borte bra

IMG_7335

åh, dette innlegget skulle egentlig ut klokken ni, men så har det tydeligvis hendt noe, for jeg oppdaget nå at det ikke var publisert. Men uansett: God morgen  For en vakker utsikt å våkne til! Fullmåne, snø og stjerneklart – Norge på sitt beste! Selv om vi har hatt det utrolig deilig i Sarpsborg, er det kjempedeilig å være hjemme igjen også. Det er jo faktisk i noe i at borte er bra, men at hjemme er best. Mamma trives også veldig godt i Siljan, så jeg tok med meg henne tilbake for å gi henne en liten sightseeing rundt i Skien 😉 Vi skal snart kjøre Nelia i barnehagen, og det vet jeg at hun gleder seg til! Hun elsker virkelig å være der og lyser opp med en gang hun ser de andre barna, så nå er det på tide å starte igjen. Hun har jo så enormt med energi, så rett før seks i dag ville ikke hun sove lenger, da ville hun opp, drikke melk og leke på rommet sitt. Tror hun har savnet disse omgivelsene:

IMG_7357_1

IMG_7382

IMG_7394

Mamma hinter til at hun er så energisk fordi jeg var så aktiv under svangerskapet, men jeg tviler på at det har en sammenheng altså 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

– kjolestativet hennes har så nydelig utvalg nå synes jeg – 

IMG_7434

– nå skal vi snart ta bort stelletoppen her, slik at det bare blir en kommode. Den blir jo ikke brukt lenger – 

IMG_7368_1

Tror nesten dette er mitt favorittrom i huset også. Det minner meg så om svangerskapet, alle forventningene og spenningen. Tiden fra jeg innredet alt dette til nå har gått så fort, og det har virkelig svart til forventningene også. Det er så deilig å være mamma! 

IMG_7447

___________________________________________________________________________________________________________

Nå får vi komme oss avgårde, ha en kjempefin dag, så sees vi senere 

98 kommentarer

 1. Helt nydelig rom! Gleder meg virkelig til å bli mamma selv 🙂

 2. Barn er jo energiske 😉

  1. Henny88

   Ja, men de uttrykker det på forskjellige måter og har ulike temperament. 🙂

  2. Caroline

   Selvfølgelig er de det! Men det er klart det er forskjell på barn 🙂

   1. Ja min sønn på 2år er en høyst normal guttunge,men har en rolig væremåte. Skjønner godt hva du mener Caroline. Noen barn sprudler over av energi fra morgen til kveld. Du skal ikke se bort i fra at hun er sånn pga din aktivitet i sv.skapet. Det er sunt for både mor og barn sies det jo 🙂

   2. Jeg var ikke så aktiv under svangerskapet pga MYE og ekstrem kvalme, men min datter har alltid vært kjempe energisk og aktiv. Så de gamle mytene stememr jo ikke, i likht med masse annet som er avkreftet når det gjelder svangerskap og spedbarn/barn som de trodde før i tiden.

 3. Nydelige rommet, fullt av inspirasjon!
  Hvorfor bruker dere ikke stelletoppen lenger? Hvor skifter dere bleiene da?

  1. Katrine

   Hun har skrevet før at de har stellebenk på badet også 🙂

  2. Caroline

   Vi skifter på badet 🙂

 4. Lille Nelia er så vakker! Det er en virkelig lykke å ha barn rundt seg som bare oser av energi og utforskertrang:)

 5. Hei, utrolig nydelig rom dere har til Nelia. Lurte bare på hvor dere har fått tak i de bildene dere har på veggen ved stellekommoden der?

 6. Som vanling, utrolig lekre bilder!
  Nelia er så skjønn 🙂 Ønsker dere en riktig fin dag <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Håper du får en fin dag <3

 7. Flotte bildet Caroline!
  Jeg må bare si at jeg synes de siste innleggene dine virker mer personlig og det liker jeg:)
  Ønsker dere en fin dag!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre 🙂 Håper dagen er fin 🙂

 8. Herregud…hun er altså så skjønn! Også med den morsomme grorudpalma på hodet da ;)) Rett å slett en hjerteknuser 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Den skjønneste <3

 9. Et drømme rom å vokse opp i for Nelia,virkelig nydelig! Håper dere har en fin tur rundt i Skien,

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Det hadde vi! 🙂

 10. Christina

  Rommet hennes er så fint. Hvor er de bildene med elefant og giraff fra? Og hvordan var det å feste wallsticker på panel?

  1. Caroline

   De er fra rh baby and child 🙂 Det gikk helt fint på panel og det sitter like godt enda 😀

 11. Haha, moren din bare erter deg… 🙂
  Jeg var ikke i særlig aktivitet under svangerskapet, men har DEN aktive ungen! :p

 12. Hehe, det samme sier mamma til meg! Så nå som jeg går med nr 2 syns ho jeg skal være litt lat for å sjekke om det kan stemme 😉

  1. Caroline

   Lurt 😉 Du får rapportere til meg 😉 Masse lykke til 🙂

 13. Så skjønn <3… Jeg måtte holde meg rolig i svangerskapet p.g.a. komplikasjoner, men sønnen vår har alltid vært energisk og ville også opp kl 6 om morgenen- og det har han fortsatt med i sitt 10 ende år..;-) – Så sammenhengen din mor hinter om stemmer iallefall ikke alltid 🙂

 14. Hej

  Her en lille hilsen fra en læser fra Danmark, super dejligt hjem i har og den kønneste lille prinsesse,
  kan godt lide at læse om mode, indretning, mad, familie og børn.

  Det er er nogle dejlige billeder du lægger på bloggen.

  Alt godt fremover.

  Hilsen Lene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lene! Så koselig at du synes det 🙂

   Klemmer!

 15. Hallo 🙂 Åhhh så utrolig vakkert morgenkvist bilde, vi er heldige som bor i vakre Norge 🙂 Apropo fullmåne og energi, så har jeg en god venninne som får ekstra energi når det er fullmåne ute 🙂 Kanskje det har en innvikning på Nelia også? 😉 Men mest sansynelig er det nok at det var stas å komme hjem til alle fine lekene sine igjen :-)) Ha en super fin dag alle tre :-))

  1. Caroline

   Haha, det kan jo hende 😀 Ingen dum tanke 😉

 16. Hei!

  Og god formiddag, nå da 🙂

  Så bra at overgangen for Nelia til barnehagen har gått så bra. Og det er helt sant som du sier, borte er bra, men hjemme er best 🙂 Jeg savner familien min i Bergen mye, men det er alltid deilig å komme til Oslo igjen.

  Håper dere får en strålende dag!
  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine! Håper dagen din har vært fint 🙂

 17. Åå så deg kjøre forbi meg i Larvik sentrum! Haha, fikk helt sjokk når jeg så deg ble skikkelig starstruck når du bare helt ut av det blå kjørte forbi meg i hjembyen min.

  1. Caroline

   Å? Haha 🙂 Søte du 🙂

 18. Jeg bare lurte; er du aldri hjemme alene med Nelia? Siden du alltid har besøk eller er hos noen andre når LK er borte. Kjempefint rom, og nydelig jente dere har. 🙂

  1. Caroline

   Jeg har vært alene med Nelia nesten hver eneste dag i ett år mens Lars-Kristian har vært på trening 😉

   Tusen takk 🙂

   1. Nå har du vel i intervju sagt at du ikke tør være alene pga drapstrusler osv?. Jeg tenkte det var helt naturlig at du var sammen med noen når han er borte flere dager ut fra det du har sagt i media.

   2. Å være på trening er jo ikke det samme som å være borte, på trening er han kun 20min (?) unna dersom det skulle være noe, mens når han er borte, slik som nå hvor det innebærer reising, overnatting etc så blir jo saken en annen. Tror det var sistnevnte spm var rettet mot?

 19. For et fint barnerom:) Har litt av tinga fra kids paradise på barnerommet her også, og personlig så synes jeg det løfter rommet. Og for ei nydelig jente, savner den grorudpalmen på jenta mi også( før håret vokste seg til), men gøy med musefletter også:) Ha en fin dag

 20. Vakkert rom og herlig lita prinsesse! Ikke rart hun trives i de omgivelsene der!;) Haha, samme «Grorudpalmen» som datteren min går rundt med om dagen:)

  Håper Nelia har en fin dag i barnehagen og ønsker deg en herlig dag også!

 21. Wow! Nelia is getting so big and more and more beautiful ever day! Does she still fit in that small crib from when she was first born, or did you get a new one?

  1. Caroline

   The crib we have is a type of crib that we can expand 🙂

 22. Kjempe fint rom. 🙂
  Har hun sluttet å bruke bleie allerede?

  1. Caroline

   Nei, men vi har et stellebord på badet også 🙂

 23. Henny88

  Så nydelige bilder. 🙂 Jeg skal ta en graviditetstest om et par dager. Har vært gravid en gang før men mistet da. Kryss fingrene for meg. Jeg har en rekke symptomer men har ikke turt å teste 😛

  1. Caroline

   Åååå 😀 Så utrolig spennende! Masse lykke til, jeg krysser alt jeg har 🙂

 24. Du nevnte på at du har hatt vaskehjelp mens du har vært bortreist. Min første tanke var; tør du virkelig det siden du er så kjent?;) Man skal gå ut ifra at folk er ærlige og redelige, det er ikke det, men litt erfaring her livet viser at integritet dessverre er noe de færreste har til fingerspissene og en vaskehjelp i et hus til en kjent familie kunne sikkert lett blir fristet til å titte litt i skuffer og skap når man vet man et helt alene og ikke kan bli oppdaget. Du har jo virkelg fått merke hvor pågående folk kan bli, så ble veldig overrasket da du skrev dette.

  1. Caroline

   Jeg stoler hundre prosent på henne 🙂 Har mange bekjente som går god for henne og hun er verdens skjønneste!

 25. Gudrun Marie

  Utrolig fint og inspirerende rom!
  Har bare et lite spørsmål, kunne du ha filmet eller laget et innlegg om styrke øvelsene du gjør når du trener? Hadde blitt veldig glad for det, og hadde hjulpet meg mye nå som jeg skal begynne å trene igjen 🙂 Du er en stor motivasjon og insirasjon for meg 🙂

 26. Veronica

  HEi 🙂 Hvor er de fine leke «kassene» fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra rh baby and child 🙂

 27. Mariann

  Hun er bare så vakker og søt din lille Nelia og barn skal være aktive for det er et godt tegn på at dem er friske:-) Er koselig og se at du har innlegg som ikke bare handler om mote og skjønnhet men mere hverdagslige saker som selv jeg som voksen dame kan glede meg over og se på også.-)

 28. Nathalie

  Hvorfor svarer du ikke på hva du studerer?

  1. Caroline

   Tenkte å skrive et innlegg om det senere 🙂

 29. Christina

  Hun er bare så skjønn!

  Hva er grunnen til at dere har kuttet ut stell på soverommet?Vi har såpass lite bad at det blir dårlige stellemuligheter (termin i mai),men tar imot alle tips og synspunkter 😉

  1. Caroline

   Etter hvert så ble det til at vi gjorde det mer og mer på badet, selv om vi bruker det på soverommet av og til også 🙂 Vi skiftet mye klær på henne inne på rommet før, og tok stellet på badet. Sikkert fordi vasken er mye mer tilgjengelig 🙂

  2. Hei!

   Vi hadde heller ikkje plass til stellebord på badet og hadde det på barnerommet. Dette gjekk heilt greitt. Vi brukte berre ei skål som det stod vatn i og mesoft klutar. Vi pakka ihop stellebordet når han var ca 6 mnd, delvis fordi det var enklare å skifte på han medan han stod ved stuebordet o.l., men primert for å få plass til senga hans på barneromet (ja, ikkje noko stort hus her i gården).

   Når vi no skal bygge hus har vi likevel tenkt å ha stellebodet på barneromet då vi syns igrunnen det var praktisk nok.

 30. Ah, Nelia er så utrolig søt! Dere er heldige som har henne altså 🙂

 31. Hehe, ja har to energiske barn selv 🙂 Men tenker det motsatte hadde vært værre.. Men fra 1 til 2 år er de ganske så aktive da ALT skal utforskes!! 🙂 Nydelige Nelia!! 🙂 Og ett nydelig rom! 🙂

 32. Kristin

  Så nydelig hun er, og tydelig veldig glad i giraffen sin! 🙂

  Ha en flott kveld videre!

  1. Caroline

   Hun er glad i den 😀

 33. Rommet hennes er så fint!
  Jeg har ikke en voldsomt utpreget interiørsans, så rommet til vesla er et virrvarr av farger, men hun liker det. Det er vel det viktigste?:)

  1. Caroline

   Absolutt 🙂

 34. Hei Caroline,

  Så koselige bilder! Dette er muligens et rart spøsmål, men kan jeg spørre deg hvor gyngehesten er fra? Jeg har nøyaktig lik som farfaren min lagde til meg da jeg var liten. Han hadde et lite snekkerverksted der han laget mange slike gyngehester, så jeg lurte på om det var en av farfars gamle kreasjoner som hadde funnet veien helt til Siljan. Det hadde i så fall vært kjempestas!

  Klem

  1. Caroline

   Det er mye mulig 🙂 Det var en babyshowergave til meg fra storesøster og hennes venninne, så malte de den i disse fargene 😀 Den er så fin! De fant den brukt via finn.no tror jeg 🙂 Så koselig om det er fra hans verksted!

   Klemmer!

 35. Elsker slike koselige morgenstund innlegg;) Så på instagram at du hadde vært på shopping med di mor og de posene så spennende ut. Så kikket inn her for å se om det var et innlegg om shopping funnene, men ble istedenfor møtt med et innlegg om skrei, he, he:-D

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det! Jeg viser frem noe i morgen tidlig 😉

   1. Jippi;-D

 36. Marianne

  Nydeligste vesle Nelia<3 med det fineste rommet:)

 37. Åshild

  Ååå Nelia blir jo bare skjønnere og skjønnere! Smelter helt jeg! <3 Håper dere har en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Hun er så herlig <3 Håper din kveld også er fin 🙂

 38. Jeg må bare spørre: hvor er det søte toget på toppen sv hylla fra?? Har sett bildet av det flere ganger men ikke noe om hvor det er fra… Har ei lita tulle på 5mnd som jeg innreder rommet til her hjemme. 🙂

  Klem!

 39. Eplemos

  Har samme teori selv! Med førstemann var jeg veldig aktiv, jobba, trente, gikk til og fra jobb, holdt på med hester og red helt fram til termin, og han var ekstremt energisk og hadde aldri tid til å sitte stille. Med andremann satt jeg bare på rumpa (haha!) og han blei helt annerledes, mye roligere og sover gjerne til halv ti i helgene 😉 Kan jo godt være det er tilfeldig, men… Hehe! Nydelig jente du har uansett, det er en morsom alder hun er i nå 🙂

 40. Her holder vi oss rett og slett hjemme fordi alle tre guttene våre sovner sent, sover dårlig og våkner gryyytidlig når vi sover borte… Så gira og nysgjerrige på hvor vi er :p Slitsomt! Men når vi er hjemme så våkner ingen av dem før tidligst 07:30, deilig!! Så enig med deg i at borte er bra men hjemme er BEST 🙂 Du er forresten kjempeheldig med ei snuppe som elsker å være i barnehage, her måtte vi gjennom et par måneder med tårevåte avleveringer for alle tre, selv om de går i en super naturbarnehage 🙁

  1. Caroline

   Merker det på Nelia også, hun er litt mer urolig når vi er borte :/

 41. camilla

  hei:)

  hvor har du kjøpt de to rosa kjolene på kjolestativet til Nelia?

  1. Caroline

   Lindex og angel’s face 😀

 42. Hei Caroline
  Hvilken type ergobaby bæresele er det dere har?

 43. Heidi :)

  Ååå så nydelig jenterom til Nelia , nå ble jeg missunelig her jeg satt! Men tviler på at lillegutten min på to år hadde likt å fått pent rosa rom! hehe Nydelig var det ihvertfall for enhver tulle 🙂 <3 Ser forresten at det kanskje er på tide å ta bort stelledelen på kommoden til lillemann, siden han er ett år eldre enn tulla di :)!

 44. Nelia er heldig som har så gode foreldre! Du virker fantastisk 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det var hyggelig å høre <3

 45. Hei, Nelia har så fint rom 🙂 Vi har igrunn laget ganske like barnerom bare at det er gutteversjonen 😉 Tror du kan ha sakt det før, men hvor har du kjøpt den bagen som det står my stuff på? Ser etter en god bag til lillegutten her 🙂

 46. Martine

  Når vil du få barn nummer to? Og hvor mange barn ønsker du å få? 🙂

 47. Rommet hennes er så fint! Elsker det! 🙂

 48. Var helt tilfeldig at jeg så stikkontaktene på rommet hennes, men dere bør skaffe slike «knotter» å ha inni dem! De er livsfarlige for små og nysjerrige fingre :-O

  1. Nye stikkontakter har vel innebygd barnesikring 😉

 49. Så søte bilder. 🙂

 50. Jeg blir så glad av å se at du koser deg sånn med Nelia! Du virker som en så god mor for henne 🙂 du er et stoort forbilde for meg!

  1. Caroline

   Hun er jo så herlig å være med, klarer ikke å la være 🙂

 51. Cecilie samboers ekhougen

  Fine jenta og fine mamman som har laga d koseligste rommet

 52. Hvor har du kjøpt gyngehesten?

  1. Caroline

   det var en gave da jeg hadde babyshower 🙂

 53. Cecilie

  Hvor har dere fått tak i den kommoden med stelletoppen? 🙂

 54. Dere skal ikke ha et barn til snart da?? 😀 Nelia er såååååå søt !!

  1. Caroline

   Ikke med det første 😉

 55. Åå hun har det skjønneste barnerommet! Ikke rart hun vil tilbringe masse tid der <3 Jeg ventet selv en jente og driver og samler inspirasjon til barnerommet, så det var kjempegøy at du la ut disse bildene akkurat nå! Så mye fin inspirasjon<3 Har du skrevet noen plass hvor du har handlet tingene hen? 😀 trenger alle tips jeg kan få!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det! Tusen, tusen takk 😀 Her er et bildedryss med masse informasjon: https://carolinebergeriksen.no/2013/12/02/bildedryss-barnerommet/ Spør gjerne om det er noe annet du lurer på 🙂

 56. Sååå fint!! Hvor har du kjøpt gulvteppet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *