9 girly serier på netflix når du er syk

hoved

Når du først er syk, er det like greit å faktisk innse at du er syk. Selv er jeg veldig dårlig på akkurat det, men denne gangen har jeg forsøkt å være syk som best jeg kan, og ikke fått dårlig samvittighet mens jeg har kost meg med favorittseriene mine på Netflix et par ganger om dagen 🙂 Vinteren er gjerne høysesong for både forkjølelse og influensa, spesielt om du har barnehagebarn, så jeg tenkte å komme med tips til mine favorittjenteserier som du finner på nettopp Netflix. Har en følelse av at det kan komme godt med fremover! Dessuten, hvor deilig er det kun ta hensyn til seg selv når du skal se noe på tv for en gangs skyld? Here goes!  

___________________________________________________________________________________________________________

topp 9 jenteserier 

1. gossip girl – å, min favorittserie nummer 1 for noen år tilbake! Jeg husker Lars-Kristian var i La Manga og jeg bokstavelig talt låste meg inn med flere sesonger etter hverandre, jeg sov nesten ikke! Haha, det var tider. Jeg hoppet av ut i sesong 4, da synes jeg det ble litt too much, men likevel, verdt å se! I Gossip Girl følger vi livene til de mest priviligerte ungdommene på upper east side i NY: Serena Van Der Woodsen er en vakker, blond it-jente alle kjenner. Blair Waldorf er Serena’s bestevenninne, men hun føler at det alltid handler om Serena og ikke om Blair. Nate Archibald er Blairs kjæreste, men helt siden Serena kom tilbake fra boarding school, har Nate oppført seg rart. Chuck Bass er en rik og arrogant person (likevel ikke så lite følsom på bunnen) Daniel Humphrey en ensom gutt fra Brooklyn som ingen vet hvem er. Du lærer alle karakterene og kjenne, og blir nesten like glad i alle sammen. En veldig innviklet, men samtidig fascinerende tv-serie. I love! 

2. pretty little liars – denne serien ser jeg på fortsatt, godt i gang med seosng 5. Jeg husker venninnene mine sa de var så overrasket over at jeg turte å fortelle så mange mennesker at jeg så på dette, for de de ser også på det, men de sier det aldri høyt 😉 Så da skjønner dere kanskje at dette virkelig er en guily pleasure. Det er bra, men til tider også overraskende, irriterende dårlig, likevel – virkelig verdt å se! Jeg elsker, elsker, elsker PLL! I serien følger vi livene til Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montegomery. Deres jentegruppe faller fra hverandre når deres leder, Alison Dilaurentis, forsvinner. Ett år senere begynner jentene å motta mystiske meldinger fra en person som kaller seg A. A truer med å offentliggjøre alle deres dypeste hemmeligheter, og det er ikke få. Først tror jentene at dette er Alison, men når liket hennes blir funnet, innser de at noen andre kjenner til hemmelighetene deres, inkludert de hemmeligheten som bare Alison skulle ha kjent til. A forfulgte også Alison, og jentene finner ut mer og mer om både A og om Alisons forsvinning, alt mens de risikerer sine liv. 

3. vampire diaries – dette har jeg falt helt ut av, men nå spørs det om jeg ikke ble litt fristet til å starte og se litt på det igjen. TVD handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Forsørgeren til dem begge er tanten deres, ettersom de mistet foreldrene sine i en bilulykke de selv var involvert i for bare ett år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan. Det skal etter hvert vise seg at Stefan er en vampyr, og som følge av dette blir forholdet deres stadig mer komplisert. Det hele eskalerer når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen. Serien er i kategorien skrekk, drama, fantasi. 

1

4. the carrie diaries – dette har jeg heller ikke sett på, jeg er så redd det skal ødelegge mine fantastiske bånd til Sex and The City, men det ser likevel veldig fristende ut, og dessuten: unga Carrie har jo så utrolig mange kule antrekk! Bare det gjør kanskje at dette er verdt en titt om du er syk og bare trenger noe tidsfordriv? The Carrie Diaries er en dramaserie som omhandler unge Carrie Bradshaw i starten av 1980-tallet. Serien startet i 2013 og er historien om den samme karakteren som Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv. Serien omfatter Carrie som ung og uvitende på ferden til å bli voksen hvor hun møter på en rekke utfordringer som kjærlighet, sex og vennskap. 

5. hart of dixie – denne serien startet jeg å se ganske nylig, og mitt førsteintrykk var jo at dette var dårlige greier. Likevel var det noe med den som gjorde at jeg fortsatte å se, og nå har jeg kommet til episode 7. Så litt bra må det jo være! Jeg kommer i hvert fall til å fortsette og bruke dette som underholdning når jeg løper langkjøringer eller om jeg tilfeldigvis skulle ha litt tid til overs en kveld. Zoe Hart er en nyutdannet lege fra New York som etter avsluttende eksamen aksepterer et tilbud fra en fremmed, Dr. Harley Wilkes, om å komme og jobbe hos hans medisinske praksis i Bluebell, Alabama. Da hun ankommer stedet finner hun ut at han er død, og at han har etterlatt halve praksisen til henne i sitt testamente. Her er det mange karakterer å bli glad i, og mine favoritter akkurat nå er absolutt Lemon og Wade 

6. desperate housewives – dette er jo en klassiker! Jeg husker at jeg var klistret til skjermen hver eneste tirsdag da dette gikk på tv2, og det var i ganske mange år. Etter hvert hoppet jeg av, rett og slett fordi jeg ikke prioriterte det lenger og da sier det seg kanskje selv at jeg heller ikke synes det var like bra lenger heller. Men dersom du ønsker underholdning, sladder, fantastiske karakterer med flotte antrekk og samtidig litt drama, bør du se på dette! Handlingen utspiller seg i Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview i Eagle State. Serien følger livene til fire husmødre, vist gjennom øynene til deres døde nabo. Vi følger husmødrene gjennom deres problemer, med både normale småting og mysterier som involverer mennene, vennene og naboene deres. Hovedkarakterene i serien er de fire kvinnene Susan Mayer, Lynette Scavo, Bree Van De Kamp og Gabrielle Solis. Fortellerstemmen tilhører fruenes avdøde nabo, Mary Alice Young. 

2

7. glee – dette har jeg sett på litt sporadisk nå og da, og jeg finner det i hvert fall veldig underholdene. Det kan godt være det kommer av min lidenskap til musicals, for disse menneskene kan virkelig synge! Dette handler egentlig om en gjeng med ungdommer som sliter litt med å finne sin rolle i samfunnet, og som derfor starter en «gleeclub» hvor de finner styrke og aksept til å være seg selv – og ikke minst: utvikle stemmen sin for å følge sine egne drømmer. 

Og så er det to serier jeg har tenkt å sjekke ut ved første anledning, som jo er nå;)

8. drop dead diva – flere av dere har tidligere anbefalt meg denne. I Drop Dead Diva omkommer den blonde modellen, Debbie Dobkins, i en bilulykke, og når sjelen hennes går inn porten til Himmelen, finner hun ut at hun er erklært en selvsentrert null, noe som betyr at hun har ikke har gjort noen gode gjerninger og heller ikke noen dårlige gjerninger på sin tid på jorden av portvakten, Fred. Siden hun misliker det hun hører, presser hun på en returknapp for å returnere til sin tidligere kropp, og håper å komme tilbake til jorden. Deb får sitt ønske, men blir brakt tilbake til livet i kroppen til en nylig avdød, intelligent, overvektig advokat ved navn Jane Bingum. Opprinnelig forferdet, oppdager Deb underveis betydningen av indre skjønnhet og hun finner muligheten til å sjonglere juridiske saker, med hjelp fra sin tidligere assistent Terri. Hun prøver å bli sammen med hennes fortsatt sørgende kjæreste, Grayson Kent, som nettopp har begynt i Janes advokatfirma. Deb begynner å gjenoppdage fortiden sin mens hun lærer mer om Jane, og hvordan Jane ble behandlet da hun var i live. I tillegg til Fred, som ble degradert til skytsengel og fikk i oppdrag å passe over henne, er det kun Debs venn, Stacy, som vet Janes sanne identitet. 

9. new girl – Jess, en noe uvanlig ung dame, flytter inn i en leilighet sammen med single 3 andre gutter etter et dårlig samlivsbrudd. Selv om alle 3 synes hun har en merlig oppførsel, støtter de henne – nesten hele tiden. Det er Zooe Deschanel som spiller Jess, og den dama er jo bare så utrolig søt!  

3

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg kunne nevnt veldig mange andre virkelig bra serier, men akkurat denne gangen tenkte jeg å fokusere på litt girly world. Jeg har skrevet en anbefaling av andre serier tidligere, klikk gjerne HER om du er nysgjerrig. Med på akkurat denne listen sånn i ettertid er Dexter – uten tvil! 

Kanskje du har noen skikkelig jentete serier å anbefale, som er lett tilgjengelig? Sex og Singelliv er ikke på Netflix, men den er jo alltid en ener! 

139 kommentarer

 1. Anbefaler også Awkward 🙂 den serien er genial 🙂 Ser faktisk hele frustrerte fruer nå for nte gang 🙂

  1. Helt enig angående Awkward! Den MTV-serien er ikke så veldig kjent i Norge tror jeg, men den serien er en skikkelig morsom tenårings drama/komedie. En episode varer 20 min, og det går så fort!

 2. Caroline

  Ligger hjemme med kyssesyken nå og har pløyd gjennom alt av serier på netflix, og min absolutte favoritt er Modern Family! Jeg er så rastløs og har mark i rompa, så jeg klarer rett og slett ikke sitte å se på serier som varer lengre enn 30 min. Når jeg er ordentlig syk, så tyr jeg til Mot i Brøstet, syns det er så fantastisk morsomt 🙂
  Riktig god bedring!

 3. Jessica

  Ingen typisk jenteserie, men få gjerne med deg «The blacklist» på Viaplay, denne serien er sikkert noe for LK også! 🙂

 4. Av disse seriene så har jeg bare sett New Girl og den synes jeg er kjempebra. Ellers kan 2 Broke Girls være ganske bra også. Både New Girl og 2 Broke Girls er komiserier 🙂

 5. Veldig fint innlegg, fikk lyst til å slenge meg ned på sofaen nå med et par episoder 🙂 Men jeg syntes alle skrivefeilene du hadde i innlegget ble litt forstyrrende. Klager ikke, sitter og venter på at du skal komme med nye innlegg hver eneste dag, men det er kanskje noe å være obs på? 🙂 Ha en flott dag!

 6. Herlig!! Kjæresten min er på turné for øyeblikket, og hva er vel bedre erstatning for en savnet armkrok enn girlygirly serier? 😀 😀 mange av dem du nevner jeg ikke har sett 🙂

 7. De har jo ikke the carrie diaries på netflix.. 🙁

 8. åå, her var det mye bra!! ELSKER new girl og ler så jeg gråter! 😀
  kos deg!

 9. Ellen Næss

  Trenger ikke publiseres. Jeg har aldri skrevet noen kommentar i noen blogg før, men føler nesten at jeg må uttrykke min støtte til deg. Jeg syns så fantastisk synd på deg og dine og med alt det presset dere nå blir utsatt for. Det å gjøre feil er menneskelig! Håper dere klarer å puste med magen og huske på at det er mange mange fler som støtter dere enn som er mot dere, selv om de som er mot dere snakker høyere og vies mer plass i media. Stor og varm klem fra meg til deg og dere.

 10. Christina

  Life unexpected er bra 🙂 Ellers er Suits og White Collar superbra! Kanskje ikke typisk jenteserier, men likevel 🙂

 11. Gunnhild

  Det er etter mitt syn beklagelig at enda en sak om denne bloggeieren er under oppseiling.
  I artikkelen kan vi lese at saken er klaget inn for PFU.

  https://www.kjendis.no/2015/01/21/kjendis/innenriks/fotballfrue/caroline_berg_eriksen/blogg/37235107/

 12. Benedicte

  Hei! Syk selv så det som får tiden til å gå er netflix og viaplay! Men alle de seriene du nevnte finner ikke jeg på netflix.. 🙁
  god bedring:-)

 13. Make it or break it… hehe.. Handler om noen unge jenter som prøver å komme seg på landslaget til USA i turning. Ikke sikkert alle er like opptatt av turning som meg da, men den serien var i hvertfall god som tidsfordriv 🙂 Handler ikke bare om turn, men om livet til disse jentene med intriger, kjærlighet og drama 🙂

 14. Pauline

  Har du sett «Orange is the new black»?. Absolutt verdt å se… 😉

 15. Men du glemte jo serien over alle serier: Orange is the new black:-) Og modern Family!!! Nå er jeg snart i mål med «drop dead diva» og tenkte å prøve meg på New girl.. 🙂 God bedring!

 16. Først og fremst må jeg si at jeg digger deg og bloggen din! Også lurte jeg på hvor du ser sex and the city gratis på nett? ❤️

 17. Først og fremst må jeg si at jeg digger deg og bloggen din! Også lurte jeg på hvor du ser sex and the city gratis på nett? ❤️

 18. Først og fremst må jeg si at jeg digger deg og bloggen din! Også lurte jeg på hvor du ser sex and the city gratis på nett? ❤️

 19. Hei Caroline 🙂

  Jeg elsker serier som handler om livet fra 1800 – tidlig 1900.
  Kjolene og skjortene til damene er så fine!
  Så mye flott porselen, tapeter og og glass også :))

  Så på Netflix finner du blant annet Downton Abbey, herskap og tjenere (upstairs & downstairs) og Lark Rise to Candelford.

  God bedring, klem.

 20. Kan anbefale deg å se Modern Family 🙂 Det er ikke utelukkende en jenteserie, så LK kan se det med deg 😀 Den er skikkelig feelgood, og jeg må av og til sette på pause bare for å le høyt 🙂 Det er 4 sesonger av det både på netflix og tv2 sumo tror jeg!
  Ikke så ille å være syk likevell når man kan kose seg med serier med god samvittighet 🙂 God bedring 🙂

 21. Åå, Hart Of Dixie er så utrolig nydelig! Jeg elsket det fra starten da, men gi det tid for det er virkelig bra altså (syns jeg, hehe). Carrie Diaries er også veldig bra, men serien ble avsluttet altfor tidlig. Du bør forøvrig få med deg Jane The Virgin, tror ikke den er så lett tilgjengelig enda – men den er skjønn. Ha en fin dag, Caroline! Og masse god bedring til dere alle sammen 🙂

 22. Mariann

  Ååå, Hart of Dixie blir bare bedre og bedre! Så episode to av sesong fire nå i går, og jeg er hekta for lenge siden. Kan også anbefale Nashville, litt vel country-ish, men Hayden Panettiere veier veldig opp, full av drama! Men hart of Dixie er helt klart favoritten, har fulgt med den serien siden den begynte. Favorittene er Zoe og Wade her, likte ikke Lemon i det hele tatt før, men nå har jeg begynt å like henne veldig godt! 🙂

 23. Jeg finner ikke frustrerte fruer på netflix:(

 24. Godt indlæg! Jeg er i gang med at se Gossip Girl for tiden, men jeg forsøger at begrænse mig, for ellers forsvinder hele dagen pludseligt uden at jeg har fået udrettet noget som helst 😉
  God bedring!

 25. Hei!

  haha, dette inlägget kunne ikke ha kommet på en bedre dag! – Ligger med bihule- og hals betennelse for tiden, Takk!

 26. Må anbefale «life unexpected» på netflix. Veldig bra!:) god bedring til deg!

 27. Er dette annonse ?

  1. seriøst? la jenta få lov å dele serier når hun er syk uten at det er reklamering vel? Det er netflix, kom igjen! Er vel hyggelig at hun sier hvor vi kan finne seriene? Alt trenger ikke være reklame. Tror du ikke at Caroline har fått nok pes nå, at hun ville latt være å skrive at det er reklame om det faktisk ville vært det?

   Om det så skulle vært reklame, hva i all verden betyr det for deg? Det er lett å glemme å skrive det også forsåvidt, spesielt med så mye som hun har hatt i hodet og tankene de siste dagene. Det er bare netflix! MÅ man være ute etter å ta henne for alt? Hvorfor klikker du deg egentlig inn her? Nei fysj, sånne kommentarer som det der må du gi deg med.

 28. Har tenkt på dette en stund, og nå er virkelig tiden inne for å si det: Det virker som at alt gikk nedenunder med deg etter at du fikk støtte fra Peters Peters. Camilla Phil-samarbeid, navnbytte, redigerte bildene og kommentarene. Ting var jo bra før de kom inn i bilde, du klarte jo å håndtere alt mye bedre uten dem Caroline :-)! Dette med Dagens Næringsliv, og det tette båndet mellom Apollo (Jonas) og Rønningen og Peters er faktisk ekstremt kritikkverdig.

  1. Enig i at samarbeidet med Peter Peters ikke har vært noen suksess for fotballfruebedriften, men juksingen går jo langt tilbake. Sannheten finner sin vei, jeg tror de ville blitt tatt for juksingen og løgnene etterhvert uavhengig av management.

   1. Caroline

    Jeg synes det er dumt når folk spekulerer i ting de ikke har grunnlag for å spekulere i… Samarbeidet med Peter har vært kjempebra, og det er utrolig mye spennende som ligger foran meg som jeg aldri ville klart på egen hånd. De siste ukers avsløringer har fint lite med de å gjøre, som du selv påpeker.

   2. Joda jeg ser den, men mediahåndtering og da spesielt krisehåndtering er en utrolig viktig del av rollen som management. Der har de faktisk gjort en dårlig jobb og det er dessverre ditt omdømme det går utover. Selvom avsløringene ikke har noe med de å gjøre er det de som skal håndtere det når de kommer til overflaten, og i dette tilfelle ble det gjort på en ganske amatørmessig måte. Det må de nesten bare ta kritikk på. Utover det er jeg sikker på at de gjør en god jobb altså, og at de har mye bra kontakter 🙂 bare synd akkurat denne saken ble håndtert på en så rotete måte, det gir næring til alle de som er ute etter å ta deg på diverse forum! Dessverre
    Det blir uansett spennende å følge med på prosjektene dine fremover:)

   3. Caroline

    Jeg er jo uenig, jeg da 😉 Både Magnus og Peter har utrolig store nettverk, og det er uunngåelig at de kjenner en journalist. De kjenner jo flere av de som har skrevet negative saker f.eks. Jeg synes det har blitt håndtert veldig bra, og hadde ikke klart det bedre uten de. Når det gjelder DN-saken så ser jeg ikke noe poeng i å spekulere i det før PFU har sett på den.

   4. Nå var det egentlig ikke DN saken jeg hovedsakelig tenkte på, mer reaksjonstid og strategiarbeid. Men bra du er fornøyd! Omdømme ditt overlever nok uansett, er ikke det:)

    God kveld til hele familien!

   5. Caroline

    Kan ikke tilfredsstille alle, og det er lett å være etterpåklok 🙂 Sikkert noe vi kunne gjort annerledes, men det kan vi ikke dvele ved.

    God kveld til deg også 🙂

  2. Ja enig.

   Når det gjelder saken i DN synes jeg ikke Caroline har noe særlig ansvar, har er det managementet som har gjort en pinlig nybegynnertabbe…hadde nok følt at et annet og bedre management hadde gjort en bedre jobb. Maken til dårlig krisehåndtering skal man lete lenge etter. Syns det går utover Caroline:/

   1. Synd*

  3. Hvordan kan du skylde på at kommentarene og bildene har skjedd etter Peter, når dette er hendelser som har skjedd flere åt tilbake i tid? For meg er det dét som er det skremmende kritikkverdige her.

 29. Åhhh du kommer til å ELSKE dropdeaddiva! Min ultimate guiltypleasure… 🙂

 30. ÅH new girl, den MÅ du se! Jeg ler høyt av den serien. Så utrolig morsom 😀

 31. Suzanne

  The Vampire Diaries er absolutt verdt å ta en kikk på igjen, ja! Jeg likte ikke så godt den fjerde sesongen, men synes det tok seg fantastisk bra opp igjen i sesong 5. Sesong 6 er forøvrig godt i gang igjen den også (vet ikke om denne sesongen er tilgjengelig i Norge, men vises i hvertfall på ITV2 i UK) og foreløpig er det definitivt tommel opp.

  Det har forresten kommet en spin-off serie til TVD, The Originals: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Originals_(TV_series)
  Absolutt verdt å sjekke ut den også, jeg ble rimelig fort hekta. 😀

 32. Å det er så kjedelig å være syk!! 🙁 Er det influensa du har fått? 🙁 Suuupert innlegg!! 🙂 🙂 Selv er jeg «nordsjø-enke» 2 uker om gangen og da må jeg ha noe gøy å se på 🙂 Og kan ikke se noe veldig skummelt og gå alene til køys 😉 Har sett alle Gossip girl og 2 sesonger PLL! 🙂 Love it! 🙂 Ellers er jeg fan av;
  Greys Anatomy og Saving hope, begge går på Sumo!! 🙂 Og så må jeg innrømme at jeg faktisk ser Home and away på sumo om jeg ikke har noe annet å se på hehe 😉 Orphan Black likte jeg også veldig godt, selv om den kansje ikke er så veldig «girly» 🙂 God bedring!!! 🙂

 33. Hei Caroline! Så godt å se at du er tilbake i vanlig bloggemodus. Det ser ut til at det er en helt annen stemning og mye mer positivitet i kommentarfeltet nå, og det er deilig – både for deg og for oss lesere som heier på deg.
  Håper du kommer deg raskt på bena igjen! Nyt jenteserier med god samvittighet og ta vare på deg selv. Klem:)

 34. Elsker alle disse seriene bortsett fra New Girl, den har jeg ikke sett! Men hva med One Tree Hill? Min absolutte favoritt, jeg har sett alle sesongene så mange ganger at jeg ikke har kontroll på hvor mange ganger det er lengre engang, haha 😀 Drop Dead Diva virker forresten skikkelig teit i starten, men etter å ha sett noen episoder elsket jeg det og har nå sett alt!

 35. Neliane

  Jammen godt vi er forskjellige! Jeg avskyr sånne såkalte jenteserier og jentefilmer! Ser bare action, skrekk og science fiction jeg, av filmer :-). Av serier er det «Blacklist» for tiden, «24» og «Suits» :-).

  Men en ting er jeg enig med deg om. At det er herlig med Netflix o.l. når man er syk og under trening og ellers ved kosetid. God bedring til deg 🙂

 36. Du må se Girls!!

 37. Hallo søta 🙂 Mange guilty pleasures du nevner der altså, hihi 🙂 Kanskje du også vil like Life unexpected? Legger ved link her: https://www.imdb.com/title/tt1442109/?ref_=nv_sr_

  Veldig søt serie 🙂 Det er bare en sesong, det er litt kjipt, men god underholdning der og da 🙂

 38. Bortsett fra FRIENDS, så er NEW GIRL den serien jeg har ledd mest av!

 39. Carrie diaries er så dårlig, og kunne omtrent blitt sendt på disney channel ala hannah montana i mine øyne. Anbefaler deg å heller lese bøkene, de er veldig kjekke, i hvert fall synes en satc-jente som meg det 🙂

 40. Første året med barn i barnehage får man nesten alt som går

 41. Nashville er et tips fra meg. Elsker det, kan sees på Viaplay

 42. Hei. 🙂 Disse seriene ser jeg på nå, men de finnes vel ikke på nettflix Jeg bruker streaming. The Real Housewives of Beverly Hills, The bachelor og Keeping Up with the Kardashians .

 43. The carrie diaries ligger ikke på nettflix

 44. The carrie diaries ligger ikke på nettflix

 45. Devious maids og Mistresses er absolutt til å anbefale! Jeg er så dårlig til å forklare innhold uten å avsløre noe, men sjekk de gjerne ut på IMDB 🙂
  Once Upon a Time er også til å anbefale, den handler om eventyr-karakterene i den virkelige verden, på en måte. Karakterer fra Snøhvit, Skjønnheten og udyret, Peter Pan, Frost osv.
  Og en oldie but goodie, Charmed! 🙂

  God bedring, Caroline 🙂

 46. du må se «the oc»! åh, den er fin

 47. Har du amerikansk Nettflix utgave? Jeg spør fordi jeg prøvde å søke opp Hart of Dixie og kunne ikke finne den i den norske utgaven. Håper formen er bedre og ønsker deg en flott dag 😀

 48. New Girl er fantastisk! Ler meg ihjel. Samme med Modern Family 😉 Er det noen som har forslag til slike morsomme serier? Har sett alt av det, trenger nytt påfyll av komedie 🙂 Har selvsagt også sett Orange is the New Black og Girls..

 49. Glemte å nevne at Orange is The New Black og House of Cards er fine serier du kan sjekke ut på Nettflix. Veldig bra serier synes jeg 🙂

 50. Jeanette

  New Girl er såååå bra! Dialogen er kjapp og morsom og Deschanel er jo bare kjempesøt 🙂 Men vil ikke si det er bare jenteserie, mannen i huset er like begeistret som meg 😉 Hvis du liker figurene Coach og Nick så sjekk ut filmen Let’s be cops. Lett og morsom film, og de spiller ganske like karakterer som i New Girl.

 51. Hei!

  Veldig basic serier som de fleste har hørt om til nå, men en veldig god oversikt 🙂 Jeg ville bare komme med et ønske. Siden du har copyright, og man ikke kan høyreklikke linker for å åpne i ny fane osv, kunne du gjort slik at når man klikker på linker åpnes de i nytt vindu eller ny fane? Hadde hjulpet mye! Bruker ofte oppskriftene dine, men er så vanskelig når man må manuelt åpne mange faner med bloggen din, også søke opp oppskrifter eller innlegg på hver fane selv. Du skjønner sikkert for lenge siden haha, men det er veldig frustrerende!

 52. Du burde absolutt få med deg slutten på Gossip Girl når du har sett begynnelsen, det er jo først i siste sesong man virkelig får svar på ting. Pretty Little Liars er det beste synes jeg, uten tvil. Spennende hver episode, så det er en du bør fortsette å se. Hart of Dixie er virkelig en feelgood-serie, karakterene er så artige – typisk sørstatsfolk! Verdt å følge med på videre med andre ord.

  Til slutt vil jeg nevne en du ikke har på lista, nemlig Revenge. Serien begynner veldig bra, utrolig spennende serie, så kommer en sesong som er noe kjedelig – men hold ut! De to siste sesongene (kommer også nye episoder nå) er utrolig spennende, så virkelig verdt å se denne også 😀 Ellers så er det jo en spin-off serie av PLL som heter Ravenswood med flere av de samme karakterene, denne er det bare en sesong av, men der får du mange svar rundt det som skjedde i Ravenswood – så er du fan av PLL, anbefaler jeg deg å se denne samtidig også 🙂

  PS: Carrie Diaries har også bare to sesonger, da det ble tatt av skjermen pga lave seertall – så historien blir litt halvveis, men likevel en artig serie. Vil nok ikke den har så mye sammenheng med SATC egentlig.

 53. 2 broke girls er kjempe morsomt! Men det er heller ikke på netflix 🙁

 54. Caroline da, du må jo ikke hoppe av seriene rett før de begynner å bli ordentlig bra! Selv synes jeg at de to siste sesongene av Gossip Girl er best, og når det gjelder The Vampire Diaries så blir det jo bare bedre og bedre for hver episode, og de siste sesongene er sjukt spennende. TVD er du bare nødt til å begynne å se på igjen, du kommer ikke til å angre 🙂

 55. Jeg anbefaler virkelig Revenge. Det er en spennende og bra jenteserie!

 56. Michelle

  Du bare MÅ se på New Girl!!! Det er den herligste serien jeg vet om!

 57. Anbefaler Revenge på det sterkeste! Ligger på Viaplay.

  God bedring, Caroline 🙂

 58. Camilla

  hverken the carrie diaries eller frustrerte fruer er på netflix haha

 59. Hei Caroline!
  Jeg klarer heller ikke å slippe PLL men jeg har bare kommet til sesong 3 . Netflix har ikke fler sesonger, hvor ser du resten ?

  1. Martine

   Det lurer jeg også på, hvor ser man PLL?! Håper de kommer seg noen vei utover sesongene da.. Føler man aldri får vite noe! :p

  2. Dette lurer jeg også på!

   1. Cathrine

    Du må laste ned den amerikanske versjonen for å se det 🙂

 60. Sons of Anarchy – både for far og mor! Ikke en jentete serie da, men veldig god!

  1. Kristin

   Helt enig. Veldig bra serie 🙂

 61. Veit du om det er ei nettside som viser Gossip Girl gratis?

 62. Jeg har blitt stor fan av «devious maids». Synes det har litt samme stemning som desperate housewives, bare at her er d litt snudd. Men anbefaler å ta en titt på den. Vet ikke om den finnes på netflix da..

 63. hvir finner man carrie diaries? 🙂 The Good wife er et must, dødsbra serie, kanskje ikke såå girly, men må sees!! 🙂 veldig bra tips denne uken, romantikk og girly serier, masse fin inspirasjon fra bloggen din 🙂 klem fast leser 🙂

 64. Johanne

  ONE TREE HILL<3 men har også rundet mange av de andre der! Orange is the new black er også aboslutt verdt å nevne, det er en rasende festlig men dramatisk serie!

 65. Har alltid tenkt at du er litt lik Serena Van der Woodsen. Må tåle mye kritikk og hat, men bruker styrken og gløden din til å gjøre det beste ut av det. 🙂 Fortsett å stråle!

 66. Har faktisk sett litt av alle disse! Jeg liker veldig godt Devious Maids, en annen skikkelig jenteserie! 🙂

 67. Pernille

  Life unexpected!! Veldig girly og feelgood!

 68. Du måå se på The carrie diaries for det er såå bra!! God bedring! Håper du blir fort frisk.

 69. Revenge er en VELDIG bra serie! Spennende fra første episode og man blir helt hektet 🙂 Veit ikke om den ligger på netflix. Ser det på viaplay 🙂

 70. Jeanette

  åh,jeg elsker Gossip Girl! Har sett sesongene flere ganger,bare får ikke nok jeg altså! elsker kombinasjonen av mote,new york,kjærlighet og drama rundt faren til Chuck!

 71. Som vanlig, flott innlegg og dette var utrolig greit å lese 🙂 Men det var mange av seriene jeg ikke fant på netflix..?

 72. Jeanette

  Anbefaler alle å gi Hart of Dixie en sjanse 😀 Helt hekta, og håpløst forelsket i Wade. Haha

 73. Du må, bare måå, se orphan black! utrolig spennende og original serie!

 74. Kjempebra med tips siden jeg selv ligger hjemme syk 🙂 Har du sett Drop Dead Diva selv egentlig? Det du skrev her nå er copywright rett fra Wikipedia 🙂

 75. Kjersti

  Dexter og Sons of Anarchy er definitivt de beste (og mest spennende) seriene jeg og mannen har sett. Dere vil elske Sons of Anarchy, gi det noen episoder. Ellers vil jeg anbefale White Collar, Suits og The Good Wifte. Lillyhammer er også god norsk underholdning. Vi har også sett endel svensk/dansk krim, der vil jeg absolutt anbefale Broen og Forbrydelsen. Utrolig spennende serier. Alle disse seriene anbefaler jeg deg og mannen å se!

 76. Favorittseriene mine er først og fremt Grey’s Anatomy (BESTE SERIEN SOM ER LAGET NOOOOEN GANG!!!), Castle, Desperate Housewives (synd det er slutt..), How To Get Away With Murder, Scandal og CSI!

 77. Fru. Glerup :-)

  New Girl og Drop Dead Diva er kjempebra (selvom plottet for DDD høres rart ut). Jeg så Dexter fra en ende til den andre, fordi du anbefalte den. Og da MÅ jeg anbefale Orphan Black! Fantastisk spennende..

 78. Har du amerikansk Netflix? Jeg kan ikke finne Carrie Diaries hos meg. Åhh, eg som ble så glad når jeg leste at den lå der 🙁

 79. Jeg kan også absolutt anbefale Hart of Dixie! Hadde samme inntrykk som deg helt til 3 episode, da ble jeg hekta. Herlig serie med herlige karakterer. En serie er bra når du blir glad i og gal av karakterer på en gang! Zoey og Wade, eller Zade er mine favoritter 🙂 Og Annabeth og Levon. «Oh nonono no ah nooo!»

  Ellers er favoritten min Sons of Anarchy. Den er helt rå! 😀

 80. Ja dette var girly serier! 😉

  selv elsker jeg Orange is the new black. The killing var bra og American horror story, spesielt sesong to. Jeg var vettaskremt men det gikk fint 😉

  Og ingen TV serie har noensinne gjort meg så vettskremt og full av adrenalin som the walking dead. Men der leser jeg om episodene på Wikipedia først og så ser de etterpå. 😉

 81. Jeg elsker alt ved SATC, og var selv veldig i tvil når det kom til Carries diary!
  Men jeg synes Carrie er bra, jeg har også lest boken – som er noe bedre. Men om du er glad i SATC så ikke nøl – SE Carries Diary!!
  Og en ting til – til dere som ikke finner diverse serier på netflix; Last ned PopCornTime!! Dette er utrolig bra, har alle de nyeste filmene og en haaaug med sesonger av alle mulige serier!!

 82. Du nevner ikke orange is the new black! Den er rå…den må du se, kommer til å digge serien. The one over alle serier er jo Dexter! Jeg så alle episoder over en relativt kort periode 😉 Ber om flere episoder!!

 83. Hei.:)
  Yndling serien min fortiden er The Real Housewives of Beverly Hills. Jeg ser også The bachelor og Keeping Up with the Kardashians . Jeg bruker streaming for å se disse. Har du sett noen av dem?

  Torill

 84. camilla

  One tree hill er verdens beste serie, det er absolutt min favoritt serie! Jeg har nesten sett alle seriene her, untatt de 2 siste, pll e favoritten! 😀

 85. Kariann Berntsen

  Mange gode serier du hadde funnet frem. Min favoritt nå for tiden er Vampire Diary. Men det kommer og går. Men Frustrerte Fruer syns jeg er en grei serie når jeg er syk. Skulle jeg sovne så går jeg ikke glipp av noe viktig, da jeg har sett de så mange ganger. 😛 hehe
  Men ønsker deg god bedring, håper du blir fort frisk igjen. 🙂

 86. 9/9 sett, hehe 🙂
  The Carrie Diaries anbefales veldig, og det ødela hvertfall ikke noe for mitt gode bånd til Sex and the City.

 87. Hei Caroline,
  Hvor får du sett pretty little liars sesong 5? De har bare sesong 4 på den amerikanske netflixen!!

 88. Har du sett The mindy project? Det er kanskje litt vel «enkelt» i begynnelsen, men når du blir kjent med karakterene er det sååå morsomt! Jeg ler så jeg griner. Det er ikke på netflix, men verdt en kikk likevel:)

 89. Caroline, du MÅ virkelig se ‘How to get away with murder’!! Den er så spennende 🙂 Alle jeg har vist den til elsker den. Revenge er også bra:)

 90. Hei Caroline.
  Jeg vil gjerne tipsy deg om Nashville serien, den tror jeg du kommer til å like. Mye musikk og gode skuespillere. Hayden Panetierre (tror ikke det skrives slik men la gå) gjør en utrolig bra skuespiller prestasjon som litt mean girl diva superstar, kjempe gøy! Også True Blood da, som jeg også har tipset deg om før, ekstremt bra!!
  Hilsen fra Florida..
  P.s Naples i Florida er urolig vakkert og barnevennlig, fyi…

 91. REVENGE!! se på viaplay ASAP !

 92. Johanne

  For de som liker gossip girl og ikke minst frustrerte fruer vil jeg anbefale Devious maids! Samme produsenter som på FF, så sjangermessig er den ganske lik, men enda morsommere. Serien handler om mexikanske hushjelper som jobber i Beverly hills, og i første sesong så er det en av dem som prøver å finne ut hvem som myrdet den tidligere hushjelpen.

 93. Hvorfor jenteserier? Kan ikke jenter like det samme som gutter? Hvorfor må det være en forskjell? Hva med ordentlig gode serier? Du ser vel på Dexter? Breaking bad? Hva med True detective, (god gammaldags) Twin peaks og Six feet under… – Homeland,The returned, Fargo?

 94. jente24

  Ser både PLL og TVD, men ingen av de slår Revenge! Det e en jenteserie, men ikke så «jentete» som de to andre;) Der slipper man alt som heter klisjeer og den er veldig spennende!! 🙂 og skuespilleran e så flink at man innimellom glemmer av at det bare er en tvserie;) Anbefales virkelig!:D

 95. De har ikke Desperate Housewives på Netflix, ikke på min hvertfall :/

 96. Ilsebil

  hart of dixie finnes da desverre heller ikke på netflix. 🙁

 97. Hvor kan man se the carrie diaries??

 98. Ah.. Det er så nice når man kan se episode etter episode.. Sjeldent det skjer da, men nå trenger jeg en ny serie!

 99. Når jeg leser gjennom denne listen din er det egentlig helt utrolig hvor mange av de jeg har sett… Hart of dixie er min store favoritt, jeg har både ledd og grått mens jeg har sett på – og jeg er helt enig med deg at den kan være ganske kjedelig til tider 😉 Men det er som du sier; noe må det være med den..

 100. Johanne

  Frustrerte fruer er ikke på netflix?
  Eller bruker du den utenlandske? 😮

 101. Anbefaler drop dead diva!!! 😀
  og New girl 🙂

 102. Anbefaler once upon a time, skikkelig spennende og passende om man liker vampire diaries og eventyrgreier! Har også en spinoff som heter once upon a time in wonderland som er ganske søt.
  Også spinnoffen til vampire diaries, the originals er bra! Og jeg tenkte det samme før jeg så Carrie diaries, men den er så skjønn den serien! Sex og singeliv blir ikke ødelagt:D

 103. Dersom du er like glad i SATC som meg, vil jeg advare mot å se The carrie diaries! Jeg startet, men historiene stemmer ikke overens.. Alt vi vet om Carrie fra før stemmer ikke med det vi får se i TCD.. Jeg ble veldig skuffet, og sluttet å se det før jeg var ferdig med sesong 1.. Bare et lite tips 🙂

  Revenge er en veldig bra seire, ikke en typisk jenteserie, men likevel veldig bra! Usikker på om det ligger på netflix, men du finner det på viaplay! 🙂 og trenger dere en serie å se sammen anbefaler jeg white collar, helt fantastisk serie for begge kjønn 😀 det finner du på netflix, i alle fall på den amerikanske versjonen! 🙂

  1. Jeanette

   Det er fordi «the carrie diaries» er basert på bøkene (som er skrevet etter at SATC kom ut tror jeg?) så historiene stemmer ikke alltid overens nei. Men syns alikevel det er en søt og koselig serie, får bare tenke at det er to forskjellige historier 🙂 og Carrie i Carrie diaries har så mange søte antrekk!

 104. Sunniva

  The Goodwife. Alle sesongene finnes på Sumo.

 105. Anbefaler Orange is the new black! Veeeldig jentete serie, og heller ikke noe man bør sette på i offentlighet vel og merke, men utrolig fengende. Har snart sett begge sesongene på ei uke! Haha

 106. Orange is the new black!! Veldig bra serie, ble helt avhengig og så begge sesongene på fire dager 😀

 107. Jaa, elsker New Girl!! Moern Family er jo også gøy, selv om det kanskje ikke er en jente-serie. 🙂

 108. Også tror jeg Scandal kunne passet på listen din, litt guilty pleasure og såpete, men veldig underholdende. 🙂

 109. hvor finner du desperate housewives på netflix? den er jo ikke der 🙁

  1. Caroline

   Den er iallefall på amerikansk Netflix 🙂 Du trenger bare installere en add-on til f.eks Chrome, så kan du se alt innhold som er på amerikansk Netflix.

   1. kristin

    Jeg tror det er fjernet fra amerikansk netflix også 🙂

 110. Ingrid Ruud

  Herregud du måååå se Revenge! Er så sykt bra! Handler om en jente som heter Emily Thorne, hun flytter tilbake til barndomshjemmet sitt der hun bodde med sin far fordi naboene der fikk faren hennes til å virke skyldig i en forbrytelse han ikke gjorde noe med. Hun har vært plassert i fosterfamilier som har gjort en elendig jobb hele livet, men når hun blir voksen tar hun saken i egne hender og drar for å hevne seg på naboene, som er rike og har et superkjent firma «Grayson Global». Er såå mye mer til hele historien at du må bare se det. Er litt som Pretty Little Liars bare at det ikke er like barnslig, hahah. Er på amerikansk netflix. Anbefaler det på det sterkeste!

 111. Åh, en serie som jeg bare elsker og som jeg må anbefale deg er Felicity, en herlig kjærlighetshistorie! Litt vanskelig å finne men om du finner den er jeg sikker på du ikke blir skuffet. Den handler om en jente, som velger college fordi en gutt hun er håpløst forelsket i skal dit, inkl hvilke fag hun skal studere. De er fra samme lille sted, men hun har aldri turt å snakke med han. Men da hun er sikker på han er hennes livs kjærlighet ser hun dette som den store sjansen. Iløpet av årene på college skjer det såklart mye, og flere mennesker blir viklet inn i hennes liv. Det er en romantisk dramaserie vil jeg si, men også morsom innimellom. Man blir godt kjent med karakterene, svakheter og styrker, og man blir derfor også glad i dem. Husker jeg syns det var så trist når serien var over. Men nå er jeg snart klar for å se den igjen;)

 112. Maria L.

  parenthood! 🙂 det er i hvert fall en veldig hyggelig serie!

 113. Serien over alle serie : GIRLS!
  Elsker Lena Dunham.
  Sesong fire ligger nå på HBO, ny episode hver mandag.

 114. Ikke glem den ultimate jenteserien; One Tree Hill! Alle de ni sesongene er helt fantastiske, de har halt en kan ønske seg 😀 Serien ble avsluttet i 2012, men den er virkelig verdt å sjekke ut 🙂

 115. Kan virkelig anbefale Scandal. Er kanskje ikke så veldig jenteserie så du kan fint se den sammen Lars Kristian 🙂
  Men man blir utrolig hekta og stilen til Olivia Pope er helt fantastisk !!!

 116. Isabell

  Veldig fint deksel! <3 Hvor har du kjøpt den?

 117. Marianne

  Vi har veldig lik smak ser jeg, så da kommer du nok til å elske Downton Abbey!! 🙂 Den er helt fantastisk!!!

 118. Teen Wolf. Utrolig spennende!

 119. Victoria

  Når kommer pretty little liars sesong 5 ut på Netflix ?? Håper den kommer snart !!

 120. Madeleine

  Blitt heelt hekta på PLL!! Nesten irriterende!:p

 121. The Fosters, The O.C, Gilmore girls er tre serier dere burde sjekke ut! Og hvis du leter etter litt mer action; the 100. The 100 er en syyykt ba serie, anbefales virkelig! De første episodene er litt dårligere, men etterhvert lover jeg at dere vil bli hekta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *