siden sist @carolinebergeriksenno

Jeg hadde en kjempefin kveld i går! Bare så synd jeg glemte kameraet hjemme, selv om jeg tror jentene synes det var like greit. Faktisk har jeg ikke sett Katrine og Henriette siden i sommer da vi var på Backstreet Boys-konsert, det er lenge! Kine så jeg heldigvis rett før jul, men det er likevel en stund siden. Til tross for det lange oppholdet, kjennes det som det var i forrige uke at vi så hverandre sist, og det er et godt tegn. Vi spiste sushi på St. Raw i Fredrikstad, et ganske nytt sted som jeg ble veldig positivt overrasket over. Det var helt nydelig mat, masse folk og fin atmosfære. Jeg bestilte hummerplate, hvor jeg fikk en halv grillet hummer samt sashimisalat og maki. Sammen med en sancerre ble måltidet helt magisk! Jeg fikk så mange fine pakker og etter middagen dro vi videre til Pharma hvor de hadde kjempegode drinker. En kveld for minnebøkene, skulle ønske vi kunne gjøre dette oftere 

Ettersom jeg ikke har noen fine bilder fra gårsdagen å vise dere, tenkte jeg det var på tide med en lite update fra @carolinebergeriksenno på instagram 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

follow me @carolinebergeriksenno 

instamomnets1

nr2insta

1. den nye fluffy vesken min gjør seg så godt på ottomannen! skrytemagasinet ligger alltid fremme inne på walk in-skapet vårt, derfor var det ekstra stas å finne det hos mamma og pappa også 2. pampering-time hos Petra på Cocoon Skin i Oslo 3. trøtt, syk og sminkeløs – hei! 4. Kragerø rett vi det braket løs, og rommet ble forvandlet til sykestue 5. møte i Oslo på torsdag, fantastisk fruktfat! 6. nok et møte, dette var på tirsdag hos Frøken Holms i Sarpsborg 7. Nelia hjelper mamma på kjøkkenet 8. hotellfrokost i Trondheim, nammis! 9. haha! Backstage-slurp hos mormors underveis i shooten med Benny 10. treningsselfie! 11. et av disse skal på veggen i stuen, men jeg har ikke bestemt meg for hvilket ennå. Heller nok mot det nydelige søsterbildet 12. lille badeengelen min forrige uke 13. backstage-selfie hos thomas og harald 14. bittelille lille feirer mamman sin. Ah! Jeg kommer til å spise henne opp en dag! 15. Snella på fergetur over til Moss 16. hmmmm. . Joda, jeg har blitt student! 17. gårsdagens måltid på st. raw ble foreviget 18. storopprydning i skapet til Nelia 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi ut i luften! Det blir en tur på hytta og kanskje en tur innom kafeen til storesøster etterpå 🙂 Før jeg avslutter må jeg si tusen, tusen takk for alle tilbakemeldingen etter Senkveld i går! Det betyr så enormt mye for meg! 

57 kommentarer

 1. Thanks for sharing so many wonderful impressions! Nelia is so cute and you are so well in shape <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 2. Nydelige bilder 🙂
  Hva studerer du?
  Ha en fin kveld 😉

 3. Ingrid Grace

  Så masse flotte bilder! Og så må jeg få lov å fortelle deg en ting: jeg er ikke sikker på om jeg har sett deg med så lite sminke som du har på det ene bildet, om du i det hele tatt har på noe sminke, det ser ikke slik ut, men du å du så vakker du er også uten sminke! Virkelig altså, jeg mener det virkelig. Jeg tenker at du trenger å høre det, og jeg tenker at det er viktig at kvinner kan si slik oppriktig ment ros til en annen kvinne og at kvinner bør støtte opp og ikke kritisere andre kvinner når det ikke er grunn til det.

  Håper du leser kommentarene selv også Caroline og ser dette, ifølge «Seinkveld» programmet sa du at det er Lars-Kristian som leser gjennom kommentarene. Håper du gjør det selv også nå og da (du gjør sikkert det, du skrev i en tidligere bloggpost noe om at noe kunne vært sagt annerledes, kanskje ble ting avglemt da programmet ble tatt opp osv.), og at det han gjør er å bare ta vekk de styggeste kommentarene. Tror det må sitte mange bitre kvinner rundt omkring som har behov for å få ut «gruff» men det er ikke rettferdig at dette skal gå utover blant annet deg uansett.

  Jeg finner masse glede og inspirasjon i bloggen, og synes det er artig å se bildene. Jeg får mye inspirasjon ti oppskrifter og har prøvd flere av dem. Jeg har kjøpt en del produkter du har anbefalt, og om jeg ser en annonselink til en vare, så kjøper jeg kanskje ikke varen, men jeg kommer i det miste dit på nettet varen kommer fra, kanskje fant jeg noe annet som jeg var på jakt etter som passet til min garderobe og hverdagsliv. Så jeg finner masse glede og inspirasjon i din blogg. Så det er med stor glede at jeg ser at bloggen din fortsetter, jeg kommer til å henge med. Jeg har ikke til interesse å kritisere deg nord og ned, det nærmeste jeg har kommet var å svare på et ja eller nei spørsmål angående en sort kjole med «vindu» i sidene. Da sa jeg «nei», men jeg sa også at er det noen som kan ha en slik kjole, så er det nettopp deg med din veltrente og flotte kropp. Det er det nærmeste jeg har vært kritikk. Jeg har jo ikke noe å kritisere, for svarte, jeg leser jo bloggen for å finne inspirasjon ikke for å lete etter feil og mangler og ting å pirke på.

  Nei stå på du Caroline, synes du har ridd av stormen veldig flott. Mange er kritisk, en ikke glem vi er mange som støtter deg og oppriktig er glad både i deg og bloggen din.

  Nå håper jeg du og familie får en fin helg sammen, og gratulerer så mye med overstått fødselsdag. Jeg var ikke i blogge den dagen tror jeg livet mitt var travelt denne uken, så bedre sent enn aldri.

  Klem fra Ingrid G

  1. For en utrolig hyggelig kommentar! Synes det er viktig at vi lesere tar oss til til å gi hyggelige tilbakemeldinger på det vi setter pris på 🙂

  2. Helt enig i at Caroline er like vakker uten sminke! Heldige henne! Hun er jo veldig stilig når hun er styret, også! Blir liksom to ulike utgaver av henne. Og like vakre! Sjelden vare! ❤️

   1. Astrid

    *stylet skulle det stå.

  3. Caroline

   Tusen takk for kommentaren din, Ingrid! Dette gjorde meg veldig glad <3 Håper du har hatt en fin helg så langt, og at søndagen blir fin 🙂

   Klemmer din vei!

 4. Ingvild

  Hva skal du studere? 🙂 Så spennende! God helg til deg – du gjorde en fin framtreden på Senkveld i går!

 5. Hei! Jeg lurer bare på hvor skapet til Nelia er fra og hvor gardinen på rommet er fra? Snart skal vi innrede rom til vesla vår, så nå blir det litt shopping fremover 🙂

  1. Caroline

   Skapet er fra Oliver Furniture 🙂 Gardinene har jeg bestilt via svigermor som jobber med interiør, bestilte stoff etter vareprøver og sydde etter en modell vi har hjemme fra før av 🙂

 6. Kjempefine bilder, men kunne du ha skrevet teksten under hver firkant med bilder (altså flere ganger mellom bildene slik at man kan lese teksten likt so man ser bildene?) Jeg hadde vertfall likt det bedre, eller om du kunne prøvd det noen ganger og sett om flere er enige/uenige med meg?

  1. Caroline

   Det skal jeg prøve på neste gang 🙂

 7. Hva studerer du?

 8. Hei Caroline. Først og fremst vil jeg bare si at jeg leser ikke bloggen din. Jeg leser ingen blogger jeg- bortsett fra min egen. Og jeg har 20 følgere;)
  Men jeg har jo fått med meg toppnyheten i Norge. Og jeg tenker hverken på Krekar, Ebola, terror eller noe sånt. Jeg tenker på deg. Vet dere lesere forresten hvor mange barn som døde av sult denne uken? Jeg bare lurer.

  Jeg blir skremt jeg. Jeg blir skremt av mobbingen. Jeg blir skremt av hetsen! Jeg blir skremt av de nettrollene bak skjult identitet som slenger med leppen i ren misunnelse. Man må jo skjønne at man ikke skal glede seg over andre sin suksess. Janteskjerm loven lenge leve.

  Tro meg på en ting Caroline- Slutt å beklag deg. Du har virkelig ingenting å beklage. So what at det ble fikset på noen bilder og skrevet noen kommentarer. Gjør som meg- gi beng. 😉 Gjør akkurat det som faller seg inn, og gjør akkurat det du føler for. Og gi blanke faan i de drittungene som sitter og gjemmer seg bak en skjerm og slenger med leppa.

  Før jeg glemmer det: Hadde jeg hatt din kropp 4 dager etter fødsel- jeg kan love deg at jeg hadde postet bildet på alle mulige sider. Way to go! Jeg synes kroppen din er helt fantastisk!

  Og om noen trenger noen å slenge med leppa til- gjør det på min blogg da. Så skal jeg pokker meg slenge tilbake uten form for sensur.

  Det skal mye til for at jeg gidder å sette meg ned for å skrive til ukjente mennesker, men pokker heller. Nå må folk slutte å kaste stein i glasshus. Jeg regner med at alle som står frem og kritiserer har alt på det rene, aldri har gjort gal ting, og er det man vil kalle for perfekt.
  OG om du kan se deg selv i speilet og sette deg på din høye trone- si ifra, så skal jeg rive deg ned derfra.

  Er noe uklart? DU når meg her: lakserosa.blogg.no

  Til dere alle mobbere der ute- Stikk å ta dere en bolle! Jeg håper virkelig dere ikke har barn, for om dere har det blir jeg bekymra. At slike mobbere som dere skal være forbilder for egne barn er skremmende. Jeg håper dere tenker dere godt om.

  Til Lars Kristian: Jeg hadde gjort akkurat det samme som deg om noen hadde snakket slik til min kjæreste. Det kalles å forsvare den man er glad i. Jeg synes du har gjort det du SKAL gjøre som ektemann!

  Til Caroline: Ikke la de knekke deg. Jeg synes du er tøff.

  OG husk: YOLO;) xxxÅshild 😉

  1. Caroline

   <3

 9. Sunniva

  Så inspirerende at du har begynt å studere igjen! Nå ble jeg nysgjerrig, hva er det du studerer?

 10. Jeanette

  åh,hvor er de rosa treningsskoene dine fra? så sykt fine!

  1. Caroline

   de er fra asics / get inspired 🙂

 11. Veldig bra intervju på senkveld! stå på:)

  Hva har du begynt å studere?

 12. Det er jo viktig å kunne koble av og til. Ikke alltid tenke på at «dette må jeg ta bilde av» i stedet for å faktisk nyte øyeblikket. 🙂 Det vet jeg at samboeren min i hvertfall setter pris på. Og det skjønner jeg jo forsåvidt. Vi har sittet lenge å ventet på at maten kommer og når den endelig kommer, må han vente til at jeg har tatt ferdig alle bildene mine. Haha, vi bloggere er litt håpløse der 🙂

 13. Så spennende, hva studerer du? 🙂

 14. Så fin mage du har! Hva er din hvilepuls? Har akkurat kjøpt meg lik klokke som deg. Hva viser den gule grafen nederst i høyre hjørne? http://carolinebergeriksen.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Jeg tror den er 61, men jeg husker ikke hundre prosent sikkert. Husker ikke hva grafen viser, men jeg kan sjekke! 🙂

 15. Så nydelig du er uten sminke- Virkelig vakker da også 🙂
  God helg

  1. Caroline

   Tuusen takk, Anja! 🙂

 16. Kunne du vist litt av det du har i klesskapet til Nelia? 🙂 ser så mykje fint 😀

  1. Caroline

   Absolutt! Det skal jeg notere meg 🙂

 17. Marianne

  Kan du ikke skrive litt om hva du studerer? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 18. Så nydelig du er uten sminke, Caroline! Syntes også at du hadde et veldi fint og ærlig intervju på senkveld. Jeg tror nok de er de riktige å snakke med slikt om på tv, og håper du føler at du har fått forklart det litt bedre fra din side. Det er menneskelig å gjøre feil, og det er i alle fall menneskelig å gjøre det man kan for å beskytte og ta vare på sine kjære, noe som var Lars Kristian sitt mål med kommentarene. Ingen liker å lese ondsinnede kommentarer sendt til den man elsker mest, når men vet at det vil såre de. Du viser i alle fall at du er voksen, du snakker om det og kommer sterkere tilbake allerede! Creds til deg, Caroline! Har sansen for deg, altså 🙂

 19. Hei! Jeg syns du er så modig som stiller opp på tv og snakker om dette. Men det føles sikkert litt godt også å få det ut og bli ferdig med det. Uansett så følger jeg med videre.

  Har ikke fulgt deg på insta men det ser ut som det ikke går an heller. Jeg trykker på følger men den avfølger med det samme. Vet du har blokkert mange pga den hetsen i julen men det skal vel ikke gå utover nye følgere?

  Og du? Ja det var galt å kommentere men det viser også ar mannen din står opp for deg!

  Fortsett god helg.

 20. Spennande/utfordrende siste tid for dåke. Du gjorde en fin figur på Senkveld. 🙂
  Det er hvordan en takler motgang som viser hvilket menneske en er.
  Student? Spennande, hva er det du studerer?

 21. Lisa Marielle

  Kjære vakre og fineste Caroline,
  Jeg vil bare si at jeg heier på deg!
  Det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre.
  Du er sterk og har mange rundt deg❤
  Nyt helgen med skjønneste Nelia og gratulerer SÅ mye med dagen på etterskudd

 22. Lisa Marielle

  Kjære vakre og fineste Caroline,
  Jeg vil bare si at jeg heier på deg!
  Det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre.
  Du er sterk og har mange rundt deg❤
  Nyt helgen med skjønneste Nelia og gratulerer SÅ mye med dagen på etterskudd

 23. theresa

  Hei der:) For en nydelig kjole du hadde på senkveld. Hvor har du kjøpt den?Forresten veldig fott å prate så åpent som du gjorde på tv:)

 24. Spennende. Lykke til!

 25. Kristin

  Du er jo nydelig selv om du er trøtt, syk og sminkeløs jo <3

 26. Så fint at du legger ut bilde av deg selv uten sminke. Missforstå meg rett, men jeg synes du nesten er penere uten sminke enn med.. Naturlig pen 🙂

 27. Så fin du er uten sminke!

 28. Hei caroline, jeg er en fast leser av bloggen din, men jeg har aldri lagt igjen en kommentar hos deg. Men nå bare måtte jeg, TUSEN takk for at du la ut et bilde av deg selv uten sminke, jeg blir så utrolig glad!!! 🙂 du er jo så flott både med og uten sminke, men det var utrolig deilig å komme inn på bloggen din og faktisk føle at man er litt på samme planet, og ikke bare at man skal drømme seg bort i bildene dine etc. Håper virkelig at du ikke misforstår denne kommentaren, for dette er ment som ros.. På et rart vis ser jeg 🙂 hihi!

  Med det samme jeg da først er igang med å komentere her, så vil jeg også gjerne si TUSEN TAKK for «stormene anno 2015» for fotballfrue sin del. Jeg synes faktisk at det er deilig og setter stor pris på at du har redigert noen bilder på bloggen og denne saken med komentarene og lars-kristian. Det er da deilig at ingen er perfekte! Og jeg kan i grunn ikke se for meg at noen kan si med hånden på hjertet at de ikke har gjort eller ikke ville gjort det samme hvis de var i dine sko. 🙂

  Ha en fin helg videre frøken!

  hilsen lise :o)

 29. Hei Caroline! Liker veldig godt disse «siden sist» innleggene du har. Gøy at du også deler ting som du tidligere ikke har blogget om, feks ting du har delt på instagram (ikke alle som har det) 🙂 Men kunne du feks nummerert bildene eller merket dem på et vis? Eller dele de opp i flere mindre bolker? Er så vanskelig å lese teksten og huske akkurat hva som er bilde nr 10, 11 osv. Bare et tips! 🙂 ønsker deg og dine en fin helg. Klem fra Line 🙂

 30. Så utrolig flott du er uten sminke! En naturlig skjønnhet 🙂

 31. Enig med Ingrid! Litt stress å bla opp og ned kvar gang ein skal lese teksten til bilda 🙂

 32. Jeg har aldr kommentert tidligere, men må få si at oi, så vakker uten sminke! Synes du skulle lage et innlegg med omtrent ikke no’ sminke, dvs. så naturlig som mulig (som du er komfortabel med å poste, såklart :)).

 33. Så utrolig vakker du er uten/med lite sminke! Ha en strålende helg! <3

 34. Må bare få rose deg for at du viser deg uten sminke! Det gjør bloggen på en måte mer ekte. Ingen er perfekte hele tiden. I hvert fall ikke når man er syk og sliten 😛

 35. Hei
  Nydelige sko du hadde på senkveld
  Hva betalte du i frakt for de ?

 36. Hei Caroline!
  Bra upptreden på Senkveld! Jeg ser du leser om nervesystemet?
  Her er en nettside laget av tre leger som underviser for sykepleiere over hele landet.
  Undervisningen funker like bra for førsteårs medisinstudenter eller de som tar medisin grunnfag!

  Sjekk ut, det er sykt bra greier!
  Kan faktisk le så jeg griner mens jeg lærer anatomi/fysiologi.

  http://www.sykepleiepluss.no

 37. Flott og modig at du viser et bilde helt uten sminke..! 🙂

 38. Katrina

  Tommelopp for bildet hvor du er uten sminke! 🙂
  Det må nok være et spennende studie siden du leser om nervesystemet :-).
  God søndag!

 39. camilla

  Flott på senkveld 🙂 og Nydelig uten sminke <3

 40. jeg gjetter på psykologi 😉

 41. Man trenger ikke alltid sminke for å være flott. Jeg syntes virkelig du er nydelig uten, og skulle ønske jeg oftere kunne se den naturlige Caroline i bloggen. Litt mer avslappet liksom <3

 42. Kjersti

  Du er like nydelig uten sminke, som du er med, om du ikke er mer vakker uten… Naturlighet er vakkert 🙂

 43. Wow! Veldig fin uten sminke og vakker naturlig :)))

 44. Siv Anita

  Hei Caroline

 45. Jeg tror du enten studerer Vernepleien eller Sykepleien 😉 ?
  Kjenner igjen sidene 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *