just what I need

Tusen takk til mamma og pappa som har både kakao og marshmallows i skapet når jeg trenger det  Dette har vært en hektisk dag med jobb og møter i altfor mange timer, og nå vil jeg egentlig bare sove,  men samtidig vil jeg ikke, for når jeg våkner er jeg 28 år! Jeg skjønner ingenting, hvor ble det av tiden? I mitt hode er jeg fortsatt 23 og nygift, men til sommeren har vi allerede vært gift i 5 år. Tenk på det! Jeg sjekket for moroskyld hva 5 år symboliserer, og trodde kanskje det var noe spennende ettersom det er et rundt tall, men så viste det seg å være trebryllup. Haha, noe så lite spennende, men det blir vel hva du gjør det til. Og uansett, det er jo ikke på en stund ennå, det er bare jeg som sporer helt av. Men når jeg er inne på det: hvorfor feiret vi ikke blomster- eller lærbryllup sånn skikkelig i stedet? Det hadde jo vært så gøy i forhold! 

___________________________________________________________________________________________________________

– flinkeste Benny og meg i Gamlebyen i dag, gleder meg til å se bildene – 

IMG_9616-2

Jeg skal kapitulere hvert øyeblikk, men jeg tenkte bare å ønske dere en fin kveld først. Faktisk sitter 3 av mine favorittmennesker nede i sofaen og venter på meg med filmen Medicinen, så det blir vel til at jeg sovner til den med mindre den er veldig morsom 🙂 Svensk film, noen som har sett den? 

Håper dere har hatt en fin tirsdag 

71 kommentarer

  1. Hei, og gratulerer med dagen:) Har du noen supereffektive treningstips for magen? Gjerne også noen som man ikke trenger ekstra utstyr. Lag gjerne innlegg om hvilke styrkeøvelser som er mest effektive for ulike muskelgrupper:)

  2. Gratulerer så mye med dagen, fine :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *