fresh start

Da er det endelig mandag, og denne har jeg ventet på, for nå er jeg frisk igjen, hodet er tømt og jeg er så altfor klar til å starte på ordentlig med treningen! Uken som gikk var mye preget av sykdom for oss alle, så på meg har det blitt to små økter – that’s it. Jeg merker stor forskjell på hodet og kroppen mot slutten av dagen når jeg ikke har trent kontra de dagene jeg har trent. Denne uken har det første gjespet sneket seg inn allerede i ni-tiden, jeg har vært så trøtt, og det går jo ikke an! Jeg gleder meg til å kjenne litt energi og et kvikt hode igjen, og nå er jeg klar til å løpe meg inn i min egen boble med 4×4 og Hart of Dixie! En kjempefin start på uken før jeg må gjøre unna litt kontroarbeid og komme meg på veien 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

gresk yoghurt, nøtter, kokos, bær og akasiehonning – nam, nam

akasie

frokostbenken

frokostnærme

treningsklærne er sponset av get inspired 

___________________________________________________________________________________________________________

Ser dere forresten den «fine» manikyren min? Jeg tok av meg akrylneglene i går kveld (som forresten er noe av det ekleste Lars-Kristian vet, ettersom jeg legger dem utover bordet – haha) for jeg skal en tur innom Katrine før ferden går videre. Vet ikke helt om det blir rødt denne gangen også, men jeg er jo så svak for det! Jeg kan vise dere senere 🙂 Ha en fin dag så lenge! 

65 kommentarer

 1. God mandag 🙂 For en fresh start på en ny uke, herlig :-)))

 2. Åå… Så deilig start på uka! Nyt det 🙂 her starter uka med syke barn og mann som reiser på sjøen.. :-/ gresk yoghurt med akasiehonning og nøtter er min storfavoritt for tida!! 🙂 så godt!! Ha en fin uke i Sarpsborg da, så herlig å tilbringe litt tid sammen med foreldre/besteforeldre <3

 3. Det er så flott bilder av deg, Caroline! Måtte trekke litt på smilebåndet når du nevnte neglene. La ikke merke til det jeg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Fine deg!! Ha en super mandag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ha en fin mandag du også!

 5. Har du avsluttet samarbeidet med Coverbrands?
  Jeg savner sminke innleggene 🙂

  1. Lisa Andrea

   Veldig enig! 🙂

 6. Sååå fint bilde av deg på benken!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Blir du mett av så liten frokost? Eller spiser du små måltider ofte gjennom dagen? Hehe, jeg pleier ofte å spise to små frokoster nå for tiden. Er gravid, og da er det ikke plass til så mye av gangen, selv om jeg ikke er såå langt på vei ennå 🙂 Første gang jeg er gravid, så jeg lurer litt på åssen det blir på slutten når babyen tar all plassen til magesekken osv… 🙂

 8. Benedicte

  Ha en fin uke frøken:)

 9. Ønsker deg en fin dag og ei super uke. Det fortjener du virkelig.

  God tur til Sarp og kos dere maks.

  Klem

 10. God mandag! Så herlig å se slik du stråler! Du ser absolutt helt amazing ut 😀

  Stor mandagsklem fra meg <3

 11. Hva har skjedd med navlen din, den sitter jo aaaaalt for høyt på kroppen :/ å så er det et lite hull oppførr den, hva har skjedd:/

  1. Hvor høyt eller lavt en navel sitter på kroppen er vel forskjellig fra person til person så det har nok ikke skjedd noenting. Hullet over er der fordi hun har hatt piercing;)

  2. Navelen hennes er helt normalt og det lille hullet er nok etter piercing

  3. AndrineK

   Ingen fare, navelen er der den er, skal være, alltid har vært og alltid vil være på Caroline sin kropp. Og hullet er etter en piercing, åpenbart.

 12. Tine eliassen

  nydelig mage caroline, men savner piercingen din, e no eget med en flat mage å piercing, har selv piercing å digger den:) å du e jo en skikkelig trenings motivator så magen min blir væll å flat, stå på!!

 13. Åh, frokosten din ser jo utrolig god ut! Nam!
  🙂 Ha en flott uke!

 14. Helene B

  caroline, i digg you!

 15. Annamaia

  Skønne, autentiske Caroline 🙂 🙂 🙂 smilede gevaldigt da jeg læste det med neglene og din mand 🙂

 16. Haha – sånn er jeg også. Plukker på de der neglene og legger de igjen over alt… 😀

 17. Fine freshe dg,ha en superduper mandag og uke <3

 18. elisabeth

  Hvor er Nelia når du gjør alle dine ærender etc?

  1. Caroline

   Det varierer jo, men enten er hun med, eller så er hun i barnehagen eller med Lars-Kristian 🙂

 19. Du er nydelig 🙂 Og jeg synes det er gøy at du også kan vise at ikke alt er heeeelt perfekt hele tiden, mine negler er som regel helt nedbitte, hehe:)

 20. Kanskje du var ekstra trøtt fordi du var syk? Ha en fin uke!

 21. Så fine bilder av deg, det så ut som en deilig frokost også 😀 Ha en super mandag!

 22. Henny88

  Du har skikkelig humor, det liker jeg. Håret ditt er bare så fint. Fargen er bare helt perfekt til hudtonen din. Jeg skal på forelesning nå… Ha en god uke! 🙂

 23. Mandagsinnlegg! Jippi!

 24. Caroline, i love your blog! Have a nice day!

 25. Hei! Et tema «out of topic», men lurte på om du kan skrive litt om hvordan det var å få hundene deres, og hvordan det er nå. Er de hjemme med deg om dagen, må de aktiveres mye, eller sover de mye, trenger de lange turer? Vi har fått valp, og jeg holder på å bli gal. Tisser inne, sover ikke hele natten, etc, etc. Vil man klare å ha hund? Her må den sove i bur om natten ellers blir leiligheten rasert, men vil liksom ikke være i buret da… Hjelp…

  1. Caroline

   Det kommer du til å klare så fint! Med en gang den blir stueren blir det mye lettere 🙂 Og så er det en vanesak, du venner deg til det 🙂 Jeg kan skrive et innlegg om det, om du vil 🙂 Stor klem!

   1. Helene

    Det hadde vært supert med et hunde/valpe innlegg! Vi skal kjøpe hund i 2016, stor stas.. Men kjenner på ansvaret, vil gjøre en god jobb fra starten av

   2. Millie

    Ja takk, det hadde vært fint! Man blir litt zombie på jobb og i privatlivet disse ukene når hunde-nurket holder det gående! 🙂

 26. Du har virkelig en flot krop – synes kombinationen af at være slank men veltrænet er så pænt til dig 🙂

 27. Så vakker du er! Du har sikkert svart på dette før, men jeg lurte på om du enda har et hull i navlen etter piercingen? Tenkte siden du nevnte før du ble gravid at du vurderte å få det ordnet (slik at det ikke skulle være et hull der lengre). Ha en super mandag og kjør forsiktig! 🙂

  1. Caroline

   Det vil ikke gro, så hullet er der ennå 🙂

 28. Du får nok bedre selvtillit om du bare slutter å late som om du er så perfekt og leve med det presset om at du må vise alle leserne dine at du er et perfekt menneske og at du lever ideallivet. Da vil det nok være lettere å akseptere at kroppen din ikke trenger å være perfekt heller.. God selvtillit er 10 ganger bedre enn ryddig hus, produktiv hverdag og fine klær og 7 dokumenterte treningsøkter i uka. Prøv heller å jobb med deg selv og akseptere den du er og hvordan du ser ut, enn å bruke all tiden din på å overbevise alle andre om hvor bra livet ditt er. Du må være glad i deg selv før andre skal kunne være det.

  1. Det å ha det ryddig og ordentlig rundt seg, få mest mulig ut av hver dag, ha på seg klær man føler seg vel i og trening er da absolutt positive ting som ikke nødvendigvis handler om å vise frem at man er «perfekt». Jeg kan faktisk bli deprimert av å ha det rotete rundt meg. Da hjelper det å stelle seg og føle seg vel i fine klær. Etter en treningsøkt, blir man i bedre humør. Det er da helt naturlig å ville dele det? Synes kommentaren din er usaklig…

 29. Elizabeth

  Hej igen Caroline! Testar och skriva detta inlägg igen, fick inget svar på det sist!

  Hej Lars-Kristian och Caroline!

  Hoppas ni haft en bra dag:)

  För en inte alltför lång tid sen la du upp en bild på en bok du läste. Omslaget var ljusgult! Och tror att texten/rubriken på omslaget var ganska ljust? Vilken bok var det? Den verkade såååå intressant!

  Vore väldigt tacksam om du kunde skriva titeln på den! 🙂 Din «illgula» bok alltså! Handlade om egna sinnet/människan?

  Mvh
  Elizabeth

  1. Caroline

   Tenker du på bli best (med mental trening)? Av Erik Bertrand Larssen 🙂

   Klem!

   1. elizabeth ansen

    Tack, så var det nog!

    Hoppas du haft en toppendag! Du är en underbar människa- ingen är perfekt o alla gör fel nån gång ♡

   2. Elisabeth ansen

    Åååh det var inte den heller (googlade nyss) för precis HELA omslaget va gul nämligen. tack ändå, kanske finner den själv! 🙂

 30. Du ser så flott ut!:)
  Hilsen marthe

 31. Martine

  Hei 🙂 Så fin du er!
  Lurer bare litt på, ettersom jeg eelsker kokos(!!), hvilken kokos du bruker? Ser du har den i glass, så ble litt nysgjerrig…

 32. Gunhild

  Herlig, Caroline. Du viser deg som et menneske!
  Det er sånne ting vi blir glade i!

  1. Caroline

   <3

 33. Heia, hvilket tempo på tredemølla har du når du løper 4×4?
  Håper på svar:-)

  1. Caroline

   Det varierer fra gang til gang 🙂 Men normalt rundt 12-13.

 34. Isabella

  Stunning!! Ha en strålende mandag videre, Caroline 🙂 Og foressten, så fin du var på håret!

 35. Michelle

  er veldig enig med deg, jeg merker også stor forskjell på dagene jeg har trent i forhold til dagene jeg ikke har trent.. flott og fresh du ser ut Caroline, blir motivert av deg !

 36. Blåbær-tips: Man får mye bedre smak av frossna blåbær, enn dem «friske» bæren. Jeg har alltid opptinte blåbær i kjøleskapet. Dem er skikkelig søte og gode! Nam nam 🙂 Veldig fine bilder!

 37. å det så kjempe godt ut! Det må jeg prøve: ) Hvis jeg har søtsug og skal kose meg litt, så tar jeg yoghurt naturell og kokosmasse, kakaopulver og litt honning. Et lite tips på mandagskvelden.

  ha en fin uke Caroline

  1. Caroline

   Nam 😀 Ha en nydelig uke du også!

   Klem 🙂

 38. Jeg syns det er sterkt gjort av deg og Lars-Kristian at blogghverdagen er som normal etter det dere har vært gjennom. Bare for å ha det sagt så syns jeg hele saken tok alt for mye plass i media, og jeg har empati med dere begge. Dere virker som flotte mennesker 🙂 Jeg elsker forresten når du kommer med små morsomheter på bloggen, slik som nå (neglene utover bordet – haha!), fordi det da gir meg en ekstra glede å lese innleggene dine. Du har en fin humor, så jeg håper jeg ser mer av den 😀

 39. Hei Caroline:)

  Jeg har fått satt sammen en søt liten Green Gate samling nå, men mangler noen skåler. Jeg synes Naomi Pink er så fint og har veldig lyst på noen av de skålene, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken str jeg skal bestille. Hvilken str er det du har på bildet her, small eller medium?

  Klem fra fast leser 🙂

 40. Hvordan fjerner du neglene?

 41. kunne du sendt link til tighsen du har på?:)

 42. Christine

  Lurte på om du kunne oppdatert oss på Greengate settene dine? Har så lystig å begynne å samle på de 🙂 Kos deg masse i Sarpsborg, merker jeg snart må dra hjem dit en tur 😉

 43. Åshild

  Knall herlig blogg med myyye inspirasjon! Jeg lurte på intervallene dine på 4×4….løper du på mølla da? Og har du fullstendig pause mellom di 4 øktene og hvor raskt har du mølla på ( viss du bruker mølla da) 🙂 takk for svar!!

 44. Digger humoren din! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *