pink flower skirt

IMG_5349

IMG_5219IMG_5501IMG_5425IMG_5469IMG_5299

(anonselenker) skjørt oasis / bluse selected / sko binaco by camilla pihl / veske river island / kåpe red valentino / øredobber asos 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er svak for slike skjørt som dette og nå begynner garderoben å få et ganske bredt utvalg i forskjellige farger og mønster. Jeg elsker å kombinere med helt enkle skjorter, men jeg liker aller best å style dem med en tykk strikkegenser til. Jeg er på evig søken etter den perfekte sorte strikketgenseren, så kanskje det er noen av dere som har tips? Jeg vil egentlig at den skal være prikk lik den jeg har i grå fra hunky dory, men jeg har ikke funnet noe ennå. På sommeren eller til events er det forresten dødslekkert å style slike skjørt med en cropped topp, det blir liksom aldri for mye, ettersom skjørtet er såpass klassisk. I love! 

– – – 

Vi kom nettopp hjem fra en tur i byen, vi har tatt litt bilder og handlet litt bilsnacks til i morgen – det er klart Nelia og mor må ha snacks på tur! Så har jeg overraskende nok pakket ferdig til meg selv! Nå gjenstår bare Nelia sin lille koffert pluss litt hundeting og tang. Målet er å være ferdig med alt i kveld, så vi bare kan pakke i bilen og dra i morgen tidlig. Å, jeg håper, håper, håper jeg rekker en treningsøkt før Kampen om tungtvannet starter også, men da må jeg gire opp noen hakk. Er det flere som ser på den serien forresten? Jeg elsker norsk film når det er så bra som akkurat den! 

35 kommentarer

 1. Dwightinha

  For en lekker kåpe! (jepp, ser Kampen om Tungtvannet, og er enig med deg)

 2. Henriette

  Her om dagen sa jeg noe om at det var en blogger som hadde fått svært mange lesere og blitt mer populær enn deg. Men det var en viss Rannveig som ikke helt trodde på det. Så her har du linken Rannveig.. Kanskje dette hjelper deg, siden det var så vanskelig å tro!!

  http://www.vg.no/forbruker/blogg/eksperter-advarer-mot-populaer-blogger-hun-paavirker-unge-til-aa-gjoere-farlige-ting/a/23379372/

 3. The pink flower skirt is a dream skirt and I love also your bag! And as I own a similar coat I must now create a similar combination 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 4. Hei Caroline:)
  Den genseren du har fra Hunkydory finnes i sort:)
  Du finner den her: https://fabfeed.com/se/dam/klader/troja-hunky-dory-bayard-knit-black-tgwmc/

 5. Så fin du er 🙂

 6. Henny88

  Wow, så nydelig. Ble skikkelig inspirert og gleder meg allerede til våren når jeg dette. 🙂

  1. Henny88

   *ser dette

  2. Caroline

   Tusen takk 🙂

 7. Du er bare så stilig og vakker :-))) alltid så gjenomført og elegant :-)))) Tommel opp for deg! Ha en super fin søndags kveld :-))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ha en fin kveld du også <3

 8. Herlighet, så vakker du er! Lekkert antrekk 🙂

 9. hei:) Jeg lager kokebok i kunst og håndtverk på skolen. Her legger jeg ved oppskrifter som er «sunne» snacks. Jeg har allerede brukt et par av dine oppskrifter, men jeg lurer på om du har noen flere gode og sunne snacks som du kan vise her på bloggen?

 10. Jeg er også veldig glad i blomstrete skjørt, og den lengden der er helt perfekt! 🙂

  Jaaaa, vi ser på Kampen om tungtvannet!!! Så bra og lærerikt og spennende! Vi sitter som klistret på søndagskvelden:)

 11. Mathilde

  Så fin kåpe 🙂

 12. Hei Caroline.
  jeg har sett tidligere at du har brukt pudder fra Bekk ? Hvilken kost bruker du ? Bruker du den lille som hører til ? Bruker den selv, men syns den er litt liten, så om du har tips til en litt større tar jeg gjerne i mot! 🙂

  ha en fortsatt fin søndag 🙂
  Rebekka

  1. Jeg bruker bekk produktene selv. Jeg bruker en stor kabuki børste. Elsker bekk pudder og solpudder. Brukt i flere år!

  2. Caroline

   Ja, det stemmer! Jeg har for det meste brukt svampen som følger med samt bekk sin egen kost for å sette pudderet tilslutt 🙂

   Klem til deg!

 13. Cesilie

  Hihihi. Må være lov å flire litt. det ser it som du er ute og lufter verdens største hybelkanin. Men den KAN jo ikke ha vokst opp hjemme hos deg, hehe 🙂 fin jakke!

 14. Ja, den serien er så bra! Skal også se ikveld! Det har vært mange bra på NRK det siste året syns jeg. Øyenvitnet og Kampen om tilværelsen var også bra syns jeg! Hvis du ikke har sett dem så anbefales dem fra meg 🙂 God kveld, og god tur imorgen 🙂

 15. Marianne

  De har den «Hunkydory» genseren i sort på salg hos Carma.no. Bare et lite tips 🙂

  1. Caroline

   Å, tusen takk for tips 😀

 16. Kampen om tungtvannet er så bra! Kjempe fint antrekk som alltid og så fin lengde på skjørtet. Synes de har lite utvalg av slike skjørt i norske nettbutikker. Er i så fall ensfargede skjørt, fint med noe mønster og farge som her. Fortsatt fin søndagskveld til deg og dine:-)

 17. Hei fine deg:-)
  Lurer på om det er den vesken du har på bildet som kommer frem på nelly? Den ser så annerledes ut på bildet hos nelly enn den gjør på ditt.. Jeg vil så gjærne ha den så «fluffy» som din er:p
  Håper du har en fin kveld! Klem:-)

  1. Caroline

   Det er den jeg har linket til, ja 🙂

   1. Fikk den i posten nå.. Det er langt ifra den vesken du har på bildet! Ble veldig skuffet! :/. Greit nok, jeg sender den bare i retur. Men det er kjedelig, for det koster meg unødvendige kroner som jeg ikke har som student.

   2. Caroline

    Så dumt at du ikke likte den :/ Det er akkurat samme vesken som jeg har på bildet.

    Det koster vel ingenting å sende retur til Nelly?

   3. Ja.. Hmm, så rart! For den jeg fikk er prikk lik den på bildet hos nelly, med kort hår og en litt annerledes skulderlenke. Har handlet mye før og er stort sett alltid fornøyd!
    Koster 45kr i returavgift, så er ikke verdens undergang:)

 18. Miriam Christine Hyldmo

  Kampen om tungtvannet er utrolig bra! 😀 hva er vel bedre enn få inn viktig norsk historie samtidig som det er underholdende og ikke minst spennende? Skulle vært flere episoder enn 6 da, men men.. 🙂 Vi startet faktisk med å se de to første episodene i norsk-timene, og så ble jeg helt hekta! 🙂

 19. Hei! Jeg ønsker meg veldig samme veske fra River Island, men er du heelt sikker på at det er samme modell som den du linket til? Den ser veldig annerledes ut!

 20. åå såå pent:) kunne du tenkt deg å lage et innlegg der du viser fram alle kåpene dine? du har så mange pene!:D

 21. Veldig søt kåpe. Men vesken, den vesken var virkelig noe for seg selv, og så ørepynten da. Det må sjekkes ut. Ha en fin mandag.

 22. You are such a lady so pls do not put your bag on the ground any more. 🙂 No ofense.

 23. Så lekkert antrekk. Jeg er egentlig ikke særlig opptatt av klær, litt klumpete som jeg er 😉
  Men dette var utrolig flott og den veska var bare toppers. Jeg klikka meg inn og bestilte den 8)

 24. hvilken foundation bruker du? 🙂

  1. Caroline

   akkurat nå bruker jeg star fra christian dior 🙂 vanligvis bruker jeg luxe fra glominerals, men jeg var tom for denne da vi skulle til Spania og kjøpte star på flyplassen 🙂 begge to er veldig gode!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *