tones of blue and a cup of coffee

kaffe2

mobilhattovernfrajeansskjorte

serpåjeansskjorte

smykke

trapp2

forfrahattskjortejeans

detaljer

jeans mango / boots bianco by camilla pihl / skjorte bikbok / veske mulberry / ring hasla / smykke celine engelstad / (annonselenke) hatt by malene birger / klokken daniel wellington / skinnjakke boda skins 

Vi rakk å knipse noen antrekksbilder i går, og resultatet ser dere her 🙂 Elsker, elsker, elsker disse jeansene, de ble mine etter at jeg hadde født Nelia og jeg sverger for at jeg nesten flyttet inn i dem rundt den tiden. Nå har jeg forelsket meg i dem på nytt, de er så behagelige og vasken er flawless i mine øyne. Elektra superslim, heter den! 

___________________________________________________________________________________________________________

Som reiseantrekk i dag falt valget på et par myke treningsbukser, mine nye favorittsneakers og verdens fresheste løpejakke med blomsterprint. Jeg synes det er helt innafor med treningstøy utenfor treningen, å bruke det som fritidstøy i ny og ne ser jeg ikke problemet med. Grensen går vel kanskje når du har det på deg på jobb eller på kafétur med venninnene dine. Jeg husker jeg leste en sak om det for en tid tilbake og har helt glemt å ta det opp, for jeg lurer på: hva synes dere? 

Nå er Nelia og jeg fremme i Sarpsborg og her har mamma og pappa gravd frem mange av de gamle lekene til Anette og meg. Åååå, nostalgi! Barbie-campingbilen og alle de skjønne bamsene! Spørs om ikke mamma finner meg midt blant lekene i morgen tidlig mens Nelia sover 😉 

Håper dere har hatt en fin mandag hittil! 

104 kommentarer

 1. Du ser helt smashing ut!!!
  Elsker antrekket! 😀
  Ha en fin dag, kjære fine Caroline <3

 2. Er ikke ofte vi ser deg i olabukse. Men, syns du kler det veldig godt! Tommel opp for en litt «yngre» stil i ny og ne. Du har jo absolutt rumpa og låra til det 🙂

 3. Jeg bruker ofte treningstights på jobb. Men igjen så jobber jeg som lærer og er avhengig av klær som er lett å bevege seg i, krype rundt på gulvet, sitte på huk og være mye ute i. Er sånn når man jobber med de minste 🙂 bruker ullundertøy hele tiden også :p

 4. Caroline, du er alltid så fin <3 Og superfresh i jeans, gleder meg til jeg kan bruke det igjen 😉 klemmer <3

  1. Caroline

   Tusen takk, skjønne Siri <3 Masse klemmer fra meg <3

 5. Kult antrekk!:):)
  Laidback og classy på samme tid!:)

  Hihi, ja, det er så koselig og stas å se barna våre bruke våre gamle leker og ting- hjemme hos mamma og pappa har vesla tatt i bruk både bamser, klær, ullpose og den gamle barnestolen etter søsteren min og meg:)

 6. elisabeth

  Den jeansen er så utrolig fin!!
  Er det mulig å spørre om fasong og fargekode? 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet ikke dessverre, navnet er det eneste som står inni den :/

 7. Synes å huske at du skrev at du skulle skrive om hudpleierutinen din for en tid tilbake og at du bruker Obagi nå?
  Du har så flott hud, og jeg er veldig interresert i denne hudpleieserien, så vært kjekt om du kunne skrevet litt om den.
  Jeg holder på å spare sånn at jeg har råd til å invertere i Obai. Blir veldig glad om du orker og har tid til å skrive om produktene 🙂
  Flotte bilder av deg, denne stilen likte jeg godt 🙂

  1. Investere i Obagi skulle det stå, ikke invertere i Obai! Hahaha 😀

  2. Caroline

   Jeg bruker fortsatt zo skin 🙂 https://carolinebergeriksen.no/2014/04/03/lesersporsmal-zo-skin/ Kan skrive et oppdatert innlegg 🙂

   Tusen takk 🙂

   Klem!

   1. Konstruktiv kritikk; Synes ofte du skriver i svar at du skal komme tilbake med innlegg men har ikke sett noe til det senere :/ Er kjempeintressert selv så hadde blitt veldig glad for et innlegg om dette, og at du holdt ordet i blant når du skriver så!

   2. Caroline

    Jeg fører opp en liste over hva folk ønsker 🙂 Noen ganger får jeg gjort et slikt innlegg, andre ganger ikke :/

 8. Nora Haugen Lundberg

  Caroline, du er så fantastisk fin når du bruker olabukse/jeans! Finnes ingen i verden som kler det så fint som deg. Kos deg i Sarpsborg og ha en fin uke <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. De skoene er så fine! Og sås er de så behagelige ut også. #vilha 🙂

 10. Du er så fin når du smiler med tennene!! Ellers også da, men hehe

 11. Michelle

  elsket virkelig dette outfitet, veldig kult!! Håper du har hatt en bra dag på uken Caroline <3

 12. Såå kult antrekk , en fin skinnjakke og noen perfekte jeans funker liksom alltid 🙂
  Jeg synes treningstøy er helt ok selv om man ikke er på joggetur, det er jo komfortabelt og det er jo lov når man reiser osv. Jeg går oofte i tights hjemme! Men enig, på kafé osv er det ikke helt appropriate..

 13. De fineste outfitene dine, og de jeg finner mest inspirasjon i, er nettopp de hvor du har denimbukser på deg, så takk for det 😀

  Ellers, hva jeg synes om treningstøy? Min personlige mening er at treningstøy er forbeholdt nettopp trening. Det styggeste jeg ser er folk som har på seg treningstights og treningstopp hvor som helst, når som helst. Synes det er så stygt når jeg ser folk på skolen som går med treningstøy HELE tiden. Forøvrig synes jeg det er noe annet med type joggebukse, misliker også de svære grå utvaska joggebuksene i offentlighet, men den får gå, er treningstights utenfor trening jeg får migrene av. Samme når jeg ser barnefamilier på søndagstur langs veien (gangveien såklart), der feks mor går i treningstights og vinterstøveletter. Får frysninger. Grusomt.

  1. Oioi! Blir litt overraska over at folk har så sterke meninger om hva andre folk kler seg i!! Migrene og frysninger pga andre folk sine klær høres noe ekstremt ut 😉

   1. Hun spør jo hva jeg synes, jeg synes det er grusomt;)

  2. Og ellers er det krig i verden da.

  3. stakkars deg som må oppleve alt dette…. føler med deg!

 14. Åh Caroline, de jeansene ser helt fantastiske ut på deg. 🙂

 15. Fint antrekk:) Jeg måtte bare bestille de skoene etter og ha sett de på deg, og jeg må si at ikke bare er de flotte, de er også helt fantastisk gode på foten! Så virkelig verdt pengene;)

 16. Älskar hatten och jackan!

  Vad roligt att plocka runt bland gamla leksaker som har så många minnen med sig.

  Här har det varit en suverän måndag!

  You Rock!!!

 17. Hold da op! Hvor ser du godt ud søde 🙂 Elsker din trøje!

 18. Åhhhh endelig litt ( mange hehe ) bilder igjen :-))) Rå stilig antrekk, fra topp til tå! Digger alt bortsett fra hatten, selom den også er fin, men ikke min stil. Er den skjorta å få tak i nå hos Bik Bok ? Super fine bilder av deg, du er en fotomodell :-))) Så kos med leker fra dere var små, mimre mimre hehe. Kos dere på Sarpsborg ferie :-))) Ha en fin mandags kveld :-))

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den i september, men det er jo mye mulig, ettersom den er ganske basic 🙂

   Tusen takk, ha en kjempefin mandagskveld du også <3

 19. Du får skikkelig lekre bein i jeans-bukser Caroline! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er <3

 20. Kristine

  Wow for noen flotte lårmuskler du har, kan ikke huske jeg har sett dem så tydelig før 😉 du så veldig bra ut

 21. Johanne

  Såå fint antrekk!!

 22. Camilla

  Det er ikke greit å gå med treningstøy på jobb! Heller ikke på café besøk!

  1. det kommer ikke an på hva en jobber med heller? Kan tenke meg at det er praktisk for de som jobber i barnehage og i småskolen, og ikke minst gymlærere ;-P

 23. Nå er det en stund siden jeg har kommentert på bloggen din, og må bare få si at jeg elsker antrekket!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 24. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg pulsklokke, og ser at Suunto Ambit3 Sport HR kommer best ut i test (link her https://www.klikk.no/helse/trening/tester/article927224.ece). Er dette neste generasjon av den klokken du har? Er du fortsatt fornøyd med den i så fall? Har lest innlegget om den da den var ganske ny, men du hadde fått testet den en del. Har du noe mer å legge til? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har skaffet med den også 🙂 Det er ikke store forskjellen på 2 og 3 slik jeg har opplevd det 🙂 Når det er sagt så føler jeg at det er mange sider ved klokken jeg ikke vet om ennå, for den er jo så avansert, men likevel så enkel 🙂 Helt super for meg som løper mye, men også når jeg trener i sal etc. De kan brukes til alt og er også perfekt for de som driver med andre typer sport som svømming, sykkel etc. 🙂 Tror det finnes noen apper til den, men jeg har dessverre ikke funnet ut av det. Dersom noen vil være behjelpelig, tar jeg gjerne imot tips 😀

   1. Er det slik at du ikke vurderer å kjøpe den nyeste 3 ern?

   2. Madeleine

    Jeg har lastet ned appen som heter «Suunto Movescount». Her får man oversikt over alle treningsøktene de siste 30 dagene ettersom man legger de inn med overføringskabelen på data. Jeg synes det er motiverende å se avstanden, lengden på treningsøktene og kalorier sammenlagt:) Ha en fin dag! 🙂

   3. Takk for svar! Ja, jeg ser at det er veldig mye apper og greier til den, så det virker spennende. Hvor kjøpte du din klokke fra? Jeg lurer på jeg rett og slett skal gå for den. Har bestemt meg for å begynne å trene litt mer målrettet, og har fått meg PT. Det kommer til å bli både styrke og løping, litt sirkeltrening-aktig, i tillegg til at jeg driver med noe saltrening og yoga. Tror det hadde blitt ekstra motiverende med en sånn klokke!

   4. Caroline

    Så gøy! Det kommer du ikke til å angre på 🙂 Klokken min har jeg skrevet litt om her https://carolinebergeriksen.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/ 🙂

 25. Spørs vel hva som er jobben? 😉 Jeg er lærer og kan godt gå i treningstøy på turdager / idrettsdager o.l. Synes jeg, da 🙂

 26. Mathilde

  Elsker jakken og vesken:-)

 27. Joggis og treningstøy er helt normalt for meg som jobber i barnehage. Ruller rundt hele dagen

 28. Hei! Jeg klarte ved et uhell å translate bloggen din til engelsk, og nå får jeg den ikke tilbake til norsk igjen! Det er liksom ikke et valg under den translate-menyen… vet du hvordan jeg kan ordne det?:-) Klem

  1. Fikset det! hihi

   1. Caroline

    Å, så bra 🙂

 29. Hei. Dette antrekket har jeg vært innom for å studere flere ganger nå. Du kledde det så utrolig godt. Jeg liker deg når du er litt mer rocka og «laid back». Ja takk til flere slike antrekk. Jeg jobber som førskolelærer, og trenger litt inspirasjon til jobbantrekk. På alle blogger og magasiner så er de jobbantrekkene som vises rettet mot helt andre jobber enn for oss som jobber i barnehage. Men vi vil jo også gjerne føle oss freshe når vi går på jobb. 🙂 Denne skjorta blir nok min også. 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, tusen takk 😀

   Klem til deg!

 30. Camilla

  Hei Caroline.

  Av en eller annen grunn har jeg fått mer sansen for deg i etterkant av «skandalene» og mediapresset, det føles som om du viser en mindre «polert» side av deg selv nå – noe jeg liker svært godt! 🙂
  Vil egentlig bare si, i min første kommentar noen sinne, at jeg syns du ser utrolig flott ut! Glad, frisk og sterk – du stråler rett og slett.
  PS. Akkurat slik så mine negler ut også i dag, shit au! (ref. tidligere bloggpost) 😉
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, det var utrolig hyggelig å høre 🙂

   Klem <3

 31. Linnéa Lunde

  Er nå greit med jobber der man ikke har uniform og trenger å bevege seg! Slik som lærer burde gå fint, men kanskje ikke hver dag hvis en ikke har de aller minste? Går jo an på café, men kun hvis en ikke har tid til å skifte før/etter. Men så går jeg sjelden på café, og da liker jeg å pynte meg litt om jeg har tid 🙂

 32. Hei! Du ser fantastisk ut!!
  Hvordan er det å kjøre til Sarpsborg med Nelia alene? Blir det mange stopp?
  Kos dere masse 🙂

 33. Flotte bilder – ha en fin uke! 🙂

 34. Råstilig antrekk, du er så flott 🙂 Hvor har du kjøpt de lekkre jeansen hen? 😀

 35. Jeg digger deg. Du er så fantastisk!

 36. Anita Pettersen

  Fy flate, du så helt SMASHING ut! 🙂

 37. Ingvild

  Den buksa kledde du, den var skikkelig fin 🙂 Bukseinspo er alltid behøvd!

 38. Heidi :)

  Fy flate så fint antrekk 😀 og eg veit ikkje om nokon som kler jeans meir enn deg!

  Prøvde å finne buksa på mango.COM, kan du linke til den? Og er den evt stor eller liten i str?
  🙂 og eg er kjempemisunnelig på skinnjakke,men den var litt i dyreste laget… Tips til liknende jakker på budsjett? klem

 39. Er det Ruffen du har hengende rundt halsen?

 40. Hei Caroline!
  Jeg har blitt så glad i deg og bloggen din.
  Dere er en del av hverdagen nå. Du gir inspirasjon og trygghet.
  Har boken din også, veldig glad i den! Tenker du å lage en oppfølger, kanskje?
  Stor klem!

 41. Plot twist: jobben din er på et treningsstudio! ;O hehe, nei jeg ser hva du mener! Jobber man i butikk går man nok ikke rundt i trenings tightsen og treningsskjorta! Selv syns jeg absolutt ellers at man kan gå i treningsklær, jeg må innrømme at jeg av og til bruker mine helsorte treningstights med en lang topp over til lange forelesninger

 42. Christine

  Når du kjører lange turer i bil, daffer hjemme eller er på vei til trening godtar jeg treningstøy. På jobb, skole, shopping og spesielt McDonalds er jeg veldig imot det. Kan til nøds gå med på matshopping 🙂

  Men antrekket ditt i innlegget var kjempekult 😀

 43. Ragnhild

  Hvilen str har du i buksen? 🙂 Den så supergod ut i fasongen!

 44. Kjempefint og inspirerende antrekk som jeg kan se meg selv gå i, men jeg synes det er litt for kaldt her til å bruke skinnjakke nå, så jeg bor nok i vinterjakkene litt lengre 🙂 Men til våren blir det andre boller!
  Angående treningstøy utenfor trening, så går jeg ofte med joggebukse og hettegenser/jakke til hverdags om jeg bare skal en tur på butikken eller slappe av hjemme. Går også med det på jobb i barnehage av og til fordi det er mye lettere når en skal bevege seg mye, sitte på gulvet og leke med barna, og så er det ikke noe problem å få plass til ullundertøy under og vinterdress over. Liker også å bruke jeans og hettegenser/jakke. Men treningstights bruker jeg bare når jeg trener 🙂

 45. Likte godt skoa jeg. Hva syns du om blått og hvitt om vinteren? Her er det helt hvitt og jeg vil bare tusle i gata som en liten snøkrystall til alle tider…

 46. Hei! Fantastisk antrekk:) Flott med litt inspirasjon til antrekk med jeans:-)

 47. I love your leather jacket! It is so perfect!
  xx Elle

  New outfit post up on:

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish Model and Fashion Blogger in TOKYO

 48. Du är vacker som en solstråle ☀️☀️☀️

 49. Cecilie

  Superflott er du, Caroline! En stor inspirasjon! Ser på deg og tenker at du må være en super mamma å ha!! Og så syntes jeg du har kledd deg så fint i det siste, så casual, men fortsatt så stilrikt! Enten det er med hatt eller treningstights 😉

 50. Johanne

  Hva slags kamerastativ bruker du? Og hvor lang tid har du på selvutløseren? Jeg føler ofte at jeg jeg blir litt flau når jeg er ute og skal ta bilder av meg selv. Blir du det?

  1. Caroline

   Lars-Kristian tar alle bildene av meg, bruker derfor aldri stativ eller selvutløser 🙂

   1. Johanne

    Du er heldig som har noen å dele hverdagen med! Lars-Kristian er snill. Dere er fine sammen.

  2. Du får kjøpt fjernkontroll til kameraet, så slipper du å løpe fram og tilbake.

 51. Those jeans looks amazing on you!!

 52. Anna Engelund

  Dette antrekket var virkelig bra gjennomført! Digget det 🙂 ja takk til flere slike antrekk!

 53. Så vakker du er med mørkt hår (classy (: ). Ønsker deg og dine alt godt! Håper det går bedre med deg.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 54. AndrineK

  Fin du er:)

  Jeg tror jeg har samme jeansen som deg, pluss en annen modell fra Mango, men med begge to opplever jeg at buksen vrir seg i leggen slik at sømmen kommer litt frempå leggen. Har du opplevd det? Utrolig irriterende på en ellers perfekt jeans!

 55. Så fint og casualt antrekk! Likte det veldig godt 🙂

 56. Hei Caroline

 57. Råkult antrekk! 🙂 Digge skinnjakka di, nesten like fin som mi 😛
  Villa bare fortæl dæ at æ va væl ein av dem som så på dæ som litt «rosa» tiliar… og dessverre va æ forutinntatt og mer te. Men, så begynt æ å les bloggen din fast, og æ så at bak d såkalte «perfekte» du prøvd å vis frem, så e d jo faktisk ei sånn personlighet du bare har..! Wakeup Call for min del hvertfall… Såh… æ har skifta livsstil. Litt etter litt har æ skjønt at æ treng itj visse typa snacks for å ha d bra, og når æ våkne om mårran, sett her med kaffekoppen og læs at du e på vei t Elixia, ja da fekk æ å løst t d! Så no har æ faktisk gått ned fra str 44 te 40, og æ kjenne du motivere mæ… Æ e så takknemlig for at du tar dæ tid te å gjær d her for oss- mang som har blitt hjulpe gjennom din blogg, sjøl om du itj får feedback på d så e d her tilfelle 🙂
  Igjen, takk for hjelpa, æ har et så my ber og likar liv no… !! 🙂

  Stor klæm fra bartebyen :*

 58. Synes det er helt innafor å bruke treningstøy som reiseantrekk og i den type settinger generelt. Skal man sitte lenge i bil frister det ikke alltid med supertighte jeans! Noen ganger er det greit å velge comfy foran stylish er min mening, og det som er så gøy er at etter å ha avvekslet med treningstøy blir det mye gøyere å kle seg opp igjen dagen etter 🙂

 59. Hei Caroline.

  Syntes hud din er kjempe fin. Den er jo helt plettfri. Er den sån eller redigerer du den slik? Vil også ha sånn hud

 60. Så stilig du var! Du har seriøst noen av de lekreste lårene jeg har sett! Wow!

  Når det gjelder det å bruke treningstøy utenom trening, så synes jeg det får være opp til en selv om en føler seg vel i det eller ei. Jeg tenker det kommer helt an på hvor en jobber og hvilket sted en tar den kaffekoppen om det er «innafor» eller ikke. Om en venninne troppet opp i treningstøy når vi skulle møtes for å ta en kaffe, så tror jeg ikke jeg hadde reagert på det. Jeg tror jeg bare ville ha tenkt at det bare betyr at hun slapper av sammen med meg. Og om hun hadde pyntet seg, så hadde det vært greit, det også 🙂

  Når det er sagt, så merker jeg at jeg møter meg selv litt i døra, for jeg reagerer f.eks på push-up og hold-in på treningstøy, haha. Så jeg er visst egentlig ikke så tolerant som jeg liker å tro 🙂

 61. Vet om veldig mange som «bor» i treningstøy, og de må versegod å gjøre det for min del 😉 Jeg selv går kun i treningstøy på trening, kanskje av og til på skolen i ny og ne hvis jeg har en travel dag og skal trene rett etter skolen. Ellers går det i behagelige hverdagsklær 🙂

  Antrekket ditt i dag var foresten superfint og fresht 😀

 62. Kjempefin skinnjakke!

 63. Hei! =)
  Har du en link til buksa du har på deg? 😀
  Prøvde å søke på Mange og på Elektra superslim, men det lignet ikke på den du har på 😉

  Hilsen Linnea

  1. Caroline

   Jeg finner den ikke på nett dessverre :/

 64. Åh, älskar din outfit!! Jeanses är ju helt perfect, precis sådana vill jag ha 🙂

  https://yourinspirationstation.tumblr.com –> A do it yourself blog providing inspiration for the everyday creator!

 65. utrolig lekkert!!

 66. Hei Caroline.

  Jeg har lagt igjen kommentarer ang huden din som er så fin, du godkjenner ikke. Hva er grunnen til det?

  I forbindelse med huden din lurte jeg på om du har en så plettfri hud i ansiktet eller er bildene fikset på? Hvis nei, hva bruker du for å få en plettfri hud?Jeg vil så gjerne ha sånn hud.Sliter veldig med huden min.

  Håper du kan svare meg.

  Tusen takk.

  1. Caroline

   Hei!

   Jeg har ikke rukket å godkjenne alle :/

   Jeg har normalt sett ganske fin hud, men i perioder med stress f.eks kan det hende jeg får litt urenheter. Når det gjelder bildene på bloggen, så tar jeg vekk veldig synlige urenheter om jeg har det.

 67. Liv-Gro

  WAOW ! Her var du bare nydelig! Stå på Caroline 🙂

 68. Herregud for et nydelig antrekk! Falt helt for den skinnjakken der! (Vil også haaa<3) Hvordan vil du si at den er på størrelsen?

  1. Caroline

   De er litt små, men de skal være tighte 🙂

   1. Hvilken størrelse har du i bodaskins jakken? Jeg skal kjøpe en slik jakke, men vet ikke hvilken størrelse, så jeg lurer på hvilken du har!

   2. Caroline

    Jeg har uk size 6 🙂

 69. Så nydelige bein du har! 😀 lekkert outfit!

 70. Kjempefine og gode bukser! Har de selv og har også bodd i de veldig lenge! 🙂 Visste ikke at Mngo hadde så gode bukser.

  Ha en fin helg!
  Klem fra Trine på Klisjéhemmet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *