senkveld med thomas & harald

God morgen og hei fredag! I går var jeg i et utrolig spennende møte før turen gikk videre til hotellrommet for et klesbytte, videre til Nikola hos Gevir og derfra til Senkveld-studioet for brief og sminke. Jeg valgte skjørtet jeg viste dere i antrekksbildene i går fra River Island samt en body fra by Malene Birger og pumps fra Ted Baker. På Egertorget fant Nikola en hårspenne som passet perfekt for anledningen, så jeg kjøpte den hos Heaven Scent. Jeg elsket håret mitt i går! Jeg er svak for 50-talls looken og det akkurat noe slikt jeg var ute etter, tusen takk til flinkeste Nicola! Du er bare nødt til å flytte inn på badet mitt. 

___________________________________________________________________________________________________________

– her kommer noen bilder fra Nydalen – 

senkveld2

IMG_6597

IMG_6638

IMG_6619

senkveld

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg hadde det veldig fint hos Thomas & Harald, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg var nervøs før det var min tur i sofaen. Jeg var første gjest ut, og sitter alene under intervjusekvensen. Dette er helt klart et tema som er både sårt, ubehagelig og flaut for meg å prate om, men jeg ble mer og mer bekvem etter hvert som sekundene gikk, så alt i alt har jeg en god følelse. Det er alltid noe du føler at du heller burde si, noe du synes du glemte og si og kanskje noe du kunne sagt annerledes i slike situasjoner, men gjort er gjort, og nå er jeg klar for å se fremover. Jeg gleder meg til å virkelig ta fatt på 2015 som har fått en litt humpete start 🙂 

I kveld skal jeg ut og spise sushi med noen venninner i Fredrikstad, det blir så fint! Innen den tid blir det arbeid og trening 🙂 Ha en fin fredag ♥ 

112 kommentarer

 1. Caroline

  Fy søren så modig du er, Caroline. Står respekt av at du tør å «stå frem» og svare hele Norge på fredagens store familieshow. Tenk på de mobberne som sitter bak hvert sitt tastatur, anonyme og helt skjermet for kritikk, de har virkelig noe å lære av deg. Ikke rart de er sjalu. Og for et nydelig antrekk for anledningen. Gleder meg til å se på 🙂

  1. Henny88

   Så enig med deg!!! =)

  2. Den må jeg virkelig si meg enig i! Stort forbilde!

 2. Så vakkert antrekk og du stråler…hurra for deg at du står på og går videre. Mye spennende venter den som leter etter nye magiske øyeblikk!! God helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann! Så koselig å høre 🙂

   Klem til deg og god helg 🙂

 3. den frisyren og det antrekket kledde du skikkelig godt!

 4. Hvor er den kjolen fra? :O Nydelig!

  1. Oh, nevermind. Ble litt revet med. 😉

 5. Therese

  Du er utrulig vakker, på bilde, men også til vanleg!
  Eg har lest bloggen din, nesten frå du starta, men dette er fyrste gong eg skriver nokre ord til deg;-)
  Du fortjener det beste <3
  klem:-)

 6. Wow, så klassisk, elegant og fin du var! 🙂
  Gleder meg til å se i kveld!

 7. Blir spennende å se deg i kveld 🙂 Du så iallefall strålende ut!

 8. Håret ditt er så fint når du krøller det og har det på den ene siden! Kunne du skrevet et innlegg om hvordan du ordner det, og hvilke produkter du bruker for å få sveisen til å sitte?

 9. Spennende:-)

 10. S. Kati.

  Hei.
  Jeg har til tider kritisert deg, men synes selv det har vært saklig kritikk. Jeg er fortsatt uenig i mye av det du skriver/sier, men sånn er det jo bare.
  Jeg har også lest på kvinneguiden og sett diskusjonen der. Jeg er av de som ikke vil påstå det er såkalte nett troll.

  Men det jeg reagerer kraftig på, er på bloggen nå, er alle stygge kommentarer som går direkte på person og utsende. Det er det jeg vil kalle nett troll!
  Hvem er det som får det for seg å skrive om rart hår, øyne, ører o.a? Det er så utrolig lett å gjemme seg bak et anonoym-knappen.
  Et annet ord for det er mobbing.

  Som sagt jeg synes du har gjort og sagt mye som er kritittverdig. Jeg synes ikke du har vært et godt forbilde til tider, men du står i alle fall med hodet hevet. Jeg vil ikke akkurat kalle de som mobber som gode forbilder, ikke rart det mobbes i skolen når voksne fortsetter å mobbe hverandre.

  1. Skjønner ikke at du kan si at de på kvinneguiden ikke er nettroll? Mener du at det ikke er «trolling» at noen der ute har skrevet 650 +/- sider som spekulerer, graver og slenger dritt om Caroline og menneskene rundt henne? Personlig synes jeg det er HELT forklastelig det som har pågått i disse forumene, og det lyyyser selvhat av disse kvinnene/mennene.. De er tydeligvis veldig ulykkelig over eget liv, og deres eneste lyspunkt er og sitte å grave og finne dritt hos mennesker som har gjort det bra.

   Caroline fronter så mange gode og sunne verdier, og om jeg noen gang får en datter håper jeg det vil være en lignende rollemodell for henne der ute 🙂

   1. S. Kati

    Sånn som jeg definerer nett troll, så nei, jeg vil ikke påstå den tråden på kvinneguiden (og brukerene) kan kalles nett troll.
    Jeg har selv lest store deler av tråden, noe er på kanten, men det er faktisk prisen man må betale for å velge å være en offentlig person i 2015. Kjipt kanskje, men det må man bare ta innover seg.
    Vil jo heller ikke si at det bare var spekulering i den tråden da det viste seg at både bildejukset og kommentarjukset var sant!

    Også er jeg ganske sikker på at hvis du får en datter selv en dag, vil du raskt finne ut hva en god rollemodell er.
    Det å redigere seg tynnere på bilder vil jeg ikke påstå kommer i den kategorien. Utover det er jeg sikker på Caroline har mange andre gode verdier, men for meg synes jeg ikke hennes holdning til trening og mat er en av de.

   2. Å hevde at brorparten av brukerne som deltar i trådene om Caroline ikke er nettroll, må være tidenes feilvurdering. Det er jo bare å bla gjennom tråden å se hvor mange ganger moderater ser seg nødt til å modere/slette innhold pga. det de selv beskriver som sjikane og hets. Blant annet kan man i flere av trådene om Caroline lese at den er ryddet for spekulasjoner og hets om barn(!!!).

    Men det gjelder uansett ikke bare denne tråden, det er mange andre, hvor det spekuleres i ting som er helt vanvidd. At de hadde rett i disse to sakene som har versert i media nå, forandrer ikke det faktum at 99% av det som står der inne er tull. Det hersker en forestilling der inne om at Caroline er skyldig inntil det motsatte er bevist, og det hele er kvalmt å beskue.

   3. S.Katie,jeg lurer på hva du i det hele tatt gjør inne på Caroline sin blogg? Veldig mange idag legger seg ut offentlig både på nett og privat for å inspirere andre og være et positivt lys i en verden full av mye hat og negativitet.Hvorfor skal disse takke seg selv når de opplever mobbing? Dette skjønner du ikke før du selv er i det offentlige søkelys. Jeg er glad for at sånne folk ikke gjemmer seg,men deler.Visst du er fast leser av denne bloggen,burde du vite at Caroline har en sunn holdning til mat og trening.Det at noen bilder er redigert er nok fordi av og til blir bilder tatt i uheldige posisjoner som gjør at kroppen ikke tilsvarer hvordan den ser ut i virkeligheten.På alle videoer av Caroline ser du at hun har smal midje,flotte ben og rumpe,altså bildene her har aldri vært ulik virkeligheten.

   4. Både på nett og tv skulle det stå…

 11. Kathrine

  Så vakker du er Caroline 🙂 Gleder meg til å se på senkveld! Du gjorde helt sikkert en fantastisk jobb!! Stå på videre. Det er så gøy å følge deg. Og at du nå er klar for å ta fatt på 2015, til tross for en humpete start er så motiverende å høre! Tror vi alle kommer til å oppleve motgang og negative ting i livet, jeg tror bare det er måten vi takler det på som utgjør utfallet! Du er en super inspirasjon 😀

  God helg 🙂

 12. Karoline

  Ah, det håret!
  Jeg gleder meg til å se i kveld:)

  Ha en strålende dag <3

 13. WoW, for en super glamorøs look! Pleier vanligvis ikke kommentere på noe som helst, så kom jeg på at du gir meg så utrolig mye inspirasjon og motivasjon når det kommer til helse, trening og livet generelt.
  Tusen hjertelig takk for alt du gir! Og lykke til videre i 2015<3 Jeg gleder meg til å lese bloggen din hver dag, og tilliten min har du i god behold;)

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂

 14. Syntes det er urettferdig all den hetsen du får. Hvor mange damer og jenter endrer ikke litt på bildene sine, men får ingen kommentarer på det. Må selv inrømme at jeg har redigert noen bilder av meg, nettopp fordi jeg ønsker fremstå som pen og fin.

  Men derimot syntes jeg ikke du burde endre på noe på deg selv, for jeg syntes du er flott som du er. 🙂 Virker som en fantastisk mamma, kone, venn og alt som hører med. 🙂

  Men lurte på om du kanskje kunne kommet med en vegetaroppskrift?

  God helg! 😀

 15. Nydelig outfit! Du ser smashing ut (0:
  Gleder meg til Senkveld!

 16. Du er tøff!!
  Jeg hadde fått helt angst, og ihvertfall når du føler du vil forklare deg på en god måte. Det er som du sier, noe man glemmer og heller ville sagt annerledes, men du gjorde det nok bra. Gleder meg til å se!

 17. Utrolig fint antrekk! Og håret!! Helt nydelig❤️Da gleder jeg meg til Senkveld! God helg!

 18. Stå på, du har mange som heier på deg og du er så flott på bildene !!!! Og hvem kjenner seg ikke vel til mote i møte med disse kjekke herremennene i Senkveld ?? Kos deg med venninnene og ha en fin kveld og helg

 19. Gleder meg til å se deg på senkveld i kveld! 🙂 fin du var!

 20. Wow, for ett antrekk!! Veldig delikat 🙂 Nydelig med det brune håret og de store, myke krøllene.
  Er spent på å se deg på TV i kveld.

 21. Christine

  Begynner nærme seg et halvt århundre siden forrige kommentar, men jeg har ikke forsvunnet!
  Kunne skrevet mye, men to ting pretty much sums it up: Jeg heier på deg og fortsett å være rakrygga!

  Jeg kjører 50-tallslooken en del selv, om enn den mer rocka utgaven – og man føler seg så kvinnelig og fin!
  God helg a!

 22. Skikkelig lekkert. Du tangerer Rita Hayworth i «Gilda».

 23. WOW, så flott du var! Gleder meg til å se dette på tv 🙂

 24. Henny88

  Fantastisk nydelig!!! =)

 25. Jeg så deg på Eger igår, du er mer nydelig i virkeligheten enn på bilder!

  Når man blir en offentlig person vil en alltid få medvind og motvind, så må man heller veie opp om det er verdt det selv. Uansett har du en utrolig inspirerende blogg for mange, bildene dine er alltid lekre, selv når du legger ut bilder av noe så enkelt som kaffekoppen din. Jeg vil fortsette å lese bloggen din uansett, for feil gjør vi alle og det er faktisk veldig befriende å se deg vise at du ikke er så perfekt du heller, så kan heller vi alle slutte å strebe etter å være det. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona 🙂 Det var koselig å høre <3

 26. Nydelige deg! Du stråler! Jeg beundrer stå-på-viljen din, at du ikke lar deg knekke. Og ærligheten din, det at du deler hvordan denne opplevelsen har vært, og fortsatt er, for deg. Jeg tror ikke jeg hadde klart å reise meg igjen. Takk for at du fortsetter, og ikke lar trollene vinne 🙂 Du er et godt, sunt og flott forbilde. Kos deg masse i kveld! Ingenting er som en etterlengtet jentekveld 😀 Stor klem til deg!

 27. Marlene

  Så nydelig du er! 🙂 vi gjør alle feil i livet, og jeg må si jeg skjønner ikke at det blir så voldsomt slått opp i alle medier. Leste intervjuet med deg i DN, og blir forferdet av hva folk klarer å lire av seg i kommentarfeltet. Forstår godt at din mann har villet beskytte og forsvare deg. Du er modig som stiller opp på Senkveld, gleder meg til å se programmet 🙂 Leser bloggen din jevnlig, synes det er koselig å titte innom, og du er flink til å inspirere 🙂 er på samme alder som deg, og har to små gutter, så jeg synes det er spesielt koselig med tema som omhandler barn/familie/barneutstyr/bursdagsselskap, og liker også godt mote/antrekks-innleggene.

 28. Jeanette

  da er det bare å glede seg til senkveld!

 29. Wow du ser helt nydelig ut 😀 du kler det brune håret så utrolig godt, det er som de sier, alt kler den smukke 😉 vært oppe siden 5 idag men skal prøve å holde meg våken så jeg får sett på senkveld 🙂 stå på Caroline, du er rå!

 30. Anniken

  Nydelig antrekk!
  Jeg er fast leser men ikke en ivrig kommentator. Jeg vil berømme deg for at du har stått og står støtt gjennom stormen du/dere har opplevd i vinter. Det kan ikke ha vært enkelt. Det er noe som heter at «What doesn’t kill you only makes you stronger»… Livet byr oftest på mest lærdom i oppoverbakkene. Jeg håper du har det bra nå, og kun ser fremover. Jeg ville egentlig bare tipse deg om en nettbutikk, vet ikke om du kjenner den: http://www.yesstyle.com – ramlet over merket Vivaruby der inne, og mye av det de hadde var bare Så Caroline. De presenterer også klærne på en flott måte – blogstyle liksom.
  Riktig god helg ønskes deg og dine kjære! 🙂

 31. Åh, kommer det på tv ikveld? Gleder meg!! 🙂

  1. Caroline

   Kommer ikveld, ja 🙂

 32. Så fiiiin du var. Nå opplever jo ikke jeg at «skandalene» mine blir brettet ut i media sånn som deg, men jeg har et motto som hjelper meg veldig når jeg synes det butter imot – «A winner is someone who gets up one more time than he is knocked down». Humpete start til tross – jeg tror 2015 kommer til å bli et supert år for alle som går inn for det! 🙂

  1. Caroline

   Håper på det 🙂

 33. Jeg synes kanskje ikke beige er den lekreste fargen på deg, men antrekket ellers er aldeles nydelig! Du kler virkelig 50-talls looken og det håret!! 😮
  Gleder meg til å se Senkveld i dag, ingen ordentlig fredag uten 😉

 34. Lemon Breeland vibes! (Emoji med hjerteøyne) 😀

 35. Å gleder meg til å se på i kveld- nydelig kjole på flotte du:)

 36. Camilla

  Dette antrekket likte jeg, må skaffe meg sånn skjørt nå!:)

 37. Er det en setning som mangler i siste avsnitt? Jeg skjønner ikke hvilket tema som var sårt, ubehagelig og flaut å snakke om? Var det at du satt alene i sofaen? 😛

  1. Caroline

   Har du ikke fått med deg alt som er skrevet i media de siste ukene?

   1. Klart, men det kom ikke tydelig frem at det var det du skulle snakke om akkurat i den setningsovergangen, derfor jeg lurte om det hadde falt bort noe:p

   2. Caroline

    Åja 🙂 Men det var hvert fall derfor 🙂

 38. Nydelig antrekk, nydelig hår og nydelig jente! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 39. Så nydelig du ser ut!! ❤️ Gleder meg til å se på i kveld!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 40. Nydelig skjørt! Tøft å sette seg i den sofaen og fortelle! Heia deg!

 41. Så flott du er Caroline, rett og slett nydelig 🙂 Kan jeg spørre hvor mange pakker med hair talk du har i? Skal ha selv og er litt usikker på mengde, og synes ditt hår er så fint 🙂

 42. Anette S.

  Flott antrekk/styling:-)
  Gleder meg til å se deg på Senkveld senere.
  Ha en superduper kveld ute med venninnene dine:-)
  God helg!

 43. Så utrolig fin du var Caroline, gleder meg masse til å se deg i kveld og tror du klarte deg kjempe bra:) God helg!

 44. Hvem tok disse bildene av deg? Siden Lars-Kristian er utenlands. Blir spennende å se deg i kveld =) ps: veldig fint skjørt!

 45. Du er så utrolig pen! Jeg har vært en trofast leser i mange år, og jeg må nok kanskje innrømme at jeg ser på deg som et lite forbilde. Synes du har fått alt for mye ufortjent kritikk og hets i media i det siste, for alle vet at det er menneskelig å feile. Alle gjør feil, og jeg tror nok mange av leserne dine setter stor pris på at du fortsetter bloggen som før! Må også si at jeg synes det er veldig bra at du tar deg tid til å svare på kommentarer, da dette får leserne (hvertfall meg) til å føle oss sett!

  Jeg gleder meg til senkveld i kveld, det er sjeldent jeg ser på det, men nå som du er med er det ikke et spørsmål en gang!

  Håper du får en skikkelig fin kveld, og at du fortsetter med den gode jobben du gjør <3

 46. Så gøy, lenge siden du har vært i studio der 🙂 Da ble Senkveld oppført på tapeten i kveld! Det er greit at du er en profilert person som derfor også blir lagt større press på ifht. å uttale seg og forsvare deg med tanke på det som har vært. En annen ting er at du gjør det: Du er tøff, Caroline! Du tar kontrollen, og fraskriver deg ikke ansvar for det som har skjedd. Det står virkelig respekt av å reise seg mot kritikken, du stiller opp på intervju, og gir svar i aviser og tv. Du har stålsatt deg, og gir ikke opp på tross av alt negativt som har florert. Sier meg enig med overstående kommentarer; det at du viser ansikt i stedet for å grave deg ned: det burde få anonyme drittslengere, kverulanter og (i det hele tatt) misunnelige og frekke folk uten folkeskikk til å burde tenke seg om før de kjører på med negative uttalelser igjen. Det sier litt om hvem det er som synker lavt her. De har ingenting på lengre sikt å stille opp med. Rettferdigheten lenge leve sier jeg bare, du er stortartet Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid 🙂

 47. Hei! Igjen – nydelig antrekk! Elsker den stilen der <3 blir spennende å høre deg snakke ut på senkveld, jeg kommer til å sitte pal, såsant barna sover søtt da 😉 God helg!!

 48. Elisabeth L

  Du er så utrolig pen her, gleder meg masse til å se deg i kveld! Sykt tøft gjort av deg må jeg si:-) sminka du deg selv her eller var det stylistene? Veldig fint var det i allefall:-)

 49. Catrine

  Hehe.. Du pleier da alltid å svare godt for deg du, men du får finne frem godteposen og en pute du kan gjemme deg bak hvis det skulle bli flaut.
  Skal tune inn på tv og se på, du var veldig flott i antrekket.

 50. Har så vondt av deg og det du må gjennom nå… Som de sa på denne bloggawardsen( eller hve det heter) 70% gjør det samme… Så jeg sier slutt å legg deg deg flat … Nok er nok…
  Pass på deg selv og dine….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *