stjel stilen: Kristen Stewart

Kristen Stewart dons another classy style in NYC

Jeg synes alltid Kristen Stewart har hatt en kul stil, den er liksom så veldig personlig og veldig henne. Hver gang hun blir avbildet på den røde løperen i masse glitter og stas, synes jeg ofte hun ser ukomfortabel ut, men hun er jo utrolig vakker uansett hva hun har på seg. Likevel, jeg liker henne best helt privat. Hun har absolutt ikke min stil i det hele tatt, men jeg blir så inspirert av henne, nettopp fordi hun kler seg etter hva hun trives med, og ikke etter hva alle andre forteller at hun bør ha på seg. Det er tommel opp! Her kommer et stjel stilen-antrekk fra henne. 

___________________________________________________________________________________________________________

– steal her style – 

stjel stilen

(annonselenker) bukse gina tricot / skjorte gina tricot / sneakers vans / smykke pieces / klokke daniel wellington / solbriller komono 

___________________________________________________________________________________________________________

Ps. er jeg den eneste som fortsatt irriterer meg grønn over at det ikke funket mellom henne og Robert Pattinson? Jeg fikk nesten hjertesorg selv da det kom for en dag at hun hadde vært utro, men siste nytt er jo at hun har fått seg ny kjæreste – Alicia Cargile 🙂 

foto: bulls & forhandlerne – 

30 kommentarer

 1. Den verste skuespilleren av alle. Hun har bare ett ansiktsuttrykk, og jeg liker ikke stilen hennes.

 2. Silje P.V.

  Irriterer meg grønn blå og alle regnbuens farger!!

 3. Håper du etterhvert kan fortelle hva du har negynt å studere:-) høres spennende ut:-)

  1. Jeg er også veldig spent på hvilke studier du har tatt fatt 🙂

 4. susanne

  Åå nå ble jeg inspirert også 🙂 Jeg synes det var helt merkelig og trist at hun var utro og at det ble slutt, de var liksom en så koselig lovestory.
  Ha en fin lørdag, du og familien din 🙂
  Klem

 5. Er overrasket over at du som har en så feminin stil ser henne som et stilikon, hun kler seg jo som en mann… Eneste unntak er gallaer der jeg antar at hun har blitt tvunget inn i en kjole av managementet sitt. Tror hun er gay selv om hun benekter det, alle jeg kjenner som har en så maskulin stil har til slutt blomstret ut som lesbiske. I den bransjen er det faktisk veldig mye stigma rundt å vaere gay, tro det eller ikke. Det er ofte dårlig for imaget deres. Vet om flere mannlige skuespillere som er homofile men later som om de er hetero fordi de har et image som passer bedre med det. Alt handler om å få roller og tjener mer penger. Er også flere veldig kjente skuespillerinner som har kommet ut av skapet som godt voksne. Synd at hun må late som de bare er venner…

  1. Godt at du vet så mye om hvordan Kristen Stewart har det, basert på hvordan hun kler seg.

   Forøvrig skriver også Caroline følgende; «Hun har absolutt ikke min stil i det hele tatt, men jeg blir så inspirert av henne, nettopp fordi hun kler seg etter hva hun trives med, og ikke etter hva alle andre forteller at hun bør ha på seg.» Man kan vel ha stilikon som inspirerer uten at klesstilen deres er helt lik sin egen.

  2. 1. Hvis hun er sammen med Alicia Cargile så er hun halvveis gay.
   2. Ikke alle som kles seg i en gutteaktig stil er gay.
   3. Hva faen bryr deg deg om hun hopper i sengs med menn eller kvinner?

 6. Kære Caroline
  Jeg synes at du fortjener på din vej, en lille reminder om hvor fantastisk og hvor stor en inspiration du er. Ikke blot for mig, men for alle de tusinder som læser med hver eneste dag. Jeg har fulgt med helt fra begyndelsen, hvilket er mange år nu – og jeg vil blive ved med at følge med, så længe du bliver ved at blogge. At der opstår fejl, er blot med til at bevise, at du kun er et menneske – og medierne gør kun alt dette, for at finde fejl. Men jeg er sikker på, at folk glemmer det. Op med humøret, du er sikkert ikke den eneste som har begået fejl jo 🙂 Det er ikke alle som kan have så meget overskud og livsglæde som du har, og du skal vide, at det beundrer jeg dig for. Jeg er sikker på, at folk bare er misundelige – og jeg er da selv misundelig over hvor fantastisk du har det – men jeg har det også selv fantastisk. Det skal man huske på. Jeg ved at du får mange kommentarer hver eneste dag, og du sikkert ikke har tid til og læse denne, men jeg ville bare, at du skulle have lidt positivt på vejen. So keep going girl!

  Store klem fra en dansk læser i Stavanger

 7. Hei 🙂 skal du ikke fortelle om hva du har begynt å studere? Såg et bilde på instagram for noen dager siden 🙂 God helg, vakre deg!

 8. Hah, jeg VISSTE hun var nødt til å være skeiv! Tro meg, nå er det mange glade lesber der ute, meg inkludert :p

 9. Henrette

  Leste noe greier om at det var en blogger som danket deg ut, så denne bloggen måtte jo jeg selfølgelig sjekke ut, for jeg mener at det skal veldig mye til for å slå deg. Og så leser jeg bloggen, og da begynner jeg å lure på hvordan i alle dager noe sånt piss, kan toppe din blogg! Da handler det ikke lenger om bloggingen, da handler det bare om pr-kåtskap og penger. Ingen kan si at din blogg handler om nettopp det, for det skal mye til å komme langt med en blogg som faktisk inspirerer og motiverer mennesker uansett om du er 13 eller 90 år.. Du er en EKTE blogger <3

  1. Ranveig

   Hvilken blogger er dette Henrette? Vanskelig for å tro det 🙂

   1. N1nja.blogg.no på førsteplass på blogg.no. Hun kommer til å synke ned på listen like fort som hun kom opp dit. Ingen fare 😉 haha

 10. Hei! Kunne du laget et innlegg om årets vintersko? Elsker primeboots, men siden de er så dyre er det sikkert mange andre alternativer som er nesten like? 🙂

 11. Du blogger sykt lite fortiden, å på intervjuet du hadde for litt siden fikk vi se den ekte deg, litt rynkete rundt øynene, svarte ringer under øynene og vi fikk se den ekte deg. Du vet at det er bare rart å se deg i virkeligheten da ser man hvor redigert det er? Flaut.

  1. tror de fleste hadde hatt litt mørke ringer under øynene og sett slitne ut etter en slik mediestormen som Caroline ble utsatt for.. Regner med at det ble mange søvnløse netter de dagene.

  2. Flaut, Sandra. Utrolig flaut!

  3. Sandraaaa 🙂 problemer?

 12. Må bare si at jeg elsker at du er tilbake i «blogg-form» 😀 Har følt bloggingen ikke har vært helt den samme siden Skal vi danse, men har selvsagt fulgt deg uansett, men nå føler virkelig du er tilbake 😀 Ha en fin kveld <3

 13. mmm, det har hun ikke 🙂 Hun har selv uttalt at hun er heterofil. Media sier hva de vil.

 14. I’ve never seen more than 2 minutes of the whole Twilight saga…Am I missing anything? Yup. I’ve heard the big cheating news. Yup. I like her style and attitude. It says: Do I care? Hmmm…Whatever!

  http://www.allnnothing.com

 15. Kristen stewart… meh.

 16. Hei!
  Vil bare si at jeg synes du virker som en fantastisk person. Håper alt står bra til med deg og familien.

 17. Haha.. Du liker henne best helt privat ja… Hahaha………

 18. Hei!

  Jeg ville si at jeg koser meg med bloggen din. Du er god på det du gjør – ellers ville du ikke hatt så mange lesere som du har. Du treffer.

 19. Jeg liker ikke stilen hennes, men hun er IKKE sammen med Alicia, hun sa det i et intervju. De er bare venner. Ja, jeg fikk hjertesorg, da hun og Rob slo opp!

  Jeg har en robsten konto på instaggram, den heter robsten_photos følg meg hvis du vil ha dem sammen!

 20. Elsker virkelig Kstew! For ei rå dame, drit kult at du laget innlegg om henne! Takk for at du har en så gjennomført og avslappende blogg. Hadde du vært toppblogger i utlandet hadde du nok fått mye mindre hets, men her i Norge er det ikke lov å være suksessfull! For å ikke glemme, ikke lovt å legge ut bikinibilde av seg selv dersom man har en kropp i god form, det er bare greit dersom du har et par ekstra kilo og viser cellulitter!<3

  Digger deg Caroline, stå på!

 21. Kul post om K Stewart!
  Har heller ikke hennes stil, men syns hun er veldig kul, og er ett stilikon på alle måter.

 22. Åh, hun har så kul stil! Jeg tror ikke jeg hadde kledd klesstilen hennes, men beundrer henne for at hun kjører sin egen stil og blir inspirert til å finne min egen. Likte for øvrig godt det smykket 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *