mine nyhetsfavoritter fra get inspired

annonse

Hurra! Nå er produktbildene fra samarbeidet med Get Inspired her, og jeg tenkte å vise dere mine favoritter fra vårens kolleksjoner 🙂 Det er mye print, både blomster, natur og grafisk print er gjennomgående hos mange merker. Helhvitt er supertrendy, i tillegg til duse pasteller og knallfarger. Her er det noe for absolutt enhver smak, men igjen: det finnes jo aldri noen begrensning på hva du skal ha på deg på trening. Der er det alltid lov å gå bananas. Og dere, dersom dere handler NÅ, får dere med en styrkedagbok på kjøpet, du bruker bare kodeordet Caroline. Dette er gyldig til og med 25. januar, og du må handle for over 500,- 

___________________________________________________________________________________________________________

favorites this season 

berre1

all white – topp nike / tights röhnisch / sko nike / caps nike 

berre2

look 1 – tights adidas / genser adidas / sko new balance look 2 – tights nike / tee nike / jakke nike / sko new balance 

berre3

sprint –  shorts röhnisch / topp röhnisch / jakke rhönisch /  sko new balance 

berre4

look 1  – sportsbh röhnisch / tights röhnisch / jakke nike / sko nike – colorful look – tights kari traa / genser kari traa / topp kari traa / sko asics 

berre5

strong colors look 1 tights kari traa / long sleeve kari traa / sko asics – strong colors look 2 – shorts nike / longsleeve nike / sko asics 

 ___________________________________________________________________________________________________________

build your own workout routine 

styrkedagbok

Dere er også nødt til å sjekke ut Get Inspired sin egen styrketights, som de har laget i samarbeid med röhnisch, den er hundre prosent ikke-gjennomsiktig og har utrolig fin passform. Det var den jeg hadde på meg på de siste bildene jeg viste dere på tirsdag. I tillegg har rhönisch kommet med en shapetights som virkelig strammer stussen og gir en slags push up-effekt. Den er dødskul, og du finner den her.

Happy trening! Jeg gleder meg så til jeg skal hoppe og sprette rundt igjen 🙂 

152 kommentarer

 1. Herlige klær, fin fotoshoot =) Og du ser fantastisk ut med litt mer former!

 2. Hei Caroline. Her kommer et lite innspill fra meg. Jeg forstår veldig godt at en som bruker så mange timer på å se på bilder av seg selv hver dag selvsagt blir klar over sine «gode» sider og vinkler. De fleste jenter er vel skyld i dette og ser man på bilder på instagram sitter alle med en merkelig knekk i nakken for å komme i riktig vinkel til linsen. I en shoot som denne, hvor du selv ikke har regien (antar jeg) blir du på en måte tvunget ut av denne komfortsonen du har lagt deg i. Og vet du hva? Det er absolutt ingen grunn til at du bare skal ha bilder i den og den vinkelen, du ser helt fantastisk ut på disse bildene! Man kan stirre seg blind på bilder av seg selv og se ting ingen andre ser, så lager man seg regler om hva som funker og ikke. Men det er altså heeeelt unødvendig å bruke energi på det spør du meg, for du er nydelig fra alle kanter. I tillegg er det også positivt for oss lesere, fordi det skaper variasjon, som igjen gjør at man ikke blir lei av bloggen din! Så ja, det var mitt dagens tips. Håper du ser deg selv med litt «snillere» øyne fremover <3

 3. Damn! Sexy og sporty er noe du kan 😀

 4. Du er nydelig!! En sann inspirasjon, nå fikk jeg jammen lyst til å trene selv også 🙂

  Jeg reiser til Fillipinene om to uker!! 😀 Men sliter med å finne strandkjoler og annet sommerstæsj i butikkene nå.. Har du noen tips?

  Stor klem

 5. så fine bilder! 🙂

 6. For noen flotte bilder av deg 😀 Jeg elsker blomstertighsen fra Röhnisch!

 7. Glemte og kommentere bildene, du ser virkelig smashing ut! Den fine og sunne kroppen din er en motivasjon i seg selv 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Michelle

  Resultatet ble jo kjempebra, fine bilde alle sammen 🙂 God helg Caroline <3

 9. Fineste modellen ever!
  Du ser så sunn og sterk ut.

 10. Kunne du laget et innlegg om hvordan man bør kle seg når man skal jogge ute. Gjerne lag på lag og noen gode tips?
  Jeg er frysepinn og tar på meg altfor mye fordi jeg fryser de første minuttene og blir altfor varm i løpet av turen.
  Hadde vært gøyt med høst/vinter/vår/sommer alternativ.

  Du ser fantastisk ut på bildene 🙂

 11. Du ødlegger bare for deg selv med å redigere bildene dine, for på disse bildene her ser du mye større og faktisk litt smålubben ut. Og jeg ser veldig godt at du har redigert mange bilder av deg selv. Du ser også helt annerledes ut på disse bildene en på de du poster på bloggen(les:her ser man ditt virklige jeg, og det er ikke noe særlig pent) Som hun over skrev så poster du kun »perfekte» bilder på bloggen, men det ser ikke ut til å være samme person engang som på disse bildene.

  1. Trist at du som skriver dette føler du må dele de stygge tankene dine i kommentarfeltet, rett og slett trist. Du kan ikke ha særlig mye folkeskikk eller empati når du velger å si disse tingene! Håper du, Caroline, leser alle de positive kommentarene du har fått og tar de til deg og forstår at det denne personen her sier ikke er en oppfatning mange deler – det er bare et stakkars menneske som har behov for å rakke ned på andre. Huff. Bildene ser nydelige ut og du gjør det jammen vanskelig å holde seg unna nettbutikken med alle de flotte klærne! De er heldige som har fått en så bra dame som modell for butikken sin 🙂 God helg!

  2. Malin:
   Jeg synes det er veldig trist at noen føler de må redigere seg tynnere på bilder, og ikke synes ikke noe om det som har skjedd på denne bloggen.
   Når det er sagt, synes jeg det er enda tristere at noen føler et behov for å kalle andre smålubne.
   Å ha litt ekstra på kroppen synes jeg er veldig vakkert, og damer som Beyonce og Marilyn Monroe vil jeg kalle formfine. Smålubben har negative konnotasjoner, og er ikke spesielt hyggelige å kalle noen.
   Enten har du sagt dette for å være stygg, eller så mener du dette og da vil jeg oppfordre deg til vurdere ditt syn på kropp.
   Uansett- er innlegget ditt trist.

  3. Hvis du syns hun ser smålubben ut her, så vil jeg gjerne vite hva du legger i det begrepet? Ikke det samme som meg i alle fall. Og om noen er smålubben, er det da viktig at du påpeker det? Uansettt var dette en stygg kommentar som åpenbart har som hensikt å såre eller skape reaksjoner.

   Jeg er ikke i mot kritikk av det som er kritikkverdig, men jeg tror du skjønner selv at du bare latterliggjør deg selv her.

  4. Kristin

   Herregud, for en latterlig frekk kommentar!

  5. Malin:O WTF?! Smålubben?? Skam på skambeinet til deg for tidenes mest unødvendige og teiteste kommentar.. Jeg synes Caroline ser helt fantastisk ut.

   1. Hehe, må nesten le litt… smålubben faktisk? Ikke rart at mange sliter og får spiseforstyrrelser når noen har et så forvrengt syn på kropp at dem kan kalle denne kroppen smålubben! Caroline har jo ikke et gram for mye, hun har en veltrent og sunn kropp. Blir så oppgitt over sånne tåpelige kommentarer.

   2. For en ufyselig kommentar! Blir sjokkert over hvordan folk kan snakke til hverandre.. i en fotoshoot som dette kontra en moteshoot så skal man fremheve muskler, styrke og å fremstå atletisk, som er akkurat det Caroline gjør her.. hvor hun ser smålubben ut vet ikke jeg, og ei heller hva du legger i det begrepet.. dama ser rå, sterk og atletisk ut!

   3. Stygg og unødvendig kommentar. Smålubben?? Hvilket ideal lever du etter? Caroline ser mer formfull ut enn før, og derfor også friskere ut på lenge.

  6. Marlene Aldem

   For en latterlig kommentar. Smålubben, really? Altså jeg kan ikke engang se for meg hvor dårlig selvtillit du har bak skjermen. Og dette mener jeg virkelig. Hun er ikke smålubben, og vi trenger ikke sette hun på vekta for å forstå det. Jeg skjønner ikke hvordan du kan si noe sånt, til noen som helst? Jeg skulle likt å sett deg også. Hvordan du ser ut. For det er som regel de som ikke er så fornøyde med seg selv, som holder på som deg. Hvorfor kan du ikke holde ting for deg selv. Du har all rett til å snakke fakta. Men sånn bullshit som dette her, er drøyt å si. Du må virkelig ikke ha det bra med deg selv. Synes synd på deg :/ Caroline, du er vakker. Og jeg tror halvparten av befolkningen i Norge skulle likt å sett ut som deg!

  7. Uff, dette var virkelig unødvendig av deg Malin! Her er det DU som bidrar til å fremme et usunt kroppsbilde altså, og ikke Caroline! Håper ikke Caroline tar seg nært av slik non-sense. Har aldri sett deg så flott før jeg Caroline, du stråler virkelig på disse bildene og ser helt fantastisk ut!! Vi MÅ bare heve oss over slike kommentarer altså. Og hvis du synes Caroline er smålubben her, hva sier det om den gjennomsnittlige norske kvinnen egentlig? Da er vi andre isåfall megafeite!

   Skam deg Malin!

  8. Haha… Malin!!! Smålubben?
   Det var faktisk så dumt å lese, at jeg ikke kommer på en smart kommentar til deg i retur!

   Caroline: Du har en smellvakker kropp du skal være stolt av. Du ser definert og sunn ut. Ett forbilde på mange måter.

  9. Smålubben? Håper at du er klar over at selvom kommentaren din er myntet på Caroline, så treffer du flere titalls jenter med den kommentaren. Caroline har en flott og sunn kropp, med muskler og fine former. Kommentaren din sårer kanskje Caroline, men den gjør skade på massevis av jenter, som i utgangspunktet IKKE er smålubne, men som nå føler seg som elefanter, fordi dem leser det du skriver til Caroline.

   Skam deg! Ble du oppdratt av ulver, for dette kan umulig komme fra foreldrene dine….

  10. Jeanette

   Smålubben?!? Hvordan i all verden kan du si det? Nøyaktig hvor mener du Caroline ser smålubben ut? Bein, armer, mage? Du må ha et helt forvrengt syn på kropp – her er det INGEN tendenser til lubbenhet i det hele tatt! Hva kaller du en som faktisk er smålubben? Smellfeit?

   Caroline ser sunn og sterk ut og dette var fantastisk flotte bilder! Ferdig med den saken.

  11. Kjære Malin. Nå har jeg sett flere ganger at du er den eneste som sender dritt etter forrige helg. Kan du ikke bare gi deg og innse att de som er på bloggen må er for å være hyggelige og få inspirasjon. Finn på noe annet.
   Det og si att Caroline er smålubben er jo så dumt att det er helt utrolig. Nok en gang;SKJERP DEG

  12. Smålubben?! Hun ser jo frisk, sunn og veltrent ut! For en unødvendig kommentar! Stygt gjort når du sikkert er klar over hvilket kroppspress som eksisterer i samfunnet vårt i dag! Bruk hodet før du kommenterer, det er slike kommentarer som er med på å ødelegge selvbilde til mange jenter.
   Hilsen ei som er drittlei av slike kommentarer!
   Caroline du ser kjempebra ut! 🙂 Du inspirerer til trening med slike innlegg 🙂

  13. Seriøst? Kan vi ikke legge den bilderedigeringssaken bak oss nå. Du har rett i at hun ødela kun for seg selv ved å redigere bildene, men vi er ikke enige om virkningene. Hun har faktisk beklaget for det, og innrømt det. Det faktum at hun redigerte sine bilder er trist, men det gjør ikke Caroline noe styggere. Da jeg så disse bildene tenkte jeg det motsatte av deg. Jeg tenkte bare «shit for en veltrent og stram kropp», og «shit, hun er (takk Gud) ikke en strek». Hvis hun er lubben så er jeg en elefant. Caroline er superslank, veltrent og fit. Jeg synes det er modig gjort å publisere disse bildene etter alle oppslagene i media. Well done 🙂

  14. SMÅLUBBEN?!?! Lurer på hva jeg er da med mine 117 kg og str 50 i klær 🙂 Det du skriver er så langt fra virkeligheten som det kommer, så her vil du bare være jævlig mot Caroline. Hvis du ikke synes hun er pen, hvorfor skriver du det? Har du det virkelig så dårlig med deg selv at du må trykke henne ned også? Du er en MOBBER og jeg synes oppriktig synd på deg. Tror du må begynne å gå litt inn i deg selv og jobbe med selvbildet ditt.

   Caroline: Du ser sunn, sprek og helt FANTASTISK ut! Du skal være stolt av kroppen din, en slik trent kropp kommer ikke gratis 🙂 Du er et forbilde for meg som er så overvektig og kjemper mot kiloene. Jeg har ikke som mål å se ut som deg, men bli den beste versjonen av meg selv. Det har du lært meg! 🙂

   STOR klem fra Stine

   1. Caroline

    Tusen takk, Stine 🙂 Utrolig takknemlig for slike koselige kommentarer, de gjør hverdagen enda bedre 🙂

  15. Uansett hva man måtte mene om saken med redigering ++ Du ødelegger bare for deg selv her, Malin, med å vise alle hvor utrolig dum og frekk du er.

  16. Mønster gjør gjerne at kroppsdeler ser større ut (en slags illusjon). Dette har jeg undersøkt fordi jeg syns jeg selv har for tynne bein og overkropp, og det funker å «forstørre» med mønster.

   Hvis du ser på bildene av Caroline uten mønster på klærne over her, så ser en jo lett at hun langt i fra er lubben. Hun har drømmekroppen – slank, muskuløs og flott.

   Det er en fryd å lese denne bloggen, en herlig avkobling i hverdagen! Caroline, du gjør en fantastisk jobb.

   1. Caroline

    Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

  17. Tenker du egentlig over at en sånn kommentar som dette ikke bare sårer den du skriver den til, men også andre?? Når du skriver at Caroline er smålubben på disse bildene, da tenker jeg: Er dette å vere smålubben???? Denne slanke, flotte og veltrente jenta, smålubben???! Hvis hun er smålubben, hva er jeg da??!! Syns folk at jeg er tjukk da eller??! Slike negative tanker sprer du Malin, og det er nok ikke bare jeg som tenker dette! Fysj så lite medmenneskelig!!

  18. Kom deg tilbake på kvinneguiden, Malin;) Tror det er i den trollverdenen du hører hjemme;) Hvis dette er «smålubben», da lurer jeg veldig på hva jeg er i dine øyne… Jeg er pr definisjon normalvektig, og Caroline er mye slankere enn meg! Det er slike kommentarer som din som får folk til å ønske å redigere bilder, eller å få dårligere selvbilde. Men det er vel det du ønsker å oppnå med denne kommentaren? Synd du ikke har fått bedre oppdragelse enn å lire av deg sånn som dette. Dine foreldre må være stolte av deg???

  19. Huff da Malin, her var du ikke særlig heldig.
   Jeg ser seriøst ikke forskjell på bildene dine Caroline. Du har jo alltid vært en slank og trent jente, så skjønner ikke hva alt dette maset om redigeringen er.
   Keep it up!
   Beundrer hvor sterk du er, håper du klarer å fokusere på alle vi som ikke hater på hver minste ting, men syns du og bloggen er topp 🙂

  20. Herre Gud! Er det mulig å skrive noe sånt?
   Caroline, håper og tror du skjønner at dette hun skriver er kunne sludder og vas.
   Kun for provokasjon!
   Skjønner ikke hvordan folk/»nett-troll» orker å spre ut edder og galle.
   Ut i fra bildene her så finnes det ikke mulig å kalle Caroline smålubben. Noe mer fit skal man lete lenge etter!
   Får vondt i hjerterota at folk bare må lire av seg dritt, for moro skyld 🙁

  21. Er det mulig???
   Det går an å vise et snev av folkeskikk i kommentarfelt på nettet også! Dette var lavmål!
   God helg til alle som fortjener det

  22. Inapina

   Smålubben? Ikke noe særlig pent?

   Ikke noe særlig nødvendig kommentar, håper du skjønner selv at du driter deg ut nå? Herremin så teit! *himlermedøynene*

  23. caroline

   Wow, å skrive det av Caroline ser lubben ut på disse bildene er jo helt bak mål, virkelig. Jeg er sikkert 10 kg tyngre enn caroline, og fortsatt ikke «lubben». Get a grip, Malin

  24. Hvilken planet bor du på? Du bør ihvertfall skifte brillene dine og gjemme deg i et skap etterpå. Ikke stemmer det du sier og kommentaren var ordentlig slem! Hadde vært artig å se hvordan du ser ut.

   Hilsen lubben (hvis caroline er smålubben)

  25. For en trist kommentar. Så stusselig!
   Man skal være fullstendig fucked up for å si dette.
   Bildene var kjempefine!

  26. Haha, what?! Smålubben? Oi, du har nok ikke sett nok ekte mennesker.. Hva tror du er gjennomsnittlig om du tror dette er smålubben? Hun ser da normal ut.

   Til Caroline: Jeg så noe på TV i dag. How to look good naked. Da handlet det om en gravid kvinne som ikke likte kroppen sin etter graviditeten. Heller enn at hun skulle trene, gå på lavkarbodiett osv, så l aprogramlederen fokus på å elske kroppen sin som den er. Å bære strekkmerker, slapp mage og hengete pupper med stolthet. Kvinnen gråt på slutten av glede når hun kom på hvor vakker hun faktisk er.

   Det får meg litt til å tenke på dette med inspirasjon til alle gravide kvinner. Må alt være så svart/hvitt liksom? Det er som at alle som kritiserer noen for å trene for mye under gravideten får till svar at det er bedre enn å legge på seg 100 kg. Som om det bare finns de to alternativene.

   Virkelig inspirasjon skulle vel være å se noen som trener og spiser normalt og aksepterer eller kanskje til og med elsker effekten gravideten har på kroppen..?

   Ekte glede er ligger ikke i perfeksjon, men i å akseptere det uperfekte.

  27. Helt utrolig hva det er mulig å spy ut i et kommentarfelt.

   Ingen skal være nødt til å tåle å få slik dritt slengt etter seg, og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan du klarer det Caroline! Jeg kunne værtfall aldri blogget.

   Og om du noen gang skulle tvile; du ser FAB ut!

  28. Det ser ut som at det er mye ved Caroline Berg Eriksen som plager deg, Malin. Det er lov å være uenig, men jeg lurer da litt på hvorfor du faktisk gidder å se på bloggen? Det er frivillig vettu… 🙂

 12. Hei!
  For det første (til Malin som skrev lenger opp) : MALIN-SKJÆRP DEG!!! FYY!!

  Caroline!! Flotte bilder av ei sporty jente! Su ser rå-sprek ut! Sterk og flott!!

  Nå fikk jeg lyst på nytt treningstøy 🙂

  Stå på!

  1. Malin:
   For et ynkelig menneske du er!

 13. Jeg blir så glad av å se på deg Caroline! 🙂

  God helg til deg og dine 🙂 Klem!

 14. Såå freshe bilder! Du ser fantastisk ut 🙂 Masse fint treningstøy også, får lyst til å kjøpe alt sammen, hehe! Elsker at det begynner å komme treningsklær med så mye kule mønstre, og ikke bare svarte tights liksom :)!

 15. Heii :):)
  Jeg lurte på om du hadde noen løpesko å anbefale? Du løper jo både inne og ute, er det noen sko du anbefaler som passer godt til begge?
  Takk for fin blogg, jeg har hentet masse oppskrifter herfra og alle smaker spå godt!!
  Ha en finfin helg 🙂

 16. Så sunn og naturlig du ser ut! Fiiin 🙂

 17. Anette S.

  Freshe klær på en nydelig modell:-) Digger bildet med blomstertightsen og det med Kari Traa klærne:-)

 18. Jamen sødeste Caroline, hvordan kan du være så pokkers smuk hele tiden!

 19. Stine Skovrand

  Nå ser du bare helt smashing ut.den hårfargen kler deg.helt nydlig hele deg.for en kropp ser så sunn og fresh ut.go helg☺

 20. Nyyydelige bilder!! 🙂

 21. Malin. Frekke stygge nett troll. Ærlig talt sånn sier en virkelig ikke. Hun er super flott og veltrent. Sånne som deg skulle virkelig ikke ha tilgang til nett. Du er sikkert en av sjefs trolla på kvinneguiden. Caroline stå på , du er flotters:-)

 22. Du ser rett og slett fantastisk ut Caroline 🙂 Tusen takk for inspirasjon i bøtter og spann – ønsker deg og dine en strålende helg!

 23. Jeg er sjelden innom denne bloggen og kommenterer ikke. Generelt sett er jeg motstander av denne typen blogger. Men jeg klikker meg innom nå og da for å observere litt denne «stormen», og du har mange gode oppskrifter. Men denne måtte jeg bare kommentere på. Så en kommentar lenger oppe her om smålubben. Du er på INGEN måte smålubben på disse bildene, men utrolig lekker. Nå vet ikke jeg hva som er «den sanne deg» men ble litt glad da jeg så disse bildene. Lårene og rumpa di har litt former, og fy søren så godt du kledde det! Er dette «den sanne deg» bør du virkelig unngå all redigering. Du stråler, ser sunn og veltrent ut.

  Hilsen en slank nysgjerrigper som alltid prøver å legge på seg litt, da jeg synes det er så fint:)

 24. Dette var veldig fine og ekte bilder!

 25. Du ser utrolig flott ut på disse bildene! Et ekte forbilde! Sunn og sterk! Sånn liker ihvertfall jeg dagens idoler 😉

 26. Camilla

  Er det rart at noen får lyst til å redigere bilder av seg selv når det finnes nettroll som deg, Malin? Tenk lenger enn din egen nesetipp.
  Caroline, dette er noen av de nydeligste bildene jeg noen gang har sett av deg! Du ser helt fantastisk ut 🙂 Jeg syns du skal være stolt av deg selv – både for hvordan du ser ut, og for hvordan du har stått i den stormen som har vært rundt deg i det siste. Du har en gjeng lesere som ønsker deg alt godt, og som er her fordi de liker det du driver med. Dessverre er det også noen her inne som ikke eier folkeskikk – men kommentarfeltet på dette innlegget viser at de fleste er her fordi du gjør en bra jobb. Fortsett med det gode arbeidet, vær stolt av deg selv, og prøv å husk alle de positive kommentarene på dette innlegget istedenfor den ene dårlige 🙂 Stå på!

 27. Wow, her var du virkelig flott! For noen fantastiske bilder :)) Både du og kroppen din gløder, og disse bildene er så deg i ditt ess (med treningsklærne på). Vakkert

 28. Så utrolig fine bilder! Kjenner jeg kommer til å bli hekta på helhvitt-stilen fremover. Så enkelt, men likevel annerledes 🙂

 29. Se på deg da, du stråler 😀 flotte bilder!!

 30. For noen nydelige bilder! du stråler:-)

 31. Nydelige treningsklær og sko fra Get Inspired på en fantastisk flott modell!De blå skoene fra Nike på det første bilde MÅ jeg bare ha!!

 32. Kjerstin

  Jeg må nesten le…..» smålubben «….. dette er de beste bildene jeg noen gang har sett av deg Caroline. Lurer på hva Malin ville kalt meg da? Er ikke alltid enig med deg og ditt, men dette ble virkelig FOR dumt !

  Ha en fin helg videre .

  Klem 🙂

 33. så lekre bildene ble! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *