video: gran canaria vinteren 2014

Hei! Vi filmet litt da vi var i Spania i november / desember, og nå er endelig videosnutten klar! Håper dere liker den 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________ 

Turen vår var sponset av Ving Reiser, vi var på Costa Meloneras og bodde på Sheraton Salobre, du kan lese mer om det hos Ving her.

___________________________________________________________________________________________________________

Det var kjempekoselig å se Benny igjen, tenk at det allerede er 1 år siden forrige gang! Han var jo i Sarpsborg i fjor da Lars-Kristian var på La Manga også, det er så kjekt å få hjelp til antrekksbilder når han er på tur, og Benny kjenner jeg jo så godt nå 🙂 Viser dere litt backstagebilder senere, vi endte med å ta et knippe i Gamlebyen i Fredrikstad, der er det så koselig. Jeg tror vi skal ta med Nelia dit i morgen om været holder seg 🙂

Nå har jeg to møter igjen før arbeidsdagen min er over, så blir det mølla og middag med familien. Anette er her også, så nå er kjernefamilien samlet ♥ 

95 kommentarer

 1. Herregud for en narsissistisk video…

  1. Caroline

   Yep, it’s a blog 😀

   1. 😀 Bra svar!

   2. Alt er hva du gjør det til, men det at du tenker man må være narssisist for å blogge sier jo mye om hvorfor bloggen din blir som den blir og også kritisert for. Men hey-det er jo ditt valg det, kjør på. Men dette ble en smule usmakelig spør du meg.

   3. Caroline

    Har aldri sagt at man må være narsissisit 🙂

 2. Utrolig stilig videoklipp :-)) Og for ett rå lekkert antrekk du har på deg på bilde og i filmen :-))) kjempe stilig og sofistikert er du:-))))

 3. Så utrolig fin video! <3
  Hvilket program bruker du får å redigere å sette sammen film og bilder?

  Stor klem <3

  1. Caroline

   Så hyggelig at du likte den 🙂

   Vi bruker iMovie!

   Stor klem til deg <3

 4. Elisabeth

  Heisann! Flott video og flott dame. Gleder meg til vår tur til til Puerto de Mogan senere i vår;) Kan jeg spørre om hvilken musikk du har på videoen? Den var superfin☺️

  1. Caroline

   Broiler med Wild eyes 🙂

 5. Fin film. kjempeheldig som får sponset ferietur 😀 Jenta di er bare så søt!

 6. Er det Lars Kristian som har filmet klippene av deg? Bare ut ifra filmen ser vi hvor høyt han elsker deg! Det var såå romantisk, dere er så heldige 😀 og du er den peneste dama jeg vet om Caroline, du er så flott!!

  1. Caroline

   Det er Lars-Kristian som filmer, ja 🙂

   Tusen takk, snille Elise <3

 7. Var det bare jeg som knakk sammen av latter av den delen av videoen hvor det er fast forward’et der Nelia går? «MÅ forte meg! MÅ klappe… uglen!» 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Hun elsket den uglen :p

 8. wow !! den marine blå jumpsuiten du hadde på var fantastisk fin har du vist den på bloggen før? Elsker disse videoene forresten 🙂

 9. åå for en fin video <3
  kan ikke du forklare hvordan du lager disse videoene?
  så hærlige minner 🙂

 10. Så koselig med slike filmer 🙂 Alltid viktig å filme litt for å ta vare på til senere, for på film får man jo enda mer følelsen av hvordan ting faktisk var 🙂 Prøver å filme en del jeg også og redigere slike filmer fra ferier osv. Alltid kjekt å se tilbake på 🙂

 11. Åå for en nydelig video! 😀 Du ser bare helt fantastisk ut! 😀 Og lille søteste Nelia da *smelter helt*
  Du har sikkert fått spørsmål om dette mangen ganger men hvordan får du lagt til musikk til videoene dine lovlig? Jeg har prøvdt å lagt til musikk til videoer men da kommer det opp at musikkfilen er beskyttet eller noe i den duren :/
  Ønsker deg en fin kveld fine du ♡

 12. Fantastisk. Gleder meg til jeg skal tilbake dit

 13. Malin Knudsen

  Åhh for en fin video, Caroline! Skikkelig inspirerende, og du klarte søren meg å gjøre meg ennå mer vinterdeprimert 😀

 14. herlig reklame! 🙂 herlig er du! med familie og selfølgelig! 🙂

 15. veronika

  Hei. Kan du være så snill å fortelle hvordan du lagde denne videosnutten?

  1. Caroline

   Det er Lars-Kristian som har laget den, han bruker iMovie 🙂

   1. veronika

    Hei igjen. Og takk for svar

 16. Mathilde

  Nå begynte jeg bare å lengte enda mer til varmere strøk 🙂

 17. Oh vilken härlig film, kul!!!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där jag tipsar om ursöta barnkläder.

  Kram Johanna

 18. Kjempefin stemningsvideo! Noe annet enn hva du du vanligvis legger ut, veldig bra og utrolig fine bilder 😀

 19. Så fin video!! 🙂 Så gøy å se deg «live»!! 🙂

 20. fiiin film!
  lurte på, hvor fant dere musikken dere brukte?

 21. Lissconnie

  Hei flotte Caroline.
  Fantastisk video av en utrolig fin og god familie:)Så ut som dere koste dere veldig.Nelia er bare helt spisbar,og LK må jo bare være superstolt av å ha en så flott og vakker kone..Gullkjolen i blonder er du bare helt superrå i:))PS låten er også fantastisk.Klem og god kveld:)))

 22. Hei hei! Hvordan var været og temperaturene i Spania da dere var der? Litt nysgjerrig med tanke på at jeg har tenkt meg en ferie i høstferien, men usikker på om jeg gidder å dra noe sted, dersom det ikke er bikini og badevær. Vil jo gjerne ha litt varme, nå som det alltid er så kaldt for tiden. 🙂

  1. Caroline

   På dagtid var det 22 – 27 grader, mens det på kveldene sank ned mot 18-20 🙂 Drar du i høstferien er det nok enda varmere, vi var der i november/desember 🙂

 23. Marianne

  Hvilket program bruker du for å klippe sammen filmsnutter? Har masse småfilmer på mobilen av vår datter, og hadde vært så fint å få samlet de 🙂

  1. Caroline

   iMovie 🙂

 24. Det såg helt fantastisk ut:) Trodde jeg var enig med de andre som synes du kler det mørke håret best, men når jeg ser denne filmen blir jeg usikker:)

 25. Kan du skrive om det nye studiet du har begynt på! Er så spent ♡♡♡

  1. Caroline

   Kommer til å skrive om det litt senere 🙂

 26. For en flott film fra en flott tur!! Ble i så godt humør av å se den!! 🙂

  Ha en flott Tirsdag videre 🙂

 27. Cristine

  Skjønne lille Nelia <3 måtte smile da filmen gikk i fast modus da lille gikk og trasket rundt på gaten, hehe, herlig! 😀
  Og Caroline, du er bare helt nydelig! <3 Kjempe flott film, ser ut til at dere har virkelig kost masse dere! 🙂 Takk for at du deler disse fantastiske minnene med oss <3

 28. Benedicte

  fantastisk video! 🙂
  Jeg skal til Fredrikstad, første gang om 2 uker. Hva bør jeg få med meg?:-)

  1. Caroline

   Bare Grønt-kafé og gamlebyen 😀

 29. Så flott film! Så kjekt å ha noe slikt som minne fra en tur :). Du stråler! Spesielt da du gikk i den korte jumpsuiten, eller var det en shorts? 🙂 Kjempefin!

  1. Caroline

   Jumpsuit 🙂 Tuusen takk! 🙂

 30. Kul video. Hvordan lagde du introen (fly over jordkloden)?

  1. Caroline

   Det er Lars-Kristian som har laget videoen 🙂 Den introen ligger inne som standard i iMovie.

 31. Der var du jammen digg. Selvdiggende Caroline som skal selge seg selv. Sjeldent sett noe mer overfladisk, selvsentrert tomt vesen. Du er ikke mye pen uten sminke (ref. instabildet), men med blir det brått noe annet. Du burde lage sminkevideo så vi andre kan lære 🙂 Hvorfor har du ikke publisert dette insta-fugleskremselsbildet av deg selv på bloggen da?

  1. Bare meg

   Til sleipe ekkle DIGG!
   Du ødelegger dagen min….
   Jeg var i så deilig humør og fin form. Så må sånne som deg være her inne…
   Dette er mitt «friminutt».
   Jeg nyter dette «positive magasinet», gratis er d og. Jeg kooser meg når jeg får lese om skjønne Caroline og familien hennes. Alt det koselige og positive hun skriver, gjør så enormt mye med meg! Og DET er så deilig. Sunn, sporty og positiv innspo fra A – Å +++

   Skulle ønske at sånne misunnelige personer som deg bare kunne la være å skrive, evt la være å lese denne bloggen. Vi (de fleste andre som er her inne) vi koser oss, og nyter mange av de gode solstrålene som hun deler. Åååh. Fjern dæ.
   Gidd ikke at sånne som deg skal ødelegge for meg.
   Det var godt å få sagt dette, håper bare denne ekkle «digg» leser og tenker.

   Gratulere med dagen Caroline. Klemmer fra meg.

   1. Caroline

    Tusen takk 🙂

   2. Kjære tid, «Bare Meg»: Dette er en blogg om Carolines liv som ingen tvinger deg til å lese. Bloggen er såpass profilert (spesielt den siste tiden, og med rette) at det overrasker meg at du blir så provosert at du tillater deg å sjikanere et annet menneske på den måten.
    Du mangler oppdragelse, er du klar over det?

    Til Caroline: Jeg liker denne bloggen bedre og bedre etter at du turde å vise deg som du er. Jeg blir motivert til å trene, og jeg kan også følge motetipsene dine nå, siden jeg har former. Før klikket jeg forbi dem, fordi jeg følte meg for tykk i forhold til deg. Tenkte at klærne ikke kom til å passe meg. Er positivt overrasket over hvordan du har klart å snu stormen, og jeg er innom hver dag. Og for første gang på lenge: Det inspirerer! Go girl! Og gratulerer med dagen på forskudd 🙂

   3. de er syke og misunnelige

  2. Jeg tror muligens aldri jeg har kommentert på denne bloggen før (husker ikke helt, det må så fall være lenge siden), men nå måtte jeg bare si noe. Jeg husker du har sagt før at selv om du får flest kommentarer som er hyggelige så er det desverre den éne kommentaren som er negativ som treffer deg hardest, og som du husker best. Derfor må jeg bare si at jeg så det insta-bildet personen over refererer til, og jeg synes du var helt nydelig på bildet! Du har flotte ansiktstrekk, kjempefin hud og nydelige øyne. Jeg synes du så fantastisk ut uten sminke. Ekte og herlig. Så vær så snill og ikke ta til deg den kommentaren som ble skrevet over her. Det stemmer ikke i det hele tatt, og personen er bare ute etter å «ta» deg og trekke deg ned! Bare ute etter å spre kvalme….! Ønsker det beste for deg og din familie<3 btw. Nelia og uglen… haha priceless:)

   1. Tina A

    Så enig med deg, Beate! Caroline var bare nydelig på det instagrambildet.
    Jeg synes det er trist at folk lirer av seg kommentarer som det «digg» skrev. Samtidig synes jeg heller ikke noe om kommentarer som spørsmål om det er på tide å besøke psykiateren er nødvendige. Det blir å synke ned på samme nivå som dem som kommer med ufine kommentarer, og selv om hensikten er mer nobel (å beskytte og forsvare Caroline) enn å bare komme med oppgulp, så tenker jeg at det må finnes mer konstruktive måter å reagere på.

  3. Kristin

   Kjære Caroline.
   Ikke publiser slike kommentarer, får helt vondt inni meg at det finnes slike ondsinnede mennesker som har behov for å skrive slikt om andre.

   1. Helt uenig i at hun ikke skal publisere slike kommentarer. Synes kritikk skal komme med, til tross for usaklighet. Og så får vi som er uenig rett og slett lære slike troll litt nettvett!

   2. Kristin

    Konstruktiv kritikk er en ting – det er jeg helt enig i at kan publiseres, men kommentaren til «digg» er nærmere sjikanering etter min mening. Slike nettroll tror jeg hverken vil eller kan lære nettvett, for de mangler noe vesentlig, nemlig empati for andre mennesker.

  4. Sjelden sett en mer selvmotsigende kommentar – først anklager du henne for å være selvsentrert og overfladisk, og så angriper du bildet hun la ut der hun er uten stæsj og totalt motsatt…? Og uansett så er det bedre å være stygg utenpå enn innvendig sånn som du er. Du er en av de kråkene som aldri blir fornøyd så kan du ikke bare finne deg noe annet å lese?? Boken «folkeskikk» comes to mind….

  5. Ærlig talt, nå klarer jeg ikke holde meg!

   Caroline har en blogg, den handler om henne og hennes liv, så da er det kanskje ikke så rart at filmen handler om henne også?

   Må føye til at jeg er utrolig skuffet over Caroline og LK når det kommer til «skandalene» de siste månedene, men jeg syns jeg merker en endring i hva Caroline legger ut av bilder og tekst nå, litt mer ærlig og jeg syns det er flott. Elsket at Caroline postet det bilde av seg selv på insta, jeg syns hun var tøff som gjorde det, særlig når sånne som deg ikke klarer å holde smella igjen.

   Til Caroline: Jeg syns de bittesmå endringene som har skjedd med bloggen (kanskje ubevisst) den siste tiden har gjort bloggen enda bedre, jeg føler at jeg lettere kan relatere til deg og inspireres derfor kanskje mer enn tidligere når jeg følte bloggen var veldig overfladisk (men like fullt artig å følge med på). Keep up the good work 😉 og gratulerer med dagen! Snart 28 selv, uææ!

  6. Lol:p

  7. AndrineK

   Wow.. Hva gir det deg å skrive en sånn kommentar? Og hva gir det deg å følge bloggen og Instagram-profilen til en person du synes så lite om? Virkelig, jeg lurer på det og håper du vil svare meg.

   Du er nok en av de som aldri blir fornøyd (ref. selvmotsigelsen din ang. overfladisk og selvdiggende vs. sminkefritt fugleskremsel), som alltid vil «ta» Caroline på noe og som må snakke andre ned for å kjenne en slags selvhevdelse. Jeg foreslår at du går og leter etter selvfølelsen din et annet sted. Et lite tips er å begynne i deg selv, for du vil aldri finne den ved å tråkke på andre.

  8. Jeg synes faktisk Caroline var penest naturlig, jeg. Uten sminke:)

  9. Digg: her lukter det sterk misunnelse!

  10. Digg. lite digg kommentar, er det mulig åvære så frekk ? Er nok bare misunnelse , må være fryktelig vondt for deg å se på flotte Caroline som har det så bra og er så flott på alle tenkelige måter. Hjelper ikke om du sminker deg aldri så mye digg, når du er råtten innvendig !

  11. Herlighet for en useriøs komentar.
   Ettersom d er Lars Kristian som filmer er d jo naturlig at det er mest Caroline i den. Den er jo også laget for bloggen, å vi leser jo bloggen for å lese om henne. Helt naturlig at det ik er like mange bilder av foreldre, svigers og Nelia.

   Å dessuten, hvem er vel ikke finere med sminke??? Jeg er iallefall det

  12. Men Caroline, si meg en ting. Hvorfor godkjenner du sånne kommentarer? Hvorfor la sånne få gleden av å se oppgulpet sitt på trykk?
   Sånne personer som sitter og gjemmer seg bak skjermen og skriver stygt om/til andre burde bare vært oversett og sletta!
   Skulle virkelig likt å vite hvorfor og hva dem får utav å skrive sånt, skjønner liksom ikke helt….
   Klem til deg 🙂

  13. på tide å besøke psykiateren kanksje? 😀

 32. Herlig video! Digget den 🙂 Og så fint det var der, savner varme jeg nå 🙂

 33. Hvor er den flotte jumpsuiten fra?

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

 34. Fantastisk film, Caroline!:D looking fab like always;)

 35. Åhh, lengter etter varmen nå! Kjempefin video 🙂 ha en fin kveld med den vakre familien fin Caroline!

 36. *drømme seg bort til varmere strøk*

 37. Jeg synes derimot at Caroline er finere uten sminke. Hun burde gå mer uten og rak rygg.

 38. Åååh, skulle ønske LK kunne laget et innlegg her på hvordan man lager en sånn video. Litt sånn step-by-step.
  De var jo då bra de innleggene han lagde om hvordan ta bilder/bruke kamerat .

  Det ønsker jeg meg

  1. Han har brukt iMovie, og det kan du finne tutorials om på nettet, slik som her:
   https://www.youtube.com/watch?v=lfX0ptAA10Q

   Caroline, du er bare helt nydelig og for en herlig jente du har! Flott familie! 🙂

 39. Karoline

  Wow, du er en nydelig frøken!

 40. Elsa Fredrikke

  Fine fine deg. Gratulerer så mye med dagen din Caroline! Du er en fantastisk person, tvers ignennom! Håper vi kan ta opp noe samarbeid igjen en gang i fremtiden. Vi har mye spennende på gang 🙂 Stor klem

 41. Jeg blir like satt ut hver gang jeg ser deg på film – du ER så vakker! Ser ut som en helt fantastisk tur! Heldige er dere, som får oppleve dette! 🙂

 42. Wow… Det er det mest overfladiske og kleineste jeg har sett på lenge… Takk for meg! Hyggelig å følge deg, synd det har blitt som det har blitt.

 43. Du er utrolig flink til å sette sammen filmer :))

 44. Dette var en kjempefin video, Caroline! Lekre antrekk og utrolig fine steder! Ga meg skikkelig feriestemning 🙂

 45. Dette var en kjempefint video! Og veldig bra redigert, all creds til Lars-Kristian. Slike filmer ser vi gjerne mer av! Stå på 😉

 46. elisabeth h

  dette var en aldeles lekker video, og jeg tenker Ving er fornøyd, også, for dette var en flott presentasjon av stedet. Nydelig filmet, nydelige folk (med unntak av Nelia som er «SYKT SØT» som barna i min barnehage ville sagt, hehe,), virkelig en feelgood-filmsnutt!

 47. Charlotte

  For en nydelig video!(:
  Fikk helt frysninger av sangen, bildene og rett og slett hele videoen!=) Utrolig fin, Caroline!(:
  Jeg gleder meg MILDT sagt til vår og sommer når jeg så denne!(: Det er jo så glatt og mye snø nå, at jeg går som ei 90 åring med rullator…

 48. Therese

  Du er bare helt nydelig!

 49. Miriam Christine

  Så fin film dere har klippet og limt sammen! 🙂 Kjempegøy å mimre med slike filmer!

  Du, jeg lurte på hvor du har fått tak i den fine hvite blonde-komonoen du har på deg på stranden i filmen (rett etter du kaster Nelia opp og ned i lufta) 🙂

  1. Miriam Christine

   Kimonoen mente jeg 😉

  2. Caroline

   tusen takk 🙂 ja, det er så koselig å ta vare på minner på den måten 🙂

   Den er fra asos.com, bare søk på kimono for eks. 🙂

   1. Miriam Christine Hyldmo

    Ja, det er så sant 🙂

    Sweet! Tusen takk! 🙂

 50. Hei! Ville bare få kommentere hvor utrolig flink mannen din er til å ta bilder. Det er ikke vanskelig å se utviklingen hans via bloggen din. Fantastiske komposisjoner og lek med lys. Nydelig dybde og spennende utsnitt går igjen og igjen på bildene han tar. Det er mange som spør om hvilket kamera og hvilke objektiver dere bruker, men hemmeligheten er nok personen bak kameraet 😉 _s_

  1. Caroline

   Tusen takk, det synes han nok er hyggelig å høre 😀

 51. Den blondekjolen er noe av det vakreste jeg har sett, hvor er den fra? 🙂

 52. Wow, kjempe bra video!
  Tror dette er den beste blogg-videoen jeg har sett!

 53. Hvor er den smukke blondekjole fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra forever unique 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *