wishlist

Jeg elsker å se andres ønskelister og blir alltid inspirert, så kanskje dere kan plukke opp noen ønsker eller tips fra min? Min liste kan endre seg fra uke til uke, og akkurat nå er den fylt med en del smånips til hjemmet, tilbehør jeg mer enn gjerne kunne tenke meg en gang i fremtiden, drømmende plagg og en helt uoppnåelige buksedress sendt fra himmelen og fra Lanvin.

___________________________________________________________________________________________________________

– wanties – 

wanties23

veske louis vuitton / clutch louis vuitton / genser michael kors / veske mulberry / skjørt tibi / jumpsuit lanvin / hatt eugenia kim / vannglass miss etoile / svanebolle h&m home / chanelbrett bellissimo / ananaslampe åhlens / how to be parisian bok / skjærebrett i marmor room 21 

___________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om slike innlegg? Er det noe jeg kunne startet med hver måned for eksempel, eller er det kjedelig? Let me know!  

83 kommentarer

 1. Det stripete skjørten og den hvite hatten hadde vært med midt i blinken! Også Chanel-brettet, selvfølgelig. Jeg elsker jo Chanel <3

  Fortsett med slike innlegg! Det er innspirerende å se hva andre ønsker seg. Har selv slike innlegg på min egen blogg 🙂

  Klem <3

 2. Hver uke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kjempeinspirerende. Den lilla LV er sååå fin!

 3. Såå mye fint 😀 Jeg liker slike innlegg! Forelsket meg spesielt i interiørtingene her faktisk ! Glassene og chanel-fatet var superkule! 🙂 Hadde likt linker da, hehe !

 4. Tommel opp

  Tommel opp for slike innlegg 🙂 Gjerne enda mer smånips med på listen også 🙂

 5. Elsker slike innlegg så jeg stemmer for det;) Nydelig bilde av deg på instagram forresten. Gleder meg til å se senkveld i morgen! Du minner meg litt om Reese Witherspoon i «walk the line»:)

 6. Aleksandra

  Tommel opp for slike innlegg :)))

 7. Ja takk til slike innlegg 🙂 Får masse inspirasjon av slike innlegg, om en ikke finner akkurat det samme plagget eller tingen, så har en jo noe å gå ut fra. Og du, gratulerer så mye med overstått bursdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. Blir litt «Nettenestea» for min del, men for all del kjør på – gøy å se! 🙂

 9. Herlighet jumpsuiten var amazing! Så mye annet fint også 😀

 10. må fnise litt over at du har «how to be parisian» på ønskelista, for den står vel for det diametralt motsatte av ditt image på de fleste områder den tar for seg! Men thumbs up for utviding av horisonten!

 11. For min del blir det nok litt kjedelig. Aller helst liker jeg helt vanlige skravleinnlegg 🙂 de er så koslige! 🙂

 12. Mathilde

  Fortsett med dette 🙂

 13. Elisabeth

  Jaaaa 🙂

 14. Tommel opp fra meg! Mye her som går inn på min ønskelise også.

 15. JAA, dette kan jeg like 🙂 Vi trenger alle å dagdrømme litt en gang i blandt, hvertfall månedlig:D Ha en superduper helg <3 Klem

 16. Yawn, dette ble litt kjedelig for min del.

 17. Ikke kjedelig, men forskjellig stil, det har vi, mye av det blir for snobbete for oss vanlige folk.

 18. Hei!:)
  Hvor er det du ser på ønskelister? På app eller en spesiell nettside? 🙂

  1. Caroline

   jeg har bare sett andres ønskelister på blogger, hos venninner etc. 🙂

 19. Elisabeth

  Hei, jeg følger bloggen din og liker det du deler, spesielt det som går på mat og trening. Det jeg lurer på er, når du trener om morgenen dpiser du før eller etter trening da?

  1. Caroline

   Det kommer an på hvor tidlig jeg trener 🙂 Trener jeg ganske raskt etter at jeg stod opp så spiser jeg ikke frokost, men tar den heller etter økten 🙂

   1. Elisabeth

    🙂

 20. Marita Ranheim

  Elsker slike innlegg! får masse inspirasjon

 21. kristin

  Hvilken nettbutikk er Bellissimo?Elsker chanelbrettet 😉

 22. kamilla

  Ja, men hva med noe som ikke er så dyrt?

 23. Jaa til slike innlegg! Såå mye inspirasjon:-) liker stilen din! Forresten, gratulerer så mye med dagen din som var i går vakre du! Klem:)

 24. Synes slike innlegg er litt kjedelig.. Er jo greit en gang i blant, men ikke hver uke kanskje 🙂 Liker aller best de personlige skravle innleggene dine! Gleder meg veldig til å se deg på senkveld i morgen! 🙂

 25. Møffin

  Sender Misd Etoile til Norge? Fant du de fine vannglassene i nettbutikken? 🙂

 26. Den buksedressen hadde du vært så fin i! Liker sånne innlegg så legg gjerne ut av og til 🙂

 27. Elsker slike innlegg, kan du ta med lenker til produktene neste gang? 😀

 28. Men bedre om du skriver navnet på veskemodellen, ikke bare merket. Lettere å finne for oss lesere igjen da:-) Det Chanel fatet vil jeg gjerne ha. Hvor får man kjøpt det? God natt:-)

 29. Veldig gøy innlegg, fortsett med det 🙂

 30. Liker sånne innlegg:)

 31. Andreas Bjørndal

  zzzZZZzzzZZzzzzzz……

 32. Christine

  JA til slike innlegg!! Jeg tror det er et par dager siden jeg satt og lurte på hva du ønsket deg faktisk. Så dette innlegget var jo som skapt for meg <3
  Klem :-*

 33. Benedicte

  Med tanke på mediekjøret som har vært om dere i det siste, synes jeg ikke det var en god idé å legge ut Parisplakaten angående bad habits. Men det er nå min mening. Hatten var kul.

  1. Tvert om, her er jeg virkelig helt uenig med deg! For det første er det en god egenskap å ikke ta seg selv mer høytidelig enn at man kan legge ut en sånn plakat, hvis du tenker på den siste tids begivenheter. For det andre; kan ikke Caroline få litt fred for flisespikkeri nå, om ikke annet?? Hun har beklaget det som har skjedd, og hvordan en sånn plakat kan gjenspeile denne saken, er meg en gåte. Caroline selv har sikkert ikke tenkt i de baner en gang.

   1. Caroline

    Det har du nok helt rett i, Bente 🙂

  2. Det er jo en bok, ikke en plakat. 🙂

 34. Hvor redigerer du bildene dine?

  1. Caroline

   disse listene lager jeg i picmonkey og potoshop 🙂

 35. Emilie B

  Du mååå skaffe deg Love,Style and Bad Habits, herlig underholdende samtidig chic lesestoff!! Du er alltid så oppdatert på nyheter og trender, dette innlegget falt virkelig i smak. Skikkelig inspirerende, fikk litt nytt å tilføye min egen liste nå! Kjekt at du poster både klær, vesker og interiør 🙂 Synes spesielt Chanel-brettet er såååååå fint…..

 36. Emilie B

  Gleder meg forresten kjempemye til å se deg på senkveld imorgen, forresten! Håper du får ditt eget tv-program eller noe i fremtiden, såååå gøy å se deg på skjermen. Har fulgt med på det nye jenta, skal vi danse, senkveld, else show, vgtv.. Du er jo skapt for skjermen, kvinne! Klem

 37. I love read wishlist posts! 🙂 Definitely you should do often:)
  hugs<3

 38. Nei du trenger ikke å fortsette å fronte sånne overfladiske verdier og kjøpepress. Kan ikke forstå hvorfor noen liker vesker fulle av en logo, er det egentlig design? Stilen din er så kjedelig, savner bloggere som kan gjøre mye med lite, er mer vågale i stilen og tørr å skape nye utenom det vanlige. Skjønner at du ikke er den personen altså, men da setter jeg pris på mer personlige innlegg. Tommel opp for det om å hvordan bevare romantikken i hverdagen!:)

  1. Er det overfladisk å vise produkter som er dyrere enn mange har råd til? Ikke alt i livet man kan unne seg, men det er heldigvis lov å drømme seg litt bort. Noen kan ikke fordra designervesker, jeg kan ikke skjønne de som synes dr. Martens er kult – hver sin smak, heldigvis 🙂 Og du må virkelig ikke lese bloggen hennes hvis du synes Caroline og hennes stil er vanvittig kjedelig 🙂

 39. Marianne

  Hei på deg!
  Jeg er så glad for at du blogger videre, for meg er du en kjempeviktig inspirasjon.
  Nå skal du høre, fra å være en småsjokka leser som ganske ofte klikket innom for å se og sjekke, gang på gang – jo denne dama var sann, og troverdig. Hun og familien lever faktisk slik.
  Til å påvirke mine tanker om min livsførsel, helt normal i hele grå-skalaen, om å starte en livsstilsendring.
  Hvilket har sakte men sikkert (og bestemt denne gang) utviklet seg positivt!
  Skal alt på bordet så må også jeg innrømme at jeg fra tid til annen har dratt en hvit løgn, kanskje oftest til de nære som jeg vet tror så godt om meg og som jeg ikke vil såre.
  Men det var før, en annen gang som nå er glemt, alle våkner til en ny dag og alle gjør både det ene og det andre i dag og i morgen, vent å se!
  Jeg vil nå utfordre deg, fordi jeg tenker på livsstilsendring også innebærer mer, også om forbruk og bruk for.
  Jeg ser at du ønsker deg et CC brett. Så tenker jeg at du er jo kreativ, jeg har sett du har malt andre ting.
  Ville du klart å gjøre et DIY prosjekt? Tips og gjøremøter er stuffa på f eks Pinterest?

  Her blir det først en dag med regnskap, som vanlig før en herlig intervalltime på spinning sånn på fredagskvelden, altså slutt på seine tacokvelder for min del.

  Ellers så ønsker jeg alle en god helg!
  Marianne

  1. Caroline

   Ja, kanskje jeg skal prøve på det en dag , må bare finne tid 😉

   Så flink du er som trener på en fredgaskveld! Her skal jeg i gang nå 🙂

   Klem!

 40. Hei skjønne! Kjempekoselig innlegg – kjenner meg igjen i mye 🙂 Når jeg ser på skjørtene du har lagt din elsk på i det siste, så kan det hende du liker denne bloggen (hvis ikke du har sett den før). Hun bruker mye Tibi-skjørt, og kler seg veldig elegant. Kjempegøy å drømme seg bort i antrekkene 🙂
  http://atlantic-pacific.blogspot.no/

  Ha en super fredag, flinke, flotte Caroline!

 41. YES !!!! Vil se slike innlegg <3 Men jeg elsker jo å lese om alt du skriver uansett 😉

  Ha en herlig helg <3

 42. Kjempe morsomt med sånne innlegg! Alltid høy med ønskelister:) også lurte jeg på en ting, hvordan fjerner du akryl neglene dine på best måte? Ønsker deg en flott helg!

  1. Caroline

   anbefaler å sitte i aceton 🙂

 43. Jeg liker slike innlegg når det ikke ligger reklame bak =)

 44. For noen fine ønsker. Forstår godt at du vil ha den buksedressen. Den var jo helt fantastisk 🙂

 45. Kristine

  Hei Caroline, jeg leser bloggen din iblant og så for noen innlegg siden at du reklamerte for Adams matkasse – som så veldig fristende ut! Lurer på om du og familien din har abonnement på ekspresskassen eller barnekassen? Hvis du har prøvd begge – hvilken anbefaler du? 🙂 God helg – snart 🙂

  1. Caroline

   Vi hadde barnekassen den ene uken vi prøvde det 🙂 De leverer dessverre ikke til Siljan, ennå, men om vi skulle hatt fast abonnement tror jeg vi ville forsøkt alle før vi bestemte oss. Du kan jo endre dette via «Min side» underveis.

 46. Cathrine

  Synes det blir litt kjedelig. Vil heller ha andre ting, som feks et enkelt hverdagsinnlegg 🙂

  1. Caroline

   det er notert 🙂 kanskje jeg bare skal gjøre det evnt en gang i mnd. Det er jo så mange for også 🙂

   1. Ja takk, begge deler?:D

 47. Hei Caroline:)
  Ville bare si at jeg syns du var så fin på senkveld i går!
  Jeg har samme overdelen (dersom det er den fra By Malene B) og har brukt min til sort skjørt. Du var utrolig fint stylet!
  Du gir meg masse inspirasjon.
  Ønsker deg en fin fredag
  Klem<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Nina! Så koselig å høre 🙂

   Klem tilbake 🙂

 48. Ja! Sånne innlegg vil jeg ha mer av 🙂 Stå på!

 49. åhh så mye stilig! Tror jeg trenger det brettet og skjørtet!

 50. Kjøp deg det skjørtet, please! Det er jo bare så deg!!! Gleder meg allerede til å se bilder:) gjerne slike innlegg bare du ikke glemmer «hverdagspratingen» for de innleggene liker jeg best (Spesielt de med litt humoristisk vri) Gratulerer masse med overstått!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *