new in: clutches

IMG_4582

Jeg er svak for fine clutchvesker, og helst skal de være litt unike, så da jeg oppdaget disse to fra Moschino, måtte jeg ha en i både gull og sølv. De gjør såpass mye ut av seg at de fungerer som et armbånd, og egentlig trenger du ikke så mye annet tilbehør heller. 

IMG_4680

– sølvhjerte fra moschino (annonselenke) her / gullhjerte fra moschino (annonselenke) her – 

IMG_4695

Mens jeg var på utkikk, kom jeg også over denne. Gleder meg til å bruke dem! 

IMG_4712

IMG_4740

– love potion no. 13 fra aldo (annonselenke) her – 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag var Lars-Kristian tilbake på trening etter to dager off, og jeg starter endelig å føle meg som meg selv igjen også. Åååå, jeg gleder meg noe så sinnsykt til en løpetur igjen! Og til å trene styrke! Bare det å bevege meg så jeg svetter, det savner jeg virkelig. Spesielt nå som jeg også har så utrolig mye fresht treningstøy etter fotoshooten i Trondheim! Nå må bare Nelia bli hundre prosent frisk igjen. Det er ikke noe hyggelig når de små er syke, spesielt ikke når de har feber. De blir så hjelpesløse, og vet ikke hva de vil. Nelia vil i hvert fall ha alt rundt seg på en gang, men så vil hun ikke likevel. Så vi har lekt med alt fra kontorsakene mine til puslespillene hennes i dag, sett på tv, spist og griset fælt. Så selv om hun er syk, er det unasett en utrolig deilig følelse å kjenne på at jeg kan gjøre henne bedre bare av å være tilstede. Det gjør meg lykkelig  Nå er jeg bare bekymret for at hun skal bli syk umiddelbart etter barnehagestart igjen, krysser fingrene for at det ikke skjer. Det blir uansett en stund til, vi skal jo en hel uke til Sarpsborg på miniferie innen den tid 🙂 

Håper dere har hatt en fin dag hittil! Vi sees til oppskrift-onsdag litt senere 🙂 

48 kommentarer

 1. Benedicte

  Hmm, begge clutchene er utsolgt. De burde kanskje sjekka lagret før de ba deg annonsere :p

  1. Caroline

   Så dumt :/

   Ingen som har bedt meg om å annonsere, skriver om de fordi jeg hadde lyst til det.

   1. Benedicte

    Jeg trodde de hadde det siden du skrev annonselenker. Jeg har helt skjønt det opplegget der ennå tydeligvis :p Gleder meg til å se deg bruke de iallefall 🙂

   2. Caroline

    Ja, det er kanskje ikke så enkelt 😀 Jeg har kjøpt veskene selv, men får noen kroner via en tredjepart for å legge det ut med en såkalt affiliatelenke.

   3. Men med all respekt Caroline.
    Da er jo dette snik reklamering hvis du faktisk får penger for og legge ut lenker.
    Er ganske lite merking av reklame når du tjener på annonselenker som du ikke infomerer om.
    Som at du kan få penger / prosenter osv ved at vi trykker på lenkene.
    Det er jo snik reklamering for oss som ikke ønsker og sponse / støtte inntekten din via salg.

   4. Caroline

    Det står «annonselenke» ved siden av lenkene. Så nei, det er ikke noe snikreklame 🙂

   5. Helt ok med annonselenker! Det plager meg ikke et sekund en gang, men da skal det vel helst stå øverst, og også når man deler i SoMe, slik at man vet før man klikker på innlegget, at det er annonselenker i teksten.

   6. Caroline

    Det kommer helt an på hvordan innlegget er 🙂 Her har jeg kjøpt veskene selv, og da stiller det seg annerledes enn når jeg f.eks får betalt av en annonsør for å skrive innlegget.

    Jeg har løst det på denne måten i årevis, samtidig som vi har hatt løpende kontakt med forbrukerombudet. De har aldri hatt noe å utsette på det.

 2. Katrine

  Godt å høre dere er på bedringens vei, er ikke noe særlig å være syk. God bedring til dere alle mann!:) Kjenner meg igjen i det du sier om trening, hadde en periode før jul jeg hanglet i et par uker og la treningen helt vekk, så det var skikkelig godt å komme i gang igjen. Men så hadde jeg en lignende periode i jula, og det er liksom de sykdomsperiodene der satte treningsform og motivasjon noen hakk tilbake. Nå er det litt tungt å komme tilbake til de gode rutinene igjen, men det kommer seg nok:-) Ønsker dere en kjempefin kveld:)

 3. Silje Aanonsen

  Hei Caroline!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år, og kommer fortsatt til å lese den i mange år fremover!
  Du er et stort forbilde og jeg håper ikke du lar deg knekke av alle negative kommentarer.. Du fortjener å være glad 🙂

  Har et lite spørsmål. Jeg går tredje klasse på videregående og vi holder på med særemne for tiden. Min problemstilling er følgende «Hvilke suksessfaktorer finner vi i de mest populære bloggene i Norge?». Jeg sliter litt med å finne info om emne, og lurte derfor på om du hadde noen tips eller punkter som jeg kunne hatt med?

  Håper på svar:)

  -Silje Aanonsen

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 🙂

   Du vil ikke finne noe på det, du må rett og slett sammenligne alle de største og se hva de gjør. Men jeg kan ramse opp hva jeg anser som suksesskriterier:

   – Hyppige oppdateringer
   – Kommunikasjon med lesere
   – Unge jenter

   1. Hei! De skal visst snakke om norske blogger på Kulturhuset på P2 i dag klokken 1300 – så det kan kanskje være greit å høre på en podcast av det eller nettradio? Da regner jeg med at de ser på det med ulike blikk og vinklinger, og at de dekker over både de såkalte rosabloggene og de som mer retter seg mot samfunnsspørsmål. Vi kan jo tenke på saken i Saudi-Arabia også, hvor bloggeren Raif Badawi er idømt 1000 piskeslag og ti års fengsel, pluss voldsom bot – fordi han har blogget mot regimet og for ytringsfrihet. Hva sier det om vårt samfunn og hvordan vi har det i Norge at det er de kommersielle bloggene som dominerer? Dessuten, de store rosabloggene nå er på en måte andregenerasjons bloggere. De første bloggene i Norge var også rettet mer på mediesaker, som et korrektiv mot «mainstream media». Så skjedde det noe, rundt 2008-2009 som gjorde at ting endret seg, det ble et sceneskifte. Det er skrevet en bok som tar opp en del av dette: https://deterbokami.wordpress.com/2014/01/12/lest-gi-meg-en-scene-norsk-blogghistorie-av-kristian-bjorkelo/ Her er det en som har skrevet om den boken.
    Noe av det som har skjedd, som den boka også tar opp, er at samfunnsdebatten flyktet til facebook og twitter da «dagens outfit» ble måten man skriver blogg på.
    Jeg tror at man burde ha en slik analyse i en oppgave som det 🙂

 4. Hei. Så utrolig lekre de var. God bedring til dere

 5. God bedring til søte Nelia <3

 6. Jeanette

  utrolig fine! men bruker ikke du litt vel mye penger på vesker? er jo egentlig ganske sykt å bruke så mye penger på vesker…

  1. Det er det vel strengt talt ingen som har noe med?

   Folk må da få lov til å bruke sine egne penger på det de har lyst til?

   1. Henny88

    Helt enig Ingrid. 🙂

 7. Hei, Caroline. Får en fin veske. På web siden dems står at det er gratis frakt over hele verden. Vet du om man må betale moms og toll også i Norge? Litt vanskelig å forklare, men håper du skjønner spørsmålet mitt.

  1. Caroline

   Det er ikke toll på vesker, men mva må du betale 🙂

 8. Jeg ble utrolig sjokkert da jeg så prisen på de to første clutchene. Jeg skjønner ikke hvorfor sånne ting er så dyre, for å være helt ærlig. Den siste er ganske fin da 🙂

 9. Så godt å lese at dere er blitt bedre! Det blir ofte litt sykdom når de små begynner i barnehage. Vi startet snuppa vår i barnehage tre uker før bryllupet vårt, som førte til at både brud, brudgom og brudepike hadde omgangssyken under bryllupet!! Fæle greier!!

  Et tips som har fungert godt for oss, er at vi noen ganger har snuppa vår hjemme på en hviledag hvis vi ser hun begynner å bli sliten, hoster litt, eller er litt slapp, selv om hun ikke har feber eller er ille syk. Jeg tror det ofte har reddet oss fra sykdom, da vi har opplevd at hun kommer tilbake til nesten tom barnehage, fordi andre er blitt syke, mens hun rir av stormen. Noen ganger har det også resultert i at vi voksne har blitt syke, mens hun er helt fin ;)! Bedre oss enn henne! Barna trenger jo like mye hviledag som oss, og fulle dager i barnehagen, som vi må benytte oss av, tar på for de små englene våre!

  Jeg vil også si at jeg er så mektig imponert over hvor ydmyke dere har vært over all mediestormen dere har opplevd i det siste. Jeg må fra mitt eget synspunkt si at all den negative tilbakemeldingen dere har fått er helt bak mål. Hvem ville ikke gjort akkurat som Lars Kristian har gjort når sin kone og familie får slik hets! Jeg hadde synes det hadde vært rart hvis han ikke reagerte! Han virker som en fantastisk mann, og dere er helt utrolig koselig å følge gjennom bloggen deres!! Jeg ønsker ikke å starte en ny helt vill diskusjon blant noen ved det jeg har sagt over, bare ønsker å vise dere at det er mange følgere her ute, som ikke går mot dere etter alt rabalderet som har vært i det siste. Stå på videre, vi er så ufattelig mange som heier på deg!!

  Klem fra en fast bloggtitter!!

 10. De var veldig fine! Men jeg lurer på hvor du har kjøpt den chanel boken?:)

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 11. Jannicke

  Hei:-)
  Lurte på om det kommer toll og moms i tillegg når man bestiller noe på asos? Og kommer dette evnt i etterkant?
  På forhånd takk for svar:-)

  1. Caroline

   Det kommer i etterkant, men vesker er det ikke toll på 🙂

  2. Nå har jeg lest så mye om nettroll at jeg først trodde du spurte om det fulgte troll med 🙂
   Det kunne jo ha vært koselig om det var et sånt skjønt lite lykketroll 🙂

 12. Kristine

  Hei. Godt dere er på bedringens vei 🙂 men må nesten skuffe deg litt dere blir nok syke igjen med en gang. Min eldste på 1,5 år begynte i august å vi har vært syke alle mann hver uke siden. Hege så det dem sier om at barna er mye syke første året i bh er SANT!!! Tror man er ferdig for nå så rykker det til igjen 😮 blir sikkert bedre neste år 😉

  1. Det med syke barnehagebarn kan ofte henge sammen med i hvilken alder de begynner i barnehage.Vår sønn begynte først da han var 2,5 år.Han ble ikke syk ved oppstart og ble heller ikke smittet av annet enn vannkopper og øyekatarr i løpet av barnehageårene.Omgangssyke fikk han 1 gang.Tenker årsaken var at han i den alderen hadde sluttet med å ta leker i munnen- og at barnehagen var flinke med håndhygiene på liten og stor.
   Vi brukte kommunens Åpen Barnehage (der mamma/pappa er sammen med barnet de få timene man velger å være der ) og da lekte han med andre barn og fikk den sosiale treningen.Anbefales for de som har anledning fra 1 års alderen og frem til start i ordinær barnehage.

  2. Det er dessverre ofte slik at de små blir mer syke etter barnehagestart, men trenger ikke å være sånn! Vår datter har ikke vært mye syk etter barnehagestart for 2 år siden, men så var hun 2 år da hun startet! God bedring til lille Nelia!

 13. Utrolig fine begge to:)

  Jeg bare lurer på eeeen liten ting. Må du ha en annen veske i tilleg til denne? Eller hvor oppbevarer du evt mobil og pengbok? Og hvor mye er det plass til?:)

 14. Hey. Hvor er dine fine stearinlys fra? Har du selv fået skrevet text på dem eller er de købt sådan?

 15. Hvor har du købt din Chanel bog henne?

 16. Håper Nelia kommer seg fort. Her er det blitt sykdom hos oss også, men det er nok heller pga vaksine. Sykehusinnleggelse og det hele. Ikke gøy! Og det er som du sier; utrolig lite hyggelig når de små blir syke! Man blir rett og slett skikkelig hjelpesløs!
  Veldig fine innkjøp forresten!! 🙂

 17. Siden du og Lars-Kristian drikker lettbrus, lurte jeg på om en av dere kan svare meg på dette spm 🙂 Jeg har begynt å drikke Cola zero i stedet for vanlig brus, men hører rykter om at sukkerfri brus kan senke forbrenninga hvis man drikker for mye av det? Er ikke avhenigig av brus, og drikker mye vann og litt melk, men vil jo gjerne unne meg en flaske brus i helgen, uten at det ødelegger for treningen min 🙂

  1. Caroline

   Lettbrus er nok et veldig mye bedre valg enn vanlig sukret brus, og det er ingenting som tilsier at det senker forbrenningen 🙂

   1. Marita

    Lurer litt på dette med lettbrus. Har forstått det sånn at det inneholder mange tilsetningsstoffer og kunstige søtningsmiddel som ikke er bra for kroppen? Dersom dere drikker mye lettbrus, har dere noen tanker om hvordan det påvirker kroppen? Mange jeg kjenner påstår at de har blitt «avhengige» av lettbrus. Kanskje Lars Kristian vet noe om dette, og om dette faktisk kan stemme?

   2. Caroline

    Vanlig brus inneholder også tilsetningsstoffer slik som lettbrus, så det er ikke store forskjellen 🙂 Står valget mellom sukker og kunstig søtning, så er sistnevnte et mye bedre valg, om du ikke ønsker å gå opp i vekt, da 🙂

    Jeg kjenner ikke til noe om at lettbrus er vanedannende, men enkelte kan kanskje opprettholde et søtsug om de hele tiden fyller på med søt drikke. For andre er det kanskje omvendt, og inntak av lettbrus tilfredsstiller det lille søtsuget man har. De studiene som er gjort heller mot sistnevnte, også sammenlignet med vann.

    Men lettbrus og vanlig brus er uansett ikke bra for tennene, selv om lettbrus er litt bedre.

   3. Marita

    Mener på ingen måte at vanlig brus er bedre ift tilsetningsstoffer ol. Derimot syns jeg vanlig brus smaker bedre, hvis jeg først skal drikke brus, og det blir temmelig sjelden 😉
    Men takk for svar, interessant å høre forskjellige meninger om dette, siden de fleste jeg har snakket med om dette trekker fram dette med at det er vanedannende.

   4. Caroline

    Det er jo smak og behag, selv synes jeg omvendt 😀

 18. Supersøte clutcher.
  Må jo bare ønske Nelia god bedring, barnehagestart byr på litt sykdom…. Minstejenta her begynte i august og har slitt i perioder med forkjølelse og feber, nå er hun hjemme på 3. dagen og det blir sikkert ett par til. Snørr, feber tårer og en sliten kropp. Og som du sier så blir det litt til at hun vill alt og ingen ting. Jeg syntes det er vanskelig når disse små er syke, og det er jo ikke alltid så lett å forstå hva de vil når det er lite med språk.

  Men fortsatt god bedring til dere. Vi får trøste oss med at det er alltid noen som har det værre .

 19. Første året i barnehagen kan jammen være tøft. Håper hun blir fort frisk og ikke får nye ting med en gang 🙂

 20. Ikke så lett når våre søte små blir syke…..
  Vår lille (store) Lise er nå 2 1/2 år, og begynte i barnehagen i august når hun var 1 år. Både hun og jeg var syke nesten hele tiden (føltes det som) fra august – februar…..Og dette er visst veldig normalt iflg alle andre barnehageforeldrene som hadde vært der allerede 1 år 🙂
  Og vips – når februar måned kom så har vi ikke vært syke siden, så det er bare immunforsvaret som må bygges opp 🙂

  Masse god bedring til Nelia <3

 21. Nå var det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar! 😛 Og så kjipt at Nelia fortsatt ikke er helt frisk,krysser fingrene for at hun blir det veldig snart 🙂 Ha en fin kveld!

 22. Ikke greit når de små får all barnehagesmitten. Basillene omtrent står i kø spesielt første året. Hadde jeg hatt råd ville jeg hatt mine barn hjemme første to årene. Med andremann venta jeg til han var 1,5år og det gjorde han godt. Håper barnet ditt blir lite syk pga barnehagen 🙂 Hun kan jo være heldig. Gode gener osv 😉

 23. For noen stygge clutcher.

  1. jamen hellepelle. Så ikke kjøp dem da.

 24. Henny88

  Nydelige vesker. Skulle ønske jeg hadde hatt råd, er student. Vet du om noen billigere alternativer? Måten du snakker om Nelia på og hvordan hun blir bedre bare av at du er der, rører meg. 🙂

 25. God bedring til dere:-) litt sykdom i barneårene er bare bra for immunforsvaret som får bygget seg opp. Kiipt nå, flott om når det har blitt sterkt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *