ferie foran puter. Jeg synes det er en riktig prioritering og klager ikke til andre over det. Min familie har det vi har, andre har det de har, det er greit.
    Jeg ber ikke andre om å få noe og jeg synes det er bra at andre har det bra. Men jeg skulle ønske jeg ikke møtte personer som deg, som ikke bryr seg om de som er fattige.

   5. Anette

    Haha, dumme Gjesten; Du ser vel hvilket hjem det er?? Carolines!
    Hold surmagetheten din for deg selv er du snill 🙂

   6. Jeg har dårlig råd, og kan ikke kjøpe hvor mange puter til sofaen som helst, derfor spurte jeg hvor vanlig det var å ha 19 puter på 3 sofaer.

    Du kaller meg «surmaget», jeg kaller meg selv fattig.

    Kanskje du burde tenke over det neste gang du svarer?

   7. haha, da har man fritidsproblemer 😀 Stakkars menneske, kan ikke ha det godt med seg selv.

   8. Jeg skulle ønske at Caroline og LK svarte akkurat deg, fordi du mobber akkurat på samme måte som andre gjorde mor Caroline og LK for noen uker siden.
    Ja, jeg er fattig, men jeg har en god familie og har det godt med meg selv. Du burde tenke over hva du skriver.

   9. Er det lars-kristian som har kommentert tilbake under ditt navn her? Ulikt deg å være så spydig

   10. Etter å ha tenkt litt, synes jeg det er ufint av deg Caroline å spøke slik du gjør. Du har mer penger enn vi har, men du burde vise mer respekt for at andre ikke like mye penger som deg.
    Og du burde si fra til de som svarer at jeg «ikke kan ha det godt med meg selv».

  2. Det har deres hjem, når du nå spørr så dumt 🙂

  3. Hvorfor bryr du deg om hvor mange puter det er i sofaen?

   1. Fordi hos oss er det 2 puter i hver sofa, og jeg lurte på om det er vanlig å ha fler enn det.

  4. Jeanett

   Hei Gjest
   Da jeg leste kommentaren din måtte jeg bare sjekke ut bilde 2- tenkte ikke over det med mange puter, og jeg må bare rette bitte litt på deg. Det er ikke 19 puter, men 20. 😉
   Ha en strålende helg alle sammen:D

  5. Hvis du skal pirke, så må du hvertfall gjøre det ordentlig. Det er 20 puter faktisk!!! Noen folk altså….

   Hadde jeg hatt den day-beden, så hadde jeg bodd i den!
   God helg 🙂

  6. Helle Sønvisen

   Så kan man også spørre seg: Hvem bruker tid på å telle puter?

   1. Men du bruker jo din tid på å skrive den kommentaren som du har skrevet:))) Andre kan også finne tid på å skrive det de synes pm saken:) Det spm kan ogsp sees på som retorisk:) Hvorfoe brydde DU deg om det:)?

  7. FYI Gjest… Vi har 14 pynteputer fordelt på 2 sofaer! Å jeg har planlagt å kjøpe flere;)

   1. Beklager.
    Jeg ville bare vite hvor vanlig det var å ha så mage puter. Jeg ser at det er vanlig, så jeg skal ikke spørre mer fra nå av.

   2. Ja, beklager fra min side å… er jo tross alt lov å spørre!

 21. katrine

  Liker at stilen din er så gjennomført:) Har dere noe interiør som du ikke synes passer helt inn, men som dere likevel har framme fordi det har en spesiell betydning? Det synes i hvert fall jeg utgjør et hjemmekoselig og lunt hjem, ting som ikke nødvendigvis passer inn, men som likevel passer inn på grunn av betydningen av det. Arvegjenstander for eksempel, eller gaver:) Du må gjerne vise klær, det er jo gøy!

 22. Så flotte gaver du fikk:) Og vakre lerreter!!
  Jo, jeg vil i hvert fall kjempegjerne se sminke og babytøy!!:):)

 23. Hei Caroline! Hvor er det flotte speilet ditt ifra? God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Det er fra IKEA 🙂

 24. å så stilig, men likevel veldig hjemmekoselig!:D kjempe søte bilder:)

 25. Hei.
  Lekkert! Kan jeg spørre om den er kunstig eller levende den grønne planten du har på salongbordet? Dersom den er levende, hva heter den?

  1. Caroline

   Den er kunstig 🙂

  2. Johanne

   Hei Mette! selv om denne er kunstig vil du få tak i levende som ligner, f.eks. myrt eller husfred 🙂
   (Såååå fint du har fått det forresten Caroline! Liker veldig godt nå du deler interiør med oss 😀 )

 26. Cecilie

  Hvor bestiller du lerretene fra?
  Det blir utrolig fine bilder:)

  1. Caroline

   De er fra Fotoknudsen 🙂

 27. Så flott med de bilde på Nelia og deg på veggen!

 28. jeg har alltid lurt på hvilke kamera og linse du bruker ? 🙂 bildene dine er så rene og veldig bra kvalitet!!! <3

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂 Hvilke objektiver vi bruker varierer jo, men den mest brukte er Sigma Art 50 mm f1,4 🙂

 29. Jeanette

  den lampen er jo bare utrolig dekorativ!

  1. Hei Caroline!
   Jeg er på jakt etter en daybed. Den du har ser veldig fin ut. Hvor er den fra? Fin blogg forresten 🙂
   Mvh. Monica

   1. Caroline

    Den er fra TM Design 🙂

 30. Camilla

  Hei.
  Hvilke farge(navn/kode) er spisestuestolene dine fra TM ? Skal bestille, men er litt usikker på farge valget 😉

  Ha en flott helg:-)

 31. Jeg kjøper gjerne glassene fra IKEA som dere ikke skal ha lenger, ja til gjenbruk !

 32. Åhh, så utrolig fint bilde av deg og Nelia! Håper på å se videblogger av deg/dere snart 😀

 33. Hvor kjøpte du bordet der det står ananas lampen på? Hilsen

  1. Caroline

   Skeidar 🙂

 34. ett nydelig hjem du har, håper dere hadde en super koselig kveld 🙂

 35. Hei
  Følger siden din hver dag!
  Veldig inspirerende!
  Lurte på om du kan fortelle hvor du har kjøpt bordet du har plassert ananaslampen på??
  Elsker den!!!!!

  1. Caroline

   Det er fra Skeidar, men det begynner å bli litt gammelt :/

 36. Åhhhh så koselig og litt annerledes vri, men kjempe stilig bilde av deg og Nelia 🙂 Du ser virkelig lykkelig ut på brudebildet og stilig å gjøre det på den måten du har gjort 🙂 Det hadde jeg skikkelig sansen for. Du hadde jo så mange fine bilder og velge mellom, så skjønner at det ikke var så enkelt med å få bestemt seg! Fint ble det ihvertfall 🙂 Jooooo jeg vil gjerne se sminke! Også om du har tips og inspirasjon til noe nytt der 🙂 Leste innleggene du hadde fra Makestyle og bestilte to lipgloss til meg selv og en venninne gave 🙂 Også de rosa lilla scrubb hanskene hehe må le litt når jeg står med rosa lilla hansker i dusjen 😉 De er veldig gode forresten! Gleder meg til dagens innlegg kommer, håper du får tid til det 🙂 Ha en super fin fredag og det blir vel hyggelig å få hjem mannen din også 🙂 Klem

 37. Kari-Anne

  Så nydelig og korselig hjem dere har

 38. Må også spørre deg om hvor de flotte lyskronene dine er fra? Utrolig lekkre 🙂 Alt er så fint hos deg/ dere 🙂 Knall fint kjøkken også. Inkludert veggfargen, det var jeg som spurte om farge navnet/ kode hehe… Stilig inngangsparti også 🙂

  1. Caroline

   Lysekronen er fra Lisbeth Dahl 🙂 Mange som spør om den fargekoden, men vi vet det dessverre ikke :/

 39. Så flotte bilder! Lerret er utrolig dekorativt 🙂

 40. Det kan da aldri bli for mange puter, med de seks man har i senga!

 41. Hei!

  Det er sant at smaken er som bakken) Jeg likte ikke den lampen, blir på en måte for mye…ser litt trashy ut. Og så er det det bildet av deg med søster din hadde vært veldig fint om det hadde vært i fokus, ellers så føler jeg at jeg ikke har på briler når jeg ser på det, man kan bli svimmel , ikke bra:)

  1. Caroline

   Bildet av meg og Anette er i fokus 🙂 Ser jo det på blomsten i forkant.

   1. Nei, du og søsteren din er jo blurry og blomsten er i fokus. Er enig med Anna…

   2. Caroline

    Ja, så da er bildet i fokus. Det er jo med hensikt 🙂 At jeg og Anette ikke er i fokus har jo ingenting med at bildet ikke er i fokus.

 42. Hei. Nydelige lerret bilder. Har et par sånne med bilder av sønnen min. Jeg er in-love i den ananaslampen. Kan jeg spørre hvor mye den kostet??

  Ha en strålende dag. Elsker bloggen din

 43. Kunne ønske du ikke skapte en forventning om at du skal ha 3 innlegg om dagen, for når man klikker seg inn for sjette gang sent på dagen og det fortsatt ikke har kommet noe innlegg, så blir det provoserende bruk av min verdifulle tid. Du må ha så mange/få innlegg du vil, men jeg vil ikke få mindre enn du forespeiler. Siden du fikk barn har det jo vært langt i fra 3 innlegg om dagen, det er ihvertfall inntrykket jeg sitter med, mens jeg til stadighet plukker opp at du skriver at du nå skal komme i gang igjen med oftere innlegg.

  1. Caroline

   Det har aldri vært tre innlegg hver dag :/

   1. Det hadde du jo før. Er bare å bla tilbake i bloggen det
    https://www.hegnar.no/kvinner/artikkel337710.ece

   2. Caroline

    Det har aldri vært tre innlegg hver dag 🙂 Det har hele tiden variert mellom 2 og 3 🙂

   3. Ja, tre på hverdager, to i helgene = 19 innlegg per uke, som det står i artikkelen. Nå har du vel ett-to på hverdager også:)

   4. Caroline

    Det varierer nå, akkurat som det gjorde før 🙂 Jeg kunne ha ett innlegg på hverdager før også, det kom helt an på om noe kom i veien. Men at jeg har ett – to på hverdager nå, det stemmer ikke, jeg har ett – tre 🙂 Det er noen færre innlegg nå enn for 2 år siden, men det er jo naturlig etter som vi har Nelia 🙂

  2. Da foreslår jeg at du heller bruker din dyrebare tid på noe annet enn å klikke på bloggen hennes så ofte.. Siden det tydeligvis gjør deg så provosert… OMG!!!!

   1. Ja, jeg bør nok gjøre det. Forøvrig mener jeg at hadde jeg drevet en blogg som var avhengig av lesere for å ha suksess (som jo alle blogger er), ville jeg vært interessert i all konstruktiv kritikk som leserne mine hadde. Frua har forespeilet 3 innlegg per dag flere ganger tidligere, derfor er det forventningen jeg har fått.

   2. Caroline

    Jeg har aldri hatt 3 innlegg hver eneste dag, og det har aldri vært et mål :/ Jeg forsøker å ha 2-3 innlegg, men som mor så kommer det jo litt an på andre faktorer. Før kunne jeg sitte til klokken 23 med bloggen, men det kan jeg jo ikke nå, da jeg ønsker å prioritere Nelia når hun kommer fra barnehagen 🙂

   3. Jeg prøvde å lete frem at du hadde sagt noe om det og her er det første jeg fant: 31.oktober 2014 kommenterer du «Jeg prøver fortsatt å få til 3 innlegg om dagen, og 2 på fredag og lørdag som jeg pleier, men noen dager går det ikke alltid som planlagt»

    Du gjør selvfølgelig hva du vil med din egen blogg, det er bare den skapte forventningen som gis, jeg benevner. Og min opplevelse er at den til stadighet ikke innfris.

    Så kan jeg stille meg selv spørsmålet, hvorfor har jeg rett til å mene noe om dette? Og gjør meg tanken at du har satt standarden når du kaller deg et livsstilsblad. Du er avhengig av lesere for å leve av dette og jeg er en leser. jeg «betaler» for å lese «bladet» ditt, ved å klikke meg inn.

    Dette er kun ment konstruktivt.

  3. Haha, betaler du eller? Har strengt tatt ikke klagerett på noe en får gratis..

   1. Madelen

    100% enig med T.

 44. Så bra at du har endret mening om familiebilder på veggene. Jeg husker at jeg spurte deg om dette for en god tid tilbake da dere ikke hadde noen familiebilder oppe. Da svarte du at du syns at det var finest. Kjempebra at du har endret mening nå! 🙂

 45. Littavkobling.blogg.no

  Helt nydelig lampe og masse annet fint!

 46. Hei! Utrolig nydelig det har blitt hjemme hos dere! Hadde vært kjekt å få se før og etter bilder av rommene i huset deres!
  Ha en riktig hyggelig dag 🙂

 47. Solveig

  Jeg vil veldig gjerne se sminke!!:)

 48. Kjempefin lampe! 🙂 Jeg synes ananasting er så søte, har en topp hjemme med ananastrykk, hihi. Kunne gjerne hatt den lampen hjemme!
  Fine glass også!
  Dere har fått det fint i stua 🙂

 49. Hei!
  Så fint å se at bloggen er «oppe og går» igjen etter all den negative oppmerksomheten rundt kommentarfeltet ditt og bilderedigeringen. Jeg har fulgt bloggen din lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar før nå. Ville bare si at jeg synes det virkelig står respekt av hvordan du har taklet denne tiden, som sikkert har vært veldig tøff for deg og familien din. At du inrømte alt og bestemte deg for å gjøre det bedre i fremtiden er det beste noen kunne gjort i en slik situasjon. Alle mennesker gjør feil, selv om media ser ut til å glemme at dette også gjelder kjendiser. Du er en inspirasjon i hverdagen min og jeg ønsker deg alt godt! Det er helt herlig å kunne gå inn på bloggen din og drømme seg bort i vakre bildeserier som denne fra hjemmet deres. Lykke til videre med livet og bloggingen, jeg gleder meg til å følge deg fremover! (: God helg!
  Hilsen Lene

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre, Lene 🙂

   God helg til deg også <3

 50. Hadde vært supert om du kunne vise sminken du kjøpte! ❤️

 51. Åh vad fint du har hemma och kul med lite inspiration :-).

 52. Vet du om det er noen butikker som fører service fra Miss Etoile, eller er det bare å finne på nett? De har såå mye fint!

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, tror det beste er å søke etter på nett 🙂

 53. Dwightinha

  Smak og behag er vanskelig å diskutere, men private bilder I så stort format er overkill ineriørmessig. Foto egner seg best i album mens kunst på vegg bare kan understreke og heve stilen du har valgt for ditt interiør.

  1. familiebilder skaper hjemmet og gir liv =)

 54. Syns det var veldig fint med store familiebilder jeg

 55. Så utrolig fine bilder!
  Digger at dere fremkaller og får dem frem i hverdagen, i stede for å ha dem lagret på en backupdisk et eller annet sted! 🙂

 56. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt ananaslampen? Den er skikkelig fin.

 57. såååå fint! synes det ofte er midre pent å ha masse familiebilder stikkende frem her og der om det ikke passer inn på en måte.. men man må jo nesten ha litt familiebilder også! når jeg flytter hjemmefra skal jeg gjøre noe lignende dette 😀

 58. Hadde vært kjempegøy om du i blant kunne vise innkjøp fra shoppingturer, som klær og kosmetikk! Legge det utover gulvet som du noen ganger gjør med andre ting 😀

 59. May I ask, how big is your living room and dining area? Where planning our house and I just can’t make up my mind about how much we need space for those? Thank you, if you have time to answer.

 60. Hvor får man kjøpt ananaslampe? Pris?

  1. Caroline

   Åhlens 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *