I ♥ dogs

matmormedposer

Her om dagen fikk vi verdens fineste overraskelse i postkassen, så jeg vil bare si tusen takk til eksteparet som står bak ilovedogs.no for fantastiske goodiebags til våre firbeinte og et utrolig rørende brev. Jeg ble så glad, og hundene ble nok enda gladere 🙂 Her var det håndklær, x antall forskjellige godbiter, sjampo, balsam og masse annet nips som alltid kommer godt med. Nå blir det hundefest! 

___________________________________________________________________________________________________________

man’s best friend 

hugomatmor

ronaldo

ronaldomatmor2

Jeg vil benytte anledningen til å takke flere lesere som sender meg brev og gaver, jeg leser absolutt alt og setter pris på hvert eneste ord og hver eneste ting, selv om jeg ikke alltid svarer. Dere er verdens fineste gjeng ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå føler jeg at formen snart er på plass, jeg mangler bare det siste hakket som gjør at jeg ikke kaldsvetter bare jeg reiser meg opp. I morgen er jeg der, tenker jeg! Må si det frister veldig med en treningsøkt, men jeg tror jeg gjøre lurt i å vente et par dager til. Ikke dårlig å starte ukens første økt på en lørdag, vel? 😉 Jeg får heller bruke dagen på å komme a jour med andre ting, jeg har en del arbeid å ta igjen etter sykedagene, inkludert både kofferter fra Kragerø og Trondheim som venter på meg, så det skal bli godt å få vasket litt klær, ryddet på plass og komme i system. Så har jeg startet så smått med et annet prosjekt også, noe jeg har hatt lyst til å gjøre i årevis, men som jeg aldri har følt at jeg har hatt tid til. Tid har jeg vel egentlig ikke nå heller, men jeg må jo bare hoppe i det. Med begge beina. Forteller mer om det senere 🙂 

Neste uke skal jeg forresten gjeste Senkveld med Thomas & Harald. Der har jeg vært en gang før, men det er allerede 3 år siden, tenk på det! De er to gode gutter, så jeg gleder meg, selv om slike ting alltid gir meg altfor store sommerfugler i magen. Tvitvi! 

Ville bare ønske dere en fin dag, så sees vi senere 

74 kommentarer

 1. Benedicte

  Åå så spennende, gleder meg til å se på. Det sendes neste lørdag? At du får sommerfugler betyr at du har beina på jorda, så jeg syns ikke det er en negativ ting. Du er god på å ordlegge deg riktig og nailer sånne ting; så dette kommer til å gå fint 🙂

 2. Elsker slike innlegg! Så enkelt og greit <3 ha en god dag og fortsatt god bedring!

 3. Hei!
  Litt rart spørsmål kanskje, men hvor har du kjøpt rosene dine? De var rett og slett nydelige!

  1. Caroline

   Floriss på Lietorvet 🙂

 4. Hei! Så gøy å få tilsendt gave til hundene! Smart av små og store firmaer å sende gaver til flinke bloggere. Men jeg blir imponert over hvor snille mennesker det er der ute som faktisk sender gaver og kort til folk de ikke kjenner!?! De må jo være utrolig greie og oppmerksomme da også mot sine venner og nærmeste!?! Jeg tenker ofte at jeg skal gi en oppmerksomhet til de som har hatt en liten begivenhet i livet sitt (noe utenom fødsel, bursdag osv.), men det blir ofte bare med tanken eller tiltak å gjøre det. Ha en fortsatt fin dag!

  1. Caroline

   Det kommer utrolig mye fint i posten, både fra lesere og bedrifter 🙂

 5. Hei

 6. Åh, dina hundar är så söööta! 😀

  http://www.johannagrahn.com

 7. Blir ryddedag her også i dag. Solen skinner og jeg har såå lyst til å gå en laang tur ute, men tror det må vente til i morgen, så formen rekker å bli bedre her også! Men litt rydding klarer jeg, alltid herlig å få litt orden !

 8. Hei! Lurte på om du har noen til å bistå deg i huset? Vaskehjelp ol? Vurdere selv dette – samtidig litt «bekymret» for hvordan det vil være å ha noen så nær sitt eget privatliv. Mvh Monica

  1. Caroline

   Vi har vaskehjelp hver andre uke 🙂 Fungerer utmerket 🙂

 9. Ååå, så fine de er! Ronaldo begynner å se voksen ut.
  Husker dere hadde litt problemer med helsen hans en periode, er han frisk og fin nå? 🙂

  Håper dere får ha dem i mange flere år!

  1. Caroline

   Det går bedre nå 🙂

 10. Du kommer til å rule Senkveld! Godt å høre at det går bedre 🙂

 11. Åh hundar är verkligen bäst!!! Jag har en fransk bulldogg och en boxer och de är mitt allt. Älskar!!!

  http://www.vonlila.se

 12. Så koselig Caroline. Det ble litt juleaften for de pelskledde 🙂 Jeg sitter på jobb og gruer meg så innmari til i kveld. Vi har bestilt time for avliving av den ene hunden vår. Han er ikke mer enn ni år, men har slitt med store forkalkninger de siste årene, så i kveld skal jeg følge han over regnbuebroen ❤️

 13. Åh, så fantastisk 🙂 Nå gleder jeg meg til senkveld begynner!

 14. Kristine

  Whaat, er det tre år siden du var på Senkveld med Kjetil Jansrud, haha, føler det var max i fjor;)

 15. susanne

  Er det 3 år siden??? Haha det virker som det var i høst eller senest i fjor. Så merkelig.

  Du er så nydelig, og det er godt at du virker positiv 🙂

  Hvor er den nydelige genseren og den hårsløyfen fra om jeg kan spørre?

  Lykke til med koffertutpakking og god bedring, og lykke til på senkveld 🙂
  -klem

 16. Lena-Cecilie

  Hei,
  Jeg har et spørsmål om vipper, har du exstensions nå eller er det kun løs vipper?
  Evt. hvor setter du på vipper eller vet du om et sted som er bra?

  Du er helt utrolig, inspirerer meg hver dag <3

  1. Caroline

   Bruker kun punktvipper fra depend 🙂

 17. Så fantastisk fint dere har fått det hjemme nå 🙂 Å rosene i den bøtta. Nydelig! Har du tenkt på å bytte ut speilet bak sofaen? Et par store bilder hadde gjort seg tenker jeg 🙂

  1. Caroline

   Vi skal bytte det ut med et større speil 🙂

   1. Emilie

    Gleder meg til å se 🙂

 18. Så fint å høre at du er på bedringens vei 🙂 Det blir spennende med Senkveld! Du klarer deg bra 🙂 Lykke til! Klem M

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 19. Det er så koselig når de firbente får gaver 🙂 Også fortjener de det mest av alle O:-)
  Husk å stemme på Caroline på vixen blog awards, folkens! Siste sjense!

 20. Hei <3 Har aldri kommentert bloggen din før selv om jeg har lest den lenge. Ble veldig skuffet over "avsløringene", men etter at jeg bestemte meg for å gi det en sjans til har jeg lest gjennom innleggene dine de siste 2 ukene og jeg er veldig glad for det. Du er ei super jente og jeg har fått enda mer respekt for deg nå. "Keep calm and carry on" burde vært slagordet ditt. Kjempe imponert. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 21. Fiiiin dag til deg og dine

 22. Huff, håper du blir frisk snart. Jeg ble matforgiftet på ferie forrige uke, og det henger fortsatt litt i. I dag er formen rimelig fin, men tror jeg drøyer treningsøkta til i morgen, selv om det klør i hele kroppen etter å få røre meg igjen 😉

 23. Hei! Lurer så veldig på hvor du har kjøpt putene eller trekket til de som ligger i sofaen, som er mørke. Stå på videre:)

 24. Å så heldige firbeinte- moro med litt ekstra!:) Gleder meg til å høre om prosjektet ditt. Selv har jeg en million planer og prosjekter jeg har lyst til å gjennomføre. Men ikke alltid like lett å få tid til det med en liten en i hus;) Men koser meg bare ved å planlegge også jeg- and some day!!;)

  Så moro at du skal på Senkveld!!! Det gleder jeg meg til å se!:) Ha en kjempefin dag!

 25. For et utrolig avslappet og sjarmerende outfit! Hvor er buksa og genseren fra? 🙂

  1. Caroline

   Bukse fra HM og genser fra Hunkydory 🙂

 26. Hvor stor er champagnekjøleren som du har blomster i?

  1. Caroline

   Usikker, men tipper den er hvert fall 15 liter 🙂

   1. Hvor er den kjøpt?

   2. Caroline

    TM Design 🙂

   3. Takk for svar. Hvor høy og bred er dn??

   4. Caroline

    30 cm bred, og ca 28 cm høy 🙂

   5. Hege Van De Putte

    Saa stor? En vanlig vaskebötte rommer 10 liter. Er den virkelig enda större?

   6. Caroline

    Nei, det var kanskje litt vel 😀 Den er kanskje litt under 10 liter.

 27. Hvor er genseren fra? 😀

  1. Caroline

   Hunkydory 🙂

 28. Hei Caroline! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel. Jeg sliter litt med fødselsangst, men er samtidig veldig veldig ukomfortabel med å skulle ta epidural. Har virkelig ikke lyst til det, men samtidig er jeg litt skremt av hvor smertefullt det høres ut å føde uten. Man vet jo aldri hvilken fødsel man får på forhånd og alle fødsler er forskjellig, men siden du (faktisk) er den eneste jeg vet om som har født helt naturlig så lurer jeg på om du ville gjort det igjen? Ville du født naturlig hvis du skulle gjøre det på nytt, eller ville du tatt epidural? Og ville du i det hele tatt født igjen nå som du vet hvilke intense smerter det innebærer? Hvor «ille» synes du opplevelsen var (sånn smertemessig sett)? Hvis du synes det blir for personlig å svare på dette så har jeg full forståelse for det altså. Stor klem fra en fast leser (som ikke har lyst til å føde, men veldig gjerne vil ha familie :P)

  1. Caroline

   Nå brukte jeg lystgass, da, så mange vil vel hevde at det ikke var naturlig selv om jeg ikke følte det hjalp noe som helst :/ Skulle jeg født igjen nå, så ville jeg valgt samme som sist 🙂

   Jeg skal ikke lyve for deg, eller pynte på sannheten, de siste 45 minuttene kan ikke beskrives.. Det var vondt :O

   Men du får krefter du ikke trodde du hadde, og plutselig så er det over og alt er bare fryd og gammen 🙂

   1. Marita

    Jeg slet selv med fødselsangst! Men ikke tenk på det… for det første: Du er MØKK lei av å være gravid på slutten. Jeg gjorde alle trisk i boka for å få ut ungen til slutt 🙂
    For det andre: Å føde… verdens «kuleste» ting i verden… du føler deg som superwoman! Se på det som en treningsøkt (en nokså hard økt vel og merke…) – følelsen etterpå er fantastisk, og selve smerten er fort glemt 🙂

   2. Marita

    Og caroline… du er fantastik! Snu ryggen til alle negative kommentarer! Jeg heier på deg! 🙂

   3. Venninna mi beskreiv det så bra»,først gjør det vondt..mot slutten så vondt at det faktisk er helt latterlig…,men plutselig ligger du der med den mest fantastiske ubeskrivelige bylten du kan tenke deg. «

  2. Jeg grudde meg også veldig, men det var en finere opplevelse enn jeg hadde trodd. Det var supervondt, men jeg tok epidural, og det hjalp veldig, i alle fall en periode. Ikke noe problem å ta det, og skal jeg føde igjen, skal jeg definitivt gjøre det på samme måten. Ikke noe vits å ha mer vondt enn man må, spør du meg.

  3. fødsel

   Jeg har født en uten smertestillende, og en med epidural. Epiduralfødselen var med nr 2 pga fødselsangst etter en helt forferdelig første fødsel. Første fødsel uten smertestillende tok 2 døgn etter igangsetting.
   Andre fødsel med epidural tok 4 timer etter igangsetting, de hadde epiduralen klar til meg så fort jeg kjente rier.

   Skal jeg ha et barn til så velger jeg helt klart epidural. Nå har jeg isåfall 2 barn å komme hjem til å skulle ta meg av i tilegg til en nyfødt. Jeg ble MYE mindre ødelagt i kroppen etter en fødsel med smertestillende, MYE mindre sliten og kom til meg selv igjen ganske fort. Etter fødsel nr 1 som var forferdelig vond og lang brukte jeg flere uker på å klare og komme meg ut døra og trille med vogn. Jeg var svimmel og sliten, og dermed gikk ammingen dårlig også. Da det hadde gått 7 uker kom formen seg litt og da løsnet det for ammingen også og jeg ammet i 1,5 år 🙂

   Min erfaring er at kroppen og ammingen har litt godt av at man ikke sliter seg helt ut. MEN…. jeg har kun hatt igangsatte fødsler, så det kan hende jeg hadde taklet en fødsel bedre om den startet naturlig. Fødselen min gikk fortere og bedre med smertestillende, for da kunne kroppen slappe av og jobbe mot målet 🙂

   1. Du mener sikkert ikke noe vondt, men jeg blir litt irritert og oppgitt av sånne som deg. Her skriver Linn at hun er redd og du svarer med en skikkelig skrekkhistorie. Tror du virkelig det hjelper henne? Sånne som deg bare skremmer unødvendig. Håper du tenker over det i fremtiden, det er sikkert bare en liten forglemming 🙂

 29. Hei:) Lurte på hvor den svarte skinnjakken var fra som du har på deg i my precious innlegget?

  1. Caroline

   Boda Skins 🙂

 30. Hvor er genseren din fra?

  1. Caroline

   Hunkydory 🙂

 31. Cathrine

  Hei! Dette spørsmålet har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel. Lagde du babygrøt fra bunnen av til Nelia? I så fall, kunne du ha delt oppskrift? Og har du lyst til å dele noen oppskrifter på mat for babyer fra rundt 6 måneder? 🙂 Klem

  1. Caroline

   Nei, vi brukte grøten fra butikken 🙂

   1. Cathrine

    Takk for svar! Når begynte dere å gi henne grøt? Kan jeg spørre hvilken grøt dere kjøpte?

   2. Caroline

    Vi begynte når hun var ca 6 mnd om jeg ikke husker helt feil 🙂 Vi kjøpte bare de vanlige fra butikken, ingen faste merker eller lignende 🙂

 32. Så fint innlegg (-:
  Og superfint kose-outfit <3

 33. Henriette

  Hei flotte Caroline! Elsker bloggen din, du er inspirerende!
  Fantastiske hunder du har, likte antrekket også – så avslappet men likevel fint!
  Må spørre deg, hvor er hårbåndet fra?
  Ha en fin dag! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Det er fra Asos.

 34. Er ikke dette reklame? Du linker jo til og med til nettbutikken. Reklame for ilovedogs.no

  1. Caroline

   Det kommer tydelig frem i teksten hvordan jeg har mottatt produktene 🙂

   1. Hvorfor merker du ikke innlegget med reklame?

   2. Caroline

    Fordi det kommer tydelig frem i teksten hvordan jeg har mottatt produktene 🙂

 35. Det hadde vore spennande med eit innlegg frå vaskerommet, med tipa til stell av kle osv

 36. Du er herlig <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er <3

 37. Så morro!
  Jeg har kjøpt sløyfer og slips og litt annet stasj fra dem, som jeg har i studio når jeg har hundefotograferinger. De har så innmari mye fint! Kan forresten anbefale de sammenleggbare mat/vannskålene – de er helt geniale når man er på reise, for de veier nesten ikkeno, blir helt flate og ser superfine ut når man slår dem opp for bruk:).

  Finfin helg til deg og dine

 38. ingvild

  Lykke til på senkveld 🙂 Ser aldri på det lenger, men må få med meg denne episoden da!
  Må forresten også si at jeg e l s k e r salongbordet ditt!

  1. Caroline

   Det må du få med deg 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *