tips: coffee table book

IMG_5103

God kveld  Jeg kikker bare innom for å ønske dere god helg og for å komme med et lite tips. Coffee table-bøker har jo blitt utrolig hot den siste tiden, og selv fikk jeg en fra Chanel – collections and creations – i gave for en tid tilbake. Denne har virkelig blomstret, for plutselig ser jeg den overalt, og nettopp derfor har jeg vært på utkikk etter noe litt annerledes i det siste. Jeg søkte litt rundt og fant mye fint, men en bok skilte seg ut for meg som er spesielt glad i både mat og å dekke bord: Valentino – at the Emperor’s table. 

IMG_5109

Denne boken er så delikat og fin! Det blir som å sitte og blad i et blad, men du blir liksom ikke ferdig med å fordøye bildene, alt det fine serviset og de vakre omgivelsene. Dessuten inneholder den også hans favorittoppskrifter samt noen private bilder. Alle bordene er dekket i et av hans mange hjem, og selv om noe av det er litt for overdådig og sært for min del, er det veldig mye inspirasjon å finne også. En perfekt coffe table-book med andre ord. Et lite smykke. Du finner den blant annet hos amazon

IMG_5145

___________________________________________________________________________________________________________

Her kom Lars-Kristian nettopp hjem fra treningskamp, det ble uavgjort, så nå skal vi skåle for helg 🙂 Klem til alle! 

38 kommentarer

 1. I really need this table! It looks so modern and incredible reflections.

  Ann | https://annrobiefashion.com/

 2. Hei Caroline! Ville bare si at du er en viljesterk og flott person. Det du gjennomgår disse dager og hvordan du takler det reflekterer kun for en fantastisk flott og sterk kvinne du er! Hold ut, du har mange fans som støtter deg daglig! Du er ikke alene!

 3. Åh, den hørtes (og så) fin ut! Jeg er på jakt etter noen slike coffeetablebooks, men det er jo gøy at de er litt interessante inni også, og denne så jo bra ut 🙂

 4. Så kul med en Annan bok. Har själv Chanel och älskar den. Kom över Michael Jackson bok med hans kollektioner. Den älskar Jag ännu mer. Så ett hett tips är att införskaffa den 🙂 han var en fantastisk sångare, dansare men även stort mode ikon.

 5. Hvor har du kjøpt de lyslyktene? Kjempefine

 6. God helg, skjønne deg !

 7. Åh, den så fin ut! Jeg elsker coffee table books 😀

 8. Dette har ingenting med bøker, kaffe eller bord å gjøre.

  Jeg vil bare kommentere denne sutringen om at Caroline sensurerer kommentarer. Det er da vel ikke en menneskerett å få sin kommentar publisert på en annens blogg. Dette er Caroline sin blogg, og hun bestemmer hvilke kommentarer hun publiserer. Hun har opparbeidet seg en stor leserskare, og er ikke forpliktet til å være en plattform der andre kan skrike fra. Hvis man syns ens egen stemme er verdt å høres, så får man selv gjøre jobben for å skaffe hørere. Og slett ikke forvente at Caroline skal finne seg i å bli skjelt ut, og så bruke sin egen blogg som mikrofon for utskjellingen.

  Jeg har lest bloggen din av og på i et par år, Caroline. Jeg ble ikke skuffet over bilderedigering eller den falske kommenteringen. Til det har jeg vært for lenge på nettforum rundt omkring. Jeg ble likevel veldig skuffet over løgnene og uærligheten rundt. Men nå er jeg av den oppfatning at alle mennesker kan gjøre feil, og at man skal få nye muligheter til å gjøre godt. Jeg ønsker deg alt godt fremover, og håper du føler deg trygg og ivaretatt. Lykke til!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂

 9. Coffe table book,minner meg om en morsom episode av «Seinfeld «..lite viste vel Kramer om hva han satte igang da;-).
  Må sies at ditt tips er penere:-)
  God helg.

 10. Jeg har en fra en av mine favoritter i filmverden: Guillermo Del Toro! Megakul bok hvis omslag tydelig viser til det at hans tegninger som barn minnet folk om Da Vinci!

 11. Kariann Berntsen

  Ville bare ønske deg ei god helg Caroline. Skryte litt av de freshe bildene fra photo shooter med Get inspired. Du ser bare helt rå ut. All respekt for din slanke og veltrente kropp! 🙂
  tusen takk for styrkeboken. Den skal bli flittig brukt. Og tusen takk for at du har fått meg til å like og trene. All den inspirasjonen du legger ut her på bloggen. Tar av meg hatten for deg. 🙂
  Vel igjen, god helg. Håper du er frisk og rask og kan kose deg med din fine lille familie. 🙂

  (PS: Hvis det er du som leser dette først Lars Kristian så ønsker jeg selvsagt deg og ei god helg. Og tusen takk for at du deler denne flotte fruen din med alle oss. 🙂 hehe)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 GOd helg til deg også, Kariann 🙂

 12. Hei Caroline 🙂

  Du har så god smak 🙂 . Når det gjelder alt egentlig 😉 . Du har øye for ting du 🙂

  Hvilke priser var du nominert til av Costume?

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Årets blogger 🙂

 13. Karoline

  Hei! 🙂

  Jeg lurte på om du har en tannlege/klinikk å anbefale med tanke på tannbleking?

  1. Caroline

   Dentalia i Nydalen i Oslo 🙂

 14. Hei, hvor er den fantastiske vakre slv vasen fra?

  1. Caroline

   Det er en champagnekjøler fra TM Design 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂 Kan jeg spørre hvor lyse stakene er fra også?

 15. Ser at du skriver på Instagram at du har begynt å studere. Spennende! Hva studerer du?

  1. Caroline

   Det kommer jeg til å avsløre om ikke alt for lenge 🙂

 16. Så supert tips, takk!

 17. Hei Caroline jg har spurt dg før men spør deg igjen og håper du kan svare. Hvor kjøpte du salongbordet?

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 18. Denne kommentaren er ikke knyttet til innlegget.

  Hei Caroline:) Jeg vil bare stikke innom for å ønske deg en god helg. Håper du får tid til å kose deg og får gjort ting som gjør deg glad.

  Når det gjelder den siste tiden synes jeg du har taklet det fint. Vi gjør alle dumme/dårlige valg i blandt, men det betyr ikke at vi er dårlige mennesker! Det er av erfaringer vi lærer og kan utvikle oss 🙂 Min bestemor sa alltid en fin ting til meg når jeg synes at noe var vanskelig; «vi får ikke mer enn hva vi klarer å bære». Å med det mente hun at vi er sterkere en vi tror <3

  Jeg besøker bloggen din et par ganger i uken, og jeg synes du gjør en god jobb som fanger et bredt publikum. Ikke alle kan like eller være enige i alt du skriver om hele tiden. Men slik trenger de heller ikke å være – vi er tross alt forskjellige alle sammen 🙂 Se bort fra de som sitter bak tastaturet og lirer av seg fæle kommentarer og spydigheter. Du har desverre blitt en hakkekylling for mange, og du får unødvenig mye kritikk. Det kan nesten virke som noen aldri vil (eller har lyst til å) bli helt fornøyd. "you´re dammed if you do – you´re dammed if you dont". Det viktigste er at du er fornøyd med livet du lever og valgene du tar, det er kun du som skal se deg i speilet og like det som møter deg 🙂 Nettmobberne kunne kanskje ha hatt godt av å ta en titt i sitt eget speil.

  Håper du får tid til og nyte helgen og det som er godt rundt deg.
  Klem fra meg <3 🙂

 19. Hei. Chanel boken har jeg. Har også en fin bok som heter Dogs in Vogue. Gamle og nye motebilder, hunder med på bildene.

 20. Dwightinha

  Stuen din ser litt ut som et av showrommene til TM design. God smak innebærer kunsten å kunne sette sammen mange elementer og gjøre dem det hele om til en personlig stil. Akkuart her synes jeg kanskje du har gjort om «Rambolines» oppfatning av stil til din egen uten å stille et kritisk spørsmål. Hver enkelt ting er forsåvidt fin, men det blir ikke din stil av den grunn. Mange gjør denne interiør feilen, og da blir det litt «møbelkatalog» og showromfølelse som resultat.

 21. Så fint å se at du endelig har fått litt bedre stil når det gjelder interiør. Det var nok lurt å få TM-damen på besøk for litt veildedning og stil tips på interør. Dere har jo ett ganske fint hjem som virkelig ikke var stylet rettferdig.:) hehe. Så fint å se at «pensjonist»-duker og gardiner er fjernet og ikke minst alle billige pyntegjenstander, engler og div, fra Nille faktisk!! er fjernet. Dette skriver jeg fordi jeg selv er meget opptatt av og interessert i interiør, og blir oppriktig trist av å se et fint hus ødelagt av billig dårlig interiør-stil. Ett tips fra meg: små pyntegjenstander ser som regel ganske tacky ut. Gå heller for litt eksklusive store flotte gjenstander. Men,,…man kan jo alltid heldigvis bli inspirert av og lære av andre som har stil!:)) Så dette ser mye! bedre ut nå.

  1. Haha, er dette kødd?!

   1. Neliane

    Det lurte jeg på også…..Du Linda høres ut som en snobbete wannebe….. Blærete rett og slett! «Fra andre som har stil»…..Ordet stil er ikke ensbetydende med flott, vet du det? Ordet stil er et substantiv….. Stil er forskjellig akkurat som smaken. Og noen liker engler fra Nille, hvem er DU til å snakke nedsettende om det?

 22. Har du to helt like bøker liggende der?

 23. Ragnhild

  Hei skjønne deg <3

  Et kjapt spørsmål om Amazon. Hvordan er det med kostnader vdr.frakt, toll, osv?

  Klem til deg og god tur i morgen!

  1. Caroline

   Toll og mva. kommer i tillegg :/ Frakt husker jeg dessverre ikke, men du kan velge ulike alternativer 🙂

   Tusen takk, klem tilbake 🙂

 24. Åh, som jeg digger det bordet! (tviler på at jeg noen gang får overtalt mannen til at vi kjøper noe sånt da, men er lov å drømme)
  Takk for tips ang coffee table bok – likte looken veldig godt 🙂

 25. Hei. Når det gjelder bøker kan alle bøkene som er nevnt her kjøpes hos Adlibris enkelt og greit. Over et visst beløp betaler en ikke frakt. Dersom det skal betales er det ikke mye. Kan anbefales.

 26. Hva er galt med showrommene til TM design? Hun har mye lekkert og når det gjelder » god smak» så lurer jeg på hvem som har den rette. Smaken er som ………., og det er helt individuelt. Det er mye jeg ikke synes er fint, men jeg forteller ikke andre at de ikke har god smak. Det er ikkecsikkert arvet er min smak som gjelder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *