girls night

IMG_7492

Jeg kikker bare innom for å ønske dere en fin kveld! Det er lille lørdag, så tradisjonen tro skal mamma og jeg kose oss med et lite glass vin, ettersom pappa ikke liker sushi eller sashimi kliner vi til med begge deler og tar en skikkelig jentekveld 🙂 Vi har hatt det så fint i dag, det ble treningsfri på denne skrotten, men all handlingen i seg selv burde tilsi flere kilometer på mølla 😉 Det er noe med mamma, jeg får alltid fulle handleposer når hun er med, og i dag fikk jeg så flashback til da jeg var yngre og vi to var i Oslo for å handle ny garderobe til skolestart. Det var alltid så koselig og så stas, noe jeg så frem til hvert eneste år, med lunsj på Druen og buffalosko fra Soho. Haha! Minner! 

___________________________________________________________________________________________________________

– mamman min er verdens fineste – 

megogmamma1

– håper dere har hatt en fin dag – 

133 kommentarer

 1. To nydelige damer! 🙂

 2. Som dere koser dere! 🙂 Herlighet så lik mammaen sin og søsteren din er!

 3. Så utrolig koselig! Hva er vel bedre enn mor og datter tid? Jeg synes det er fantastisk å være sammen med mamma. Kvalitetstid med henne har blitt enda viktigere etter at jeg flyttet hjemmefra. På søndag kan vi feire alle mødre litt ekstra. Det fortjener de.

  1. Caroline

   Helt enig, utrolig koselig 🙂

 4. såå koselig! Ha en herlig kveld dere to !

 5. Holy crap! Din mor ser ut som hun kunne vært søsteren din! Ha en flott kveld! 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Nå vet jeg om en som blir glad 😉

 6. Håper du vil vise innkjøpa dine, det et alltid så gøy å se 😀 Ha en fortsatt herlig kveld!

 7. Håper du vil vise innkjøpa dine, det et alltid så gøy å se 😀 Ha en fortsatt herlig kveld!

  1. Caroline

   Jeg tenkte å vise noe i hvert fall 😀

 8. Anette S.

  Ååå, for et koselig innlegg:-) slike mor-datter dager er gull verdt, og for min del blir de mer og mer verdsatt etter som jeg blir eldre og tiden flyr avgårde. Og så er det jo deilig med mammaer på besøk; null stress, hjelp med lille og godt selskap på en gang:-)

 9. Cathrine

  Åå, så koselig å se dere på denne måten 🙂 Så søte dere er! Kos dere med jentekvelden 🙂

 10. Mamma’n din er heldig som har ei datter som deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 11. Tina Skjevik

  For en pen mamma du har!

  1. Caroline

   Tuuusen takk 😀 <3

 12. så koselig bilde;) kos dere masse.

 13. Så koselig bilde av dere! Kos dere med girls night 🙂

 14. Hei!
  Vet du hvor jeg kan se senkveld med deg? Jeg fikk ikke sett det når det gikk på TV..

  1. Caroline

   TV2 Sumo 🙂

 15. Ny garderobe til skolestart………….jøss.
  Kommer fra vellfødd familie du ja, her var det 1 ny bukse, og 1 ny genser. Aldrig mer enn det.
  Fulle handleposer….. ja når man tjener 3 mil på å blogge så, men når man tjener 300 000 for å passe små 1 åringer som nelia i 8 timer hver dag, nei da har man ikke til å shoppe fulle handleposer nei.

  Da er det hjem å vaske klær som er full av snørr og havregrøt fra småbarnsavdelingen.

  Men men, vi har alle forskjellig liv, kos deg med vin.

  1. Marianne

   Huff, håper ikke barna mine har så smålige barnehageansatte som deg rundt seg, Anna. Er det slik at gjennomsnittsinntekt og en slitsom jobb fjerner enhver evne til å glede seg over andres lykke? Kanskje du, i stedet for å misunne og forbanne de som har bedre råd enn deg, skal se på ditt eget liv, tenke over hva du har og være takknemlig for det?
   Vi har heller ikke mye til overs når mnd nærmer seg slutten, men livet blir da neppe bedre av å skrive sure kommentarer og ergre seg over at andre har mer å rutte med.
   Vår lykke er friske barn, en tur ute i vintersola, latterkramper, god mat, lesestunder osv – noe jeg er sikker på er det samme for Caroline; altså uavhengig av inntekt og materielle goder.
   Puh.

  2. Anna: life is what you make it!! Er du så himla misfornøyd med jobben, gjør noe med det da!! Ikke gå løs på andre bare fordi de har gjort andre valg her i livet!! Livet er alt for kort til å holde på sånn!! Du har da i det minste en jobb du da! Mange som ville gitt mye for å være i dine sko!!!

   1. Hvorfor kan hun ikke synes at det er ikke noe særlig når en som har en vanskelig jobb og tjener ganske lite,mens de andre skryter så fælt på bloggene sine om hvor mye de kjøpte og sånt??? Hun har da rett til det

   2. Og nei, livet er ikke bare det du gjør det til selv! Det er masse som spiller inn!!! Det er ganske naivt å tro at alt er avhengig av hva du gjør for å ha det bedre! Fordi det er det så absolutt ikke!

   3. Jo,det er nettopp det det er.Man kan blant annet starte med å være litt positiv og glede seg over det man har.Går man hele tiden og venter på å få det bedre uten å gjøre noe med det selv vil livet passere og plutselig enn dag innser man hva man har gått glipp av.Dessuten så er det faktisk slik at det er ingen som har noe med hva folk bruker sine egne penger på.Dette handler kun om misunnelse og er ganske så usmakelig.Dessuten vil du aldri få det bra med deg selv om du skal gå rundt å være misunnelig på andre hele tiden.

   4. Tina A

    Det er faktisk ikke like lett å være positiv alltid for alle. Folk kan ha mange grunner til å ikke klare å se positivt på ting. Nå snakker jeg ikke om Anna, men generelt: F.eks kan det ligge depresjon bak, og da er det ikke bare til å knipse med fingrene og snu tankegangen samme hvor mye folk repeterer at en bør tenke positivt. Tvert imot kan dette presset om å tenke positivt og at en er sin egen lykkes smed føre med seg ekstra dårlig samvittighet og at en bare føler seg verre.

    Greit, så var ikke kommentaren til Anna den hyggeligste (utenom det med vinen 🙂 ). Men det får da være måte på hvor mange personkarakteristikker og meninger om hva hun burde gjøre med livet sitt hun skal få.

    Til slutt vil jeg bare ønske alle en god helg, -på ordentlig 🙂

  3. Ingvild

   Blir fremdeles like overrasket over hva enkelte greier å lirke ut av seg. Dette blir jo så dumt at det nesten blir litt komisk – makan til ufordragelighet.
   Stå på du Caroline – synes det er merkelig at det er så vanskelig å anerkjenne andres arbeid, uavhengig av om arbeidet er bloggrelatert eller mer tradisjonelle yrker – er vel ingen tvil om at det krever minst like mye tid og krefter å drive en blogg på det nivået du gjør, som å for eksempel areide som lærer/sykepleier/snekker osv.osv.osv.

   1. Kom igjen

   2. Christina

    Ja, Ingvild. Det krever sikkert like mye tid og krefter å drive en blogg, som det for eksempel gjør å jobbe som sykepleier. For å pleie pasienter, sørge for at de har det bra, gi dem nødvendige medisiner og vaksiner, ta diverse blodprøver, sjekke pust, hjerte, ører, nese… Det trenger vel bloggen og??

   3. Caroline

    Hva som krever mest tid og krefter kommer vel helt an på, Christina 🙂 Det er jo hva man gjør det til.

   4. Vær så VENNLIG å ikke sammenligne å drive en blogg med jobben en sykepleier gjør!!! Kjenner jeg blir mektig provosert. Jeg har en meget viktig og krevende jobb som sykepleier, og synes det vitner om uvitenhet når noen trekker paralleller til arbeidsdagen til en blogger. Da er det faktisk noen som ikke har peiling på hva en sykepleier gjør.

   5. Ingvild

    Jeg har da aldri prøvd å sammenligne viktighetsgraden mellom det å være en blogger og en sykepleier. Mitt poeng er at det kanskje ikke hadde skadet å ha evnen til å anerkjenne andres arbeid uavhengig av innhold. Ved å tolke min kommentar som det du gjør – og svare på den måten som du gjør- kan man jo konkludere med at sykepleieryrket er det viktigste yrket i hele verden og at alle andre som jobber ikke gjør en god nok innsats. Det kunne godt være at dette stemmer, men likevel kan man ikke se ned på alle andre som ikke er sykepleiere av den grunn, kan man vel? Jeg mener at de menneskene som virkelig står på og gjør en jobb brude bli godtatt for det, uavhengig av om en er blogger eller sykepleier – og det står jeg for.

  4. Caroline A

   Janteloven lenge leve, Anna.
   Alle er forskjellige, og du har selv valgt ditt yrke ut fra interesser og trivsel.
   Du har hele ettermiddagen til å shoppe fulle handleposer. Gjør nå det i stedet for å sitte kl 12 på natta og slenge inn negative kommentarer på andre som arbeider fram til da med blogging, og tjener deretter. Du kunne kost det med et glass vin selv 🙂 🙂

  5. Oisann! Hvis du er så misfornøyd med tilværelsen så burde du vurdere å bytte jobb/ta en (annen?) utdannelse, Anna 🙂
   Her oser det av misunnelse…totalt unødvendig å skrive på bloggen til Caroline.

  6. Her oser det bitterhet og sjalusi lang vei. Tror neppe at det menes at HELE garderoben ble ny til skolestart. Tipper det kanskje var et antrekk eller to? Men uansett om så var, hvem skal bestemme hvor mye penger foreldrene skal bruke på sitt barn? Vel kan man snakke om miljø og gjenbruk, at det er fornuftig for hele kloden og sånt. Hver og en jobber og sliter på sitt vis,-hva man velger å bruke penger på får nå være opp til hver og en er min mening. Skal noen ikke kunne kjøpe det de har råd til for at andre ikke har like mye penger? Caroline tjener bra, og du tydeligvis dårlig. Om det irriterer deg å lese om hennes forbruk, så la vær å les da vel? Og dessuten så bidrar du til lønnen hennes ved å lese bloggen, tenkt på det? Et tips: dersom du jobber 8 timer hver dag og bare har 300 000 så ville jeg tatt det opp med fagforeningen , ingen tjener så lite i full stilling i Norge så vidt jeg vet.

   1. Anette m

    Jo, jeg jobber 100% i barnehage og har en årslønn på 285.000. Det er med 4 års ansiennitet..

   2. Heidi :)

    Kanskje du skal vurdere utdanning? 😉 verste som fins er folk som sammenligner yrker som krev utdanning med yrker/stillinger som ikkje gjer det. Vil du tjene meir, så les meir 🙂 utdanning SKAL lønne seg 😉

   3. Karianne

    Forsvarer ikke Annas sarkastiske og noe surmagede uttalelser, men vil bare presisere at det finnes mange her i Norge som jobber fulle stillinger for godt under 300 000 i året og barnehageansatte med lav ansiennitet er dessverre høyt representert i denne gruppen.

   4. Det er nok mange som har under 300′ i året, men man har alltid et valg. Man kan slutte og få seg en bedre jobb, men det krever sitt og jeg drister meg til å si at mange ikke orker og ta det steget. For det krever vannvittig mye, både i psykisk og fysisk innsats.

  7. Det er verkeleg heilt fantastisk, Anna, at me alle er forskjellige.. Tenk så kjedeleg det hadde vore om me alle skulle ha like liv.

   Eg blir så lei meg når ein alltid, alltid, skal finne noko å kritisere! OK, så har du mindre inntekt, det er det mange som har. Du bør heller sette pris på det du har, ikkje samanlikne deg med andre. Unn heller andre den «luksusen» dei kanskje har, og ikkje bruk tid på negative ord og sjalusi.

   Både du og mor di er to vakre kvinner, Caroline! Verkeleg! Eg óg elsker slike stunder med mamma, og skal faktisk heim i anledning «morsdag». Det gleder meg eg meg til, og set inn eit ekstra gir i masterskrivinga for å kunne ta helg med mamma<3

   Eg ønsker dåke begge ein nydeleg dag, kos dåke mykje i kvarandre sitt selskap!
   Her blir det masterskriving og jobb og styrketrening i kveldinga.

   Ha ein nydeleg dag!

  8. Hei Anna.
   Jeg tror du ville få det bedre om du lærer deg å sette mer pris på og være takknemlig over det du har, i stedet for å bli bitter på andre som har mer. Det vil alltid være noen i verden som har mer enn deg uansett – det gjelder jo for C også. Sånn er livet dessverre. Jeg har ikke samme inntekt som C jeg heller, men jeg er da lykkelig og fornøyd med det jeg har likevel. Husk, om du ikke er fornøyd med livet ditt som det er, så er det kun du som kan gjøre noe for å endre det. Er det ikke umulig, så er det mulig!! Ønsker deg en fin dag. 🙂

  9. Næmen???
   Noen som e littegranne misfornøyd med livet sitt her eller?
   Tydelig at du ikke er fornøyd med å «ta vare på ettåringer som Nelia», kanskje du burde finne deg noe annet å gjøre?
   Vi som barn ønsker ikke å ha mennesker som deg, som er så tydelig misfornøyd med jobben sin, til å passe på barna våre.
   Barna fortjener noen som har valgt det yrket fordi de ønsker det og setter pris på det!
   Uansett burde du heller prøve og forbedre livskvaliteten din fremfor å rakke ned på andre du åpenbart er misunnelig på!
   Er det Caroline sin feil at du fikk mindre klær enn henne da du var liten kanskje?
   Ikke rart barn mobber når de har rollemodeller som deg å lære av.
   Håper du ikke har egne barn:(

   1. Kom igjen

   2. Kom igjen

  10. Alle har jo forskjellige liv, hvorfor må du rakke ned på noen forde? Selv om Caroline og hennes familie er heldige, er de heldigvis mye koseligere enn hva du fremstår som med den kommentaren og måten du ordlegger deg på. Ikke rart folk begynner å rakke ned på andre, bare for å føle seg bedre og mer verdig selv! Alle har ulike liv, men alle mennesker er like mye verdt uansett! Så slutt med slike usaklige kommentarer.. Det gjør ikke verden noe bedre!

  11. Camilla

   Ha ha! Dette må være en spøk? Eller…?

  12. Bitter, much?

  13. Man trenger ikke tolke alt ordrett da. «Ny garderobe» trenger ikke nødvendigvis å innebære at alt skal være nytt 😉

   Og ja, vi har alle forskjellige liv Anna. Kanskje du skulle kose deg mer med ditt? Det fremstår ikke akkurat slik..

   Og hvis du heller vil tjene 3 mill på blogging, så er det bare å begynne 😉

  14. Trist at du har det så vondt inni deg Anna at du føler trang til å være heve deg med selv med slik sarkasme av en famile du ikke kjenner.

  15. Ja, og du er velkommen til å gjøre noe mer med livet ditt enn å passe på 1-åringer som Nelia for 300 000 i året. Kanskje du også skulle studere noe?

  16. Kariannw

   Jeg kommer ikke fra en velfødd familie. Vi hadde det helt ok økonomisk, men noen trange tider. Merket ikke så mye til det da, men har skjønt det etterhvert som jeg ble eldre. Vi reiste til syden EN gang da jeg var 6 år. Neste gang jeg var på reise med fly, var jeg 18 år og betalte selv.
   Det jeg ville frem til var at vi gjorde det samme til skolestart. Mamma ville vi skulle starte skoleåret med fine klær. Det betydde at hun sparte på andre ting for å få det til…
   Trenger ikke å være styrtrik for å kjøpe et nytt antrekk en gang i året:))

  17. Nå synes jeg du virket litt bitter! Man velger jo selv hva man vil jobbe med, og hvis du ikke er fornøyd med din lønn så kan du jo få deg en annen jobb med en lønn du kan være komfortabel med 🙂

  18. Jeg er så utrolig glad jeg har valgt å være en positiv person, som ikke behøver å rakke ned på andre selv om jeg selv ikke alltid har de samme muligheter som mange andre. Jeg har en funksjonshemming, så jeg jobber bare 50 %, og tjener jo da mindre enn mange. Men jeg har mann, barn, en jobb som gir meg mening, og hvis jeg prioriterer rett så har vi som regel alltid hatt råd til å ta denne Oslo-turen med barna før skolestart for å handle inn litt nytt. Noen ganger har vi handlet for 1000 andre ganger for 10 000. Og vet du hva, unga var like fornøyd alle gangene for det handler ikke bare om penger. Vi har sett og vært inne på slottet, Akershus festning, reptilmuseet, Frognerparken og mange andre steder. En ny plass hvert år 🙂 Kanskje du skulle tenke over Anna hvorfor du rakker ned på andre, når det tydelig er du som trenger og komme inn på et annet spor 🙂 Jeg ønsker deg alt godt, og at du tar nye valg i livet slik at ikke barna på din avdeling i barnehagen må oppleve deg og dine holdninger hver dag…

  19. Bare et vennlig råd: Om du er misfornøyd med din egen situasjon, hva du tjener og hvor du jobber, så finnes det alltid muligheter for å endre det til det bedre. Du kommer ikke noe lenger med å virke bitter ovenfor andre. Man trenger heller ikke være blogger for å kunne tjene masse penger, men viktigst av alt er at man ikke trenger masse penger for å være lykkelig. Du er din egen lykkes smed.

  20. Jøss, her har vi en som er bitter. Du har vel selv valgt å utdanne deg til førskolelærer (om du er det) eller jobbe i barnehage. Jeg håper virkelig du ikke lar din bitterhet går utover de barna du passer hver dag. Dersom penger er en viktig drivkraft hos deg, så kunne du valgt å bli lege, advokat eller flyger. Du kan da ikke være misunnelig på andre selv om du har valgt deg et lavtlønnet yrke. Det er bare en person som kan endre dette – deg selv! Selv om jeg er enig i at jobben du og dine gjør er veldig viktig og burde vært lønnet høyere, så er det en annen diskusjon.
   Apropos nye klær til skolestart, så kan det vel ikke være slik at de med god råd skal la være å handle til sine barn fordi noen ikke har så god råd? Livet er urettferdig, slik er det bare.

  21. Sarperaz

   Bitter much?

  22. Unødvendig og helt usaklig kommentar!!!

  23. Ny garderobe kan vell være så mangt?
   Dette har jeg også gode minner om, fra barne- og ungdomsskoletiden. 17. mai klær og 1. skoledag i nytt trinn 🙂 Mine foreldre svømte heller ikke i penger, og nye klær fikk vi ikke hver uke!
   Og vi må vell alle vaske klær, og da spesielt med barn i hus – det er ikke forskjell på hverken yrke eller folk der…

   Og ja, vi har alle forskjellige liv -takk og lov for det, tenk hvis vi alle skulle være like?!?

   Caroline; KOS deg med vin og med mammaen din! 🙂

  24. Ojda, dette var bittert:( kanskje du burde bytte yrke? Tror ikke barna på avdelingen din har godt av denne innstillingen?:s

  25. Månestråle

   Du snakker om..
   Foreslår at du ser deg om etter en annen, bedre betalt jobb slik at du får råd til å shoppe mer, og samtidig slipper unna de fæle 1 åringene som er fulle av snørr og havregrøt. Sånn for 1 åringene sin del.

   1. Liker, liker, liker!

  26. Dårlig dag Anna?

  27. Benedicte

   Du fremstår så bitter at dette ble komisk å lese. For et trist menneske du er som logger deg inn her for å prøve å trykke ned Caroline. Heldigvis er jeg ganske sikker på at Caroline også måtte le av dette innlegget ditt, ordentlig pinlig var det.

  28. Du verden! Virker ikke som du liker jobben din noe særlig??! Er dessverre sånn at det ikke passer for alle å jobbe med barn. Jeg er selv barnehagelærer, og jeg elsker jobben min!! Elsker å være sammen med disse unike små barna, følge dem et stykke på veien og kunne lære dem litt som de kan ta med seg videre og bygge på 🙂 Og så glad som man blir i dem!! Syns det var trist å lese det synet du tydeligvis har på denne jobben!

  29. Kjellaug

   Nå holder det!

   I deres iver etter å beskytte Caroline, hakker dere jo like ille på Anna! Dette ser ikke pent ut. Det minner meg om når et barn har gjort noe dumt og får en irettesettelse, og alle de andre voksne hiver seg på for å understreke hvor dumt det er.

   Selv om mange synes det var unødvendig å sammenligne sitt eget liv med Carolines liv, og dumt å skrive om det, tviler jeg på at Annas selvfølelse eller syn på livet ble noe bedre av alt dette.

   Caroline har også skrevet innlegg som mange synes er unødvendige og til og med dumme (unnskyld, Caroline, jeg stoler på at du i hvert fall skjønner hva jeg mener), men hun får allikevel klapp på skuldra av mange av dere for alt det andre hun gjør! Så min oppmuntring går til Anna: Takk for jobben du gjør i barnehagen, vi trenger virkelig slike som deg! Uten dere stopper samfunnet opp. Og ikke vær lei deg for at du ikke bidrar til å øke farten på kjøpekarusellen. Vi er mange som må ta tak for at verden skal kunne bli et bærekraftig sted å være. Og i så måte bidrar du veldig mye mer til det enn både meg og Caroline. Så takk også for det!

   Jeg vet at lønna di ikke er all verden, og kanskje er det heller ikke mulig for deg å få gjort noe med det nå. Jeg vet ikke, for vi har alle forskjellige liv. Jeg håper allikevel at du kan ta deg tid til å kose deg litt innimellom slagene, enten det er med eller uten vin. <3

   1. Tina A

    Så godt sagt, Kjellaug! Jeg håper Anna ser kommentaren din.
    Også veldig godt poeng at kanskje er det ikke mulig for Anna å få gjort noe med jobbsituasjonen nå. Vi kan ikke vite hvordan hun har det. Jeg er ikke like god med ord som deg, så jeg tenker din kommentar Kjellaug sier sitt.

   2. Flott skrevet, Kjellaug 🙂 Helt utrolig å lese all denne mobbingen som Carolines forsvarspoliti kommer med. Verden trenger flere slike som deg- som ser verden fra flere sider. Ha en fin dag 😉

  30. For det første, dere hakkete nettroll som sitter og kommenterer Anna sin kommentar midt på dagen ser det ut som på tiden. Kanskje hun jobber r… av seg mens dere sitter der hjemme og håver inn penger på en eller annen annen måte. Da er det lett å kritisere. Ja, man burde sikkert ikke kritisere Caroline, men man bør da også respektere Anna for hennes syn? Herlige fred… Kjerringer..
   Når det er sagt, er det koselig med mor/datter dag Caroline, men kanskje ikke vifte for mye med alle innkjøpene, da mange sliter med økonomien?
   Men du, er det sushi til en eller to på bordet? Jeg spiser nesten det dobbelte av det der alene føler jeg! He-he! 🙂
   Til slutt, som jeg skrev i et tidligere innlegg, det med ny hund, valp er slitsomt. Ville du lage et innlegg om det?

  31. nei fysja meg, er det dette du lærer ifra deg i yrket ditt? Sier du dette om foreldrene til de barna som har litt mer i lønn enn deg? Jeg har valgt barnehagelærer som mitt yrke, jeg blir neppe millionær på det.. Men vet du hva, jeg skal iallefall lære barna at forskjeller er en bra ting. Vi er alle forskjellige og burde faktisk respekteres for det. Uansett kjønn, yrke, penger i banken, utseende eller nasjonalitet.. At du er så lei deg for at du ikke fikk mer enn èn bukse det er ditt. Det kan da vitterlig ikke Caroline lastes for, eller kan hun det ? Tydeligvis ut ifra hva du skriver..

   Jeg kommer fra et hjem der min far var den som tjente pengene og min mor gikk hjemme med oss barna i mange år, før hun fikk seg en ok betalt jobb. Jeg fikk klær fra Sparkjøp, Ellos osv.. Kanskje jeg fikk en bukse eller en genser til nytt skoleår.. Venner av meg fikk nye bukser og klær ofte følte jeg.. Og spesielt det kjenner man på når man er 14-15 år.. I dag er jeg student med ei lita datter, men jeg klarer da vitterlig å komme hjem med fulle handleposer, jeg også. Og NEI jeg har ikke Louis Vuitton vesker eller Mulburry.. Men jeg er da heller ikke sjalu på Caroline av den grunn.. Noen har mer penger enn andre.. !!
   Det gjør de ikke til et dårligere menneske av den grunn!!

   1. HALLO SLUTT!!!!
    Caroline, hvorfor tillater du dette i kommentarfeltet ditt? Kommentaren fra Anna var kanskje ikke helt velfornuker /hyggelig, men dette er heller ikke ok!

   2. Så utrolig enig!! Forstår ikke at sånn mobbing av et menneske tillates i et kommentarfelt. Ja, hun hadde kanskje en dum kommentar, men skal hun lynsjes for det??

   3. Neliane

    Ja Caroline, hvorfor sensurerer du så himla mye negativt mot deg selv, mens du tillater en sånn trakassering mot Anna her…..? Jeg blir sjokkert…. Det virker nesten gjennomtenkt at du slipper igjennom hennes kommentar, som jeg for min del synes høres mer fortvilt ut, for så at du lar «politiet» ditt lashe ut etterpå mens du er helt «uskyldig»? Noen av de som svarer Anna er «innafor», men flere er for å si det på godt norsk, noen skikkelige drittkjerringer. ….fysj.

    Spent på om denne slipper igjennom….Men jeg så deg på Senkveld og synes du gjorde det flott, så håper du har lært og ikke sensurerer bare fordi du ikke liker kommentaren. Ha en god kveld 🙂

  32. Djiiises! Skaff deg ein ny jobb, eg ville aldri sendt mitt barn til ei som er så bitter og misliker jobben slik du gjer! Skift jobb eller utdanning! trist at det fins så mange bitre folk som deg som ikkje unner andre lykke som dei har jobba for. Folk flest tenker rundt det samme som deg og har travle jobber dei også. Sjølv jobber eg natt, dag og helligdager, men klikker ikkje i vinkel om nokon poster innlegg om kor mykje dei koser seg på julaften. Og eg tjener nesten samme som deg!! Eg har fem års høgskoleutdanning som eg har jobba hardt for, samt studielån! Når eg kjøper meg noko veit eg at eg har jobba for det, og det trur eg Caroline og har.

 16. Such a sweet picture! And I love the pastel colors of your comfy sweatsuits – they are so cute:)

  Ann | https://annrobiefashion.com/

 17. så søte dere er 🙂

 18. Fine dere er i joggedress og så koselig med mor og datter kveld. Er kjempe viktig med et godt forhold til foreldrene, det er bare gull verdt;)

  1. Caroline

   Ja, det betyr utrolig mye for meg 🙂 <3

 19. Herlighet for en vakker familie 🙂 Ser hvor du har fått skjønnheten din fra 🙂 Mammaen din ser så ung ut, kunne sett ut som hun var søsteren din 🙂 Uten tvil. Ha en fantastisk dag til dere 🙂

 20. Så koselig bilde av to fine mødre:)
  Moren din er pen!!

  Et lite spm bare. Det ser ikke ut som kosedressene deres er vasket. Pleier du å vaske klær før du bruker det første gang?

  1. Caroline

   Mamma fikk sin til jul, så hun har nok vasket den flere ganger 🙂 Jeg har ikke vasket denne, kjøpte den i går 🙂

  2. Ja, det lurer jeg også på. Pleier du å vaske nytt tøy før du bruker det? Selv gjør jeg det ikke, men kjenner veldig mange som gjør det 🙂

   1. Caroline

    Pleier ikke vaske det 🙂

   2. Monica

    Samme her:)

    Digg å de at flere normale folk ikke gjør det:)

 21. Martine

  Hun så veldig ung, så nesten ut som at det kunne vært søsteren din 🙂

 22. Marianne

  Mamman din er utrolig pen!
  Ingen tvil om hvor du har det fra, Caroline:-)

  1. Caroline

   Nå blir hun glad 😀

 23. Ayeasha

  Milde himmel for et forbruk du må ha…. :-

  1. Herremin for en teit kommentar, riste på hodet! Alle bruker da penger av og til og dette virket jo som en god og superhyggelig grunn til å kose seg litt ekstra..de bor jo ett stykke unna hverandre og tar da den helt ut når de treffes. Nyt dagen(ene) sammen med din mor Caroline 🙂

  2. må være kjipt å være så misunnelig…:-/

 24. Ny garderobe hvert år? Wow..

 25. Heldige du som har en sånn mamma

 26. Hun ser så snill ut

 27. Så koselig 🙂

 28. Javisst ser mammaen din ut som om hun kunne ha vært søsteren din, men det som slo meg mest var at hun ser så utrolig snill og god ut!
  Det er noe med uttrykket i øynene som bare lyser godhet, synes jeg. Takk for at du delte denne fine øyeblikket med oss leserne <3

 29. ååh. Hvor bestiller dere denne maten fra? Så utrolig godt ut!

 30. For et hyggelig innlegg. Haha husker og sånne fjortis-shopping turer med mamma. Alltid så koselig. Det er viktig å sette pris på å (prøve) ha et godt forhold med sin egen mamma og ikke ta henne for gitt! ( min mamma døde for tre år siden, og jeg skulle gjort hva som helst for å ha slike kvalitetsstunder med henne..:) Du er heldig, enjoy! 🙂 Og ja hun ser veldig ung ut hun mammaen din!

  1. Caroline

   Uff, så leit å høre :/ Men du har helt rett, jeg setter hvert fall veldig pris på det tette forholdet vi har 🙂

 31. isabelle h

  Kvalitetstid med mamma er så utrolig viktig synes jeg 🙂 min Mamma er også min beste venninne, vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne:) dere er så vakre begge to, ser mer ut som søsken, enn mor og datter:)

 32. Kristina

  Hei. Hvor er den lyseblå kosedressen din fra? Kjempefin :))

  1. Caroline

   Tusen takk! Den er fra bikbok 🙂

 33. Kjære Caroline:) Jeg er inne her å leser nesten hver eneste dag men har vel så og si aldri lagt igjen noen kommentar. Jeg koser meg veldig med å lese bloggen din, den er lys og sjarmerende og har masse «feelgood» stemning:) For min del er det helt greit at ikke alle bloggere henger ut skittentøyvasken sin offentlig hele tiden men heller fokuserer på de gode tingene ved livet, kanskje flere hadde vært mer tilfreds om det gjorde akkurat det:) så takk for en fin og inspirerende blogg!

 34. Så koselig!! 🙂 Kvalitetstid med mamma er virkelig noe jeg savner… Min mamma er desverre død.. Men er såå glad for at vi var så nære og koste oss masse sammen!! <3 Utrolig flott mamma du har! 🙂

 35. Benedicte

  For en utrolig pen mamma du har, ser hvor du har det fra 🙂
  Alltid deilig å kose seg litt ekstra når hun mor er på besøk!

 36. Så fine dere er!
  Skjønner ikke hvorfor flere klager over forbruk her, jeg kjenner meg selv såpass godt at hvis jeg hadde drevet et firma med millioninntekt hadde jeg LETT hatt et høyt forbruk selv.
  La andre nyte sin suksess !

  Ha en fin dag:)

 37. Er lille lørdag virkelig på en torsdag? Eller er det bare noe dere sier ? 🙂
  Lille julaften er jo dagen før, så logisk sett skulle jo lillelørdag vært på fredag, hehe.. hvis ikke kan jo alle dager være det

  1. Caroline

   Lille lørdag er på onsdag 🙂

  2. Frida, du er sikkert(?) for ung til å huske det, men Bård Tufte og Harald Eia hadde et tv-program på NRK tidlig på 90-tallet som het «Lille-Lørdag». Dette gikk på onsdager og var utrolig populært. Ergo onsdag = lille-lørdag 🙂

 38. Fine jenter

 39. Fine jenter

 40. Det er så koselig å se hvor mye du har vært med foreldrene dine i det siste, virker som om du også syns familie er så utrolig viktig! 🙂 Jeg vet hvor mye det gjør dagen min å se foreldrene mine og søsknene mine når vi ikke bor sammen 🙂

  1. Caroline

   Familie er veldig viktig for meg 🙂 Savner de ofte når vi bor så langt vekke fra hverandre :/

 41. Morsomt å se hvordan fotballfrue-politiet slår til og kaster seg over når noen skriver en negativ kommentar. Ikke la dere provosere, mest sannsynlig er det bare en kommentar skrevet nettopp for å provosere. La bloggerens eier svare selv, hun trenger ikke eget politi?

  1. Det er faktisk utrolig viktig at folk sier ifra på en ordentlig og konstruktiv måte når de opplever ting som urettferdig. Selvsagt kan «bloggerens eier» svare selv, men det kan være hyggelig med støtte.

   1. Tina A

    Å si ifra på en ordentlig og konstruktiv måte er bra. Men derfra til for eksempel å hevde at et annet menneske burde slutte i jobben sin fordi «slike mennesker som deg vil vi ikke ha til å passe barna våre/håper du ikke har barn selv» og liknende kommentarer over, det synes jeg ikke er greit. Det blir personlig, det spekuleres i hvordan Anna gjør jobben sin utifra en enkelt kommentar på en blogg, og det synes jeg ikke er greit.

    (Og når jeg skriver dette, så merker jeg at jeg overreagerte på de falske kommentarene som ble skrevet her på bloggen- det var jo bare en brøkdel av alt arbeidet som ligger i å drive denne bloggen, med kommentarer og det hele. Caroline har ikke fortjent den heksejakten som har vært. Bare en digresjon. )

 42. Mamman din ser så snill og god ut! Det er min også. Så heldige vi er <3 <3 <3 Kos dere!

 43. Så koselig! Jeg skal hjemme til mammaen min i helgen, gleder meg villt.

  Hvor er forresten alle disse søte hårbåndene du har brukt i det siste fra?

  1. Caroline

   Dette er fra bikbok, men de andre er stort sett fra asos.com 🙂

 44. Caroline

  Nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar, for et nydelig bilde av to flotte mødre <3 savner min mor litt ekstra når jeg så dette hehe, drar til Polen sammen imorgen, så da får jeg endelig sett henne og pappa, det gledes. Håper dere hadde en koselig kveld sammen, og kjære vene, dere kunne vært søstre! Så utrolig vakre begge to! Mange klemmer <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Det ble en kjempekoselig kveld! Håper du får en fin tur til Polen 🙂

 45. Så koselig:-)

 46. Håper jeg og min lille prinsesse beholder den samme nære kontakten som du har med din mamma;-) jeg er litt eldre enn deg, men synes bloggen din er morsom og inspirerende i hverdagen!!! Stå på videre, ikke bry deg om misunnelige mennsker.

  1. Caroline

   Tusen takk! Det håper jeg at Nelia og jeg også gjør 🙂

 47. Silje P

  Å, det så koselig ut!:)

 48. Moren din ser så snill og god ut <3 Og det er hun helt sikkert også! Jeg håper dere hadde en kjempekoselig kveld. Kvalitetstid med foreldre er gull verdt <3

  1. Caroline

   Hun er den beste i verden! 🙂

 49. Huff, jeg ser at det ikke var riktige tiden å skrive «ny garderobe til skolestart» tydeligvis.. det vil nok kanskje henges på knaggen sammens med disse 8000 kroner designer veskene som har blitt en snakkis i media og på diverse blogger.
  Jeg regner med Caroline mener nytt antrekk når hun sier «ny garderobe», da høyst få bytter ut hele klesskapet til skolestart

 50. Er dette middag for to voksne kvinner?

  1. Jeg tror det er ment som kosemat/snacks, ikke middag 🙂

 51. Så koselig innlegg. Fikk nesten en tåre i øyenkroken av det siste bildet og minner fra barndommen din. Jeg savner min mamma. <3 Hun var nemlig også verdens fineste mamma. =)

 52. Oh, vilken snygg soffa? Vart är den köpt/ vilket märke?

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *