tones of blue and a cup of coffee

kaffe2

mobilhattovernfrajeansskjorte

serpåjeansskjorte

smykke

trapp2

forfrahattskjortejeans

detaljer

jeans mango / boots bianco by camilla pihl / skjorte bikbok / veske mulberry / ring hasla / smykke celine engelstad / (annonselenke) hatt by malene birger / klokken daniel wellington / skinnjakke boda skins 

Vi rakk å knipse noen antrekksbilder i går, og resultatet ser dere her 🙂 Elsker, elsker, elsker disse jeansene, de ble mine etter at jeg hadde født Nelia og jeg sverger for at jeg nesten flyttet inn i dem rundt den tiden. Nå har jeg forelsket meg i dem på nytt, de er så behagelige og vasken er flawless i mine øyne. Elektra superslim, heter den! 

___________________________________________________________________________________________________________

Som reiseantrekk i dag falt valget på et par myke treningsbukser, mine nye favorittsneakers og verdens fresheste løpejakke med blomsterprint. Jeg synes det er helt innafor med treningstøy utenfor treningen, å bruke det som fritidstøy i ny og ne ser jeg ikke problemet med. Grensen går vel kanskje når du har det på deg på jobb eller på kafétur med venninnene dine. Jeg husker jeg leste en sak om det for en tid tilbake og har helt glemt å ta det opp, for jeg lurer på: hva synes dere? 

Nå er Nelia og jeg fremme i Sarpsborg og her har mamma og pappa gravd frem mange av de gamle lekene til Anette og meg. Åååå, nostalgi! Barbie-campingbilen og alle de skjønne bamsene! Spørs om ikke mamma finner meg midt blant lekene i morgen tidlig mens Nelia sover 😉 

Håper dere har hatt en fin mandag hittil! 

104 kommentarer

 1. Johanne

  Hva slags kamerastativ bruker du? Og hvor lang tid har du på selvutløseren? Jeg føler ofte at jeg jeg blir litt flau når jeg er ute og skal ta bilder av meg selv. Blir du det?

  1. Caroline

   Lars-Kristian tar alle bildene av meg, bruker derfor aldri stativ eller selvutløser 🙂

   1. Johanne

    Du er heldig som har noen å dele hverdagen med! Lars-Kristian er snill. Dere er fine sammen.

  2. Du får kjøpt fjernkontroll til kameraet, så slipper du å løpe fram og tilbake.

 2. Those jeans looks amazing on you!!

 3. Anna Engelund

  Dette antrekket var virkelig bra gjennomført! Digget det 🙂 ja takk til flere slike antrekk!

 4. Så vakker du er med mørkt hår (classy (: ). Ønsker deg og dine alt godt! Håper det går bedre med deg.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. AndrineK

  Fin du er:)

  Jeg tror jeg har samme jeansen som deg, pluss en annen modell fra Mango, men med begge to opplever jeg at buksen vrir seg i leggen slik at sømmen kommer litt frempå leggen. Har du opplevd det? Utrolig irriterende på en ellers perfekt jeans!

 6. Så fint og casualt antrekk! Likte det veldig godt 🙂

 7. Hei Caroline

 8. Råkult antrekk! 🙂 Digge skinnjakka di, nesten like fin som mi 😛
  Villa bare fortæl dæ at æ va væl ein av dem som så på dæ som litt «rosa» tiliar… og dessverre va æ forutinntatt og mer te. Men, så begynt æ å les bloggen din fast, og æ så at bak d såkalte «perfekte» du prøvd å vis frem, så e d jo faktisk ei sånn personlighet du bare har..! Wakeup Call for min del hvertfall… Såh… æ har skifta livsstil. Litt etter litt har æ skjønt at æ treng itj visse typa snacks for å ha d bra, og når æ våkne om mårran, sett her med kaffekoppen og læs at du e på vei t Elixia, ja da fekk æ å løst t d! Så no har æ faktisk gått ned fra str 44 te 40, og æ kjenne du motivere mæ… Æ e så takknemlig for at du tar dæ tid te å gjær d her for oss- mang som har blitt hjulpe gjennom din blogg, sjøl om du itj får feedback på d så e d her tilfelle 🙂
  Igjen, takk for hjelpa, æ har et så my ber og likar liv no… !! 🙂

  Stor klæm fra bartebyen :*

 9. Synes det er helt innafor å bruke treningstøy som reiseantrekk og i den type settinger generelt. Skal man sitte lenge i bil frister det ikke alltid med supertighte jeans! Noen ganger er det greit å velge comfy foran stylish er min mening, og det som er så gøy er at etter å ha avvekslet med treningstøy blir det mye gøyere å kle seg opp igjen dagen etter 🙂

 10. Hei Caroline.

  Syntes hud din er kjempe fin. Den er jo helt plettfri. Er den sån eller redigerer du den slik? Vil også ha sånn hud

 11. Så stilig du var! Du har seriøst noen av de lekreste lårene jeg har sett! Wow!

  Når det gjelder det å bruke treningstøy utenom trening, så synes jeg det får være opp til en selv om en føler seg vel i det eller ei. Jeg tenker det kommer helt an på hvor en jobber og hvilket sted en tar den kaffekoppen om det er «innafor» eller ikke. Om en venninne troppet opp i treningstøy når vi skulle møtes for å ta en kaffe, så tror jeg ikke jeg hadde reagert på det. Jeg tror jeg bare ville ha tenkt at det bare betyr at hun slapper av sammen med meg. Og om hun hadde pyntet seg, så hadde det vært greit, det også 🙂

  Når det er sagt, så merker jeg at jeg møter meg selv litt i døra, for jeg reagerer f.eks på push-up og hold-in på treningstøy, haha. Så jeg er visst egentlig ikke så tolerant som jeg liker å tro 🙂

 12. Vet om veldig mange som «bor» i treningstøy, og de må versegod å gjøre det for min del 😉 Jeg selv går kun i treningstøy på trening, kanskje av og til på skolen i ny og ne hvis jeg har en travel dag og skal trene rett etter skolen. Ellers går det i behagelige hverdagsklær 🙂

  Antrekket ditt i dag var foresten superfint og fresht 😀

 13. Kjempefin skinnjakke!

 14. Hei! =)
  Har du en link til buksa du har på deg? 😀
  Prøvde å søke på Mange og på Elektra superslim, men det lignet ikke på den du har på 😉

  Hilsen Linnea

  1. Caroline

   Jeg finner den ikke på nett dessverre :/

 15. Åh, älskar din outfit!! Jeanses är ju helt perfect, precis sådana vill jag ha 🙂

  http://yourinspirationstation.tumblr.com –> A do it yourself blog providing inspiration for the everyday creator!

 16. utrolig lekkert!!

 17. Hei Caroline.

  Jeg har lagt igjen kommentarer ang huden din som er så fin, du godkjenner ikke. Hva er grunnen til det?

  I forbindelse med huden din lurte jeg på om du har en så plettfri hud i ansiktet eller er bildene fikset på? Hvis nei, hva bruker du for å få en plettfri hud?Jeg vil så gjerne ha sånn hud.Sliter veldig med huden min.

  Håper du kan svare meg.

  Tusen takk.

  1. Caroline

   Hei!

   Jeg har ikke rukket å godkjenne alle :/

   Jeg har normalt sett ganske fin hud, men i perioder med stress f.eks kan det hende jeg får litt urenheter. Når det gjelder bildene på bloggen, så tar jeg vekk veldig synlige urenheter om jeg har det.

 18. Liv-Gro

  WAOW ! Her var du bare nydelig! Stå på Caroline 🙂

 19. Herregud for et nydelig antrekk! Falt helt for den skinnjakken der! (Vil også haaa<3) Hvordan vil du si at den er på størrelsen?

  1. Caroline

   De er litt små, men de skal være tighte 🙂

   1. Hvilken størrelse har du i bodaskins jakken? Jeg skal kjøpe en slik jakke, men vet ikke hvilken størrelse, så jeg lurer på hvilken du har!

   2. Caroline

    Jeg har uk size 6 🙂

 20. Så nydelige bein du har! 😀 lekkert outfit!

 21. Kjempefine og gode bukser! Har de selv og har også bodd i de veldig lenge! 🙂 Visste ikke at Mngo hadde så gode bukser.

  Ha en fin helg!
  Klem fra Trine på Klisjéhemmet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *