xplory og nysne

IMG_4468

God morgen  Så gøy at dere likte innlegget i går, og så gøy med mange tips i retur. Det er alltid noe du ikke tenker over selv når det kommer til slike ting, så jeg skal lese over alle kommentarene en gang til litt senere i dag 🙂 Her i huset henger fortsatt helsen i en slakk tråd hos alle tre, og nå ser det i tillegg ut til at vi har snødd inne, haha! Det har kommet så enorme mengder snø de siste 24 timene, og det er jo egentlig bare koselig, skulle bare ønske at vi hadde mulighet til å komme oss ut og leke i den eller gå turer i den før alt det hvite pudderet plutselig forvandles til slaps. Håper ikke det skjer sånn umiddelbart, men at det blir liggende noen dager. Jeg piner meg selv litt ved å ha den nye vognen til Nelia fremme i stuen, den er så utrolig fin! Vi valgte en Xplory fra Stokke denne gangen, så står den andre i barnehagen. Jeg husker at jeg så på Xplory da vi startet å se på vogner i 2013, men det var litt for … spitzy for meg. Nå har jeg åpenbart endret mening, men jeg synes fortsatt den første vognen er i en klasse for seg. Jeg vet ikke, de er jo veldig forskjellige. Så nå har vi en klassisk trille og en som er litt mer urban, gøy å endre litt på. Stellevesken passer veldig bra til denne vognen også synes jeg, så den bruker vi fortsatt. Og ettersom det ikke er noe understell med plass på denne vognen, kjøpte vi med det de kaller for shopping bag, det er den lille vesken som er plassert under vognen 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– hvor fint er ikke dette vinterkitet? – 

IMG_4507

xplory

– muffe in my ♥ – 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi startet dagen foran Disney Junior, og nå har jeg sett så mye på det i det siste at jeg begynner å få sansen for alle programmene. Noen som har sett Art Attack? Jeg blir så imponert over programlederen der, han er jo helt vanvittig flink! Og så er det så bra at de fokuserer på gjenvinning og gjenbruk for den ferske generasjonen. Nei, nå ble det mye random informasjon på en gang i samme innlegg, får skylde på at jeg er (skravle)syk. Og forresten, Lars-Kristian reiser til La Manga på treningsleir allerede neste uke, så jeg håper vi blir friske og raske innen den tid. Det blir vi nok. Ha en fin dag dere, så sees vi senere, da kommer noen backstagebilder fra fotoshooten i Trondheim forrige uke 🙂 

89 kommentarer

 1. Må bare legge igjen en kommentar for å si at du var nydelig på det bilde på instagram uten sminke! Du stråler jo uten sminke, til tross for at du er syk. Det burde du vise frem oftere! God bedring <3

  1. Kan ikke si meg mer enig – Caroline er enda vakrere uten sminke og stæsj.
   Et vakkert og naturlig ansikt – ikke vær redd for å vise deg frem slik oftere.
   God bedring til alle dere!

   1. Helt enig! Hadde jeg sett sånn ut uten sminke så skulle jeg aldri mer brukt sminke! Du er virkelig naturlig pen, mye penere enn når du har masse sminke på 🙂

  2. Helt enig!! Nydelig! Tror aldri jeg har sett deg uten sminke før! 🙂

  3. Ja! Helt enig 🙂 God bedring <3

 2. Den vognen var fin. Den så veldig kjekk ut til byturer når Mini blir sliten i bena. Jeg lurer på hvor stor sittedelen er? Litt vanskelig å vurdere ut fra bildene dine. Jeg har en 7 mnd «voksen kar» på 74 cm og lurer på om han rett og slett ikke får plass oppi en slik vogn når den tid kommer. Hva tror du? Er sittedelen lang nok i ryggen?

  Ha en fin dag og god bedring til dere alle!

  1. Du kan bruke den opp til ca tre år:) vi brukte vår til småen var godt over to og ikke ville sitte i vogn mer:)

  2. Cathrine

   Hei! Jeg har hatt denne til min eldste, lang og tynn gutt. Vi brukte den til han var to år og rundt 90cm, og kunne nok brukt den lengre!:) jeg likte den mye bedre enn emmaljungaen når vi byttet til sportsdel, fordi han satt bedre i den. Emmaljungaen ble så stor syns jeg. Med vinterpose var den god og lun! Vi har jo ikke all verdens med vinter på Vestlandet, men mye dritvær 😉 har også hatt den med på bilferie og sydentur, den tar litt plass men har absolutt vært verdt det! Eks. Er den så høy at du kan bruke den når man er ute å spiser, bare triller den inntil bordet. Den er nok ikke helt egnet til skogsvei (men det går, de har vi testet), men super på asfalt og by. Det eneste er at jeg tror ikke den tar så mye vekt? Altså, at den bare går til 15 kilo? Men det er jeg ikke helt sikker på!

  3. Jeg har denne vognen til min store 2-åring, og det er ingen problem, den har god plass og kan justeres i lengden på bena. Den er også lang nok i ryggen 🙂

 3. Utrolig fin vogn!! 🙂

 4. Så fin den var! Har sett de i butikken før, og de er ikke helt min stil akkurat – men var jo veldig fint med den pelsen og sånn 🙂 er det full liggestilling i den? er det for eksempel plass til en Voksipose? Sikkert lett og god å trille? 🙂

  1. Svarer jeg hehe. Det er plass til voksi pose i den, og den kan legges ned til ligge/hvile stilling. Finnes også uten pels:-) Synes selv den er ganske liten og veldig upraktisk, men veldig pen å se på! Og har man to vogner så er det jo greit:-)

   1. Tror ikke jeg ville hatt den som hovedvogn, da jeg og syns den ser liten ut.. Men som en ekstravogn for å kunne ha på reiser etc. må jo denne være veldig grei 🙂

 5. Hei og hopp:) Den vogna er så stilig og skulle gjerne hatt den selv, men den ser så åpen ut. Jeg tenker at i Norge då må vi ha noe lunt og derfor har vi Emaljunga og TFK til våre barn da de sover ute nesten uansett vær, men det gjør kanskje ikke Nelia? Eller er vognen lundere enn den ser ut til?

  1. Man må jo ha vognpose i som i andre vogner, da er den veldig lun og god 🙂 Da kan barna sove ute i den uansett vær.

 6. Jeanette

  denne så jo bare rar ut 😛

 7. Er ikke den vogna her mere for babyer? El opp til et år?

 8. Nysne? Ække du fra Særp ;p
  Når det gjelder vognen er jeg av den oppfatning du tidligere hadde. Ser ut som en real «veltepetter» og et lite romskip av en vogn. Muffen minner meg om rattvarmere i hardbarka rånebiler… Men smaken er som baken og det kan jo vel hende vognen er god!

  Fortsatt god bedring. Vi er akkurat ferdig med en runde omgangssyke her i huset.

  Maria

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg er jo fra særp 😉

 9. Hei.

 10. Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

  Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

  Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

  https://linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn Therese 🙂 Skal se om jeg får tid til å se filmen senere i dag 🙂

  2. Godt mulig hun har deg som forbilde C, men beklageligvis har denne kommentaren havnet i flere toppbloggeres kommentarfelt. Så den for noen minutter siden hos LeneO også. Flott at du vil fronte et slikt tema Linn Therese, men synes det blir litt halvveis å drive på denne måten med copy+paste på ulike blogger.

 11. Disney junior ja… Den ruller og går ofte her i heimen også 😉 det er jo så koselige tegnefilmer der 🙂

 12. Kos dere og god bedring 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 13. åå, elsker sånne «skravle-innlegg» 😀 Ha en kjempefin dag <3

  1. Caroline

   Ha en fin dag du også, C.S 🙂

 14. Begynner ikke Nelia å bli for stor for sånne («barnesete»)vogner?
  Jeg bare spør, for jeg har ikke peiling =)

  1. Caroline

   Det er sportsdel, ikke barnesete 🙂

 15. Kjersti

  Gratulerer med ny vogn! Spent på hva dere synes om den, for jeg har hørt at den ikke er den beste på vinterføre. Derfor valgte vi cruisi. Men man hører jo så mye 🙂

  En annen ting – du skriver jo at dere lager all mat til Nelia selv. Men hvordan løser dere det på ferie når dere bor på hotellrom? Vi lager det meste hjemme selv, men på tur blir det glass og flasker (og babyen liker det egentlig bedre, hehe!)

  Ha en fin uke, Caroline!

  1. Caroline

   Det blir spennende å prøve, men tipper Emmaljungaen er bedre på vinterføre 🙂

   Vi kjøpte grøt og middagsglass nå sist, fungerte helt fint 🙂

 16. Gratulerer så masse med ny vogn! Godt valg!!
  Vi hadde Stokke Xplory til gutten vår, og her vi bor kommer det litt mer snø enn i «sentrum», men det var aldri noe problem.
  Solgte dessverre vognen i fjor, da mini er blitt 2,5 år og ikke vil bruke vogn lengre… Men vi beholdt Bugaboo bee’en vår da, den er liten og nett, og tar ikke såå stor plass i bilen:)
  God bedring til dere alle 🙂
  PS: Leste intervjuet i DN – og kjente jeg fikk vondt av å lese hvor redd du er blitt for å være alene… Håper du har noen som kan være hos deg når LK reiser.

  1. Caroline

   Hvordan passet den når han var 2,5 år?

   Ja, pleier å ordne meg når Lars-Kristian reiser bort 😉

   1. Stokke Xplory har jeg også, i samme farge:) sønnen min er 8 mnd. og ikke av de minste babyene og han passer fortsatt fint i liggedelen.. og datteren min satt fint i sportsdelen i sommer når vi var på tur uten lillebror. Da var hun 3 år og noen mnd.

   2. Det var ingen problem å bruke den 🙂
    Han er en lang gutt, men han satt som en konge i vognen 😀 Som du vet så kan fotstøtten reguleres etter barnet, og innlegget i sportsdelen kan taes vekk (den løse puten som følger med).

    Eneste negative med vognen er at jeg synes bagen ble litt liten, så vi måtte bytte over til sportsdelen litt før vi ønsket (men det slipper jo dere å tenke på, siden dere har sportsvognen).

    Hvis jeg ikke tar feil, så brukte mammasilje.no den vognen til yngste jenten sin leeeenge 🙂

    Dere har gjort et godt kjøp 🙂

   3. Pleier «å ordne meg» når Lars-Kristian reiser bort hørtes litt shady ut, hihi :p Skjønner at det ikke var ment sånt, men litt morsomt likevel 🙂 *knis*

   4. Caroline

    «Ordne meg», høhø 😉

 17. Den var snasen. Har sett mange som går med den rundt omkring. Vi hadde SIMO vogn til lillen. Den ble litt i tyngste laget, så det blir nok Emmaljunga neste gang (om det blir en neste gang.. hihi).

 18. Så deilig! Det lignet litt på en blanding av en vogn og en puddel! Men så varmt og godt ut ;D

 19. Kjempefin vogn! Siden jeg også er særping så likær jæ vel vognær som rånær da vel… Ha en super dag!

 20. wow!!! Den vogna var lekker:) Art Attack er favoritten til den kreative frøkna i huset her også;) Ønsker dere alle masse god bedring! Veldig godt å ha deg «tilbake» her på bloggen igjen:) Heier fortsatt på deg og den fabelaktige jobben du gjør for oss lesere!
  Gleder meg til backstagebilder. Ha en super dag!
  klem

 21. Therese

  Vi solgte også vår før datteren min ble 2 år. Veldig fin til baby, men min erfaring er at den ble for liten, selv med sportsdelen, for et litt større barn. Synes også at den ble litt vinglete og at hun satt litt «utsatt» og at den ikke var så god å sove i. Byttet til en TFK som barnehagevogn. Men skal sies at datteren min er stor for alderen. Håper dere blir fornøyd:)

 22. Den vogna her har vi også. Bruker den fortsatt til jenta vår på nesten 3 år. Hun elsker å sitte i den, hun kommer høyt opp og får sett alt og har full oversikt. Har også mc laren trille for reise. Vi har brukt stokke x-plory siden hun kom til verden, men da brukte vi tilhørende bag. Vi bor på en plass med mye snø og det har aldri vært noe problem. Med en halvmeter ny snø får vel alle med vogn og rullestoler problemer. Lykke til! Vinter kit er jo bare et must. Lykke til med den nye vogna. Du kommer til å elske den og jenta di enda mer

 23. Hej Caroline 🙂

  Først og fremmest, rigtig god bedring til jer alle tre!

  Jeg kom egentlig til at tænke på, om du er en genert person? Eller om du har let ved at snakke med «fremmede»?

  Du virker i hvert fald ikke til at være genert, overhovedet 🙂

  1. Caroline

   Jeg har nok blitt litt mer sjenert med årene, men tidligere var jeg det nesten ikke 🙂

   1. Okay 🙂 tak for svar, og ikke mindst – tusind tak for en god og inspirerende blog!

 24. Der er så dårlig på vinterføre. Beste vogn til by turer

 25. Den var skikkelig stilig 🙂 og så kjekt med hansker å putte fingrene i.

 26. Jeg har selv falt for stokke sine vogner denne gang. Syns Xplory er en stilig vogn, men den ble litt for crazy for meg. XD
  Så vi valgte å kjøpe stokke trailz, da jeg liker understellet på den vognen bedre!

  Ha en fin dag ^^,

 27. Hei C.
  Er så glad for at bloggen din er oppe og går igjen etter de siste hendelser. Har faktisk savnet å lese den og jeg merket godt at det lille du har lagt den siste tiden har vært preget av at du har vært nedfor. Jeg forstår deg veldig godt. Men nå håper jeg at du begynner å få det godt igjen.

  Og så tilbake til det egentlig min kommentar skulle handle om. Vognen du har kjøpt. Jeg er bare stum av beundring. Du er bare så dyktig til å kjøpe fine ting. Du har virkelig klasse. Denne vognen vil kle hele familien. Uuuuutrolig stilig, alt sammen.

  Ha en fin dag alle sammen og en god trilletur. Nelia er heldig som har en så skjønn og flink mor.

 28. Her går det i Nickelodeon stort sett og jeg får fysisk vondt i magen når jeg hører stemmen til dora…. Og lynet McQueen er for øyeblikket på ferie i Spania, sånn hvis noen spør!! 😉

 29. Vi valgt xplory som første vogn og angra ikje en einaste gång på valge for den e bære elskbar <3 Kjøpt ei Basson som bhg vogn da bagen te basson e en av de største på markede :-p

 30. Så fin vogn:) vi har to jenter på 12 og 15 år,og ser jo at vogner har utviklet seg på disse åra. Her har vi konfirmant til våren så mine tanker er kun på det om dagen. Blir spennende.
  Ha en fin dag:)

 31. Jaaaa Art attack med Leon 🙂 herlig program, vi følger med ofte på det og størstejenta her i huset på 8 år elsker og lære ting fra programmet, og det blir til mye bra 🙂 Man kommer lett i det kreative hjørnet med dette programmet 🙂
  Fortsatt god bedring..her har minstemor hatt omgangen i tre dager og det har vært tre laaange dager, begynner og bli litt likere nå og vi andre krysser fingrene blå for at vi ikke blir smittet 🙂

  Nydelig vogn, frossenpinnen meg skulle gjerne hatt en sånn med votter på når barna var små 🙂 🙂

 32. Kan jeg spørre om noe helt annet? Jeg vet at du tildligere har brukt Ladycomp, og lurte på hva du syntes om den? Fungerer den like bra nå etter at du har fått barn?

  1. Caroline

   Jeg ble jo ikke gravid før det ble planglagt, så da fungerte den vel som den skulle 😀 Mitt inntrykk er at den fungerer.

 33. Michelle

  håper du snart blir frisk igjen! er så kjedelig å være syk.. er sånn halvveis syk selv nå.. det går i mye te og avslapping på sofaen, merker jeg savner litt mer bevegelse i kroppen.. jaja.. forresten, kjempe flott bilde du la ut på instagram i går! Så nydelig du ser ut usminket, virkelig!! god bedring <3

 34. Lillian

  Ååååå, så fin vogn. Jeg hadde nok gått for Stokke trailz,fordi den ikke har stangen mellom bena og fordi den er bedre på vinterføre. Men det er så klart smak og behag!!

  God bedring, ligger selv hjemme med feber. kos deg masse med din kjønne Nelia.

  Klem:)

 35. Wow, den vogna var bra lekker. Har skikkelig lyst på en sånn jeg også.. Hadde bare økonomien strekt til 😉

  Jeg må også legge til at FY så fresh du ser ut, selv om du er syk! Du stråler jo!! 😀

 36. Kjære Caroline!
  Jeg føler så med deg i denne vanskelige tiden hvor vanlige mennesker og sosiale medier ikke lar deg være i fred.. Jeg kan ikke tro at det er slik verden har blitt, hvorfor er alle så opptatt av å være slemme mot en person som kun har gjort menneskelige feil. Greit nok at ikke alt er rett, men hvem gjør vel ikke feil, hvorfor skal det være slik at vi skal leve i en verden der alt skal følges etter boka? Du er en så fantastisk dame, du har oppnådd så mye bra i livet ditt, du har en flott familie som støtter deg uansett hva, og jeg håper så inderlig at du klarer å se bort i fra alle de menneskene som ikke har bedre å gjøre enn å sitte å kommentere dritt om deg, for det fortjener du absolutt ikke. Du fortjener ikke noe av dette, og det er trist å se at det finnes så mange mobbere der ute, både unge og fullt voksne mennesker. Lev livet ditt, og glem disse stygge menneskene, fordi du er så mye bedre enn hva de skal ha det til.

 37. Rolf Arne Bakstikkstuen

  My favourite Food to eat for breakfast is egg and bacon, and my favourite takeaway food is hamburger.

 38. Stolt mamma123

  My favourite breakfast is egg and bacon, and my favourite take-away food is hamburger. <3

 39. Katrine

  Et skravleinnlegg var egentlig midt i blinken akkurat nå! Helsen er ikke på topp her heller, feber og tett i både nese og hals, så her ble dynen med i sofaen mens jeg koser meg med en kopp te, bloggen din og snøen som laver ned utenfor vinduet! 🙂
  Krysser fingrene for stigende form både for dere og meg selv de neste dagene 🙂
  Klem

 40. Kjempefin vogn!! Også den muffen da!! Hadde vært kjekt for meg som er så dårlig på å huske hansker!!!;)

  Selv er vi veldig fornøyde med TFK’en til vesla, men den der var stiiiilig da:)

 41. Lyst å fortelle hva hårfargen din heter ??

 42. Hei Caroline

 43. Vognen er knallfin, og vinterkit´et ser deilig ut. Men derimot tror jeg ikke det var det beste valget mht der dere bor, samt at Nelia er over et år. Vognen er veldig høy og kan kanskje virke litt vinglete, spesielt når barnet er aktivt og større. Men til bykjøring uten snø er den nok god, og fin. Masse god bedring med helsen:-) Klem

  1. Du tar nok feil, vognen er ikke vinglete selv om den er høy, og store barn over ett år sitter godt i den 🙂

 44. Hei Caroline!

  Den skal vi kjøpe til sommeren også, vi venter vårt første barn i juni-juli. Jeg har forelsket med i denne vognen i beige (uten muffe riktignok..), den er så lett og brukervennlig!

  Vi snakket mye om vognen i går, så litt morsomt at du hadde lagt ut et innlegg av samme modell 🙂

  Jeg synes du er tøff Caroline, stå på! Jeg heier på deg.

  Klem fra Laila

 45. Jeg har nå skrevet litt om din blogg på min lille blogg 🙂

 46. Tips!
  Kolla skötväskorna här hos http://www.brandsinfashion.se
  Kan varmt rekommenderas.
  Snabb leverans och trevlig support.

 47. Jeg synes også den vognen er fin, men har vært litt engstelig for at Helmer skulle dette ut av den…eller at den skal knekke på midten der. Haha! Den er jo så høy! Men virker veldig praktisk med tanke på å ikke måtte bøye seg ned når man skal feste/ta ut. Klem

  1. Barnet detter jo ikke ut, og vognen knekker slett ikke på midten, haha 🙂

 48. Lekker vogn!
  Selv går jeg stadig og titter på vogna som står klar i gangen. Vi venter nummer to rett rundt hjørnet 🙂
  Ha en fin tirsdagskveld!

 49. Elisabeth

  Hei du vakre! Har vært innom bloggen din i flere dager og syntes det var trist at det var så stille, ble så glad når jeg så du var i gang igjen! Du er flott og flink! Ha en flott kveld! ♡

 50. Vi har samme vognen og er veldig fornøyd med den! Kjempelett å komme seg av/på trikk, buss, etc. og siden den er så smal kommer den til overalt. Vår 4- åring (liten av vekst) sitter i den enda når vi er i Oslo. Når barnet er mindre er den perfekt som cafevogn; sett den på øverste festet så kommer setet helt inn til bordet. Vognen veier nesten ingenting, og var helt perfekt på interrail i Øst -Europa i permisjonstiden, og har ellers vært med både til Thailand, Dubai, Nice og London. Den perfekte byvogn og ferievogn 🙂

 51. En avsporing fra innlegget. )))

  Det ble diskutert på jobb en dag om det heter sne eller snø, og folk sa så forskjellig. Det ser jeg at du gjør også. :-))

  Sne i overskriften og snø i innelegget. Jeg lurer på om det er et dialektfenomen, for jeg kjenner folk fra nordnorge som sier sne, mens andre sier snø.

  1. Jeg er fra nordnorge, har slekt fra andre steder i nordnorge og bor på østlandet. Og jeg er helt snø/sne/sny-forvirra! 😀
   Går helt i ball når jeg bytter landsdel 😉

  2. E sei sny .) Sandnessjøen.

  3. Noen sier også sny. Det kommer helt an på hvor du bor i landet. Dialekt er dialekt. Men man kan skrive både snø og sne, andre varianter er ikke «godkjent» som skrivemåte.

 52. Marie-Emilie

  Hi Caroline,

  I just wanted to say how important it is to focus on the positive things and not the negative. You have a beautiful, healthy and happy family. Don’t mind the people who pay attention to such things that happened to you and could have happen to a lot of other bloggers. I work in the poverty field and sometimes it helps to realize that our problems are so small and that we are so lucky for the good stuff in our lives. My mom always use to say the sun will shine after it rains. I hope the same for you. Be happy, confident, you are a beautiful human being and you live a good life. Good luck and don’t forget the storm will go away.

  Best wishes. Xo

 53. Nesten så jeg vil ha en baby til bare pga vognen!;-) Neida, men den var super fin!
  Masse god bedring! <3

 54. Camilla

  Hei Caroline.-)

  Begynte å lese bloggen din når du var gravid siden vi gikk gravid samtidig, og har siden det bare fortsatt:) Synes du virker som en flott og ærlig person, vakker er du også både inni og utenpå! Nelia er kjempe skjønn! Skjønner godt at Lars Kristian ville forsvare deg, kunne helt sikkert funnet på noe lignende selv for å forsvare noen jeg er glad i:) Synd at det har blitt blåst sånn opp, finnes virkelig viktigere ting å skrive om spør du meg.

  Jeg husker at du skrev for lenge siden at du holdt på å lage bok til Nelia, kunne du tenke deg å dele litt om hvordan du har gjort det? Holder på å lage til min sønn og har valgt å lage den helt fra bunn. Er godt på vei, men hadde vært kjekt med litt inspirasjon:)

  klem til deg

 55. Elisabeth

  LItt komisk at en barnevogn skal se ut som en vinterjakke, spør du meg.
  Men, så er jeg kanskje litt mer opptatt av indre verdier, kvalitet enn utseendet, hehe. -i motsetning til deg.
  Noen gang vurdert å fronte gjenbruk? Eller, forresten. Det passer vel ikke deg og din nyrike stil.

  1. Susanne

   Neimen, HALLO. Sånt sier man ikke.
   Oppsøk profesjonell hjelp for problemene dine.

   1. Kritikken i Elisabeths kommentar burde absolutt vært konstruktivt! For det ER interessant med kjøp-og-kast-mentaliteten i Norge, og jeg lurer også på hva Caroline tenker om dette. Er det nødvendig med tre barnevogner, nytt interiør hvert 4.-5. år og nye klær hver uke? Selv om man har økonomi og plass til det personlig, gjelder det ikke menneskeheten eller jordkloden. Bare fordi vi har hatt flaks og er født i Norge, under «oljealderen» kan vi ikke la det gå ut over alle som ikke er det!

 56. ELSKER Stokke <3 Du kommer til å bli super fornøyd! Vi har 2012 blue melange lim.edition med det blå winter kittet. Så stilig! Sønnen vår påsnart 2,5 sover i den enda i helgene. Har en emmaljunga i bhg. Hvis du vil se litt av mine "#stokkelovers" bilder kan du titte på @lillebillebolette på instagram. Lykke til med den nye vogna!

 57. Claudia

  Hei 🙂
  Eg har stokke Trailz vogna, og jenta mi er no blitt stor nok til at eg kan bytte ut baggen og begynne med sete, MEN, eg finner ikkje vinterkit noken plass?! kor har du fått tak i ditt?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *