xplory og nysne

IMG_4468

God morgen  Så gøy at dere likte innlegget i går, og så gøy med mange tips i retur. Det er alltid noe du ikke tenker over selv når det kommer til slike ting, så jeg skal lese over alle kommentarene en gang til litt senere i dag 🙂 Her i huset henger fortsatt helsen i en slakk tråd hos alle tre, og nå ser det i tillegg ut til at vi har snødd inne, haha! Det har kommet så enorme mengder snø de siste 24 timene, og det er jo egentlig bare koselig, skulle bare ønske at vi hadde mulighet til å komme oss ut og leke i den eller gå turer i den før alt det hvite pudderet plutselig forvandles til slaps. Håper ikke det skjer sånn umiddelbart, men at det blir liggende noen dager. Jeg piner meg selv litt ved å ha den nye vognen til Nelia fremme i stuen, den er så utrolig fin! Vi valgte en Xplory fra Stokke denne gangen, så står den andre i barnehagen. Jeg husker at jeg så på Xplory da vi startet å se på vogner i 2013, men det var litt for … spitzy for meg. Nå har jeg åpenbart endret mening, men jeg synes fortsatt den første vognen er i en klasse for seg. Jeg vet ikke, de er jo veldig forskjellige. Så nå har vi en klassisk trille og en som er litt mer urban, gøy å endre litt på. Stellevesken passer veldig bra til denne vognen også synes jeg, så den bruker vi fortsatt. Og ettersom det ikke er noe understell med plass på denne vognen, kjøpte vi med det de kaller for shopping bag, det er den lille vesken som er plassert under vognen 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– hvor fint er ikke dette vinterkitet? – 

IMG_4507

xplory

– muffe in my ♥ – 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi startet dagen foran Disney Junior, og nå har jeg sett så mye på det i det siste at jeg begynner å få sansen for alle programmene. Noen som har sett Art Attack? Jeg blir så imponert over programlederen der, han er jo helt vanvittig flink! Og så er det så bra at de fokuserer på gjenvinning og gjenbruk for den ferske generasjonen. Nei, nå ble det mye random informasjon på en gang i samme innlegg, får skylde på at jeg er (skravle)syk. Og forresten, Lars-Kristian reiser til La Manga på treningsleir allerede neste uke, så jeg håper vi blir friske og raske innen den tid. Det blir vi nok. Ha en fin dag dere, så sees vi senere, da kommer noen backstagebilder fra fotoshooten i Trondheim forrige uke 🙂 

89 kommentarer

 1. En avsporing fra innlegget. )))

  Det ble diskutert på jobb en dag om det heter sne eller snø, og folk sa så forskjellig. Det ser jeg at du gjør også. :-))

  Sne i overskriften og snø i innelegget. Jeg lurer på om det er et dialektfenomen, for jeg kjenner folk fra nordnorge som sier sne, mens andre sier snø.

  1. Jeg er fra nordnorge, har slekt fra andre steder i nordnorge og bor på østlandet. Og jeg er helt snø/sne/sny-forvirra! 😀
   Går helt i ball når jeg bytter landsdel 😉

  2. E sei sny .) Sandnessjøen.

  3. Noen sier også sny. Det kommer helt an på hvor du bor i landet. Dialekt er dialekt. Men man kan skrive både snø og sne, andre varianter er ikke «godkjent» som skrivemåte.

 2. Marie-Emilie

  Hi Caroline,

  I just wanted to say how important it is to focus on the positive things and not the negative. You have a beautiful, healthy and happy family. Don’t mind the people who pay attention to such things that happened to you and could have happen to a lot of other bloggers. I work in the poverty field and sometimes it helps to realize that our problems are so small and that we are so lucky for the good stuff in our lives. My mom always use to say the sun will shine after it rains. I hope the same for you. Be happy, confident, you are a beautiful human being and you live a good life. Good luck and don’t forget the storm will go away.

  Best wishes. Xo

 3. Nesten så jeg vil ha en baby til bare pga vognen!;-) Neida, men den var super fin!
  Masse god bedring! <3

 4. Camilla

  Hei Caroline.-)

  Begynte å lese bloggen din når du var gravid siden vi gikk gravid samtidig, og har siden det bare fortsatt:) Synes du virker som en flott og ærlig person, vakker er du også både inni og utenpå! Nelia er kjempe skjønn! Skjønner godt at Lars Kristian ville forsvare deg, kunne helt sikkert funnet på noe lignende selv for å forsvare noen jeg er glad i:) Synd at det har blitt blåst sånn opp, finnes virkelig viktigere ting å skrive om spør du meg.

  Jeg husker at du skrev for lenge siden at du holdt på å lage bok til Nelia, kunne du tenke deg å dele litt om hvordan du har gjort det? Holder på å lage til min sønn og har valgt å lage den helt fra bunn. Er godt på vei, men hadde vært kjekt med litt inspirasjon:)

  klem til deg

 5. Elisabeth

  LItt komisk at en barnevogn skal se ut som en vinterjakke, spør du meg.
  Men, så er jeg kanskje litt mer opptatt av indre verdier, kvalitet enn utseendet, hehe. -i motsetning til deg.
  Noen gang vurdert å fronte gjenbruk? Eller, forresten. Det passer vel ikke deg og din nyrike stil.

  1. Susanne

   Neimen, HALLO. Sånt sier man ikke.
   Oppsøk profesjonell hjelp for problemene dine.

   1. Kritikken i Elisabeths kommentar burde absolutt vært konstruktivt! For det ER interessant med kjøp-og-kast-mentaliteten i Norge, og jeg lurer også på hva Caroline tenker om dette. Er det nødvendig med tre barnevogner, nytt interiør hvert 4.-5. år og nye klær hver uke? Selv om man har økonomi og plass til det personlig, gjelder det ikke menneskeheten eller jordkloden. Bare fordi vi har hatt flaks og er født i Norge, under «oljealderen» kan vi ikke la det gå ut over alle som ikke er det!

 6. ELSKER Stokke <3 Du kommer til å bli super fornøyd! Vi har 2012 blue melange lim.edition med det blå winter kittet. Så stilig! Sønnen vår påsnart 2,5 sover i den enda i helgene. Har en emmaljunga i bhg. Hvis du vil se litt av mine "#stokkelovers" bilder kan du titte på @lillebillebolette på instagram. Lykke til med den nye vogna!

 7. Claudia

  Hei 🙂
  Eg har stokke Trailz vogna, og jenta mi er no blitt stor nok til at eg kan bytte ut baggen og begynne med sete, MEN, eg finner ikkje vinterkit noken plass?! kor har du fått tak i ditt?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *