stripes and volume

mormorsdetaljersykkelhelfigurtrappdetaljerveskehuskeoverkropptrappoverkropphuske

foto: ottossonphoto 

(annonselenker) skjørt river island / genser h&m divided / veske nly / øredobber glitter / ring hasla / solbriller le specs / hodebånd asos 

 ___________________________________________________________________________________________________________

God morgen til deg  Her er det første settet med bildene Benny og jeg tok i Gamlebyen. Jeg elsker omgivelsene og at det var så deilig vær, og så synes jeg akkurat dette antrekket passer så fint inn der. Dette skjørtet er helt nytt og jeg elsker det allerede – passformen, fasongen, fargen – alt! Vet at det kommer til å bli mye brukt fremover. 

Jeg har en hektisk dag foran meg med både møter og innspilling av Senkveld, så jeg føler at alt kommer til å overlappe hverandre. Da er det viktig å starte dagen best mulig, så her er min daglig dose med kaffe inntatt sammen med standardfrokosten gresk yoghurt, granola, bær og honning – nam! Jeg har også pakket bagen, for det blir noen skift mens jeg er i Oslo, og så har jeg kysset i stykker Nelia. Jeg hater å reise fra henne når jeg vet at jeg kommer tilbake etter at hun har lagt seg. Uff, vil bare putte henne i lomma mi og ha henne med meg overalt! 

Jeg ville bare si god morgen og takke nok en gang for alle gratulasjoner i går. Dere er helt fantastiske! Håper dere har en fin dag foran dere ♥ 

163 kommentarer

 1. Huff.. jeg syns det er sinnsykt at diverese medier av lavere kvalitet fortsatt driver totalt heksejakt av deg! Før jul var det Tone Damli som fikk gjennomgå for juleplaten og alt annet de kunne finne på å kritisere..og nå er det deg. Det må være utrolig hardt, men vit nå at selv om vi faste lesere ble sjokkert og skuffet på tidspunktet vi fikk vite dette med retusjeringen, så har du oss i ryggen nå.. nå må de sørn meg gi seg!

  1. Dette er jo kvinner på sitt verste og jeg er sikker på at det er kvinner som har sitti time etter time og bevisst prøvd å ødelegge for Caroline.
   Man ser ofte at det er kvinner som angriper kvinner. Caroline har klart å skape millioninntekt på seg selv, sitt vesen. For mange jenter er en fin jeans nok til å skape sjalusi.
   Jeg jobber med mange kvinner. Ei på jobben er typisk suksessrik, flink mann, fint hjem, vakker osv. Hun blir stadig angrepet av kvinnelige kollegaer. Men jeg, klart jeg iblant kan tenke «Sku ønske det var meg», men jeg ser liksom ingen vinning i å være ekkel mot henne. Så kommer hun endag da: «Vettu, jeg har aldri møtt ei dame som deg, som er glad på mine vegner».
   Vi kvinner må ta et oppgjør med oss selv. Mitt håp er at Caroline forstår at dette er jantelov.

 2. Fine bilder, men man ser jo veldig tydelig at huden i ansiktet har fått en grundig gjennomgang med airbrusher og diverse.

  1. Du sminker deg sikkert aldri eller hva? virkelighetens «airbrushing».
   Du tror sikkert at Gisele Bundchen og andre toppmodeller på magasinene i butikkene er 100% naturlig, ingen photoshop, ingen sminke.
   Er bare naturlig som gjelder da eller? Null sminke, null hårprodukter, null av alt?

   Absolutt alle bilder du ser i media idag er fiksa på. Skal Caroline følge andre regler, fordi lille deg er sjalu?

 3. I et intervju skrives det : Vi mistet tre annonsører mandagen etter VGs oppslag om bloggen, hvilke er disse? Det synes jeg er et legitimt spørsmål så håper du kan fortelle oss dette.

  1. Caroline

   Det vet jeg dessverre ikke :/

  2. Lurer: dette har vel strengt talt ikke du noe med. Eller hva?

 4. Mariann

  Hei Caroline,
  Vil bare si at jeg synes det er urolig bra hva du har fått til med bloggen din osv. Personlig er jeg ikke en typisk ‘blogg leser’ men av en eller annen grunn har jeg fulgt bloggen din trofast i flere år. Ville bare opmuntre deg til å stå på, og ikke la andres meninger gå inn på deg. Jeg må likevel si at jeg ble litt ‘skuffet’ da jeg fant ut at du har redigert deg selv på bilder osv. men jeg forstår jo at det ikke alltid er så lett å være blogger og dele alt med alle, og jeg måtte til og med inrømme for meg selv at dette kunne jeg som menneske også ha kommet til å gjort hvis jeg var under press og usikker på meg selv. Jeg håper at du ikke lar deg friste til å gjøre dette igjen da du virker som en utrolig flott kvinne, med gode kvaliteter og talenter. Du er en nydelig kvinne og har ingen grunn til å skulle endre på noe ved deg selv, og tenk bare på den muligheten du har med bloggen din til å være et godt og sunt forbilde for de yngre generasjonene. Fortsett å være deg selv, du er skapt til å være Caroline for en grunn 🙂 Hvorfor skal man ville bli en kopi når man har muligheten til å være originalen 😉 Ha en fantastisk kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelige ord, Mariann 🙂

 5. Hei Caroline,

  synes egentlig det er latterlig åssen dem angriper deg om dagen.

  For det første, hvis noen drev og trakkaserte min venninne anonymt daglig på en blogg, så hadde jeg sikkert gått inn og spilt en rolle for å forsvare henne. Og enda mer sikkert er det at jeg hadde gjrot det var det kjæresten min. Kanskje som lege eller noe annet, fordi jeg mente kritikken (og mobbingen) var hårreisende. Og det er jo utelukkende det din mann har tatt tak i som denne «legen». For den mobbinga har vært helt usaklig. Jeg besøker bloggen din sjeldent, MEN de gangene jeg har sett på den er det så mye usaklig hets. Skjønner ikke at du orker poste det engang. Folk er innmari sjalu på ei som deg, såklart… Du har et veldig fint liv, mange har ikke fått til det, og istede for å forbedre sin situasjon bruker dem tiden på å hate andre. Et klassisk mennesklig trekk.

  en annen ting, du har redigert bilder. Jeg har venninner som er medlem av datingsider online.Jeg vet som et faktum at mange fikser litt på bildene sine for å tiltrekke seg beundrere. Iblant kan også bilder lyve, begge veier, enten at man ser tykkere eller tynnere ut. For meg virker det helt naturlig å redigere bildene opp mot virkeligheten. Alle som så deg på «skal vi danse» vet du har en flott kropp og jeg føler aldri bildene dine har vist noe annet enn slik du faktisk ser ut.

  Jeg mener du har noen verdier som faktisk er veldig bra.

  Du er glad i familien din og fremmer familieliv. Du elsker din datter og din mann, du vil skape et trygt og godt hjem.
  Du er opptatt av å være sunn, og med omfattende fedmeproblemer er det ikke akkurat slike som deg man burde gå til angrep på, tvert om. Fedme er et av våre største helseproblemer og en stor utgiftspost. Ikke slanke mennesker.
  Jeg har også satt utrolig stor pris på bildene av deg hvor du har hatt din naturlige hudfarge. Ingen brunkrem eller solarium. Jeg har selv slitt med å akseptere at jeg er hvit og liksom følt at jeg må gå i solarium. Du er en av de få skjønnhetsidealer vi har som faktisk ikke har fremmet dette og det synes jeg er utrolig bra. Takk.

  Jeg synes du skal heve deg over alt dette. Sannsynligvis har de senere tids mediaoppslag om deg sørget for at du har enda flere lesere nå. Håper du står på videre . Vis dem fingeren gjennom å blogge videre,som du alltid har gjort.

  1. Caroline

   Tusen takk for utrolig hyggelig og oppmuntrende kommentar, Cess 🙂

 6. Så UTROLIG NYDELIG du er på det øverste bildet! 🙂 Wow..! 🙂 Det antrekket var skikkelig stilig og feminint, passet så godt med hårbåndet til det hele også!

 7. Får man forresten kjøpt lignende hårbånd som du har her i vanlige klesbutikker her til lands? H&M, Lindex, Cubus, KappAhl eller noe? 🙂

  1. Caroline

   det vet jeg ikke :/ men kanskje bikbok har?

   1. Anette S.

    De hadde et lignende på Cubus da jeg var innom der i gåt:-)

   2. Anette S.

    *i går;-)

 8. Kjære Caroline,

  Fullstendig off topic, men du burde riste Dagbladet litt ift intervjuet du ga. For en fremstillingsmåte….. Huff!
  Hvis de nå skal kritisere DN for sin fremstillingsmåte kan de i hvertfall prøve å gjøre en bedre og ikke minst proff jobb.

  Klem fra meg

  1. Syns de gjorde en ganske god jobb, jeg. Hvordan skulle de eller fremstilt det å bli fortalt oppkonstruerte og tilsynelatende lite autentiske svar fra en PR-ansvarlig?

   1. Caroline

    Det er ingenting oppkonstruert med svarene, Marie. De er mine, og bare mine 🙂 Forskjell på å motta råd, og det å konstruere svar.

 9. Vakre bilder…du stråler,det er godt å se!

 10. Margrethe

  Amazing! Dette er de fineste bildene jeg har sett av deg! Antrekket er også helt fantastisk! Du gløder! 🙂
  Klem!

 11. nydelige bilder! Skjørtet var superfint 🙂

 12. For noen utrolig vakre bilder, du stråler Caroline! De solbrillene du har på deg fra Le Specs, vet du hva modellen heter? De var utrolig kule 🙂

  1. Caroline

   tusen takk 😀 det er half moon 🙂

 13. Herlig antrekk!
  Med all uthengingen og negativitet i norsk media i det siste synes jeg du har taklet ting veldig bra og ville bare legge igjen en liten note på at ihvertfall jeg i aller høyeste grad vil fortsette å være en ivrig følger (notably så er bloggen din den eneste bloggen jeg følger fast -så masse cudos). For meg, og for mange andre, er bloggen din er stor kilde til inspirasjon og escapism fra hverdagen -med haugevis av fine bilder som inspirerer til nye oppskrifter, oppfriskning av garderoben og aktiv trening. Fortsett å stå på 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 14. I intervju med Dagbladet idag så svarer du nei på å ha retusjert på bildet du tok 4 dager etter fødsel. Ute på nettet så kunne man finne bilder som viste at bena var retusjert, altså lårene gjort tynnere, og et mer tigh-gap eller hva det kalles. Hva er riktig? Var den sammenligningen som lå ute på nett noe noen andre hadde gjort selv eller har du selv redigert bena på det bildet?

  1. Caroline

   Jeg har aldri redigert det bildet, om det ligger slike bilder ute, så er de falske.

   1. Man ser jo tydelig buen på dørkarmen i bakgrunnen som indikerer på retusjering.. Midjen er gjort smalere. Men kanskje døren deres også er skjev..

   2. Caroline

    Nei, det gjør du ikke. Bildet er ikke retusjert, og noe mer er det ikke å si om den saken.

   3. men hvorfor ligger det «falske» bildet uten dørspeil på din instagramkonto da? Jeg ble usikker, og dobbeltsjekket, og det er ikke tvil om at det bildet som du selv tilsynelatende har postet, ikke har dørspeil. Er instagramkontoen din hacket da?

   4. Caroline

    Det bildet som ligger på min instakonto er ekte, og ikke retusjert på noen som helst måte.

   5. det berømte bildet av deg fire dager etter fødselen selvfølgelig. Det ser redigert ut fordi utskjæringen på dørspeilet forsvinner mellom beina dine. Klassisk nybegynner photoshopfeil sier de som har greie på det. Det enkleste for deg for å tilbakevise ryktene om redigering ville vel vært å ta et bilde av den skjeve døren med det halve dørspeilet.

   6. Caroline

    Det er ingenting som er skjevt på døren 😀 Døren er helt rett og fin 🙂 Jeg har ikke noe behov for å forsvare meg mot mennesker som deg… Du/dere får spekulere så mye dere vil, men det er bortkastet energi. Bildet er ikke fikset på, og jeg har vel 6-7 bilder fra bildeserien som beviser dette.

    Setter strek for denne diskusjonen nå, så får du eventuelt ta den videre med dine likesinnede.

   7. Fortell meg hva vil du hun skal gjøre? Skru tiden tilbake? Du tror jo henne ikke uansett, så hva er poenget med å spørre? Skal hun innrømme noe for å tilfredsstille deg og dine konspirasjonsteorier? Kan du foto? Kan du bevise at dette er photoshoppet??
    Skjerp deg!

  2. Ida.. Hvorfor må du henge deg opp i alt dette? Har du virkelig ikke noe annet å gjøre i live ditt enn og finne bilder som caroline har lagt ut, å finne feil på de? Tenk å henge seg opp i dørkarmer,speil å alt annet rart du finner på. Jeg blir så provosert og sint over voksne folk som er slik. Kan du ikke bare hoppe over bloggen.

   1. Les kommentaren min hege. Du blander meg nok med en annen hege her og Betti. Jeg har hverken nevnt noen dørkarm eller prøvd å finne feil. Jeg hadde et spørsmål til Caroline på bakgrunn av et intervju. Poenget mitt oppe i det hele var at i tillegg til at det har kommet frem bilder som Caroline har redigert selv, så er det tilsynelatende ut fra svaret Caroline ga at det også finnes falske redigerte bilder som florerer på nettet. Det vil jeg si er et viktig poeng oppe i det hele, og var bakgrunnen for spørsmålet mitt.

 15. Så pen med mørkt hår 🙂

 16. Hei. Det var superfint antrekk! Men linken til hårbåndet fungerer ikke for meg, det kommer ikke opp noe på den. Har du en bedre en?

  1. Caroline

   jeg har ingen direktelink, dessverre :/

 17. Nyyyydelige bilder av deg kjære Caroline! Du stråler. Selv om bloggen din alltid har vært bra så synes jeg bloggen din har blitt mye mye mye bedre – noe som egentlig burde vært umulig 😉 elsker de hverdags innleggene dine hvor du «snakker» til oss.

  Men har alltid lurt på en ting: hvorfor får vi nesten alltid se bilder av venstre side av ansiktet ditt? Sjeldent fra høyre eller rett forfra. Altså – det hender jo, men stort sett bare venstre siden. Håper ikke du blir lei deg og tar det kritisk – jeg synes bare at du er vakker og bør vise deg fra ALLE vinkler 🙂

  Klem fast leser

  1. Noe som egentlig IKKE burde vært mulig skulle det stå. For den er så bra i utgangspunktet.

 18. Det morsomme er at jeg ikke tenkte noe over at det var en proff fotograf som hadde tatt bildene da jeg scrollet nedover. Og det var absolutt ikke fordi bildene ikke så proffe ut, men Lars Christian har blitt utrolig flink selv. Kan nesten ikke se forskjell på bildene hans og Benny sine (ikke si dette til Benny da, hihihi).

  1. Caroline

   Lars-Kristian er flink, men Benny er noe for seg selv 😉 Men tipper Lars-Kristian blir glad for å høre det 😀

 19. Charlotte K.

  Du ser flott ut! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med tips til brudesminke?

  1. Camilla

   Ja! Det stemmer jeg også for. Tommel opp for bryllupsinspirasjon!:-)

 20. elsker håret.

 21. Nå må dere gi dere å mase om retusjering. Gjort er gjort, og hvor flat skal Caroline egentlig legge seg. Det må da for fa** gå an å gå videre.

  Jeg synes du er så utrolig søt på det første bildet. Når du smiler på den måten er du bare fin.

 22. Nydelige bilder og kjempefint antrekk.

 23. Hei.
  Jeg falt litt for skjørtet, men lurer på om det krøller fort?
  Kunne godt tenke meg det selv. 🙂

 24. Ingrid Grace

  Veldig flotte bilder av deg, du er nydelig på dem alle.

  Ha en fin helg.

  Klem Ingrid G

 25. Herligeland som jeg beundrer deg som holder ut, jeg ville bukket under for lengst. Det finnes mennesker som dag ut og dag inn, bruker tid og energi på å lete etter feil hos deg og bloggen din.
  Uansett hva du gjør, blir det feil, disse menneskene vil ikke gi seg, de er som besatte!

  Gir du intervju, så plokker de det fra hverandre, gir du ikke intervju så er det galt også.

  Lurer på hva slike mennesker vil oppnå? Vil de ta knekken på deg? Når ble det greit å behandle andre slik?

  Stå på Caroline, om du klarer » drit » i klanen på KG, de som har problemer.

  Du har lagt deg flat, bedt om unnskyldning, lovet at du lært, hva mer vil de ha?
  Det er av fri vilje man leser bloggen din, ingen som tvinger dem.

  Ta vare på leserne dine, ta til deg det gode, ignorer mobberne.

 26. Silje P

  Så fine bilder:) Ha en riktig god helg!:) Silje

 27. Elsker skjørtet, og du tar looken til et nytt nivå! *stunning*

  La også merke til neglene dine – er dette dine egne kun med neglelakk? Hvis ikke, hvordan/hvilken behandling er gjort?

  Takknemlig for svar, trenger tips og råd!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er shellack 🙂

 28. Caroline – du ser helt stunning ut! Det mørke håret kler deg kjempegodt :-)) Stå på videre, jeg tror de fleste vet at du er tvers gjennom «gulle god» og aldri har ment noe vondt med verken det ene eller andre.

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine 🙂

 29. Jeanette

  For noen fantastiske og stemningsfylte bilder dere har tatt! 🙂 Du kledde hårbånden såå godt!

  Nydelig er du! Nelia har virkelig en nydelig og god mor å se opp til <3

  klem til deg i "stormen" 🙂

  1. jeanette

   Skriveleif der altså. Sånn er det når man ikke får sove, haha!

   Hårbåndet*** 😉

  2. Caroline

   Tusen takk, koselig at du likte de 🙂

   Klem til deg også 🙂

 30. Du er så fin du!! Nydelige bilder:)

 31. Så utrolig fine bilder av deg! Du er så sinnsykt vakker, beundrer deg og ditt mot! Leste akkurat i adressa.no at du vurderte å slutte. Håper virkelig at du aldri gjør det, for da blir ikke hverdagen det samme! For meg er bloggen din et must hver dag! Du er best <3

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 32. Catrine

  Skjønner veldig godt at du blir stresset av intervjuene.
  Man vet jo aldri hva de drar frem som blir overskrift. Analyserer og vrir på de samme spørsmålene.
  Nesten som å sitte i rettsal sikkert.

  Men det er godt å tenke på at DETTE er det viktigste som skjer i landet vårt ifølge avisene våre.
  En blogger har gjort noe med bildene sine. Vi har det jaggu godt.

  Syns bildene dine er vakre og stemningsfulle, redigert eller ikke, spiller ingen rolle for meg vertfall.

 33. Birgitte

  Wow, for noen flotte bilder!! 🙂

 34. Evelinn

  Utruleg fine bilder av deg dette her! Spesielt det første, likar når du er mest mogleg naturleg 🙂 Nydeleg på håret!

 35. I’m not sure about the blak thigths but everything else- WOW!

  http://www.allnnothing.com

 36. Den genseren var kjempefin! 🙂 jeg er veldig svak for strikka gensere og striper :p

 37. Sunniva

  wow, du er så utrolig vakker for tiden! Hele deg skinner! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 38. Hei:)

  Lurer på hvilket brynpudder du bruker, og hvilken farge det er:)

  1. Caroline

   Jeg bruker taupe fra bdb / billion dollar brows 🙂

 39. Charlotte

  Så utrolig fine bilder av deg Caroline. Virkelig insperasjon!! Kan jeg spørre hvilke type sminke du bruker på huden din for å få en så fantastisk glød? Hva bruker du for å fylle i brynene dine?
  Ha en fortsatt strålende dag Caroline! 🙂

  God klem

  1. Caroline

   Så koselig å høre, tusen takk! På dette bildet er jeg usikker på hva som ble brukt, jeg ble sminket av en makeup-artist 🙂 Men ellers bruker jeg dior star fra dior eller luxe foundation fra glominerlas 🙂 Bruker gjerne en higlighter også, da fra glominerals som er i kremform, eller fra the balm som er i pulverform, som et pudder. Til brynene bruker jeg både gel og brynpudder i fargen taupe fra bdb / billion dollar brows 🙂

   Klemmer!

 40. For noen nydelige bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *