flashback friday

Jeg har en date med godstolen, og har tenkt til å drømme meg bort i magasiner sånn for å stadfeste at helgen er her, så jeg gikk på jakt i mamma sin bladkurv, og da kom jeg over dette. 

IMG_6691

– fingrene av fatet – 

___________________________________________________________________________________________________________

Stylemag sitt nummer 4 i fjor, vi gjorde shooten i april, 5 måneder etter fødselen av verdens vakreste lille. Og det kuleste av alt, er at Stylemag satt salgsrekord med dette coveret! Det har jeg ikke fortalt dere, men det er jeg jo ganske stolt over *rødme* Det er en av de desidert kuleste shootene jeg har gjort, jeg var langt utenfor komfortsonen min, men elsket både stylingen og folkene jeg hadde rundt meg. En kjempefin opplevelse! 

stylemagflashbackfriday

– foto thomas qvale –  

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg snart ut og spise sushi og ta noen glass vin med jentene, gleder meg så! Ha en nydelig kveld ♥ 

139 kommentarer

 1. Du var super på Seinkveld, stå p videre. Du er ein tøffing!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   1. Ingenting er bedre enn deg selv!! Ha en god dag!

 2. Du var NYDELIG på seinkveld! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Hei! Kjempe flott opptreden på senkveld:)
  Du er en utrolig dame. Selvom alt oppstyret rundt deg den siste tiden, har jeg aldri endret mening om deg. Du har en kjempe fin blogg, og man ser du er en kjempe fin person igjennom den. Gleder meg til å følge bloggen din videre! Har en datter selv på samme alder, så skulle gjerne ønsket meg mer antrekks bilder av lille Nelia, fin inspirasjon:) når sluttet du å amme henne? Mvh ei som har stor tro på deg:)

 4. Hvorfor mistet du matlysten hele helga etter lutefisklaget om det gikk to dager før LK sa at VG hadde tatt kontakt? Rimer ikke helt…

  1. Du Sol, du Sol…
   Jeg har lagt merke til dine smått surmagede kommentarer i det siste, og syns faktisk litt synd på deg. Foreslår at du bruker lørdagen på å gå en tur, få deg en god dose frisk luft og pust godt langt ned i magen – og tenk nøye over hva som er viktig for deg i livet ditt, og hva slags person du ønsker å fremstå som.
   For meg er det viktig å være en som gir energi til de rundt meg, fremfor å være et sort, dypt hull som suger energi fra andre. Er absolutt alle detaljer av Caroline sitt liv virkelig så viktig for deg som det du gir inntrykk av her i kommentarfeltet? Hva med å ta et par dager pause fra internett og heller gjøre noe som gir deg positive vibber og overskudd?
   Håper du kan få en klem eller gi en klem til noen i løpet av helgen, det virker som du trenger det.

   1. Oh-oh, vi er to Sol’er. Jaja, budskapene våre bør gjøre at det ikke oppstår forvekslingsfare..

   2. Akkurat som jeg skulle skrevet det selv, Tale 🙂 ta helgefri fra internett Sol, kommer til å gjøre deg godt 🙂

   3. Enig med deg, Tale!

 5. Oioi Caroline ! Du ble liten, eller ingenting i forhold til Dag Otto!!! Dårlig intervju av deg! Legger som vanlig skylda på andre!

  1. Caroline

   Jeg har ikke lagt skylden på noen andre, Tini. Om du oppfatter det slik så misforstår du :/

   1. Tini? Så vi samme program, ? Uansett, hvilken glede har du av å legge skylden på andre??skyldt på hva??? Du skriver at det er dårligst intervjue av tv2, men eg ser ikke hva som er mangelfullt … Tinifini…

   2. Astrid

    Hei Caroline.
    Vil bare si unnskyld for jeg var en av de som virkelig ble «sinna» deg. Her skal du høre grunnen, selv om du sikkert ikke leser og kanskje ikke bryr deg. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid lest bloggen din og følgt med på det du deler med oss på bloggen din. Det gir meg ideer men helt ærlig til tider så dro det meg ned. Jeg tenkte at ja jeg var misunnelig på hvordan du så/ser ut og hvordan jeg så/ser ut. En begynner å tenke og vurdere, er jeg virkelig så «stygg»? Så har jeg verdens beste mann som alltid kommer med komplimenter til meg og har med seg en liten overraskelse til meg fordi han rett og slett elsker meg for den jeg er.
    Idag har jeg satt meg selv på plass og vil heller tenke at jeg har en så fantastisk familie og bør ikke tenke på hva jeg er så misfornøyd med men heller hva jeg er så fornøyd med her i livet. Konklusjon : jeg ble litt glad hvis jeg kan si det på en mindre «slem» måte, av å vite at du faktisk ikke er så perfekt. At du har dine feil og gjemte de av og til.
    Du skal vite at jeg er lei meg for det jeg tenkte og skrev om deg. Jeg er glad jeg så deg igår på T&H for du viser virkelig hvor lei deg du er, og da la jeg meg flat selv for det jeg tenkte om deg.
    Nå skal jeg forsette å lese og følge med på deg her. Du er god, flink mamma og en fantastisk kone. Fortsett slik og ikke skuff «oss»igjen 😉 ha en fortsatt fin helg. Klem A .

   3. Sandra

    Kjære Caroline. Er en av-og-på leser av bloggen din. Må si du fremstod som ydmyk og voksen på intervjuet. Jeg er lei meg for at du hele tiden blir stilt til veggs. Selv så lever jeg et liv som er totalt motsatt av ditt. Men blir fremdeles inspirert av deg på enkelte plan. Og jeg synes man skal respektere forskjellene mellom mennesker. Men å trakassering på det nivået jeg oppfatter at du opplever synes jeg ikke er greit, og det er jeg lei meg for. Vær deg selv Caroline. De som er glad i deg vil være der for deg i tykt og tynt uansett. Og håper at du og leserene kan gå videre nå. Får være en viss grense for hvor langt man skal dra en sak- som i bunn og grunn bare er en bagatell sett i forhold til det store verdensbildet. Lykke til videre til deg og din søte familie. Stor klem.

   4. Caroline

    Tusen, tusen takk for så fine og kloke ord, Sandra! Dette tar jeg med meg videre <3

    Stor klem tilbake!

  2. Henriette

   Hvor i alle dager tar du det ifra Tini? Hun sa jo flere ganger at HUN hadde gjort en tabbe og at HUN ikke var stolt over det, hvordan er det å legge skylden på andre? En utrolig teit ting å si!

  3. Siri Skjørestad

   Det var en rar kommentar. Hvorfor føler du en trang til å dele slike meninger? Litt flaut!

  4. Er enig! På bloggen sa du at du viste det å ba han om å slette det på tv igår sa du at du » burde ha skjønt det» bull**** om du ikke var med på det

   1. Caroline

    Da tror jeg du må se på intervjuet fra igår en gang til 🙂 Jeg sier helt klart og tydelig at jeg sa til han at det ikke var en god idé.

   2. Hei.
    Jeg er nok ikke noe fast leser av bloggen din, og har på den måten ikke så nært forhold til kritikken som kommer. Men jeg synes både media og mange av leserne bedriver en heksejakt over alle proporsjoner, og blåser opp denne saken helt ut av en annen verden. Ja, dere ble fristet til å slå tilbake på noen av de useriøse og noen ganger direkte onde kommentarene, ja du ble fristet til enkel redigering av noen bilder. Litt dårlig vurdering i de situasjonen, ja, men kjære vene, å behandle dere som dere nærmest har begått et lovbrudd? Jeg synes denne saken er blåst helt ut av proporsjoner, og at det er på tide at Caroline og mannen kan få lov til å slutte å beklage seg, og at folket og media kan la denne saken ligge. Jeg har som sagt ikke fulgt med på bloggen, men så deg på senkveld i går og syntes du gjorde det veldig bra, Caroline, og synes det er på tide at dere kan få lov til å gå videre nå. Sterkere og med mer erfaring.
    Lykke til 🙂

   3. Ikke at det spiller noen rolle altså, men i mine ører hørte jeg fra i går: Han sa han hadde lyst til å skrive/svare =ergo hadde ikke gjort det enda
    Du sa du syntes det var en dårlig i det og at du burde ha skjønt at han kom til å gjøre det = burde, men ikke at du visste at han gjorde det.

    Tidligere har du sagt du visste det på forhånd.. Mulig jeg har tolket intervjuet hos senkveld feil. Uansett ikke så farlig for min del ;P Elsket kjolen din:)

   4. Jeg må si meg enig i at intervjuet ikke rimet helt med hva du har skrevet før. Samtidig må jeg også få kommentere at hva du sa om konstruktiv kritikk og at dette er noe dere vil ha. Når en så enkel kommentar og veldig konstruktiv også, som har du bør ha rompa lenger ned for å få mer effekt ut av treningen blir sett på som så ufin at den trengs å bli «satt på plass» er for meg helt latterlig. Jeg skulle ønske Lars Kristian kunne forklart hva som var forskjellen på de truslene du har fått og de han selv har gitt andre.

   5. Caroline

    Litt slitsomt å måtte poengtere dette så mange ganger, men vi har ip-adresser og kommentarhistorikk til svært mange som kommenterer. Det ligger som regel mer bak enn kun den ene kommentaren bak reaksjonen hans.

    Men vi er ferdig med denne saken nå.

 6. Ingvild

  Herreminhatt – det er altså de råeste fineste kuleste bildene jeg vet om, rett fra Vogue jo! Du ser vidunderlig vakker ut på disse bildene! Jeg synes forøvrig du alltid du ser vidunderlig vakker ut, og jeg digger stilen din.. er det lov å si at du er min ‘muse’? Jeg inspireres til sunt liv, trening og vakre ting av flere mennesker og ting jeg ser i min hverdag – og du er en stor del av min inspirasjonskilde 🙂 Så deg nettopp på Senkveld forresten, da fikk jeg nesten lyst til å gråte en skvett, det er noe i det du sa om hvor flatt man må legge seg.. du svarte godt for deg, virkelig! Men nå håper jeg det er det siste vi må høre om den saken. Spist er spist, gjort er gjort. Jeg liker deg uansett jeg!

  Takk for all inspirasjon du gir i MIN hverdag, Caroline!

  God helg! <3

  1. Caroline

   God helg til deg også, Ingvild 🙂

 7. Hei Caroline! Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar her med et <3. Får som alle andre med meg hva som skjer og etter å ha sett søte deg på senkveld idag måtte jeg inn å se på alt dette ekle på kvinneguiden. 🙁 nå sitter jeg med vondt i magen og har lyst til å gi deg en klem! Ingen fortjener at bitre damer sitter å skriver sine meninger i all offentlighet. Du er utrolig sterk og hvis jeg får til halvparten av det du har gjort når jeg er på din alder vil jeg være super stolt! Damene på kvinneguiden mener det er smisk i kommentarfeltet, dette skriver jeg fordi du er en flott person som ikke fortjener all unødvendig mas og at vi må vise at vi er fler som er på den rosa siden enn den svarte<3

  1. Caroline

   Enkelte mennesker synes tydeligvis ikke noe spesielt om at man skryter og er hyggelig mot andre menensker :/

   1. Oi det var jo akkurat det jeg gjorde? Håper ikke du leste det feil, var ment som en hyggelig kommentar i allefall. Ha en fin kveld:)

   2. Caroline

    Jeg siktet til de inne på kvinneguiden 🙂 Takk for klemmen <3

    Ha en fin kveld du også <3

 8. Hei.
  sittet å ser deg på Senkveld og bare må gi deg en komentar. Jeg er nok en av gjennomsnittet som vet hvem du er, men som ikke følger deg eller lever et glamorøst liv som deg – med andre ord en vanlig sliter…..he he. Du vet, normal lønn ikke tid til klær og sminke osv. MEN selv om jeg ikke lever samme type liv som deg, så jører jeg jo at den kritikken du får er fullstendig latterlig….Du er super flott og ja du fikset på noen bilder….men alikevel ligger det mye trening og kontroll over å ha så flott figur som deg. Jeg synes det bare ligger tykke lag av misunnelse fra dem som «endelig» har noe å arrestere deg på. Du er en flott jente og er dyktig inne forretning. At andre blir misunnelig på deg og ikke takler din fremgang er ikke ditt problem. Stå på,Caroline.
  Så en annen ting de spurte deg om – det at din mann hadde sendt positive komentrer på bloggen din…..Vet du hva, jeg synes ærligtalt at det viser hva slags mann han er! At han elsker og forguder konen sin, at han beskytter familien sin mot tankeløse misunnelige ekkle mennesker. Fra meg får han en medalje. Det han har gjort er ikke noe mer enn hva en hverden EKTE mann bør gjøre. Så det så.

  Ønsker dere lykke til videre. Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Leni 🙂

 9. Rebecca

  Så deg akkurat på senkveld! fint å se at du var så personlig og fortalte hvordan du har følt kritikken. Du virker som en veldig snill og positiv person! Følte meg nesten stolt!:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du syntes det 🙂

 10. Kjære Caroline. Du er en vakker dame og et fantastisk forbilde for mange. Med alle de ballene som du har i luften er det rart du får det til. Jeg så deg på seinkveld nå nettopp og jeg syns du er et fantastisk menneske. Jeg blir bare mer og mer imponert av deg. Lykke til med helgen, håper den blir fin <3

 11. Må bare berømme deg for intervjuet på Senkveld i kveld Caroline! Du virker så fantastisk sympatisk og jordnær, og du har lagt deg flatt nok nå altså! Jeg tror at de fleste av dine faste lesere har tilgitt deg nå, og at troverdigheten til bloggen står sterkt igjen 🙂

  Men jeg vil du skal vite, og jeg håper du vet, at du for all del ikke trenger å redigere noe på deg selv fremover. Jeg håper du har ervervet deg nok kunnskap til å vite at du er fantastisk som du er- og at du ikke trenger å endre på noe som helst (uavhengig av hva folk måtte mene om deg!). Tenk på de rådene du ville ha gitt til Nelia dersom noen sa noe lignende til henne, du ville nok ikke bedt henne om å endre på noe (for hun er perfekt som hun er!). Og det er du også Caroline! <3

  Og så flotte bilder du har lagt ut her nå. Du kler virkelig den der kobber/gull-looken altså!! 🙂 Love it!!!

 12. Benedicte

  Du er utrolig god til å ordlegge deg, ydmyk, vakker (love the hair) og en stor innspirasjon for mange ink meg. Håper du får lov til å gå vidre nå og bli ferdig med dette tullet. Alle gjør feil, men din/deres skulle aldri vært blåst opp slik den har blitt. Jeg har faktisk blitt ganske kritisk til både vg og dagbladet etter det her – ene heksejakten etter den andre.. Heier på deg og håper du fortsetter å blogge i mange mange år 🙂

 13. Kristine

  Hei!
  Du er så utrolig flink i det du gjør. Bloggen din er alltid inspirerende og morsom å lese.
  Alle mennesker gjør feil, og det gjør ingen ting. Du er god nok! Ha en fin helg, og føl deg fornøyd med innsatsen din 🙂

 14. Ingvild

  Synes du er tøff som stiller opp på tv for å snakke om stormen rundt deg. Negativ kritikk kan være veldig vanskelig å ta i mot, det er kanskje enklere å svare på den til en avis, men i kveld viste du at du også klarer det veldig bra på «direkte» tv. Et flott intervju! Du er en tøff dame, og jeg har ingen tvil om at dere kommer styrket ut av dette, begge to:) Jeg heier på deg, det er som å åpne alle bladene som er å finne i butikkhyllene ved å klikke seg inn her, så mye inspirasjon i så mange kategorier! Stå på videre, du gjør en fantastisk jobb:-)

 15. Ann-Christin

  Hei Caroline!
  Jeg har fulgt bloggen din i flere år og de siste hendelsene har egentlig gjort at jeg har fått mer respekt for deg. Vi gjør alle feil her i verden, men vi lærer av det. Jeg vil bare si: Jeg heier på deg!
  Ha en flott helg 🙂

 16. De bildene er dritrå! Hadde det vært meg hadde de hengt på veggen!

 17. Hei! Er innom for å ta et farvel. Jeg har fulgt deg daglig over en lengre stund, du skapte min lille pause og ga meg inpirasjon til å være mer fornøyd og mer glad. Jeg har ikke vært innom bloggen din siden det kom frem i media hvordan det ble jukset med bilder og kommentarer. Det er vanskelig for meg å forstå at om du var så uvitende til det som ble skrevet ikke reagerer med mer sinne, at du viser oss leserne at du reagerer på at du har blitt lurt. Jeg har sluttet å følge deg, for det ble slik nå at om jeg skulle lese bloggen din, så var det for å se hvordan du taklet dette, for å få med meg at du kanskje skulle falle mer. Det kjennes ikke riktig at det skal være motivasjonen for å være din leser. Utfordinger kommer i alle liv, selvskapte og påførte, så lenge dette ikke skader din fysiske helse er det bare å puste rolig, våge å sove og se folk inn i øynene. Takk for det som var fint på bloggen din

  1. Jeeeeeesus, Elli…

 18. Hei. Jeg har lest bloggen din i mange år nå, og syns du er en stor inspirasjon når det gjelder mote. I mine øyne er du fortsatt en av Norges beste blogger. Jeg må si det at jeg har vært litt skeptisk til tider over hvor «perfekt» livet ditt er ut ifra bloggen din. Etter alt som skjedd, så syns jeg du har taklet dette veldig bra. Det var også et stort pluss da jeg så deg på senkveld i kveld.
  Alle mennesker gjør noen feil valg her i livet, og det er så menneskelig. Det er lov til å gjøre feil, og man blir også rett og slett sterkere av det. Du har vært sterk den siste tiden, og ikke la misunnelige folk vinne over deg. Stå på 🙂

 19. Hei! Er innom flere ganger om dagen, og føler jeg ikke legger igjen kommentarer ofte nok. Du var superfin på Senkveld! Jeg er så glad i bloggen din, og veldig glad for at du overlever stormen og ikke slutter å blogge. Vi er så mange som ikke bare heier på deg, men også Lasse. Håper du har det fint med familien, og at du greier å slappe av også 🙂
  ia

 20. Jeg syns du gjorde det veldig bra på Senkveld i kveld! Flott var du også 🙂 Og så gøy med salgsrekord på dette nummeret, det er klart du skal være stolt av det! Jeg elsket shooten du gjorde i dette nummeret, dødskult 😀

 21. De bildene er så utrolig sexy på en delikat måte 🙂 Jeg skjønner godt at du er superstolt av de, hadde det vært meg hadde jeg sikkert ramma inn noen av de hjemme også:)

 22. Jeg elsker den vampete looken på deg! Og du var sykt kul på håret og i sminken!

  God helg! Klem<3

 23. Elisabeth

  Så nydelig du var på senkveld 🙂

 24. Hei! Ville bare si at du var flott på senkveld i dag. Ønsker deg alt godt!

 25. Hei Caroline. Virket litt som du løy på senkveld. Virker ikke som du har den selvtilliten jeg trodde du hadde, mtp at du skryter ganske mye av deg selv. Men husk at du er bra nok som du er. Klem

 26. Fantastisk!:-) Ha en fin kveld!

 27. The little girl in the first pic is so cute.
  Like us on facebook:
  https://www.facebook.com/massoonline

 28. Jeanette

  Så flott du var på Senkveld! Skjønner godt at du var nervøs – er jo en litt ekkel setting, men syns du svarte godt og var veldig søt og sjarmerende, som alltid 🙂 Skrev en kommentar til deg da du skrev første innlegget om kommentarjukset om at jeg støtter dere og skjønner handlingene. Det står jeg for fortsatt og syns du har ordnet opp på en ryddig måte. Alle gjør feil, men det som definerer oss som personer er hvordan vi takler feilene vi gjør. Feks totalnekt, legge seg langflat, forklare situasjonen eller stikke hodet i sanden og håpe det går over av seg selv? Jeg har gjort mye dumt selv og håndtert ting helt feil. Veldig glad for at jeg ikke er en offentlig person som deg, min oppvask ville vært mye verre. Men det er slik man vokser som mennesker og som du sa på Senkveld – man gjør ikke samme feil to ganger. Nå gleder jeg meg til hverdagen på carolinebergeriksen.no igjen 🙂 Det er kvalitet i det du leverer og jeg koser meg med bloggen din. Du er råsterk, flink og virkelig er godt forbilde for både din datter, meg og mange andre der ute 🙂 God helg til deg og den flotte familien din!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jeanette 🙂 God helg til deg og dine også <3

 29. Hei Caroline!
  Så nettopp intervjuet ditt og synes det var supert! Er så enig med deg i at det ikke er noe i veien med barn på «lavkarbo» til en viss grad som du sier! Refinert sukker er noe av det værtse en kan putte i seg og skaper avhengighet til de grader. Selvsagt skal man får «skeie ut» og ungene skal få lørdagsgodt osv, er veldig enig med deg! 🙂

  Sandra

 30. Hei! Hvor lenge tror du Bloggen varer? Hvor lenge orker du å holde på med den? Kunne du tenke deg en vanlig jobb? Ellers synes jeg du gjorde en fin opptreden på TV i går. Du så ut som en prinsesse.

 31. <3
  Du var åpen, ærlig og nydelig på Sen Kveld.
  Nå må folk legge alt bark seg _it is what it is_vi har alle gjort noen feil i livet, og de skal ikek følge oss hele livet.
  Fantastisk flott opptreden med gutta i Sen kveld, du svarte godt.
  Ha en fin helg med den skjønne familien din, dere virker som en så sammensveist gjeng 🙂
  Nelia er en liten drops som vanlig <3

 32. Hva skjedde egentlig med Vixen/costume awards? Du sluttet å pate om det helt og møtte ikke opp. Var det pga skandalene?:/

  God helg!

 33. Birgitte

  Hei, etter å ha sett Senkveld fikk jeg lyst til å si at du gjorde en kjempegod figur, du fremsto ydmyk og troverdig. Å møte her kan ikke ha vært helt lett, så all honnør til deg! Lykke til videre 🙂

 34. magda gdynia

  woooow ,You have a great body ! regards!

 35. Du var flott på senkveld i går.
  En ting jeg stusset veldig over; i går virket det som om du ikke ante noe som helst om at mannen din hadde kommentert under andre navn, men her på bloggen skrev du jo at du bad ham slutte med det og slette kommentarene? Altså at du visste om det?
  Kan være jeg misforsto deg i går, er ikke ment for å være en slem kommentar.
  Håper du får en fin dag 🙂

 36. Hei på deg! Jeg så intervjuet på senkveld i går. Det kan hende jeg tar feil, men jeg opplevde at du igjen blir ydmyket offentlig. Det som er trist å observere, er at du må igjen stå til rette for feil VI ALLE gjør hver eneste dag. Jeg tenkte, kanskje feil, at du var på gråten flere ganger under intervjuet.
  Hvorfor står det offentlige bare å ser på at du blir behandlet på denne måten? Få fram powergirl i deg Caroline. Vi er forskjellige du og jeg, men uansett, ikke la deg styre av medienes storm. Og ikke minst, spist er spist. Livet er nå. Mitt råd til deg er å la vær å kommenter teite kommentarer. Din blogg er frivillig lesing for oss alle. Kos deg i særp. Klem fra Anne

 37. Ingvild

  Hei Caroline, jeg har lest bloggen din fast siden begynnelsen av 2013, og jeg følger bloggen fortsatt selv etter «stormen» i media. Jeg har tilgitt for lenge siden, det er menneskelig å gjøre feil. Det er viktig å lære av feilene, beklage de og så må en bare stå på og komme seg styrket ut av det videre i livet. Det tror jeg og håper jeg at du gjør:) Såg deg på Senkveld i går, og du såg litt ukomfortabel ut der du satt i sofaen, men hvem ville ikke det i en slik situasjon. Jeg synes du svarte godt på spørsmålene, og antrekket og håret var helt nydelig, du strålte gjennom tv-ruta! Samboeren min var enig han også:) Bloggen din leser jeg som et magasin, men det er likevel kjekkere å lese bloggen enn motemagasiner på grunn av hverdagsinnleggene med en positiv og god tone, og det at en får et lite innblikk i hvordan du lever. Jeg lever et helt annet liv enn deg for tiden, jeg er i gang med en ny runde med cellegiftkurer, og er fast bestemt på at det skal gå bra, det gjelder å tenke positivt! Jeg liker å titte innom bloggen din daglig, og jeg har blitt inspirert av din blogg til å kle meg litt finere i hverdagen, og også bruke mer tilbehør som smykker og skjerf. Det må ikke være helg og fest for å pynte seg litt:) Takk for at du lager en så profesjonell og flott blogg, stå på videre! Hilsen en fornøyd leser.

  1. Jeg kjenner deg ikke, men håper det er greit at jeg sender deg gode tanker og håper du blir helt frisk <3

 38. Jeg synes ikke du tenger å be om unskyldning for det som har skjedd. Det skulle jo trudd du hadde gjort noe stein gale. Men du har ikke gjort noe gale i mine øyne. Tragisk at folk klikke heilt på grunn av detta. Folk må få bedre sjøltilitt.

  Stå på videre! 😀

 39. Hei 🙂 Guri for noen knall fine bilder av deg og de er tatt kun 5mnd etter fødsel!! Helt rått, selv hadde jeg ennå ikke kommet meg ut av kosebuksa hehe. Håper du legger ut litt på bloggen i helga :-)) Ha en strålende fin helg :-)))) Klem

 40. Elisabeth

  Du har all grunn til å være stolt, du ser heeelt fantastisk ut 😀 Var en veldig fin opptreden på Senkveld igår også, fine du! Ha en fin lørdag Caroline<3 klem

 41. Kjære Caroline, har fulgt bloggen din en stund, og syns du er en flott person på mange måter og du har en herlig familie, heldig er du

 42. SÅ flott figur du gjorde på Senkveld, elegant og ydmyk. En riktig lady:) Mannen min sa at du virket som en snill og god person:):)

 43. Syns du gjorde et veldig godt intervju, Caroline 🙂 (så forresten en litt ufin kommentar fra en «Lolo» lenger opp… Må ikke forveksles 😉 Hehe…)

 44. Kjempefint intervju på Senkveld! Synes du snakket bra for deg, og du så helt fantastisk ut! Er veldig glad i femtitallsstilen og duse farger. Du fikk det til å se så elegant og sofistikert ut! Lekkert hår. Full pott!

 45. Michelle

  de var utrolig flotte bilder de der. Klart du skal være stolt over at det ble salgsrekord med deg som covergirl, kjempegøy! 😀

 46. Christine

  Hei Caroline. Jeg må bare lufte meningen min her. Jeg kan ikke fatte at du skal måtte unnskylde deg for at du har redigert bilder. Jeg tenker for min egen del, er helt normal, fødte i november – 1 uke etter var jeg tilbake like slank. Ser ikke svangerskapet på meg. Jeg har fleipet om at jeg skulle ta bilder 4 dager etter fødsel «som fotballfruen». Dette gjorde jeg. Men!! Selv om jeg ikke er så fotogen, så vet jeg at jeg så fin ut. Dog., skulle jeg fått et fint bilde så måtte jeg

  1. Christine

   Tatt nærmere 100 bilder. Enklere for meg å redigere det. Og alle redigerer bilder. Er ingen skandale og ingenting å beklage… Sorry meg, men alle vil vel at bildene sine skal se fine ut?! Det var alt jeg hadde! Du er en inspirasjon på mange måter. Ps: skal man la alle lide og få drøssevis med unnskyldninger?! Flaut altså. Du sa unnskyld. Ferdig med saken !!
   Klem fra meg. 🙂

 47. Disse bildene av deg er helt fantastiske:)

 48. Syns det var et supert intervju på Senkveld,jeg! Tøff er du!!
  Skjønner salgssuksessen til StyleMag på dette bladet. Jeg er en av de som bidro. Har aldri kjøpt det bladet før, men dette måtte jeg også kjøpe!
  Vil også bare si at vi er mange som heier på deg! Lykke til videre, og god Februar til deg! 🙂

 49. Så stilige disse bildene var! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *