girls night

IMG_7492

Jeg kikker bare innom for å ønske dere en fin kveld! Det er lille lørdag, så tradisjonen tro skal mamma og jeg kose oss med et lite glass vin, ettersom pappa ikke liker sushi eller sashimi kliner vi til med begge deler og tar en skikkelig jentekveld 🙂 Vi har hatt det så fint i dag, det ble treningsfri på denne skrotten, men all handlingen i seg selv burde tilsi flere kilometer på mølla 😉 Det er noe med mamma, jeg får alltid fulle handleposer når hun er med, og i dag fikk jeg så flashback til da jeg var yngre og vi to var i Oslo for å handle ny garderobe til skolestart. Det var alltid så koselig og så stas, noe jeg så frem til hvert eneste år, med lunsj på Druen og buffalosko fra Soho. Haha! Minner! 

___________________________________________________________________________________________________________

– mamman min er verdens fineste – 

megogmamma1

– håper dere har hatt en fin dag – 

133 kommentarer

  1. Er dette middag for to voksne kvinner?

    1. Jeg tror det er ment som kosemat/snacks, ikke middag 🙂

  2. Så koselig innlegg. Fikk nesten en tåre i øyenkroken av det siste bildet og minner fra barndommen din. Jeg savner min mamma. <3 Hun var nemlig også verdens fineste mamma. =)

  3. Oh, vilken snygg soffa? Vart är den köpt/ vilket märke?

    1. Caroline

      Den er fra TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *