just what I need

Tusen takk til mamma og pappa som har både kakao og marshmallows i skapet når jeg trenger det  Dette har vært en hektisk dag med jobb og møter i altfor mange timer, og nå vil jeg egentlig bare sove,  men samtidig vil jeg ikke, for når jeg våkner er jeg 28 år! Jeg skjønner ingenting, hvor ble det av tiden? I mitt hode er jeg fortsatt 23 og nygift, men til sommeren har vi allerede vært gift i 5 år. Tenk på det! Jeg sjekket for moroskyld hva 5 år symboliserer, og trodde kanskje det var noe spennende ettersom det er et rundt tall, men så viste det seg å være trebryllup. Haha, noe så lite spennende, men det blir vel hva du gjør det til. Og uansett, det er jo ikke på en stund ennå, det er bare jeg som sporer helt av. Men når jeg er inne på det: hvorfor feiret vi ikke blomster- eller lærbryllup sånn skikkelig i stedet? Det hadde jo vært så gøy i forhold! 

___________________________________________________________________________________________________________

– flinkeste Benny og meg i Gamlebyen i dag, gleder meg til å se bildene – 

IMG_9616-2

Jeg skal kapitulere hvert øyeblikk, men jeg tenkte bare å ønske dere en fin kveld først. Faktisk sitter 3 av mine favorittmennesker nede i sofaen og venter på meg med filmen Medicinen, så det blir vel til at jeg sovner til den med mindre den er veldig morsom 🙂 Svensk film, noen som har sett den? 

Håper dere har hatt en fin tirsdag 

71 kommentarer

 1. marlene

  Hei, har tm design en internettbutikk? Hva betalte du for databordet i stuen? Utrolig flott;)

  1. Jeanette

   Happy Birthday elegant Caroline. Wishing you many happy years. Happy day. Many Blessings.

   1. Caroline

    Thank you so much sweetie <3

 2. Du har så FANTASTISK fint hår om dagen, Caroline! Eg syns alltid at håret ditt er heilt utrulig vakkert, men dette trur eg er det finaste du har hatt nokon gong! 🙂

 3. What! Snart 5 år siden dere giftet dere :O Synes det virker som i går at jeg ventet spent på bryllupsbildene, oppdaterte bloggen din hvert tiende minutt morgenen etter husker jeg :p Sov godt!

  Klem <3

 4. Stå på, Caroline! 🙂 du er ei fantastisk jenta. Du er ein av dei som har motivert meg mest til trening og sunt kosthold. Pleier å bla i boka di når eg mangler motivasjon. Eg kommer alltid til å lika deg.

  <3

 5. Heidi ca

  Årene som gift går utrolig fort, har selv 4 års bryllupsdag 26 februar. Aner ikke hva jeg skal kjøpe til mannen eller overraske med. Forslag? Hva gjorde dere? ♡♡♡

  1. Caroline

   Gratulerer 😀 Å, det er så vanskelig! Jeg må tenke litt på det selv, jeg :/ Men en opplevelse til begge to kanskje?

   1. Heidi ca

    Takk for tipset 🙂 den skal jeg tenke på 🙂 så du vurderte å lage nytt bilde fra bryllupet deres til veggen. Det burde jeg gjøre også, har du noen å anbefale som lager bra bilder?

 6. Camilla

  Så fine sko 🙂 Hvor er de fra?

  1. Caroline

   Asics 🙂

 7. Aleksandra

  Åh, det er så teit, men jeg sliter skikkelig med en slags midtlivskrise som har rammet meg allerede i tyveårene.. Jeg fyller også år om et par dager og blir: 23….. Og jeg er sååå lei meg for det! Føler at nå begynner jeg å bli voksen og da er det mindre rom for feiling og det å kaste bort tiden. Og så tenker jeg at det vil gå så fort til jeg blir 30 og da er det hvertfall alvor og tid for barn osv… Hjelp. Det verste er at jeg syns det er så teit, fordi jeg vet jo at jeg er veldig ung fortsatt, men jeg klarer liksom ikke gjøre noe med det.. du kjenner kanskje til følelsen, for du blir jo BARE 28 og likevel blir man kanksje litt stresset over det.. Haha, har du noen gode tips..?
  Klem til deg fine bursdagsbarn!

 8. Vakreste Caroline:-) Hipp hurra og gratulerer så mye med dagen din 🙂 Håper du får en fantastisk bursdag 🙂 Klemmer fra Fredrikstad:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. Gratulerer med dagen. Håper du får en fin dag 🙂 har foresten noen spørsmål jeg lurer på. Hvordan kan jeg kontakte deg? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Er utrolig hvordan tiden flyr ja! 🙂

 11. Gratulerer med dagen, Caroline! 🙂

 12. Henriette

  Nå ble jeg nysgjerrig…Er 5 et rundt tall?! Jeg trodde runde tall var tall som 10, 20, 30, 40 osv…Hva er det som gjør tall runde da? Man sier jo at det er rundt tall når man blir 20 feks, men aldri hørt at 5 er et rundt tall? (oddetall og ingen 0)

  1. Elisabeth

   Ha ha ha. Når jeg leste dette innlegget måtte jeg bare inn å sjekke på kommentarene om noen hadde hengt seg opp i dette med 5 år og rundt tall… Herregud! Jammen hadde jeg rett! Ta deg ei pera Henriette!

  2. Veslemøy

   Vi har alltid regnet 5 som rundt tall. Mamma og pappa feirer 25års-bryllupsdag i år. Det blir like stor feiring som da de feiret 20 år 🙂

  3. Men HERREGUD’A. Hvorfor i granskauen gidder du? Har du ikke bedre ting å drive med?? Google it, hvis du er så nysgjerrig!

 13. Gratulerer såå mye med dagen vakre Caroline. Håper du koser deg orgentlig mye idag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 14. Fine bilder 🙂

 15. Henny88

  Gratulerer så mye med dagen, kjære deg! Ja, hvor blir åra av? Jeg fyller selv 27 om et par måneder og skjønner fortsatt ikke at jeg begynner å nærme meg 30. 😛 Sakte men sikkert. Men hva er alternativet?! Nyt dagen. Klem fra

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Klemmer 🙂

 16. Gratulera med dagen.
  Håpar dagen vert lika flott som det du er. Du fortjener det beste 🙂
  Ha ein strålande dagen med goe Nelia og resten av din flotte familie. Kos dikka masse, ta godt vare på kvarandre og nyt tiden.

  Klem

 17. Gratulerer masse med dagen 😀

 18. Gratulerer så mye med dagen din!! 🙂 kos deg masse sammen med familien da 🙂 stor klem 🙂

 19. Gratulerer såååå mye med dagen vakre deg :-)) Ønsker deg en super fin dag! Hurra for deg :-)))

 20. Gratulerer med dagen, Caroline! 😀 Takk for at du deler hverdagen din med oss!

 21. Katinka

  Hei! Jeg går tredje året på Ringerike videregående og har valgt å ha særemne om ekteskapskildringer fra slutten av 1800-tallet til i dag. Jeg har da valgt å velge bloggen din som en av de tre tekstene jeg skal bruke for å kunne svare på problemstillingen min. Så spørsmålet mitt til deg er: hvordan du så på ekteskapet og hvilken betydning du tror det har hatt på livet ditt, evt. hvilke roller du og Lars-Kristian har i ekteskapet? Det hadde vært veldig fint om jeg kunne fått en kommentar fra deg ang. dette slik at jeg får gått litt mer i dybden 🙂 Håper du kan hjelpe meg, det hadde jeg satt utrolig stor pris på!

 22. Hipp hurra!! Gratulerer så mye med dagen, håper den blir helt fantastisk!:-))
  Vi har 10 årsbryllupsdag til sommeren, helt sjukt hvor tiden flyr i godt selskap;-)

 23. Therese

  Hei Caroline! Lurte på om du kunne svart på noen spørsmål om hunden din! Jeg har lyst på en Chihuahua (evt blandet med en annen liten rase), og lurer på hvor du kjøpte din? Synes det er vanskelig å vite hvilke oppdrettere som er bra! Hunden må ha godt lynne, altså ikke være gneldrete og bjeffete. Hvordan er hunden din i forhold til bjeffing og sånt? Og klarer han å være hjemme alene en arbeidsdag? Har hørt at ikke alle småhunder klarer/liker det. Og gikk du på noe dressurkurs, eller har du lært alt på egenhånd? Håper på svar! 🙂

 24. Hipp Hipp Hurra 🙂 Gratulerer med dagen 🙂 Ønsker deg en strålende fin dag 🙂 Kos deg mase å nyt dagen din 🙂 Klem

 25. Nå innser jeg hvor lenge jeg har lest bloggen din. For jeg husker at jeg leste om bryllupsplanlegging og alt, og allerede da var jeg fast leser…

 26. Gratulerer med dagen 🙂

 27. Gratulerer med dagen, fine du! Håper du får en super bursdag <3

 28. Happy birthday to you, fineste Caroline❤❤❤

 29. Gratulerer så mye med dagen din vakre du! Håper du får en fantastisk dag med familie og venner! God klem 🙂

 30. Katrine

  Gratulerer så mye med dagen 😀 håper du får en fantastisk fin feiring med dine nærmeste 🙂

 31. Oi, så ung når dere giftet dere! Er selv 23 snart, og kan aldri se for meg at noen på min alder skal gifte seg (noe ingen jeg kjenner heller har gjort da 🙂 )
  Er jo fortsatt så ung, føler meg som en 16-åring, hehe.. stresser ikke med sånt 😮

  Forresten, det er ekstremt irriterende at man får beskjed om at man «stjeler» fordi man høyreklikker på kommentarfeltet. Mange vil jo gjerne kommentere/lese kommentarer, men samtidig ikke forsvinne fra bloggen.. nå må man klikke seg ut etter å ha skrevet, og bla ned til neste innlegg 🙁

 32. Gratulerer så mye med dagen, flotte Caroline!

 33. Silje P.V.

  Gratulerer så mye med dagen.
  Håper den blir like fin som du.
  Bursdagsklem fra Nord.

 34. Gratulerer så mye med dagen! Håper dagen har vært fin!

  Det er så spennende å følge deg, får tips og motivasjon hver dag! Tusen takk:)

  Ha en fin dag videre, nyt dagen din med dine nærmeste<3

 35. Elisabeth L

  Gratulerer så mye med dagen, nydelige deg<3 ønsker deg alt det beste og en super fin dag! klem:D

 36. Syns det ser ut som du fortsatt redigerer bildene dine jeg :S Håper ikke det for din skyld for det trenger du virkelig ikke 😉

 37. Gratulerer med dagen vakre du♡
  Håper du har hatt en fin dag så langt:-)

 38. Hm… trebryllup…… Dere kan jo gå ut i skogen og risse inn C + LK (eventuelt med = N) i et tre?? 😀

  Evt. gi hverandre tretallerkener som dere kan bruke på koselige turer o.l. 🙂

 39. Gratulere med dagen Caroline. Håper du har hatt en kjempe dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 40. Silje P

  Gratulerer med dagen:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 41. Jeg er også 23 i hodet… Men utenfor er jeg 33, husmor med ett barn… Jeg spør meg selv også ofte hvor tiden ble av… Da jeg faktisk var 23 var jeg juss-student i Bergen – og jeg føler det var i går liksom…

 42. Mathilde

  Gratulerer med dagen :-)<3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 43. Gratulerer så mye med dagen, kjære, fine Caroline! Håper du har en fantastisk dag med familien din 🙂
  Klem!

 44. Whoooot. Fem år siden? Jøss! Hadde vert gøy å sett deg igjen brudekjolen igjen den dag i dag 😀
  Du er nydelig, Caroline, ha en fin kveld <3

 45. Oi. Igjen igjen igjen. Haha, ikke alltid like lett å kommentere og lage mat samtidig.

 46. Elisabeth

  Jeg skjønner ikke hvorfor ikke du drar hjem flere priser for bloggen din. Den er inspirerende, koselig, intim og positiv. Takk!

 47. Elisabeth

  Og gratulerer så mye med dagen 🙂 28 er vel ingen alder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 48. Tone M.

  Vi feirer 3 års bryllupsdag til sommeren, og kan nesten ikke vente til 5-års dagen. Da skal vi nemlig plante nettopp et tre til ære for oss. Det er flott å tenke på det, og synes det er en av de fineste markeringene, værtfall ift blomster og lær 😉

 49. Hipp hurra for deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 50. Gratulerer såå mye med dagen vakre du! Håper dagen er helt super!
  Tiden går såå fort! Det er allerede over 1,5 år siden vi giftet oss, selv om jeg føler det var i går – og årene bare flyyr 😮

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 51. Hei, og gratulerer med dagen:) Har du noen supereffektive treningstips for magen? Gjerne også noen som man ikke trenger ekstra utstyr. Lag gjerne innlegg om hvilke styrkeøvelser som er mest effektive for ulike muskelgrupper:)

 52. Gratulerer så mye med dagen, fine :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *