wishlist

Jeg elsker å se andres ønskelister og blir alltid inspirert, så kanskje dere kan plukke opp noen ønsker eller tips fra min? Min liste kan endre seg fra uke til uke, og akkurat nå er den fylt med en del smånips til hjemmet, tilbehør jeg mer enn gjerne kunne tenke meg en gang i fremtiden, drømmende plagg og en helt uoppnåelige buksedress sendt fra himmelen og fra Lanvin.

___________________________________________________________________________________________________________

– wanties – 

wanties23

veske louis vuitton / clutch louis vuitton / genser michael kors / veske mulberry / skjørt tibi / jumpsuit lanvin / hatt eugenia kim / vannglass miss etoile / svanebolle h&m home / chanelbrett bellissimo / ananaslampe åhlens / how to be parisian bok / skjærebrett i marmor room 21 

___________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om slike innlegg? Er det noe jeg kunne startet med hver måned for eksempel, eller er det kjedelig? Let me know!  

83 kommentarer

 1. Mariann

  Hver uke! Kjempeinspirerende at du legger ut slike innlegg. Elsker Chanel brettet!

 2. Hvor fant du den jumpsuiten? Den må jeg ha!

  1. Caroline

   net-a-porter, usannsynlig dyr 😉

 3. flotte ting, du har god smak 🙂 men du skriver ikke noe om hva de ulike produktene heter eller pris, du kunne lagt ved en link. jeg synes alt ser ut til å være svært dyre merkevarer. Jeg synes også du bør ta mer hensyn til de yngre leserne av bloggen din, de som ikke har råd til slike ting. De vil føle seg mer eller mindre utilstrekkelige når de ser alt det fine du får tak i. Jeg så du fikk den ganske så ordinære, men stilfulle, classy og ekstremt dyre vesken til 18 000 av mannen din til jul. Hvor mye bruker du egentlig denne vesken? og hvorfor blir disse veskene så dyre? Det koster kanskje noe hundrelapper å lage den. Du blir vel lei etter ett par år? En annen ting jeg lurer på er om du kan fortelle litt mer om louis vuitton, chanel og andre motemerker og forklare hvorfor f.eks. veskene er såpass dyre. Jeg synes ysl-vesken din var fin, men det er synd å bruke så mye penger på noe som ikke betyr noe og ingen legger merke til. Tenk om dere hadde satt av pengene på en konto til Nelia i stedet – bare et forslag.

  1. Hvis mannen i huset har råd til en veske til 18.000,-. Så vil jeg virkelig tro at lille frøken Nelia allerede har mer enn nok på kontoen sin. Merkelig ting å si, men, men.

   1. Må du jaggu rulle inn. Ja tenk, mannen er fotballspiller- han er egentlig ganske god og (selv om han spiller på feil lag) 😉
    Sjalusi er farlig, misunnelse kan spise deg opp innvendig. Så bra at «lille frøken Nelia» går en trygg fremtid i møte! Forbanna jantelovNorge!

   2. Jeg svarte på det «dill» hadde skrevet da. Ettersom jeg syntes det var meget merkelig det hun skrev. Så håper virkelig ikke denne kommentaren var rettet til meg Åshild!

  2. Henriette

   Folk har forskjellige interesser og har derfor forskjellige ting de vil bruke penger på. Noen er interessert i dyre biler og sykler mens andre er interessert i dyre og fine vesker. Og om man har råd til det ser jeg ikke problemet med å bruke penger på det man interesserer seg for. Vil absolutt tro Nelia har nok av penger på sparekonto, så det er vel ikke noe å bekymre seg for.

 4. Chanelbrettet var lekkert. Hvor får man kjøpt det. Finner ikke Bellissimo på nettet.
  Mvh. Mette

 5. Liker veldig godt sånne innlegg! Ønsker meg også link til hvor jeg kan kjøpe de forskjellige tingene. Eventuelt sette de på ønskeliste til salget kommer 🙂

 6. Charlotte

  Heia Caroline!
  Kjempefint innlegg, og jeg kjenner det frister veeeeeldig å unne seg noe nytt. Et ønske jeg har er om du kanskje kan legge ut lignende fra billigere kjeder i tillegg? 🙂

  Håper du får ei superfin helg! 😀

 7. Har nå funnet chanelbrettet på nett. Ligger på Bellissimo.com og koster 250 pund.

 8. Det ble litt feil. Brettet koster 250 dollar.

  Mvh Mette

 9. Hver uke, helst! Hvertfall som et del av et innlegg 🙂

 10. Hei! Slike innlegg er ikke helt min kopp te, men jeg ser jo at det er flere som liker denne typen innlegg, og om det bare er en gang i måneden blir det jo bare 1 av 30 innlegg cirka, så det skal jeg nok kunne leve med 😀 (Sorry, lang setning! 🙂 )

  Selv liker jeg veldig godt hverdagsinnleggene dine, særlig de som er litt humoristiske. Ellers skulle jeg ønske du kunne ha skrevet et innlegg om vennskap, og hvordan pleie vennskapsforhold, særlig vennskap som varer over tid, f.eks når en får barn og en annen f.eks er singel. Altså hvordan man beholder vennskapet selv om en er i helt forskjellige livssituasjoner.

 11. Jaa, fortsett gjerne med sånne innlegg! Elsker inspirasjon til «affordable luxury» <3

 12. Kunne gjerne tenke meg et slikt innlegg igjen! Skal utenlands i slutten av mnd å shoppe, så trenger litt inspirasjon! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *